NederlandReview

  Ervaringen Kees Smit Tuinmeubelen

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Kees Smit Tuinmeubelen is een online shop voor alles wat je nodig hebt in de tuin en aan tuinmeubelen. Kees Smit is perfect om het wonen in de tuin nog fijner en aantrekkelijker te maken.

  Over Kees Smit Tuinmeubelen

  Kees Smit Tuinmeubelen is ontstaan uit een winkel van de ouders van Kees welke in 1942 al is opgericht (tijdens de Tweede Wereldoorlog) en waar ze huishoudelijke artikelen verkochten. In de jaren zeventig heeft Kees Smit de winkel overgenomen en het assortiment ook uitgebreid. Het is heerlijk en goed om te zien. In het jaar 1990 is er een showroom gekomen in Almelo aan de Ambachtstraat. In 2007 is op het industrieterrein een opslagruimte gekomen met 15.000 vierkante meter aan opslagruimte. De tuinmeubelen werden hier opgeslagen welke op grote schaal werden ingekocht. In 2013 is er een showroom bijgekomen in Amersfoort en later in 2015 is de showroom in Almelo helemaal verbouwd en ook uitgebreid.

  In de twee showrooms van 8000 vierkante meter staan 300 complete tuinmeubelen sets met meer dan 1000combinatie mogelijkheden. Kees Smit Tuinmeubelen zit al meer dan 40 jaar in het vak en kent haar markt. De adviseurs werken vakkundig en geven u graag een goed advies.

  De laagste prijs! Door de grootschalige inkoop van Kees Smit Tuinmeubelen is het mogelijk om een laagste prijs te garanderen. Je hoeft dus niet verder te kijken om te ontdekken of het nergens anders goedkoper kan. Alles wordt daarnaast bezorgd of is af te halen in Almelo.


  Een impressie van de grote showrooms van Kees Smit Tuinmeubelen

  Diensten van

  Kees Smit Tuinmeubelen
  Kees Smit Tuinmeubelen is natuurlijk specialist op het gebied van tuinmeubelen. Het gaat hier in het bijzonder om de volgende zaken:
  • Tuinsets
  • Loungesets
  • Tuintafels
  • Tuinstoelen
  • Ligbedden
  • Tuinbanken
  • Parasols
  • Voetenbanken
  • Tuinkussens
  • Accessoires

  Klachten, tips en complimenten over

  Kees Smit Tuinmeubelen
  Bent u ergens ontevreden over bij Kees Smit Tuinmeubelen? Dan is het mogelijk om de klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om het te mailen naar klantenservice@keessmit.nl. Het is handig om het ordernummer en het klantnummer er bij te vermelden om het zo snel als mogelijk op te laten lossen.
  Zeker wanneer een artikel niet compleet is ontvangen, kapot is of beschadigd is het belangrijk om dit direct te melden. Geef duidelijk aan wat de schade is om zo de vervolgstappen voor Kees Smit Tuinmeubelen gemakkelijker te maken.

  Heb jij ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen

  Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op Nederlandreview.nl achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

  Lees hier alle ervaringen over Kees Smit Tuinmeubelen. Is het aanbod tuintafels, loungesets, parasols en andere tuinartikelen echt de grootste in Europa?

  Kees Smit Tuinmeubelen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

  8
  81% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,2

  Service

  8,2

  Prijs

  7,2

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  tuintafel

  Twee maal dezelfde tuintafel besteld. De eerste was beschadigd, de tweede bleek krom te zijn. Beide retour gezonden en goed door het bedrijf afgewikkeld. Dit roept echter de vraag op of bestellingen vooraf voldoende op kwaliteit worden beoordeeld. Aan de verpakking mankeerde niets dus beide tafels zijn beschadigd verpakt en verzonden. Per saldo levert dit irritatie: twee maal thuis blijven voor de aflevering, twee maal thuis afwachten tot de tafels worden opgehaald. Meerdere keren met het bedrijf bellen, foto's sturen etc.. Voor mij geen Kees Smit meubels meer, vriendelijk dankl!

  Door: Moniek St05-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Superservice

  Na 4 jaar zonder problemen gratis nieuw tafelblad ontvangen, nadat deze beschadigd is mogelijk door fout in productie. superservice!!

