NederlandReview

    Ervaringen Beschuitje.nl

    Is het bijna Valentijnsdag, je trouwdag, is je partner jarig of heb je iets anders te vieren? Dan is een ontbijt laten bezorgen op die speciale dag wel een leuk idee. Of misschien wil je lekker gaan picknicken? Dat kan allemaal bij Beschuitje.nl. Of je bij hen waar voor je geld krijgt, en een goede bezorgservice en nog veel meer lees je hier bij NederlandReview.

    Over Beschuitje.nl
    Ontbijtservice Beschuitje.nl bezorgt op iedere dag van het jaar, dus ook op feestdagen. Een ontbijt wordt door hen tussen 06.00 en 13.00 uur op het door jou gewenste tijdstip bezorgd in heel Nederland en België. Je kunt zelf de bezorgkosten berekenen met de bezorgkosten berekener op de website. In veel plaatsen levert Ontbijtservice Beschuithe.nl de bestelling gratis af. De bezorgkosten worden berekend op basis van de afstand tussen het afleveradres en de dichtstbijzijnde Ontbijtservice Beschuitje vestiging. Een ontbijt voor de volgende dag moet je vóór 18.00 uur bestellen. Je kunt bij hen betalen met iDeal, creditcard, via een overschrijving of contant aan de deur. Zij accepteren ook de Nationale Ontbijtbon en VVV cadeaubonnen. Standaard levert Ontbijtservice Beschuitje bij ieder ontbijt een kaartje. Op dit kaartje kun je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger laten vermelden.


    Kijk mee naar hoe beschuiten worden gemaakt in de fabrieken van Bolletje

    Diensten
    Bij Beschuitje.nl kun je kiezen uit de volgende ontbijtjes en picknicks:

    • Champagne ontbijt
    • Moët & Chandon ontbijt
    • Luxe ontbijt
    • Ontbijt met bubbels
    • Vis ontbijt
    • Biologische ontbijt
    • Beauty ontbijt
    • Frans ontbijt
    • Uitgebreid ontbijt
    • Vegetarisch ontbijt
    • Italiaans ontbijt
    • Spaans ontbijt
    • Beschuit met muisjes!
    • VIP ontbijt
    • Erotisch ontbijt
    • Kinderontbijt
    • Kinder Champagne Ontbijt
    • Picknicktime
    • Luxe Picknickmand
    • Tapas Picknickmand por dos
    • En nog meer Picknickmogelijkheden...

    Daarnaast is het ook mogelijk om een cadeau toe te voegen uit het ruime assortiment cadeauartikelen. Of je doet er een leuke feestballon met tekst bij. Mocht je om wat voor reden dan ook het ontbijt willen annuleren, dat kan, doe dit wel op tijd!

    Klachten
    De klantenservice van Beschuitje.nl is 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail en fax bereikbaar. Telefonisch dagelijks tot 12.00 uur. Het e-mailadres is info@beschuitje.nl en het telefoonnummer 0900 23 724 84. Als je niet tevreden bent over de kwaliteit of kwantiteit van het geleverde product dan kun je dit in een e-mail doorgeven. Zij proberen dan met jou tot een passende oplossing te komen.

    Deel je ervaringen met Beschuitje.nl
    Heb jij al eens genoten van een ontbijt van Beschuitje.nl of lag je met een knorrende maag in je bed te wachten op een levering die niet kwam? Voldeed het ontbijt aan je verwachtingen naar de prijs die je betaalde, of vond je het wat karig misschien? Al deze ervaringen, positief of negatief, horen wij graag van je hier op NederlandReview!

    Een ontbijtje laten bezorgen? Het kan bij Beschuitje.nl, maar hoe bevalt deze onbijtservice eigenlijk echt? Lees de ervaringen en reviews van echte klanten die hier bestelden!

    Beschuitje.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

    6,6
    64% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7

    Service

    6,8

    Prijs

    6,2

    Leveren

    6,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Nooit gehad! NIET BESTELLEN!!!

