NederlandReview

    Ervaringen Beschuitje.nl

    Is het bijna Valentijnsdag, je trouwdag, is je partner jarig of heb je iets anders te vieren? Dan is een ontbijt laten bezorgen op die speciale dag wel een leuk idee. Of misschien wil je lekker gaan picknicken? Dat kan allemaal bij Beschuitje.nl. Of je bij hen waar voor je geld krijgt, en een goede bezorgservice en nog veel meer lees je hier bij NederlandReview.

    Over Beschuitje.nl

    Ontbijtservice Beschuitje.nl bezorgt op iedere dag van het jaar, dus ook op feestdagen. Een ontbijt wordt door hen tussen 06.00 en 13.00 uur op het door jou gewenste tijdstip bezorgd in heel Nederland en België. Je kunt zelf de bezorgkosten berekenen met de bezorgkosten berekener op de website. In veel plaatsen levert Ontbijtservice Beschuithe.nl de bestelling gratis af. De bezorgkosten worden berekend op basis van de afstand tussen het afleveradres en de dichtstbijzijnde Ontbijtservice Beschuitje vestiging. Een ontbijt voor de volgende dag moet je vóór 18.00 uur bestellen. Je kunt bij hen betalen met iDeal, creditcard, via een overschrijving of contant aan de deur. Zij accepteren ook de Nationale Ontbijtbon en VVV cadeaubonnen. Standaard levert Ontbijtservice Beschuitje bij ieder ontbijt een kaartje. Op dit kaartje kun je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger laten vermelden.


    Kijk mee naar hoe beschuiten worden gemaakt in de fabrieken van Bolletje

    Diensten

    Bij Beschuitje.nl kun je kiezen uit de volgende ontbijtjes en picknicks:

    • Champagne ontbijt
    • Moët & Chandon ontbijt
    • Luxe ontbijt
    • Ontbijt met bubbels
    • Vis ontbijt
    • Biologische ontbijt
    • Beauty ontbijt
    • Frans ontbijt
    • Uitgebreid ontbijt
    • Vegetarisch ontbijt
    • Italiaans ontbijt
    • Spaans ontbijt
    • Beschuit met muisjes!
    • VIP ontbijt
    • Erotisch ontbijt
    • Kinderontbijt
    • Kinder Champagne Ontbijt
    • Picknicktime
    • Luxe Picknickmand
    • Tapas Picknickmand por dos
    • En nog meer Picknickmogelijkheden...

    Daarnaast is het ook mogelijk om een cadeau toe te voegen uit het ruime assortiment cadeauartikelen. Of je doet er een leuke feestballon met tekst bij. Mocht je om wat voor reden dan ook het ontbijt willen annuleren, dat kan, doe dit wel op tijd!

    Klachten

    De klantenservice van Beschuitje.nl is 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail en fax bereikbaar. Telefonisch dagelijks tot 12.00 uur. Het e-mailadres is info@beschuitje.nl en het telefoonnummer 0900 23 724 84. Als je niet tevreden bent over de kwaliteit of kwantiteit van het geleverde product dan kun je dit in een e-mail doorgeven. Zij proberen dan met jou tot een passende oplossing te komen.

    Deel je ervaringen met Beschuitje.nl

    Heb jij al eens genoten van een ontbijt van Beschuitje.nl of lag je met een knorrende maag in je bed te wachten op een levering die niet kwam? Voldeed het ontbijt aan je verwachtingen naar de prijs die je betaalde, of vond je het wat karig misschien? Al deze ervaringen, positief of negatief, horen wij graag van je hier op NederlandReview!

    Een ontbijtje laten bezorgen? Het kan bij Beschuitje.nl, maar hoe bevalt deze onbijtservice eigenlijk echt? Lees de ervaringen en reviews van echte klanten die hier bestelden!

    Beschuitje.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (126)

    4
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    3.8
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Leuk en origineel idee

    Om mijn vriendin te verrassen tijdens een dagje uit heb ik een picknickmand besteld bij Beschuitje.nl. Toen ik voor het eerst op deze site kwam, was ik meteen verkocht door het leuke en originele idee. Tot op heden ben ik nog geen enkel ander bedrijf tegengekomen dat het zo aanpakt. Beschuitje.nl verkoopt goedgevulde picknickmanden en bezorgt deze door het hele land. Zij zorgen ervoor dat alle ingrediënten voor een overheerlijke picknick in de mand zitten, waardoor je hier zelf geen rekening mee hoeft te houden. Hartstikke makkelijk dus. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar zo af en toe is het best wel eens leuk om dit te doen.

    Door: Rutger Wuppels20-04-2017
    Heb een paas ontbijt besteld, we zitten steeds op te wachten 13-04-2020

    We hebben een paas ontbijt besteld maar zit ten er nog steeds op te wachten

    Marjan17-04-2020

    Het is toch overduidelijk dat deze positieve recensie door iemand van binnen het bedrijf geschreven is. Zelf helaas deze week ook een zeer slechte ervaring met dit “bedrijf” Bestel hier niet!!!

