NederlandReview

    Ervaringen Beschuitje.nl

    Is het bijna Valentijnsdag, je trouwdag, is je partner jarig of heb je iets anders te vieren? Dan is een ontbijt laten bezorgen op die speciale dag wel een leuk idee. Of misschien wil je lekker gaan picknicken? Dat kan allemaal bij Beschuitje.nl. Of je bij hen waar voor je geld krijgt, en een goede bezorgservice en nog veel meer lees je hier bij NederlandReview.

    Over Beschuitje.nl

    Ontbijtservice Beschuitje.nl bezorgt op iedere dag van het jaar, dus ook op feestdagen. Een ontbijt wordt door hen tussen 06.00 en 13.00 uur op het door jou gewenste tijdstip bezorgd in heel Nederland en België. Je kunt zelf de bezorgkosten berekenen met de bezorgkosten berekener op de website. In veel plaatsen levert Ontbijtservice Beschuithe.nl de bestelling gratis af. De bezorgkosten worden berekend op basis van de afstand tussen het afleveradres en de dichtstbijzijnde Ontbijtservice Beschuitje vestiging. Een ontbijt voor de volgende dag moet je vóór 18.00 uur bestellen. Je kunt bij hen betalen met iDeal, creditcard, via een overschrijving of contant aan de deur. Zij accepteren ook de Nationale Ontbijtbon en VVV cadeaubonnen. Standaard levert Ontbijtservice Beschuitje bij ieder ontbijt een kaartje. Op dit kaartje kun je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger laten vermelden.


    Kijk mee naar hoe beschuiten worden gemaakt in de fabrieken van Bolletje

    Diensten

    Bij Beschuitje.nl kun je kiezen uit de volgende ontbijtjes en picknicks:

    • Champagne ontbijt
    • Moët & Chandon ontbijt
    • Luxe ontbijt
    • Ontbijt met bubbels
    • Vis ontbijt
    • Biologische ontbijt
    • Beauty ontbijt
    • Frans ontbijt
    • Uitgebreid ontbijt
    • Vegetarisch ontbijt
    • Italiaans ontbijt
    • Spaans ontbijt
    • Beschuit met muisjes!
    • VIP ontbijt
    • Erotisch ontbijt
    • Kinderontbijt
    • Kinder Champagne Ontbijt
    • Picknicktime
    • Luxe Picknickmand
    • Tapas Picknickmand por dos
    • En nog meer Picknickmogelijkheden...

    Daarnaast is het ook mogelijk om een cadeau toe te voegen uit het ruime assortiment cadeauartikelen. Of je doet er een leuke feestballon met tekst bij. Mocht je om wat voor reden dan ook het ontbijt willen annuleren, dat kan, doe dit wel op tijd!

    Klachten

    De klantenservice van Beschuitje.nl is 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail en fax bereikbaar. Telefonisch dagelijks tot 12.00 uur. Het e-mailadres is info@beschuitje.nl en het telefoonnummer 0900 23 724 84. Als je niet tevreden bent over de kwaliteit of kwantiteit van het geleverde product dan kun je dit in een e-mail doorgeven. Zij proberen dan met jou tot een passende oplossing te komen.

    Deel je ervaringen met Beschuitje.nl

    Heb jij al eens genoten van een ontbijt van Beschuitje.nl of lag je met een knorrende maag in je bed te wachten op een levering die niet kwam? Voldeed het ontbijt aan je verwachtingen naar de prijs die je betaalde, of vond je het wat karig misschien? Al deze ervaringen, positief of negatief, horen wij graag van je hier op NederlandReview!

    Een ontbijtje laten bezorgen? Het kan bij Beschuitje.nl, maar hoe bevalt deze onbijtservice eigenlijk echt? Lees de ervaringen en reviews van echte klanten die hier bestelden!

    Beschuitje.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (97)

    4
    34% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Leuk en origineel idee

    Om mijn vriendin te verrassen tijdens een dagje uit heb ik een picknickmand besteld bij Beschuitje.nl. Toen ik voor het eerst op deze site kwam, was ik meteen verkocht door het leuke en originele idee. Tot op heden ben ik nog geen enkel ander bedrijf tegengekomen dat het zo aanpakt. Beschuitje.nl verkoopt goedgevulde picknickmanden en bezorgt deze door het hele land. Zij zorgen ervoor dat alle ingrediënten voor een overheerlijke picknick in de mand zitten, waardoor je hier zelf geen rekening mee hoeft te houden. Hartstikke makkelijk dus. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar zo af en toe is het best wel eens leuk om dit te doen.

