Gaslicht.com

Alle reviews

Gaslicht.com

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Bestel nooit zonnepanelen bij Gaslicht.com!

  Afgelopen augustus zonnepanelen besteld welke binnen 10 a 12 weken geinstalleerd zouden worden. De installatiedatum schoof steeds verder vooruit tot in December. Toen kwam de installateur en bleek dat ze niet de juiste dakhaken voor ons dak hadden. Dat krijg je als je vooraf een dak niet inspecteert.
  Toen zijn ze gaan zoeken naar de geschikte dakhaken welke begin februari geleverd zouden worden. Echter heel februari weer niks gehoord van Gaslicht.com. Vandaag weer eens achter gaslicht aangebeld nu blijkt dat ze geen verwachte leverdatum voor de dakhaken hebben en ze ons eigenlijk aanraden ergens anders voor zonnepanelen te gaan kijken. Dus we zijn gewoon een half jaar verder en hebben nog steeds geen zonnepanelen en ook geen enkel vooruitzicht op een installatiedatum! We worden gewoon aan het lijntje gehouden en lopen in de tussentijd de opbrengst van de zonnepanelen mis.

  Echt koop nooit zonnepanelen bij Gaslicht.com ze leveren niet wat ze beloven en de communicatie is gewoon afwezig, je moet echt overal zelf achteraan bellen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zonnepanelen

  juli 2022 offerte, welke niet juist was; correctie augustus. Levering twee maal uitgesteld tot februari 2023.
  Bij plaatsing 1 februari bleek men een grondkabel vergeten, deze zou acht dagen later geplaatst worden. Na vervangen meterkast deed een belangrijk stopcontact in de keuken het niet.````bellen.
  Na acht dagen zou het in orde gemaakt worden, maar er kwam niemand opdagen, geen bericht.
  Na weer bellen en bellen zou op 15 februari alles in orde gemaakt worden, maar de monteur kwam alleen voor het stopcontact, en niet voor de zonnepanelen. Wederom bellen:we zetten dit door naar de installateurs, verder kunnen we niets voor U doen.
  Het is duidelijk, dat het druk is etc, maar de manier waarop deze omissies genegeerd worden, is zonder meer hopeloos.
  In de aanbesteding wordt je bedolven onder de A4'tjes, de uitvoering bleek ridicuul. We hebben begrip als iets misloopt, maar dit is een foutenfestival, zoals wij nog nooit hebben meegemaakt

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gaslicht.com probeert beloofde welkomstpremie te ontduiken

  Ik was via Gaslicht.com klant geworden bij Mega met de actie ‘Welkomstpremie €180 (Vereiste 3 maanden klant)’. Ik heb screenshots daarvan. Gaslicht.com stuurde mij kort daarna op 4 januari om 11:21u een bevestiging van de bestelling, maar de welkomstpremie stond er niet in. Ook niet een paar dagen later in Mega's contract per e-mail.
  Toen ik meteen op 4 januari Gaslicht.com belde zei Jadith ‘Om 11:25u was de welkomstpremie weg’, terwijl mijn bestelling om 11:21 was afgerond. Hij gaf mij gelijk en zou een collega het laten oplossen.
  Na nog een paar keer contact met Gaslicht.com (duurde steeds érg lang!!) gaven ze mij gelijk en gaf Tessa per e-mail aan op 13 januari ‘dat het ook via Mega klopt’, en stuurde ze mij de bijbehorende actievoorwaarden. Echter, daarin staat als vereiste 12 maanden klant, dus niet 3 maanden waar ik akkoord mee ben gegaan. Ik heb haar die dag meteen een reactie teruggestuurd maar heb nog steeds niets van haar vernomen (nu een hele week later!) en verwacht ook geen reactie meer. Dit terwijl vandaag de herroepingstermijn van Mega verloopt, en ik had dat Tessa ook op 13 januari laten weten, maar dus geen reactie. Dit is toch diep trieste service, vooral voor een bedrijf dat op de homepage heeft staan 'Wij doen wel aan goede service' waarbij Tessa in haar handtekening heeft staan 'Customer Happiness Employee'?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie

  Prima dienst, werkt vlot en goed. Maarrr.... weet wel dat de energieleveranciers in het bestand van Gaslicht met Gaslicht een provisiecontract hebben. En dat zijn niet de goedkoopste! Een blik op www.energievergelijk.nl leert dat met afstand de goedkoopste energieleverancier ANWB-energie is en die zit er bij Gaslicht niet in. ANWB-energie levert gas voor 1.80m3 en stroom voor 0.43kwh! ANWB werkt als ledenorganisatie zonder winstoogmerk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Welkom energie

