NederlandReview

    Ervaringen Beschuitje.nl

    Is het bijna Valentijnsdag, je trouwdag, is je partner jarig of heb je iets anders te vieren? Dan is een ontbijt laten bezorgen op die speciale dag wel een leuk idee. Of misschien wil je lekker gaan picknicken? Dat kan allemaal bij Beschuitje.nl. Of je bij hen waar voor je geld krijgt, en een goede bezorgservice en nog veel meer lees je hier bij NederlandReview.

    Over Beschuitje.nl
    Ontbijtservice Beschuitje.nl bezorgt op iedere dag van het jaar, dus ook op feestdagen. Een ontbijt wordt door hen tussen 06.00 en 13.00 uur op het door jou gewenste tijdstip bezorgd in heel Nederland en België. Je kunt zelf de bezorgkosten berekenen met de bezorgkosten berekener op de website. In veel plaatsen levert Ontbijtservice Beschuithe.nl de bestelling gratis af. De bezorgkosten worden berekend op basis van de afstand tussen het afleveradres en de dichtstbijzijnde Ontbijtservice Beschuitje vestiging. Een ontbijt voor de volgende dag moet je vóór 18.00 uur bestellen. Je kunt bij hen betalen met iDeal, creditcard, via een overschrijving of contant aan de deur. Zij accepteren ook de Nationale Ontbijtbon en VVV cadeaubonnen. Standaard levert Ontbijtservice Beschuitje bij ieder ontbijt een kaartje. Op dit kaartje kun je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger laten vermelden.


    Kijk mee naar hoe beschuiten worden gemaakt in de fabrieken van Bolletje

    Diensten
    Bij Beschuitje.nl kun je kiezen uit de volgende ontbijtjes en picknicks:

    • Champagne ontbijt
    • Moët & Chandon ontbijt
    • Luxe ontbijt
    • Ontbijt met bubbels
    • Vis ontbijt
    • Biologische ontbijt
    • Beauty ontbijt
    • Frans ontbijt
    • Uitgebreid ontbijt
    • Vegetarisch ontbijt
    • Italiaans ontbijt
    • Spaans ontbijt
    • Beschuit met muisjes!
    • VIP ontbijt
    • Erotisch ontbijt
    • Kinderontbijt
    • Kinder Champagne Ontbijt
    • Picknicktime
    • Luxe Picknickmand
    • Tapas Picknickmand por dos
    • En nog meer Picknickmogelijkheden...

    Daarnaast is het ook mogelijk om een cadeau toe te voegen uit het ruime assortiment cadeauartikelen. Of je doet er een leuke feestballon met tekst bij. Mocht je om wat voor reden dan ook het ontbijt willen annuleren, dat kan, doe dit wel op tijd!

    Klachten
    De klantenservice van Beschuitje.nl is 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail en fax bereikbaar. Telefonisch dagelijks tot 12.00 uur. Het e-mailadres is info@beschuitje.nl en het telefoonnummer 0900 23 724 84. Als je niet tevreden bent over de kwaliteit of kwantiteit van het geleverde product dan kun je dit in een e-mail doorgeven. Zij proberen dan met jou tot een passende oplossing te komen.

    Deel je ervaringen met Beschuitje.nl
    Heb jij al eens genoten van een ontbijt van Beschuitje.nl of lag je met een knorrende maag in je bed te wachten op een levering die niet kwam? Voldeed het ontbijt aan je verwachtingen naar de prijs die je betaalde, of vond je het wat karig misschien? Al deze ervaringen, positief of negatief, horen wij graag van je hier op NederlandReview!

    Een ontbijtje laten bezorgen? Het kan bij Beschuitje.nl, maar hoe bevalt deze onbijtservice eigenlijk echt? Lees de ervaringen en reviews van echte klanten die hier bestelden!

    Beschuitje.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (93)

    6,8
    67% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7

    Service

    7

    Prijs

    6,4

    Leveren

    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Perfect

    Bart20-09-2018

    Een perfect cadeau voor mijn ouders, wie zeggen ik heb toch al alles! Zo kon ik ze bedanken voor het feit dat ze altijd voor mij klaar staan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Champagne ontbijt

    Lydia17-09-2018

    Goed verzorgd, keurig bezorgd (ik kan niet anders zeggen), voldoende keuze en redelijk prima prijzen (zeker bij een speciale gelegenheid.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Oeps verkeerd adres

    Ramona14-09-2018

    7 uur en ik hoor de deurbel, en plots denk ik terug aan mijn order bij jullie ontbijtservice, ik heb het fout gedaan! Ik maak snel de deur open en excuseer me bij de chauffeur, de klantenservice geeft aan het te regelen, en nog geen uur later belt mijn vader dat ze het ontbijt hebben ontvangen en al heerlijk aan de champagne zaten. Bedankt voor de geweldige service en natuurlijk het heerlijke ontbijt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    Beschuitje.nl

    Champagne ontbijt

    Kelly Veerman11-09-2018

    Gekozen voor het champagne ontbijt, na chatten via de site. Vanochtend is het ontbijt keurig om 8 uur bezorgd, en het was allemaal even smaakvol.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Pure oplichting

    Evi02-09-2018

    Voor vandaag een ontbijt besteld voor mijn ouders die 30 jaar getrouwd waren, niks geleverd. Na 20 minuten telefonisch in de (dure!) wacht te hebben gehangen hebben we opgehangen en zijn overgegaan op de chat. Daar beweert onze vriend "Niels" dat wij de bestelling geannuleerd hebben. Nadat ik aantoon dat dat zeker niet het geval is, krijg ik alsnog geen excuus (wat toch wel het minste is dat je kan doen). Nee, of ik kan mailen, telefonisch contact met een verantwoordelijke is niet mogelijk. Een oplossing voor het feit dat zij fout zitten en hun dienst niet hebben geleverd komt er niet, doen ze ook geen enkele moeite voor, hun geld is binnen, wij kunnen de .... krijgen.

    Vanzelfsprekend zijn wij kwaad en na het lezen van alle andere negatieve recensies zijn wij voornemens Kassa in te schakelen. Andere gedupeerden mogen contact met mij opnemen, zodat we samen onze ervaringen, (niet nagekomen) afspraken en communicatie met dit bedrijf kunnen overleggen, want hier kunnen ze niet mee (blijven) wegkomen.

