NederlandReview

  Ervaringen Kees Smit Tuinmeubelen

  Kees Smit Tuinmeubelen is een online shop voor alles wat je nodig hebt in de tuin en aan tuinmeubelen.

  Kees Smit Tuinmeubelen

  Zeg je tuin, zeg je Kees Smit Tuinmeubelen. Heb je nog niet zo’n mooie loungeset of een eigen ligbed waar je lekker op kunt wegdromen? Dan is de site van Kees Smit Tuinmeubelen, www.keessmit.nl, echt iets voor jou. Bij Kees Smit Tuinmeubelen hebben ze werkelijk alles. De meest prachtige loungesets in heel veel verschillende kleuren, zo’n heerlijk luxe ligbed, leuke dingen om je tuin gezellig mee aan te kleden zoals kussens, bijzettafeltjes en kleine stoeltjes, maar ook voor een klein setje voor in de voortuin kun je bij Kees Smit Tuinmeubelen terecht. En of je nou van klassiek of juist modern houdt, op de website van Kees Smit Tuinmeubelen vind je altijd iets wat past bij jouw smaak.

  Een tuin aanleggen

  Dan kom je er waarschijnlijk nu achter dat er veel meer werk in gaat zitten dan je van tevoren had kunnen bedenken. Zo zou het zomaar eens kunnen dat je bij de vloerenboer 140 m2 plint moest bestellen. En wat dacht je van ondervloeren, een bel, een wc en ga zo maar door. Daar denk je natuurlijk niet over na als je een nieuwbouwhuis koopt, je huis moet nog helemaal aangekleed worden. Zo ook je tuin. Tuin? Welke tuin? Precies, die moet dus ook nog aangelegd worden.

  Maar als het huis af is, is het helemaal je smaak.

  Dat is natuurlijk heerlijk. Wanneer komt het nou voor als je een huis koopt dat zowel de keuken, als de badkamer en ook de vloeren naar je zin zijn? Alles is nieuw en dus makkelijk schoon en netjes te houden. Meestal moet je budgettechnisch een keuze maken, maar nu niet. En wat is er dan lekkerder dan ook nog zelf je tuin ontwerpen en hem in te richten met mooie tuinmeubelen?

  Een tuin is het verlengde van je huis

  Je ziet steeds meer mensen kiezen voor dubbele, openslaande deuren naar de tuin. Simpelweg omdat het heerlijk is een beetje buitengevoel naar binnen te trekken en andersom, het huiselijke gevoel te verbinden aan je tuin. De tuin is bij uitstek de plek om lekker te ontspannen. Een lange dag gewerkt? Hoe lekker is het dan om met een koud glas witte wijn te relaxen op een mooie loungeset? Of om op een vrije dag stiekem een slaapje te doen op je heerlijke stevige ligbed? Dan ben je na die vrije dag weer helemaal uitgerust en klaar om je dagelijkse dingen weer vol energie aan te pakken.

  Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je alle bekende merken

  Want ben je er over uit dat je zo’n mooie loungeset of lekker luxe ligbed wilt aanschaffen, dan ga je natuurlijk wel voor kwaliteit. Bij Kees Smit kan dat. Eigenlijk alle bekende merken die je kunt bedenken heeft Kees Smit Tuinmeubelen in huis, hij vindt een degelijk en goed product wat jaren mee kan namelijk net zo belangrijk als jij. Verschillende merken als Bellagio, Applebee, Bernstein, Borek, Circle of Life, Hartman, Sunyard, Forza, Garden Impressions en vele andere vind je allemaal bij Kees Smit Tuinmeubelen.

  En heb je al eens gekeken naar het eigen merk van Kees Smit Tuinmeubelen?