  Dankzij dit bedrijf bij een failliete leverancier uitgekomen wat me duizenden euro’s schade op heeft geleverd. Was ik maar nooit bij deze vergelijker uitgekomen. Ze onderzoeken de leveranciers alleen op prijs, niet op betrouwbaarheid

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  423 euro bespaard

  Gebruik deze site al jaren. Kies altijd de voordeligste en krijg aan het eind van het jaar altijd geld terug. Mooie meevaller met de kerstdagen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jaarcontract Nuon

  Ben Woldring van gaslicht.com,
  Ben Woldring, met jouw advies overgestapt naar Nuon, nu Vattenfall en 362 erootjes bijbetalen. Zo kan ik ook klanten lokken. Neederland pipoland. En hee, als ik op jouw website mijn negatieve ervaring wil plaatsen is er tot 3 keer toe een probleem en "probeer het later nog eens". Ik lig niet wakker van die 362 pleuros maar jij valt me echt tegen Woldring. Welk deel van die centjes strijk jij op ? En buiten dat, Nederlandse energie hoort in handen te zijn van uitsluitend Nederlandse bedrijven die bij wangedrag een Nederlandse parlementarische schoen in hun reet kunnen verwachten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Percentages

  Mooi overzicht in het dashboard, maar wat irritant dat de percentages zijn weggevallen. Alleen "meer" of "minder" voorgesteld door pijltjes. Jammer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed geregeld

  Wij zijn nu al 3 X veranderd van energie-leverancier, via Gaslicht.com.
  Het is ons prima bevallen. Volgend jaar weer. Het scheelt te veel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  elk jaar geld betalen

  HET IS ELK JAAR EEN VAST ONDERDEEL VAN DE VAKANTIE . EVEN JE GEGEVENS INVULLEN EN DAAR KOMEN DE GOEDKOOPSTE NAAR VOREN . EVEN GOED VERGELIJKEN WELKE LEVERANCIER HET BESTE BIJ JOU PAST EN HOP .... DAARNA HEB JE EEN GOED CONTRACT AFGESLOTEN EN EEN LEUKE WELKKOMS BONUS TE PAKKEN . HET GAAT ERG MAKKELIJK !

  WIJ KIJKEN ELK JAAR OF WE GAAN OVERSTAPPEN OF ALS WIJ HET BESTAANDE CONTACT GAAN VERLENGEN !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wel afgesloten niets gekregen

  Eind maart via gaslicht.com overgestapt, dacht ik. Behalve de bevestigingsmail niets meer vernomen. Nog mail terug gestuurd maar niets meer vernomen. Zowel de leverancier als deze site sla ik voortaan over.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  waarom goedkoper?

  Heel raar. Ik heb gekeken bij ze welke energie maatschappij voor mij het goedkoopst zou zijn. En om rompslomp te voorkomen ben ik zelf daarna gewoon naar de Qurrent website gegaan (omdat die voor mij het goedkoopst uit de bus kwam). Maar bij de Qurrent website betaalde ik meer! Wat voor een deal hebben zij met Qurrent? Dus toen maar afgesloten via gaslicht uiteraard en bleek verassend makkelijk. Dus tja, nu zou ik hier dus wel vaker kopen. Vreemde zaak, dat wel!

  Helemaal mee eens! Snap niet goed hoe hun goedkoper kunnen inkopen. Blijft raar

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handig

  Ik was eerst niet zo positief, want de website ziet er rommelig uit. Maar het blijkt wel de beste vergelijkingssite en ik weet dat overstappen elk jaar altijd de moeite is. Normaal moet je nog wat dingen regelen bij je oude leverancier. Alleen hier was het een paar klikken. Dus mijn tip is wel om gaslicht te gebruiken je bent in een avondje klaar (wel goed zoeken want de website is dus een beetje rommelig) en ik heb weer goedkopere energie dan ervoor.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betrouwbaar energie vergelijken

  Daar waas ik juist naar op zoek, een plek waar ik betrouwbaar energie kon vergelijken. En hier is het zo simpel dat zelf ik het kan. Op die betrouwbaarheid moet ik maar vertrouwen (ben geen detective) maar het ziet er in ieder geval goed uit en ik zag al meteen meerdere aanbieders die een betere aanbieding hebben dan wat ik nu betaal. Dus dat is uitkiezen!

