NederlandReview

    Ervaringen Kees Smit Tuinmeubelen

    Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Kees Smit Tuinmeubelen is een online shop voor alles wat je nodig hebt in de tuin en aan tuinmeubelen. Kees Smit is perfect om het wonen in de tuin nog fijner en aantrekkelijker te maken. 

    Over Kees Smit Tuinmeubelen
    Kees Smit Tuinmeubelen is ontstaan uit een winkel van de ouders van Kees welke in 1942 al is opgericht (tijdens de Tweede Wereldoorlog) en waar ze huishoudelijke artikelen verkochten. In de jaren zeventig heeft Kees Smit de winkel overgenomen en het assortiment ook uitgebreid. Het is heerlijk en goed om te zien. In het jaar 1990 is er een showroom gekomen in Almelo aan de Ambachtstraat. In 2007 is op het industrieterrein een opslagruimte gekomen met 15.000 vierkante meter aan opslagruimte. De tuinmeubelen werden hier opgeslagen welke op grote schaal werden ingekocht. In 2013 is er een showroom bijgekomen in Amersfoort en later in 2015 is de showroom in Almelo helemaal verbouwd en ook uitgebreid. 

    In de twee showrooms van 8000 vierkante meter staan 300 complete tuinmeubelen sets met meer dan 1000combinatie mogelijkheden. Kees Smit Tuinmeubelen zit al meer dan 40 jaar in het vak en kent haar markt. De adviseurs werken vakkundig en geven u graag een goed advies. 

    De laagste prijs! Door de grootschalige inkoop van Kees Smit Tuinmeubelen is het mogelijk om een laagste prijs te garanderen. Je hoeft dus niet verder te kijken om te ontdekken of het nergens anders goedkoper kan. Alles wordt daarnaast bezorgd of is af te halen in Almelo. 


    Een impressie van de grote showrooms van Kees Smit Tuinmeubelen

    Diensten van Kees Smit Tuinmeubelen
    Kees Smit Tuinmeubelen is natuurlijk specialist op het gebied van tuinmeubelen. Het gaat hier in het bijzonder om de volgende zaken: 
    •    Tuinsets
    •    Loungesets
    •    Tuintafels
    •    Tuinstoelen
    •    Ligbedden
    •    Tuinbanken
    •    Parasols
    •    Voetenbanken
    •    Tuinkussens
    •    Accessoires

    Klachten, tips en complimenten overKees Smit Tuinmeubelen
    Bent u ergens ontevreden over bij Kees Smit Tuinmeubelen? Dan is het mogelijk om de klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om het te mailen naar klantenservice@keessmit.nl. Het is handig om het ordernummer en het klantnummer er bij te vermelden om het zo snel als mogelijk op te laten lossen. 
    Zeker wanneer een artikel niet compleet is ontvangen, kapot is of beschadigd is het belangrijk om dit direct te melden. Geef duidelijk aan wat de schade is om zo de vervolgstappen voor Kees Smit Tuinmeubelen gemakkelijker te maken.  

    Heb jij ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen
    Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op Nederlandreview.nl achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 

     

    Lees hier alle ervaringen over Kees Smit Tuinmeubelen. Is het aanbod tuintafels, loungesets, parasols en andere tuinartikelen echt de grootste in Europa?

    Kees Smit Tuinmeubelen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    8,4
    100% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,2

    Service

    9,2

    Prijs

    7

    Leveren

    8,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Afgebroken

    Jan Hulsbergen20-04-2018

    Begin april ging ik de stoelen buiten zetten en zag dat een van de armleuningen afgebroken was. mail gestuurd naar de klantenservice , kreeg ik bericht, van Chantal, terug dat een nieuwe armleuning toegestuurd zou worden, ik dacht perfect en opgelost . Nu krijg nog de zelfde dag bericht van Esther dat ik geen 1 maar 12 nieuwe armleuningen krijg voor alle zes de stoelen daar het een constructie fout was. Nou als dat geen verdieping in klachten en top service is .
    Hartelijk dank voor deze oplossing en goede service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Zeldzame arrogante vogel in Almelo

    Bert09-04-2018

    Al decennia zeer plezierig geholpen bij kees Smit Almelo, tot vanochtend.
    Een jongen met baard, rood/wit gestreept truitje aan en een verschrikkelijke arrogante houding joeg ons snel de zaak uit.
    Ondertussen elders met plezier geslaagd.
    Ik schrijf dit puur voor de eigena(a)r(en): dit soort personeel is funest voor uw zaak, gelukkig is deze man de uitzondering maar u kunt het maar beter weten!