    Door: Rutger Wuppels 20-04-2017
    Heb een paas ontbijt besteld, we zitten steeds op te wachten 13-04-2020

    We hebben een paas ontbijt besteld maar zit ten er nog steeds op te wachten

    Marjan 17-04-2020

    Het is toch overduidelijk dat deze positieve recensie door iemand van binnen het bedrijf geschreven is. Zelf helaas deze week ook een zeer slechte ervaring met dit “bedrijf” Bestel hier niet!!!

    Willem 03-05-2020

    Wij waren 19 april 35 jaar getrouwd jl. ik dacht, een lekker ontbijtje bestellen. Maar dat ontbijtje liep uit op een grote teleurstelling. Dat ontbijtje voor drie personen moest uit IJsselstein komen 4 km van ons vandaan. tussen 8:30 uur en 9:30 uur zou het ontbijtje komen. Maar over en weer gebeld kwam, ons ontbijt om 11:50 uur uit Rotterdam. 60 km van ons vandaan. Het hoofdkantoor zei ons, ja dat kan gebeuren, dat staat ook in onze Alg. voorwaarden. De broodjes waren gekrompen en taai, de eieren waren koud, de vleeswaren waren warm, in één woord smerig. En dat voor 67 euro. Met deze mensen is gewoon niet te communiceren. Of gooi de Alg. voorwaarden overboord en gebruik je gezond verstand en ik wil gewoon een nieuw ontbijt. meer niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Super !

    Had er weinig vertrouwen in na het lezen van de reviews , slechter service , niet gelverd et etc maar t was een top ontbijt ! Vriendelijke bezorgster , goed eten en lekkere broodjes , alleen een koud ei maar dat kan ook niet anders ! Keurig op tijd
    Had er niet meer op gerekend dat t kwam maar voor mij ook een aangename verrassing dat het goed was en service gericht geleverd. Kleine tip
    Doe wel wat aan jullie bereikbaarheid en het beantwoorden van de mail
    Verder top ! Echt waar , dank jullie wel
    Vr gr Ronald uit Amsterdam

    Door: Ronald Patrick van Strien 20-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bedankt!

    Zeer tevreden met Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam. Ik heb al eens eerder bij hun besteld en dat wisten ze mij op de chat ook te vertellen, ik weet niet hoe ze het bij houden, maar ik voelde mij hierdoor heel speciaal. Ik vond het ontbijt beter dan de eerste keer, maar wellicht komt dat ook doordat ik opnieuw bestelde en ik wat extra's heb gekregen. Ik voel me in iedergeval ondanks dat het hier om een webshop gaat toch echt een klant, en word ik met gevoel geholpen. Groet Richard.

    Door: Richard van den Heuvel 25-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bezorging ontbijt super.

    Beste Beschuitje
    Na druk overleg op de mail had ik een beetje buik pijn ooo ,jee komt dit wel goed.
    Nou het is super goed gekomen .
    Ik ben dit wel een beetje verplicht tegen over jullie ,
    Maar het was echt super heb er geen andere worden voor.
    Hopelijk kan ik met deze recensie jullie negatieve reacties een beetje te niet doen.
    Ga zo door .
    Nogmaals een tevreden klant.
    Afdeling den haag.

    Door: Sonja 12-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Abraham ontbijt

    Het ontbijt werd een uur te laat bezorgd, contact met de bezorgservice loopt erg moeizaam, alles per mail.
    Het dienblad half ik wel van een andere kwaliteit verwacht. Ik zou de volgende keer verder kijken helaas.

    Door: marieken arts 26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    2x Champagne ontbijt, mooie ballon en bed tafeltje

    Champagne ontbijt met wat spulletjes besteld voor me pa&ma als ontbijt voor hun 40 jarige huwelijk.
    Handig die tijdsblokken: Tussen 9 en 10 zou het bezorgd worden. Nou dat was 11:45...

    Op de chat om 10:15 konden ze niet vertellen hoe laat het er zou zijn. Wel dat het bij hun leverancier uit Papendrecht kwam. Zelf maar gegoogeld wie dat zou moeten zijn want beschuitje.nl wou niet bellen. Dat moest ik zelf maar doen. Schandalig behandeld op de chat en dat voor bijna €100,-

    De foto's die ik heb gezien zag het er wel leuk en goed uit. Of dat het was weet ik nog niet. De champagne zag er in ieder geval niet koud uit...(condens etc.) Mooie ballon ook en grappig bed tafeltje. Jammer dat het zo laat geleverd werd en er niet vanuit hun een telefoontje komt. Ook triest dat ze zelf te lui zijn om het even te controleren voor de klanten.

    Hier bestellen wij nooit meer.