  Kees Smit Tuinmeubelen is een familiebedrijf wat al 40 jaar bestaat. Door al die jaren ervaring in de tuinmeubelen sector weet Kees Smit natuurlijk precies wat lekker zit. Dat is dan ook de reden dan Kees Smit Tuinmeubelen naast alle bekende merken zijn eigen merk, de Kees Smit collectie, heeft ontworpen. Jarenlange ervaring en kennis samengebracht in stevige en duurzame tuinmeubelen. En, ook niet geheel onbelangrijk, de prijs van de Kees Smit collectie ligt een stuk lager dan die van de bekende merken. Ook voor kwaliteit tegen een zacht prijsje ben je bij Kees Smit Tuinmeubelen aan het juiste adres.

  Bestellen kan eenvoudig online

  Het gemak dient de mens. Dat moet ook Kees gedacht hebben toch hij de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen opzette. Want hoe gemakkelijk is het dat je de tuinset van je dromen gewoon met een paar klikken vanuit je luie stoel kunt bestellen? Meestal als je een set bij een tuincentrum bestelt, moet je vervolgens gemiddeld nog 6 weken wachten voor deze set eindelijk geleverd kan worden. Bij Kees Smit gaat dat net even wat anders. Zodra jij jouw set bestelt, wordt deze binnen 3 werkdagen gratis bij je thuis afgeleverd. Nu kan het zijn dat je tuin nog niet klaar is, maar je wel alvast je set wilt bestellen. Ook dat is geen probleem, je kunt gewoon contact opnemen met een van de medewerkers en de set laten bezorgen op een dag dat het jou uitkomt. Wel zo makkelijk.

  Je kunt ook proef zitten in de showroom van Kees Smit Tuinmeubelen

  Want het kan natuurlijk zomaar zijn dat je wel even die geweldige loungeset of die heerlijk luxe ligstoel wilt testen alvorens je deze bestelt. Speciaal voor de mensen die graag willen ervaren wat ze nu eigenlijk kopen heeft Kees Smit Tuinmeubelen twee fantastische showrooms. De ene zit in Amersfoort en de andere in Almelo. Beide showrooms hebben een oppervlakte van maar liefst 8000 m2. En op die 8000 m2 vind je ongeveer 500 complete sets aan tuinmeubelen, waar zo’n 1000 combinaties mee mogelijk zijn. Naast de vele sets vind je er natuurlijk ook leuke accessoires om je tuin mee aan te kleden, verschillende stoelen, tafels en andere leuke tuinbenodigdheden. Je zult je hier in elk geval geen moment vervelen.

  Creatieve indelingen en leuke thema’s in de showroom

  Ook als je weet dat je iets nieuws wilt in je tuin, maar nog niet helemaal zeker weet wat je precies wilt is een bezoekje aan de showroom van Kees Smit Tuinmeubelen het dubbel en dwars waard. Elke hoek van de showroom is namelijk weer anders ingericht, zo kom je verschillende stijlen en thema’s tegen. Een bezoekje aan de showroom kan er dus ook voor zorgen dat je thuis komt met heel veel leuke ideeën over hoe jij jouw tuin nou het beste kunt inrichten. Bij Kees Smit vind je alle ingrediënten om van jou tuin een heerlijke plek te maken waar je lekker kunt ontspannen.

  En heb je een vraag? Vraag het Kees.

  Dat is het leuke aan een familiebedrijf, heb je een vraag? Dan kun je die gewoon stellen. En ja, dat kan zelfs rechtstreeks aan Kees. Via de de website heb je een chatwolkje waar je direct je prangende vragen kunt stellen over al jouw tuin bedenkselen. Maar ook in de showroom kun je altijd terecht met je vragen, overal lopen medewerkers rond die je alles kunnen vertellen over de producten van Kees Smit Tuinmeubelen. En heb je echt een vraag die je per se aan Kees wilt stellen, dan kan dat ook. Persoonlijke en benaderbare service is voor Kees heel belangrijk. Heb je een vraag, aarzel daarom nooit deze te stellen.

