NederlandReview

    Ervaringen Beschuitje.nl

    Is het bijna Valentijnsdag, je trouwdag, is je partner jarig of heb je iets anders te vieren? Dan is een ontbijt laten bezorgen op die speciale dag wel een leuk idee. Of misschien wil je lekker gaan picknicken? Dat kan allemaal bij Beschuitje.nl. Of je bij hen waar voor je geld krijgt, en een goede bezorgservice en nog veel meer lees je hier bij NederlandReview.

    Over Beschuitje.nl

    Ontbijtservice Beschuitje.nl bezorgt op iedere dag van het jaar, dus ook op feestdagen. Een ontbijt wordt door hen tussen 06.00 en 13.00 uur op het door jou gewenste tijdstip bezorgd in heel Nederland en België. Je kunt zelf de bezorgkosten berekenen met de bezorgkosten berekener op de website. In veel plaatsen levert Ontbijtservice Beschuithe.nl de bestelling gratis af. De bezorgkosten worden berekend op basis van de afstand tussen het afleveradres en de dichtstbijzijnde Ontbijtservice Beschuitje vestiging. Een ontbijt voor de volgende dag moet je vóór 18.00 uur bestellen. Je kunt bij hen betalen met iDeal, creditcard, via een overschrijving of contant aan de deur. Zij accepteren ook de Nationale Ontbijtbon en VVV cadeaubonnen. Standaard levert Ontbijtservice Beschuitje bij ieder ontbijt een kaartje. Op dit kaartje kun je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger laten vermelden.


    Kijk mee naar hoe beschuiten worden gemaakt in de fabrieken van Bolletje

    Diensten

    Bij Beschuitje.nl kun je kiezen uit de volgende ontbijtjes en picknicks:

    • Champagne ontbijt
    • Moët & Chandon ontbijt
    • Luxe ontbijt
    • Ontbijt met bubbels
    • Vis ontbijt
    • Biologische ontbijt
    • Beauty ontbijt
    • Frans ontbijt
    • Uitgebreid ontbijt
    • Vegetarisch ontbijt
    • Italiaans ontbijt
    • Spaans ontbijt
    • Beschuit met muisjes!
    • VIP ontbijt
    • Erotisch ontbijt
    • Kinderontbijt
    • Kinder Champagne Ontbijt
    • Picknicktime
    • Luxe Picknickmand
    • Tapas Picknickmand por dos
    • En nog meer Picknickmogelijkheden...

    Daarnaast is het ook mogelijk om een cadeau toe te voegen uit het ruime assortiment cadeauartikelen. Of je doet er een leuke feestballon met tekst bij. Mocht je om wat voor reden dan ook het ontbijt willen annuleren, dat kan, doe dit wel op tijd!

    Klachten

    De klantenservice van Beschuitje.nl is 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail en fax bereikbaar. Telefonisch dagelijks tot 12.00 uur. Het e-mailadres is info@beschuitje.nl en het telefoonnummer 0900 23 724 84. Als je niet tevreden bent over de kwaliteit of kwantiteit van het geleverde product dan kun je dit in een e-mail doorgeven. Zij proberen dan met jou tot een passende oplossing te komen.

    Deel je ervaringen met Beschuitje.nl

    Heb jij al eens genoten van een ontbijt van Beschuitje.nl of lag je met een knorrende maag in je bed te wachten op een levering die niet kwam? Voldeed het ontbijt aan je verwachtingen naar de prijs die je betaalde, of vond je het wat karig misschien? Al deze ervaringen, positief of negatief, horen wij graag van je hier op NederlandReview!

    Een ontbijtje laten bezorgen? Het kan bij Beschuitje.nl, maar hoe bevalt deze onbijtservice eigenlijk echt? Lees de ervaringen en reviews van echte klanten die hier bestelden!

