NederlandReview

  Ervaringen VitaZita

  Wie heeft er nog zin om voor al zijn verzorgingsproducten de deur uit te gaan? Je kunt het bij VitaZita eenvoudig allemaal online te bestellen. Je hoeft nooit meer snel naar de winkel te rennen om je nieuwe shampoo of vitamines te halen. Je krijgt bij VitaZita ook nog vaak kortingen. Wat vinden hun klanten echter van de producten in de webshop? Is de online drogisterij betrouwbaar? En worden de producten snel geleverd? Je leest het hier in de reviews en beoordelingen van klanten van Vita Zita. Je ontdekt hier alles over hun ervaringen met de webshop en de producten.

  Over VitaZita

  Onze verzorgingsproducten gebruiken we dagelijks en zijn regelmatig aan vervangen toe. Het wordt al snel vervelend om elke keer weer naar de winkel te moeten voor dezelfde producten. Er lijkt soms geen einde aan te komen. VitaZita heeft het daarom een stuk makkelijker gemaakt. Je bestelt nu al je producten voor hygiëne en zelfzorg gewoon online in de webshop. Het wordt daarna gewoon thuis bij je afgeleverd. Dit is voor iedereen met een drukke baan natuurlijk een geweldige uitkomst. Je hebt in het assortiment van VitaZita altijd een ruime keuze.

  Categorieën VitaZita

  • Zelfzorg
  • Afslanken
  • Natuurlijk Gezond
  • Supplementen
  • Huidverzorging
  • Mama & Baby
  • Hygiëne
  • Accessoires
  EHBO
  • Dieren
  • Thuiszorg
  • 45+
  • Mannen


  De reclame is misschien in het Frans, maar dit kun je allemaal bij VitaZita vinden.

  Diensten VitaZita

  De webshop biedt klanten vaak kortingen op hun producten en heeft daarom de laagste prijsgarantie. Verder heeft VitaZita een ruim assortiment met producten van meer dan 100 verschillende merken. Of je nu op zoek bent naar producten van Eucerin, La Roche-Posay, Ureadin, inneov of Nestlé, je kunt het bij VitaZita vinden. De levering van je bestelling is ook altijd binnen 24 uur. Meestal worden de producten de volgende dag al bij je geleverd. De verzending is vanaf 100,- ook gratis en je kunt altijd veilig betalen met iDeal, sofort, MasterCard, visa, bankgiro, PayPal, Maestro en MasterPass.

  Klachten VitaZita

  Voor al je vragen, opmerken en klachten is de klantenservice bereikbaar. Heb je echter een hezelfde product voor een lagere prijs gevonden bij een andere winkel? Maak ook dan gebruik van de klantenservice om het verschil in prijs terug te krijgen. De website heeft een uitgebreid contactformulier dat je eenvoudig kunt invullen. Probeer altijd al je gegevens in te vullen, zodat je het beste geholpen kunt worden. Heb jij contact opgenomen met de webshop? Vertel dan over jouw ervaringen met de klantenservice en geef jouw beoordeling. Werd je namelijk goed geholpen?

  Wat vind jij van VitaZita?

  Hoef jij nooit meer de deur uit voor je verzorgingsproducten, omdat je alles bestelt bij VitaZita? Of heb jij na je bevalling alle Mama & Baby producten uitgeprobeerd? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is de webshop betrouwbaar? Zijn de producten veilig? Geef jouw mening en laat het in jouw beoordeling allemaal weten. Ga jij vaker bestellen bij VitaZita?

  Is de online drogisterij betrouwbaar? Zijn de producten veilig? Wat vinden andere klanten van VitaZita? Lees het hier in hun reviews en ervaringen.

  VitaZita
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

  4
  23% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5

  Service

  3

  Prijs

  5

  Leveren

  3,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Oplichting

  Oplichting. Ze leveren niet na betaling, zijn nauwelijks bereikbaar en spreken dan alleen Duits .

  Door: Erik09-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  OPLICHTING

  Geen bestelling ontvangen, geen reacties op emails. Het is dus oplichting!

  Door: Izum31-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  vita zita is niet correct

  ik heb op zaterdag 12 januari 2019 besteld en heb op 20 januari nog steeds geen goederen
  heb nu al twee drie mails gestuurd doch ze reageren niet
  voordien had ik tweemaal besteld zonder problemen, nu een grote bestelling en betaald
  wat moeten we doen ? klacht indienen bij politie ?

