NederlandReview

  Ervaringen DutchBlend

  Wil je regelmatig spullen ontvangen van bekende merken en ook nog eens contact leggen met andere leden? Dan is DutBle misschien wel iets voor je. Het is echter niet makkelijk te zeggen wat je nou precies van ze kunt verwachten. Want wat zal de kwaliteit van parfums zijn? Hoe lang zullen die horloges het goed blijven doen? Wat zal er nog meer allemaal in die doos zitten? Zal de bezorgservice van DutBle inderdaad iedere drie maanden een box bij je komen bezorgen? En zal de DutBle klantenservice wel naar je liusteren als de sieraden niet in de gift box blijken te zitten? Alleen mensen die al eens een box van DutBle hebben besteld kunnen hier wat zinnigs over zeggen. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een producten DutBle allemaal verkoopt. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er van DutBle verwacht kan worden.

  Over DutBle

  DutBle is een cadeauwinkel die gift boxen verstrekt. Ze hebben met hun diensten eigenlijk twee doelen. Allereerst willen ze je iedere maand van een nieuwe box met allerlei spullen voorzien. Dit is hun zogenoemde goodiebox. Hierin vind je dingen zoals parfum, sieraden,horloges en nog veel meer. De box zal steeds andere dingen bevatten en het zal dus steeds een verrassing zijn wat je nu weer gaat tegenkomen. Bekende merken zoals Hugo Boss, LouLou, Calvin Klein, Rosefield en Cluse zullen vast wel eens voorbij komen. Sommigen van deze aanbieders plaatsen ook hun eigen producten op de website of in de app zodat erop geboden kan worden. In die app of op de website kun je trouwens ook contact leggen met andere leden van over de hele wereld. Je kunt afspreken voor lunch, een trip plannen of een overnachting regelen en zo mensen om je heen verzamelen die in jou geïnteresseerd zijn.


  Een klant opent een DutBle box met als thema Kerst.

  Diensten van DutBle

  Je kunt je via hun website aanmelden voor hun boxen en andere diensten. Daarvoor moet je natuurlijk wel eerst wat gegevens achterlaten. Het is mogelijk in te loggen via Facebook of met je e-mailadres. Zodra je eenmaal een account hebt kun je daar voortaan op inloggen om bij jouw eigen gegevens te komen. Alle nieuwe leden zullen een welkomstbox ontvangen waarmee ze willen vieren dat je een nieuw lid bent geworden. Daarna zul je ieder kwartaal, dus iedere drie maanden, een nieuwe box ontvangen. Verder heeft DutBle nog een klantenservice om je te helpen als je een vraag voor ze hebt of ze ergens anders voor nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor DutBle

  Ben jij zelf al lid van DutBle? Dan horen wij graag alles wat jij over deze website te zeggen hebt. Hoe gemakkelijk was het in de praktijk om een account aan te maken? Krijg je inderdaad iedere maand braaf een box toegestuurd? Is de box wel goed gevuld? En wat voor een klantenservice zal DutBle je verlenen als de parfum of sieraden er niet bij blijken te zitten? Laat je eigen DutBle review achter en vertel ons wat jouw mening over deze website is.

  DutchBlend
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

  2.8
  21% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.2
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  2.6
  Leveren
  rating
  2.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Beautybox

  Ik heb echt heel veel gedoe gehad met dit bedrijf. Het begon al toen ik lid werd (juli 2019). Ik mocht een extra item uitkiezen bij m'n welkomstbox, maar toen ik eindelijk (want het duurde belachelijk lang) m'n welkomstbox ontving, zag ik dat mijn gekozen item er niet bij zat. Na contact te hebben gezocht, bleek dat ik het item niet meer zou krijgen, omdat degene die dat regelde niet meer bij DutBle werkte. Uiteindelijk heb ik nog wel een vervangend item ontvangen, maar dit is natuurlijk niet hoe het hoort.

  Niet veel later volgde het volgende probleem. Op het moment dat ik lid werd was het zo dat je elke maand 9,95 betaalde en je dan een keer in de drie maanden een box ontving. Echter gingen ze in september over op een nieuw systeem, waarbij je eens in de twee maanden 27 euro betaalt en dus ook een keer in de twee maanden een box ontvangt. Uiteindelijk heb ik 2 x 9,95 voor niks betaald volgens het oude systeem (dit is niet meer gecompenseerd), waarna er 27 euro afgeschreven werd voor de eerstvolgende box die ik zou ontvangen.

