NederlandReview

  Ervaringen DutchBlend

  Wil je regelmatig spullen ontvangen van bekende merken en ook nog eens contact leggen met andere leden? Dan is DutBle misschien wel iets voor je. Het is echter niet makkelijk te zeggen wat je nou precies van ze kunt verwachten. Want wat zal de kwaliteit van parfums zijn? Hoe lang zullen die horloges het goed blijven doen? Wat zal er nog meer allemaal in die doos zitten? Zal de bezorgservice van DutBle inderdaad iedere drie maanden een box bij je komen bezorgen? En zal de DutBle klantenservice wel naar je liusteren als de sieraden niet in de gift box blijken te zitten? Alleen mensen die al eens een box van DutBle hebben besteld kunnen hier wat zinnigs over zeggen. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een producten DutBle allemaal verkoopt. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er van DutBle verwacht kan worden.

  Over DutBle

  DutBle is een cadeauwinkel die gift boxen verstrekt. Ze hebben met hun diensten eigenlijk twee doelen. Allereerst willen ze je iedere maand van een nieuwe box met allerlei spullen voorzien. Dit is hun zogenoemde goodiebox. Hierin vind je dingen zoals parfum, sieraden,horloges en nog veel meer. De box zal steeds andere dingen bevatten en het zal dus steeds een verrassing zijn wat je nu weer gaat tegenkomen. Bekende merken zoals Hugo Boss, LouLou, Calvin Klein, Rosefield en Cluse zullen vast wel eens voorbij komen. Sommigen van deze aanbieders plaatsen ook hun eigen producten op de website of in de app zodat erop geboden kan worden. In die app of op de website kun je trouwens ook contact leggen met andere leden van over de hele wereld. Je kunt afspreken voor lunch, een trip plannen of een overnachting regelen en zo mensen om je heen verzamelen die in jou geïnteresseerd zijn.


  Een klant opent een DutBle box met als thema Kerst.

  Diensten van DutBle

  Je kunt je via hun website aanmelden voor hun boxen en andere diensten. Daarvoor moet je natuurlijk wel eerst wat gegevens achterlaten. Het is mogelijk in te loggen via Facebook of met je e-mailadres. Zodra je eenmaal een account hebt kun je daar voortaan op inloggen om bij jouw eigen gegevens te komen. Alle nieuwe leden zullen een welkomstbox ontvangen waarmee ze willen vieren dat je een nieuw lid bent geworden. Daarna zul je ieder kwartaal, dus iedere drie maanden, een nieuwe box ontvangen. Verder heeft DutBle nog een klantenservice om je te helpen als je een vraag voor ze hebt of ze ergens anders voor nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor DutBle

  Ben jij zelf al lid van DutBle? Dan horen wij graag alles wat jij over deze website te zeggen hebt. Hoe gemakkelijk was het in de praktijk om een account aan te maken? Krijg je inderdaad iedere maand braaf een box toegestuurd? Is de box wel goed gevuld? En wat voor een klantenservice zal DutBle je verlenen als de parfum of sieraden er niet bij blijken te zitten? Laat je eigen DutBle review achter en vertel ons wat jouw mening over deze website is.

  DutchBlend
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

  3
  27% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3,4
  Service
  rating
  2,8
  Prijs
  rating
  2,8
  Leveren
  rating
  2,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  dutble box

  Half juni lid geworden bij Dutble, 4 maanden later nog steeds de welcome box niet ontvangen.
  Talloze whatsapp's en mails bieden geen oplossing. Ik krijg telkens een belofte en sinds een 3tal weken reageren ze zelfs niet meer.
  Het is echt ongehoord dat een bedrijf zich permitteert niet te leveren waarvoor ik betaald heb.
  Absoluut af te raden om klant te worden bij hen!!!!!
  Heeft iemand enig idee of zij telefonisch bereikbaar zijn?