    Renate01-04-2018

    Normaal schrijf ik nooit recensies, maar eens moet de eerste keer zijn. Wij hebben ook een ontbijt besteld, nooit gekregen. Volgens de medewerker deed de bel het niet. De bel doet het perfect en het is een heel klein huisje, dus zelfs kloppen was gehoord. En volgens hen namen ze de telefoon niet op. De telefoon is 2 maal 1x overgegaan dus dan kun je niet opnemen. Totaal geen excuus en allemaal onze schuld. Wij gaan hier iets tegen ondernemen want het voelt als oplichting!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Fantastische service

    P.G.A. de Waard31-03-2018

    Keurig geholpen met betellen op de chat, wijzigingen en bezonderheden goed opgepakt, keurig en netjes op tijd bezorgd. Wij zijn prima tevreden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Waardeloos

    Niels 11-03-2018

    Heel enthousiast over de chat, dus besteld! Als kado besteld voor schoonouders. Het ontbijt is er nooit geweest! Diverse keren gebeld, nemen nooit op! Waardeloos bedrijf!! Nooit doen, verpest enkel maar je dag.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Géén levering

    Monique05-03-2018

    Familie Champagne ontbijt besteld voor zaterdagochtend. Per email op de hoogte gesteld dat er vanwege de weersomstandigheden niet geleverd kon worden... Welke weersomstandigheden? Een heel dun laagje sneeuw! Niet eens een telefoontje - voor niets zo lang zitten wachten: teleurgestelde kinderen natuurlijk.
    Maandagochtend gebeld om restitutie te vragen - 35 eurocent per minuut met een maximum van 17,50 euro! Wat een schandalige tarieven. En dan ook meteen in de wacht komen.
    Uiteindelijk per email te horen gekregen dat het gerestitueerd wordt. De email begint echter met de mededeling dat ze gelukkig heel veel andere mensen wél blij hebben kunnen maken... op die mededeling zit ik niet te wachten. Wij hebben ons jubileum niet op de geplande wijze kunnen vieren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Abraham ontbijt

    Ramona Achterberg 26-02-2018

    Via dr chatbox samen met jullie medewerker de keuze gemaakt voor het Abraham ontbijt dit omdat mijn man 50 werd afgelopen weekend. Het ontbijt was keurig verzorgd en erg lekker. Naast het heerlijke ontbijt zatten er leuke slingers en ballonen bij, zo hebben we de slaapkamer maar even versierd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Hart onder de riem

    Maurits 25-02-2018

    Met vee verbazing lees ik de slechte recensies. Al jaren maken wij gebruik van jullie service en vele vrienden en familie hebben al mogen genieten van een heerlijk ontbijt. Ik kan mij echt niet vinden in de negatieve reacties en ben altijd heel blij met jullie service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Beschuitje.nl

    Karin van Oevelen 24-02-2018

    het ontbijt was helemaal goed, en voldoende gevariereerd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    bedankt

    Carlo24-02-2018

    Prima verzorgt, keurig op tijd, en dan het ontbijt; dat was werkelijk fantastische.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Waardeloos

    Irma24-02-2018

    Gisteren ontbijt besteld voor levering vandaag. Bevestiging ontvangen met datum van vandaag. Geen ontbijt geleverd. Contact opgenomen met beschuitje.nl. Reactie, bestelling komt morgrn, u heeft te laat besteld. Nu wil ik annuleren en moet ik 50% kosten betalen voor een niet geleverde bestelling.
    Echt top service en klantgericht!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichting

    A. den Heijer22-02-2018

    Had ik deze reviews maar eerst gelezen voordat ik een ontbijt ging bestellen!
    Het ontbijt wat ik besteld had is nooit geleverd. Volgens Niels van Beschuitje.nl moest ik even geduld hebben want 'de chauffeur was met vakantie en die moesten ze eerst spreken om erachter te komen wat er was gebeurd'. Een aantal mails later vond Niels ook dat het wel erg lang duurde en beloofde me het geld terug te storten. We zijn ondertussen een paar maanden verder en heb nog niks gekregen en nooit meer iets gehoord...Asociaal!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Geen ontbijtje

