NederlandReview

    Ervaringen Kees Smit Tuinmeubelen

    Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Kees Smit Tuinmeubelen is een online shop voor alles wat je nodig hebt in de tuin en aan tuinmeubelen. Kees Smit is perfect om het wonen in de tuin nog fijner en aantrekkelijker te maken.

    Over Kees Smit Tuinmeubelen

    Kees Smit Tuinmeubelen is ontstaan uit een winkel van de ouders van Kees welke in 1942 al is opgericht (tijdens de Tweede Wereldoorlog) en waar ze huishoudelijke artikelen verkochten. In de jaren zeventig heeft Kees Smit de winkel overgenomen en het assortiment ook uitgebreid. Het is heerlijk en goed om te zien. In het jaar 1990 is er een showroom gekomen in Almelo aan de Ambachtstraat. In 2007 is op het industrieterrein een opslagruimte gekomen met 15.000 vierkante meter aan opslagruimte. De tuinmeubelen werden hier opgeslagen welke op grote schaal werden ingekocht. In 2013 is er een showroom bijgekomen in Amersfoort en later in 2015 is de showroom in Almelo helemaal verbouwd en ook uitgebreid.

    In de twee showrooms van 8000 vierkante meter staan 300 complete tuinmeubelen sets met meer dan 1000combinatie mogelijkheden. Kees Smit Tuinmeubelen zit al meer dan 40 jaar in het vak en kent haar markt. De adviseurs werken vakkundig en geven u graag een goed advies.

    De laagste prijs! Door de grootschalige inkoop van Kees Smit Tuinmeubelen is het mogelijk om een laagste prijs te garanderen. Je hoeft dus niet verder te kijken om te ontdekken of het nergens anders goedkoper kan. Alles wordt daarnaast bezorgd of is af te halen in Almelo.


    Een impressie van de grote showrooms van Kees Smit Tuinmeubelen

    Diensten van

    Kees Smit Tuinmeubelen
    Kees Smit Tuinmeubelen is natuurlijk specialist op het gebied van tuinmeubelen. Het gaat hier in het bijzonder om de volgende zaken:
    • Tuinsets
    • Loungesets
    • Tuintafels
    • Tuinstoelen
    • Ligbedden
    • Tuinbanken
    • Parasols
    • Voetenbanken
    • Tuinkussens
    • Accessoires

    Klachten, tips en complimenten over

    Kees Smit Tuinmeubelen
    Bent u ergens ontevreden over bij Kees Smit Tuinmeubelen? Dan is het mogelijk om de klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om het te mailen naar klantenservice@keessmit.nl. Het is handig om het ordernummer en het klantnummer er bij te vermelden om het zo snel als mogelijk op te laten lossen.
    Zeker wanneer een artikel niet compleet is ontvangen, kapot is of beschadigd is het belangrijk om dit direct te melden. Geef duidelijk aan wat de schade is om zo de vervolgstappen voor Kees Smit Tuinmeubelen gemakkelijker te maken.

    Heb jij ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen

    Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

    Lees hier alle ervaringen over Kees Smit Tuinmeubelen. Is het aanbod tuintafels, loungesets, parasols en andere tuinartikelen echt de grootste in Europa?

    Kees Smit Tuinmeubelen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

    7.4
    78% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8
    Service
    rating
    7.2
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    7.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    2 stoelen en 1 bank

    Zoals zoveel georiënteerd na tuinmeubelen na een bezoek in Amersfoort hadden we een mooie set gezien.
    Even op internet kijken na de referenties en wat blijkt bij de meeste mensen pas na 3 keer tevreden maar iedereen is lovend over de service en sommige zelfs over het gratis vogelhuisje
    Dus het risico genomen om ze toch maar online te bestellen een bank met 2 stoelen
    Wat blijkt 1ste levering inderdaad de stoelen beschadigd netjes omgeruild tweede levering weer beschadigd wel minder maar toch
    Weer geapt met foto's erbij en wat blijkt dinsdag middag 4 uur word ik gebeld ze vertrekken nu uit Almelo met een aantal stoelen zodat we zelf kunnen kijken en er 2 uit kunnen halen
    Top 18.30 uur kees Smit voor de deur om inderdaad 2 stoelen te ruilen
    Helaas een beetje waar ma na 3 keer super tevreden top klantenservice super vriendelijk hun vervoerder brinks ook netjes alleen jammer van het karton wat die niet mee terug wilde nemen de tweede keer
    En ook de vriendin blij met ja ja het gratis vogelhuisje voor de pijn te verzachten

    Kan alleen maar zeggen dat menig ander bedrijf hier een voorbeeld aan kan nemen
    Producten kunnen nu eenmaal beschadigen maar service is iets wat je verleent of niet en kees Smit heeft voor mij een koninklijke service laten zien TOP

    Door: Heinrich 02-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Service overtreft verwachtingen, echt top!