  Door: marika schodts09-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Box

  Tijdje geleden heb ik mij aangemeld bij de dutble box. Kreeg een leuke welkomsbox. Ik dacht ik blijf bij dit abonnement. Tijdje later werd er €9,95 van mn rekening geschreven en toen ze begonnen met het nieuwe concept €27. Het leek mij daarom logisch dat ik die €9,95 terug zou krijgen, dus ik erheen mailen of dat zo is. Kreeg ik als antwoord dat ik als het ware €9,95 heb betaald voor de €50 giftcard. Een hele brutale mail. Ik ga nu afwachten wanneer ik de ‘giftcardbox’ en de nieuwe box binnen heb en dan hoef ik direct niks meer met ze te maken hebben en kan ik lezen uit andere reviews dat het wel een gevalletje voor kassa kan zijn! Ik raad niemand Dutble aan, kies dan voor Goodiebox krijg je tenminste wel wat voor je geld!

  Door: Bente03-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  DutchBlend Goodiebox

  Wat een ontzettende miskoop!!! Eerst de try-out box geprobeerd voor 5 euro. Zou een waarde zijn van 129 euro. Niet dus. Maar goed het was 5 euro waard. Een klein ringetje, een masker, iets voor in je haar en een zakje snoepjes. De tweede box betaal je 29,95 voor. Deze was bijna identiek aan de try-out box. Alleen zat er nu een dun armbandje in en een lippenstift in een afgrijselijke kleur. Wat een teleurstelling en wat zonde van het geld. Ik baal er ontzettend van. Wees gewaarschuwd. Er zijn heel wat leukere andere boxen voor dat geld.

  Door: Sophia15-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5
  rating

  Dutble box

  Allereerst de welcomsbox, deze was niet zijn waarde. Lang niet. Ik heb ook de zomer box ontvangen en die vond ik wel leuk maar er zat maar 1 ding in waar ik iets aan had. Nu heb ik nog 2 keer 9,95 betaald en toen ontdekte ik opeens dat ik nu 27,00 euro moet betalen maar dat ga ik dus echt niet doen. Ik heb mijn account opgezegd maar nu ben ik wel twee keer 9.95 kwijt.

  Door: Julia01-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Box

  Ik heb mij een tijdje geleden ingeschreven bij DutBle. Ik heb nog NOOIT iets ontvangen en er werd doodleuk elke maand weer geld afgeschreven. Meerdere mails en Whatsappjes gestuurd, maar geen gehoor of geen antwoord op mijn vraag. Ik krijg zo’n 5 mails per dag van deze oplichters en zelf hebben ze geen tijd om mij terug te mailen?
  Zelfs mijn welkomst box heb ik nog niet ontvangen terwijl ik mij 3 maanden geleden heb ingeschreven. Bij deze blijf ik niet meer netjes tegen deze mensen. Mochten ze volgende maand weer geld afschrijven schakel ik de politie of iets dergelijks in. Ben er persoonlijk meer dan klaar mee!

  Door: Sophia29-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  DutBle box

  Op aanraden van een vriendin een abonnement genomen bij DutBle. Ik dacht: leuk! €8.95 per maand en dan 1x in de 3 maanden een box. Nou zo leuk als het klinkt, is het niet! De welkomstbox heeft een waarde van €129 euro, niet dus! Daarbij word er niet maandelijks €8.95 maar €9.95 afgeschreven (is toch weer 12 euro per jaar en dat bij meerdere klanten). Nadat ik 2x het maandelijkse bedrag betaald heb, wordt er klakkeloos medegedeeld dat er per 1 september €27 wordt afgeschreven. Dat betekend dat die box van 27 euro ineens bijna 47 euro kost (dat zit er qua waarde niet eens in). Hierop heb ik geprobeerd contact op te nemen met WhatsApp support, toen ik na 48 uur (ze zouden binnen 48 uur reageren) nog geen reactie had, heb ik mijn box geannuleerd en m’n tweede betaling van €9.95 teruggeboekt. Daarover ontving ik wel binnen 24 uur een betalingsherinnering met een telefoonnummer voor eventuele vragen. Ik heb geprobeerd het telefoonnummer te bellen maar het nummer is niet in gebruik.