    Betty22-02-2018

    Had voor vrienden hun 25-jarig huwelijksfeest een ontbijtje besteld. Bij toevallige navraag bleek dat ze helemaal geen ontbijt hadden ontvangen. Reden van “Beschuitje” was dat zij ‘s ochtends niet thuis zouden zijn geweest en dat zij telefonisch contact hadden opgenomen. Bijna te erg om te benoemen maar vrienden waren gewoon thuis en zijn nergens van op de hoogte gebracht. Konden ook via bellijsten op telefoon aantonen dat ze helemaal niet waren gebeld. Blij dat ik toch maar even gevraagd heb of ze ontbijt hadden ontvangen, anders was ik mijn geld voor niks kwijt geweest ...... ERG SLECHT van BESCHUITJE.NL !!!!!
    Beter een andere ontbijtservies zoeken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Niet bestellen

    Jacqueline22-02-2018

    Vriend van ons werd 80. Ontbijt besteld voor levering tussen 8.00-9.00. Vroeg toevallig om 9.15 of ze iets hadden ontvangen? Nee dus. 3 dagen geprobeerd contact te krijgen, zowel via telefoon als chat op de site. Geen contact. Via telefoon ingesproken, geen belletje terug. Dan maar via mail. Ja hoor, na 3 dagen contact. Op de vraag waarom er niet geleverd was, “het was druk” .... Bijna te slecht om je boos over te maken. Als ik vriendin niet gevraagd had of ze iets ontvangen hadden, was ik in de veronderstelling geweest dat zij ontbijtje hadden gehad .... en ik was m’n geld kwijt geweest. Grrrrrr Je wordt dus GEWOON BELAZERD!!!!
    Erg erg slecht!
    Niet bestellen dus !!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Valentijnsontbijt

    Peter 15-02-2018

    Ook ik moest er dit jaar aan geloven een origineel
    Valentijnscadeau. Via via op de website van Beschuitje terecht gekomen. Na een kort chat gesprek met Niels een ontbijt uitgekozen. Exact om half 9 werd er aangebeld met een hele grote mand, mijn vrouw was stom verbaasd! Missie geslaagd ;)! Het ontbijt was werkelijk fantastische; warm, ruim voldoende en vers!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer zéér slecht, zijn het bedrijf niet waardig

    Heidi14-02-2018

    We hadden een champagne ontbijt met opdekservice besteld voor de gouden bruiloft van mijn ouders, toen het zover was kwamen ze allereerst ruim een uur te vroeg, met een doos(die ze zo aan mijn moeder gaven) waar oude keiharde broodjes in zaten, een paar plakjes vleeswaren en een paar kuipjes zoet beleg, de koffie waren.zakjes waar je wat er bij moest gooien(instant koffie), fruit waren werkelijk 2 sinaasappels bonbons waren er 2 die uit een.zak van de action kwamen GEEN champagne GEEN opdekservice.kortom een doosje met een waarde van nog geen €15,- waar wij €90,- voor betaald hebben, waardeloos!!
    Na een dag gebeld te hebben en hun het ZOGENAAMD zó druk hadden toch per mail laten weten hier niet van gediend te zijn
    Maar het zou goed komen, ik kreeg mijn geld terug en ik mocht een nieuwe datum prikken zodat hun een nieuw ontbijtje zouden brengen aan mijn ouders.
    Ik had meteen de datum vastgelegd, Valentijnsdag leek me wel toepasselijk, hoe vaak ik gemaild heb naar Nydia om te vragen of het zo goed was en er maar steeds geen reactie op gekregen, uiteindelijk toch gebeld en Niels zou het bij mijn ordernummer plaatsen?! Ja ja ze zouden er tussen 8 en 10 uur zijn
    Wat denk je....niemand gezien...nee tuurlijk niet, het zou nu wel zeker goed gaan
    Schandalig hoe kun je mensen besodemieteren, vervolgens hebben ze het aan de telefoon weer hartstikke druk, wat een bedrijf? wat? ze zijn het woord bedrijf niet eens waardig!!!
    Bestel hier nooit want ze komen hun afspraken écht niet na, waardeloze tent....bah
    BEDANKT NIELS EN NYDIA DAT JULLIE DIT ZO GEFLIKT HEBBEN!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niets is te gek!