    Beschuitje.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (107)

    4
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    3.8
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Leuk en origineel idee

    Om mijn vriendin te verrassen tijdens een dagje uit heb ik een picknickmand besteld bij Beschuitje.nl. Toen ik voor het eerst op deze site kwam, was ik meteen verkocht door het leuke en originele idee. Tot op heden ben ik nog geen enkel ander bedrijf tegengekomen dat het zo aanpakt. Beschuitje.nl verkoopt goedgevulde picknickmanden en bezorgt deze door het hele land. Zij zorgen ervoor dat alle ingrediënten voor een overheerlijke picknick in de mand zitten, waardoor je hier zelf geen rekening mee hoeft te houden. Hartstikke makkelijk dus. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar zo af en toe is het best wel eens leuk om dit te doen.

    Door: Rutger Wuppels20-04-2017
    Heb een paas ontbijt besteld, we zitten steeds op te wachten 13-04-2020

    We hebben een paas ontbijt besteld maar zit ten er nog steeds op te wachten

    Marjan17-04-2020

    Het is toch overduidelijk dat deze positieve recensie door iemand van binnen het bedrijf geschreven is. Zelf helaas deze week ook een zeer slechte ervaring met dit “bedrijf” Bestel hier niet!!!

    Willem 03-05-2020

    Wij waren 19 april 35 jaar getrouwd jl. ik dacht, een lekker ontbijtje bestellen. Maar dat ontbijtje liep uit op een grote teleurstelling. Dat ontbijtje voor drie personen moest uit IJsselstein komen 4 km van ons vandaan. tussen 8:30 uur en 9:30 uur zou het ontbijtje komen. Maar over en weer gebeld kwam, ons ontbijt om 11:50 uur uit Rotterdam. 60 km van ons vandaan. Het hoofdkantoor zei ons, ja dat kan gebeuren, dat staat ook in onze Alg. voorwaarden. De broodjes waren gekrompen en taai, de eieren waren koud, de vleeswaren waren warm, in één woord smerig. En dat voor 67 euro. Met deze mensen is gewoon niet te communiceren. Of gooi de Alg. voorwaarden overboord en gebruik je gezond verstand en ik wil gewoon een nieuw ontbijt. meer niet.

    Anne-Marie 05-06-2020

    Drama! Een tijdje geleden een lekker ontbijt besteld voor onze oudste dochter die gisteren getrouwd is. Helaas...in coronatijd, dus geen volledige bruiloft zoals gehoopt. Wel een korte ceremonie in de middag. Mijn man en ik dachten: leuk, dan worden ze de eerste ochtend samen wakker in hun tijdelijke huurhuisje. En worden ze verrast met een ontbijt voor twee! Toch nog een extraatje na de stress van verzetten en aanpassen van hun huwelijk! Het huisje staat op een vakantiepark met veel permanente bewoners. Ik heb dat vermeld bij de bestelling. Wat gebeurt er? De mensen van de bezorging uit Schiedam (?...ik had doorgekregen dat ze vanuit IJsselstein kwamen...maar goed) konden het park niet op rijden vanwege een hefboom. Ze hadden nog gebeld naar het jonge stel, maar die lagen nog te slapen. Vervolgens zijn ze gewoon weer teruggegaan en hebben niks bezorgd. Dus niet bij de receptie of elders afgegeven, ook niet even gaan lopen naar het huisje...helemaal niks. Ik baal er natuurlijk erg van. Heb er ook bijna 50 euro voor betaald. En nu zegt de klantenservice, die je inderdaad NIET kunt bellen, dat dit risico gewoon voor de koper is. Geen persoonlijke benadering, maar puur zakelijk. Had ik de voorwaarden maar moeten lezen. Geen suggestie voor een oplossing ook. Stik er maar in. Wat een anonieme club! Ik heb hier echt geen goed woord voor over. Wees gewaarschuwd: bestel je ontbijtje ergens anders!!!

    Jeanet 29-07-2020

    gewoon naar www.feestontbijt.nl gaan denken met je mee en zijn altijd bereikbaar en origineler kan het bijna niet

    Lisa 18-08-2020

    Het gaat hier om 1 persoon, die eigenaar is van dit bedrijf en van ontbijtjethuis.nl. Meest onbeleefde persoon, die ik met een bestelling heb meegemaakt. Is erg goed in woorden verdraaien, dreigen met deurwaarders en veel onzin verkopen. BESTEL HIER NOOIT VAN JE LEVEN !!!!