  In de eerstvolgende box die ik ontving zat (naast een aantal sieraden/producten) een voucher, waarmee je bij de webshop van DutBle een aantal items kon bestellen. Best een leuk idee, dacht ik, want dan kan je zelf iets kiezen dat je leuk vindt in plaats van dat je misschien wel producten krijgt waar je niets mee hebt. Echter zijn de items die je kunt kopen in hun webshop behoorlijk overpriced (dus je zit binnen no time al op het voucher bedrag), het aanbod is karig en de meeste producten die er te krijgen zijn, zijn in mijn optiek ook niet echt leuk (het assortiment wisselt overigens wel).

  De laatste box die ik heb ontvangen was volledig gebaseerd op dit voucher-systeem, waarbij je je hele box zelf mocht samenstellen. Hier ging het weer mis. In totaal heb ik vier items besteld via de webshop, maar toen ik de box uitpakte was ik behoorlijk teleurgesteld toen ik zag dat er twee items in zaten die ik niet had besteld. Het blijkt dat de webshop niet up-to-date is qua voorraad. Hun oplossing: niks zeggen en twee willekeurige vervangende items opsturen die ze nog wel hebben. Uiteindelijk heb ik na contact met de klantenservice nog iets anders mogen uitzoeken, maar dit hoort natuurlijk niet zo. Overigens duurde het een maand voordat ik de bestelde spulletjes binnenkreeg, onnodig lang als je het mij vraagt.

  Verder heb ik belachelijk vaak contact moeten zoeken met de klantenservice, omdat er iets mis was gegaan of omdat er iets onduidelijk was. Zo was er bijvoorbeeld een keer twee maanden achter elkaar 27 euro afgeschreven, terwijl dit niet moest (uiteindelijk wel teruggekregen). Ook ontvang je regelmatig onwijs lange nieuwsbrieven, die je wel moet lezen omdat je anders belangrijke info mist, bijvoorbeeld over dingen die mis zijn gegaan.

  Het idee is leuk, maar DutBle heeft de boel overduidelijk niet op orde. Intussen heb ik ervaring met verschillende beautybox abonnementen en ik wil iedereen die hier mogelijk interesse in heeft DutBle sterk afraden. Ga liever voor Goodiebox, StyleTone, BluxBox of de lookfantastic beautybox. Deze bedrijven zijn professioneel en hebben het allemaal goed voor elkaar.

  Door: NMMS23-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  DutBle is een ware miskoop

  DutBle box is een ware miskoop!
  Niet doen!

  Ik ben al een jaar lid van ze, zelfs heb ik DutBle meerde keren op me Instagram gepromoot maar daar ben ik inmiddels mee gestopt!

  Box 5 had ik erg laat ontvangen en vandaag viel een zgn Golden Ticket op me mat!

  Als ik op de vip site terecht kom en mijn persoonlijk code invoer moet ik als nog betalen!

  Het zou gratis moeten zijn daarom is het een abonnement van €27 per 2 maanden toch?

  Ik heb me zgn box 6 besteld en per direct afgezegd!

  Als iemand het overweegt om een proef box toch te nemen: Niet doen je komt erg bedrogen uit.

  Alles wat op DutBle te koop is kun je elders kopen en betere kwaliteit!

  Geen een ster waard!!  Door: Anoniem 26-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  DutBle abonnement

  In juli een abonnement afgesloten bij DutBle - ik dacht ongeveer hetzelfde kunnen te verwachten als
  goodiebox. Maar niets was minder waar. Alles bij elkaar ben ik de afgelopen maanden meer dan €100 kwijt aan deze oplichters, en wat heb ik daarvoor gekregen? 1 potje nagellak, een maskertje, wat flutsieraden waar de goedkopigheid van afstraalt, een travelsize haarlak en nog wat van dit soort spul. Dat is het geld absoluut niet waard!

  En je abonnement opzeggen? Dat wordt je zo moeilijk mogelijk gemaakt. Je kan dit niet zelf doen, je moet daarvoor de klantenservice mailen. Dit heb ik inmiddels meerdere keren gedaan maar er wordt nog steeds geld afgeschreven en ik ontvang de boxen nog steeds.

  Ik raad iedereen ten zeerste af hier een abonnement af te sluiten. Ik heb inmiddels andere stappen ondernomen tegen dit bedrijf, en hoop dat andere benadeelden dit ook zullen doen.

  Door: Radem20-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Goodiebox

  Na wat goede reviews van bloggers gezien te hebben, heb ik een welkomstbox besteld. Helaas bleek dit een enorme deceptie na het zien van de boxen die de bloggers hadden ontvangen. Ik kreeg slechts een masker een scrunchie en een rode lippenstift van een compleet onbekend merk.
  Maar ok, voor €5 kon ik niet al te erg klagen. Ergens snapte ik nog wel dat dit ook marketing is en ze beloven nergens dat de inhoud van de boxen exact gelijk zal zijn.

