NederlandReview

  vtwonen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

  4.8
  39% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5.4

  Service

  4.2

  Prijs

  5

  Leveren

  4.2

  Meer info over vtwonen

  Vtwonen
  Veel mensen kennen vtwonen vooral van het tijdschrift dat al vele jaren bestaat. Veel mensen deden en doen woonideeën op via woonbladen en het tijdschrift van vtwonen is daar één van, en dan ook nog één die al heel lang bestaat. Maar ook vtwonen gaat met zijn tijd mee en heeft dus al heel wat jaren geleden de weg naar het internet gevonden. Steeds meer mensen winkelen online en doen ook online inspiratie op voor de inrichting van hun woning. Vtwonen speelt daar handig op in door het woonadvies te combineren met een webshop waar de bezoekers de artikelen direct kunnen kopen.

  Een nieuwe look voor je woning
  Zo eens in de zoveel jaren begint het bij veel mensen te kriebelen. Ze willen wat anders met hun woning. Dat kan door kleine subtiele veranderingen aan te brengen, maar ook door een rigoureuze make over. Wat je ook van plan bent, vtwonen kan je helpen met het opdoen van inspiratie en het geven van woonadvies. Je kunt online op de website allerlei woonideeën bekijken en stijlen met elkaar vergelijken. Als je een nieuw huis gaat inrichten en het dus van start af aan kunt inrichten kun je je helemaal uitleven. 

  Herinrichten met oog voor detail
  Als je een herinrichting overweegt, moet je misschien rekening houden met een paar vaste waarden, zoals bij voorbeeld de vloer of de wanden. Maar ook dan kun je voldoende inspiratie opdoen bij vtwonen om er iets heel anders van te maken dan het was. En als je gaat verbouwen, dan heb je natuurlijk helemaal alle vrijheid om je fantasie en al je ideeën de vrije loop te laten. Als je dan de website van vtwonen bezoekt kun je naar hartenlust alle mogelijkheden met elkaar vergelijken. Kies een stijl en ga vanuit die stijl verder kijken hoe je de inrichting van het vertrek vorm wilt geven.

  Complete woninginrichting
  Bij vtwonen kun je terecht voor complete woninginrichting. Het is niet zo dat je de grote meubelstukken koopt en vervolgens voor de aankleding met accessoires elders moet gaan shoppen. Je kunt de complete inrichting kopen inclusief de exclusieve details. En dat maakt het winkelen en woonideeën opdoen bij vtwonen zo leuk. Je ziet meteen de complete inrichting inclusief details voor je en dat kun je dan compleet kopen zodat het er bij jou thuis net zo uit komt te zien. Zonder dat je voor de finishing touch genoegen moet nemen met artikelen die je elders moet kopen en die dan toch net weer anders zijn dan je in je hoofd hebt.

  Iedereen groene vingers
  Vtwonen is er niet alleen voor in huis maar ook voor je tuin. Op de website vind je video’s waarin je inspiratie op kunt doen voor de inrichting van je tuin. Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het inrichten en onderhouden van je tuin het beste kunt aanpakken. Als je niet zeker weet of een bepaalde plant wel of niet jouw tuin zal gedijen kun je over die plant en minstens 1500 andere planten informatie vinden op de website in de plantenindex. Zo kun je een goede keuze maken en je aankopen afstemmen op de soort grond en de hoeveelheid licht in je tuin. Ook kun je zien hoe groot een plant wordt en hoeveel ruimte deze dus nodig zal hebben als hij eenmaal volledig is uitgegroeid. Hier moet je uiteraard rekening mee houden op het moment dat je de planten zet en de tuin inricht. Als je vragen hebt over de inrichting van je tuin en de verzorging van de planten kun je je vraag stellen aan de tuinexperts van vtwonen. Zij kunnen je van deskundig advies voorzien.

  Het tijdschrift van vtwonen
  Het tijdschrift vtwonen bestaat al vele tientallen jaren en heeft zich al die tijd weten te handhaven. Veel tijdschriften komen en gaan, Nederland is niet voor niets het land met de meeste tijdschriften ter wereld, maar de vtwonen is altijd een vaste factor gebleven. Vele generaties hebben er al hun inspiratie en woonideeën in opgedaan. Het tijdschrift vtwonen richt zich op een doelgroep tussen de 25 en 55 jaar. De doelgroep bestaat uit zowel mannen als vrouwen die in de meeste gevallen een koopwoning hebben en tot de groep hoger opgeleiden behoren. De ideeën die je in de vtwonen vindt zijn meestal niet low budget en dus bedoeld voor een doelgroep die bereid en in staat is om wat meer geld aan de inrichting van hun huis uit te geven. Het is een doelgroep die van gezelligheid en sfeer houdt, graag uitgaat en mooie reizen maakt. De inrichting van hun woning heeft dan ook vaak een internationaal tintje. Het tijdschrift mag zich nog steeds verheugen in een grote schare trouwe abonnees. Daarnaast is het ook een geliefd blad om in te zien bij de kapper of de dokter.