    Elize Aben21-08-2020

    Walgelijk, wij hadden een ontbijt met champagne besteld

    Els Hittema22-08-2020

    Wij hadden tussen half acht en half negen een ontbijt besteld voor een feestlijke gelegenheid. Op de site staat dat je een blok van een vol uur moet aangeven. Om half elf, werd er bezorgd, maar toen hadden deze mensen al gegeten en waren zij al op de hoogte wat de verrassing was. Wij wilden annuleren, dit bedrijf begon meteen over een juridische kwesties en deurwaarder. Er viel totaal niet te praten,zelf als wij vroegen, breng het een dag later, of wij halen wel de champagne op, waar we voor hebben betaald.We zijn ons geld kwijt, dit is een persoon die dit bedrijf leidt, DUS BESTEL NOOIT BIJ DIT BEDRIJF, ZIJ WILLEN ALLEEN GELD INNEN,totaal niet medelevend, een kleine kans dat je i.d.d je ontbijt wel krijgt

    Nayana24-08-2020

    Ik vind de website er onprofessioneel uit zien. Ook geen contact op de website alleen een emailadres. Op afbeeldingen beschreven cava bubbels, maar ik zie alleen moet flessen op de afbeeldingen weergeven. Ook geen foto's van de dienbladen, luxe manden of box. Ohja en het telefoonnummer die ik gevonden heb, niet bereikbaar. 0900 23 724 84! Dank voor de reviews ik eet genoeg. Op de website staan alleen maar goede reviews beschreven.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Super !

    Had er weinig vertrouwen in na het lezen van de reviews , slechter service , niet gelverd et etc maar t was een top ontbijt ! Vriendelijke bezorgster , goed eten en lekkere broodjes , alleen een koud ei maar dat kan ook niet anders ! Keurig op tijd
    Had er niet meer op gerekend dat t kwam maar voor mij ook een aangename verrassing dat het goed was en service gericht geleverd. Kleine tip
    Doe wel wat aan jullie bereikbaarheid en het beantwoorden van de mail
    Verder top ! Echt waar , dank jullie wel
    Vr gr Ronald uit Amsterdam

    Door: Ronald Patrick van Strien20-07-2018
    corine libert05-09-2020

    nooooit bestellen, door overmacht heb ik de reservering moeten annuleren op zondag 17 juni. geen of slecht contact, geen telefoonnummer, ronduit bagger, slechte conversatie via e- mail, nu op 5 sept nog altijd mijn bedrag van 233,00€ niet retour gekregen. heeft iemand de gouden tip voor mij? groetjes

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bedankt!

    Zeer tevreden met Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam. Ik heb al eens eerder bij hun besteld en dat wisten ze mij op de chat ook te vertellen, ik weet niet hoe ze het bij houden, maar ik voelde mij hierdoor heel speciaal. Ik vond het ontbijt beter dan de eerste keer, maar wellicht komt dat ook doordat ik opnieuw bestelde en ik wat extra's heb gekregen. Ik voel me in iedergeval ondanks dat het hier om een webshop gaat toch echt een klant, en word ik met gevoel geholpen. Groet Richard.

    Door: Richard van den Heuvel25-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bezorging ontbijt super.

    Beste Beschuitje
    Na druk overleg op de mail had ik een beetje buik pijn ooo ,jee komt dit wel goed.
    Nou het is super goed gekomen .
    Ik ben dit wel een beetje verplicht tegen over jullie ,
    Maar het was echt super heb er geen andere worden voor.
    Hopelijk kan ik met deze recensie jullie negatieve reacties een beetje te niet doen.
    Ga zo door .
    Nogmaals een tevreden klant.
    Afdeling den haag.

    Door: Sonja12-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    ontbijt voor verjaardag

    Zou ontbijtje krijgen voor mijn verjaardag.

