NederlandReview

    Ervaringen Dodax.nl

    Bij Dodax.nl kan je terecht voor een breed scala aan goede producten voor een scherpe prijs. Dodax.nl verkoopt muziek, films (BluRays & DVD’s), elektronica, producten voor optimale persoonlijke verzorging, games en speelgoed maar ook alles voor in en rondom je huis. Dodax.nl is constant op zoek om de beste producten toe te voegen aan de webshop zodat zij zeker weten dat jij niets tekort komt. Door de moderne en inventieve werkwijze maakt Dodax.nl het mogelijk om jou altijd de beste prijs voor je product te geven.

    Diensten van Dodax.nl
    Het grote voordeel van Dodax.nl is dat zij elke bestelling kosteloos leveren. De bestelling wordt veilig verstuurd en aan huis geleverd. Ben jij niet tevreden met je bestelling? Dan kan je deze binnen 14 dagen zonder opgave van een reden terugsturen. Op de website van Dodax.nl kan jij je bestellingen makkelijk afrekenen met PayPal of SOFORT. Ook kan je op de website terecht voor de klantenservice. Dodax.nl is momenteel in meer dan 10 landen een succes dus je hoeft niet te twijfelen over kwaliteit.

    Samengevat is Dodax.nl een optimale webshop om te vinden wat jij zoekt, zodat je het kan bestellen voor de beste prijs en het veilig en kosteloos thuis laat bezorgen.

    Heb jij wel eens iets besteld bij Dodax.nl?

    Is de service echt zo goed als ze zelf zeggen? Vond jij hier echt de beste aanbiedingen voor onder andere elektronica en multimedia? Of viel het misschien toch tegen? Laat hier je ervaringen achter in de vorm van een review en laat anderen weten hoe jij het hebt ervaren om te bestellen bij Dodax.nl!

    Hoe beoordelen de klanten van Dodax.nl de diensten van deze shop voor muziek, films, electronica, games en andere producten? Hoe is de service en de voorwaarden?

    DoDaX Download Video 4K 2K 1080 so cool

    Dodax.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (41)

    6
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Dodax.nl

    Uw beoordeling

    Goeie games te koop

    De meeste mensen kijken vaak niet verder dan de grote webwinkels voor het bestellen van games, maar ik weet uit ervaring dat je hier soms teveel betaalt. Daarom ga ik vaak op zoek naar andere (kleinere) aanbieders. Zo koop ik geregeld mijn games bij Dodax. Het aanbod op hun website is goed en de games zijn scherp geprijsd. Meestal ligt de prijs niet heel ver af van de 'normale' winkelprijs, maar er kunnen soms wel een paar euro's verschil in zitten. De bestelling wordt gratis verzonden en daarnaast biedt Dodax je een geld terug garantie wanneer iets niet goed is of je niet tevreden bent. Naast games kun je hier ook terecht voor muziek, dvd's en boeken .

    Door: Jelmer29-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Vaak de goedkoopste

    Ik ben al jaren klant; bestelde er al meer dan 100 CD's. De zoekmachine is niet ideaal; het beste is het wanneer je zoekt op de barcode. Vrijwel altijd zijn ze de goedkoopste, zeker ook omdat ze geen verzendkosten berekenen. Iedere CD wordt apart verpakt tot brievenbuspost. Alleen wanneer je een box bestelt, die dus niet door de brievenbus kan, dan wordt hij per pakketdienst bezorgt. De levertijd is vrijwel altijd meer dan een week, maar voor mij is dat geen bezwaar. Op de site kun je zien wanneer je order is afgehandeld. Bij mij is het nog nooit voorgekomen dat een levering niet werd ontvangen. Ik ben kortom heel tevreden en blijf klant bij ze.

    Door: Cornelis18-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Al jaren dé CD-zaak voor mij!

    Maandelijks bestel ik CD's bij DODAX. Natuurlijk heb ik alles wat mogelijk is aan ongeregeldheden en defecten meegemaakt, maar alles - jazeker álles - is op een nette, professionele manier opgelost. Van niet-meer-bestelbare-CD's tot niet-bespeelbare-CD's (dat een CD niet herkend wordt door je CD-speler), DODAX maakte het in orde zodat ik met een tevreden gevoel wederom bestellingen kon doen. Bestellingen zijn altijd onder de winkelprijs, service gaat via mailverkeer perfect, en de levering is - met geduld en vertrouwen - goed op tijd. Ik geef DODAX een dikke 10 !!!

    Door: Henry05-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    handige site, goede levering

    Na vele uiteenlopende reviews te zien heb ik toch besloten om hen een kans te geven wegens de aantrekkelijke prijzen.
    Ik had 2 cd's besteld. Reeds na 2 dagen werd er een pakje geleverd... met maar 1 cd.
    Bij nazicht van mijn order bleken wel beide cd's verzonden en las ik in de faq dat zij elke cd apart versturen.
    Een kleine week later zat ook het 2e pakketje in de bus.
    Beide pakjes waren stevige bubbelfolie-enveloppen.

    Ik ben dus een tevreden klant en zal zeker nog bij hen bestellen!

    Door: Nikita06-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    LP david Bowi Aladdin sane I have paid the parcel but nothing arrived Where is my order package?