  Door: Valerie 03-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  Uitstekende en snelle service

  Wij bestelden een Keter Opbergbox, maar bij het in elkaarzetten bleek er een scharnier van een deur kapot.
  Deze werd na een eenvoudig mailtje heel snel en correct opnieuw opgestuurd.

  Amper de volgende werkdag was de opbergbox reeds afgewerkt.

  Zeer vlotte en correcte communicatie, zeer snelle afhandeling. Geen nieuw product maar enkel vervanging van het benodigde, dus geen verspilling.

  Wat ons betreft een absolute aanrader.

  Door: Kristof18-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Troep

  Een hangstoel gekocht en vlechtwerk breekt af en hangsysteem kapot. Oplossen is er niet bij helaas ! Dure winkel kwaliteit vergelijkbaar of minder dan Leenbakker

  Door: Tiny 15-10-2018
  Kees Smit Tuinmeubelen16-10-2018

  Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden de mening van klanten erg belangrijk om verbeteringen door te voeren. Aangezien u ons 2 van de 5 sterren geeft, zijn wij erg benieuwd naar uw bevinding/mening over Kees Smit Tuinmeubelen. Mogen wij hierover met u in contact komen? Zo ja, zou u uw gegevens willen mailen naar info@keessmit.nl? Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Ivo van Kees Smit Tuinmeubelen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  3x kapotte stoel

  Uit het uitgebreide assortiment 4 mooie, dure Sunyard verstelbare stoelen gekocht. Volgens de verkoper gaan ze makkelijk 15 jaar mee.
  1 stoel bleek ernstig kapot bij aflevering (hout doormidden). Goede service, nieuwe stoel wordt afgeleverd. Deze is echter ook ernstig stuk (grote scheur in het hout). Ook weer ingepakt...
  De derde is er weer snel, maar echter ook defect.....dit geloof je toch bijna niet meer? We worden er moedeloos van.. Gelukkig nu minder ernstig, maar de stoel kan niet gebruikt worden. We gaan het zelf maar oplossen. Wat een tegenvallers.

  Door: Hanneke Van Harten12-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Erg positief

  Geweldige service en top levering binnen drie werkdagen. Geen negatieve opmerkingen.

  Door: M. Kamphuis25-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Kees Smit wil schade niet uitkeren

  Bij het ophalen van een tuintafel, die na twee weken al helemaal kromgetrokken was (de tweede inmiddels) is de nieuwe poort beschadigd. Ik heb de mannen erop gewezen, dat de tafel uit elkaar gehaald moet worden en heb ook een karretje aangeboden - zij hadden niets bij zich - maar te tafel moest en zou de tafel door de poort worden geduwd. Ik noem dit moedwillig. De schade meteen gemeld en foto's gestuurd. Kees Smit wil de schade niet vergoeden en schuift alles af op de koerier. Ik heb geen contract met de koerier, ik heb een tafel bij Kees Smit gekocht en heb dus een contract met Kees Smit afgesloten. Wij zouden dus een rechtszaak moeten starten om de moedwillig toegevoegde schade vergoed te krijgen!

  Door: Willem Willemse24-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Jammer

  Vorig jaar een tuinset bij Keessmit aangeschaft. Wij waren erg te breiden tot begin dit voorjaar wij zagen dat onze tagrlblad heel erg krom was getrokken. Foto's gemaakt en gemaild. Er werd goed gehandeld en meegedacht. Wij mochten de zelfde tafel omruilen of een andere uitzoeken. Wij kozen in eerste instantie voor de zelfde omdat wij dachten dat het meer een pech was voor ons. Helaas was deze tafel binnen vier weken krom. Wederom weer contact gezocht en nog steeds altijd even vriendelijk en dachten weer mee, wij mochten een andere tafel uitzoeken en verschil zelf bij betalen. Hier eerst over nagedacht, de meeste tafels zijn een keer zo duur. Daarna in de winkel gekeken naar een andere tafel. Uiteindelijk voor een tafel gegaan met glazenblad. Helaas kwam het glazenblad niet heel aan, toen wij de doos opende zagen wij het meteen, honderd duizend stuljes. Weer contact gehad, nu kwam er een nieuw tafel blad met dopjes die wij miste. Toen wij het onderstel in elkaar zetten zagen wij dat ook deze behoorlijk beschadigd was. Weer een baal momentje natuurlijk, je betaald er zoveel geld voor. De tafel was niet meer leverbaar en eventueel een vergoeding omdat hij flink beschadigd is zat er wel in maar wij kwamen er samen niet uit. Dus nu wordt de tafel weer opgehaald en moeten wij ergens anders een tuintafel gaan zoeken. Zo hebben wij aan de einde van de zomer nog geen tuintafel????