    Ilona Aalbers06-02-2018

    Helaas waren de ontvangers niet thuis, ik werd hier netjes over gebeld door jullie bezorger. Ik was best wel teleurgesteld, 50 euro is een hoop geld voor mij. Gelukkig was de bezorger zo aardig om naar het werk adres te rijden en het ontbijt daar af te leveren; ruim 70 kilometer omrijden en als antwoord krijgen "dat doen we met alle liefde" dat vind ik service en dat verdiend een mooie review!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechte service, geen levering

    Ramon Ankersmit12-01-2018

    Afgelopen week bij deze zogenoemde "professionele" toko een ontbijtje besteld; ontbijt is niet geleverd, service contact is belabberd. Nu nog mijn geld zien terug te krijgen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    alles fout

    hellie02-01-2018

    Fout ontbijt en wat er geleverd werd, was nog slecht ook. Klantenservice is totaal niet behulpzaam.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bedankt

    irma27-12-2017

    Bedankt voor het verzorgen van heerlijke kerst ontbijtjes bij mijn kinderen en kleinkinderen. Jullie hebben deze (o)pa en (o)ma heel gelukkig gemaakt met een bijzonder en persoonlijk cadeau voor iedereen wie ons lief is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima

    Patricia11-12-2017

    Een dikke voldoende, keurig de gemaakte afspraken voor en tijdens levering nagekomen.
    Leuk dat jullie na aflevering mij nog even belde of alles naar wens was geweest, en natuurlijk om te bevestigen dat het ontbijt geleverd was bij mijn ouders. Jammer vind ik de hoge prijzen, zeker voor een ontbijt, voor de rest is het helemaal geweldig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    jammer

    Bert10-11-2017

    Ontbijt en ballon niet geleverd juiste datum. Verrassing mislukt, niks geleverd en toch moeten betalen. Klantenservice is onprofessioneel, klantonvriendelijk en wil niet meedenken in oplossingen. Zeer zeer kwalijk!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bedankt!

    Richard van den Heuvel25-10-2017

    Zeer tevreden met Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam. Ik heb al eens eerder bij hun besteld en dat wisten ze mij op de chat ook te vertellen, ik weet niet hoe ze het bij houden, maar ik voelde mij hierdoor heel speciaal. Ik vond het ontbijt beter dan de eerste keer, maar wellicht komt dat ook doordat ik opnieuw bestelde en ik wat extra's heb gekregen. Ik voel me in iedergeval ondanks dat het hier om een webshop gaat toch echt een klant, en word ik met gevoel geholpen. Groet Richard.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Afspraken niet nagekomen

    Rob18-10-2017

    Mijn ervaring met beschuitje.nl zijn ronduit slecht ! Ik had bij het ontbijt een kaart besteld met een leuke tekst, die was niet bijgeleverd. Daar direct over gebeld en mij werd beloofd dat diezelfde dag de kaart zou worden nageleverd. Is niet gebeurd. Ik had een champagneontbijt + kinderchampagne ontbijt; echter de kinderfles was er niet bij. Verrassing grotendeels mislukt! Daarna meerdere keren gebeld, mijn nummer achter gelaten met het verzoek om terug te worden gebeld, via Nielz op de website mijn nummer achter gelaten... In 6 weken tijd niet gelukt om met Beschuitje.nl in contact te komen. Daarom uit ik mijn ongenoegen nu maar op de website...

    Ontbijtservice Beschuitje24-10-2017

    Beste Rob, Het klopt dat u contact heeft gehad met Ontbijtservice Beschuitje voor het ontbreken van de kaart. Naar alle waarschijnlijkheid is de kaart uit de mand geraakt doordat het ontbijt voor de deur is afgeleverd omdat de ontvangers niet open deden. Zondag hebben wij contact met u hierover gehad en wij hebben op zondag direct een nieuwe kaart met de persoonlijke boodschap op de post gedaan. Wij begrijpen uw teleurstelling, echter hebben wij er alles aan gedaan om het ontbijt goed en volledig af te leveren, echter zijn wij wel afhankelijk van de ontvangers hierin, wie zowel niet reageerde op de bel als op de telefoon. Groet, Ontbijtservice Beschuitje.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Hartelijk dank