    Door: Gideon 24-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    2 x Champagne ontbijt

    Voor mijn ouders een heerlijk ontbijt besteld via jullie website. Het bestellen ging prima, en het bezorgen was fantastische; nadat mijn ouders waren bijgekomen van de schrik (het was vroeg) heeft de jonge dame de tafel gedekt en mijn ouders volledig in de watten gelegd. Eerlijk is eerlijk bijna 100 euro voor een ontbijt is niet goedkoop, maar ik en zeker mijn ouders hebben genoten van jullie service.

    Door: Kim 03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Champagne Ontbijt

    Voor mijn vrouw haar 50e verjaardag een ontbijt besteld bij beschuitje. Via de chat werd ik snel geholpen en samen kozen we voor het ontbijt met bubbels. Het ontbijt werd keurig op tijd bezorgd (ondanks het slechte weer), de jonge man hielp mij met de tafel dekken en mijn vrouw kwam ondertussen naar beneden. We hebben samen heerlijk genoten, alles was vers en meer dan voldoende.

    Door: Familie Stolk 31-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Super

    Net is het ontbijt bij mijn ouders bezorgd voor Mn pa zn verjaardag.
    Nadat ik besteld had was ik erg geschrokken van de recensies. Nergens voor nodig. Ontbijt was vers, eitjes zelfs nog warm. Verschillende soorten vleeswaren en kazen. Van alles meer dan genoeg. Echt heel erg goed. Leuk kaartje er bij met de felicitaties.
    Beslist een herhaling waard!

    Door: Yvonne 03-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Ondanks de slechte recensies hier toch een ontbijt besteld, maar wij hebben het gewoon geleverd gekregen en was super goed verzorgt kan niet anders zeggen, bezorg afspraak gemaakt tussen 12.00-13.00 uur, ze waren er om 12.15 dus keurig op tijd, heerlijk genoten met 6 personen en zelfs nog veel over gehouden

    Door: Rik 26-12-2018
    rik 29-12-2018

    nee zeker niet, heb via de vestiging Boxmeer een perfect ontbijt gekregen! kom eventueel graag in contact, heb er foto's etc van.

    Flora 31-01-2019

    Ik heb ook besteld... maar kan geen email vinden van hun.. laat staan telefoon nummer! Heeft u dat voor me.. hoe ik met hun in contact kan komen? Grt flora

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Moederdag ontbijt 1 persoon

    Leek een leuk idee om bij beschuitje.nl
    Te bestellen.
    Maar nee moederdag ontbijtje zou tussen 8:30 en 9:30
    Bezorgd worden het is nu 11:49 en nog niks.
    Krijg steeds dit antwoord van hun
    Staat in de planning.
    Kan niks meer voor u betekenen.
    Bestel hier niks meer

    Door: NADIA 10-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Ontbijtje met bubbels

    Beschuitje.nl
    Vandaag zou er een ontbijtje geleverd worden, NIET DUS. Zonder opgaaf van reden hebben ze de bestelling gewoon geannuleerd. Weg verrassing.
    Lieve mensen bestel hier niet.
    Slechte reviews halen ze gelijk weg.

    Door: Lian 05-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    4 luxe ontbijtjes

    Bestelde ontbijt niet ontvangen!
    Als verrassing ontbijt besteld ter ere van 50e verjaardag van schoonzus. Echter nooit aangekomen. Kreeg als excuus een vaag verhaal dat via iDeal de betaling niet automatisch was verwerkt. Ik kon aantonen dat ik had betaald en had bestelorder waarin stond dat het bezorgd zou worden op aangeven datum en tijd. Ik was niet gebeld dat er problemen waren met betaling, maar je kunt hen ook niet bellen want er is nergens een telefoonnummer aangegeven. Je kunt alleen mailen. Coulant en klantvriendelijk zijn ze ook niet!

    Door: J.Faber 03-05-2020
    J. Faber 03-05-2020

    Vergeten de “NEE” aan te tikken, want ik zou hier dus NOOIT weer iets bestellen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Italiaans ontbijt

    Mijn vriendin wilde haar man verrassen voor zijn verjaardag op 10-4 dus ik had een Italiaans ontbijt besteld en hun adres als afleveradres opgegeven. Ten eerste pakte de site het afleveradres niet mee (na eerst een half uur tobben en 3x chatcontact) en moest ik maar een aparte email sturen met het afleveradres en het telefoonnummer waarop er van te voren gebeld kon worden. Zij wilde er ook een kaartje met tekst bij doen voor haar man, wat ik ook braaf had ingevuld.

