Kees Smit Tuinmeubelen
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

Totaal

8,6

Bestellen

8,8

Service

9,8

Prijs

7,2

Leveren

8,6
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

12-06-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: janneke

Kees Smit Tuinmeubelen - Tuinmeubels op tijd

goede winkel voor tuinmeubelen! Vooral blij met de verzending. Ze waren er op de afgesproken dag en daarmee op tijd voor het afgelopen weekend met mooi weer. We waren toen precies klaar met de nieuwe inrichting.

Service is echt goed, ze weten goed wat ze verkopen hier!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


10-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Moniek Kaspers

Kees Smit Tuinmeubelen - Tuinmeubelen voor het voorjaar

Voor het voorjaar de tuinmeubelen vervangen en nieuwe gekocht bij Kees Smit Tuinmeubelen. Ik kende ze van het langsrijden op de snelweg bij Amersfoort en van de reclame. Ze hebben een mooi assortiment en ik kreeg ook uitstekend advies van de mensen daar.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Margot

Kees Smit Tuinmeubelen - Online tuinspullen bestellen veel informatie

Voor onze tuin ben ik alvast begonnen met de nieuwe inrichting voor het nieuwe jaar.
Wij hebben alleen een beetje specifieke afmetingen waar we rekening mee moeten houden.
Kees Smit Tuinmeubelen heeft veel informatie bij de producten en ik vind het ook handig dat ze goed bereikbaar zijn voor als je vragen hebt.
Mijn dochter heeft namelijk een allergie en kan daarom niet tegen elk willekeurig materiaal. Soms moet ik daarom extra goed uitzoeken of een bepaald product wel kan met haar.
Kees Smit is voor mij een winkel waar ik regelmatig terugkeer omdat het assortiment groot is en de informatie altijd erg volledig. Daar wil ik best een paar euro extra voor betalen.
Bovendien vind ik het persoonlijk een grote plus wanneer je dergelijke zware en grote producten kunt laten thuisbezorgen. En ik hoef de deur niet uit om het te bestellen. Ik ben nog nooit in een filiaal van Kees Smit geweest maar ken de website inmiddels heel goed!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-01-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: H. de Bruin

Kees Smit Tuinmeubelen - Professioneel en goede tuinshop

Professionele website. Je kunt vragen stellen en er is veel keuze. Kwaliteit is telkens weer erg goed.
Vind het wel een beetje rommelige website doordat die menubalken telkens over de producten heenschuiven, maar goed , dat is zo erg niet op zich.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jenny Michaels

Kees Smit Tuinmeubelen - laagste-prijs-garantie

Echt een leuke tuinshop. Ze hebben laagste-prijs-garantie, dat vind ik echt een plus en daardoor wil ik hier wel bestellen, want dan loop ik minder risico. Ze zijn alleen niet supergoedkoop, maar dat ligt vast ook aan de kwaliteit en service...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tine

Kees Smit Tuinmeubelen - Lampen voor dakterras gekocht

Voor ons dakterras hebben wij bij Kees Smit een aantal verlichtingspunten gekocht. Hele mooie lampen maakt het dakterras een stuk gezelliger en nu ook in het donker!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Larissa

Kees Smit Tuinmeubelen - Tuinbankjes

Leuke bankjes gekeken voor in onze tuin. ze hebben bij Kees Smit heel veel keuze en we hebben alles kunnen uittesten en bekijken. Uiteindelijk gewoon handig via de website besteld en ook betaald en daarna werd het geleverd. Erg fijn en ze zijn erg vriendelijk in de winkel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Slagerman

Kees Smit Tuinmeubelen - Door goed advies Kees Smit geen miskoop gedaan, bedankt!!

Heel erg goed geadviseerd bij Kees Smit Tuinmeubelen!

Wij waren van plan een eigenlijk heel onpraktische tuinset aan te schaffen voor onze tuin gewoon echt niet handig. Dat zagen we zelf niet, maar gelukkig werden wij hierin netjes begeleid door Kees Smit.

