Beschuitje.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,2

Totaal

7,2

Bestellen

7,4

Service

7,6

Prijs

6,6

Leveren

7,4
14 rating74 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

12-01-2018
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Ramon Ankersmit

Beschuitje.nl - Slechte service, geen levering

Afgelopen week bij deze zogenoemde "professionele" toko een ontbijtje besteld; ontbijt is niet geleverd, service contact is belabberd. Nu nog mijn geld zien terug te krijgen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


Beschuitje.nl
02-01-2018
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: hellie

Beschuitje.nl - alles fout

Fout ontbijt en wat er geleverd werd, was nog slecht ook. Klantenservice is totaal niet behulpzaam.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: irma

Beschuitje.nl - Bedankt

Bedankt voor het verzorgen van heerlijke kerst ontbijtjes bij mijn kinderen en kleinkinderen. Jullie hebben deze (o)pa en (o)ma heel gelukkig gemaakt met een bijzonder en persoonlijk cadeau voor iedereen wie ons lief is.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Patricia

Beschuitje.nl - Prima

Een dikke voldoende, keurig de gemaakte afspraken voor en tijdens levering nagekomen.
Leuk dat jullie na aflevering mij nog even belde of alles naar wens was geweest, en natuurlijk om te bevestigen dat het ontbijt geleverd was bij mijn ouders. Jammer vind ik de hoge prijzen, zeker voor een ontbijt, voor de rest is het helemaal geweldig!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-11-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Bert

Beschuitje.nl - jammer

Ontbijt en ballon niet geleverd juiste datum. Verrassing mislukt, niks geleverd en toch moeten betalen. Klantenservice is onprofessioneel, klantonvriendelijk en wil niet meedenken in oplossingen. Zeer zeer kwalijk!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Richard van den Heuvel

Beschuitje.nl - Bedankt!

Zeer tevreden met Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam. Ik heb al eens eerder bij hun besteld en dat wisten ze mij op de chat ook te vertellen, ik weet niet hoe ze het bij houden, maar ik voelde mij hierdoor heel speciaal. Ik vond het ontbijt beter dan de eerste keer, maar wellicht komt dat ook doordat ik opnieuw bestelde en ik wat extra's heb gekregen. Ik voel me in iedergeval ondanks dat het hier om een webshop gaat toch echt een klant, en word ik met gevoel geholpen. Groet Richard.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-10-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Rob

Beschuitje.nl - Afspraken niet nagekomen

Mijn ervaring met beschuitje.nl zijn ronduit slecht ! Ik had bij het ontbijt een kaart besteld met een leuke tekst, die was niet bijgeleverd. Daar direct over gebeld en mij werd beloofd dat diezelfde dag de kaart zou worden nageleverd. Is niet gebeurd. Ik had een champagneontbijt + kinderchampagne ontbijt; echter de kinderfles was er niet bij. Verrassing grotendeels mislukt! Daarna meerdere keren gebeld, mijn nummer achter gelaten met het verzoek om terug te worden gebeld, via Nielz op de website mijn nummer achter gelaten... In 6 weken tijd niet gelukt om met Beschuitje.nl in contact te komen. Daarom uit ik mijn ongenoegen nu maar op de website...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Ontbijtservice Beschuitje24-10-2017

Beste Rob, Het klopt dat u contact heeft gehad met Ontbijtservice Beschuitje voor het ontbreken van de kaart. Naar alle waarschijnlijkheid is de kaart uit de mand geraakt doordat het ontbijt voor de deur is afgeleverd omdat de ontvangers niet open deden. Zondag hebben wij contact met u hierover gehad en wij hebben op zondag direct een nieuwe kaart met de persoonlijke boodschap op de post gedaan. Wij begrijpen uw teleurstelling, echter hebben wij er alles aan gedaan om het ontbijt goed en volledig af te leveren, echter zijn wij wel afhankelijk van de ontvangers hierin, wie zowel niet reageerde op de bel als op de telefoon. Groet, Ontbijtservice Beschuitje.