  Jouw tuin voor binnen

  Hartje Amsterdam. Daar heb je dus geen tuin. Meestal ook geen ruimte. Maar er zijn uitzonderingen. Misschien heb jij wel net dat huis in die grote stad met binnen voldoende ruimte, maar buiten dat Franse balkon waarbij je tegen de ramen geplakt zit. Heb je wel eens overwogen om een stuk buiten naar binnen te halen? De meeste mensen denken bij een tuinset direct aan binnen, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Zeker als je een tuin mist, maar wel graag de ontspanning wilt en het buitengevoel: waarom creër je dan geen tuin in je huis? Denk bijvoorbeeld aan een mooie strandhouten vloer. Dit kan laminaat zijn, maar je kunt ook kiezen voor prachtige, echte houten strandplanken. Laat een mooie foto van ofwel het strand, of een diepe, prachtige tuin afdrukken op behang en je waant je zo in het ontspannen buiten.

  In die relaxte tuinkamer zet je jouw loungeset

  Jouw tuinkamer ademt nu reeds rust en ruimte. Je kunt nog boxjes wegwerken in het plafond of de hoeken om met een natuurgeluiden muziekje de sfeer helemaal compleet te maken. Hang bijvoorbeeld witte doeken op om een mysterieus Ibiza gevoel te geven aan jouw binnentuin. En dan, om het af te maken, kies je een mooie loungeset uit. Die heb je gelukkig in allerlei soorten en maten, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je geen ruimte meer over hebt om te lopen in je kamer. Je zou ook kunnen kiezen voor een tweezitter met een leuk tafeltje en een losse tuinfauteuil. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je alle soorten en maten tuinsets, simpelweg omdat je hele grote tuinen hebt, maar ook hele kleine stadstuintjes.

  Maak van je tuin je thuis

  Of het nu gaat om een binnentuin of een echte tuin in de buitenlucht, een tuin bied je rust en vrijheid. En die is zeer welkom in onze drukke levens. Even een klein slaapje of een moment voor jezelf maakt dat je weer opgeladen verder kunt gaan met je leven. Gebruik daarom je creativiteit om van jouw tuin een mooie plek te maken. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je altijd de juiste spullen om jouw tuin tot een verlengde van je huis te maken. Eigenlijk zo je kunnen zeggen dat Kees Smit Tuinmeubelen van jouw tuin een thuis maakt.

  Over Kees Smit Tuinmeubelen

  Kees Smit Tuinmeubelen is ontstaan uit een winkel van de ouders van Kees welke in 1942 al is opgericht (tijdens de Tweede Wereldoorlog) en waar ze huishoudelijke artikelen verkochten. In de jaren zeventig heeft Kees Smit de winkel overgenomen en het assortiment ook uitgebreid. Het is heerlijk en goed om te zien. In het jaar 1990 is er een showroom gekomen in Almelo aan de Ambachtstraat. In 2007 is op het industrieterrein een opslagruimte gekomen met 15.000 vierkante meter aan opslagruimte. De tuinmeubelen werden hier opgeslagen welke op grote schaal werden ingekocht. In 2013 is er een showroom bijgekomen in Amersfoort en later in 2015 is de showroom in Almelo helemaal verbouwd en ook uitgebreid.

  In de twee showrooms van 8000 vierkante meter staan 300 complete tuinmeubelen sets met meer dan 1000combinatie mogelijkheden. Kees Smit Tuinmeubelen zit al meer dan 40 jaar in het vak en kent haar markt. De adviseurs werken vakkundig en geven u graag een goed advies.

  De laagste prijs! Door de grootschalige inkoop van Kees Smit Tuinmeubelen is het mogelijk om een laagste prijs te garanderen. Je hoeft dus niet verder te kijken om te ontdekken of het nergens anders goedkoper kan. Alles wordt daarnaast bezorgd of is af te halen in Almelo.