    We hebben 2,5 jaar geleden een lichtgrijs met witte Hartman tafel en 6 stoelen gekocht. De tafel had helaas na een korte tijd vlekken erop die niet weg konden. De klantservice heeft ons aangeboden een nieuw blad te laten bezorgen, of een andere tafel uit te zoeken. Ons vertrouwen in deze tafel was er niet meer, waardoor we een granieten tafel gekocht hebben (het verschil in prijs alleen bijbetaald). Deze hebben we na de winter om laten ruilen. Nu ruim een jaar later genieten wij nog altijd van onze granieten tafel. Twee van onze stoelen hadden iets aan de armleuning, waardoor ik een mail verstuurd had of wij hier zelf iets aan konden doen. Telefonisch werd ik gebeld door de klantenservice op een moment waarop ik niet bereikbaar was en een dag later ontvang ik onverwachts een pakketje van Kees Smit met nieuwe armleuningen ter vervanging van mijn stoelen. Ik kan niet anders zeggen: ze weten klachten om te zetten in kansen en klantverwachtingen te overtreffen. Wij zijn fan en kopen de volgende keer onze tuinspullen weer bij Kees Smit.

    Door: fam. Jansen 07-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Online tuinspullen bestellen veel informatie

    Voor onze tuin ben ik alvast begonnen met de nieuwe inrichting voor het nieuwe jaar.
    Wij hebben alleen een beetje specifieke afmetingen waar we rekening mee moeten houden.
    Kees Smit Tuinmeubelen heeft veel informatie bij de producten en ik vind het ook handig dat ze goed bereikbaar zijn voor als je vragen hebt.
    Mijn dochter heeft namelijk een allergie en kan daarom niet tegen elk willekeurig materiaal. Soms moet ik daarom extra goed uitzoeken of een bepaald product wel kan met haar.
    Kees Smit is voor mij een winkel waar ik regelmatig terugkeer omdat het assortiment groot is en de informatie altijd erg volledig. Daar wil ik best een paar euro extra voor betalen.
    Bovendien vind ik het persoonlijk een grote plus wanneer je dergelijke zware en grote producten kunt laten thuisbezorgen. En ik hoef de deur niet uit om het te bestellen. Ik ben nog nooit in een filiaal van Kees Smit geweest maar ken de website inmiddels heel goed!!

    Door: Margot 16-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    recensie bezoek en koop tuinmeubelen bij Kees Smit in Almelo

    Prachtige enorme grote winkel (kindvriendelijk) met 2 verdiepingen in Almelo en een ruime parkeergelegenheid.. Wat een keuze ,assortiment en kwaliteit in tuinmeubelen!!! Wij werden ontvangen met koffie en krentenwegge ; dit werd geserveerd voor ons in een mooie ruime koffiecorner (middenin op de begane grond) met een bar en veel zitjes rondom.

    Wij hebben zeer lang rondgekeken op een relaxte manier en het was moeilijk een keuze te maken door de grote diversiteit in tuinmeubelen.
    UIteindelijk zijn wij overtuigd door de kwaliteit van het aangebodene en de relaxte manier van advisering door het deskundige en zeer vriendelijke personeel dat zich zeker niet opdrong!

    Met enkele afgehaalde "Hartman"" stoelen uit het grote magazijn vlakbij zijn wij zeer tevreden terug naar Groningen gereden.

    Een dikke tien voor Kees Smit in Almelo!

    Door: gerard 02-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Set

    18 april een dure lounge set besteld.Helaas pas 29 april geleverd en jawel hoor.
    1 zitting was krom en er ontbrak 1 kussen.
    Ik ben gelijk gaan mailen en bellen.Ik kreeg vrij snel iemand aan de lijn dit dit op zou gaan lossen .
    vrijdag 17 april nog eens proberen te bellen met de vraag of er al iets bekent was.
    Na 55 minuten de telefoon opgehangen en nog naar een mail gestuurd.Maandag 20 april wederom proberen te bellen , na 50 minuten in de wacht de telefoon op gehangen, en weer een mail gestuurd.
    ook via facebook contcact probreren te zoeken helaas ook zonder resultaat.
    Via google kwam ik achter een mail adres van Debby (werkzaam bij Kees Smit).
    Ik heb ook haar een mail gestuurd met mijn verhaal en binnen 10 minuten belde zij mij terug.
    Zeer netjes vond ik dat, ze had ook alle begrip voor mijn klacht en zou t oppakken.
    Na veel over en weer mailen is t nu inmiddels 13 Mei.Ik heb nog steeds geen nieuwe zitting en er mist ook nog steeds een kussen .
    Wat dit voor een bedrijf is weet ik niet , maar ik zal hier NOOIT meer 1 euro achterlaten.
    Ik begrijp dat er brand geweest is wat allemaal heel erg is.
    Mijn spullen staan schijnbaar in een ander magazijn alleen worden ze niet verstuurd.
    Ik zit nu dus al ruim twee weken met een loungeset van ruim over de 1000 euro waar ik niks mee kan.