  Vtwonen op TV: Zelf aan de slag
  Omdat vtwonen graag wil meegaan in de moderne tijd, werkt een team van stylisten mee aan het SBS6 programma vtwonen zelf aan de slag. In dit programma worden stellen geholpen die hun huis opnieuw willen inrichten maar niet goed weten hoe ze dat het beste kunnen aanpakken. Presentator Viktor Brand staat de deelnemers bij, daarbij terzijde gestaan door een team van woning stylisten van vtwonen. Het unieke van het programma is dat de deelnemers de metamorfose grotendeels zelf uitvoeren. Ze maken samen met de stylist van vtwonen zelf een plan van aanpak en gaan daarna aan de slag met het behangen van de muren en het leggen van de vloer. Vervolgens zorgt de stylist voor de “finishing touch” met het plaatsen van meubels en accessoires. Pas dan zien de deelnemers hoe het vertrek er uiteindelijk uit gaat zien. En nu maar hopen dat dat in de smaak valt.

  Vtwonen op Youtube
  Uiteraard heeft vtwonen ook een Youtube kanaal. Daar kun je als modern bedrijf dat zich richt op styling en woninginrichting tegenwoordig eigenlijk niet meer onderuit. En dat beseft vtwonen ook heel goed. Iedere donderdag wordt er een nieuwe “tipvideo” online gezet. In deze video worden woonvragen van bezoekers van de website beantwoord door woning- en stylingexperts. Je kunt ideeën opdoen over het combineren van kleuren in de inrichting van je woning, of je krijgt handige ruimtebesparende tips om je hal op te ruimen. Je kunt ook de serie “Stylen op de vierkante meter” bekijken waarin een stylist aan de slag gaat met een fan van vtwonen om een woonwens uit te laten komen.

  Huizen in vtwonen stijl
  De woonstijl die vtwonen uitstraalt is zo populair dat er inmiddels enkele tientallen huizen in Nederland zijn gebouwd die volledig zijn ontworpen en ingericht in samenwerking met vtwonen. De huizen zijn gebouwd door de bekende bouwer BAM Nederland. Ze hebben allemaal dezelfde moderne stijl, ingericht met mooie natuurlijke materialen, met ramen tot op de grond en mooie buitenlamellen die het licht op een natuurlijke manier filteren. Voor deze huizen wordt gewerkt met zogenaamde  Woonsfeer pakketten of interieurpakketten. Tijdens de bouw wordt al rekening gehouden met de woonwensen van de toekomstige bewoners. Het huis wordt bij de oplevering zo goed als “woonklaar” opgeleverd, je kunt er dus in principe direct in trekken. 

  Ga shoppen in de vtwonen Concept Shops
  Een nieuw fenomeen waarmee vtwonen zijn diensten uitbreidt zijn de vtwonen concept shops. Je vindt ze onder andere in Poortvliet, Bunnik en Wolgeva. In deze winkels kun je nar hartenlust inspiratie opdoen voor de inrichting van je woning. Maar daar blijft het niet bij. Je kunt namelijk in de ze winkels ook uitgebreid shoppen. Meubels voor ieder vertrek, van slaapkamer tot woonkamer, van serre tot studeerkamer, de complete inrichting kun je in één winkel bij elkaar zoeken. 

  Wereldwijd binnenkijken
  Wat is er nu leuker dan je vergapen aan de inrichting van een mooi en bijzonder huis? Vtwonen biedt je die mogelijkheid. In het magazine en online kun je de meest bijzondere huizen van binnen bekijken en inspiratie opdoen voor je eigen inrichting. Hoe wordt een oud pakhuis tot een gezellige woning verbouwd? Hoe richt je een monumentaal pand in zonder afbreuk te doen aan de stijl? Je kunt het allemaal zien bij vtwonen. Maar misschien vind je het ook wel leuk als anderen bij jou binnenkijken. Ook dat is mogelijk. Je kunt foto’s van jouw bijzondere inrichting naar vtwonen sturen zodat ze met anderen kunnen worden gedeeld. Heb jij de kamer van je kind apart ingericht? Heb jij handige opbergoplossingen gecreëerd of heb jij de studeerkamer op een bijzondere manier aangekleed? Laat het zien aan andere vtwonen fans zodat je hen kunt inspireren voor een metamorfose van hun vertrekken.

  Bezoek de vtwonen & design beurs
  Vtwonen organiseert in het najaar de vtwonen en design beurs. Daar kun je alles vinden en volop inspiratie opdoen voor de inrichting van je woning. Ontmoet er andere vtwonen fans die net als jij dol zijn op de nieuwste  trends in woninginrichting en die graag zo nu en dan de inrichting van hun woning een nieuwe uitstraling geven. Bezoek deze beurs en je kunt de woningen die zijn gebouwd in de echte vtwonen stijl op ware grootte bekijken.


  Bekijk ervaringen van vtwonen