    Anne13-09-2018

    Hoi Evi, Hoe kan ik met je in contact komen? Dan kan je onze (slechte) ervaringen en actie ondernemen. Groeten, Anne

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Pure oplichting

    Evi02-09-2018

    Hoi Pricje, ik ben ook opgelicht en ben voornemens Kassa in te schakelen om alle misstanden daar neer te leggen. Mocht je dit willen ondersteunen/versterken met jouw ervaringen, neem dan even contact met me op. Dankjewel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Champagne ontbijt

    Kim25-08-2018

    Het ontbijt was in een woord perfect!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Huwelijksontbijt

    Kelly25-08-2018

    Goed verzorgd, en na lang op en aanbellen deden we eindelijk pas open (sorry, het was later geworden dan verwacht), door de geduldige chauffeur een fijne ochtend beleefd!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Teleurstelling

    Maarten24-08-2018

    Wat een teleurstelling! Het ontbijt wat we hadden besteld is vandaag niet bezorgd, terwijl we wel op tijd hadden besteld en betaald. Het was een cadeau voor het huwelijksjubileum van onze (schoon)ouders een andere dag is dus geen optie. Het telefoonnummer is niet bereikbaar en via facebook zeggen ze niks te kunnen doen. Ze verwijzen naar het sturen van een email. Dus zeer slechte service en eigenlijk gewoon oplichting. Wij adviseren hier niet te bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goed verzorgd

    Haye23-08-2018

    Goed verzorgd, netjes en op tijd bezorgd, verder geen op of aanmerkingen over het geleverde ontbijt, de champagne vond ik overigens wat tegenvallen qua kwaliteit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Oplichters

    Smits21-08-2018

    Ontbijt betaald maar nooit bezorgd gekregen!

    Ontbijtservice Beschuitje22-08-2018

    Beste familie Smits, wij hebben de afgelopen maanden geen order ontvangen op naam van Smits. Wellicht kunt u ons meer informatie omtrent uw order mailen naar info@beschuitje.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Champagne ontbijt

    Janneke20-08-2018

    Voor de tweede maal bij jullie besteld, en dit keer gekozen voor het champagne ontbijt. Prima verzorgd, en weer keurig bezorgd, enkel jammer dat jullie geen actie hebben voor terugkerende gasten, ik heb dit nog nagevraagd op de chat bij Niels.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Beschuitje bedankt

    Pim19-08-2018

    Goede service geleverd bij mijn ouders voor hun 47 jarig huwelijksjubileum.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    niks geleverd

    Misj19-08-2018

    Er werd niks geleverd en de "klantenservice" is onbereikbaar! De verrassing voor de ontvanger is nu helemaal om zeep.

    Ontbijtservice Beschuitje22-08-2018

    Beste Misj, wij komen graag met u in contact. Kunt u ons een email sturen (info@beschuitje.nl), met daarin uw ordergegevens.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Picknickmand

    Rutger19-08-2018

    Om mijn vriendin te verrassen tijdens een dagje uit heb ik een picknickmand besteld bij Beschuitje.nl. Toen ik voor het eerst op deze site kwam, was ik meteen verkocht door het leuke en originele idee. Tot op heden ben ik nog geen enkel ander bedrijf tegengekomen dat het zo aanpakt. Beschuitje.nl verkoopt goedgevulde picknickmanden en bezorgt deze door het hele land. Zij zorgen ervoor dat alle ingrediënten voor een overheerlijke picknick in de mand zitten, waardoor je hier zelf geen rekening mee hoeft te houden. Hartstikke makkelijk dus. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar zo af en toe is het best wel eens leuk om dit te doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fantastische service

    Ruben18-08-2018

    In een woord geweldig! Mijn vrouw blij verrast terwijl ik aan de andere kant van de wereld ben. Zeker weer eens leuk om dit te doen na het zoveelste bloemetje!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ontbijtbuffet de luxe

    Kelly Klaver16-08-2018

    Voor collega's voor het eerst gebruik gemaakt van jullie service. Netjes en snel geholpen via de chat, perfect op tijd bezorgd, en meer dan voldoende.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Champagne ontbijt

    Kimberly Klaver09-08-2018

    Voor mijn partner en mij via jullie site een champagne ontbijt besteld. Service via de chat is fantastische, levering in blokken van een uur vind ik wat lang (stond al 3 kwartier steeds voor het raam te kijken), de vrouwelijke bezorger was er aardig en vriendelijk, en het belangrijkste; het ontbijt was heerlijk. Wellicht als tip wil ik jullie meegeven dat ik liever achteraf betaal en dat ik een uur erg lang vind als speling.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bedankt

    Kelly09-08-2018

    Ontbijt zojuist en in alle vroegte ontvangen, het is allemaal heerlijk, en veel te veel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Halal ontbijt

    Kirsten van den Bree08-08-2018

    Voor vrienden van mij was het van belang dat het ontbijt halal was, bij meerdere websites zag ik deze optie niet of zag enkel een vega ontbijt. U bood gelukkig wel een ontbijt aan welke aan mijn wensen voldeed, vanochtend is deze bezorgd en gezien de foto's heb ik een prima keuze gemaakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heerlijk champagne ontbijt

    Lidia Huisman04-08-2018

    1 jaar getrouwd, en wat moet ik mijn partner nou geven? Zodoende kwam ik via google bij ontbijtservice beschuitje uit, Niels gaf mij een leuke korting en samen stelde we een leuk pakket samen. Op de afgesproken tijd werd netjes door de medewerker de tafel gedekt en hebben wij een heerlijk ochtend beleefd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Teleurstellend

    Marije02-08-2018

    Onlangs heb een ontbijt besteld voor mijn jarige zoon. Op het afgesproken tijdstip werd er niets bezorgd. Geprobeerd te bellen, maar kreeg de mededeling dat ze gesloten waren(!?) Uiteindelijk na berichten op fb en mails werd ik teruggebeld en het was inderdaad niet goed gegaan. Uiteindelijk werd het ontbijt rond het middaguur alsnog bezorgd. Maar de ballon miste (was onderweg geknapt, het ei was volledig gebarsten, er zat thee bij ipv koffie en er zaten verkeerde chocolaatjes bij met de tekst “thanks”(???)! Na de tijd geen enkele reactie meer met betrekking tot gevraagde tegemoetkoming. Wat een teleurstelling dit!

    Ontbijtservice Beschuitje22-08-2018

    Beste Marije, uw klacht is per mail afgehandeld zie ik in ons systeem terug. Vervellend dat het ontbijt later is afgeleverd dan verwacht, mijn collega heeft hiervoor telefonische contact met u gehad, waarna het ontbijt (opnieuw) is nageleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Namens al mijn collega's bedankt

    Bedankt27-07-2018

    vanochtend voor de laatste werkdag voor de zomervakantie hebben mijn collega's en natuurlijk ik heerlijk genoten van een ontbijtbuffet van jullie. Ik heb zelf veel contact gehad met Niels, en wil hem via deze weg bedanken voor zijn inzet en flexibiliteit, ook de chauffeur was erg vriendelijk en dat om half 6 's ochtends :)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Vaste lunch klant

    Peter25-07-2018

    Zakelijk maken wij binnen de gemeente Amsterdam vaak gebruik van de diensten van beschuitje.nl. Door een vast aanspreekpunt, goede bereikbaarheid, en hun flexibiliteit een prima partner voor ons. Wat betreft het eetaanbod kan ik kort zijn, altijd erg goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super !