    Zeer zeer slecht

    Door: Jaap 13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Il Tempo loungset € 2.500,00 plus kussens € 300,00

    In april een loungset van Il Tempo voor € 2.500,00 gekocht. Na een regenbui was het meubel pas na 4 dagen weer droog. De vocht is onder de in de voering gaan zitten zodat, ook al leek de boenkant droog, je bij het zitten na enkele seconden natte billen had.
    Volgens een eenmalige mailwisseling met Kees Smit moesten wij maar vanuit gaan dat het set enige tijd nodig had om te drogen. Lekker als je in Nederland van een paar zonuren in je nieuwe set wil genieten. Kan beter verkocht worden als siermeubel en niet als tuinmeubel.
    Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en rij je dan weer naar Amersfoort wordt alles genoteerd en gebeurt er verder niets.
    Misschien toch naar Karwei of tuincentrum. Dat scheelt in prijs maar zeker in de service.

    Door: A. van Blokland 13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Door goed advies Kees Smit geen miskoop gedaan, bedankt!!

    Heel erg goed geadviseerd bij Kees Smit Tuinmeubelen!

    Wij waren van plan een eigenlijk heel onpraktische tuinset aan te schaffen voor onze tuin gewoon echt niet handig. Dat zagen we zelf niet, maar gelukkig werden wij hierin netjes begeleid door Kees Smit.

    Ik denk dat de meeste winkels ons gewoon zo een veel te grote tuinset zouden laten aanschaffen, om dan meer te verdienen. Maar niet Kees Smit!

    Heel erg tevreden over deze service en wij komen hier ZEKER terug!!

    Bedankt Kees Smit!!

    Door: Slagerman 10-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Afgebroken

    Begin april ging ik de stoelen buiten zetten en zag dat een van de armleuningen afgebroken was. mail gestuurd naar de klantenservice , kreeg ik bericht, van Chantal, terug dat een nieuwe armleuning toegestuurd zou worden, ik dacht perfect en opgelost . Nu krijg nog de zelfde dag bericht van Esther dat ik geen 1 maar 12 nieuwe armleuningen krijg voor alle zes de stoelen daar het een constructie fout was. Nou als dat geen verdieping in klachten en top service is .
    Hartelijk dank voor deze oplossing en goede service.

    Door: Jan Hulsbergen 20-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Uitstekende en snelle service

    Wij bestelden een Keter Opbergbox, maar bij het in elkaarzetten bleek er een scharnier van een deur kapot.
    Deze werd na een eenvoudig mailtje heel snel en correct opnieuw opgestuurd.

    Amper de volgende werkdag was de opbergbox reeds afgewerkt.

    Zeer vlotte en correcte communicatie, zeer snelle afhandeling. Geen nieuw product maar enkel vervanging van het benodigde, dus geen verspilling.

    Wat ons betreft een absolute aanrader.

    Door: Kristof 18-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    In elk opzicht fantastisch

    Levering sneller dan op website vermeld, bij ruilen vriendelijk geholpen aan de telefoon, de gewenste goederen werden te goeder trouw verzonden zodat ik de verpakking kon gebruiken om de te retourneren kussens te sturen. Verder was retourneren gratis en is de prijs/kwaliteit heel goed! Prachtige, stevige kussens. Exact zoals op de site. Dat er iets terug moest kwam doordat ikzelf een verkeerde kleur had gekozen.

    Door: Smith 24-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tuintafel Jamie Oliver

    Op 20 april tuintafel besteld en betaald, € 380,-
    Al die tijd niets over mijn bestelling gehoord. Klantenservice teleonbereikbaar.
    Het is nu 8 mei en ik snap er werkelijk niets van...