09-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Richard Wolters

Beschuitje.nl - Hartelijk dank

Beste beschuitje.nl, via deze weg wil ik jullie ontzettend bedanken voor het verzorgen van het ontbijt bij mijn ouders. Het bestellen ging zeer gemakkelijk en de chat functie is op functionaliteit en snelheid fantastische! Het ontbijt zag er prima verzorgd uit, leuk dat de medewerker zelfs de tafel ging dekken en koffie ging zetten. Groet Richard Wolters

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Mfranden04-10-2017

Geachte ontbijtservice Helaas heb ik bij jullie niet zoon goede ervaring . 3-8-2017 heb ik een jubileum ontbijt besteld voor onze zoon te leveren in weert op 6001 JH Nr 312 Helaas niet ontvangen Zeer teleurgesteld naar jullie gebeld daar werd mij verteld dat dit bijna nooit voorkwam uw medewerker zou het bedrag van 40€ terug storten en een tegoedbon sturen als pleister op de wond Hier wacht ik tot op heden op Heb meerder mails verstuurd Dit vind ik niet erg klant vriendelijk en zeker geen service Met vriendelijke groet Marianne fransen Nederhoven 13 6002 xb weert Tel 0495525745

31-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Familie Stolk

Beschuitje.nl - Champagne Ontbijt

Voor mijn vrouw haar 50e verjaardag een ontbijt besteld bij beschuitje. Via de chat werd ik snel geholpen en samen kozen we voor het ontbijt met bubbels. Het ontbijt werd keurig op tijd bezorgd (ondanks het slechte weer), de jonge man hielp mij met de tafel dekken en mijn vrouw kwam ondertussen naar beneden. We hebben samen heerlijk genoten, alles was vers en meer dan voldoende.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Reith

Beschuitje.nl - Huwelijksontbijt

Voor een pasgetrouwd stel een ontbijt besteld bij Ontbijtservice Beschuitje. De ervaringen hebben we dan ook vooral van horen zeggen ;) Ons is verteld dat het ontbijt echt prima verzorgd was, lekker en meer dan genoeg voor twee personen. We hadden gekozen voor luxe extra uitgebreid overigens. Aflevering was zeer verzorgd en onze vrienden waren aangenaam verrast. Echt een kado waar je met een prettig gevoel op terugkijkt. Op de site kun je verschillende samengestelde pakketten bestellen trouwens, en wat de naam niet doet vermoeden: ze doen ook lunchpakketten en hebben overige kado-ideeën. Voor ieder budget is er iets vind ik.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sharon

Beschuitje.nl - Bedankt

Hoi sorry late reactie, maar ze vond het hartstikke leuk. Bedankt nog voor jullie goede service en wie weet tot de volgende bestelling.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dennis

Beschuitje.nl - Beschuitje bedankt

Vanochtend hebben jullie mijn ouders verrast voor hun 50 jarig huwelijk. Ik heb begrepen dat naast het heerlijke ontbijt hun vooral de aardige medewerker opviel. Hij kwam aanrijden en feliciteerde het bruidspaar uitgebreid, daarna heeft hij de tafel gedekt en alles netjes neergezet. Ik vind de service helemaal top! Bedankt voor dit geslaagde cadeau.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: yvonne

Beschuitje.nl - Champagne ontbijt

Het ontbijt is zeer zeker in de smaak gevallen, mijn schoonouders waren blij verrast.
De producten waar geen sesam in zat waren apart verpakt van de overige producten, dus dit is helemaal goed verlopen! We zijn er erg blij mee. Het eten en drinken was verder ook echt vers dus eigenlijk alles positief! Blijf vooral zo doorgaan.
Bedankt voor je mail!
Met vriendelijke groet,
Yvonne

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: rothco

Beschuitje.nl - Champagne ontbijt

Beste mensen van Beschuitje.nl,

Afgelopen vrijdag, 31 juli, hebben jullie namens mij een champagneontbijt gebracht op de Rembrandtweg in Amstelveen. Bestelnummer was BS.15.16354, zie onder.
Ik wilde jullie even laten weten dat het enorm op prijs is gesteld, er enorm van is gesmuld, maar dat er geen koffie bij zat (ik had 2 koffie aangevinkt), die moesten deze mensen zelf zetten. Dus daar is ergens iets misgegaan. Misschien goed voor jullie om te weten, vooral ook om de klantentevredenheid hoog te houden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-08-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: SABRINA