  Diensten van

  Kees Smit Tuinmeubelen
  Kees Smit Tuinmeubelen is natuurlijk specialist op het gebied van tuinmeubelen. Het gaat hier in het bijzonder om de volgende zaken:
  • Tuinsets
  • Loungesets
  • Tuintafels
  • Tuinstoelen
  • Ligbedden
  • Tuinbanken
  • Parasols
  • Voetenbanken
  • Tuinkussens
  • Accessoires

  Klachten, tips en complimenten over

  Kees Smit Tuinmeubelen
  Bent u ergens ontevreden over bij Kees Smit Tuinmeubelen? Dan is het mogelijk om de klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om het te mailen naar klantenservice@keessmit.nl. Het is handig om het ordernummer en het klantnummer er bij te vermelden om het zo snel als mogelijk op te laten lossen.
  Zeker wanneer een artikel niet compleet is ontvangen, kapot is of beschadigd is het belangrijk om dit direct te melden. Geef duidelijk aan wat de schade is om zo de vervolgstappen voor Kees Smit Tuinmeubelen gemakkelijker te maken.

  Heb jij ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen

  Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

  Lees hier alle ervaringen over Kees Smit Tuinmeubelen. Is het aanbod tuintafels, loungesets, parasols en andere tuinartikelen echt de grootste in Europa?

  Kees Smit Tuinmeubelen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (48)

  7.4
  79% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.2
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  7.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kees Smit Tuinmeubelen

  Uw beoordeling

  2 stoelen en 1 bank

  Zoals zoveel georiënteerd na tuinmeubelen na een bezoek in Amersfoort hadden we een mooie set gezien.
  Even op internet kijken na de referenties en wat blijkt bij de meeste mensen pas na 3 keer tevreden maar iedereen is lovend over de service en sommige zelfs over het gratis vogelhuisje
  Dus het risico genomen om ze toch maar online te bestellen een bank met 2 stoelen
  Wat blijkt 1ste levering inderdaad de stoelen beschadigd netjes omgeruild tweede levering weer beschadigd wel minder maar toch
  Weer geapt met foto's erbij en wat blijkt dinsdag middag 4 uur word ik gebeld ze vertrekken nu uit Almelo met een aantal stoelen zodat we zelf kunnen kijken en er 2 uit kunnen halen
  Top 18.30 uur kees Smit voor de deur om inderdaad 2 stoelen te ruilen
  Helaas een beetje waar ma na 3 keer super tevreden top klantenservice super vriendelijk hun vervoerder brinks ook netjes alleen jammer van het karton wat die niet mee terug wilde nemen de tweede keer
  En ook de vriendin blij met ja ja het gratis vogelhuisje voor de pijn te verzachten

  Kan alleen maar zeggen dat menig ander bedrijf hier een voorbeeld aan kan nemen
  Producten kunnen nu eenmaal beschadigen maar service is iets wat je verleent of niet en kees Smit heeft voor mij een koninklijke service laten zien TOP

  Door: Heinrich02-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Service overtreft verwachtingen, echt top!

  We hebben 2,5 jaar geleden een lichtgrijs met witte Hartman tafel en 6 stoelen gekocht. De tafel had helaas na een korte tijd vlekken erop die niet weg konden. De klantservice heeft ons aangeboden een nieuw blad te laten bezorgen, of een andere tafel uit te zoeken. Ons vertrouwen in deze tafel was er niet meer, waardoor we een granieten tafel gekocht hebben (het verschil in prijs alleen bijbetaald). Deze hebben we na de winter om laten ruilen. Nu ruim een jaar later genieten wij nog altijd van onze granieten tafel. Twee van onze stoelen hadden iets aan de armleuning, waardoor ik een mail verstuurd had of wij hier zelf iets aan konden doen. Telefonisch werd ik gebeld door de klantenservice op een moment waarop ik niet bereikbaar was en een dag later ontvang ik onverwachts een pakketje van Kees Smit met nieuwe armleuningen ter vervanging van mijn stoelen. Ik kan niet anders zeggen: ze weten klachten om te zetten in kansen en klantverwachtingen te overtreffen. Wij zijn fan en kopen de volgende keer onze tuinspullen weer bij Kees Smit.

