NederlandReview

  Ervaringen Nederlands Krediet Collectief

  Nederlands Krediet Collectief is de specialist op het gebied van geld lenen. De dienstverlening van het bedrijf is gericht op het verlagen van bestaande rente op consumenten leningen. Door de collectiviteit en exclusieve samenwerking met gespecialiseerde banken biedt het Nederlands krediet Collectief ook bij nieuw af te sluiten leningen de laagste rente en beste voorwaarden. Dat betekend dat de rente een stuk lager is dan bij reguliere banken. Het aanvragen van een offerte is kosteloos en vrijblijvend.


  Al honderden consumenten hebben gebruik gemaakt van de kosteloze bespaar service. U als klant krijgt altijd eerst een onafhankelijk bespaar advies, daarna ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een offerte. U ontvangt als klant enkel en alleen een offerte als er daadwerkelijk bespaard kan worden. Ook als u een nieuwe lening wilt afsluiten profiteert u van de laagste rente tarieven en beste voorwaarden van Nederland. Naast een doorlopend krediet en een persoonlijke lening biedt men ook een hybride krediet aan dit een combinatie van een persoonlijke lening en een doorlopend krediet voor bedragen tot 150.000. Het Nederlands Krediet collectief heeft de laagste vaste rente die u kunt vinden, daarom geeft zij ook een rente garantie af.

  Een auto financieren, of toch liever uw verbouwing voordelig financieren? Dat kan met persoonlijke hulp! Vooral bij een verbouwing zijn er fiscale voordelen te realiseren op basis van rente aftrek, de adviseurs van Nederlands krediet Collectief informeren en adviseren u hier kosteloos in! Verantwoord en verstandig lenen dus!

  Wanneer u direct geld nodig heeft, om een auto te vervangen of een wasmachine bijvoorbeeld, dan kunt u via vele aanbieders een lening aanvragen. Ieder aanbieder heeft weer zijn eigen voorwaarden en bijbehorende rente en dergelijke. Om hierin uw weg te vinden, kunt u ook via Nederlands Krediet Collectief uw lening afsluiten. Deze bemiddelt tussen meerdere partijen en doet u dan een zo voordelig mogelijk voorstel. Maar bent u hier ook echt voordeliger uit? Of rekenen zij toch ook veel te hoge rentes? Hier bij NederlandReview kunt u lezen wat de ervaringen van andere consumenten waren met dit bedrijf.

  Over Nederlands Krediet Collectief.

  Nederlands Krediet Collectief is een initiatief van Nederlands Krediet Collectief B.V. De doelstelling van de site van dit bedrijf is om de bezoekers wegwijs te maken op het gebied van leningen en om ze onafhankelijk financiële informatie te geven. Zij zijn onafhankelijk van financiële instellingen of banken. De dienstverlening van het Nederlands Krediet Collectief bestaat uit het herfinancieren, besparen op of afsluiten van nieuw leningen voor consumenten. Zij hebben een collectief dat bestaat uit een exclusieve samenwerking met gespecialiseerde banken. Een aantal van hen zijn Interbank, AFM bank, Santander en Defam. Dit betekent dat de rente bij hen een stuk lager is dan bij reguliere banken. Daarnaast willen zij u de beste voorwaarden bieden door continu met aanbieders van leningen te overleggen. U kunt bij hen online een lening aanvragen. Een adviseur neemt dan telefonisch contact met u op om de aanvraag samen door te nemen. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte. Tijdens de looptijd van de lening vragen zij u om jaarlijks een gratis kredietcheck te doen waarbij ze opnieuw beoordelen of u misschien voordeliger en tegen betere voorwaarden kunt lenen.

  Een lesje basiskennis consumentenleningen

  Diensten

  Een lening afsluiten bij het Nederlands Krediet Collectief doet u in drie stappen:
  1. Bij Nederlands Krediet Collectief vult u allereerst uw gegevens in. Na ontvangst kijken zij of u kunt besparen of uw huige lening, of zij komen met een aanbod voor een gunstige nieuwe lening.
  2. Dan wordt het aanbod van de verschillende banken vergeleken en nemen zij het voorstel met u door. U ontvangt daarna een vrijblijvende offerte per e-mail of post.
  3. Wanneer u gebruik wilt maken van het leningsvoorstel stuurt u het ondertekende contract en de benodigde stukken op. Het Nederlands Krediet Collectief handelt dan de rest kosteloos voor u af. U ontvangt binnen twee werkdagen het geld op uw rekening.