    Wat schetst onze verbazing: op de afgesproken dag staat (natuurlijk) het ontbijt bij mijn voordeur en niet bij die van m'n vriendin! Na contact zei men ons dat de bezorger bij haar aan de deur had gestaan maar dat er niemand opendeed. Dit is een erg ongeloofwaardig verhaal, temeer omdat mijn vriendin nog een briefje op haar voordeur had geplakt met het telefoonnummer van haar man, maar hij is niet gebeld. Ook ik had zijn telefoonnummer doorgegeven in dezelfde mail als het afleveradres. Je bent alert op de voordeurbel want je verwacht een bezorging toch? Ook had de bezorger het bij hun buren af kunnen geven maar nee, in plaats daarvan is hij maar half Goes doorgereden en heeft hij het bij mij voor de deur gezet. Ook het kaartje met tekst voor haar man zat er niet bij!

    Zowel mijn vriendin als ik hebben diverse mailtjes hierover gestuurd hoe beschuitje.nl dacht dit te compenseren maar totaal geen reactie hierop, alleen het ongeloofwaardige verhaal dat er niet open werd gedaan.
    Het was wel een lekker ontbijt naar ik heb begrepen maar dat mag dan ook wel voor € 50,-(!) en de rompslomp die we er van hebben gehad.

    Zowel mijn vriendin als ik voelen ons totaal niet serieus genomen in deze en zullen beschuitje.nl dan ook absoluut NIET aanraden bij familie, vrienden en kennissen. Jammer, maar het is niet anders als je je klanten niet respecteert.

    Door: Anthonisse 22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Abraham ontbijt

    Een Abraham ontbijt besteld voor mijn jarige broer, er werd echter niets geleverd, contact kan alleen per mail, wat ze overigens zeer onklant vriendelijk doen, ze legden de schuld bij mij, ik had volgens hun voor de dag erna besteld, 2 x een foto gestuurd van hun eigen bevestiging waar toch duidelijk mijn datum en tijd stond! Dag later is het alsnog bezorgd (2 uur eerder dan de tijd dat ik wou) maar de verrassing was eraf, op de vraag aan mijn broertje of het dan in ieder geval lekker was geweest antwoorden hij “wil je een aardig of eerlijk antwoord?” Nou dat zei genoeg, broodjes waren droog (ws waren die wel van de dag ervoor) en het was zeer karig, en dat voor het bedrag van 39 euro, waardeloos. En op mijn e-mails wordt nu niet meer gereageerd. Lieve mensen bestel hier niet!!!!!!

    Door: Marjan Naaijer 17-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ontbijt pas 's middags bezorgd

    Zou tussen 9.30 en 10.30u geleverd worden, werd uiteindelijk pas 's middags bezorgd. Klantenservice ronduit onbeschoft.

    Door: BasKet838 17-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Paasontbijt

    Onze ouders hebben wij morten teleurstellen door een NIET geleverd paasontbijt. Bedrijf is niet te bereiken via telefoon en mailtjes komen ook onbestelbaar retour. Oplichting dus. Hier wordt nooit meer besteld.

    Door: L. Brands 14-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Ontbijt

    Waardeloos bedrijf. Ontbijt is nooit bezorgd. Na meerdere mailtjes konden ze “ineens” de order niet meer vinden. Maar toen ik vorige week moest betalen konden ze de order wel gelijk vinden. Bestel hier alsjeblieft NOOIT. Een goed betrouwbare website is ontbijt.nl. Ga voortaan alsjeblieft daarheen ipv naar dit flutbedrijf, geld vangen kunnen ze wel hoor maar service verlenen en de klanten netjes te woord staan, totaal niet. En nog lachwekkender je kunt niet eens 1 ster aanvinken, zo kan ik ook aan “goede” cijfers komen.

    Door: Paulien Van der leije 12-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Waardeloze tent

    Waardeloze tent. Besteld ontbijt een dag te vroeg gebracht. Geen excuses, geen tegemoetkoming. Zelfs per mail reageren of het je eigen schuld is. HIER NOOIT IETS BESTELLEN. Vertel het door, Vertel het door

    Door: R.B. 07-03-2020
    Marjan 17-04-2020

    Helaas dezelfde ervaring, wat een waardeloos bedrijf, ook ontbijt besteld voor jarige broer, werd niet geleverd. Erg klantonvriendelijk mail contact, ze legden de schuld ook hier bij mij.... dag later alsnog bezorgd.... erg droog brood en bedorven jus d orange. Ws had dit de hele dag al ergens in een doos gestaan! Nooit bestellen hier!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Luxe Ontbijt

    Prima en snel geregeld, ontbijt was prima. Groet Kim

    Door: Kim 06-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Beschuitje.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Beschuitje.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 97 ervaringen geplaatst over Beschuitje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Beschuitje.nl actief?

    Beschuitje.nl is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Online eten bestellen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beschuitje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.