  Door: cocquyt annemie20-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  9

  Had beter eerst reviews gelezen

  Besteld, betaald ... maar nooit iets geleverd. Blijkbaar hun handelsmerk. Ik heb al twee mails gestuurd waarop niet gereageerd wordt, een telefoonnummer heb ik vergeefs gezocht. Louche...
  Ik bestel hier dus nooit meer en raad het dan ook niemand aan! ????

  Door: Sofie18-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Problemen?

  Ik wacht nu al 2 weken op m'n bestelling. Ook mails gestuurd maar geen reactie. Geld wel afgeschreven op m'n rekening.
  Vermoed dat er problemen zijn met het bedrijf... overweeg een klacht in te dienen. Wil m'n geld terug.

  Door: Pascal11-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  No news

  I have ordered on the 19th of december, de are the 29th and still no news.....

  Door: Eva Stefanovic29-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  supplementen bestellen? af te raden!

  Ik wacht al een week op een grote bestelling.
  Met Visa betaald.
  Het zou snel geleverd worden.
  Nette website, lage prijzen maar niet te bereiken.
  Ik bestel hier niet meer bij.

  Door: Ilse Dens18-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  VitaZita in problemen?

  We plaatsten een bestelling op 5/12. Behalve bevestiging bestelling en debitering rekening hebben we niets meer gehoord. Geen levering, geen reactie op emails, geen gehoor aan tel. bij moederbedrijf Vitazita B.V., gevestigd te Dirk Hartogweg 14, NL-5928 LV Venlo, Nederland, ingeschreven in het Handelsregister te Venlo onder het nummer 66549302 met als wettelijke vertegenwoordigers en publicatiedirecteuren: Michael Köhler, Stephan Weber, Dr. Ulrich Wandel, Theresa Holler, Marc Fischer. Zeer verontrustend en raden iedereen af nog te bestelling bij deze webshop. We legden klacht neer bij de betrokken instanties.

  Door: Veronique Bockstal14-12-2018
  Dirk18-12-2018

  Ook wij hebben alleen een betalingsbevestiging ontvangen, maar daarna blijft het precies stil. Geen telefonisch contact mogelijk en geen antwoord op mails. Hebben jullie ondertussen verdere informatie ontvangen?

  Tine18-12-2018

  Bestelling en betaling gedaan op 12/12 , nog steeds niks ontvangen en ook geen reactie op mijn mails,,,

  Linda10-01-2019

  Ook een bestelling gedaan, niets gehoord. Geld wel afgeschreven. geen telefoonnummer te vinden en het contactformulier verwijst naar een andere pagina. Bedankt voor alle bedrijfsgegevens Veronique!

  Mieke11-01-2019

  Zelfde verhaal hier, eind december besteld, niets ontvangen en geen gehoor gekregen via mail. k heb zopas telefonisch contact gehad met het moederbedrijf, waar ik iemand van de klantendienst aan de lijn kreeg die me vertelde dat ze niet konden/mochten helpen met vragen over vitazita. Heel verdacht zaakje!

  Richard Savels11-01-2019

  Ik ook bestelling gedaan en na 8 dagen nog niets gehoord. Geen antwoord op mails en telefoonnummers bleken onbestaande. Ben niet bij de pakken blijven zitten en hen mail gestuurd dat ik het daar niet zou bij laten en klacht zou indienen bij de federale politie enz. En wonder boven wonderen gisteren mail gekregen dat goederen werden verstuurd, en vandaag is alles geleverd bij afleverpunt. U ziet maar al is het maar 20 €, niet afgeven, en de tijd nemen om klacht in te dienen. Deze praktijken moeten gestopt worden. Succes, Richard

  Ilse Heymans14-01-2019

  Is er een telnr beschikbaar?

  Leen14-01-2019

  Ik heb ook een betalingsbevestiging gekregen van mijn bestelling maar krijg ook geen verzendbevestiging . Reeds 2 maal een mail verstuurd: Geen reactie! Ik laat het hier ook niet bij!

  Kristin 15-01-2019

  Richard Savels, welk mail adres heb je gebruikt ? Ik wens eveneens mail te versturen wegens na 9 dagen nog steeds niets vernomen te hebben over mijn bestelling. Heb reeds geprobeerd mail te versturen via contactformulier van de site, zonder resultaat, en via : info@vitazita.com, maar dit werkt ook niet, krijg de melding : ongeldige geadresseerde. Ik heb voor € 124 besteld, en wens het hier ook niet bij te laten.