    Ronald Patrick van Strien20-07-2018

    Had er weinig vertrouwen in na het lezen van de reviews , slechter service , niet gelverd et etc maar t was een top ontbijt ! Vriendelijke bezorgster , goed eten en lekkere broodjes , alleen een koud ei maar dat kan ook niet anders ! Keurig op tijd
    Had er niet meer op gerekend dat t kwam maar voor mij ook een aangename verrassing dat het goed was en service gericht geleverd. Kleine tip
    Doe wel wat aan jullie bereikbaarheid en het beantwoorden van de mail
    Verder top ! Echt waar , dank jullie wel
    Vr gr Ronald uit Amsterdam

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Super service

    Ricardo17-07-2018

    Ik woon al enkele jaren in het buitenland. Websites als beschuitje.nl en topbloemen.nl zijn voor mij dan ook een uitkomst. Bij beschuitje al vaak besteld voor vrienden en familie en altijd leuke reacties terug ontvangen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top service

    Ingrid van Os11-07-2018

    Wij bestellen zakelijk altijd via ontbijtservice beschuitje, iedereen is vreselijk aardig, vriendelijk, behulpzaam en voor ons bij de gemeente vooral heel flexibel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super

    Yvonne03-07-2018

    Net is het ontbijt bij mijn ouders bezorgd voor Mn pa zn verjaardag.
    Nadat ik besteld had was ik erg geschrokken van de recensies. Nergens voor nodig. Ontbijt was vers, eitjes zelfs nog warm. Verschillende soorten vleeswaren en kazen. Van alles meer dan genoeg. Echt heel erg goed. Leuk kaartje er bij met de felicitaties.
    Beslist een herhaling waard!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed

    Astrid01-07-2018

    Vandaag een goed gevulde mand aangeboden gekregen van onze vrienden. Over de prijs kan ik weinig zeggen over de bezorging en inhoud des te meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    triest!

    Niels Hogenboom01-07-2018

    Zoals anderen al aangaven, de kwaliteit en service is echt ondermaats, niveau budget supermarkt.

    Niels Hogenboom07-07-2018

    beste lezers en of Nederland Review, ik heb deze review niet geschreven. Groet Niels

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bedankt

    Esther30-06-2018

    Goed verzorgt, netjes op tijd en met veel geduld voor de ouderen de tafel gedekt en een praatje gemaakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Altijd top

    Getal sterkte 29-06-2018

    Al vaak besteld en altijd top. Jammer dat mensen zo negatief zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    P A de With28-06-2018

    Zoals altijd weer top service, keurig op tijd en allemaal lekkers ;)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top Ontbijtje

    Arie janssen27-06-2018

    Heerlijk Ontbijtje besteld en geleverd. Prima kwaliteit, mooi optijd. Zeker een aanrader!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bedankt

    Peter27-06-2018

    Goed verzorgd, mooi op tijd en een blij verrast gezicht van mijn vrouw!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    vaderdag ontbijt

    I.M. van 't Hullenaar26-06-2018

    Oplichters zooi 65 euro wat nog geen 10 euro waarde had, heb al twee keer gemaild dat ik 50 euro terug moet hebben. , geen reactie Tip bestel nooit bij beschuitje .nl dit gezegd hebbende..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen aanrader

    E B-P25-06-2018

    Ik vind Beschuitje.nl inderdaad ook geen fijne club om zaken mee te doen. Voor vaderdag 2018 had ik een ontbijtje voor paps op de camping besteld. Een week van tevoten besteld. Bevestiging van de bestelling bleef uit. Vervolgens ingelogd en de status van de bestelling bleek 'geannuleerd', zonder opgaaf van reden of bericht. Telefonische helpdesk niet kunnen bereiken, na uren nog geen antwoord op mijn mail. Vertrouwen in dit bedrijf keldert naar nul, dus heb ik niet langer afgewacht en elders een ontbijt besteld. Vervolgens: wordt de status van de bestelling gewijzigd in 'nieuw'. Omdat ik zoals ik al zei geen vertrouwen meer had in een correcte afhandeling vanwege slechte communicatie wilde ik alsnog de bestelling annuleren. Inmiddels was het woensdag dus nog ruim op tijd voor vaderdag. Krijg ik te horen dat ik slechts 50% van de creditcardbetaling terug kan krijgen (30 euro). Ik heb mijn verlies genomen om er maar van af te zijn. Goddank wel die 50% retour ontvangen. Ver weg blijven van die club. Geen aanrader.

    Ontbijtservice Beschuitje22-08-2018

    Beste lezer, de automatische verstuurde bevestiging is in uw spamfilter terecht gekomen. Enkele uren daarna hebben wij contact met u gehad per email, u gaf toen aan dat u al elders had besteld. Wij hebben conform de algemene voorwaarden bepaalde kosten aan u door moeten berekenen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    bedankt

    Arie11-06-2018

    Jullie service ingezet voor de trouwdag van mijn ouders. Helaas waren ze erg geschrokken van de telefoon en de bel op de vroege zondag ochtend. Via mij is het toch gelukt om mijn ouders een heerlijk ontbijt aan te bieden. Hulde voor de chauffeur wie dit alles rustig en netjes heeft opgelost en de tafel zelfs nog even heeft gedekt voor mijn ouders.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Waardeloos, ten zeerste af te raden!

    Claudia05-06-2018

    Waardeloos bedrijf, opereren onder meerdere namen. Komen niet opdagen, liegen daarover en bezorgen na zeer vervelende en ontklantvriendelijke mailwisseling uiteindelijk om 11.20 uur ipv bestelde tussen 08.30 - 09.30 uur. Geen enkele begrip voor teleurstelling van iets wat verrassingsontbijt voor bruidspaar had moeten zijn. Uiteindelijk geleverde doos was geen enkele zorg aan besteed. Het was allemaal los in een doos gegooid inclusief bonbons. De inhoud was wel van goede kwaliteit, eerlijk is eerlijk, maar niet ter waarde van de betaalde 60 euro. Kortom ten zeerste af te raden en vooral erg onklantvriendelijk in de communicatie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bedankt

    Ingrid29-05-2018

    Het ontbijt was voortreffelijk en de verleende service en vragen goed opgevolgd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Oplichters!!!