    Vrgr. Bert

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    tuinwinkel

    Paula Franssen23-09-2017

    superleuke winkel met aardig personeel
    maar niet erg goedkoop alleen dat is jammer dus ik wacht altijd op aanbiedingen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Tuinmeubelen materiaal vraag

    Alice 12-07-2017

    Omdat ik meer informatie nodig had over het materiaal van een set tuinmeubelen in verband met een allergie heb ik contact opgenomen met Kees Smit. Ze hebben me goed uit de brand geholpen en daarna kon ik makkelijk online bestellen. Met een paar dagen was het geheel in huis, dat was op de afgesproken tijd en datum. Tevreden! Keurige winkel dit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Tuinmeubels op tijd

    janneke12-06-2017

    goede winkel voor tuinmeubelen! Vooral blij met de verzending. Ze waren er op de afgesproken dag en daarmee op tijd voor het afgelopen weekend met mooi weer. We waren toen precies klaar met de nieuwe inrichting.

    Service is echt goed, ze weten goed wat ze verkopen hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Tuinmeubelen voor het voorjaar

    Moniek Kaspers10-05-2017

    Voor het voorjaar de tuinmeubelen vervangen en nieuwe gekocht bij Kees Smit Tuinmeubelen. Ik kende ze van het langsrijden op de snelweg bij Amersfoort en van de reclame. Ze hebben een mooi assortiment en ik kreeg ook uitstekend advies van de mensen daar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Online tuinspullen bestellen veel informatie

    Margot16-02-2017

    Voor onze tuin ben ik alvast begonnen met de nieuwe inrichting voor het nieuwe jaar.
    Wij hebben alleen een beetje specifieke afmetingen waar we rekening mee moeten houden.
    Kees Smit Tuinmeubelen heeft veel informatie bij de producten en ik vind het ook handig dat ze goed bereikbaar zijn voor als je vragen hebt.
    Mijn dochter heeft namelijk een allergie en kan daarom niet tegen elk willekeurig materiaal. Soms moet ik daarom extra goed uitzoeken of een bepaald product wel kan met haar.
    Kees Smit is voor mij een winkel waar ik regelmatig terugkeer omdat het assortiment groot is en de informatie altijd erg volledig. Daar wil ik best een paar euro extra voor betalen.
    Bovendien vind ik het persoonlijk een grote plus wanneer je dergelijke zware en grote producten kunt laten thuisbezorgen. En ik hoef de deur niet uit om het te bestellen. Ik ben nog nooit in een filiaal van Kees Smit geweest maar ken de website inmiddels heel goed!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Professioneel en goede tuinshop

    H. de Bruin14-01-2017

    Professionele website. Je kunt vragen stellen en er is veel keuze. Kwaliteit is telkens weer erg goed.
    Vind het wel een beetje rommelige website doordat die menubalken telkens over de producten heenschuiven, maar goed , dat is zo erg niet op zich.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    laagste-prijs-garantie

    Jenny Michaels09-01-2017

    Echt een leuke tuinshop. Ze hebben laagste-prijs-garantie, dat vind ik echt een plus en daardoor wil ik hier wel bestellen, want dan loop ik minder risico. Ze zijn alleen niet supergoedkoop, maar dat ligt vast ook aan de kwaliteit en service...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Lampen voor dakterras gekocht

    Tine05-01-2017

    Voor ons dakterras hebben wij bij Kees Smit een aantal verlichtingspunten gekocht. Hele mooie lampen maakt het dakterras een stuk gezelliger en nu ook in het donker!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Tuinbankjes

    Larissa30-12-2016

    Leuke bankjes gekeken voor in onze tuin. ze hebben bij Kees Smit heel veel keuze en we hebben alles kunnen uittesten en bekijken. Uiteindelijk gewoon handig via de website besteld en ook betaald en daarna werd het geleverd. Erg fijn en ze zijn erg vriendelijk in de winkel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Door goed advies Kees Smit geen miskoop gedaan, bedankt!!

    Slagerman10-12-2016

    Heel erg goed geadviseerd bij Kees Smit Tuinmeubelen!

    Wij waren van plan een eigenlijk heel onpraktische tuinset aan te schaffen voor onze tuin gewoon echt niet handig. Dat zagen we zelf niet, maar gelukkig werden wij hierin netjes begeleid door Kees Smit.

    Ik denk dat de meeste winkels ons gewoon zo een veel te grote tuinset zouden laten aanschaffen, om dan meer te verdienen. Maar niet Kees Smit!

    Heel erg tevreden over deze service en wij komen hier ZEKER terug!!

    Bedankt Kees Smit!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goed

    JANIEN14-05-2016

    De kwaliteit is goed
    Het bestellen gaat makkelijk.

    Wel soms beetje prijzig, maar dat hoort ook denk ik, het zijn mooie spullen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    mooie winkels goede service

    fam. De Wit27-02-2016

    Mooie winkels!!

    En ze zijn heel aardig en correct en wij hebben een mooie tuinset gekocht hier
    Niet duur!!


    Laat het mooie weer nu maar komen (we wachten al zo lang)!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Kees Smit Tuinmeubelen

    Uw beoordeling