NederlandReview

  Ervaringen Kees Smit Tuinmeubelen

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Kees Smit Tuinmeubelen is een online shop voor alles wat je nodig hebt in de tuin en aan tuinmeubelen. Kees Smit is perfect om het wonen in de tuin nog fijner en aantrekkelijker te maken.

  Over Kees Smit Tuinmeubelen

  Kees Smit Tuinmeubelen is ontstaan uit een winkel van de ouders van Kees welke in 1942 al is opgericht (tijdens de Tweede Wereldoorlog) en waar ze huishoudelijke artikelen verkochten. In de jaren zeventig heeft Kees Smit de winkel overgenomen en het assortiment ook uitgebreid. Het is heerlijk en goed om te zien. In het jaar 1990 is er een showroom gekomen in Almelo aan de Ambachtstraat. In 2007 is op het industrieterrein een opslagruimte gekomen met 15.000 vierkante meter aan opslagruimte. De tuinmeubelen werden hier opgeslagen welke op grote schaal werden ingekocht. In 2013 is er een showroom bijgekomen in Amersfoort en later in 2015 is de showroom in Almelo helemaal verbouwd en ook uitgebreid.

  In de twee showrooms van 8000 vierkante meter staan 300 complete tuinmeubelen sets met meer dan 1000combinatie mogelijkheden. Kees Smit Tuinmeubelen zit al meer dan 40 jaar in het vak en kent haar markt. De adviseurs werken vakkundig en geven u graag een goed advies.

  De laagste prijs! Door de grootschalige inkoop van Kees Smit Tuinmeubelen is het mogelijk om een laagste prijs te garanderen. Je hoeft dus niet verder te kijken om te ontdekken of het nergens anders goedkoper kan. Alles wordt daarnaast bezorgd of is af te halen in Almelo.


  Een impressie van de grote showrooms van Kees Smit Tuinmeubelen

  Diensten van

  Kees Smit Tuinmeubelen
  Kees Smit Tuinmeubelen is natuurlijk specialist op het gebied van tuinmeubelen. Het gaat hier in het bijzonder om de volgende zaken:
  • Tuinsets
  • Loungesets
  • Tuintafels
  • Tuinstoelen
  • Ligbedden
  • Tuinbanken
  • Parasols
  • Voetenbanken
  • Tuinkussens
  • Accessoires

  Klachten, tips en complimenten over

  Kees Smit Tuinmeubelen
  Bent u ergens ontevreden over bij Kees Smit Tuinmeubelen? Dan is het mogelijk om de klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om het te mailen naar klantenservice@keessmit.nl. Het is handig om het ordernummer en het klantnummer er bij te vermelden om het zo snel als mogelijk op te laten lossen.
  Zeker wanneer een artikel niet compleet is ontvangen, kapot is of beschadigd is het belangrijk om dit direct te melden. Geef duidelijk aan wat de schade is om zo de vervolgstappen voor Kees Smit Tuinmeubelen gemakkelijker te maken.

  Heb jij ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen

  Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

  Lees hier alle ervaringen over Kees Smit Tuinmeubelen. Is het aanbod tuintafels, loungesets, parasols en andere tuinartikelen echt de grootste in Europa?

  Kees Smit Tuinmeubelen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (43)

  7.2
  77% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6.8
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  2 stoelen en 1 bank

  Zoals zoveel georiënteerd na tuinmeubelen na een bezoek in Amersfoort hadden we een mooie set gezien.
  Even op internet kijken na de referenties en wat blijkt bij de meeste mensen pas na 3 keer tevreden maar iedereen is lovend over de service en sommige zelfs over het gratis vogelhuisje
  Dus het risico genomen om ze toch maar online te bestellen een bank met 2 stoelen
  Wat blijkt 1ste levering inderdaad de stoelen beschadigd netjes omgeruild tweede levering weer beschadigd wel minder maar toch
  Weer geapt met foto's erbij en wat blijkt dinsdag middag 4 uur word ik gebeld ze vertrekken nu uit Almelo met een aantal stoelen zodat we zelf kunnen kijken en er 2 uit kunnen halen
  Top 18.30 uur kees Smit voor de deur om inderdaad 2 stoelen te ruilen
  Helaas een beetje waar ma na 3 keer super tevreden top klantenservice super vriendelijk hun vervoerder brinks ook netjes alleen jammer van het karton wat die niet mee terug wilde nemen de tweede keer
  En ook de vriendin blij met ja ja het gratis vogelhuisje voor de pijn te verzachten

  Kan alleen maar zeggen dat menig ander bedrijf hier een voorbeeld aan kan nemen
  Producten kunnen nu eenmaal beschadigen maar service is iets wat je verleent of niet en kees Smit heeft voor mij een koninklijke service laten zien TOP

  Door: Heinrich02-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Service overtreft verwachtingen, echt top!