    Janey29-05-2018

    Ik had laatst al een recensie geplaats, ik wil er even op terug komen. Na dat ik een mail had gestuurd over dat ik geen €15 bezorgkosten ga betalen omdat ik op hun kosten een ontbijt zou krijgen. Kreeg ik als reactie terug, dat ik een verkeerde ontbijt had uitgekozen (terwijl ik bewijs heb dat, dat het zelfde ontbijt was) en dat er daarom bezorgkosten bij kwamen, als ik het geld niet zou over maken op hun rekening, zou ik ook geen ontbijt krijgen. nou toen begon ik echt te koken van binnen! Ik heb ze ook een mail terug gestuurd dat ze heel die ontbijt in hun kont mogen stoppen, sorry voor mijn taalgebruik, maar hun zijn gewoon oplichters 1e klasse! Ze denken alleen maar aan geld. Mijn ervaring en van kennissen, bestel hier nooit iets.

    Ontbijtservice Beschuitje22-08-2018

    Beste Janey, omdat u niet tevreden was met uw bestelde Moederdag ontbijt omdat er twee producten waren vervangen, heeft u van mijn collega een nieuw ontbijt aangeboden gekregen (uiteraard op onze kosten). De bezorgkosten werden wel opnieuw in rekening gebracht, deze diende inderdaad betaald te worden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Champagne ontbijt

    Tamara de Jong24-05-2018

    Vanochtend heerlijk genoten van een champagne ontbijt aangeboden door ouders en schoonouders. Ik kan weinig over het bestellen zeggen, prijs vond ik goed, en de kwaliteit geweldig.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Oplichters

    Wever24-05-2018

    Nooit,maar dan ook nooit doen. Lees de reviews!en dan niet de door hun
    Zelf geplaatste reviews. Het zijn absolute oplichters. Bestellen, betalen,maar niks ontvangen. In ons geval een champagne ontbijt van ruim 60 euro. Nooit een reactie op mail en telefonisch onbereikbaar (duur 0900 nummer).
    Ik schok van de ervaringen van anderen. Dus nooit bestellen hier

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Champagne Ontbijt

    Suzanne23-05-2018

    Het ontbijt was meer dan heerlijk en ruim heel ruim voldoende! De service wie jullie aanbieden is heel leuk en erg goed, het zijn pittige prijzen maar het is het nu achteraf gezien meer dan waard geweest.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bedankt

    Arie22-05-2018

    Het ontbijt is bij mijn ouders zeer goed in de smaak gevallen. Levering was keurig op tijd en de service via de chat is geweldig

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geldklopperij

    Janey19-05-2018

    Ik had voor Moederdag een ontbijt besteld voor mijn moeder. Het ontbijt die mijn moeder kreeg was niet compleet, 5 dingen zaten er niet in.
    Ik heb ze netjes een mailtje gestuurd, en ze stuurde terug dat ik op hun kosten een nieuw ontbijt zou krijgen. Nou deed ik de bestelling plaatsen, en kwam er te staan dat ik €15 bezorgkosten moet gaan betalen. Vorige keer hoefde ik geen bezorgkosten te betalen. Ik heb ze net ook een mailtje gestuurd, dat ik zeker geen bezorgkosten ga betalen, het is op hun kosten dus lossen hun dat maar op. Ze kunnen het ontbijt morgen bezorgen,maar ze kunnen echt fluiten naar die €15. Ik ben geen moeilijke met geld, maar dit is gewoon geldklopperij

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Geldklopperij

    Janey19-05-2018

    Ik had voor Moederdag een ontbijt besteld voor mijn moeder. Het ontbijt die mijn moeder kreeg was niet compleet, 5 dingen zaten er niet in.
    Ik heb ze netjes een mailtje gestuurd, en ze stuurde terug dat ik op hun kosten een nieuw ontbijt zou krijgen. Nou deed ik de bestelling plaatsen, en kwam er te staan dat ik €15 bezorgkosten moet gaan betalen. Vorige keer hoefde ik geen bezorgkosten te betalen. Ik heb ze net ook een mailtje gestuurd, dat ik zeker geen bezorgkosten ga betalen, het is op hun kosten dus lossen hun dat maar op. Ze kunnen het ontbijt morgen bezorgen,maar ze kunnen echt fluiten naar die €15. Ik ben geen moeilijke met geld, maar dit is gewoon geldklopperij

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    voor leugenaar uitgemaakt worden

    Leendert13-05-2018

    Op moederdag wil (naar later blijkt) onze zoon ons verwennen en bestelt een ontbijt. Chauffeur maakt excuur dat hij tien minuten te laat is, netjes.
    Bij het ontbijt missen met een beschuitje (naam van het bedrij) en boter en margarine. Ook zit er geen aanwijzing in het pakket van wie we dit mochten ontvangen.
    Via Messenger het bedrijf benaderd en de klacht voorgelegd., we krijgen als antwoord dat beschuit vervangen is door knackebrod en dat de boter/margarine en wenskaart wel in de doos zitten. Met andere woorden "u liegt" . De reden dat de chauffeur te laat was kwam omdat onze woning moeilijk bereikbaar zou zijn (via een dijk en twee doodlopende wegen) , wat een kulverhaal als je in een normale woonwijk van een Brabants dorp woonachtig bent. Zonder verdere inhoudelijke reactie op de missers wordt de zaak door heb als "afgedaan" beschouwd. Klantonvriendelijkheid ten top ! We hebben onze zoon geadviseerd om nooit meer met dit bedrijf zaken te doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Beschuitje.nl goed voor fikse kater

    jan colijn08-05-2018

    Vrienden van ons hadden bedacht ons een ontbijtje cadeau te doen via Beschuitje.nl. Dat ontbijtje leek brunch te worden. Rond middaguur gebeld. Geen contact mogelijk. Ook niet via de website.
    Met veel pijn en moeite eindelijk contact gekregen. Intussen een paar dagen verder. Contact mag alleen per mail. Hun reactie: u bent te laat met reageren en voldoet daarmee niet aan onze voorwaarden. Voorwaarden die ze zelf hebben opgesteld...
    Hoop gebakkelei, hoop gezeur met eigenaar Niels.

    Kortom, een ontbijtje via Beschuitje.nl levert alleen maar een fikse kater op. En onze vrienden zijn 50 euro kwijt.

    De naam van eigenaar Niels blijkt ook nog aan andere websites te hangen. Ook daarover circuleren aardig wat klachten.