  Mieke18-01-2019

  Ik heb ondertussen mn centen teruggehad na een kwade mail en telefoon naar het moederbedrijf (Shop Apotheke BV, +31 778505900). Via de website kan je "terugbetaling aanvragen" bij je order (zolang het niet verstuurd staat, vermoed ik). Binnen de week het volledige bedrag terug op mn rekening. Nooit antwoord gekregen op mn mail...

  Suz08-02-2019

  Ik heb een week geleden een bestellen nog geplaatst maar nog niets ontvangen, ook geen mail gekregen met track&trace...ziet er ook niet goed uit dus. Ook reeds een mail gestuurd maar geen antwoord. Ik heb ook het telefoon nummer gebeld dat hierboven vermeld staat bij Mieke maar daar neemt een Duitse mevrouw op die van niks weet. Klopt dit nummer? Waar kan je klacht indienen voor zulke zaken? Is er nog hoop dat ik mijn geld terug zie??

  Marianne24-04-2019

  Zij hebben op 4 april mijn retour ontvangen, maar ik heb mijn geld niet teruggekregen. Sowieso nemen ze 14 dagen "check tijd op retouren" idiote termijn. NU mail ik elke dag om mijn geld terug te krijgen

  Marianne24-04-2019

  Zij hebben op 4 april mijn retour ontvangen, maar ik heb mijn geld niet teruggekregen. Sowieso nemen ze 14 dagen "check tijd op retouren" idiote termijn. NU mail ik elke dag om mijn geld terug te krijgen

  Marianne24-04-2019

  Zij hebben op 4 april mijn retour ontvangen, maar ik heb mijn geld niet teruggekregen. Sowieso nemen ze 14 dagen "check tijd op retouren" idiote termijn. NU mail ik elke dag om mijn geld terug te krijgen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Bestelling

  Mijn bestelling staat als sinds maandag on hold. Al 3 mails gestuurd, geen reactie. Nooit meer, en ik wil mijn geld terug.

  Door: Jenny Mathues09-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  078 0536 8948

  Hey

  Shop Ray-Ban Sunglasses 19.95 dollars only today. Please visit our site @www.sunglassescollection.online

  Regards,

  geen levering - geen contact | VitaZita » Is het betrouwbaar en veilig? Lees reviews

  Door: Verlene Regalado06-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  Horen zien en zwijgen

  Bieden geen service aan in geval van problemen. Antwoorden enkel standaardalineaatjes met wat blabla maar ondernemen geen oplossingsgerichte actie.
  Geven anderen de schuld, zeggen hun ‘interne procedures’ gevolgd te hebben en dus hen treft vooral geen blaam. Vooral geen lessen leren uit wat fout gaat. Want stel je voor, je zou misschien eens een klant tevreden maken!

  Door: Sop01-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  De rotte appel onder de webshops

  Geen opvolging van bestelling, antwoorden enkel op email als dit geen extra werk voor henzelf is, niet telefonisch bereikbaar, doen geen enkele moeite een probleem op te lossen.
  Problemen met de levering konden enkel door hen opgelost worden dmv een telefoontje van max. drie minuten naar de leverdienst, maar dit weigerden ze te doen.
  Een regelrechte schande.

  Door: NVT28-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  W si U

  Hello Boss! We can provide service for ranking your business keywords to top or 1st page in google ranking.
  -Guarantee 1st page package
  -Whatever keywords or phrases

  Attract the right visitors to your Web site, contact us for more detail, email info@austudio.global
  Thanks
  Kennie Lee

  Door: Dollie Cormier12-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  geen levering - geen contact

  geen levering - geen contact

  Voor 130 euro besteld. Betaling geaccepteerd, e-mail bevestiging ontvangen dat ze zouden gaan verzenden en een T&Tcode zou volgen. Daarna niets meer gehoord. 2x gemaild. Daarna via contactformulier op website ettelijke malen gecontacteerd. Geen enkel antwoord. Geen mogelijkheid te bellen. of zelf contact op te nemen o de websiet vermeld.

  Ik bestel nu sinds een half jaar bij dit bedrijf en dit is de tweede keer dat dit gebeurt. Dat is geen toeval meer.
  Snel geld terug vorderen via VISA en nooit meer bestellen!!!