Beschuitje.nl - Bedankt voor je hulp

Ik ben geen held met computers. Na enige pogingen via de chat geholpen en het was zo besteld. Nu afwachten hoe het ontbijt zondag gaat bevallen. Groet Sabrina

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Familie Reith

Beschuitje.nl - Bedankt

Hartelijk bedankt, vanochtend hebben wij heerlijk genoten van het ontbijt. Keurig op tijd bezorgd, en meer dan voldoende keuze.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-08-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    4
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: johnsablerolle

Beschuitje.nl - slechte service

champangne pakket voor 2 personen besteld kosten 60 euro!! er zaten geen zachte witte en bruine broodjes in geen bestelde koffie waar waren de bonbons?? eieren steenkoud sap was warm de champangne was ook warm raad dit bedrijf niet aan!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Erik en Daphne van Manen

Beschuitje.nl - Bedankt

Goedemorgen Niels,
Bedankt voor het heerlijke ontbijt, voor dit ontbijt sta ik graag vroeg op. Niet alleen vroeg maar zowaar ook met een lach!
Een goed begin van het weekend. En jij ook een fijn weekend gewenst.
Groetjes,
Daphne

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Familie Johanson

Beschuitje.nl - Bedankt

Ik vond de website van deze service erg leuk, en heb er daarvoor voor deze aanbieder gekozen. Het bestellen was best lastig, maar ik werd snel en goed via de chat geholpen, al had ik liever gehad dat ik telefonische kon bestellen. Het ontbijt is vanochtend exact om half negen bezorgd door een vriendelijke man. Ik had gekozen voor het ontbijt met bubbels op advies van de medewerker. Het is helemaal naar wens geweest! Bedankt voor de goede zorgen en wellicht tot ziens Groet Familie Johanson

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Familie Horst

Beschuitje.nl - Bedankt!

Mij is gevraagd om kort mijn ervaring te delen. Ik heb vorige week een ontbijt besteld voor mijn moeder wie vandaag 65 werd. Mijn vader stond ook vermeld op de kaart. Ik ben gebeld door een medewerker van beschuitje met de vraag of mijn vader vanochtend ook thuis was. Daarop antwoorde ik iets wat verbaasd ja! De reactie van de medewerker was dat ze er kosteloos een ontbijt voor 2 van zouden maken. Dat vind ik service en dat heb ik uiteraard ook gemeld aan de medewerker. Ga zo door jullie zijn top! Bedankt! Ook namens mijn vader en moeder.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Iris

Beschuitje.nl - Champagne ontbijt

Prima service, prima kwaliteit, enig nadeel de bezorgtijden zijn blokken van een uur.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Esther van Doorn

Beschuitje.nl - Bedankt

Gisteren hebben jullie namens ons bedrijf een aantal (naar horen zeggen) heerlijke ontbijtjes bezorgd. Mijn collega's waren super enthousiast over de inhoud en de bezorging. Ik zelf heb een heel fijn gevoel over gehouden aan de communicatie met Beschuitje.nl; een snelle chat, reacties op mijn mails en even na bellen om alles te controleren, dit zie je niet altijd bij internet bedrijven. In eerste instantie vond ik de prijs redelijk hoog, maar door hun service en de inhoud vind ik het meer dan waard! Bedankt en hopelijk tot ziens bij mij aan de deur!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: loes

Beschuitje.nl - doe het niet

Een ontbijt besteld voor mijn schoonouders als kado voor hun huwelijksdag...Op de feestelijke dag was er geen ontbijt bezorgd, wat ontzettend sneu was voor ons, maar ook voor mijn schoonouders. De dag begint al zuur... Toen diverse malen gebeld, maar je staat zolang in de wacht omdat ze het zo "druk" hebben. Je kunt op een gegeven moment je bericht inspreken zodat ze terug bellen, dat doen ze ook niet. Alleen via de chat maak je snel contact. Maar goed, door een "communicatiefout" was het ontbijt niet geleverd....het minste van alles, ze maken geen excuses en niks!! Terwijl het een kado is wat je geeft!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Daan04-08-2017

Oplichters!!!

