NederlandReview

    Ervaringen VitaZita

    Wie heeft er nog zin om voor al zijn verzorgingsproducten de deur uit te gaan? Je kunt het bij VitaZita eenvoudig allemaal online te bestellen. Je hoeft nooit meer snel naar de winkel te rennen om je nieuwe shampoo of vitamines te halen. Je krijgt bij VitaZita ook nog vaak kortingen. Wat vinden hun klanten echter van de producten in de webshop? Is de online drogisterij betrouwbaar? En worden de producten snel geleverd? Je leest het hier in de reviews en beoordelingen van klanten van Vita Zita. Je ontdekt hier alles over hun ervaringen met de webshop en de producten.

    Over VitaZita
    Onze verzorgingsproducten gebruiken we dagelijks en zijn regelmatig aan vervangen toe. Het wordt al snel vervelend om elke keer weer naar de winkel te moeten voor dezelfde producten. Er lijkt soms geen einde aan te komen. VitaZita heeft het daarom een stuk makkelijker gemaakt. Je bestelt nu al je producten voor hygiëne en zelfzorg gewoon online in de webshop. Het wordt daarna gewoon thuis bij je afgeleverd. Dit is voor iedereen met een drukke baan natuurlijk een geweldige uitkomst. Je hebt in het assortiment van VitaZita altijd een ruime keuze.

    Categorieën VitaZita
    • Zelfzorg
    • Afslanken
    • Natuurlijk Gezond
    • Supplementen
    • Huidverzorging
    • Mama & Baby
    • Hygiëne
    • Accessoires
    EHBO
    • Dieren
    • Thuiszorg
    • 45+
    • Mannen


    De reclame is misschien in het Frans, maar dit kun je allemaal bij VitaZita vinden.

    Diensten VitaZita
    De webshop biedt klanten vaak kortingen op hun producten en heeft daarom de laagste prijsgarantie. Verder heeft VitaZita een ruim assortiment met producten van meer dan 100 verschillende merken. Of je nu op zoek bent naar producten van Eucerin, La Roche-Posay, Ureadin, inneov of Nestlé, je kunt het bij VitaZita vinden. De levering van je bestelling is ook altijd binnen 24 uur. Meestal worden de producten de volgende dag al bij je geleverd. De verzending is vanaf 100,- ook gratis en je kunt altijd veilig betalen met iDeal, sofort, MasterCard, visa, bankgiro, PayPal, Maestro en MasterPass. 

    Klachten VitaZita
    Voor al je vragen, opmerken en klachten is de klantenservice bereikbaar. Heb je echter een hezelfde product voor een lagere prijs gevonden bij een andere winkel? Maak ook dan gebruik van de klantenservice om het verschil in prijs terug te krijgen. De website heeft een uitgebreid contactformulier dat je eenvoudig kunt invullen. Probeer altijd al je gegevens in te vullen, zodat je het beste geholpen kunt worden. Heb jij contact opgenomen met de webshop? Vertel dan over jouw ervaringen met de klantenservice en geef jouw beoordeling. Werd je namelijk goed geholpen?

    Wat vind jij van VitaZita?
    Hoef jij nooit meer de deur uit voor je verzorgingsproducten, omdat je alles bestelt bij VitaZita? Of heb jij na je bevalling alle Mama & Baby producten uitgeprobeerd? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is de webshop betrouwbaar? Zijn de producten veilig? Geef jouw mening en laat het in jouw beoordeling allemaal weten. Ga jij vaker bestellen bij VitaZita?

    Is de online drogisterij betrouwbaar? Zijn de producten veilig? Wat vinden andere klanten van VitaZita? Lees het hier in hun reviews en ervaringen.

    VitaZita
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

    4,4
    19% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5

    Service

    3,6

    Prijs

    5,2

    Leveren

    3,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    (08) 8309 4410

    Celinda Abell18-09-2018

    Hello

    Buy Ray-Ban Sunglasses 19.95 dollars only today at http://urlo.cf/8wmtet

    Thanks and Best Regards,


    geen levering - geen contact | VitaZita » Is het betrouwbaar en veilig? Lees reviews http://nederlandreview.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    479 7118

    Joyce Beckham12-09-2018

    Good day

    Shop Oakley Sunglasses $19.95 only today @ warbyparker.online

    Best,


    geen levering - geen contact | VitaZita » Is het betrouwbaar en veilig? Lees reviews http://www.nederlandreview.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    W si U

    Dollie Cormier12-09-2018

    Hello Boss! We can provide service for ranking your business keywords to top or 1st page in google ranking.
    -Guarantee 1st page package
    -Whatever keywords or phrases

    Attract the right visitors to your Web site, contact us for more detail, email info@austudio.global
    Thanks
    Kennie Lee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    geen levering - geen contact

    ineke10-09-2018

    geen levering - geen contact

    Voor 130 euro besteld. Betaling geaccepteerd, e-mail bevestiging ontvangen dat ze zouden gaan verzenden en een T&Tcode zou volgen. Daarna niets meer gehoord. 2x gemaild. Daarna via contactformulier op website ettelijke malen gecontacteerd. Geen enkel antwoord. Geen mogelijkheid te bellen. of zelf contact op te nemen o de websiet vermeld.