  We hebben 2,5 jaar geleden een lichtgrijs met witte Hartman tafel en 6 stoelen gekocht. De tafel had helaas na een korte tijd vlekken erop die niet weg konden. De klantservice heeft ons aangeboden een nieuw blad te laten bezorgen, of een andere tafel uit te zoeken. Ons vertrouwen in deze tafel was er niet meer, waardoor we een granieten tafel gekocht hebben (het verschil in prijs alleen bijbetaald). Deze hebben we na de winter om laten ruilen. Nu ruim een jaar later genieten wij nog altijd van onze granieten tafel. Twee van onze stoelen hadden iets aan de armleuning, waardoor ik een mail verstuurd had of wij hier zelf iets aan konden doen. Telefonisch werd ik gebeld door de klantenservice op een moment waarop ik niet bereikbaar was en een dag later ontvang ik onverwachts een pakketje van Kees Smit met nieuwe armleuningen ter vervanging van mijn stoelen. Ik kan niet anders zeggen: ze weten klachten om te zetten in kansen en klantverwachtingen te overtreffen. Wij zijn fan en kopen de volgende keer onze tuinspullen weer bij Kees Smit.

  Door: fam. Jansen07-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Online tuinspullen bestellen veel informatie

  Voor onze tuin ben ik alvast begonnen met de nieuwe inrichting voor het nieuwe jaar.
  Wij hebben alleen een beetje specifieke afmetingen waar we rekening mee moeten houden.
  Kees Smit Tuinmeubelen heeft veel informatie bij de producten en ik vind het ook handig dat ze goed bereikbaar zijn voor als je vragen hebt.
  Mijn dochter heeft namelijk een allergie en kan daarom niet tegen elk willekeurig materiaal. Soms moet ik daarom extra goed uitzoeken of een bepaald product wel kan met haar.
  Kees Smit is voor mij een winkel waar ik regelmatig terugkeer omdat het assortiment groot is en de informatie altijd erg volledig. Daar wil ik best een paar euro extra voor betalen.
  Bovendien vind ik het persoonlijk een grote plus wanneer je dergelijke zware en grote producten kunt laten thuisbezorgen. En ik hoef de deur niet uit om het te bestellen. Ik ben nog nooit in een filiaal van Kees Smit geweest maar ken de website inmiddels heel goed!!

  Door: Margot16-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  recensie bezoek en koop tuinmeubelen bij Kees Smit in Almelo

  Prachtige enorme grote winkel (kindvriendelijk) met 2 verdiepingen in Almelo en een ruime parkeergelegenheid.. Wat een keuze ,assortiment en kwaliteit in tuinmeubelen!!! Wij werden ontvangen met koffie en krentenwegge ; dit werd geserveerd voor ons in een mooie ruime koffiecorner (middenin op de begane grond) met een bar en veel zitjes rondom.

  Wij hebben zeer lang rondgekeken op een relaxte manier en het was moeilijk een keuze te maken door de grote diversiteit in tuinmeubelen.
  UIteindelijk zijn wij overtuigd door de kwaliteit van het aangebodene en de relaxte manier van advisering door het deskundige en zeer vriendelijke personeel dat zich zeker niet opdrong!

  Met enkele afgehaalde "Hartman"" stoelen uit het grote magazijn vlakbij zijn wij zeer tevreden terug naar Groningen gereden.

  Een dikke tien voor Kees Smit in Almelo!

