NederlandReview

    Ervaringen Dodax.nl

    Bij Dodax.nl kan je terecht voor een breed scala aan goede producten voor een scherpe prijs. Dodax.nl verkoopt muziek, films (BluRays & DVD’s), elektronica, producten voor optimale persoonlijke verzorging, games en speelgoed maar ook alles voor in en rondom je huis. Dodax.nl is constant op zoek om de beste producten toe te voegen aan de webshop zodat zij zeker weten dat jij niets tekort komt. Door de moderne en inventieve werkwijze maakt Dodax.nl het mogelijk om jou altijd de beste prijs voor je product te geven.

    Diensten van Dodax.nl
    Het grote voordeel van Dodax.nl is dat zij elke bestelling kosteloos leveren. De bestelling wordt veilig verstuurd en aan huis geleverd. Ben jij niet tevreden met je bestelling? Dan kan je deze binnen 14 dagen zonder opgave van een reden terugsturen. Op de website van Dodax.nl kan jij je bestellingen makkelijk afrekenen met PayPal of SOFORT. Ook kan je op de website terecht voor de klantenservice. Dodax.nl is momenteel in meer dan 10 landen een succes dus je hoeft niet te twijfelen over kwaliteit.

    Samengevat is Dodax.nl een optimale webshop om te vinden wat jij zoekt, zodat je het kan bestellen voor de beste prijs en het veilig en kosteloos thuis laat bezorgen.

    Heb jij wel eens iets besteld bij Dodax.nl?

    Is de service echt zo goed als ze zelf zeggen? Vond jij hier echt de beste aanbiedingen voor onder andere elektronica en multimedia? Of viel het misschien toch tegen? Laat hier je ervaringen achter in de vorm van een review en laat anderen weten hoe jij het hebt ervaren om te bestellen bij Dodax.nl!

    Hoe beoordelen de klanten van Dodax.nl de diensten van deze shop voor muziek, films, electronica, games en andere producten? Hoe is de service en de voorwaarden?

    DoDaX Download Video 4K 2K 1080 so cool

    Dodax.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    6.6
    56% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    8
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goeie games te koop

    De meeste mensen kijken vaak niet verder dan de grote webwinkels voor het bestellen van games, maar ik weet uit ervaring dat je hier soms teveel betaalt. Daarom ga ik vaak op zoek naar andere (kleinere) aanbieders. Zo koop ik geregeld mijn games bij Dodax. Het aanbod op hun website is goed en de games zijn scherp geprijsd. Meestal ligt de prijs niet heel ver af van de 'normale' winkelprijs, maar er kunnen soms wel een paar euro's verschil in zitten. De bestelling wordt gratis verzonden en daarnaast biedt Dodax je een geld terug garantie wanneer iets niet goed is of je niet tevreden bent. Naast games kun je hier ook terecht voor muziek, dvd's en boeken .

    Door: Jelmer 29-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Vaak de goedkoopste

    Ik ben al jaren klant; bestelde er al meer dan 100 CD's. De zoekmachine is niet ideaal; het beste is het wanneer je zoekt op de barcode. Vrijwel altijd zijn ze de goedkoopste, zeker ook omdat ze geen verzendkosten berekenen. Iedere CD wordt apart verpakt tot brievenbuspost. Alleen wanneer je een box bestelt, die dus niet door de brievenbus kan, dan wordt hij per pakketdienst bezorgt. De levertijd is vrijwel altijd meer dan een week, maar voor mij is dat geen bezwaar. Op de site kun je zien wanneer je order is afgehandeld. Bij mij is het nog nooit voorgekomen dat een levering niet werd ontvangen. Ik ben kortom heel tevreden en blijf klant bij ze.

    Door: Cornelis 18-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Al jaren dé CD-zaak voor mij!

    Maandelijks bestel ik CD's bij DODAX. Natuurlijk heb ik alles wat mogelijk is aan ongeregeldheden en defecten meegemaakt, maar alles - jazeker álles - is op een nette, professionele manier opgelost. Van niet-meer-bestelbare-CD's tot niet-bespeelbare-CD's (dat een CD niet herkend wordt door je CD-speler), DODAX maakte het in orde zodat ik met een tevreden gevoel wederom bestellingen kon doen. Bestellingen zijn altijd onder de winkelprijs, service gaat via mailverkeer perfect, en de levering is - met geduld en vertrouwen - goed op tijd. Ik geef DODAX een dikke 10 !!!

