NederlandReview

    Ervaringen Janox

    Bent u nieuwsgierig naar de beoordelingen over Janox? U kunt alle beoordelingen over dit bedrijf op deze pagina lezen. Voordat u online uw aankoop verricht, is het belangrijk om te weten met wat voor soort bedrijf u zaken doet. Beoordelingen van klanten kunnen u hierbij goed helpen. Belangrijk voor u als consument is om te weten of u veilig betalingen kunt verrichten in de webshop en of uw bestelling daadwerkelijk aankomt. Ook als het op ruilen en retourneren aankomt, wilt u uiteraard de beste service. Heeft u zelf ervaring met Janox? Laat dan uw beoordeling achter op deze pagina en help anderen door uw mening te geven. 

    Over Janox
    Janox is een webshop waar u terecht kunt voor elektronica accessoires. U kunt hier smartphone hoesjes, kabels en opladers kopen van bekende merken. Daarnaast wordt er fashion aangeboden voor dames en heren. Janox heeft geen bezoekadres. Al het contact verloopt digitaal en tussen 10.00 uur en 12.00 uur kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Omdat u niet bij een winkel langs kunt gaan met uw klachten of uw vragen, kan het fijn zijn om vooraf beoordelingen over Janox te lezen. Wanneer u uw vraag per e-mail stelt aan Janox ontvangt u binnen 48 uur een reactie. 


    Bij Janox kun je onder andere terecht voor allerlei accessoires voor je nieuwe iPhone

    Diensten
    Wanneer u een oplader kwijt bent van uw smartphone dan kunt u deze hoogstwaarschijnlijk vinden bij deze webshop. Hier kunt u opladers en kabels kopen voor bijna alle smartphones. Deze elektronica webshop biedt daarnaast geheugenkaarten aan om het geheugen van uw smartphone te vergroten en leuke telefoonhoesjes. Bovendien heeft u bij deze webshop een ruime keuze aan spycamera’s, videocamera’s en laptop accessoires. Naast elektronica wordt er ook heren- en damesfashion aangeboden. Heeft u ervaring met de producten van Janox? Laat het anderen dan weten door uw beoordeling te schrijven.

    Klachten
    Wanneer u een klacht heeft, wilt u dat deze snel naar tevredenheid wordt opgelost. U kunt een klacht bij Janox per e-mail indienen of per post. De snelste manier om een reactie te krijgen op uw klacht is door deze te e-mailen. U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie. Mocht u liever uw klacht schriftelijk willen indienen? Dan ontvangt u binnen vijf werkdagen een reactie op uw klacht. Helaas is het niet mogelijk bij Janox om de klacht telefonisch of persoonlijk in te dienen. Wanneer u zelf ervaring heeft met het indienen van een klacht bij Janox, laat dan een review achter. Met uw review kunnen anderen lezen hoe deze webshop met klachten omgaat.

    Ruilen en retourneren
    Het kan altijd voorkomen dat u een verkeerde bestelling heeft geplaatst. Het kabeltje dat u besteld heeft, kan toch niet de juiste zijn. Een goede retourservice draagt bij aan de klanttevredenheid. Bij een goede afhandeling hiervan zal u in de toekomst waarschijnlijk bij dit bedrijf wederom een bestelling plaatsen. Bij Janox is het niet mogelijk om uw producten om te ruilen of te retourneren in een winkel. Het contact verloopt bij ruilen en retourneren per e-mail en per post.

    Binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling mag u zich bedenken. Wanneer u niet tevreden bent met het product dan kunt u online een herroepingsformulier downloaden. U heeft dan nog eens veertien dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. U kunt op het herroepingsformulier aangeven of u een ander product wilt of dat u liever uw geld terug wilt.

    Heeft u zelf ervaring met het retourneren of ruilen van een product bij Janox? Laat het anderen weten door uw ervaring te delen.

    Wat zeggen klanten over Janox? Leveren zij goede kwaliteit elektronica accessoires of is het prut? Kun je retourneren? Hebben ze iPhone hoesjes en laders?

    Janox
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    3,2
    12% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    3,6

    Service

    2,4

    Prijs

    3,8

    Leveren

    2,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Aangifte gedaan!

    Chantal16-07-2018

    Heb inmiddels aangifte gedaan van internetoplichting. Echter de politie komt pas in actie als zij meerdere aangiftes ontvangen. Dus ik adviseer om vooral aangifte te doen, zodat Janox aangepakt gaat worden!!!