    Door: Van der Wel 08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Tuin meubels

    42036 is mijn terugwinningsnummer. 2 weken ni reactie, geen antwoord. Ik heb ingediend, ondanks dat ik de duurste roestvrijstalen tuinset heb gekocht, ik word geconfronteerd met enorme corrosie en klinknagels vallen af. Hoge prijs. Slechte kwaliteit. Zuigen service. Heel teleurstellend

    Door: Wolfgang Weber 05-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Duo seat

    Een duo seat besteld bij Kees Smit op 19 april deze zou een week na mijn bestelling geleverd worden. Helaas kreeg ik de maandag 1 dag voor de levering een bericht van de transporteur dat het bestelde product door drukte niet geleverd wordt op de geplande dag en ik gebeld zou worden om een nieuwe afspraak te maken. Na twee weken nog niemand gebeld en heb zelf contact opgenomen met Kees Smit die de transporteur zou benaderen. Netjes een mail ontvangen dat ik vandaag of morgen gebeld zou worden om een nieuwe afspraak te maken tot op heden nog niets van ze gehoord.

    We zijn bijna een maand verder en heb nog steeds mijn bestelde product niet ontvangen. Alle begrip voor de situatie maar een telefoontje kun je toch wel plegen dacht ik zo. Tot op heden erg teleurgesteld 😥

    Door: Monique spruit 03-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    2 ligbedden was de bedoeling

    Telefonisch twee ligbedden besteld en gelijk is mij verteld dat de stoelen op voorraad waren.
    Afspraak gemaakt met de vervoerder over de levering. En toen kwam het mailtje dat de stoelen toch niet meer op voorraad zijn.
    Net mijn oude stoelen verkocht....
    Bedankt Kees Smit! Lekker gewerkt.

    Door: Noordermeer 02-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Tuinset

    Heel tevreden!!

    Wij hadden deze week een mooie tuinset uitgekozen bij Kees Smit.
    Normaal zouden we daar zeker voor naar een winkel zijn gegaan, maar nu vinden we online toch handiger.

    Hij is inmiddels al geleverd. Helemaal netjes volgens de beschrijving en de plaatjes dus zeker heel tevreden mee!!

    Door: Elize Huijzer 29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    6 stoelen ( Hartman)

    Geweldige service en top levering binnen drie werkdagen. Geen negatieve opmerkingen.
    Zelf een een telefoontje van de chauffeur dat hij over 15 min er is

    Door: Peter 23-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Loungeset

    In het oplossen van klachten n.a.v. gebreken zijn ze ronduit slecht, niet voor rede vatbaar en zelfs hooghartig. We zijn er helaas niet uitgekomen. Voor ons exit Kees Shit

    Door: Sander 28-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    tuintafel

    Twee maal dezelfde tuintafel besteld. De eerste was beschadigd, de tweede bleek krom te zijn. Beide retour gezonden en goed door het bedrijf afgewikkeld. Dit roept echter de vraag op of bestellingen vooraf voldoende op kwaliteit worden beoordeeld. Aan de verpakking mankeerde niets dus beide tafels zijn beschadigd verpakt en verzonden. Per saldo levert dit irritatie: twee maal thuis blijven voor de aflevering, twee maal thuis afwachten tot de tafels worden opgehaald. Meerdere keren met het bedrijf bellen, foto's sturen etc.. Voor mij geen Kees Smit meubels meer, vriendelijk dankl!

    Door: Moniek St 05-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Superservice

    Na 4 jaar zonder problemen gratis nieuw tafelblad ontvangen, nadat deze beschadigd is mogelijk door fout in productie. superservice!!

    Door: Valerie 03-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Troep

    Een hangstoel gekocht en vlechtwerk breekt af en hangsysteem kapot. Oplossen is er niet bij helaas ! Dure winkel kwaliteit vergelijkbaar of minder dan Leenbakker

    Door: Tiny 15-10-2018
    Kees Smit Tuinmeubelen 16-10-2018

    Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden de mening van klanten erg belangrijk om verbeteringen door te voeren. Aangezien u ons 2 van de 5 sterren geeft, zijn wij erg benieuwd naar uw bevinding/mening over Kees Smit Tuinmeubelen. Mogen wij hierover met u in contact komen? Zo ja, zou u uw gegevens willen mailen naar info@keessmit.nl? Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Ivo van Kees Smit Tuinmeubelen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Kees Smit Tuinmeubelen

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Kees Smit Tuinmeubelen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 37 ervaringen geplaatst over Kees Smit Tuinmeubelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 78% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Kees Smit Tuinmeubelen actief?

    Kees Smit Tuinmeubelen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kees Smit Tuinmeubelen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.