  Vervolgens mailtjes vol met beloften over een geweldige box die zou komen. Voor deze box werd ook maar liefst €27 afgeschreven. Dit overigens wel exact op tijd, dus blijkbaar kunnen ze het wel...iets op tijd doen.
  Maar het zou een geweldige box worden met een waarde van ruim €100!
  Nadat hun eigen deadline al lang en breed verstreken was, kwam dan eindelijk de geweldige, goed gevulde box......NOT!
  Wat een aanfluiting. Een flut ketting die zeer fragiel en goedkoop aanvoelt, een net zo flutterig hangertje van hun eigen merk, een lipgloss met een rare bessensmaak en een travelsize haarlak. Dat was het. Mij maken ze niet wijs dat deze box een waarde vertegenwoordigt van ruim €100 euro. Bij Ali haal je dit soort sieraden prullaria voor een paar centen. En dan is de kwaliteit waarschijnlijk nog beter ook!

  Ik heb me direct afgemeld. Eigen schuld dat ik zoveel betaald heb voor prullen, maar hopelijk kan ik door mijn ervaring te delen, andere mensen hun geld besparen.

  Door: Esther04-11-2019
  Romy 18-03-2020

  Hoe meld je je af? Ik heb een proefbox aangevraagd, maar eigenlijk wil ik niets van ze. Kunt niet eens contact krijgen.... Groetjes

  Ana 10-04-2020

  afmelden is lastig. Zorg dat je je account niet alleen pauzeert. Dat is mij overkomen. Als ze geld van je rekening halen, kun je dat makkelijk storneren (dus terugstorten) via je betaalrekening. Anders kun je hun bankrekening ook blokkeren. Mijn advies, houd je rekening goed in de gaten!veel succes! Komt goed!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  dutble box

  Half juni lid geworden bij Dutble, 4 maanden later nog steeds de welcome box niet ontvangen.
  Talloze whatsapp's en mails bieden geen oplossing. Ik krijg telkens een belofte en sinds een 3tal weken reageren ze zelfs niet meer.
  Het is echt ongehoord dat een bedrijf zich permitteert niet te leveren waarvoor ik betaald heb.
  Absoluut af te raden om klant te worden bij hen!!!!!
  Heeft iemand enig idee of zij telefonisch bereikbaar zijn?

  Door: marika schodts09-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Box

  Tijdje geleden heb ik mij aangemeld bij de dutble box. Kreeg een leuke welkomsbox. Ik dacht ik blijf bij dit abonnement. Tijdje later werd er €9,95 van mn rekening geschreven en toen ze begonnen met het nieuwe concept €27. Het leek mij daarom logisch dat ik die €9,95 terug zou krijgen, dus ik erheen mailen of dat zo is. Kreeg ik als antwoord dat ik als het ware €9,95 heb betaald voor de €50 giftcard. Een hele brutale mail. Ik ga nu afwachten wanneer ik de ‘giftcardbox’ en de nieuwe box binnen heb en dan hoef ik direct niks meer met ze te maken hebben en kan ik lezen uit andere reviews dat het wel een gevalletje voor kassa kan zijn! Ik raad niemand Dutble aan, kies dan voor Goodiebox krijg je tenminste wel wat voor je geld!

  Door: Bente03-10-2019
  Bente27-10-2019

  Nou ik heb de giftcard box gehad. Een prachtig mooi horloge, daar kan ik niks over zeggen maar vond het een beetje rampzalig hoe ik die binnen kreeg. Het zou dan een horloge zijn van een waarde van €150 wat verpakt zat in een soort diepvrieszakje maar dan klein en dan een doosje erom heen. Als het een waarde heeft van €150 verwacht je toch iets meer. Dan de box die ik als laatst zou krijgen. In de oktober een zomerbox met een cupholder voor in het zwembad een armbandje (wel een mooie) een alternatief brilletje en een maskertje. Op het bijgeleverde briefje stond ook dat er een lippenstift in zou zitten maar dat zat er niet in. Dus nogmaals, ik raad de box niet aan!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  DutchBlend Goodiebox

  Wat een ontzettende miskoop!!! Eerst de try-out box geprobeerd voor 5 euro. Zou een waarde zijn van 129 euro. Niet dus. Maar goed het was 5 euro waard. Een klein ringetje, een masker, iets voor in je haar en een zakje snoepjes. De tweede box betaal je 29,95 voor. Deze was bijna identiek aan de try-out box. Alleen zat er nu een dun armbandje in en een lippenstift in een afgrijselijke kleur. Wat een teleurstelling en wat zonde van het geld. Ik baal er ontzettend van. Wees gewaarschuwd. Er zijn heel wat leukere andere boxen voor dat geld.