Anderen bekeken ook

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl
2 reviews

Ze zijn hip, ze zijn noodzakelijk, maar ze zijn ook een flinke investering. En je mag dan misschien wel groen zijn en milieubewust, maar niet gek. ...

HalloStroom
2 reviews

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Powerpeers
31 reviews

  Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar m...

Gaslicht.com

Wat vinden consumenten van Gaslicht.com? Gaslicht.com is een onderneming van Ben Woldring. Hij is erg bekend geworden met zijn website om telefonie te vergelijken. Het is mogelijk op Gaslicht om de energiecontracten voor uw gasrekening en stroomrekening te vergelijken. Op die manier is het mogelijk om geld te besparen. Kijk naar de opties en de mogelijkheden om een goede vergelijking te maken. Vind de goedkoopste leverancier van uw gas en licht bij Gaslicht. Bekijk ook Gaslicht reviews van hun op NederlandReview. Ontdek wat anderen over Gaslicht.com zeggen. Heeft u zelf een mening over hun? Dan kunt u die op NederlandReview delen. Gaslicht.com helpt vele mensen aan goedkope energie en ook aan duurzame energie. 

Over Gaslicht
Gaslicht is een Nederlandse vergelijkingsite voor Energie. Gaslicht is gevestigd in Voorthuizen en is maakt deel uit van de Bencom Groep, dat meerdere vergelijkingsites beheert. Gaslicht helpt consumenten, bedrijven en instellingen om objectief en informatief diensten van energieleveranciers te kunnen beoordelen op onder andere hun tarieven.

Zusterbedrijven van Gaslicht zijn Lookingorbooking.com, Poliswijzer.nl en Bellen.com. Ze maken allemaal deel uit van de BenCom group. Het is een onderneming van Ben Woldring uit Usquert (Groningen). Sinds 1998 zijn ze actief in de markt als vergelijker van bellen, internetten, digitale televisie en ook hotelboekingen en energie. 

De website van Gaslicht maakt het mogelijk om beter en gemakkelijker de energiecontracten met elkaar te vergelijken. Ook is het mogelijk om een aanbod op maat te krijgen. Gaslicht.com voldoet aan alle eisen van de ACM, rondom de informatievoorziening op de consumentenmarkt. Het is mogelijk om zo op een begrijpelijk en gemakkelijke manier de energie aanbieders te vergelijken. Er zijn volop filteropties om de contracten op prijzen, kortingen en bonussen te vergelijken. Ook de voorwaarden, looptijd, soorten tarieven, groene of grijze stroom en leverancierswaardering zijn opties om te filteren. 
Gaslicht.com toont meerdere soorten energiecontracten. Ook heeft u altijd 14 dagen bedenktijd bij het afsluiten van een energiecontract.  

Op basis van de postcode en het huisnummer wordt een vergelijking gestart. De leveranciers en beheerders hanteren namelijk verschillende tarieven per regio. Ook wordt gekeken naar het type meter en uw huidige verbruik. Op basis daarvan krijgt u de beste aanbiedingen te zien bij Gaslicht.com. 

Diensten van Gaslicht.com
Op Gaslicht.com kunt u de verschillende energiecontracten met elkaar vergelijken. Ook is het mogelijk om te kijken naar verwante producten, zoals een slimme thermostaat. Gaslicht.com zorgt voor aanbiedingen op maat op basis van uw postcode en huidige energieverbruik.  Gaslicht bemiddeld in de verschillende energiecontracten.

Heeft u klachten, tips en complimenten over en voor Gaslicht?
Heeft u een klacht of tip over of voor Gaslicht.com? Dan is het goed om te kijken naar de verschillende mogelijkheden om uw klacht gehoor te geven. Neem telefonisch, per post of per email contact op met Gaslicht.com. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en zorgen voor een passende oplossing of een goede uitleg. 

Uw mening over Gaslicht.com
Heeft u al eens gebruik gemaakt van Gaslicht.com? Dan is het goed om uw mening over hun te delen met anderen. Kijk naar de mogelijkheden om een goed beeld te geven van Gaslicht.com aan andere consumenten, instellingen en bedrijven. Ze zijn u vast en zeker zeer dankbaar voor het delen van uw persoonlijke ervaring met Gaslicht.com . 

Hoe betrouwbaar is gaslicht.com? Hoe makkelijk is het vergelijken en wordt je goed geholpen? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij gaslicht.com op NederlandReview!

}