    Richard Wolters09-09-2017

    Beste beschuitje.nl, via deze weg wil ik jullie ontzettend bedanken voor het verzorgen van het ontbijt bij mijn ouders. Het bestellen ging zeer gemakkelijk en de chat functie is op functionaliteit en snelheid fantastische! Het ontbijt zag er prima verzorgd uit, leuk dat de medewerker zelfs de tafel ging dekken en koffie ging zetten. Groet Richard Wolters

    Mfranden04-10-2017

    Geachte ontbijtservice Helaas heb ik bij jullie niet zoon goede ervaring . 3-8-2017 heb ik een jubileum ontbijt besteld voor onze zoon te leveren in weert op 6001 JH Nr 312 Helaas niet ontvangen Zeer teleurgesteld naar jullie gebeld daar werd mij verteld dat dit bijna nooit voorkwam uw medewerker zou het bedrag van 40€ terug storten en een tegoedbon sturen als pleister op de wond Hier wacht ik tot op heden op Heb meerder mails verstuurd Dit vind ik niet erg klant vriendelijk en zeker geen service Met vriendelijke groet Marianne fransen Nederhoven 13 6002 xb weert Tel 0495525745

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Champagne Ontbijt

    Familie Stolk31-08-2017

    Voor mijn vrouw haar 50e verjaardag een ontbijt besteld bij beschuitje. Via de chat werd ik snel geholpen en samen kozen we voor het ontbijt met bubbels. Het ontbijt werd keurig op tijd bezorgd (ondanks het slechte weer), de jonge man hielp mij met de tafel dekken en mijn vrouw kwam ondertussen naar beneden. We hebben samen heerlijk genoten, alles was vers en meer dan voldoende.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Huwelijksontbijt

    Reith22-08-2017

    Voor een pasgetrouwd stel een ontbijt besteld bij Ontbijtservice Beschuitje. De ervaringen hebben we dan ook vooral van horen zeggen ;) Ons is verteld dat het ontbijt echt prima verzorgd was, lekker en meer dan genoeg voor twee personen. We hadden gekozen voor luxe extra uitgebreid overigens. Aflevering was zeer verzorgd en onze vrienden waren aangenaam verrast. Echt een kado waar je met een prettig gevoel op terugkijkt. Op de site kun je verschillende samengestelde pakketten bestellen trouwens, en wat de naam niet doet vermoeden: ze doen ook lunchpakketten en hebben overige kado-ideeën. Voor ieder budget is er iets vind ik.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bedankt

    Sharon19-08-2017

    Hoi sorry late reactie, maar ze vond het hartstikke leuk. Bedankt nog voor jullie goede service en wie weet tot de volgende bestelling.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Beschuitje bedankt

    Dennis18-08-2017

    Vanochtend hebben jullie mijn ouders verrast voor hun 50 jarig huwelijk. Ik heb begrepen dat naast het heerlijke ontbijt hun vooral de aardige medewerker opviel. Hij kwam aanrijden en feliciteerde het bruidspaar uitgebreid, daarna heeft hij de tafel gedekt en alles netjes neergezet. Ik vind de service helemaal top! Bedankt voor dit geslaagde cadeau.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Champagne ontbijt

    yvonne18-08-2017

    Het ontbijt is zeer zeker in de smaak gevallen, mijn schoonouders waren blij verrast.
    De producten waar geen sesam in zat waren apart verpakt van de overige producten, dus dit is helemaal goed verlopen! We zijn er erg blij mee. Het eten en drinken was verder ook echt vers dus eigenlijk alles positief! Blijf vooral zo doorgaan.
    Bedankt voor je mail!
    Met vriendelijke groet,
    Yvonne

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Champagne ontbijt

    rothco18-08-2017

    Beste mensen van Beschuitje.nl,

    Afgelopen vrijdag, 31 juli, hebben jullie namens mij een champagneontbijt gebracht op de Rembrandtweg in Amstelveen. Bestelnummer was BS.15.16354, zie onder.
    Ik wilde jullie even laten weten dat het enorm op prijs is gesteld, er enorm van is gesmuld, maar dat er geen koffie bij zat (ik had 2 koffie aangevinkt), die moesten deze mensen zelf zetten. Dus daar is ergens iets misgegaan. Misschien goed voor jullie om te weten, vooral ook om de klantentevredenheid hoog te houden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Bedankt voor je hulp