  Door: gerard02-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  intenso villagoi dining tuinstoel + Madison Elegance tuinkussens 77x47

  1) frame van 1 stoel is 1 moer niet gelast. 8x bouten niet geleverd.
  2) Verkeerde kussens geleverd
  Afgesproken via de supervisor alles retour in 1 doos ( 1m3 )
  Op afgesproken tijd stond Brinks bij mij voor de deur echter alleen de bestelde goede kussens bij in de doos. Geen 2 stoelen !!!!
  Kees Smit zou met mij spoedig contact opnemen, heb zelf maar gebeld. Weer het zelfde verhaal verteld aan medewerker. Medewerker zegt dat er een andere levering zou moeten komen.
  Conclusie: communicatie tussen medewerkers van wat er is afgesproken SLECHT.
  Inpakken en checken juiste spullen: SLECHT.
  Klant moet maar afwachten wanneer Brinks de juiste opdracht krijgt om stoelen te krijgen. Dit is toch raar dat het niet in eenkeer goed kan gaan afgezien dat dit extra kosten en een ontevreden klant betreft.

  Een eventuele vervolg order zou ik Keessmit NIET aanbevelen

  Door: Glansdorp12-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  tuinset met houten tafel

  Eind vorig jaar hebben wij een tuinset gekocht bij Kees Smit. Een houten tafel met 6 stoelen. Na een paar maanden zitten er behoorlijke scheuren in het tafelblad. Natuurlijk weten wij dat hout een natuurproduct is wat werkt. Maar zo erg dat de glazen scheef staan en omvallen..
  Deze klacht heb ik een aantal weken geleden ingediend via de klantenservice. Ik ben 6 weken bezig geweest om in contact te komen, bellen, opnieuw een mailtje en weer een mailtje.. Nu hebben wij eindelijk een reactie mogen ontvangen, de klacht wordt niet in behandeling genomen en ze wensen ons veel plezier met deze prachtige tafel!! Kortom, wij kopen natuurlijk nooit meer iets bij Kees Smit!

  Door: Dianne13-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Door goed advies Kees Smit geen miskoop gedaan, bedankt!!

  Heel erg goed geadviseerd bij Kees Smit Tuinmeubelen!

  Wij waren van plan een eigenlijk heel onpraktische tuinset aan te schaffen voor onze tuin gewoon echt niet handig. Dat zagen we zelf niet, maar gelukkig werden wij hierin netjes begeleid door Kees Smit.

  Ik denk dat de meeste winkels ons gewoon zo een veel te grote tuinset zouden laten aanschaffen, om dan meer te verdienen. Maar niet Kees Smit!

  Heel erg tevreden over deze service en wij komen hier ZEKER terug!!

  Bedankt Kees Smit!!

  Door: Slagerman10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Afgebroken

  Begin april ging ik de stoelen buiten zetten en zag dat een van de armleuningen afgebroken was. mail gestuurd naar de klantenservice , kreeg ik bericht, van Chantal, terug dat een nieuwe armleuning toegestuurd zou worden, ik dacht perfect en opgelost . Nu krijg nog de zelfde dag bericht van Esther dat ik geen 1 maar 12 nieuwe armleuningen krijg voor alle zes de stoelen daar het een constructie fout was. Nou als dat geen verdieping in klachten en top service is .
  Hartelijk dank voor deze oplossing en goede service.

  Door: Jan Hulsbergen20-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Uitstekende en snelle service

  Wij bestelden een Keter Opbergbox, maar bij het in elkaarzetten bleek er een scharnier van een deur kapot.
  Deze werd na een eenvoudig mailtje heel snel en correct opnieuw opgestuurd.

  Amper de volgende werkdag was de opbergbox reeds afgewerkt.

  Zeer vlotte en correcte communicatie, zeer snelle afhandeling. Geen nieuw product maar enkel vervanging van het benodigde, dus geen verspilling.

  Wat ons betreft een absolute aanrader.

  Door: Kristof18-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  In elk opzicht fantastisch

  Levering sneller dan op website vermeld, bij ruilen vriendelijk geholpen aan de telefoon, de gewenste goederen werden te goeder trouw verzonden zodat ik de verpakking kon gebruiken om de te retourneren kussens te sturen. Verder was retourneren gratis en is de prijs/kwaliteit heel goed! Prachtige, stevige kussens. Exact zoals op de site. Dat er iets terug moest kwam doordat ikzelf een verkeerde kleur had gekozen.

  Door: Smith24-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  parasols 30 stuks met voet

  afgesproken dat de parasols vrijdag 3 juli 2020 geleverd zouden worden. Nu wordt dit maandag 6 juli a.s. dan zijn de parasols te laat voor de bijeenkomst. Afspraak is afspraak. Niet bestellen bij Kees Smit zij komen levering niet na.