Ik denk dat de meeste winkels ons gewoon zo een veel te grote tuinset zouden laten aanschaffen, om dan meer te verdienen. Maar niet Kees Smit!

Heel erg tevreden over deze service en wij komen hier ZEKER terug!!

Bedankt Kees Smit!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: JANIEN

Kees Smit Tuinmeubelen - goed

De kwaliteit is goed
Het bestellen gaat makkelijk.

Wel soms beetje prijzig, maar dat hoort ook denk ik, het zijn mooie spullen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-02-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: fam. De Wit

Kees Smit Tuinmeubelen - mooie winkels goede service

Mooie winkels!!

En ze zijn heel aardig en correct en wij hebben een mooie tuinset gekocht hier
Niet duur!!


Laat het mooie weer nu maar komen (we wachten al zo lang)!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Kees Smit Tuinmeubelen

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Kees Smit Tuinmeubelen?

  • De velden met * zijn verplicht

Info over Kees Smit Tuinmeubelen

Ervaringen Kees Smit Tuinmeubelen

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Kees Smit Tuinmeubelen is een online shop voor alles wat je nodig hebt in de tuin en aan tuinmeubelen. Kees Smit is perfect om het wonen in de tuin nog fijner en aantrekkelijker te maken. 

Over Kees Smit Tuinmeubelen
Kees Smit Tuinmeubelen is ontstaan uit een winkel van de ouders van Kees welke in 1942 al is opgericht (tijdens de Tweede Wereldoorlog) en waar ze huishoudelijke artikelen verkochten. In de jaren zeventig heeft Kees Smit de winkel overgenomen en het assortiment ook uitgebreid. Het is heerlijk en goed om te zien. In het jaar 1990 is er een showroom gekomen in Almelo aan de Ambachtstraat. In 2007 is op het industrieterrein een opslagruimte gekomen met 15.000 vierkante meter aan opslagruimte. De tuinmeubelen werden hier opgeslagen welke op grote schaal werden ingekocht. In 2013 is er een showroom bijgekomen in Amersfoort en later in 2015 is de showroom in Almelo helemaal verbouwd en ook uitgebreid. 

In de twee showrooms van 8000 vierkante meter staan 300 complete tuinmeubelen sets met meer dan 1000combinatie mogelijkheden. Kees Smit Tuinmeubelen zit al meer dan 40 jaar in het vak en kent haar markt. De adviseurs werken vakkundig en geven u graag een goed advies. 

De laagste prijs! Door de grootschalige inkoop van Kees Smit Tuinmeubelen is het mogelijk om een laagste prijs te garanderen. Je hoeft dus niet verder te kijken om te ontdekken of het nergens anders goedkoper kan. Alles wordt daarnaast bezorgd of is af te halen in Almelo. 


Een impressie van de grote showrooms van Kees Smit Tuinmeubelen

Diensten van Kees Smit Tuinmeubelen
Kees Smit Tuinmeubelen is natuurlijk specialist op het gebied van tuinmeubelen. Het gaat hier in het bijzonder om de volgende zaken: 
•    Tuinsets
•    Loungesets
•    Tuintafels
•    Tuinstoelen
•    Ligbedden
•    Tuinbanken
•    Parasols
•    Voetenbanken
•    Tuinkussens
•    Accessoires

Klachten, tips en complimenten overKees Smit Tuinmeubelen
Bent u ergens ontevreden over bij Kees Smit Tuinmeubelen? Dan is het mogelijk om de klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om het te mailen naar klantenservice@keessmit.nl. Het is handig om het ordernummer en het klantnummer er bij te vermelden om het zo snel als mogelijk op te laten lossen. 
Zeker wanneer een artikel niet compleet is ontvangen, kapot is of beschadigd is het belangrijk om dit direct te melden. Geef duidelijk aan wat de schade is om zo de vervolgstappen voor Kees Smit Tuinmeubelen gemakkelijker te maken.  

Heb jij ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen
Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op Nederlandreview.nl achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!