NederlandReview

    Ervaringen Dodax

    Bij Dodax kan je terecht voor een breed scala aan goede producten voor een scherpe prijs. Dodax verkoopt muziek, films (BluRays & DVD’s), elektronica, producten voor optimale persoonlijke verzorging, games en speelgoed maar ook alles voor in en rondom je huis. Dodax is constant op zoek om de beste producten toe te voegen aan de webshop zodat zij zeker weten dat jij niets tekort komt. Door de moderne en inventieve werkwijze maakt Dodax het mogelijk om jou altijd de beste prijs voor je product te geven.

    Diensten van Dodax
    Het grote voordeel van Dodax is dat zij elke bestelling kosteloos leveren. De bestelling wordt veilig verstuurd en aan huis geleverd. Ben jij niet tevreden met je bestelling? Dan kan je deze binnen 14 dagen zonder opgave van een reden terugsturen. Op de website van Dodax kan jij je bestellingen makkelijk afrekenen met PayPal of SOFORT. Ook kan je op de website terecht voor de klantenservice. Dodax is momenteel in meer dan 10 landen een succes dus je hoeft niet te twijfelen over kwaliteit.

    Samengevat is Dodax een optimale webshop om te vinden wat jij zoekt, zodat je het kan bestellen voor de beste prijs en het veilig en kosteloos thuis laat bezorgen.

    Heb jij wel eens iets besteld bij Dodax?
    Is de service echt zo goed als ze zelf zeggen? Vond jij hier echt de beste aanbiedingen voor onder andere elektronica en multimedia? Of viel het misschien toch tegen? Laat hier je ervaringen achter in de vorm van een review en laat anderen weten hoe jij het hebt ervaren om te bestellen bij Dodax!

    Hoe beoordelen de klanten van Dodax de diensten van deze shop voor muziek, films, electronica, games en andere producten? Hoe is de service en de voorwaarden?

    Dodax
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    5,8
    36% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,2

    Service

    4,6

    Prijs

    7,6

    Leveren

    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    CD niet geleverd !

    Marcus12-07-2018

    Zo'n 5 weken geleden 2 cd's besteld waarvan 1 is geleverd. Bij de order staat al weken in verwerking maar er komt niets. Ze reageren niet op berichten naar klantenservice. Kom berichten tegen op internet dat ze tegen faillisement aanzetten. De website is ook gewoon actief, daar staat ook verder niets vermeld. Verwacht op z'n minst een reactie van hun of ze kunnen leveren en anders geld terug. Maar reageren lijkt te veel gevraagd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    onbetrouwbaar

    VDV09-07-2018

    bestelling gedaan van een CD en deze nooit ontvangen ondanks mijn betaling en bovendien geen enkel antwoord op mails.
    dergelijke bedrijven zouden moeten vervolgd worden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Dotax

    V. Domi26-06-2018

    Via bol. Com besteld en mijn cd ging verzonden worden via dotax.nl en maar wachten en wachten en niks ontvangen deze kreeg ik dan van bol. Com.
    Goed dat je hierover contact met ons opneemt. We begrijpen dat je graag wilt weten waar je cd blijft. Het ziet er naar uit dat je de cd niet meer gaat ontvangen. Dodax is vanwege omstandigheden niet meer actief op ons platform en zal je bestelling hoogstwaarschijnlijk niet meer leveren. Om deze reden komt je factuur te vervallen. Indien je al betaald hebt, krijg je jouw geld binnen vijf werkdagen terug.
    Ale zeg pfff

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechte zaak

    J.H. Jansen22-06-2018

    Jammer dat dit bedrijf geen lastige mailtjes beantwoord. Hoewel lastig..??
    Vraag gewoon waar mijn bestelling blijft want nog steeds niet ontvangen binnen afgesproken tijd. Nee dus.. geen antwoord. Ook niet na herhaalde verzoeken. Ik haat dat!! Helemaal drie x niks dus
    Niks meer bestellen daar

    gaat ook niet meer ontvangen Fait24-06-2018

    Ga je niet meer krijgen want het bedrijf is fait, ik heb geleerd goedkoop = duurkoop

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Lego dimensions

    Sandy 20-06-2018

    Via bol.com bij Dotax besteld.
    Bestelling stond op geleverd maar we hadden niks ontvangen. Mail verzonden en antwoord gekregen. Ze hadden het verzonden vanuit Zwitserland maar ze gingen het uitzoeken en ze zouden een nieuwe verzenden, dit zou een aantal dagen duren. Na een week opnieuw een mail verzonden. Maar helaas geen antwoord meer gekregen. Bol.com gebeld en we krijgen het geld retour.