  Door: Lisette kloezeman17-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Service overtreft verwachtingen, echt top!

  We hebben 2,5 jaar geleden een lichtgrijs met witte Hartman tafel en 6 stoelen gekocht. De tafel had helaas na een korte tijd vlekken erop die niet weg konden. De klantservice heeft ons aangeboden een nieuw blad te laten bezorgen, of een andere tafel uit te zoeken. Ons vertrouwen in deze tafel was er niet meer, waardoor we een granieten tafel gekocht hebben (het verschil in prijs alleen bijbetaald). Deze hebben we na de winter om laten ruilen. Nu ruim een jaar later genieten wij nog altijd van onze granieten tafel. Twee van onze stoelen hadden iets aan de armleuning, waardoor ik een mail verstuurd had of wij hier zelf iets aan konden doen. Telefonisch werd ik gebeld door de klantenservice op een moment waarop ik niet bereikbaar was en een dag later ontvang ik onverwachts een pakketje van Kees Smit met nieuwe armleuningen ter vervanging van mijn stoelen. Ik kan niet anders zeggen: ze weten klachten om te zetten in kansen en klantverwachtingen te overtreffen. Wij zijn fan en kopen de volgende keer onze tuinspullen weer bij Kees Smit.

  Door: fam. Jansen07-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Service

  Zaterdag in Almelo geweest en uitstekend geholpen door Willem en Jeanette. We hadden schade aan de stoelen en de garantie van 2 jaar was afgelopen, maar door bovenstaande mensen hebben we vandaag alweer nieuwe stoelen mogen ontvangen. Als dat geen goede service is SUPER!

  Door: Greet Wolters04-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  In elk opzicht fantastisch

  Levering sneller dan op website vermeld, bij ruilen vriendelijk geholpen aan de telefoon, de gewenste goederen werden te goeder trouw verzonden zodat ik de verpakking kon gebruiken om de te retourneren kussens te sturen. Verder was retourneren gratis en is de prijs/kwaliteit heel goed! Prachtige, stevige kussens. Exact zoals op de site. Dat er iets terug moest kwam doordat ikzelf een verkeerde kleur had gekozen.

  Door: Smith24-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Stoelen

  Voor een ongeveer 5 maanden geleden stoelen en krukjes gekocht prijs was goed levering ook wil nu een paar ligbedden erbij van hetzelfde merk en type en kleur is het niet meer te krijgen dus of iets anders wat er niet bij staat

  Door: Gerrit 02-05-2018
  Kees Smit Tuinmeubelen 04-05-2018

  Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden de mening van klanten erg belangrijk om verbeteringen door te voeren. Aangezien u ons 3 van de 5 sterren geeft, zijn wij erg benieuwd naar uw bevinding/mening over Kees Smit Tuinmeubelen. Mogen wij hierover met u in contact komen? Zo ja, zou u uw gegevens willen mailen naar info@keessmit.nl? Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Ivo van Kees Smit Tuinmeubelen

  Kees Smit Tuinmeubelen 04-05-2018

  Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden de mening van klanten erg belangrijk om verbeteringen door te voeren. Aangezien u ons 3 van de 5 sterren geeft, zijn wij erg benieuwd naar uw bevinding/mening over Kees Smit Tuinmeubelen. Mogen wij hierover met u in contact komen? Zo ja, zou u uw gegevens willen mailen naar info@keessmit.nl? Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Ivo van Kees Smit Tuinmeubelen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  recensie bezoek en koop tuinmeubelen bij Kees Smit in Almelo

  Prachtige enorme grote winkel (kindvriendelijk) met 2 verdiepingen in Almelo en een ruime parkeergelegenheid.. Wat een keuze ,assortiment en kwaliteit in tuinmeubelen!!! Wij werden ontvangen met koffie en krentenwegge ; dit werd geserveerd voor ons in een mooie ruime koffiecorner (middenin op de begane grond) met een bar en veel zitjes rondom.