    Ik bestel nu sinds een half jaar bij dit bedrijf en dit is de tweede keer dat dit gebeurt. Dat is geen toeval meer.
    Snel geld terug vorderen via VISA en nooit meer bestellen!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    geen levering - geen contact

    ineke10-09-2018

    Voor 130 euro besteld. Betaling geaccepteerd, e-mail bevestiging ontvangen dat ze zouden gaan verzenden en een T&Tcode zou volgen. Daarna niets meer gehoord. 2x gemaild. Daarna via contactformulier op website ettelijke malen gecontacteerd. Geen enkel antwoord. Geen mogelijkheid te bellen. of zelf contact op te nemen o de websiet vermeld.

    Ik bestel nu sinds een half jaar bij dit bedrijf en dit is de tweede keer dat dit gebeurt. Dat is geen toeval meer.
    Snel geld terug vorderen via VISA en nooit meer bestellen!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    geen levering - geen contact

    ineke10-09-2018

    geen levering - geen contact

    Voor 130 euro besteld. Betaling geaccepteerd, e-mail bevestiging ontvangen dat ze zouden gaan verzenden en een T&Tcode zou volgen. Daarna niets meer gehoord. 2x gemaild. Daarna via contactformulier op website ettelijke malen gecontacteerd. Geen enkel antwoord. Geen mogelijkheid te bellen. of zelf contact op te nemen o de websiet vermeld.

    Ik bestel nu sinds een half jaar bij dit bedrijf en dit is de tweede keer dat dit gebeurt. Dat is geen toeval meer.
    Snel geld terug vorderen via VISA en nooit meer bestellen!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    geen levering - geen contact

    ineke10-09-2018

    geen levering - geen contact

    Voor 130 euro besteld. Betaling geaccepteerd, e-mail bevestiging ontvangen dat ze zouden gaan verzenden en een T&Tcode zou volgen. Daarna niets meer gehoord. 2x gemaild. Daarna via contactformulier op website ettelijke malen gecontacteerd. Geen enkel antwoord. Geen mogelijkheid te bellen. of zelf contact op te nemen o de websiet vermeld.

    Ik bestel nu sinds een half jaar bij dit bedrijf en dit is de tweede keer dat dit gebeurt. Dat is geen toeval meer.
    Snel geld terug vorderen via VISA en nooit meer bestellen!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Geen contact mogelijk

    David10-09-2018

    Na mijn aankoop had ik een defect met een elektronisch product. Op geen enkele manier is er antwoord gekomen op het ingevulde formulier en op mails. Dit is ook de enige manier om hen te kunnen contacteren. Na 1 maand nog steeds geen antwoord en is er dus geen mogelijkheid om beroep te doen op de garantie.

    Zeker geen aanrader dus om hier te kopen. Gelukkig zijn er alternatieve websites die wel klantgericht te werk gaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    BEDRIEGERS

    MARC05-09-2018

    DE WEBSITE OOGT MOOI EN DE PRIJZEN OOK MAAR DOE ER NOOIT EEN BESTELLING WANT JE ZIET JE GEKOCHTE PRODUCTEN NOOIT EN OP MAILS WORDT NIET GEANTWOORD. TELEFONISCH KAN JE HEN OOK NIET BEREIKEN.
    OPLICHTERIJ IS HET

    MARC08-09-2018

    Pakje eindelijk terecht op 08/09. Het lag bij het afhaalpunt van B Post zonder dat deze het me hadden laten weten (zoveelste slechte ervaring met B Post) Vitazita waarom antwoorden jullie niet op vragen van klanten of via telefoon. Dit probleem had reeds lang opgelost geweest indien jullie hadden gereageerd en er zouden ook niet zoveel negatieve reviews zijn over jullie. . Pakje eindelijk terecht op 08/09. Het lag bij het afhaalpunt van B Post zonder dat deze het me hadden laten weten (zoveelste slechte ervaring met B Post) Vitazita waarom antwoorden jullie niet op vragen van klanten of via telefoon. Dit probleem had reeds lang opgelost geweest indien jullie hadden gereageerd en er zouden ook niet zoveel negatieve reviews zijn over jullie. . pakje eindelijk terecht door B Post die naliet om te verwittigen dat het pakje in het ophaalpunt lag.Zeer slechte service (geen reactie op mijn mails en telefonisch niet bereikbaar) die me zeker niet nog een volgende bestelling bij jullie zal doen.plaatsen. ..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Absoluut waardeloze service