  Voor de mensen die graag een goodiebox abonnement willen, doe het niet bij DutBle. De service is echt DRAMATISCH en de box is een lachertje. Mijn welkomstbox bestond uit: scrunchie, gezichtsmasker, oorbellen en een waardebon (die je niet kunt gebruiken) en dat samen was dan “€129”

  Door: Marit29-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Inschrijving

  Ik had me ingeschreven, geheel vrijblijvend, later zou je een box kunnen bestellen. Echter kreeg ik al heel snel een hoop mails, dus direct aangegeven dat ik me wil laten uitschrijven - bevestiging gehad en opnieuw mails en zelfs de dreiging dat ik een box ontvang. Tig mails verder, nog steeds niet uitgeschreven. Klantenservice komt zeer onprofessioneel over.
  Ik werd gewezen op dat je je zelf kunt uitschrijven, de link daarvoor verwijst naar een niet-bestaande pagina.
  Ik vind het zelf erg stom dat ik hier in getrapt ben, ik heb ooit wel een positieve ervaring gehad met een dergelijke box dus was benieuwd, maar BESTEL NIET BIJ DUTBLE. Je komt er niet af, ongeacht hoe vriendelijk, netjes en duidelijk ik het ook vraag. Ik heb dit zelf nooit eerder meegemaakt en zeg dit niet zomaar, maar alles wijst erop dat het oplichters zijn.

  Door: Esmee20-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Draadloze oplader (outlet)

  Ik heb een pakket ontvangen met alleen roze papier erin! Opnieuw dicht geplakt met plakband! Te gek voor woorden dit.

  Door: Romy16-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5
  rating

  Horloge

  17 mei j.l. bestelde ik een horloge en 30 juli ontving een box van DutBle met een of ander spelletje en een doosje scheermesjes. De box was trouwens ongeschonden. Sinds die tijd ben ik aan het mailen en iedere keer komen ze met een ander antwoord. Misschien iets voor Kassa?

  Door: Marja14-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Welkomstbox & zomerbox

  Box is niet de waarde die er geadverteerd wordt. Er zitten en paar leuke dingen in zoals een armbandje en make up dus het is geen weggesmeten geld maar ik zou het zeker niet meer opnieuw doen. In de welkomstboxen die reviewers krijgen zit duidelijk meer zodat we de indruk krijgen dat de box een goede deal is.

  Door: Rani06-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  welkomstbox/ zomerbox

  Allebei de boxen zit misschien 1 ding waar je iets aan hebt, de waarde van de eerste box klopte helemaal niet .Gauw mijn lidmaatschap opgezegd. Zag ook dingen in andere boxen , heb ik niet ontvangen

  Door: Conny21-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Mysterybox

  Dat er geen minsterreb te vergeven zijn. oplichters!

  Door: PauPau04-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Box

  Minimale waarde van 100 euro is echt onzin. Wat ik kreeg was niet meer dan 20 euro waard. Heb 5 weken moeten wachten ook nog

  Door: Linda24-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  -

  Sinds oktober 2018 aan het wachten op een horloge waar ik 40 euro voor heb betaald. Nog steeds geen horloge ontvangen en indien ik over een refund begin wordt deze vraag genegeerd.

  Door: -12-06-2019
  Laura24-06-2019

  Ik heb dit ook! Ik zou ook graag mijn geld terug hebben..

  Chloe13-07-2019

  Hey! Dat probleem heb ik ook ben nu al bijna een jaar aan het wachten en ze zeggen steeds dat ik perditi zelf moet contacteren nu heb ik nog een mail gestuurd en nu hebben ze me een aternatieve horloge gestuurd,... nu wachten of deze aankomt... na 9maanden zagen en mailen....

  PauPau19-07-2019

  Ze zeggen dat Perditi andere organisatie is en ze er niets mee te maken hebben. Maar zelfde adres en dezelfde eigenaar. Duidelijke oplichterstruc

  Conny21-07-2019

  Geen box meer voor mij.

  Marja Wanders14-08-2019

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Geen

  Vreselijk bedrijf, mega onduidelijke website, je krijgt 12 dagen geen reactie op je mail en als je je geld terug wil, zeggen ze dat je te laat bent met het aanvragen van een refund. OPLICHTERS!

  Door: Margriet12-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over DutchBlend

  Uw beoordeling