  Door: fam. Jansen07-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Online tuinspullen bestellen veel informatie

  Voor onze tuin ben ik alvast begonnen met de nieuwe inrichting voor het nieuwe jaar.
  Wij hebben alleen een beetje specifieke afmetingen waar we rekening mee moeten houden.
  Kees Smit Tuinmeubelen heeft veel informatie bij de producten en ik vind het ook handig dat ze goed bereikbaar zijn voor als je vragen hebt.
  Mijn dochter heeft namelijk een allergie en kan daarom niet tegen elk willekeurig materiaal. Soms moet ik daarom extra goed uitzoeken of een bepaald product wel kan met haar.
  Kees Smit is voor mij een winkel waar ik regelmatig terugkeer omdat het assortiment groot is en de informatie altijd erg volledig. Daar wil ik best een paar euro extra voor betalen.
  Bovendien vind ik het persoonlijk een grote plus wanneer je dergelijke zware en grote producten kunt laten thuisbezorgen. En ik hoef de deur niet uit om het te bestellen. Ik ben nog nooit in een filiaal van Kees Smit geweest maar ken de website inmiddels heel goed!!

  Door: Margot16-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  recensie bezoek en koop tuinmeubelen bij Kees Smit in Almelo

  Prachtige enorme grote winkel (kindvriendelijk) met 2 verdiepingen in Almelo en een ruime parkeergelegenheid.. Wat een keuze ,assortiment en kwaliteit in tuinmeubelen!!! Wij werden ontvangen met koffie en krentenwegge ; dit werd geserveerd voor ons in een mooie ruime koffiecorner (middenin op de begane grond) met een bar en veel zitjes rondom.

  Wij hebben zeer lang rondgekeken op een relaxte manier en het was moeilijk een keuze te maken door de grote diversiteit in tuinmeubelen.
  UIteindelijk zijn wij overtuigd door de kwaliteit van het aangebodene en de relaxte manier van advisering door het deskundige en zeer vriendelijke personeel dat zich zeker niet opdrong!

  Met enkele afgehaalde "Hartman"" stoelen uit het grote magazijn vlakbij zijn wij zeer tevreden terug naar Groningen gereden.

  Een dikke tien voor Kees Smit in Almelo!

  Door: gerard02-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Teakhouten tuintafel met 6 stoelen

  Ik had een mail gestuurd naar aanleiding van vlekken in mijn nieuwe teakhouten tuintafel die ik er niet uit kreeg. Vlekken ontstaan tijdens een bbq, vetvlekken. Drie dagen later werd een pakket bezorgd met daarin teakreiniger met spuit en schuurspons, gebruiksaanwijzing, kostenloos. Super service Kees Smit.

  Door: Linda de Vos15-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  tuinset

  Ik heb een tuinset gekocht in de winkel te Amersfoort. Leuk contact in de winkel. Helaas werd er niets verteld over de levering. Er staat daar een tafel van 220 meter. De verkoper vertelde mij niet dat dit een bouwpakket is en dat ik dat zelf in elkaar moet zetten. Bij de daadwerkelijke bezorging kreeg ik drie waanzinnig grote dozen. De tafel is een bouwpakket en niet te tillen. De dozen staan in mijn schuur waardoor ik de schuur niet meer kan gebruiken. Contact met Kees Smit levert niets op dan een welgemeend excuus ik had geïnformeerd moeten orden in de winkel. Dat ik de meubels zelf in elkaar moet zetten en dat het verpakkingsmateriaal niet meegenomen wordt. Ze zeggen dat ze voor de levering een e-mail hebben verstuurd waar dat in stond. Dus na de aankoop wordt ik per e-mail geinofrmaeerd over iets wat ik aanschaf in de winkel. Ik ben een alleenstaande vrouw kan de dozen niet verplaatsen te zwaar. Te chauffeurs was te laat en pinnen was ook niet mogelijk dus heb ik beleefd het bedrag zelf overgemaakt. Ik dacht dit lossen we op maar nee excuses maar verder bekijk het maar met je dozen en bouwpakket. Heet slecht KEES SMIT.

  Door: Marlies Hoogeboom06-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Door goed advies Kees Smit geen miskoop gedaan, bedankt!!

  Heel erg goed geadviseerd bij Kees Smit Tuinmeubelen!