    Sandy20-06-2018

    Dodax bedoel ik!!!! ????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Vaak de goedkoopste

    Cornelis18-02-2018

    Ik ben al jaren klant; bestelde er al meer dan 100 CD's. De zoekmachine is niet ideaal; het beste is het wanneer je zoekt op de barcode. Vrijwel altijd zijn ze de goedkoopste, zeker ook omdat ze geen verzendkosten berekenen. Iedere CD wordt apart verpakt tot brievenbuspost. Alleen wanneer je een box bestelt, die dus niet door de brievenbus kan, dan wordt hij per pakketdienst bezorgt. De levertijd is vrijwel altijd meer dan een week, maar voor mij is dat geen bezwaar. Op de site kun je zien wanneer je order is afgehandeld. Bij mij is het nog nooit voorgekomen dat een levering niet werd ontvangen. Ik ben kortom heel tevreden en blijf klant bij ze.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    handige site, goede levering

    Nikita06-02-2018

    Na vele uiteenlopende reviews te zien heb ik toch besloten om hen een kans te geven wegens de aantrekkelijke prijzen.
    Ik had 2 cd's besteld. Reeds na 2 dagen werd er een pakje geleverd... met maar 1 cd.
    Bij nazicht van mijn order bleken wel beide cd's verzonden en las ik in de faq dat zij elke cd apart versturen.
    Een kleine week later zat ook het 2e pakketje in de bus.
    Beide pakjes waren stevige bubbelfolie-enveloppen.

    Ik ben dus een tevreden klant en zal zeker nog bij hen bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Een maand later nog steeds niet geleverd

    A vd Zee11-01-2018

    Begin december bestelde ik een cadeau dat volgens de website op 15 december geleverd zou worden. Het bestellen ging prima, ik kreeg een bevestigingsmail, en afwachten maar. 15 december kwam en ging zonder enig bericht over klaarmaken, verzenden, vertraging, etc. Ik heb ze uiteindelijk zelf gemaild, en kreeg te horen dat er onverwachts geen voorraad was. Ze hadden het opnieuw besteld, en het zou zo snel mogelijk arriveren. Mocht het te laat zijn, werd me ook aangeboden dat ze het zouden annuleren. Tot dusver heel netjes.

    Vervolgens zitten we 1,5 maand verder en nog steeds taal noch teken. Ik heb de website een paar keer gecontroleerd, maar geen verandering. Ik heb 2 keer gemaild of er al een statusupdate is, en die emails hebben ze genegeerd. Pas toen ik emailde dat ik het vertrouwen in hun bedrijf had verloren en wilde annuleren, kreeg ik te horen dat het "nu op voorraad was en zo snel mogelijk zou worden opgestuurd". Ze konden hierin niet van een Track&Trace of ander volgnummer voorzien, wat bizar is voor een pakket in Nederland - met elke leverancier krijg je een verzendnummer mee. En ook nu is het "een dezer dagen". Ik moet het nog zien gebeuren. Het is vooral de slechte klantenservice bij Dodax. Een vertraging kan ik nog begrijpen, maar zij leveren heel duidelijk service onder het mom "het geld is al binnen".

    Lang verhaal kort: ik bestel hier niet meer. Ik vertrouw dit bedrijf totaal niet meer na het contact met hun klantenservice.

    Peter06-02-2018

    Heeeeee ... DAT klinkt bekend! Ook hier is na 3 weken nog altijd mijn CD niet geleverd! Dit alles na vele emails waarin ik als een klein kind keer op keer gevraagd wordt of de CD toch echt niet bij de buren is afgeleverd ... Hallo: een CD is BRIEVENBUS-post !!! ZEER ergerlijk allemaal! Hier NIETS kopen is het advies!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Ik heb hier gekocht omdat ze simpelweg het album het goedkoopst aanboden dat ik kon vinden op internet

    Stacey18-06-2017

    ik heb hier een album van John mayer gekocht, simpelweg omdat deze hier het goedkoopst was. Dus van service enzo weet ik niet zo veel, anders dan dat het bestellen ok was (niet anders dan bij andere online winkels). Retouren weet ik ook niet (kan dat uberhaupt met muziek?) Maar voorderest dus ok.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    slechte klantenservice

    C Bakker09-06-2017

    Bestelde artikel was er snel genoeg maar toen er na 2 weken problemen waren gaf de klantenservice... niet thuis. En dat terwijl er N.B. 24 maand garantie op het artikel zit. Wie zo met zijn klanten meent te moeten omgaan verdient geen goede recensie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Goeie games te koop

    Jelmer29-03-2017

    De meeste mensen kijken vaak niet verder dan de grote webwinkels voor het bestellen van games, maar ik weet uit ervaring dat je hier soms teveel betaalt. Daarom ga ik vaak op zoek naar andere (kleinere) aanbieders. Zo koop ik geregeld mijn games bij Dodax. Het aanbod op hun website is goed en de games zijn scherp geprijsd. Meestal ligt de prijs niet heel ver af van de 'normale' winkelprijs, maar er kunnen soms wel een paar euro's verschil in zitten. De bestelling wordt gratis verzonden en daarnaast biedt Dodax je een geld terug garantie wanneer iets niet goed is of je niet tevreden bent. Naast games kun je hier ook terecht voor muziek, dvd's en boeken .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Dodax

    Uw beoordeling