NederlandReview

  Ervaringen Kapperskorting.com

  Kapperskorting.com: professionele producten tegen de prijzen van een thuiskapper. We willen allemaal een fijn en goed kapsel, maar liever niet teveel betalen. De producten die jouw kapper gebruikt kun je een stuk goedkoper krijgen bij kapperskorting.com. Nieuwsgierig naar wat anderen zeggen? Lees dan verder!

  Goedkoop is nu geen duurkoop

  Stiekem is de shampoo van de kapper het allerlekkerst en je haar zit toch anders als je daar net vandaan komt. Met die haarlak, dat schuim of die styling-tools blijft het net wat beter in model. Het zou zo fijn zijn als je die producten ook thuis had. Dat kan met kapperskorting.com. Zij vertegenwoordigen de kappersbranche met alle bekende producten uit Nederland, maar ook uit het buitenland. Ze zijn de grootste online kappersgroothandel van Nederland en België en willen jou de beste prijs bieden. Niet verkeerd toch?


  Koefnoen - Guurtje bij de kapper

  Meer dan alleen kappersproducten

  Hoewel de meeste mensen bij het woord kapper aan haarverzorging denken, heeft kapperskorting.com nog veel meer in huis. Ze hebben meer dan 15.000 producten van 100 verschillende vooraanstaande merken. Een groot assortiment dus, vol kappersproducten en beautyproducten die daar toch een beetje bijhoren. Bij deze webshop kunnen particulieren, mobiele kappers, thuiskappers en kapsalons snel, makkelijk en voordelig inkopen. Je vindt er producten in de categorieën:
  — Haarverzorging
  — Styling & finishing producten
  — Haarkleuring
  — Omvormingsproducten
  — Extensions
  — Make-up
  — Huidverzorging
  — Nagelproducten
  — Haaraccessoires
  — Styling tools
  — Professionele kappersbenodigdheden

  Snel en makkelijk

  Je wacht in je leven al lang genoeg, dus daarom wil deze webshop ervoor zorgen dat jij altijd snel en makkelijk kunt shoppen. Bestel je op werkdagen voor 22.00 uur ‘s avonds en zijn je producten op voorraad? Dan heb je jouw bestelling de volgende dag in huis. En boven de dertig euro betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Welke bekende merken ga jij shoppen? Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor L'Oréal Professionnel, Wella Professionals, Schwarzkopf, Goldwell, CHI, Tangle Teezer of Invisibobble. Maar er zijn nog veel meer mooie merken. En als je een merk wilt hebben wat ze deze webshop nog niet verkoopt, stuur je hen gewoon een mail. Zij gaan dan kijken of ze dit product alsnog in het assortiment op kunnen nemen.

  Contact opnemen met Kapperskorting.com

  Soms wil je ergens meer van weten, heb je een opmerking, een vraag of misschien een klacht. Dan wil je dat je snel en makkelijk contact op kunt nemen met een bedrijf. Daar is deze webshop goed in. Je kunt hen per mail, Whatsapp en chat van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 22.00 uur bereiken, op zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en zelfs op zondag van 13.00 uur tot 22.00 uur. Wil je liever even bellen? Ook dat kan. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur. Handig toch?

  Blijven groeien

  Bij Kapperskorting.com willen ze blijven groeien. Dit kan alleen als klanten kritisch blijven en verbeterpunten doorgeven aan de organisatie. Heb je een idee hoe de webshop van Kapperskorting.com nog beter kan worden? Dan kun je hen een bericht sturen op info@kapperskorting.com. Je ontvangt een ontvangstbevestiging en binnen 14 dagen krijg je een inhoudelijke reactie. Heb je geen verbeterpunt, maar wel een klacht. Dan kun je die ook naar hen mailen of voorlegggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform of het klachtenformulier invullen op de consumentenpagina van Thuiswinkel.org.

  Heb jij al eens iets besteld bij Kapperskorting.com?

  Kocht jij al eens die perfecte krulborstel, een superfijne shampoo voor droog haar of de juiste tondeuse voor mannen? Dan heb jij dus ervaring met deze online winkel voor kappersbenodigdheden. En andere mensen zijn nieuwsgierig. Wat vond jij ervan? Hoe verliep het betaalproces, werd je tijdens je bestelling goed op de hoogte gehouden en heb je (goed) contact gehad met de klantenservice? Help anderen om ook voordelig en snel de fijnste kappersproducten online te bestellen en laat hier jouw ervaringen achter!