29-06-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Karin

Beschuitje.nl - Waardeloze service

Ik wilde mijn vader verrassen op Vaderdag met een ontbijt. Kwam via google terecht bij beschuitje.nl
De website lijkt klantvriendelijk, je kunt meteen per chat een vraag stellen en krijgt meteen antwoord....

Je kon het bezorgmoment uitkiezen maar op het uitgekozen bezorgmoment kwam er niets.....na 2 uur wachten was er nog niets....meteen gebeld. Je kirjgt een bandje waarop wordt gezegd dat het "momenteel erg druk is" en dat je een bericht om terug te worden gebeld kunt achterlaten of je kunt blijven wachten.
Ik heb nu in total 4 keer gebeld...Bij alle 4 de keren heb ik eerst 15 minuten "in de wacht" gestaan.
Daarna met ene XX (Naam verwijderd ADMIN) gesproken en mijn beklag gedaan. Hij zou met de chauffeur gaan checken of het echt niet was afgeleverd (???) en mij daarna terugbellen...Na 3 dagen had ik nog niets gehoord...teruggebeld en wederom hetzelfde (wacht) liedje, waarna na een kwartier deizelfde XX (Naam verwijderd ADMIN) aan de lijn kwam en beweerde dat hij mij nog nooit had gesproken. Weer het verhaal gedaan en zou weer worden teruggebeld. NU wat langer geduld geoefend maar na 5 daugen weer niet teruggebeld.

Nu heb ik er genoeg van.... en zit nu voor de 4de keer in die drukke "wachtrij" aan de telefoon...klokt tiks inmiddels op 32 minuten a € 0,35 cent per minuut

Kosten van dit "onbezorgde" ontbijt?

Vaderdag ontbijt € 35 eur
4 keer bellen € 45 eur

NOOIT DOEN!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: loes04-08-2017

Het bovenste verhaal vandaag exact hetzelfde meegemaakt, idd heel enthousiast over de mail/chat, dus besteld! Als kado besteld voor schoonouders die hun trouwdag vieren.... Het ontbijt is er nooit geweest! Diverse keren gebeld, nemen nooit op omdat ze het druk hebben!! Je word ook niet meer terug gebeld! Waardeloos bedrijf!! Nooit doen, kost je alleen maar geld, en een begin van een zure dag...

Reactie op deze post:

Door: Niels08-08-2017

Beste Loes, Wij hebben naar aanleiding van het niet leveren van het ontbijt veelvuldig contact met elkaar gehad. Wij hebben u uitgelegd wat er mis is gegaan, zowel telefonische als meerdere keren per chat. Wij vinden het net als u heel vervellend dat het is misgegaan, maar helaas zijn wij ook soms net mensen en maken wij fouten. Groet Ontbijtservice Beschuitje.nl

25-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Richard

Beschuitje.nl - Prima service

Vanochtend een heerlijk ontbijt ontvangen omdat we vandaag exact 25 jaar getrouwd zijn! Overigens was er ruim voldoende keuze, en zitten we er nu van te lunchen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Peter Peijnenburg

Beschuitje.nl - Heerlijk ontbijt

Bedankt voor het bezorgen van een heerlijk ontbijt voor mij en mijn vrouw. Dit ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk! Het leek in onze huiskamer wel een ontbijtzaal van een hotel, wat een heerlijkheden! Vriendelijke jonge man wie het geheel bezorgde en bij ons binnenkwam.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-04-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rutger Wuppels

