NederlandReview

    Ervaringen Beschuitje.nl

    Is het bijna Valentijnsdag, je trouwdag, is je partner jarig of heb je iets anders te vieren? Dan is een ontbijt laten bezorgen op die speciale dag wel een leuk idee. Of misschien wil je lekker gaan picknicken? Dat kan allemaal bij Beschuitje.nl. Of je bij hen waar voor je geld krijgt, en een goede bezorgservice en nog veel meer lees je hier bij NederlandReview.

    Over Beschuitje.nl

    Ontbijtservice Beschuitje.nl bezorgt op iedere dag van het jaar, dus ook op feestdagen. Een ontbijt wordt door hen tussen 06.00 en 13.00 uur op het door jou gewenste tijdstip bezorgd in heel Nederland en België. Je kunt zelf de bezorgkosten berekenen met de bezorgkosten berekener op de website. In veel plaatsen levert Ontbijtservice Beschuithe.nl de bestelling gratis af. De bezorgkosten worden berekend op basis van de afstand tussen het afleveradres en de dichtstbijzijnde Ontbijtservice Beschuitje vestiging. Een ontbijt voor de volgende dag moet je vóór 18.00 uur bestellen. Je kunt bij hen betalen met iDeal, creditcard, via een overschrijving of contant aan de deur. Zij accepteren ook de Nationale Ontbijtbon en VVV cadeaubonnen. Standaard levert Ontbijtservice Beschuitje bij ieder ontbijt een kaartje. Op dit kaartje kun je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger laten vermelden.


    Kijk mee naar hoe beschuiten worden gemaakt in de fabrieken van Bolletje

    Diensten

    Bij Beschuitje.nl kun je kiezen uit de volgende ontbijtjes en picknicks:

    • Champagne ontbijt
    • Moët & Chandon ontbijt
    • Luxe ontbijt
    • Ontbijt met bubbels
    • Vis ontbijt
    • Biologische ontbijt
    • Beauty ontbijt
    • Frans ontbijt
    • Uitgebreid ontbijt
    • Vegetarisch ontbijt
    • Italiaans ontbijt
    • Spaans ontbijt
    • Beschuit met muisjes!
    • VIP ontbijt
    • Erotisch ontbijt
    • Kinderontbijt
    • Kinder Champagne Ontbijt
    • Picknicktime
    • Luxe Picknickmand
    • Tapas Picknickmand por dos
    • En nog meer Picknickmogelijkheden...

    Daarnaast is het ook mogelijk om een cadeau toe te voegen uit het ruime assortiment cadeauartikelen. Of je doet er een leuke feestballon met tekst bij. Mocht je om wat voor reden dan ook het ontbijt willen annuleren, dat kan, doe dit wel op tijd!

    Klachten

    De klantenservice van Beschuitje.nl is 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail en fax bereikbaar. Telefonisch dagelijks tot 12.00 uur. Het e-mailadres is info@beschuitje.nl en het telefoonnummer 0900 23 724 84. Als je niet tevreden bent over de kwaliteit of kwantiteit van het geleverde product dan kun je dit in een e-mail doorgeven. Zij proberen dan met jou tot een passende oplossing te komen.

    Deel je ervaringen met Beschuitje.nl

    Heb jij al eens genoten van een ontbijt van Beschuitje.nl of lag je met een knorrende maag in je bed te wachten op een levering die niet kwam? Voldeed het ontbijt aan je verwachtingen naar de prijs die je betaalde, of vond je het wat karig misschien? Al deze ervaringen, positief of negatief, horen wij graag van je hier op NederlandReview!

    Een ontbijtje laten bezorgen? Het kan bij Beschuitje.nl, maar hoe bevalt deze onbijtservice eigenlijk echt? Lees de ervaringen en reviews van echte klanten die hier bestelden!

    Beschuitje.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (85)

    4,4
    35% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4,6
    Service
    rating
    4,4
    Prijs
    rating
    4,2
    Leveren
    rating
    4,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ontbijt

    Heel slecht, ze zijn gewoon niet op komen dagen op de goede datum. Klantcontact alleen via mail. Moeilijk doen over annuleren, omdat de verjaardag toch echt geweest was hoefde ik niet meer. En dan ook maar de helft terug betalen (tot nu toe), ik ben nog steeds bezig voor de andere helft. Voor mij nooit weer.

    Door: Marga 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Vaste klant

    De chaffeurs kennen mij volgens mij allemaal! Altijd heerlijk een ontbijt van jullie te ontvangen als mijn man en ik vrij zijn op zondag. We noemen het al lazy sundays met netflix. Groetjes Kim

    Door: Kim 02-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Luxe Ontbijt

    Ontbijt besteld net voor 18.00, vanochtend keurig geleverd. Kaartje mooi, ontbijt lekker, en alles was aanwezig wat ik besteld had.

    Door: Sanne van Driel 29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Champagne ontbijt

    Prima ontbijt, keurig bezorgd. Ik miste overigens wel zout en een beetje mayo voor op het eitje.

    Door: James 26-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

    Mijn ouders hebben een heerlijke ochtend gehad. Alles was zeer goed verzorgd en ze zeggen dat ze er nog 2 dagen van kunnen eten! Dank, dank, dank, het was voor ons een bijzondere dag, wie gelukkig nu al goed begonnen is.

    Door: Petri van Bennekom 17-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Champagne ontbijt

    Goed van kwaliteit en geleverd op de door mij aangegeven bestemming en tijd.