  Door: Sophia15-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Dutble box

  Allereerst de welcomsbox, deze was niet zijn waarde. Lang niet. Ik heb ook de zomer box ontvangen en die vond ik wel leuk maar er zat maar 1 ding in waar ik iets aan had. Nu heb ik nog 2 keer 9,95 betaald en toen ontdekte ik opeens dat ik nu 27,00 euro moet betalen maar dat ga ik dus echt niet doen. Ik heb mijn account opgezegd maar nu ben ik wel twee keer 9.95 kwijt.

  Door: Julia01-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Box

  Ik heb mij een tijdje geleden ingeschreven bij DutBle. Ik heb nog NOOIT iets ontvangen en er werd doodleuk elke maand weer geld afgeschreven. Meerdere mails en Whatsappjes gestuurd, maar geen gehoor of geen antwoord op mijn vraag. Ik krijg zo’n 5 mails per dag van deze oplichters en zelf hebben ze geen tijd om mij terug te mailen?
  Zelfs mijn welkomst box heb ik nog niet ontvangen terwijl ik mij 3 maanden geleden heb ingeschreven. Bij deze blijf ik niet meer netjes tegen deze mensen. Mochten ze volgende maand weer geld afschrijven schakel ik de politie of iets dergelijks in. Ben er persoonlijk meer dan klaar mee!

  Door: Sophia29-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  DutBle box

  Op aanraden van een vriendin een abonnement genomen bij DutBle. Ik dacht: leuk! €8.95 per maand en dan 1x in de 3 maanden een box. Nou zo leuk als het klinkt, is het niet! De welkomstbox heeft een waarde van €129 euro, niet dus! Daarbij word er niet maandelijks €8.95 maar €9.95 afgeschreven (is toch weer 12 euro per jaar en dat bij meerdere klanten). Nadat ik 2x het maandelijkse bedrag betaald heb, wordt er klakkeloos medegedeeld dat er per 1 september €27 wordt afgeschreven. Dat betekend dat die box van 27 euro ineens bijna 47 euro kost (dat zit er qua waarde niet eens in). Hierop heb ik geprobeerd contact op te nemen met WhatsApp support, toen ik na 48 uur (ze zouden binnen 48 uur reageren) nog geen reactie had, heb ik mijn box geannuleerd en m’n tweede betaling van €9.95 teruggeboekt. Daarover ontving ik wel binnen 24 uur een betalingsherinnering met een telefoonnummer voor eventuele vragen. Ik heb geprobeerd het telefoonnummer te bellen maar het nummer is niet in gebruik.

  Voor de mensen die graag een goodiebox abonnement willen, doe het niet bij DutBle. De service is echt DRAMATISCH en de box is een lachertje. Mijn welkomstbox bestond uit: scrunchie, gezichtsmasker, oorbellen en een waardebon (die je niet kunt gebruiken) en dat samen was dan “€129”

  Door: Marit29-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Inschrijving

  Ik had me ingeschreven, geheel vrijblijvend, later zou je een box kunnen bestellen. Echter kreeg ik al heel snel een hoop mails, dus direct aangegeven dat ik me wil laten uitschrijven - bevestiging gehad en opnieuw mails en zelfs de dreiging dat ik een box ontvang. Tig mails verder, nog steeds niet uitgeschreven. Klantenservice komt zeer onprofessioneel over.
  Ik werd gewezen op dat je je zelf kunt uitschrijven, de link daarvoor verwijst naar een niet-bestaande pagina.
  Ik vind het zelf erg stom dat ik hier in getrapt ben, ik heb ooit wel een positieve ervaring gehad met een dergelijke box dus was benieuwd, maar BESTEL NIET BIJ DUTBLE. Je komt er niet af, ongeacht hoe vriendelijk, netjes en duidelijk ik het ook vraag. Ik heb dit zelf nooit eerder meegemaakt en zeg dit niet zomaar, maar alles wijst erop dat het oplichters zijn.

  Door: Esmee20-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Draadloze oplader (outlet)

  Ik heb een pakket ontvangen met alleen roze papier erin! Opnieuw dicht geplakt met plakband! Te gek voor woorden dit.

  Door: Romy16-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over DutchBlend

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DutchBlend een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 19 ervaringen geplaatst over DutchBlend. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 21% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DutchBlend actief?

  DutchBlend is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DutchBlend gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.