  Wij hebben zeer lang rondgekeken op een relaxte manier en het was moeilijk een keuze te maken door de grote diversiteit in tuinmeubelen.
  UIteindelijk zijn wij overtuigd door de kwaliteit van het aangebodene en de relaxte manier van advisering door het deskundige en zeer vriendelijke personeel dat zich zeker niet opdrong!

  Met enkele afgehaalde "Hartman"" stoelen uit het grote magazijn vlakbij zijn wij zeer tevreden terug naar Groningen gereden.

  Een dikke tien voor Kees Smit in Almelo!

  Door: gerard02-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Afgebroken

  Begin april ging ik de stoelen buiten zetten en zag dat een van de armleuningen afgebroken was. mail gestuurd naar de klantenservice , kreeg ik bericht, van Chantal, terug dat een nieuwe armleuning toegestuurd zou worden, ik dacht perfect en opgelost . Nu krijg nog de zelfde dag bericht van Esther dat ik geen 1 maar 12 nieuwe armleuningen krijg voor alle zes de stoelen daar het een constructie fout was. Nou als dat geen verdieping in klachten en top service is .
  Hartelijk dank voor deze oplossing en goede service.

  Door: Jan Hulsbergen20-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Zeldzame arrogante vogel in Almelo

  Al decennia zeer plezierig geholpen bij kees Smit Almelo, tot vanochtend.
  Een jongen met baard, rood/wit gestreept truitje aan en een verschrikkelijke arrogante houding joeg ons snel de zaak uit.
  Ondertussen elders met plezier geslaagd.
  Ik schrijf dit puur voor de eigena(a)r(en): dit soort personeel is funest voor uw zaak, gelukkig is deze man de uitzondering maar u kunt het maar beter weten!

  Vrgr. Bert

  Door: Bert09-04-2018
  Kees Smit Tuinmeubelen 04-05-2018

  Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden de mening van klanten erg belangrijk om verbeteringen door te voeren. Aangezien u ons 3 van de 5 sterren geeft, zijn wij erg benieuwd naar uw bevinding/mening over Kees Smit Tuinmeubelen. Mogen wij hierover met u in contact komen? Zo ja, zou u uw gegevens willen mailen naar info@keessmit.nl? Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Ivo van Kees Smit Tuinmeubelen

  Kees Smit Tuinmeubelen 04-05-2018

  Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden de mening van klanten erg belangrijk om verbeteringen door te voeren. Aangezien u ons 3 van de 5 sterren geeft, zijn wij erg benieuwd naar uw bevinding/mening over Kees Smit Tuinmeubelen. Mogen wij hierover met u in contact komen? Zo ja, zou u uw gegevens willen mailen naar info@keessmit.nl? Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Ivo van Kees Smit Tuinmeubelen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  tuinwinkel

  superleuke winkel met aardig personeel
  maar niet erg goedkoop alleen dat is jammer dus ik wacht altijd op aanbiedingen

  Door: Paula Franssen23-09-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Tuinmeubelen materiaal vraag

  Omdat ik meer informatie nodig had over het materiaal van een set tuinmeubelen in verband met een allergie heb ik contact opgenomen met Kees Smit. Ze hebben me goed uit de brand geholpen en daarna kon ik makkelijk online bestellen. Met een paar dagen was het geheel in huis, dat was op de afgesproken tijd en datum. Tevreden! Keurige winkel dit.

  Door: Alice 12-07-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Tuinmeubels op tijd

  goede winkel voor tuinmeubelen! Vooral blij met de verzending. Ze waren er op de afgesproken dag en daarmee op tijd voor het afgelopen weekend met mooi weer. We waren toen precies klaar met de nieuwe inrichting.

  Service is echt goed, ze weten goed wat ze verkopen hier!