  Door: ineke10-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  geen levering - geen contact

  Voor 130 euro besteld. Betaling geaccepteerd, e-mail bevestiging ontvangen dat ze zouden gaan verzenden en een T&Tcode zou volgen. Daarna niets meer gehoord. 2x gemaild. Daarna via contactformulier op website ettelijke malen gecontacteerd. Geen enkel antwoord. Geen mogelijkheid te bellen. of zelf contact op te nemen o de websiet vermeld.

  Ik bestel nu sinds een half jaar bij dit bedrijf en dit is de tweede keer dat dit gebeurt. Dat is geen toeval meer.
  Snel geld terug vorderen via VISA en nooit meer bestellen!!!

  Door: ineke10-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  geen levering - geen contact

  geen levering - geen contact

  Voor 130 euro besteld. Betaling geaccepteerd, e-mail bevestiging ontvangen dat ze zouden gaan verzenden en een T&Tcode zou volgen. Daarna niets meer gehoord. 2x gemaild. Daarna via contactformulier op website ettelijke malen gecontacteerd. Geen enkel antwoord. Geen mogelijkheid te bellen. of zelf contact op te nemen o de websiet vermeld.

  Ik bestel nu sinds een half jaar bij dit bedrijf en dit is de tweede keer dat dit gebeurt. Dat is geen toeval meer.
  Snel geld terug vorderen via VISA en nooit meer bestellen!!!

  Door: ineke10-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  geen levering - geen contact

  geen levering - geen contact

  Voor 130 euro besteld. Betaling geaccepteerd, e-mail bevestiging ontvangen dat ze zouden gaan verzenden en een T&Tcode zou volgen. Daarna niets meer gehoord. 2x gemaild. Daarna via contactformulier op website ettelijke malen gecontacteerd. Geen enkel antwoord. Geen mogelijkheid te bellen. of zelf contact op te nemen o de websiet vermeld.

  Ik bestel nu sinds een half jaar bij dit bedrijf en dit is de tweede keer dat dit gebeurt. Dat is geen toeval meer.
  Snel geld terug vorderen via VISA en nooit meer bestellen!!!

  Door: ineke10-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  Geen contact mogelijk

  Na mijn aankoop had ik een defect met een elektronisch product. Op geen enkele manier is er antwoord gekomen op het ingevulde formulier en op mails. Dit is ook de enige manier om hen te kunnen contacteren. Na 1 maand nog steeds geen antwoord en is er dus geen mogelijkheid om beroep te doen op de garantie.

  Zeker geen aanrader dus om hier te kopen. Gelukkig zijn er alternatieve websites die wel klantgericht te werk gaan.

  Door: David10-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  BEDRIEGERS

  DE WEBSITE OOGT MOOI EN DE PRIJZEN OOK MAAR DOE ER NOOIT EEN BESTELLING WANT JE ZIET JE GEKOCHTE PRODUCTEN NOOIT EN OP MAILS WORDT NIET GEANTWOORD. TELEFONISCH KAN JE HEN OOK NIET BEREIKEN.
  OPLICHTERIJ IS HET

  Door: MARC05-09-2018
  MARC08-09-2018

  Pakje eindelijk terecht op 08/09. Het lag bij het afhaalpunt van B Post zonder dat deze het me hadden laten weten (zoveelste slechte ervaring met B Post) Vitazita waarom antwoorden jullie niet op vragen van klanten of via telefoon. Dit probleem had reeds lang opgelost geweest indien jullie hadden gereageerd en er zouden ook niet zoveel negatieve reviews zijn over jullie. . Pakje eindelijk terecht op 08/09. Het lag bij het afhaalpunt van B Post zonder dat deze het me hadden laten weten (zoveelste slechte ervaring met B Post) Vitazita waarom antwoorden jullie niet op vragen van klanten of via telefoon. Dit probleem had reeds lang opgelost geweest indien jullie hadden gereageerd en er zouden ook niet zoveel negatieve reviews zijn over jullie. . pakje eindelijk terecht door B Post die naliet om te verwittigen dat het pakje in het ophaalpunt lag.Zeer slechte service (geen reactie op mijn mails en telefonisch niet bereikbaar) die me zeker niet nog een volgende bestelling bij jullie zal doen.plaatsen. ..