  Wij waren van plan een eigenlijk heel onpraktische tuinset aan te schaffen voor onze tuin gewoon echt niet handig. Dat zagen we zelf niet, maar gelukkig werden wij hierin netjes begeleid door Kees Smit.

  Ik denk dat de meeste winkels ons gewoon zo een veel te grote tuinset zouden laten aanschaffen, om dan meer te verdienen. Maar niet Kees Smit!

  Heel erg tevreden over deze service en wij komen hier ZEKER terug!!

  Bedankt Kees Smit!!

  Door: Slagerman10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Afgebroken

  Begin april ging ik de stoelen buiten zetten en zag dat een van de armleuningen afgebroken was. mail gestuurd naar de klantenservice , kreeg ik bericht, van Chantal, terug dat een nieuwe armleuning toegestuurd zou worden, ik dacht perfect en opgelost . Nu krijg nog de zelfde dag bericht van Esther dat ik geen 1 maar 12 nieuwe armleuningen krijg voor alle zes de stoelen daar het een constructie fout was. Nou als dat geen verdieping in klachten en top service is .
  Hartelijk dank voor deze oplossing en goede service.

  Door: Jan Hulsbergen20-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  tuinset

  5 jaar geleden tuinxet gekocht. Levering en produkt conform afspraak. Veel plezier van. Afgelopen week sneuvelde er 3 armleggers van 2 verschillende stoelen. Kees een mail gestuurd en vraag voor reparatie kosten. Set al ver buiten garantie. Binnen enkele dagen reactie waarin Kees mijn zeer positief verraste. Ik heb binnen 3 werkdagen KOSTELOOS voor 4 stoelen nieuwe armleggers ontvangen. Na instructie zeer eenvoudig zelf te monteren. Top Kees waar vind je tegenwoordig nog deze service.

  Door: Marie-Jose19-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Uitstekende en snelle service

  Wij bestelden een Keter Opbergbox, maar bij het in elkaarzetten bleek er een scharnier van een deur kapot.
  Deze werd na een eenvoudig mailtje heel snel en correct opnieuw opgestuurd.

  Amper de volgende werkdag was de opbergbox reeds afgewerkt.

  Zeer vlotte en correcte communicatie, zeer snelle afhandeling. Geen nieuw product maar enkel vervanging van het benodigde, dus geen verspilling.

  Wat ons betreft een absolute aanrader.

  Door: Kristof18-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  tuin set

  na klacht nieuwe tafel probleem loos ruilen ,zelfde klacht bij de zelfde tafel die omgeruild was .konden een nieuwe keus maken voor een andere tafel .we hebben een nieuwe set gekozen ,heel blij met deze top service .kan menige zaak wat van leren

  Door: gerrit08-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Dakparasol

  Geweldige service van dit bedrijf. Speciaal voor mij gaan zoeken naar een laatste artikel in hun magazijn en zonder extra kosten bezorgd.
  Ook aan de telefoon goede en vriendelijke service. Kan Kees Smit zeker aanraden!

  Door: Ludy Kleijn17-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  intenso villagoi dining tuinstoel + Madison Elegance tuinkussens 77x47

  1) frame van 1 stoel is 1 moer niet gelast. 8x bouten niet geleverd.
  2) Verkeerde kussens geleverd
  Afgesproken via de supervisor alles retour in 1 doos ( 1m3 )
  Op afgesproken tijd stond Brinks bij mij voor de deur echter alleen de bestelde goede kussens bij in de doos. Geen 2 stoelen !!!!
  Kees Smit zou met mij spoedig contact opnemen, heb zelf maar gebeld. Weer het zelfde verhaal verteld aan medewerker. Medewerker zegt dat er een andere levering zou moeten komen.
  Conclusie: communicatie tussen medewerkers van wat er is afgesproken SLECHT.
  Inpakken en checken juiste spullen: SLECHT.
  Klant moet maar afwachten wanneer Brinks de juiste opdracht krijgt om stoelen te krijgen. Dit is toch raar dat het niet in eenkeer goed kan gaan afgezien dat dit extra kosten en een ontevreden klant betreft.