  Door: janneke12-06-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Tuinmeubelen voor het voorjaar

  Voor het voorjaar de tuinmeubelen vervangen en nieuwe gekocht bij Kees Smit Tuinmeubelen. Ik kende ze van het langsrijden op de snelweg bij Amersfoort en van de reclame. Ze hebben een mooi assortiment en ik kreeg ook uitstekend advies van de mensen daar.

  Door: Moniek Kaspers10-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Online tuinspullen bestellen veel informatie

  Voor onze tuin ben ik alvast begonnen met de nieuwe inrichting voor het nieuwe jaar.
  Wij hebben alleen een beetje specifieke afmetingen waar we rekening mee moeten houden.
  Kees Smit Tuinmeubelen heeft veel informatie bij de producten en ik vind het ook handig dat ze goed bereikbaar zijn voor als je vragen hebt.
  Mijn dochter heeft namelijk een allergie en kan daarom niet tegen elk willekeurig materiaal. Soms moet ik daarom extra goed uitzoeken of een bepaald product wel kan met haar.
  Kees Smit is voor mij een winkel waar ik regelmatig terugkeer omdat het assortiment groot is en de informatie altijd erg volledig. Daar wil ik best een paar euro extra voor betalen.
  Bovendien vind ik het persoonlijk een grote plus wanneer je dergelijke zware en grote producten kunt laten thuisbezorgen. En ik hoef de deur niet uit om het te bestellen. Ik ben nog nooit in een filiaal van Kees Smit geweest maar ken de website inmiddels heel goed!!

  Door: Margot16-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Professioneel en goede tuinshop

  Professionele website. Je kunt vragen stellen en er is veel keuze. Kwaliteit is telkens weer erg goed.
  Vind het wel een beetje rommelige website doordat die menubalken telkens over de producten heenschuiven, maar goed , dat is zo erg niet op zich.

  Door: H. de Bruin14-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  laagste-prijs-garantie

  Echt een leuke tuinshop. Ze hebben laagste-prijs-garantie, dat vind ik echt een plus en daardoor wil ik hier wel bestellen, want dan loop ik minder risico. Ze zijn alleen niet supergoedkoop, maar dat ligt vast ook aan de kwaliteit en service...

  Door: Jenny Michaels09-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Lampen voor dakterras gekocht

  Voor ons dakterras hebben wij bij Kees Smit een aantal verlichtingspunten gekocht. Hele mooie lampen maakt het dakterras een stuk gezelliger en nu ook in het donker!

  Door: Tine05-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Tuinbankjes

  Leuke bankjes gekeken voor in onze tuin. ze hebben bij Kees Smit heel veel keuze en we hebben alles kunnen uittesten en bekijken. Uiteindelijk gewoon handig via de website besteld en ook betaald en daarna werd het geleverd. Erg fijn en ze zijn erg vriendelijk in de winkel!

  Door: Larissa30-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Door goed advies Kees Smit geen miskoop gedaan, bedankt!!

  Heel erg goed geadviseerd bij Kees Smit Tuinmeubelen!

  Wij waren van plan een eigenlijk heel onpraktische tuinset aan te schaffen voor onze tuin gewoon echt niet handig. Dat zagen we zelf niet, maar gelukkig werden wij hierin netjes begeleid door Kees Smit.

  Ik denk dat de meeste winkels ons gewoon zo een veel te grote tuinset zouden laten aanschaffen, om dan meer te verdienen. Maar niet Kees Smit!

  Heel erg tevreden over deze service en wij komen hier ZEKER terug!!

  Bedankt Kees Smit!!

  Door: Slagerman10-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  goed

  De kwaliteit is goed
  Het bestellen gaat makkelijk.

  Wel soms beetje prijzig, maar dat hoort ook denk ik, het zijn mooie spullen

  Door: JANIEN14-05-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  mooie winkels goede service

  Mooie winkels!!

  En ze zijn heel aardig en correct en wij hebben een mooie tuinset gekocht hier
  Niet duur!!


  Laat het mooie weer nu maar komen (we wachten al zo lang)!!

  Door: fam. De Wit27-02-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Kees Smit Tuinmeubelen

  Uw beoordeling