  Lees hier klantenervaringen en beoordelingen over Kapperskorting.com. Hoe zijn de service, levering, prijzen en bestelgemak deze webshop? Lees reviews

  Kapperskorting.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.2
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  5.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Gladjakkers Shaving Soap

  Mijn man gebruikt altijd de Gladjakkers Shaving Soap waar hij al jaren erg blij mee is. Maar is altijd lastig vinden maar nu hier gevonden en net iets goedkoper dan in een gewone winkel in amsterdam. Was volgende dag in huis dus dat was prima.

  Door: Miesha19-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Steampod

  Service super rapide et moins cher. Parfait

  Door: catherine Verhoeven24-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Oefenhoofd Eva

  Ik heb lang gespaard voor een oefenhoofd Eva met menselijk haar. Deze koste €116 voor mij veel geld. Toen hij binnen kwam had ik al mijn twijfels daar het haar aardig futloos was, helaas heb ik hier geen foto van gemaakt. Ik wilde het haar in stukken blonderen met swarskof blonde me met olaplex en 2%. Normaal gebruik ik voor mijn eigen haar 9% en mijn haar ziet er nog heel gezond uit. Dit heb ik 30 minuten laten zitten. Bij het uitspoelen vielen er enorme plukken uit en bij het drogen vielen alle haren eruit. Ik heb gesproken met 1 van de medewerkers via de chat, die ging al gelijk in verdediging dat ik niet te hoge persentage moet gebruiken en niet te lang moet laten zitten... Uhm 2% met olaplex er zelfs nog bij 30 min?? Lijkt mij moeten kunnen. Na een half uur discussie te hebben gevoerd ging zij het bij de leverancier navragen. En zoals ik al had verwacht "nee dit hebben zij nog nooit gehoord dus wij kunnen niks doen" geen enkele oplossing. Enige oplossing voor mij was een nieuwe! Heb dus 0,0 fun gehad met Eva en ben hier echt verdrietig om. Ook ziet het haar er op de foto heel anders uit dan in het echt. Ik vind het echt schandalig dat hier geen oplossing voor komt en ik in twijfel wordt getrokken met alles. Eerlijk ben ik hier echt kapot van, daar ik hier lang voor heb moeten sparen. Ik weet echt wel wat ik doe, ik kleur en ontkleur al 15 jaar mijn eigen haar in alle regenboog kleuren en vrienden en familie. Nu een pop en na 1x ontkleuren 30 min met 2% en olaplex helemaal uit elkaar valt. Uit boosheid heb ik de hele pop lopen verknippen want ik ben echt kwaad!!! Bij deze raad ik deze winkel echt af want service is nergens te vinden. Ook noemde de leverancier het hun beste kwaliteit 🤣 mag ik hier keihard om lachen. En nee 100 euro is niet duur voor 100% echt haar, maar wel als het al super slecht binnen komt en na 30 min helemaal uit elkaar valt.

  Door: Iris07-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  hoe gaat het nu verder ?????

  Je zal stilletjes aan mijn naam al wel kennen, ik zou graag weten hoe het nu zit met mijn steampod.

  10 jan besteld
  11 jan geleverd
  5 febr gemeld dat hij niet meer stoomt
  8 febr verstuurd
  14 febr jullie ontvangen

  28 febr na altijd dezelfde mailtjes nog steeds geen oplossing, 3 keer gebruikt en dan ook nog niet voor heel veel of heel lang haar, helemaal volgens de gebruiksaanwijzing!!. Ik weet ook wel hoe het allemaal moet, ben zelf kapster geweest, mijn dochter is kapster en een heel deel van onze vriendenkring die ook in het vak zitten vinden dit verre van normaal dat iemand zo behandeld word over een toestel van 186 euro, dat moet gewoon werken en niet hersteld worden en terug gestuurd , echt nog nooit in mijn leven zoiets meegemaakt, echt van kastje naar de muur. Jammer dat een mens zich zo druk moet maken in iets dat eigenlijk allemaal vlot zou moeten verlopen

  Door: SANDRA DE BRUYN28-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Verzendkosten

  Heb twee duure scharen en een tas gekocht . Tas wilde ik terug sturen omdat die te klein was, ik krijg te horen dat ik verzendkosten zelf moet betalen.
  Ben een nieuwe klant en aldus voor ongeveer 180€spullen gekocht. Dus kan ik opdraaien voor verzendkosten.
  Dit was de eerste en laatste keer bij kappers korting. Nooit meer

  Door: Avci25-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Kapperskorting.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kapperskorting.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Kapperskorting.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kapperskorting.com actief?

  Kapperskorting.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kapperskorting.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.