NederlandReview

  Ervaringen Kampeer Krediet

  Als je met de camper op vakantie wilt gaan dan kost dit best een hoop geld. Dit heb je niet altijd zomaar even liggen, ook als je weet dat je het wel gewoon kunt betalen. Daarom kun je speciaal kampeerkrediet aanvragen bij Kampeer Krediet. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Hoeveel geld zul je kunnen lenen via hun website? Welke regelingen zullen er te treffen zijn wat betreft terugbetalen van het geleende geld? Zul je makkelijk geld kunnen lenen via hun website of is dit een hele toer? En wat voor een klantenservice zal je van deze kredietverstrekker krijgen als je met een vraag of probleem zit? De beste manier om hierachter te komen is via klanten die al eens geld hebben geleend bij Kampeer Krediet. Lees hun eerlijke reviews om te ontdekken of zij nou wel zo tevreden zijn over dit bedrijf. Hun ervaringen, beoordelingen en persoonlijke meningen kunnen je helpen in te zien of Kampeer Krediet de juiste optie is om geld voor je kampeervakantie te lenen.

  Over Kampeer Krediet

  Kampeer Krediet is een bedrijf dat aanbied om je krediet te verstrekken voor je kampeervakantie. Ze noemen zich zelfs een specialist op dit gebied. Je kunt dus geld van ze lenen. Dit geld kun je gebruiken om op kampeervakantie te gaan of zelfs een eigen camper of caravan aan te schaffen. Je kunt ieder gewenst bedrag lenen via hun website. Op de website kun je een aantal voorbeelden zien van bedragen die geleend kunnen worden, het maandtermijn, de looptijd in maanden en het rentepercentage dat erbij hoort. Natuurlijk laten ze je dan ook meteen zien hoeveel het lenen van het bedrag je uiteindelijk zal kosten. Je kunt kiezen voor een persoonlijk camperkrediet en persoonlijk caravankrediet. Je kunt deze al afnemen vanaf 4,1% rente. Allebei deze leningen zijn boetevrij af te lossen. Ze beloven dat ze je de laagst mogelijke vaste rente geven. En er zit een vaste looptijd aan de lening vast. Je kunt er ook voor kiezen een overlijdensrisico dekking. Deze is optioneel en kun je er als extra bij kiezen. Hij zit dus niet standaard in het pakket. Ook staan ze open voor het oversluiten van een lopende lening.


  Je kunt een camper of caravan natuurlijk zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt.

  Diensten van Kampeer Krediet

  Je kunt dus via de website van Kampeer Krediet de financiering van je kampeervakantie of eigen camper of caravan regelen. Selecteer gewoon de soort lening die je wilt en vul wat persoonlijke gegevens in zodat ze het geld naar je toe kunnen sturen. Ook heeft Kampeer Krediet een klantenservice afdeling die je kan helpen om de lening rond te maken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Kampeer Krediet

  Heb je al een camper of caravan gekocht via kampeerkrediet van Kampeer Krediet? Dan horen wij graag van je hoe dit in zijn werk ging. Was het makkelijk een lening af te sluiten via de website van Kampeer Krediet? Hoe lang duurde het voor het geld op je rekening stond? En wat voor een klantenservice kan je verwachten van dit bedrijf? Schrijf je eigen review en vertel ons alles over Kampeer Krediet.

  Kampeer Krediet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  9,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9,6

  Service

  9,6

  Prijs

  9

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Hallo iedereen, ik ben Maureen Josh uit Oregon, VS, ik wil deze geweldige getuigenis delen over hoe ik mijn lening kreeg van PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD toen mijn bedrijf ten einde was en ik ons ​​huis verloor toen ik niet kon betalen mijn bank niet meer, nadat ik werd geweigerd door verschillende financiële bedrijven, mijn bank en een andere kredietvereniging die ik bezocht.

  Mijn kinderen werden door de pleeggezinnen meegenomen, ik was helemaal alleen op straat. Tot een dag liep ik schandelijk een oude schoolvriend in die me voorstelde aan PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD. In het begin vertelde ik hem dat ik niet klaar ben om het risico te nemen om online een lening aan te vragen, maar hij verzekerde me dat ik mijn lening van hen zal ontvangen.

  Bij een tweede gedachte, als gevolg van mijn dakloosheid nam ik een proef en vroeg om een ​​lening, gelukkig ontving ik een lening van $ 800.000,00 van (potcoltd@pacific-ocean.com & pacificoceanx@gmail.com). Ben blij dat ik het risico heb genomen en toegepast. Mijn kinderen zijn teruggegeven en nu bezit ik een eigen huis en een bedrijf. Alle dank gaat uit naar PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD voor het geven van een betekenis aan mijn leven toen ik alle hoop had verloren. Moge God lof zijn

  Door: Maureen13-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Top bedrijf!

  Prima geholpen door kampeerkrediet!. Kreeg een veel lagere rente dan bij de dealer! Geen louche " betaalplan" zoals je wel eens ziet aangeplakt op de caravan maar duidelijkheid met een persoonlijke lening! Dank.

  Door: Ricardo30-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  super

  super geregeld allemaal, bedankt!!!

  Door: Marcela24-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Prima

  #like! Snel geregeld en afbetalingen lopen redelijk evenredig aan de waarde van de camper. Dus geen enorme schulden achteraf.

  Door: Dick30-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Kampeer Krediet

  Uw beoordeling