  Een eventuele vervolg order zou ik Keessmit NIET aanbevelen

  Door: Glansdorp12-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  tuinset met houten tafel

  Eind vorig jaar hebben wij een tuinset gekocht bij Kees Smit. Een houten tafel met 6 stoelen. Na een paar maanden zitten er behoorlijke scheuren in het tafelblad. Natuurlijk weten wij dat hout een natuurproduct is wat werkt. Maar zo erg dat de glazen scheef staan en omvallen..
  Deze klacht heb ik een aantal weken geleden ingediend via de klantenservice. Ik ben 6 weken bezig geweest om in contact te komen, bellen, opnieuw een mailtje en weer een mailtje.. Nu hebben wij eindelijk een reactie mogen ontvangen, de klacht wordt niet in behandeling genomen en ze wensen ons veel plezier met deze prachtige tafel!! Kortom, wij kopen natuurlijk nooit meer iets bij Kees Smit!

  Door: Dianne13-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  parasols 30 stuks met voet

  afgesproken dat de parasols vrijdag 3 juli 2020 geleverd zouden worden. Nu wordt dit maandag 6 juli a.s. dan zijn de parasols te laat voor de bijeenkomst. Afspraak is afspraak. Niet bestellen bij Kees Smit zij komen levering niet na.

  Door: Johan Schippers 01-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  parasol

  de klantenservice lijkt niet te bestaan
  kan geen contact krijgen
  om te retourneren
  2 x mail niet beantwoord met vraag om retourformulier
  2x keer 30 minuten in de wacht gestaan waar de aantal wachtende voor mij op 3 bleef staan
  weet niet wat nog te doen
  blijf bellen en mailen maar of dat help?
  helaas te laat bij trustpilot gekeken waar dezelfde ervaringen staan bij bijna alle reviews

  Door: Nicole Schaepman22-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Madison kussens blauw

  Prachtige kussens...ben al lang op zoek naar blauwe kussens...en in de goede maat!! Snelle levering..mooie kwaliteit.Klantenservice zijn vriendelijk geholpen.Dikke pluim...

  Door: Marianne van der Meer12-06-2020
  Marianne van der Meer12-06-2020

  Prima erg blij mee !!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Loungebank Intenso Milano

  In 2019 naar volle tevredenheid meubelen bij Kees Smit besteld. Ze hebben er leuke spullen.
  Op 3 mei 2020 de nog ontbrekende Intenso Milano loungebank aangeschaft.
  Vanwege brand was er vertraging bij de levering. OK, alle begrip daarvoor. Op 25 mei werd de bank afgeleverd. Na uitpakken (plastic en karton) bleek 1 poot krom en 1 zijde getordeerd waardoor de bank niet met alle 6 poten op de grond staat. en wiebelt. Direct na uitpakken foto's gemaakt en per mail de klantenservice (afdeling klacht) een bericht met foto's gestuurd. Al heel vlot een geautomatiseerd antwoord dat er contact wordt opgenomen. Ik wacht nog steeds.
  Week later weer een mail verstuurd, met het verzoek om geen geautomatiseerd antwoord. Maar helaas, weer hetzelfde bericht terug en nog steeds geen antwoord op de vraag hoe het probleem wordt opgelost.
  Ook per telefoon is de klantenservice onbereikbaar. Na een eerste poging was ik na 30 minuten van 3 wachtenden voor me opgeklommen naar 2 wachtenden. Bij een volgende poging had ik zelfs 8 wachtenden voor me.
  Kortom het is nu 6 juni en nog steeds taal noch teken van de klantenservice van Kees Smit.
  Wel komen er allerlei mails met aanbiedingen van het bedrijf binnen. Maar een reactie op een klacht zit daar niet bij.
  Nogmaals kopen bij Kees Smit of het bedrijf aanraden aan anderen? Misschien als de klantenservice leert hoe ze met klanten met klachten om moeten gaan. Voorlopig is het een negatief advies want je weet van te voren nooit of een product onbeschadigd wordt afgeleverd.