  U kunt via het Nederlands Krediet Collectief verschillende soorten leningen afsluiten:

  • Ondernemerslening
  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet
  • WOZ of Woning voordeel krediet
  • Hybride krediet

  Meer informatie hierover kunt u vinden op de website.

  Klachten

  Wanneer iets niet duidelijk is dan kunt u de meeste antwoorden op uw vragen vinden in de online kennisbank. Overige vragen kunnen gesteld worden via de e-mail of via telefonisch contact. Klachten dient u schriftelijk in. Binnen Nederlands Krediet Collectief worden klachten door de directie behandeld. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wordt uw klacht niet goed opgelost, dan kunt u contact opnemen met het Kifid.

  Nederlands Krediet Collectief
  Postbus 1099
  2260 BB Leidschendam
  085 – 76 089 89 (7 dagen per week)
  info@nederlandskrediet.nl

  Kifid
  Postbus 93257
  2509 AG Den Haag
  Tel.: 070 - 333 8 999
  Website: www.kifid.nl
  Deel hier ook uw ervaring met deze of andere instanties! Bij NederlandReview helpen we elkaar om meer te weten te komen over bedrijven en instanties door ervaringen te delen.

  Lees de reviews van echte klanten van het Nederlands Krediet Collectief! Is deze partij om geld te lenen, betrouwbaar? Goedkoop? Wat zijn hun ervaringen?

  Nederlands Krediet Collectief
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  9.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9.6
  Prijs
  rating
  9.4
  Leveren
  rating
  9.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Doorlopend krediet

  Ongelooflijk snel en alles in 1x goed afgewikkeld. Super blij dat geld binnen en dag op mijn rekening stond.
  Vinesh bedankt voor je hulp!

  Door: Jeff10-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  persoonlijkelening

  alles in 1x goed. Doen wat ze beloven..

  Door: benno24-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Lening oversluiten

  Gewoon goed, doen wat ze beloven en kundige mensen die perfect helpen.
  Dikke besparing op mn maandelijkse lasten en ook nog eerder van mn lening af . Gr

  Door: De Bruijn15-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Persoonlijke lening voor auto

  Gewooon goed geholpen. Alles snel online geregeld voor mijn lening aanvraag. Geld binnen een dag op de rekening. Top service met persoonlijk advies. Super blij met m’n goedkopere lening! Gr Sven

  Door: R. Vulhop02-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Super geholpen

  Persoonlijker lening aanvraag gedaan. Alles kon digitaal tot tekenen aan toe! super snelle service binnen een dag had ik mijn Defam lening voor verbouwing! Goede tips meegehad!

  Door: Ricardo29-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  In paar stappen lening afsluiten

  Voor een verbouwing van onze woning was ik een lening nodig, maar deze kon ik bij de bank niet meer lospeuteren. Ook familie en vrienden waren niet bereid ons al te veel geld af te staan. Op zoek geweest naar een oplossing en deze uiteindelijk gevonden bij het Nederlands Krediet Collectief. Ik wist niet dat het soms zo makkelijk kan zijn om een lening aan te vragen. Je vult simpelweg je gegevens in en het Nederlands Krediet Collectief gaat vervolgens kijken of ze je een lening aan kunnen bieden. Zij vergelijken het aanbod van verschillende banken, waardoor ik ook nog eens een super voordelig lening kreeg aangeboden. Binnen een paar stappen kun je dus al een lening afsluiten. Ideaal als je het mij vraagt.

  Door: Ilona Pieper24-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Nederlands Krediet Collectief

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nederlands Krediet Collectief een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Nederlands Krediet Collectief. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nederlands Krediet Collectief actief?

  Nederlands Krediet Collectief is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nederlands Krediet Collectief gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.