Beschuitje.nl - Leuk en origineel idee

Om mijn vriendin te verrassen tijdens een dagje uit heb ik een picknickmand besteld bij Beschuitje.nl. Toen ik voor het eerst op deze site kwam, was ik meteen verkocht door het leuke en originele idee. Tot op heden ben ik nog geen enkel ander bedrijf tegengekomen dat het zo aanpakt. Beschuitje.nl verkoopt goedgevulde picknickmanden en bezorgt deze door het hele land. Zij zorgen ervoor dat alle ingrediënten voor een overheerlijke picknick in de mand zitten, waardoor je hier zelf geen rekening mee hoeft te houden. Hartstikke makkelijk dus. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar zo af en toe is het best wel eens leuk om dit te doen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Beschuitje.nl

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Beschuitje.nl?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Beschuitje.nl

Is het bijna Valentijnsdag, je trouwdag, is je partner jarig of heb je iets anders te vieren? Dan is een ontbijt laten bezorgen op die speciale dag wel een leuk idee. Of misschien wil je lekker gaan picknicken? Dat kan allemaal bij Beschuitje.nl. Of je bij hen waar voor je geld krijgt, en een goede bezorgservice en nog veel meer lees je hier bij NederlandReview.

Over Beschuitje.nl
Ontbijtservice Beschuitje.nl bezorgt op iedere dag van het jaar, dus ook op feestdagen. Een ontbijt wordt door hen tussen 06.00 en 13.00 uur op het door jou gewenste tijdstip bezorgd in heel Nederland en België. Je kunt zelf de bezorgkosten berekenen met de bezorgkosten berekener op de website. In veel plaatsen levert Ontbijtservice Beschuithe.nl de bestelling gratis af. De bezorgkosten worden berekend op basis van de afstand tussen het afleveradres en de dichtstbijzijnde Ontbijtservice Beschuitje vestiging. Een ontbijt voor de volgende dag moet je vóór 18.00 uur bestellen. Je kunt bij hen betalen met iDeal, creditcard, via een overschrijving of contant aan de deur. Zij accepteren ook de Nationale Ontbijtbon en VVV cadeaubonnen. Standaard levert Ontbijtservice Beschuitje bij ieder ontbijt een kaartje. Op dit kaartje kun je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger laten vermelden.


Kijk mee naar hoe beschuiten worden gemaakt in de fabrieken van Bolletje

Diensten
Bij Beschuitje.nl kun je kiezen uit de volgende ontbijtjes en picknicks:

  • Champagne ontbijt
  • Moët & Chandon ontbijt
  • Luxe ontbijt
  • Ontbijt met bubbels
  • Vis ontbijt
  • Biologische ontbijt
  • Beauty ontbijt
  • Frans ontbijt
  • Uitgebreid ontbijt
  • Vegetarisch ontbijt
  • Italiaans ontbijt
  • Spaans ontbijt
  • Beschuit met muisjes!
  • VIP ontbijt
  • Erotisch ontbijt
  • Kinderontbijt
  • Kinder Champagne Ontbijt
  • Picknicktime
  • Luxe Picknickmand
  • Tapas Picknickmand por dos
  • En nog meer Picknickmogelijkheden...

Daarnaast is het ook mogelijk om een cadeau toe te voegen uit het ruime assortiment cadeauartikelen. Of je doet er een leuke feestballon met tekst bij. Mocht je om wat voor reden dan ook het ontbijt willen annuleren, dat kan, doe dit wel op tijd!

Klachten
De klantenservice van Beschuitje.nl is 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail en fax bereikbaar. Telefonisch dagelijks tot 12.00 uur. Het e-mailadres is info@beschuitje.nl en het telefoonnummer 0900 23 724 84. Als je niet tevreden bent over de kwaliteit of kwantiteit van het geleverde product dan kun je dit in een e-mail doorgeven. Zij proberen dan met jou tot een passende oplossing te komen.

Deel je ervaringen met Beschuitje.nl
Heb jij al eens genoten van een ontbijt van Beschuitje.nl of lag je met een knorrende maag in je bed te wachten op een levering die niet kwam? Voldeed het ontbijt aan je verwachtingen naar de prijs die je betaalde, of vond je het wat karig misschien? Al deze ervaringen, positief of negatief, horen wij graag van je hier op NederlandReview!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!