    SABRINA 17-08-2017

    Ik ben geen held met computers. Na enige pogingen via de chat geholpen en het was zo besteld. Nu afwachten hoe het ontbijt zondag gaat bevallen. Groet Sabrina

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Bedankt

    Familie Reith17-08-2017

    Hartelijk bedankt, vanochtend hebben wij heerlijk genoten van het ontbijt. Keurig op tijd bezorgd, en meer dan voldoende keuze.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    slechte service

    johnsablerolle13-08-2017

    champangne pakket voor 2 personen besteld kosten 60 euro!! er zaten geen zachte witte en bruine broodjes in geen bestelde koffie waar waren de bonbons?? eieren steenkoud sap was warm de champangne was ook warm raad dit bedrijf niet aan!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Bedankt

    Erik en Daphne van Manen 13-08-2017

    Goedemorgen Niels,
    Bedankt voor het heerlijke ontbijt, voor dit ontbijt sta ik graag vroeg op. Niet alleen vroeg maar zowaar ook met een lach!
    Een goed begin van het weekend. En jij ook een fijn weekend gewenst.
    Groetjes,
    Daphne

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bedankt

    Familie Johanson09-08-2017

    Ik vond de website van deze service erg leuk, en heb er daarvoor voor deze aanbieder gekozen. Het bestellen was best lastig, maar ik werd snel en goed via de chat geholpen, al had ik liever gehad dat ik telefonische kon bestellen. Het ontbijt is vanochtend exact om half negen bezorgd door een vriendelijke man. Ik had gekozen voor het ontbijt met bubbels op advies van de medewerker. Het is helemaal naar wens geweest! Bedankt voor de goede zorgen en wellicht tot ziens Groet Familie Johanson

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bedankt!

    Familie Horst 08-08-2017

    Mij is gevraagd om kort mijn ervaring te delen. Ik heb vorige week een ontbijt besteld voor mijn moeder wie vandaag 65 werd. Mijn vader stond ook vermeld op de kaart. Ik ben gebeld door een medewerker van beschuitje met de vraag of mijn vader vanochtend ook thuis was. Daarop antwoorde ik iets wat verbaasd ja! De reactie van de medewerker was dat ze er kosteloos een ontbijt voor 2 van zouden maken. Dat vind ik service en dat heb ik uiteraard ook gemeld aan de medewerker. Ga zo door jullie zijn top! Bedankt! Ook namens mijn vader en moeder.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Champagne ontbijt

    Iris08-08-2017

    Prima service, prima kwaliteit, enig nadeel de bezorgtijden zijn blokken van een uur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bedankt

    Esther van Doorn06-08-2017

    Gisteren hebben jullie namens ons bedrijf een aantal (naar horen zeggen) heerlijke ontbijtjes bezorgd. Mijn collega's waren super enthousiast over de inhoud en de bezorging. Ik zelf heb een heel fijn gevoel over gehouden aan de communicatie met Beschuitje.nl; een snelle chat, reacties op mijn mails en even na bellen om alles te controleren, dit zie je niet altijd bij internet bedrijven. In eerste instantie vond ik de prijs redelijk hoog, maar door hun service en de inhoud vind ik het meer dan waard! Bedankt en hopelijk tot ziens bij mij aan de deur!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    doe het niet

    loes04-08-2017

    Een ontbijt besteld voor mijn schoonouders als kado voor hun huwelijksdag...Op de feestelijke dag was er geen ontbijt bezorgd, wat ontzettend sneu was voor ons, maar ook voor mijn schoonouders. De dag begint al zuur... Toen diverse malen gebeld, maar je staat zolang in de wacht omdat ze het zo "druk" hebben. Je kunt op een gegeven moment je bericht inspreken zodat ze terug bellen, dat doen ze ook niet. Alleen via de chat maak je snel contact. Maar goed, door een "communicatiefout" was het ontbijt niet geleverd....het minste van alles, ze maken geen excuses en niks!! Terwijl het een kado is wat je geeft!