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Absoluut waardeloze service

  Absoluut waardeloze service. Gaat een paar keer goed, maar als het fout gaat heb je helaas brute pech. Dit bedrijf is vreselijk in communicatie, ze antwoorden niet op mails (ik mail elke dag) en ze zijn telefonisch niet bereikbaar! Kan dit laatste wel? Het ruikt naar oplichting?
  Mijn bestelling zou geleverd worden bij een cubee in mijn dorp. Blijkbaar bestaat dit adres niet en kon het door de post niet afgeleverd worden. Pakje is terug naar het bedrijf gestuurd. Heb al meer dan een week dagelijks gevraagd om dit dan naar mijn thuisadres te verzenden, helaas wordt er niet gereageerd op mijn mails. Ik heb mijn bestelling dringend nodig en denk dat ik volgende keer bij de concurrentie bestel, wat een klucht!!!

  Door: Sarah M15-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  WAARSCHUWING: Bestel NOOIT bij VitaZita

  Bedrog!!!! Ik betaalde onmiddellijk mijn rekening, levering is nooit toegekomen. Meermaals mails gestuurd maar geen antwoord gekregen en het bedrijf is niet telefonisch bereikbaar!!!!

  Door: Veerle Bervoets23-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichting

  Tja ... hetzelfde verhaal....
  Besteld en betaald.
  Geen levering.
  Geen antwoord op mails

  Door: Tannya_peeters@yahoo.com21-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  dieven

  Beste online kopers, Koop niet via deze webshop.NOOIT,NOOIT

  Door: adam17-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  VITAZITA OPLICHTERSZOOITJE

  Leveren niet na bestelling en betaling. Geen antwoorden op verschillende emails. Zij maken ook fake-accounts aan met daarin zogenaamde lof over hun handelswijze. Trap er niet in als Uw geld U lief is. Blijf ver weg van deze criminelen. Inmiddels de politie en bevoegde instanties hierover ingelicht. Hoop dat U hetzelfde zult doen. Deze mensen moeten worden aangepakt en liefst zo snel mogelijk.

  Door: HvZ17-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters

  Ik heb helaas niets positiefs te melden over VitaZita. De bestelling meteen betaald en vervolgens nooit gekregen. Herhaaldelijk gemaild, maar nooit een antwoord gekregen. Ook lijkt telefonisch contact onmogelijk. Nergens een telefoonnummer vermeld.

  Door: Inge De Coene16-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  totaal positief

  zeer stipte en vlugge levering.
  zeer voordelige prijzen.
  geen enkel negatief punt.
  aan te bevelen

  Door: jacques berwan11-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Leveren niet

  Ik wilde dat ik deze revieuws eerder gelezen had!

  Zelfde ervaring: na de betalingsbevestiging hoor je niks meer.
  Er wordt niet geleverd.
  Op mails wordt niet gereageerd.

  Ga aangifte doen.

  Bestel hier niks!!!!! Je bent je geld kwijt.

  Door: Janssen08-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Pas op, OPLICHTERS!!

  Beste online kopers,
  Koop niet via deze webshop. Ze leveren niet, reageren vervolgens niet op de emails en als je ze telefonisch benadert, geeft een Duitse vrouw aan dat ze niet voor het bedrijf werkt. Geloof de positieve recensies niet; deze worden door het bedrijf zelf geplaatst onder nep-accounts!

  Door: Maartje25-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Vreselijk!

  Ik heb helaas niets positiefs te melden over VitaZita. De bestelling meteen betaald en vervolgens nooit gekregen. Herhaaldelijk gemaild, maar nooit een antwoord gekregen. Ook lijkt telefonisch contact onmogelijk. Nergens een telefoonnummer vermeld.

  Door: Hanne14-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Geen levering

  Leveren niets, reageren nergens op. Dit was eens, maar nooit meer.

  Door: Irma09-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  klantonvriendelijk

  Bestel regelmatig online,nooit problemen gekend,pas klant bij vitazita ,na 6dagen nog niks over bestelling gehoord,
  wanneer ik naar de bestelhistorie kijk steeds vermelding ''wachten op overschrijving,overschrijving gebeurde de dag van bestelling,Op mails word gewoonweg niet geantwoord,telefonisch contact blijkbaar niet mogelijk.Zal de eerste en laatste keer zijn dat ik hier nog bestel.

  Door: steenbergen14-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Schrijf zelf een review over VitaZita

  Uw beoordeling