    Door: Henry 05-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    handige site, goede levering

    Na vele uiteenlopende reviews te zien heb ik toch besloten om hen een kans te geven wegens de aantrekkelijke prijzen.
    Ik had 2 cd's besteld. Reeds na 2 dagen werd er een pakje geleverd... met maar 1 cd.
    Bij nazicht van mijn order bleken wel beide cd's verzonden en las ik in de faq dat zij elke cd apart versturen.
    Een kleine week later zat ook het 2e pakketje in de bus.
    Beide pakjes waren stevige bubbelfolie-enveloppen.

    Ik ben dus een tevreden klant en zal zeker nog bij hen bestellen!

    Door: Nikita 06-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Computermuis

    Dinsdagmorgen besteld. Volgens site levering wo/do/vrij. Twee weken later nog niets ontvangen.
    'Mijn dodax' ligt al een week plat. 'Oeps'. Nooit meer. Dodax.

    Door: Bert Bouman 04-03-2020
    Bert Bouman 05-03-2020

    Als een paar weken levertijd geen probleem is, kan je nog veel goedkoper bestellen bij Aliexpress.

    Bert Bouman 05-03-2020

    En wil je het voor een halve euro meer morgen in huis: Amazon

    Bert Bouman 14-03-2020

    Heb de computermuis na drie weken wachten besteld bij Amazon.de. Drie euro goedkoper en de volgende dag in huis.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Headphones

    Onduidelijke advertentie. Foto van een (op oog een) wireless headset.
    Kreeg uiteindelijk een bedrade versie per post opgestuurd.
    Het item werd geschaard onder wireless headphones, bij de google zoekresultaten.

    Het was lastig om de advertentie terug te vinden. Maar inderdaad, in de (hele) kleine lettertjes stond het woordje bedraad.

    Door: V. Spronken 16-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tevreden klant

    Ik heb 5 cd’s besteld waarvan er 2 beschadigd binnen zijn gekomen. Dit ik heb ik zelf kunnen oplossen (vervangen hoesjes). Echter kwam er ook een cd binnen, volledig gesealed, waarvan de inlay gescheurd was op meerdere plekken. Na contact met de klantenservice heb ik een nieuw (gaaf) model opgestuurd gekregen. Levering duurt wat langer omdat het vanuit Zwitserland komt. Werd netjes op de hoogte gehouden via de mail van evt vertraging.

    Door: Barbera 03-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    veel cd's

    Ongetwijfeld gaat er soms wat mis bij Dodax maar mijn ervaringen bij de aanschaf van cd's zijn alleen maar positief. Soms duurt het net wat langer dan je had gehoopt maar ze zijn allemaal geleverd en er is niet één leverancier die dat voor die prijs kan doen en ze zijn sowieso bijna altijd de goedkoopste (en Bol.com de duurste!).
    Kortom ik ben erg content met Dodax!

    Door: Rob 07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tientallen cd's

    Koop al enkele jaren cd's bij Dodax. Alleen goede ervaringen. Heb er zo'n 150 totaal besteld. Alleen goede ervaringen. Prijs is goedkoop en bestelproces eenvoudig. Dat je 1-2 weken op het bestelde moet wachten neem ik graag voor lief. De 2 cd's die ik nooit ontving werden zonder probleem door dodax opnieuw verzonden.

    Door: Ronald 15-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ik heb hier gekocht omdat ze simpelweg het album het goedkoopst aanboden dat ik kon vinden op internet

    ik heb hier een album van John mayer gekocht, simpelweg omdat deze hier het goedkoopst was. Dus van service enzo weet ik niet zo veel, anders dan dat het bestellen ok was (niet anders dan bij andere online winkels). Retouren weet ik ook niet (kan dat uberhaupt met muziek?) Maar voorderest dus ok.