  Door: Johan Schippers 01-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  parasol

  de klantenservice lijkt niet te bestaan
  kan geen contact krijgen
  om te retourneren
  2 x mail niet beantwoord met vraag om retourformulier
  2x keer 30 minuten in de wacht gestaan waar de aantal wachtende voor mij op 3 bleef staan
  weet niet wat nog te doen
  blijf bellen en mailen maar of dat help?
  helaas te laat bij trustpilot gekeken waar dezelfde ervaringen staan bij bijna alle reviews

  Door: Nicole Schaepman22-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Madison kussens blauw

  Prachtige kussens...ben al lang op zoek naar blauwe kussens...en in de goede maat!! Snelle levering..mooie kwaliteit.Klantenservice zijn vriendelijk geholpen.Dikke pluim...

  Door: Marianne van der Meer12-06-2020
  Marianne van der Meer12-06-2020

  Prima erg blij mee !!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Loungebank Intenso Milano

  In 2019 naar volle tevredenheid meubelen bij Kees Smit besteld. Ze hebben er leuke spullen.
  Op 3 mei 2020 de nog ontbrekende Intenso Milano loungebank aangeschaft.
  Vanwege brand was er vertraging bij de levering. OK, alle begrip daarvoor. Op 25 mei werd de bank afgeleverd. Na uitpakken (plastic en karton) bleek 1 poot krom en 1 zijde getordeerd waardoor de bank niet met alle 6 poten op de grond staat. en wiebelt. Direct na uitpakken foto's gemaakt en per mail de klantenservice (afdeling klacht) een bericht met foto's gestuurd. Al heel vlot een geautomatiseerd antwoord dat er contact wordt opgenomen. Ik wacht nog steeds.
  Week later weer een mail verstuurd, met het verzoek om geen geautomatiseerd antwoord. Maar helaas, weer hetzelfde bericht terug en nog steeds geen antwoord op de vraag hoe het probleem wordt opgelost.
  Ook per telefoon is de klantenservice onbereikbaar. Na een eerste poging was ik na 30 minuten van 3 wachtenden voor me opgeklommen naar 2 wachtenden. Bij een volgende poging had ik zelfs 8 wachtenden voor me.
  Kortom het is nu 6 juni en nog steeds taal noch teken van de klantenservice van Kees Smit.
  Wel komen er allerlei mails met aanbiedingen van het bedrijf binnen. Maar een reactie op een klacht zit daar niet bij.
  Nogmaals kopen bij Kees Smit of het bedrijf aanraden aan anderen? Misschien als de klantenservice leert hoe ze met klanten met klachten om moeten gaan. Voorlopig is het een negatief advies want je weet van te voren nooit of een product onbeschadigd wordt afgeleverd.

  Door: Anke06-06-2020
  Erik van Eck10-06-2020

  Bijna exact eenzelfde ervaring. Mooie maar prijzige loungeset besteld en keurig op tijd afgeleverd. Vervolgens laat een deeltje riet van één van de stoelen los. Kleinigheid maar voor een dure loungeset moet dit natuurlijk eigenlijk niet gebeuren en in elk geval snel verholpen worden. Mail met foto naar de klantenservice gestuurd. Geen reactie, na een week een herinnering gestuurd en nu, na twee weken opnieuw herinnering gestuurd en geprobeerd de klantenservice telefonisch te bereiken. Ben nu voor de tweede keer aan het bellen, eerste keer van begin tot eind (half uur in de wacht) alleen maar de melding dat er vier wachtenden zijn. Nu voor de tweede keer aan het bellen, eerst zes wachten, na zeventien minuten, nog drie wachtenden. Kortom: zeer slechte bereikbaarheid, hopelijk gaat het vandaag lukken een medewerker aan de lijn te krijgen. Verkoop is prima bereikbaar, maar o wee als er een probleem is en en er met de klantenservice contact moet worden gelegd. Uiteindelijk geen aanrader dus, deze winkel.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Set