    Partij is nooit komen opdagen en is onbeschoft als je contact opneemt hierover. Ik zou iedereen afraden hier te bestellen!!

    Door: Martijn21-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Onjuiste levering

    Voor zondag 13-09 twee extra luxe picknickmanden (99,95 euro per stuk) voor vier personen besteld met de bedoeling deze manden na de picknick weg te geven aan de twee gezinnen die hierbij aanwezig waren. Wij kregen echter twee tweepersoons picknickmanden geleverd waardoor we duidelijk het een en ander te kort kwamen en waar de gezinnen na afloop ook niets aan zouden hebben. Geprobeerd om contact te krijgen met “beschuitje.nl” maar dat lukte die dag niet ondanks de belofte in de chat dat ze onmiddellijk reageren.
    De manden waren wel geleverd met eten/drinken voor twee keer vier personen alleen was men de jam/boter vergeten. Verder bleek de makreelfilet al twee dagen over de houdbaarheidsdatum te zijn.
    De volgens dag excuses van “beschuitje.nl” met als goedmakertje een cadeaubon van 40 euro bij hen te besteden maar gelet op bovenstaande hebben we hier geen behoefte aan en willen we in ieder geval de waarde van de niet geleverde manden als schadevergoeding maar hier wil beschuitje.nl niets van weten.
    Nu zitten we met twee picknickmanden waar we niets aan hebben en beschuitje.nl wil ze niet terug nemen, omruilen voor de bestelde picknickmanden voor vier personen dan wel de schade vergoeden.

    Door: A.J. Bloks17-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    2 x Champagne ontbijt

    Voor mijn ouders een heerlijk ontbijt besteld via jullie website. Het bestellen ging prima, en het bezorgen was fantastische; nadat mijn ouders waren bijgekomen van de schrik (het was vroeg) heeft de jonge dame de tafel gedekt en mijn ouders volledig in de watten gelegd. Eerlijk is eerlijk bijna 100 euro voor een ontbijt is niet goedkoop, maar ik en zeker mijn ouders hebben genoten van jullie service.

    Door: Kim03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Champagne Ontbijt

    Voor mijn vrouw haar 50e verjaardag een ontbijt besteld bij beschuitje. Via de chat werd ik snel geholpen en samen kozen we voor het ontbijt met bubbels. Het ontbijt werd keurig op tijd bezorgd (ondanks het slechte weer), de jonge man hielp mij met de tafel dekken en mijn vrouw kwam ondertussen naar beneden. We hebben samen heerlijk genoten, alles was vers en meer dan voldoende.

    Door: Familie Stolk31-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Super

    Net is het ontbijt bij mijn ouders bezorgd voor Mn pa zn verjaardag.
    Nadat ik besteld had was ik erg geschrokken van de recensies. Nergens voor nodig. Ontbijt was vers, eitjes zelfs nog warm. Verschillende soorten vleeswaren en kazen. Van alles meer dan genoeg. Echt heel erg goed. Leuk kaartje er bij met de felicitaties.
    Beslist een herhaling waard!

    Door: Yvonne03-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Ondanks de slechte recensies hier toch een ontbijt besteld, maar wij hebben het gewoon geleverd gekregen en was super goed verzorgt kan niet anders zeggen, bezorg afspraak gemaakt tussen 12.00-13.00 uur, ze waren er om 12.15 dus keurig op tijd, heerlijk genoten met 6 personen en zelfs nog veel over gehouden

    Door: Rik26-12-2018
    rik29-12-2018

    nee zeker niet, heb via de vestiging Boxmeer een perfect ontbijt gekregen! kom eventueel graag in contact, heb er foto's etc van.

    Flora31-01-2019

    Ik heb ook besteld... maar kan geen email vinden van hun.. laat staan telefoon nummer! Heeft u dat voor me.. hoe ik met hun in contact kan komen? Grt flora

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Moët & Chandon ontbijt

    Ik had voor 5 vrienden een Moët & Chandon champagne ontbijt besteld a Euro 40,00 per persoon en opdekservice apart voor Euro 25,00. Het was een grote teleurstelling, zeker voor dat geld.