    Door: Stacey 18-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    speelgoed

    net voor de sint speelgoed besteld.
    ik kreeg geen bericht van leverdatum
    als ik na een paar dagen online ging kijken waar het bleef leekt de bestelling ineens geannuleerd terwijl deze reeds betaald was.
    op mijn email naar hen met de vraag waar het product bleef kreeg ik geen antwoord..

    Door: inge 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Cd's en vinyl

    Ben ooit via Bol.com bij Dodax uitgekomen. Heb toen als test wat cd's besteld. Ging perfect. Sindsdien koop ik alleen hier nog maar. Stuk goedkoper dan andere online winkels en alles netjes verpakt en gesealed. Een aanrader!

    Door: Patrick 15-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Express card firewire

    Betaling via Ideal gedaan. Van mijn rekening afgeschreven, maar site van dodax zegt dat er iets fout ging en dat ik opnieuw moet betalen. Op email geen antwoord en de telefoon wordt er elke keer na 20 seconden opgegooid. Wat een tent! Ik denk dat ik naar mijn spullen kan fluiten

    Door: M Nieuwenhuizen 01-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Koop hier NOOIT!

    de mensen bij Dodax hebben een heel groot probleem. Ze bieden artikelen aan dat ze niet hebben en niet aan kunnen geraken. Als je vraagt wanneer je artikel komt krijg je een antwoord dat het al op weg is. 40 dagen later een email gestuurd en na weken antwoord gekregen dat ze het product niet kunnen verkrijgen bij hun leverancier. Maar m’n geld ben ik wel kwijt, daar mag ik lang op wachten. Doe jezelf een plezier en zoek verder dan deze site.

    Door: B 12-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Netjes

    Mijn bestelling is precies volgens opgave en netjes verpakt geleverd.
    Voor mij is vooral de prijs een pluspunt. DVD scheelde maar liefst 12€ met Bol.com. Dat de levering iets langer duurt neem ik daarom voor lief. Ligt soms ook nog eens aan de bezorger.

    Door: L. Daemen 04-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    slechte levering

    Op 5 juli een cd besteld en deze zou tussen 16-18 juli worden ontvangen. Na zelf navraag gedaan te hebben bleek de cd niet voorradig te zijn en moest van de leverancier komen. 17 juli zou de cd verzonden zijn, ik zit er nog op te wachten. E-mail verkeer is vaag. Ik moet navraag doen of de cd bij de buren is afgegeven of op een postpunt, het is een cd geen doos !!

    Door: B.Y. ten Bosch 01-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    topwinkel

    Heb al vaak besteld & zonder problemen ontvangen & ben woonachtig in Belgie. Topwinkel met topprijzen, een aanrader !

    Door: chantal robyns 31-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    CD besteld bij Dodax

    Onlangs weer eens een cd besteld bij dodax.nl. Ik kreeg de cd volgens afspraak geleverd, goed verpakt en voor een scherpe prijs. Ik zie veel klachten op internet over dodax maar in dit geval geen probleem. Ik kreeg ook een bericht via email toen de cd was verzonden.

    Door: Jos 24-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    CD niet geleverd !

    Zo'n 5 weken geleden 2 cd's besteld waarvan 1 is geleverd. Bij de order staat al weken in verwerking maar er komt niets. Ze reageren niet op berichten naar klantenservice. Kom berichten tegen op internet dat ze tegen faillisement aanzetten. De website is ook gewoon actief, daar staat ook verder niets vermeld. Verwacht op z'n minst een reactie van hun of ze kunnen leveren en anders geld terug. Maar reageren lijkt te veel gevraagd.

    Door: Marcus 12-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    onbetrouwbaar

    bestelling gedaan van een CD en deze nooit ontvangen ondanks mijn betaling en bovendien geen enkel antwoord op mails.
    dergelijke bedrijven zouden moeten vervolgd worden

    Door: VDV 09-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Dodax.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Dodax.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 25 ervaringen geplaatst over Dodax.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Dodax.nl actief?

    Dodax.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica, Multimedia & Bladen, Kantoor, hobby, feest & merch, Dierenwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dodax.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.