    Sarah M15-08-2018

    Absoluut waardeloze service. Gaat een paar keer goed, maar als het fout gaat heb je helaas brute pech. Dit bedrijf is vreselijk in communicatie, ze antwoorden niet op mails (ik mail elke dag) en ze zijn telefonisch niet bereikbaar! Kan dit laatste wel? Het ruikt naar oplichting?
    Mijn bestelling zou geleverd worden bij een cubee in mijn dorp. Blijkbaar bestaat dit adres niet en kon het door de post niet afgeleverd worden. Pakje is terug naar het bedrijf gestuurd. Heb al meer dan een week dagelijks gevraagd om dit dan naar mijn thuisadres te verzenden, helaas wordt er niet gereageerd op mijn mails. Ik heb mijn bestelling dringend nodig en denk dat ik volgende keer bij de concurrentie bestel, wat een klucht!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    WAARSCHUWING: Bestel NOOIT bij VitaZita

    Veerle Bervoets23-07-2018

    Bedrog!!!! Ik betaalde onmiddellijk mijn rekening, levering is nooit toegekomen. Meermaals mails gestuurd maar geen antwoord gekregen en het bedrijf is niet telefonisch bereikbaar!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichting

    Tannya_peeters@yahoo.com21-07-2018

    Tja ... hetzelfde verhaal....
    Besteld en betaald.
    Geen levering.
    Geen antwoord op mails

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    dieven

    adam17-07-2018

    Beste online kopers, Koop niet via deze webshop.NOOIT,NOOIT

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    VITAZITA OPLICHTERSZOOITJE

    HvZ17-07-2018

    Leveren niet na bestelling en betaling. Geen antwoorden op verschillende emails. Zij maken ook fake-accounts aan met daarin zogenaamde lof over hun handelswijze. Trap er niet in als Uw geld U lief is. Blijf ver weg van deze criminelen. Inmiddels de politie en bevoegde instanties hierover ingelicht. Hoop dat U hetzelfde zult doen. Deze mensen moeten worden aangepakt en liefst zo snel mogelijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters

    Inge De Coene16-07-2018

    Ik heb helaas niets positiefs te melden over VitaZita. De bestelling meteen betaald en vervolgens nooit gekregen. Herhaaldelijk gemaild, maar nooit een antwoord gekregen. Ook lijkt telefonisch contact onmogelijk. Nergens een telefoonnummer vermeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    totaal positief

    jacques berwan11-07-2018

    zeer stipte en vlugge levering.
    zeer voordelige prijzen.
    geen enkel negatief punt.
    aan te bevelen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leveren niet

    Janssen08-07-2018

    Ik wilde dat ik deze revieuws eerder gelezen had!

    Zelfde ervaring: na de betalingsbevestiging hoor je niks meer.
    Er wordt niet geleverd.
    Op mails wordt niet gereageerd.

    Ga aangifte doen.

    Bestel hier niks!!!!! Je bent je geld kwijt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Pas op, OPLICHTERS!!

    Maartje25-05-2018

    Beste online kopers,
    Koop niet via deze webshop. Ze leveren niet, reageren vervolgens niet op de emails en als je ze telefonisch benadert, geeft een Duitse vrouw aan dat ze niet voor het bedrijf werkt. Geloof de positieve recensies niet; deze worden door het bedrijf zelf geplaatst onder nep-accounts!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Vreselijk!

    Hanne14-05-2018

    Ik heb helaas niets positiefs te melden over VitaZita. De bestelling meteen betaald en vervolgens nooit gekregen. Herhaaldelijk gemaild, maar nooit een antwoord gekregen. Ook lijkt telefonisch contact onmogelijk. Nergens een telefoonnummer vermeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen levering

    Irma09-03-2018

    Leveren niets, reageren nergens op. Dit was eens, maar nooit meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    klantonvriendelijk

    steenbergen14-02-2018

    Bestel regelmatig online,nooit problemen gekend,pas klant bij vitazita ,na 6dagen nog niks over bestelling gehoord,
    wanneer ik naar de bestelhistorie kijk steeds vermelding ''wachten op overschrijving,overschrijving gebeurde de dag van bestelling,Op mails word gewoonweg niet geantwoord,telefonisch contact blijkbaar niet mogelijk.Zal de eerste en laatste keer zijn dat ik hier nog bestel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Schrijf zelf een review over VitaZita

    Uw beoordeling