    De champagne was niet gekoeld, er was geen divers assortiment aan kazen, vleeswaren (1 soort hollandse kaas en 2 soorten vleeswaren). Franse kazen ontbraken volledig.

    Fruit uit blik. Oploskoffie. Alles kwam in kartonnen dozen, de tafel is niet opgedekt (waar ik notabene 25 euro extra voor heb betaald).

    Een totaal andere en veel mindere invulling dan de foto's op facebook bijvoorbeeld.

    We hebben eerst per email geprobeerd tot een passende oplossing te komen, maar zowel beschuitje.nl als de cateraar Ohana uit Almere geven niet thuis, vandaar dat ik nu toch de reviews online ga plaatsen, zodat een ander de kans krijgt een betere en betrouwbare ontbijtservice te vinden.

    Geenszins waar voor je geld, maar het uitblijven van een passende oplossing vind ik nog het meest schandalig.

    Door: Esther Slob27-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    6 'luxe' champagne ontbijtjes

    Deze partij belooft een VIP-ontbijtservice; en ook wij hadden gekozen voor de indek-service met mastiek, linnen enzovoorts.

    We kregen per persoon een kartonnen doos met oploskoffie en een theezakje. Een kartonnetje met een goedkoop plakje ham en salami en een plak -niet verse- kaas en een koud ei. Het ei zag er slecht uit; wij durfden het niet te eten. De beloofde Franse kazen; hielden een mini-babybell en een puntje smeerkaas in. De broodjes moesten wij nog in de oven doen om ze lekker warm te krijgen. Verder zaten er wat blister-verpakkingen in met een beschuit en een cracker en wat miniverpakkingen. De champagne was op kamertemperatuur en zat nog in bubbeltjesplastic voorzien van een sticker 'fragile'; alsof het zo door TNT bezorgd was.
    Het beloofde verse fruit hield in: een -wederom- blisterverpakking gevuld met twee theelepels blikvruchtjes.
    De levering moest uit Almere komen rijden en de reistijd van bijna twee uur naar Friesland, zal het ontbijt niet ten goede zijn gekomen.
    Toen de leverancier aankwam, werd alles op tafel gezet en weg waren ze. Op mijn vraag waarom er niet ingedekt werd -waar we voor betaald hebben-, antwoordde de partij: dat doen we niet ivm Corona. Hebben wij begrip voor; maar verkoop deze optie dan ook niet!

    Wij vonden het netjes om onze ervaringen te delen met het bedrijf via met het mailadres van beschuitje.nl, waarbij door Beschuitje.nl, Ohana Catering uit Almere werd betrokken.

    Beschuitje.nl was totaal niet ontvankelijk voor onze feedback. Na diverse mailwisselingen, waarbij door deze partij termen gebruikt werden als 'bewijslasten' e.d. was voor ons duidelijk dat er al vaker 'met dit bijltje gehakt was'.

    Een heel slechte ervaring dus. Wat mij betreft niet eens die ene ster waard.
    Oké; misschien de bloemen die erbij zaten; die waren prachtig.

    Door: Ineke Gielen Bouwmeester24-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Verassingsontbijt

    Ontbijt zou tussen 08.30 en 09.30 bezorgd worden als verassing.
    Bezorger was er om 06.30, uiteraard sliep iedereen nog. Bezorger is weg gegaan, ontbijt nooit meer gekregen. Geld weg, verassing weg. Klantenservice zegt, niet onze schuld. Top bedrijf...NOT.

    Door: Emma06-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ontbijt voor 2 personen

    Ik werd verrast vroeg in de ochtend met een vaderdag ontbijt.
    Keurig verzorgt. Knapperig vers. Grote verscheidenheid van spullen in de doos. Heerlijk!

    Door: Ruud22-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    ontbijt met vaderdag

    Wat een klote cq oplichtersbedrijf. Zitten nog te wachten op het vaderdagontbijt. Kosten €61. Telefoonnummers niet bereikbaar.