  Door: Anke06-06-2020
  Erik van Eck10-06-2020

  Bijna exact eenzelfde ervaring. Mooie maar prijzige loungeset besteld en keurig op tijd afgeleverd. Vervolgens laat een deeltje riet van één van de stoelen los. Kleinigheid maar voor een dure loungeset moet dit natuurlijk eigenlijk niet gebeuren en in elk geval snel verholpen worden. Mail met foto naar de klantenservice gestuurd. Geen reactie, na een week een herinnering gestuurd en nu, na twee weken opnieuw herinnering gestuurd en geprobeerd de klantenservice telefonisch te bereiken. Ben nu voor de tweede keer aan het bellen, eerste keer van begin tot eind (half uur in de wacht) alleen maar de melding dat er vier wachtenden zijn. Nu voor de tweede keer aan het bellen, eerst zes wachten, na zeventien minuten, nog drie wachtenden. Kortom: zeer slechte bereikbaarheid, hopelijk gaat het vandaag lukken een medewerker aan de lijn te krijgen. Verkoop is prima bereikbaar, maar o wee als er een probleem is en en er met de klantenservice contact moet worden gelegd. Uiteindelijk geen aanrader dus, deze winkel.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Set

  18 april een dure lounge set besteld.Helaas pas 29 april geleverd en jawel hoor.
  1 zitting was krom en er ontbrak 1 kussen.
  Ik ben gelijk gaan mailen en bellen.Ik kreeg vrij snel iemand aan de lijn dit dit op zou gaan lossen .
  vrijdag 17 april nog eens proberen te bellen met de vraag of er al iets bekent was.
  Na 55 minuten de telefoon opgehangen en nog naar een mail gestuurd.Maandag 20 april wederom proberen te bellen , na 50 minuten in de wacht de telefoon op gehangen, en weer een mail gestuurd.
  ook via facebook contcact probreren te zoeken helaas ook zonder resultaat.
  Via google kwam ik achter een mail adres van Debby (werkzaam bij Kees Smit).
  Ik heb ook haar een mail gestuurd met mijn verhaal en binnen 10 minuten belde zij mij terug.
  Zeer netjes vond ik dat, ze had ook alle begrip voor mijn klacht en zou t oppakken.
  Na veel over en weer mailen is t nu inmiddels 13 Mei.Ik heb nog steeds geen nieuwe zitting en er mist ook nog steeds een kussen .
  Wat dit voor een bedrijf is weet ik niet , maar ik zal hier NOOIT meer 1 euro achterlaten.
  Ik begrijp dat er brand geweest is wat allemaal heel erg is.
  Mijn spullen staan schijnbaar in een ander magazijn alleen worden ze niet verstuurd.
  Ik zit nu dus al ruim twee weken met een loungeset van ruim over de 1000 euro waar ik niks mee kan.

  Zeer zeer slecht

  Door: Jaap13-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Il Tempo loungset € 2.500,00 plus kussens € 300,00

  In april een loungset van Il Tempo voor € 2.500,00 gekocht. Na een regenbui was het meubel pas na 4 dagen weer droog. De vocht is onder de in de voering gaan zitten zodat, ook al leek de boenkant droog, je bij het zitten na enkele seconden natte billen had.
  Volgens een eenmalige mailwisseling met Kees Smit moesten wij maar vanuit gaan dat het set enige tijd nodig had om te drogen. Lekker als je in Nederland van een paar zonuren in je nieuwe set wil genieten. Kan beter verkocht worden als siermeubel en niet als tuinmeubel.
  Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en rij je dan weer naar Amersfoort wordt alles genoteerd en gebeurt er verder niets.
  Misschien toch naar Karwei of tuincentrum. Dat scheelt in prijs maar zeker in de service.

  Door: A. van Blokland13-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  FAQ

  Is Kees Smit Tuinmeubelen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 48 ervaringen geplaatst over Kees Smit Tuinmeubelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 79% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kees Smit Tuinmeubelen actief?

  Kees Smit Tuinmeubelen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kees Smit Tuinmeubelen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.