    Een leuk item voor Tros Opgelicht?! of Radar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Teleurstelling

    Struys Imelda04-05-2018

    Om van te huilen. Gelukkig kon ik nog bij de bakker terecht. Nooit meer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    oplichters bij beschuitje.nl

    Martin Boschman02-05-2018

    Een Sarah-ontbijtje besteld via beschuitje.nl; leek betrouwbaar maar dan kom je bedrogen uit. Betaald via ideal (had ik nooit moeten doen), tijdig besteld, maar nooit geleverd. Wat een leuke verrassing had moeten zijn werd een deceptie. Ik heb gelijk gebeld die ochtend dat er niet was geleverd en een email die ochtend verstuurd over dat feit en verzocht om terugbetaling. De telefoon gaat gelijk over naar een antwoordapparaat/voicemail, 35cent per minuut. Met de mededeling dat ze het zo druk hebben en je terugbellen. Ze houden je aan het lijntje om geld te innen voor die betalende telefoonlijn zullen ze bedoelen. Onlangs weer geprobeerd contact te zoeken, nul op het rekest. Via de chat werd er wel gereageerd op een vraag of ik iets kon bestellen, toen ik overging op de niet geleverd bestelling begon april werd de chat gesloten met de mededeling 'Beste Angelique, zie uw mail! Ik sluit hierbij de chat.’ Ik ben niet eens Angelique!. Mijn conclusie is helder, dit zijn oplichters van de bovenste plank, geen zaken mee doen. Het hoofdkantoor in amsterdam is niet gevestigd op het adres en ook de lokatie adressen door het land zijn of verlaten plekken of daar is niets meer gevestigd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit gehad! NIET BESTELLEN!!!

    Renate01-04-2018

    Normaal schrijf ik nooit recensies, maar eens moet de eerste keer zijn. Wij hebben ook een ontbijt besteld, nooit gekregen. Volgens de medewerker deed de bel het niet. De bel doet het perfect en het is een heel klein huisje, dus zelfs kloppen was gehoord. En volgens hen namen ze de telefoon niet op. De telefoon is 2 maal 1x overgegaan dus dan kun je niet opnemen. Totaal geen excuus en allemaal onze schuld. Wij gaan hier iets tegen ondernemen want het voelt als oplichting!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Fantastische service

    P.G.A. de Waard31-03-2018

    Keurig geholpen met betellen op de chat, wijzigingen en bezonderheden goed opgepakt, keurig en netjes op tijd bezorgd. Wij zijn prima tevreden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Waardeloos

    Niels 11-03-2018

    Heel enthousiast over de chat, dus besteld! Als kado besteld voor schoonouders. Het ontbijt is er nooit geweest! Diverse keren gebeld, nemen nooit op! Waardeloos bedrijf!! Nooit doen, verpest enkel maar je dag.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Géén levering

    Monique05-03-2018

    Familie Champagne ontbijt besteld voor zaterdagochtend. Per email op de hoogte gesteld dat er vanwege de weersomstandigheden niet geleverd kon worden... Welke weersomstandigheden? Een heel dun laagje sneeuw! Niet eens een telefoontje - voor niets zo lang zitten wachten: teleurgestelde kinderen natuurlijk.
    Maandagochtend gebeld om restitutie te vragen - 35 eurocent per minuut met een maximum van 17,50 euro! Wat een schandalige tarieven. En dan ook meteen in de wacht komen.
    Uiteindelijk per email te horen gekregen dat het gerestitueerd wordt. De email begint echter met de mededeling dat ze gelukkig heel veel andere mensen wél blij hebben kunnen maken... op die mededeling zit ik niet te wachten. Wij hebben ons jubileum niet op de geplande wijze kunnen vieren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Abraham ontbijt

    Ramona Achterberg 26-02-2018

    Via dr chatbox samen met jullie medewerker de keuze gemaakt voor het Abraham ontbijt dit omdat mijn man 50 werd afgelopen weekend. Het ontbijt was keurig verzorgd en erg lekker. Naast het heerlijke ontbijt zatten er leuke slingers en ballonen bij, zo hebben we de slaapkamer maar even versierd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Hart onder de riem

    Maurits 25-02-2018

    Met vee verbazing lees ik de slechte recensies. Al jaren maken wij gebruik van jullie service en vele vrienden en familie hebben al mogen genieten van een heerlijk ontbijt. Ik kan mij echt niet vinden in de negatieve reacties en ben altijd heel blij met jullie service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Beschuitje.nl

    Karin van Oevelen 24-02-2018

    het ontbijt was helemaal goed, en voldoende gevariereerd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    bedankt

    Carlo24-02-2018

    Prima verzorgt, keurig op tijd, en dan het ontbijt; dat was werkelijk fantastische.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Waardeloos

    Irma24-02-2018

    Gisteren ontbijt besteld voor levering vandaag. Bevestiging ontvangen met datum van vandaag. Geen ontbijt geleverd. Contact opgenomen met beschuitje.nl. Reactie, bestelling komt morgrn, u heeft te laat besteld. Nu wil ik annuleren en moet ik 50% kosten betalen voor een niet geleverde bestelling.
    Echt top service en klantgericht!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichting

    A. den Heijer22-02-2018

    Had ik deze reviews maar eerst gelezen voordat ik een ontbijt ging bestellen!
    Het ontbijt wat ik besteld had is nooit geleverd. Volgens Niels van Beschuitje.nl moest ik even geduld hebben want 'de chauffeur was met vakantie en die moesten ze eerst spreken om erachter te komen wat er was gebeurd'. Een aantal mails later vond Niels ook dat het wel erg lang duurde en beloofde me het geld terug te storten. We zijn ondertussen een paar maanden verder en heb nog niks gekregen en nooit meer iets gehoord...Asociaal!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Geen ontbijtje

    Betty22-02-2018

    Had voor vrienden hun 25-jarig huwelijksfeest een ontbijtje besteld. Bij toevallige navraag bleek dat ze helemaal geen ontbijt hadden ontvangen. Reden van “Beschuitje” was dat zij ‘s ochtends niet thuis zouden zijn geweest en dat zij telefonisch contact hadden opgenomen. Bijna te erg om te benoemen maar vrienden waren gewoon thuis en zijn nergens van op de hoogte gebracht. Konden ook via bellijsten op telefoon aantonen dat ze helemaal niet waren gebeld. Blij dat ik toch maar even gevraagd heb of ze ontbijt hadden ontvangen, anders was ik mijn geld voor niks kwijt geweest ...... ERG SLECHT van BESCHUITJE.NL !!!!!
    Beter een andere ontbijtservies zoeken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Niet bestellen