    Dit was een van hun antwoorden tijdens email kontakt:

    'Wij staan uw advocaten graag te woord. ' of dit:
    'uw ontbijt wordt als alles goed gaat geleverd of als de chauffeur bijvoorbeeld een dodelijk ongeluk krijg dan krijgt u uiteraard niet uw ontbijt.'

    Wat een roversbende

    Door: Hans22-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    6 ontbijten op 3 adressen

    oor mijn zoons met aanhang een ontbijt besteld. De vriendinnen op de hoogte gesteld zodat ze de deur in de gaten konden houden, eentje is nooit bezorgd. Je kunt ze niet bellen, wel mailen. Krijg ik bericht dat de leverancier zegt dat ze wel bezorgd zijn en dat het mijn woord is tegenover die van de leverancier en dat ze het gaan uitzoeken. Sorry? Waarom zouden wij liegen en hoezo is klant koning? Heel onfatsoenlijke klantenservice zonder excuses. Wat een onsympathiek/ slecht bedrijf. Heb wel mijn geld teruggekregen, maar de verrassing op de verjaardag Van mijn zoons was verpest

    Door: Gw14-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Romantische picknickmand

    Op 20 mei de romantische picknickmand ontvangen. Was veel kleiner dan op de foto, kon haast niks in, de rest zat in een soort grote gebaksdoos. Glazen zoals op de foto website ontbraken, de Prosecco was lauw, ook geen wit stokbrood en geen olijven. Deze artikelen zijn. toch niet seizoens gebonden?
    Wel wat voorverpakte zoutjes, waarvan een deel over de datum, stukje brie, 2 jammetjes en een mini uienkruiertje en 2 muffins alles zo onverpakt los in de doos gegooid. O ja ook nog 4 uitgedroogd slecht belegde minisandwiches en klein flesje mineraalwater ook over de datum.
    We hebben dus heel romantisch lauwe Prosecco uit de fles gedronken. Moet gezien wat ik er voor heb betaald een goed verdienmodel zijn.
    Deze review ook naar hun eigen site gestuurd, maar natuurlijk niet geplaatst.

    Door: Aad de Lange08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vegetarisch ontbijt voor 2 personen

    Review geschreven op 05-06-2020. Vergeten dit beoordelingsoverzichtje in te vullen. Bij deze dus.

    Door: Anne-Marie van der Starre05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Abraham ontbijt

    Het ontbijt werd een uur te laat bezorgd, contact met de bezorgservice loopt erg moeizaam, alles per mail.
    Het dienblad half ik wel van een andere kwaliteit verwacht. Ik zou de volgende keer verder kijken helaas.

    Door: marieken arts26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    2x Champagne ontbijt, mooie ballon en bed tafeltje

    Champagne ontbijt met wat spulletjes besteld voor me pa&ma als ontbijt voor hun 40 jarige huwelijk.
    Handig die tijdsblokken: Tussen 9 en 10 zou het bezorgd worden. Nou dat was 11:45...

    Op de chat om 10:15 konden ze niet vertellen hoe laat het er zou zijn. Wel dat het bij hun leverancier uit Papendrecht kwam. Zelf maar gegoogeld wie dat zou moeten zijn want beschuitje.nl wou niet bellen. Dat moest ik zelf maar doen. Schandalig behandeld op de chat en dat voor bijna €100,-

    De foto's die ik heb gezien zag het er wel leuk en goed uit. Of dat het was weet ik nog niet. De champagne zag er in ieder geval niet koud uit...(condens etc.) Mooie ballon ook en grappig bed tafeltje. Jammer dat het zo laat geleverd werd en er niet vanuit hun een telefoontje komt. Ook triest dat ze zelf te lui zijn om het even te controleren voor de klanten.

    Hier bestellen wij nooit meer.

    Door: Gideon24-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Beschuitje.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Beschuitje.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 107 ervaringen geplaatst over Beschuitje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Beschuitje.nl actief?

    Beschuitje.nl is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beschuitje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.