  18 april een dure lounge set besteld.Helaas pas 29 april geleverd en jawel hoor.
  1 zitting was krom en er ontbrak 1 kussen.
  Ik ben gelijk gaan mailen en bellen.Ik kreeg vrij snel iemand aan de lijn dit dit op zou gaan lossen .
  vrijdag 17 april nog eens proberen te bellen met de vraag of er al iets bekent was.
  Na 55 minuten de telefoon opgehangen en nog naar een mail gestuurd.Maandag 20 april wederom proberen te bellen , na 50 minuten in de wacht de telefoon op gehangen, en weer een mail gestuurd.
  ook via facebook contcact probreren te zoeken helaas ook zonder resultaat.
  Via google kwam ik achter een mail adres van Debby (werkzaam bij Kees Smit).
  Ik heb ook haar een mail gestuurd met mijn verhaal en binnen 10 minuten belde zij mij terug.
  Zeer netjes vond ik dat, ze had ook alle begrip voor mijn klacht en zou t oppakken.
  Na veel over en weer mailen is t nu inmiddels 13 Mei.Ik heb nog steeds geen nieuwe zitting en er mist ook nog steeds een kussen .
  Wat dit voor een bedrijf is weet ik niet , maar ik zal hier NOOIT meer 1 euro achterlaten.
  Ik begrijp dat er brand geweest is wat allemaal heel erg is.
  Mijn spullen staan schijnbaar in een ander magazijn alleen worden ze niet verstuurd.
  Ik zit nu dus al ruim twee weken met een loungeset van ruim over de 1000 euro waar ik niks mee kan.

  Zeer zeer slecht

  Door: Jaap13-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Il Tempo loungset € 2.500,00 plus kussens € 300,00

  In april een loungset van Il Tempo voor € 2.500,00 gekocht. Na een regenbui was het meubel pas na 4 dagen weer droog. De vocht is onder de in de voering gaan zitten zodat, ook al leek de boenkant droog, je bij het zitten na enkele seconden natte billen had.
  Volgens een eenmalige mailwisseling met Kees Smit moesten wij maar vanuit gaan dat het set enige tijd nodig had om te drogen. Lekker als je in Nederland van een paar zonuren in je nieuwe set wil genieten. Kan beter verkocht worden als siermeubel en niet als tuinmeubel.
  Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en rij je dan weer naar Amersfoort wordt alles genoteerd en gebeurt er verder niets.
  Misschien toch naar Karwei of tuincentrum. Dat scheelt in prijs maar zeker in de service.

  Door: A. van Blokland13-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Tuintafel Jamie Oliver

  Op 20 april tuintafel besteld en betaald, € 380,-
  Al die tijd niets over mijn bestelling gehoord. Klantenservice teleonbereikbaar.
  Het is nu 8 mei en ik snap er werkelijk niets van...

  Door: Van der Wel 08-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Tuin meubels

  42036 is mijn terugwinningsnummer. 2 weken ni reactie, geen antwoord. Ik heb ingediend, ondanks dat ik de duurste roestvrijstalen tuinset heb gekocht, ik word geconfronteerd met enorme corrosie en klinknagels vallen af. Hoge prijs. Slechte kwaliteit. Zuigen service. Heel teleurstellend

  Door: Wolfgang Weber05-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Duo seat

  Een duo seat besteld bij Kees Smit op 19 april deze zou een week na mijn bestelling geleverd worden. Helaas kreeg ik de maandag 1 dag voor de levering een bericht van de transporteur dat het bestelde product door drukte niet geleverd wordt op de geplande dag en ik gebeld zou worden om een nieuwe afspraak te maken. Na twee weken nog niemand gebeld en heb zelf contact opgenomen met Kees Smit die de transporteur zou benaderen. Netjes een mail ontvangen dat ik vandaag of morgen gebeld zou worden om een nieuwe afspraak te maken tot op heden nog niets van ze gehoord.

  We zijn bijna een maand verder en heb nog steeds mijn bestelde product niet ontvangen. Alle begrip voor de situatie maar een telefoontje kun je toch wel plegen dacht ik zo. Tot op heden erg teleurgesteld 😥

  Door: Monique spruit03-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  2 ligbedden was de bedoeling

  Telefonisch twee ligbedden besteld en gelijk is mij verteld dat de stoelen op voorraad waren.
  Afspraak gemaakt met de vervoerder over de levering. En toen kwam het mailtje dat de stoelen toch niet meer op voorraad zijn.
  Net mijn oude stoelen verkocht....
  Bedankt Kees Smit! Lekker gewerkt.

  Door: Noordermeer02-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Kees Smit Tuinmeubelen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kees Smit Tuinmeubelen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 43 ervaringen geplaatst over Kees Smit Tuinmeubelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 77% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kees Smit Tuinmeubelen actief?

  Kees Smit Tuinmeubelen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kees Smit Tuinmeubelen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.