    Jacqueline22-02-2018

    Vriend van ons werd 80. Ontbijt besteld voor levering tussen 8.00-9.00. Vroeg toevallig om 9.15 of ze iets hadden ontvangen? Nee dus. 3 dagen geprobeerd contact te krijgen, zowel via telefoon als chat op de site. Geen contact. Via telefoon ingesproken, geen belletje terug. Dan maar via mail. Ja hoor, na 3 dagen contact. Op de vraag waarom er niet geleverd was, “het was druk” .... Bijna te slecht om je boos over te maken. Als ik vriendin niet gevraagd had of ze iets ontvangen hadden, was ik in de veronderstelling geweest dat zij ontbijtje hadden gehad .... en ik was m’n geld kwijt geweest. Grrrrrr Je wordt dus GEWOON BELAZERD!!!!
    Erg erg slecht!
    Niet bestellen dus !!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Valentijnsontbijt

    Peter 15-02-2018

    Ook ik moest er dit jaar aan geloven een origineel
    Valentijnscadeau. Via via op de website van Beschuitje terecht gekomen. Na een kort chat gesprek met Niels een ontbijt uitgekozen. Exact om half 9 werd er aangebeld met een hele grote mand, mijn vrouw was stom verbaasd! Missie geslaagd ;)! Het ontbijt was werkelijk fantastische; warm, ruim voldoende en vers!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer zéér slecht, zijn het bedrijf niet waardig

    Heidi14-02-2018

    We hadden een champagne ontbijt met opdekservice besteld voor de gouden bruiloft van mijn ouders, toen het zover was kwamen ze allereerst ruim een uur te vroeg, met een doos(die ze zo aan mijn moeder gaven) waar oude keiharde broodjes in zaten, een paar plakjes vleeswaren en een paar kuipjes zoet beleg, de koffie waren.zakjes waar je wat er bij moest gooien(instant koffie), fruit waren werkelijk 2 sinaasappels bonbons waren er 2 die uit een.zak van de action kwamen GEEN champagne GEEN opdekservice.kortom een doosje met een waarde van nog geen €15,- waar wij €90,- voor betaald hebben, waardeloos!!
    Na een dag gebeld te hebben en hun het ZOGENAAMD zó druk hadden toch per mail laten weten hier niet van gediend te zijn
    Maar het zou goed komen, ik kreeg mijn geld terug en ik mocht een nieuwe datum prikken zodat hun een nieuw ontbijtje zouden brengen aan mijn ouders.
    Ik had meteen de datum vastgelegd, Valentijnsdag leek me wel toepasselijk, hoe vaak ik gemaild heb naar Nydia om te vragen of het zo goed was en er maar steeds geen reactie op gekregen, uiteindelijk toch gebeld en Niels zou het bij mijn ordernummer plaatsen?! Ja ja ze zouden er tussen 8 en 10 uur zijn
    Wat denk je....niemand gezien...nee tuurlijk niet, het zou nu wel zeker goed gaan
    Schandalig hoe kun je mensen besodemieteren, vervolgens hebben ze het aan de telefoon weer hartstikke druk, wat een bedrijf? wat? ze zijn het woord bedrijf niet eens waardig!!!
    Bestel hier nooit want ze komen hun afspraken écht niet na, waardeloze tent....bah
    BEDANKT NIELS EN NYDIA DAT JULLIE DIT ZO GEFLIKT HEBBEN!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niets is te gek!

    Ilona Aalbers06-02-2018

    Helaas waren de ontvangers niet thuis, ik werd hier netjes over gebeld door jullie bezorger. Ik was best wel teleurgesteld, 50 euro is een hoop geld voor mij. Gelukkig was de bezorger zo aardig om naar het werk adres te rijden en het ontbijt daar af te leveren; ruim 70 kilometer omrijden en als antwoord krijgen "dat doen we met alle liefde" dat vind ik service en dat verdiend een mooie review!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechte service, geen levering

    Ramon Ankersmit12-01-2018

    Afgelopen week bij deze zogenoemde "professionele" toko een ontbijtje besteld; ontbijt is niet geleverd, service contact is belabberd. Nu nog mijn geld zien terug te krijgen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    alles fout

    hellie02-01-2018

    Fout ontbijt en wat er geleverd werd, was nog slecht ook. Klantenservice is totaal niet behulpzaam.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bedankt

    irma27-12-2017

    Bedankt voor het verzorgen van heerlijke kerst ontbijtjes bij mijn kinderen en kleinkinderen. Jullie hebben deze (o)pa en (o)ma heel gelukkig gemaakt met een bijzonder en persoonlijk cadeau voor iedereen wie ons lief is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima

    Patricia11-12-2017

    Een dikke voldoende, keurig de gemaakte afspraken voor en tijdens levering nagekomen.
    Leuk dat jullie na aflevering mij nog even belde of alles naar wens was geweest, en natuurlijk om te bevestigen dat het ontbijt geleverd was bij mijn ouders. Jammer vind ik de hoge prijzen, zeker voor een ontbijt, voor de rest is het helemaal geweldig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    jammer

    Bert10-11-2017

    Ontbijt en ballon niet geleverd juiste datum. Verrassing mislukt, niks geleverd en toch moeten betalen. Klantenservice is onprofessioneel, klantonvriendelijk en wil niet meedenken in oplossingen. Zeer zeer kwalijk!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bedankt!

    Richard van den Heuvel25-10-2017

    Zeer tevreden met Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam. Ik heb al eens eerder bij hun besteld en dat wisten ze mij op de chat ook te vertellen, ik weet niet hoe ze het bij houden, maar ik voelde mij hierdoor heel speciaal. Ik vond het ontbijt beter dan de eerste keer, maar wellicht komt dat ook doordat ik opnieuw bestelde en ik wat extra's heb gekregen. Ik voel me in iedergeval ondanks dat het hier om een webshop gaat toch echt een klant, en word ik met gevoel geholpen. Groet Richard.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Afspraken niet nagekomen

    Rob18-10-2017

    Mijn ervaring met beschuitje.nl zijn ronduit slecht ! Ik had bij het ontbijt een kaart besteld met een leuke tekst, die was niet bijgeleverd. Daar direct over gebeld en mij werd beloofd dat diezelfde dag de kaart zou worden nageleverd. Is niet gebeurd. Ik had een champagneontbijt + kinderchampagne ontbijt; echter de kinderfles was er niet bij. Verrassing grotendeels mislukt! Daarna meerdere keren gebeld, mijn nummer achter gelaten met het verzoek om terug te worden gebeld, via Nielz op de website mijn nummer achter gelaten... In 6 weken tijd niet gelukt om met Beschuitje.nl in contact te komen. Daarom uit ik mijn ongenoegen nu maar op de website...

