NederlandReview

  Ervaringen Nitroserve

  Heeft u ook een website geregistreerd staan op de server van Nitroserve? Of wilt u een webshop starten en bent u op zoek naar een goede partner voor de registratie van uw domein en een stukje webhosting met Wordpress? Lees hier de reviews van anderen of laat die van u achter!

  Over Nitroserve

  Nitroserve komt uit Spijkenisse en heeft al tientallen jaren ervaring opgedaan met het ontwikkelen van applicaties voor het web, en het opzetten van websites. Daarnaast zijn zij meer dan 13 jaar geleden gestart met de hosting van websites voor zowel particulieren als bedrijven. Meer dan 6500 klanten in binnen- en buitenland maken al gebruik van de services van Nitroserve. Om dit alles goed draaiende te kunnen houden hebben zij hun servers geplaatst in het 100% groene datacentrum ‘SmartDC’ in Rotterdam.

  Nitro - Serve it cold

  Diensten

  - Domeinnaam registratie
  Nitroserver verzorgt voor haar klanten inmiddels al de registratie van meer dan 7500 domeinnamen. Door hun SIDN lidmaatschap is Nitroserve een partner waar u vertrouwd de door u gewenste naam kunt lasten registreren. Naast de .nl domeinen kunt u bij Nitroserve terecht voor meer dan 250 andere domein extensies. Zoals .com, .be, .eu etc.

  - Webhosting
  Dagelijks ondersteunt Nitroserve hun klanten als provider van webhosting. Zij willen hierin de beste zijn en doen hun uiterste best om een snelle en professionele service te verlenen. Ze installeren desgewenst gratis WordPress op de account van hun klanten. U kunt hiermee dan direct op een eenvoudige manier aan de slag om uw eigen professionele website te maken, zonder enige kennis van PHP of HTML. De basisfuncties van WordPress zijn al zeer uitgebreid en de beheeromgeving is ook zeer gebruiksvriendelijk. Wanneer u dus graag een keurige eigen website wilt maken, maar nog nieuw bent op dit gebied, is dit handige software om te gebruiken. U kunt met 1 druk op de knop de website uitbreiden met een andere plugin, nieuwe pagina’s en artikelen of een ander thema.

  - Overige diensten
  Naast de voorgaande diensten kunt u bij Nitroserve ook terecht voor de levering van Reseller Hosting, SSL Certificaten, VPS Hosting en maatwerk.


  Klachten

  Wanneer u een korte of snelle vraag heeft kunt u gebruik maken van de live chat functie op de pagina. Voor een wat uitgebreidere vraag kunt u Nitroserve mailen of het contactformulier invullen. Zij komen binnen 1 werkdag terug op uw e-mail. Kijkt u echter eerst eens op de pagina ‘veelgestelde vragen’, daar staat heel veel uitgebreide informatie op over de meest uiteenlopende onderwerpen.

  Laat u uw website hosten door Nitroserve? Bevalt dit goed, of heeft u vaak last van storingen en dergelijke? Laat uw review hier bij NederlandReview achter. Samen kunnen wij het kaf van het koren scheiden. Zo helpen we anderen aan betrouwbare adressen en behoeden we ze voor verkeerde keuzes.

  Lees de reviews! Wat vinden echte klanten van Nitroserve van de webhosting en domeinnaamregistratie? Lees beoordelingen en ervaringen met de service!

  Nitroserve
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nitroserve

  Uw beoordeling

  Oplichterij!

  Vorig jaar heb ik een hostingpakket gekocht voor een jaar. Ik kreeg afgelopen week ineens een nieuwe factuur. "Meneer, je hostingpakket is verlengd," zonder dat ik het wist.

  Ik mailde ze heel netjes dat ik nooit een verlenging had gevraagd en gevraagd of ze de factuur konden annulleren en mij hosting pakket op konden zeggen.

  Helaas...

  In een zeer dreigende e-mail van hun "U moet dat betalen".

  Ik heb de factuur toch betaald. Ik zou niemand nitroserve aanraden.

  Door: Yusuf Aydemir21-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Verschillende pakketten kiezen

  Bij Nitroserve kun je heel makkelijk en goedkoop je domeinnaam registreren. Al kun je het zelf zo duur maken als je wilt. Het registreren van enkel de domeinnaam kost niet veel geld, maar je kunt er nog aanvullende dingen bijkopen. Zo biedt Nitroserve verschillende pakketten aan. Je kunt onder andere kiezen voor starter, standaard, plus en pro pakketten. Het starterspakket is het goedkoopst en heeft dan ook de minste mogelijkheden. Ieder pakket dat je vervolgens opschuift, bied je meer opties. Zo krijg je bijvoorbeeld meer geheugen en wordt de hoeveelheid e-mailadressen ook groter. De prijs heb je dus helemaal zelf in de hand en de mogelijkheden kun je ook zelf bepalen. Daarom heb ik ook al meerdere domeinnamen geregistreerd bij Nitroserve

  Door: Marco Sloetjes16-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Domeinnaam registreren voor heel weinig geld

  Ik handel min of meer in domeinnamen en 'startende' websites en ben dus altijd op zoek naar goedkopere aanbieders. Bij Nitroserve is het echt heel erg goedkoop op een domeinnaam te registreren, al kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Het goedkoopste pakket kost €0,99 cent per maand en dat is ideaal voor mij om mee te handelen. Zo verdien ik zelf alleen maar meer geld. Het registreren van een domeinnaam is eveneens bijzonder simpel. De medewerkers van de klantenservice zijn behulpzaam en vragen je vrijwel direct of ze je ergens mee kunnen helpen. Het registratieproces verloopt snel en je hebt alles snel op je eigen naam staan. Geweldige onderneming!

  Door: Jeroen Split08-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Nitroserve een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Nitroserve. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nitroserve actief?

  Nitroserve is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nitroserve gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.