    Daan04-08-2017

    Oplichters!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloze service

    Karin29-06-2017

    Ik wilde mijn vader verrassen op Vaderdag met een ontbijt. Kwam via google terecht bij beschuitje.nl
    De website lijkt klantvriendelijk, je kunt meteen per chat een vraag stellen en krijgt meteen antwoord....

    Je kon het bezorgmoment uitkiezen maar op het uitgekozen bezorgmoment kwam er niets.....na 2 uur wachten was er nog niets....meteen gebeld. Je kirjgt een bandje waarop wordt gezegd dat het "momenteel erg druk is" en dat je een bericht om terug te worden gebeld kunt achterlaten of je kunt blijven wachten.
    Ik heb nu in total 4 keer gebeld...Bij alle 4 de keren heb ik eerst 15 minuten "in de wacht" gestaan.
    Daarna met ene XX (Naam verwijderd ADMIN) gesproken en mijn beklag gedaan. Hij zou met de chauffeur gaan checken of het echt niet was afgeleverd (???) en mij daarna terugbellen...Na 3 dagen had ik nog niets gehoord...teruggebeld en wederom hetzelfde (wacht) liedje, waarna na een kwartier deizelfde XX (Naam verwijderd ADMIN) aan de lijn kwam en beweerde dat hij mij nog nooit had gesproken. Weer het verhaal gedaan en zou weer worden teruggebeld. NU wat langer geduld geoefend maar na 5 daugen weer niet teruggebeld.

    Nu heb ik er genoeg van.... en zit nu voor de 4de keer in die drukke "wachtrij" aan de telefoon...klokt tiks inmiddels op 32 minuten a € 0,35 cent per minuut

    Kosten van dit "onbezorgde" ontbijt?

    Vaderdag ontbijt € 35 eur
    4 keer bellen € 45 eur

    NOOIT DOEN!!

    loes04-08-2017

    Het bovenste verhaal vandaag exact hetzelfde meegemaakt, idd heel enthousiast over de mail/chat, dus besteld! Als kado besteld voor schoonouders die hun trouwdag vieren.... Het ontbijt is er nooit geweest! Diverse keren gebeld, nemen nooit op omdat ze het druk hebben!! Je word ook niet meer terug gebeld! Waardeloos bedrijf!! Nooit doen, kost je alleen maar geld, en een begin van een zure dag...

    Niels08-08-2017

    Beste Loes, Wij hebben naar aanleiding van het niet leveren van het ontbijt veelvuldig contact met elkaar gehad. Wij hebben u uitgelegd wat er mis is gegaan, zowel telefonische als meerdere keren per chat. Wij vinden het net als u heel vervellend dat het is misgegaan, maar helaas zijn wij ook soms net mensen en maken wij fouten. Groet Ontbijtservice Beschuitje.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima service

    Richard25-06-2017

    Vanochtend een heerlijk ontbijt ontvangen omdat we vandaag exact 25 jaar getrouwd zijn! Overigens was er ruim voldoende keuze, en zitten we er nu van te lunchen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heerlijk ontbijt

    Peter Peijnenburg16-06-2017

    Bedankt voor het bezorgen van een heerlijk ontbijt voor mij en mijn vrouw. Dit ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk! Het leek in onze huiskamer wel een ontbijtzaal van een hotel, wat een heerlijkheden! Vriendelijke jonge man wie het geheel bezorgde en bij ons binnenkwam.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Leuk en origineel idee

    Rutger Wuppels20-04-2017

    Om mijn vriendin te verrassen tijdens een dagje uit heb ik een picknickmand besteld bij Beschuitje.nl. Toen ik voor het eerst op deze site kwam, was ik meteen verkocht door het leuke en originele idee. Tot op heden ben ik nog geen enkel ander bedrijf tegengekomen dat het zo aanpakt. Beschuitje.nl verkoopt goedgevulde picknickmanden en bezorgt deze door het hele land. Zij zorgen ervoor dat alle ingrediënten voor een overheerlijke picknick in de mand zitten, waardoor je hier zelf geen rekening mee hoeft te houden. Hartstikke makkelijk dus. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar zo af en toe is het best wel eens leuk om dit te doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Beschuitje.nl

    Uw beoordeling