    Ontbijtservice Beschuitje24-10-2017

    Beste Rob, Het klopt dat u contact heeft gehad met Ontbijtservice Beschuitje voor het ontbreken van de kaart. Naar alle waarschijnlijkheid is de kaart uit de mand geraakt doordat het ontbijt voor de deur is afgeleverd omdat de ontvangers niet open deden. Zondag hebben wij contact met u hierover gehad en wij hebben op zondag direct een nieuwe kaart met de persoonlijke boodschap op de post gedaan. Wij begrijpen uw teleurstelling, echter hebben wij er alles aan gedaan om het ontbijt goed en volledig af te leveren, echter zijn wij wel afhankelijk van de ontvangers hierin, wie zowel niet reageerde op de bel als op de telefoon. Groet, Ontbijtservice Beschuitje.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Hartelijk dank

    Richard Wolters09-09-2017

    Beste beschuitje.nl, via deze weg wil ik jullie ontzettend bedanken voor het verzorgen van het ontbijt bij mijn ouders. Het bestellen ging zeer gemakkelijk en de chat functie is op functionaliteit en snelheid fantastische! Het ontbijt zag er prima verzorgd uit, leuk dat de medewerker zelfs de tafel ging dekken en koffie ging zetten. Groet Richard Wolters

    Mfranden04-10-2017

    Geachte ontbijtservice Helaas heb ik bij jullie niet zoon goede ervaring . 3-8-2017 heb ik een jubileum ontbijt besteld voor onze zoon te leveren in weert op 6001 JH Nr 312 Helaas niet ontvangen Zeer teleurgesteld naar jullie gebeld daar werd mij verteld dat dit bijna nooit voorkwam uw medewerker zou het bedrag van 40€ terug storten en een tegoedbon sturen als pleister op de wond Hier wacht ik tot op heden op Heb meerder mails verstuurd Dit vind ik niet erg klant vriendelijk en zeker geen service Met vriendelijke groet Marianne fransen Nederhoven 13 6002 xb weert Tel 0495525745

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Champagne Ontbijt

    Familie Stolk31-08-2017

    Voor mijn vrouw haar 50e verjaardag een ontbijt besteld bij beschuitje. Via de chat werd ik snel geholpen en samen kozen we voor het ontbijt met bubbels. Het ontbijt werd keurig op tijd bezorgd (ondanks het slechte weer), de jonge man hielp mij met de tafel dekken en mijn vrouw kwam ondertussen naar beneden. We hebben samen heerlijk genoten, alles was vers en meer dan voldoende.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Huwelijksontbijt

    Reith22-08-2017

    Voor een pasgetrouwd stel een ontbijt besteld bij Ontbijtservice Beschuitje. De ervaringen hebben we dan ook vooral van horen zeggen ;) Ons is verteld dat het ontbijt echt prima verzorgd was, lekker en meer dan genoeg voor twee personen. We hadden gekozen voor luxe extra uitgebreid overigens. Aflevering was zeer verzorgd en onze vrienden waren aangenaam verrast. Echt een kado waar je met een prettig gevoel op terugkijkt. Op de site kun je verschillende samengestelde pakketten bestellen trouwens, en wat de naam niet doet vermoeden: ze doen ook lunchpakketten en hebben overige kado-ideeën. Voor ieder budget is er iets vind ik.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bedankt

    Sharon19-08-2017

    Hoi sorry late reactie, maar ze vond het hartstikke leuk. Bedankt nog voor jullie goede service en wie weet tot de volgende bestelling.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Beschuitje bedankt

    Dennis18-08-2017

    Vanochtend hebben jullie mijn ouders verrast voor hun 50 jarig huwelijk. Ik heb begrepen dat naast het heerlijke ontbijt hun vooral de aardige medewerker opviel. Hij kwam aanrijden en feliciteerde het bruidspaar uitgebreid, daarna heeft hij de tafel gedekt en alles netjes neergezet. Ik vind de service helemaal top! Bedankt voor dit geslaagde cadeau.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Champagne ontbijt

    yvonne18-08-2017

    Het ontbijt is zeer zeker in de smaak gevallen, mijn schoonouders waren blij verrast.
    De producten waar geen sesam in zat waren apart verpakt van de overige producten, dus dit is helemaal goed verlopen! We zijn er erg blij mee. Het eten en drinken was verder ook echt vers dus eigenlijk alles positief! Blijf vooral zo doorgaan.
    Bedankt voor je mail!
    Met vriendelijke groet,
    Yvonne

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Champagne ontbijt

    rothco18-08-2017

    Beste mensen van Beschuitje.nl,

    Afgelopen vrijdag, 31 juli, hebben jullie namens mij een champagneontbijt gebracht op de Rembrandtweg in Amstelveen. Bestelnummer was BS.15.16354, zie onder.
    Ik wilde jullie even laten weten dat het enorm op prijs is gesteld, er enorm van is gesmuld, maar dat er geen koffie bij zat (ik had 2 koffie aangevinkt), die moesten deze mensen zelf zetten. Dus daar is ergens iets misgegaan. Misschien goed voor jullie om te weten, vooral ook om de klantentevredenheid hoog te houden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Bedankt voor je hulp

    SABRINA 17-08-2017

    Ik ben geen held met computers. Na enige pogingen via de chat geholpen en het was zo besteld. Nu afwachten hoe het ontbijt zondag gaat bevallen. Groet Sabrina

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Bedankt

    Familie Reith17-08-2017

    Hartelijk bedankt, vanochtend hebben wij heerlijk genoten van het ontbijt. Keurig op tijd bezorgd, en meer dan voldoende keuze.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    slechte service

    johnsablerolle13-08-2017

    champangne pakket voor 2 personen besteld kosten 60 euro!! er zaten geen zachte witte en bruine broodjes in geen bestelde koffie waar waren de bonbons?? eieren steenkoud sap was warm de champangne was ook warm raad dit bedrijf niet aan!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Bedankt

    Erik en Daphne van Manen 13-08-2017

    Goedemorgen Niels,
    Bedankt voor het heerlijke ontbijt, voor dit ontbijt sta ik graag vroeg op. Niet alleen vroeg maar zowaar ook met een lach!
    Een goed begin van het weekend. En jij ook een fijn weekend gewenst.
    Groetjes,
    Daphne

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bedankt

    Familie Johanson09-08-2017

    Ik vond de website van deze service erg leuk, en heb er daarvoor voor deze aanbieder gekozen. Het bestellen was best lastig, maar ik werd snel en goed via de chat geholpen, al had ik liever gehad dat ik telefonische kon bestellen. Het ontbijt is vanochtend exact om half negen bezorgd door een vriendelijke man. Ik had gekozen voor het ontbijt met bubbels op advies van de medewerker. Het is helemaal naar wens geweest! Bedankt voor de goede zorgen en wellicht tot ziens Groet Familie Johanson

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bedankt!