    Onjuist product ontvangen, retour gezonden en nooit geld terug ontvangen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Drama

    Anton28-05-2018

    Zelfde verhaal en ervaringen als vele hier: webshop laat beschrijving en foto zijn van origineel Samsung hoesje op voorraad en binnen 24 uur leverbaar.

    Na 5 weken van herhaaldelijk mailen, beloften dat het geleverd wordt, al op de post is etc etc wordt een dun flut hoesje geleverd dat aan elkaar geplakt zit met tape.

    93% zou hier niet weer bestellen. Lijkt me genoeg zeggen !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichting

    M07-05-2018

    Dit bedrijf is pure oplichterij, ze leveren niets en je bent je geld kwijt.
    Dus mocht toch hier bestellen doe dat dan via Paypal krijg je tenminste nog je geld terug of met credit card. Maar beter is dit oplichtersgilde links te laten liggen. Tuig is het!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen reactie

    Anja12-04-2018

    Het bestellen en leveren ging vlot. Maar ik dacht een degelijk Samsung hoesje te ontvangen, was echter een waardeloos nepding, dus retour gestuurd. Niet echt meer aan gedacht verder, tot ik aanmaningen kreeg van Afterpay. Toen contact opgenomen met Janox, althans...geprobeerd. Telefonisch lukt niet, per mail geen reactie, via chat op Facebook ook geen reactie. Ondertussen aanmaningskosten erbij gekregen van Afterpay. Telefonisch contact gehad met Afterpay, zij hebben ook geprobeerd contact te krijgen met Janox, maar tot op heden geen resultaat.
    Op hun Facebookpagina staan heel veel berichten van mensen met precies hetzelfde probleem.
    Mijn advies zou zijn...koop hier niets!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Leveren niets en onbereikbaar voor oplossing!

    T11-04-2018

    Bestellen gaat vlot, maar dan komt het! Er wordt niet geleverd en er wordt niet op klachtenmail gereageerd, zelfs hun helpdesk die van 10 tot 12 open is, kom je niet doorheen!
    Het zijn gewoon pure oplichters, had ik maar eerder op de reviews gekeken, dan had ik zeker niet besteld, na vandaag loopt me gegeven ultimatum af en ga ik een klacht neerleggen bij Paypal en bij de aangesloten keurmerk instanties.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    misleiding

    Chantal05-04-2018

    De foto's van mijn bestelde hoesje waren van een origineel hoesje van Samsung. Echter het geleverde hoesje leek hier niet eens op. Ook 4,25 euro betaald voor het retour sturen. Mocht ik, zoals ik hieronder lees, niet het aankoopbedrag en de retourkosten terug ontvangen, dan ga ik aangifte doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Kapot product

    Susan19-02-2018

    Mijn bestelling kwam
    Twee dagen te Laat en Ik kreeg een kapot product geleverd. Ik heb er direct een melding van gemaakt maar kreeg geen reactie terug. Ik heb nog een klacht in gestuurd maar daar ook geen reactie op gekregen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Niets geleverd

    Lourens11-02-2018

    In december bij janox.nl een iPad hoes besteld . Niets ontvangen en reageert niet op Whatsapp . Zijn eigen Facebook staat vol met klachten. Leveren of terug storten janox

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen geld terug gestort

    Edwin Jonkers19-01-2018

    Heb een hoesje voor mijn telefoon gekocht. Hij voldeed niet en ik heb hem terug gestuurd, naar een gewoon adres dus 4.25€. Maar het ergste is dat ik mijn geld niet terug gekregen heb. Er is ook geen contact te leggen met Janox op de App en de mail wordt niet gereageerd,,,,,, De Foto's van het product kwamen bij mij ook niet overeen met het geleverde, een hele slechte ervaring,,,,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    product nooit ontvangen, geen contact mogelijk

    Ilse28-12-2017

    Product besteld, nooit ontvangen en geen contact met Janox te krijgen, via verschillen kanalen geprobeerd

    DT05-01-2018

    Ik heb precies hetzelfde probleem. Ook product besteld, nooit ontvangen en geen contact met Janox kunnen krijgen. Oplichters zijn het!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Snellader besteld

    Thijs Kroezen21-07-2017

    Heb via Janox op 27 april 2017 een snellader besteld.
    Kreeg vervolgens een normale lader.
    Product geretourneerd met verzoek alsnog een snellader.
    Vervolgens meerder mails verzonden. (Bij elke mail wel een reactie van dat ze hun best doen om het zo spoedig mogelijk af te wikkelen).
    Uiteindelijk aangegeven dat ik graag mijn geld terug wil aangezien ze niet leveren.
    Sinds de dag van vandaag mijn geld nog niet terug.