    Door: Ricardo 13-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Luxe Picknickmand

    2 weken geleden heb ik een luxe picknickmand besteld, ik kreeg een houtenkist met wat kopjes/borden en bestek van de Action. Hierover een klacht ingediend en naar heel veel moeite alsnog een mand gekregen. Alleen was dit een fietsmand! Ik heb dus 90 euro hiervoor betaald en geen luxe picknickmand ontvangen. Het ergste is nog de slechte klantenservice en dat ze weigeren een verkeerd geleverd product terug te nemen. Een advies: koop hier niets!

    Door: j.Laurant 07-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Luxe ontbijt (4 personen)

    Voor ons en een bevriend stel een ontbijt via jullie laten bezorgen bij een vakantiehuisje in Zwolle. Het ontbijt werd verzorgd en bezorgd door de vestiging in Meppel. Een vriendelijke jonge vrouw, heeft keurig en op tijd het ontbijt bezorgd, en wij hebben een smakelijke ochtend gehad.

    Door: Petra 15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Diverse ontbijtjes

    Voor onze fietsenwinkel roepen we vaak jullie hulp in, om mensen voor hun aankoop te bedanken. De verrassing is altijd groot en we ontvangen met regelmaat leuke berichtjes, wat de verkoop van fietsen dan weer stimuleert. Dank voor de samenwerking groet Ingrid.

    Door: Ingrid 09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Luxe ontbijt

    Heerlijk ontbijt waar we niet 1 maar 2 ochtenden van hebben genoten groet Ingrid

    Door: Ingrid 08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Champagne ontbijt

    Een dikke vette 10 voor jullie ontbijtservice! Mijn ouders hebben een geweldige ochtend gehad, speciale dank hierbij voor de medewerker Tim, met zoveel geduld en liefde hebben ze een top ochtend gehad.

    Door: Yoni ter Brake 07-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Uitgebreid ontbijt met fles bubbels

    Goed verzorgd, kwaliteit was meer dan prima. Bezorging was keurig netjes, en ruim binnen de marge.

    Door: Kelly Opmarsen 05-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    2 x Champagne ontbijt

    Voor mijn ouders een heerlijk ontbijt besteld via jullie website. Het bestellen ging prima, en het bezorgen was fantastische; nadat mijn ouders waren bijgekomen van de schrik (het was vroeg) heeft de jonge dame de tafel gedekt en mijn ouders volledig in de watten gelegd. Eerlijk is eerlijk bijna 100 euro voor een ontbijt is niet goedkoop, maar ik en zeker mijn ouders hebben genoten van jullie service.

    Door: Kim 03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    ontbijt

    Nooit hier bestellen. Ik bestelde een champagne ontbijt voor mijn ouders op de camping. Ouders bleven opeens toch thuis. Of ik het om kon zetten. Ik moest een nieuwe bestelling plaatsen, en opeens kwam daar meer dan 30 euro koerierskosten bij. Ik heb die bestelling niet afgemaakt en hen laten weten dat ik hier niet blij mee was. Ze zeiden dat ze er niets aan konden doen. Dus heb ik de originele bestelling geannuleerd, daar kwamen kosten bij - DE HELFT VAN HET AANKOOP BEDRAG!!! Ik had eerst reviews moeten lezen. Nu gaan we ze lekker zelf een ontbijt brengen. Maar doe dit niet mensen, wat een gedoe! Overal ter wereld, krijg je je geld terug, maar hier kost een annulering net iets meer dan 30 euro!

    Door: Wanda Verbeek 23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Champagneontbijt

    Geen enkel pluspunt. Verkeerde ontbijtjes geleverd, voor een zeer speciale gelegenheid. Te slecht voor woorden. Klantenservice is helemaal belabberd. Werken ook onder Ontbijt.nl of Sandwich.nl
    Het zijn echt oplichters. NOOIT meer iets bestellen bij deze firma.

    Door: Edith van Helmondt 02-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    ontbijt compleet

    in een woord waardeloos , wordt niet gedaan wat is beloofd.

    Door: W.Grondman 04-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    2x champagne ontbijt

    Het zijn gewoon oplichters
    Geen ontbijt ontvangen wil betaald.

    Door: Ronald Dekkers 29-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    1x luxe ontbijt

    Helaas verrassingsontbijt op zaterdag 22 juni ontvangen. Helaas geen telefonisch contact mogelijk, wel per email. Gelijk antwoord dat ze het zouden doorgeven aan leveringsvestiging in Almere. Daar had ik geen belang bij. Had opdracht bij beschuitje. Nl gedaan. Na wat heen en weer mails toch binnen enkele uren geld terug gekregen. Dat siert deze firma. Maar geen verrassingsontbijt. Ik moest alsnog zelf zorgen voor een ontbijt op zaterdag.

    Door: Pieter Ypma 24-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Onbijt 2x oplichting

    Onvervalste oplichters. Bestel hier niet! Ontbijt nooit verschenen tot 2x toe. Elke x een slechte smoes. Service is echt walgelijk. Nogmaals BESTEL HIER NIET!!!!!

    Door: Yentl van Heest 21-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Italiaans ontbijt

    Het ontbijt was minimaal van kwaliteit, ik miste de bubbels, broodjes niet echt vers, jus uit een flesje dus ook niet vers. Het belg was een mix van Frans en Italiaans. Wel voldoende qua hoeveelheid.

    Wat ook jammer is dat ik hierover een klacht heb ingedient en hier geen vervolg op is gegeven.

    Door: Marc 06-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Beschuitje.nl

    Uw beoordeling