    Familie Horst 08-08-2017

    Mij is gevraagd om kort mijn ervaring te delen. Ik heb vorige week een ontbijt besteld voor mijn moeder wie vandaag 65 werd. Mijn vader stond ook vermeld op de kaart. Ik ben gebeld door een medewerker van beschuitje met de vraag of mijn vader vanochtend ook thuis was. Daarop antwoorde ik iets wat verbaasd ja! De reactie van de medewerker was dat ze er kosteloos een ontbijt voor 2 van zouden maken. Dat vind ik service en dat heb ik uiteraard ook gemeld aan de medewerker. Ga zo door jullie zijn top! Bedankt! Ook namens mijn vader en moeder.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Champagne ontbijt

    Iris08-08-2017

    Prima service, prima kwaliteit, enig nadeel de bezorgtijden zijn blokken van een uur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bedankt

    Esther van Doorn06-08-2017

    Gisteren hebben jullie namens ons bedrijf een aantal (naar horen zeggen) heerlijke ontbijtjes bezorgd. Mijn collega's waren super enthousiast over de inhoud en de bezorging. Ik zelf heb een heel fijn gevoel over gehouden aan de communicatie met Beschuitje.nl; een snelle chat, reacties op mijn mails en even na bellen om alles te controleren, dit zie je niet altijd bij internet bedrijven. In eerste instantie vond ik de prijs redelijk hoog, maar door hun service en de inhoud vind ik het meer dan waard! Bedankt en hopelijk tot ziens bij mij aan de deur!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    doe het niet

    loes04-08-2017

    Een ontbijt besteld voor mijn schoonouders als kado voor hun huwelijksdag...Op de feestelijke dag was er geen ontbijt bezorgd, wat ontzettend sneu was voor ons, maar ook voor mijn schoonouders. De dag begint al zuur... Toen diverse malen gebeld, maar je staat zolang in de wacht omdat ze het zo "druk" hebben. Je kunt op een gegeven moment je bericht inspreken zodat ze terug bellen, dat doen ze ook niet. Alleen via de chat maak je snel contact. Maar goed, door een "communicatiefout" was het ontbijt niet geleverd....het minste van alles, ze maken geen excuses en niks!! Terwijl het een kado is wat je geeft!

    Daan04-08-2017

    Oplichters!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloze service

    Karin29-06-2017

    Ik wilde mijn vader verrassen op Vaderdag met een ontbijt. Kwam via google terecht bij beschuitje.nl
    De website lijkt klantvriendelijk, je kunt meteen per chat een vraag stellen en krijgt meteen antwoord....

    Je kon het bezorgmoment uitkiezen maar op het uitgekozen bezorgmoment kwam er niets.....na 2 uur wachten was er nog niets....meteen gebeld. Je kirjgt een bandje waarop wordt gezegd dat het "momenteel erg druk is" en dat je een bericht om terug te worden gebeld kunt achterlaten of je kunt blijven wachten.
    Ik heb nu in total 4 keer gebeld...Bij alle 4 de keren heb ik eerst 15 minuten "in de wacht" gestaan.
    Daarna met ene XX (Naam verwijderd ADMIN) gesproken en mijn beklag gedaan. Hij zou met de chauffeur gaan checken of het echt niet was afgeleverd (???) en mij daarna terugbellen...Na 3 dagen had ik nog niets gehoord...teruggebeld en wederom hetzelfde (wacht) liedje, waarna na een kwartier deizelfde XX (Naam verwijderd ADMIN) aan de lijn kwam en beweerde dat hij mij nog nooit had gesproken. Weer het verhaal gedaan en zou weer worden teruggebeld. NU wat langer geduld geoefend maar na 5 daugen weer niet teruggebeld.

    Nu heb ik er genoeg van.... en zit nu voor de 4de keer in die drukke "wachtrij" aan de telefoon...klokt tiks inmiddels op 32 minuten a € 0,35 cent per minuut

    Kosten van dit "onbezorgde" ontbijt?

    Vaderdag ontbijt € 35 eur
    4 keer bellen € 45 eur

    NOOIT DOEN!!

    loes04-08-2017

    Het bovenste verhaal vandaag exact hetzelfde meegemaakt, idd heel enthousiast over de mail/chat, dus besteld! Als kado besteld voor schoonouders die hun trouwdag vieren.... Het ontbijt is er nooit geweest! Diverse keren gebeld, nemen nooit op omdat ze het druk hebben!! Je word ook niet meer terug gebeld! Waardeloos bedrijf!! Nooit doen, kost je alleen maar geld, en een begin van een zure dag...

    Niels08-08-2017

    Beste Loes, Wij hebben naar aanleiding van het niet leveren van het ontbijt veelvuldig contact met elkaar gehad. Wij hebben u uitgelegd wat er mis is gegaan, zowel telefonische als meerdere keren per chat. Wij vinden het net als u heel vervellend dat het is misgegaan, maar helaas zijn wij ook soms net mensen en maken wij fouten. Groet Ontbijtservice Beschuitje.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima service

    Richard25-06-2017

    Vanochtend een heerlijk ontbijt ontvangen omdat we vandaag exact 25 jaar getrouwd zijn! Overigens was er ruim voldoende keuze, en zitten we er nu van te lunchen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heerlijk ontbijt

    Peter Peijnenburg16-06-2017

    Bedankt voor het bezorgen van een heerlijk ontbijt voor mij en mijn vrouw. Dit ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk! Het leek in onze huiskamer wel een ontbijtzaal van een hotel, wat een heerlijkheden! Vriendelijke jonge man wie het geheel bezorgde en bij ons binnenkwam.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Leuk en origineel idee

    Rutger Wuppels20-04-2017

    Om mijn vriendin te verrassen tijdens een dagje uit heb ik een picknickmand besteld bij Beschuitje.nl. Toen ik voor het eerst op deze site kwam, was ik meteen verkocht door het leuke en originele idee. Tot op heden ben ik nog geen enkel ander bedrijf tegengekomen dat het zo aanpakt. Beschuitje.nl verkoopt goedgevulde picknickmanden en bezorgt deze door het hele land. Zij zorgen ervoor dat alle ingrediënten voor een overheerlijke picknick in de mand zitten, waardoor je hier zelf geen rekening mee hoeft te houden. Hartstikke makkelijk dus. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar zo af en toe is het best wel eens leuk om dit te doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Beschuitje.nl

    Uw beoordeling