    BESTELLING OP betaald
    29 november 2021 10:16
    TOTAAL
    € 26,87
    LEVEREN AAN
    Jan van Gangelen
    BESTELNUMMER
    0005-9902-a04f-3c1a
    TOEST AND
    Voltooid
    Factuur adres
    Adres:
    Jan van Gangelen
    Hildegondestraat 19
    1402XG Bussum
    NH
    Nederland
    Telefoon:
    615115067
    Zusat zinformation für die Zustellung:
    SPOED
    Betaalmethodes ING betaald

    Door: Jan03-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cd unheilig

    Wacht al ruim 2 weken op mijn cd

    Door: Rico Lux01-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Tevreden klant

    Ik heb 5 cd’s besteld waarvan er 2 beschadigd binnen zijn gekomen. Dit ik heb ik zelf kunnen oplossen (vervangen hoesjes). Echter kwam er ook een cd binnen, volledig gesealed, waarvan de inlay gescheurd was op meerdere plekken. Na contact met de klantenservice heb ik een nieuw (gaaf) model opgestuurd gekregen. Levering duurt wat langer omdat het vanuit Zwitserland komt. Werd netjes op de hoogte gehouden via de mail van evt vertraging.

    Door: Barbera03-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    veel cd's

    Ongetwijfeld gaat er soms wat mis bij Dodax maar mijn ervaringen bij de aanschaf van cd's zijn alleen maar positief. Soms duurt het net wat langer dan je had gehoopt maar ze zijn allemaal geleverd en er is niet één leverancier die dat voor die prijs kan doen en ze zijn sowieso bijna altijd de goedkoopste (en Bol.com de duurste!).
    Kortom ik ben erg content met Dodax!

    Door: Rob07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tientallen cd's

    Koop al enkele jaren cd's bij Dodax. Alleen goede ervaringen. Heb er zo'n 150 totaal besteld. Alleen goede ervaringen. Prijs is goedkoop en bestelproces eenvoudig. Dat je 1-2 weken op het bestelde moet wachten neem ik graag voor lief. De 2 cd's die ik nooit ontving werden zonder probleem door dodax opnieuw verzonden.

    Door: Ronald15-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ik heb hier gekocht omdat ze simpelweg het album het goedkoopst aanboden dat ik kon vinden op internet

    ik heb hier een album van John mayer gekocht, simpelweg omdat deze hier het goedkoopst was. Dus van service enzo weet ik niet zo veel, anders dan dat het bestellen ok was (niet anders dan bij andere online winkels). Retouren weet ik ook niet (kan dat uberhaupt met muziek?) Maar voorderest dus ok.

    Door: Stacey18-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    studieboek

    NIET bij dit bedrijf bestellen. Zijn oplichters. Staat bij status: bestelling voltooid, nooit iets ontvangen. Ben blijkbaar de enige niet

    Door: Joseph Neijenhuis30-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Boek

    Pakket komt niet aan, al paar keer contact gezocht, krijg gewoon geen reactie! Op de site staat bestelling voltooid, nou niet dus. WAARDELOOS, 45 euro weg...

    Door: Bram 27-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Stokowski: Bach Transcriptions, Vol. 2

    CD besteld, bleek leverbaar maar vertraagd.
    Na ruim 10 dagen bericht dat levering verzonden was.
    Niets geleverd gekregen.
    Weer een e-mail gestuurd; onmiddellijk bericht dat CD verzonden was…
    Wonderlijk want ze zou al geleverd zijn?!
    Graag uitleg Dodax

    Door: Arno18-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    cd´s

    koop af en toe cd´s bij Dodax, meestal zijn ze het goedkoopst van alle aanbieders, duurt iets langer voordat de bestelling aankomt, maar dat is voor mij geen bezwaar temeer omdat er ook geen bestelkosten in rekening worden gebracht.Een aanrader voor degene die graag cd´s besteld!

    Door: Ab 29-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    cd s

    alleen pluspunten

    Door: Jim Klein18-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Braun serie 7 ricambio

    Pessimo, dopo un mese devo ancora ricevere l'articolo. Dicono che è partito e non hanno il track della spedizione. Ho chiesto il rimborso e mi dicono solo dopo aver ricevuto e rimandato l'articolo e intanto sono senza articolo ordinato e senza soldi. Pessimi pessimi pessimi
    Non ordinate mai su questo sito

    Door: Giovanni02-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    LP Honk van Rolling Stones

    11 augustus LP Honk besteld, superprijs 20 euro minder dan elders, ruim op voorraad. Week later geen verzending, nog wel voorraad maar duurder geworden. 27 augustus melding van Dodax dat er geen voorraad is en dat bestelling geannuleerd is. Geld via Paypal meteen terug gestort. Dat zijn oplichterspraktijken, koop hier niet Review sites staan vol met soortgelijke ervaringen.

    Door: Jeroen27-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cd's

    Qua prijs heeft Dodax geen concurrentie. Verzenden/ontvangen kan even duren. Verder geen klachten.

    Door: 211203-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    cd's

    alle cd's zijn aangekomen, wel na lang wachten meestal, maar de prijzen zijn laag en dan heb je iets om naar uit te kijken, ik kreeg zelfs nog een nieuwe cd toegezonden na mijn klacht dat het doosje was beschadigd. Ik heb alleen goede ervaringen met Dodax.nl.

    Door: ronald04-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    2 cd’s

    Sinds 23.3.2021 wacht ik op twee cd’s. Op 1 april schrijft Dodax dat de bestelling onderweg is. Op 8 april ontvang ik slechts 1 cd. Hoe triest kan het zijn.

    Door: Ad de Block08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    FAQ

    Is Dodax.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 41 ervaringen geplaatst over Dodax.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Dodax.nl actief?

    Dodax.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica, Multimedia & Bladen, Kantoor, hobby, feest & merch, Dierenwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dodax.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.