    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Order geannuleerd; geen geld terug

    Patrick Donkers14-06-2017

    Ik adviseer iedereen niet bij dit bedrijf te bestellen.
    In mijn geval is er een bestelling geannuleerd omdat de status 'voorraad' bij Janox betekent dat iets helemaal niet op voorraad is, maar dat het nog een paar weken extra gaat duren voordat je je artikel ontvangt.
    Daardoor heb ik mijn bestelling geannuleerd. Hoewel ik in eerste instantie keurig antwoord kreeg en er vrij snel werd bevestigd dat het reeds via IDeal betaalde geld terug zou worden geboekt, heb ik nu, drie weken later, mijn geld nog steeds niet terug. Ik verwacht ook niet meer dat het terug komt en dus kan ik veilig stellen dat ik door Janox ben opgelicht. Vandaar ook het advies niet bij deze oplichters te bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Telefoonhoesje

    C v 08-06-2017

    Lijkt totaal niet zoals op de site,snel terug gestuurd,en nog steeds na vele mailen,geen geld terug,is nu al 2 maanden aan de gang

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Opgelicht

    Colinda de Vries-Koning30-03-2017

    Ik heb 13-03-2017 een bestelling gedaan. Deze is per direct et Ideal betaald.
    Op 21-03-2017 een mail gestuurd en gevraagd wat e status is van de bestelling.
    Op 22-03-2017 gebeld. Zij vertelden mij da het gewoon op voorraad is en dat het per spoed order uitgeleverd zou worden. Tevens de dag erna een mailtje ontvangen als reactie op mijn mail dat de bestelling die dag ervoor de deur uit is gegaan. Nu inmiddels 6 dagen verder en nog steeds nik ontvangen.
    30-03-2017 een boze mail gestuurd en geprobeerd te bellen.
    Een half uur in de wacht gehangen en als laatste aan de beurt (er zijn 5 wachtende voor u) op een gegeven moment nog 1 wachtende en 12:15 uur (dus gaat er een bandje op) ik heb dit ingesproken en gemeld dat ik spoedig wil gebeld worden en dat ik het echt schandalig vind. Ik wil gewoon nu mijn geld terug want ik ben bang dat er ook nog eens een nep chinees ipv een origineel Iphone oortje opgestuurd zou worden.

    Jos Daniels14-04-2018

    daniels.jozef@gmail.com

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Keihard Opgelicht.

    Jeroen Bouma28-02-2017

    Levertijd meer dan 20 dagen, slechte service, ontvang een kapotte SD kaart en de rest van de bestelling is nog altijd niet binnen! Wat verschrikkelijk slecht dit. Bestel hier niet. Je wordt keihard opgelicht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    goedkope iPhone oplader

    Basje29-12-2016

    Ik was weer eens mijn iPhone oplader kwijt maar dit keer kon ik deze echt niet meer vinden dus ik heb snel een nieuwe besteld. bij janox omdat deze hier goedkoper was en dat vond ik wel relax

    en toen een dag later... vond ik de oplader ineens terug bij mn broertje.

    levering was er niet de volgende dag van janox maar dat was nu niet meer zo erg.

    nu heb ik er twee maar dat vind ik wel handig eigenlijk voor de volgende keer als ik hem kwijt ben

    ik ga niet retourneren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Amateuristische bedoeling bij Janox

    Piet H.24-11-2016

    Ik weet niet eens precies hoe ik bij Janox terecht ben gekomen, maar ik adviseer mensen om hier niet mee in zee te gaan. Heb hier een hoesje voor mijn nieuwe smartphone besteld, omdat de prijs aantrekkelijk was. De bestelling is direct keurig betaald, maar ik heb het product nooit gezien. Diverse mailtjes gestuurd, maar geen enkele keer een reactie ontvangen. Toen maar geprobeerd ze te bellen, maar dan doen ze net alsof ze van niets weten daar. Ik ben m'n geld in ieder geval kwijt en heb nog steeds geen product gezien.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Schrijf zelf een review over Janox

    Uw beoordeling