    Willem 03-05-2020

    Wij waren 19 april 35 jaar getrouwd jl. ik dacht, een lekker ontbijtje bestellen. Maar dat ontbijtje liep uit op een grote teleurstelling. Dat ontbijtje voor drie personen moest uit IJsselstein komen 4 km van ons vandaan. tussen 8:30 uur en 9:30 uur zou het ontbijtje komen. Maar over en weer gebeld kwam, ons ontbijt om 11:50 uur uit Rotterdam. 60 km van ons vandaan. Het hoofdkantoor zei ons, ja dat kan gebeuren, dat staat ook in onze Alg. voorwaarden. De broodjes waren gekrompen en taai, de eieren waren koud, de vleeswaren waren warm, in één woord smerig. En dat voor 67 euro. Met deze mensen is gewoon niet te communiceren. Of gooi de Alg. voorwaarden overboord en gebruik je gezond verstand en ik wil gewoon een nieuw ontbijt. meer niet.

    Anne-Marie 05-06-2020

    Drama! Een tijdje geleden een lekker ontbijt besteld voor onze oudste dochter die gisteren getrouwd is. Helaas...in coronatijd, dus geen volledige bruiloft zoals gehoopt. Wel een korte ceremonie in de middag. Mijn man en ik dachten: leuk, dan worden ze de eerste ochtend samen wakker in hun tijdelijke huurhuisje. En worden ze verrast met een ontbijt voor twee! Toch nog een extraatje na de stress van verzetten en aanpassen van hun huwelijk! Het huisje staat op een vakantiepark met veel permanente bewoners. Ik heb dat vermeld bij de bestelling. Wat gebeurt er? De mensen van de bezorging uit Schiedam (?...ik had doorgekregen dat ze vanuit IJsselstein kwamen...maar goed) konden het park niet op rijden vanwege een hefboom. Ze hadden nog gebeld naar het jonge stel, maar die lagen nog te slapen. Vervolgens zijn ze gewoon weer teruggegaan en hebben niks bezorgd. Dus niet bij de receptie of elders afgegeven, ook niet even gaan lopen naar het huisje...helemaal niks. Ik baal er natuurlijk erg van. Heb er ook bijna 50 euro voor betaald. En nu zegt de klantenservice, die je inderdaad NIET kunt bellen, dat dit risico gewoon voor de koper is. Geen persoonlijke benadering, maar puur zakelijk. Had ik de voorwaarden maar moeten lezen. Geen suggestie voor een oplossing ook. Stik er maar in. Wat een anonieme club! Ik heb hier echt geen goed woord voor over. Wees gewaarschuwd: bestel je ontbijtje ergens anders!!!

    Jeanet 29-07-2020

    gewoon naar www.feestontbijt.nl gaan denken met je mee en zijn altijd bereikbaar en origineler kan het bijna niet

    Lisa 18-08-2020

    Het gaat hier om 1 persoon, die eigenaar is van dit bedrijf en van ontbijtjethuis.nl. Meest onbeleefde persoon, die ik met een bestelling heb meegemaakt. Is erg goed in woorden verdraaien, dreigen met deurwaarders en veel onzin verkopen. BESTEL HIER NOOIT VAN JE LEVEN !!!!

    Elize Aben21-08-2020

    Walgelijk, wij hadden een ontbijt met champagne besteld

    Els Hittema22-08-2020

    Wij hadden tussen half acht en half negen een ontbijt besteld voor een feestlijke gelegenheid. Op de site staat dat je een blok van een vol uur moet aangeven. Om half elf, werd er bezorgd, maar toen hadden deze mensen al gegeten en waren zij al op de hoogte wat de verrassing was. Wij wilden annuleren, dit bedrijf begon meteen over een juridische kwesties en deurwaarder. Er viel totaal niet te praten,zelf als wij vroegen, breng het een dag later, of wij halen wel de champagne op, waar we voor hebben betaald.We zijn ons geld kwijt, dit is een persoon die dit bedrijf leidt, DUS BESTEL NOOIT BIJ DIT BEDRIJF, ZIJ WILLEN ALLEEN GELD INNEN,totaal niet medelevend, een kleine kans dat je i.d.d je ontbijt wel krijgt

    Nayana24-08-2020

    Ik vind de website er onprofessioneel uit zien. Ook geen contact op de website alleen een emailadres. Op afbeeldingen beschreven cava bubbels, maar ik zie alleen moet flessen op de afbeeldingen weergeven. Ook geen foto's van de dienbladen, luxe manden of box. Ohja en het telefoonnummer die ik gevonden heb, niet bereikbaar. 0900 23 724 84! Dank voor de reviews ik eet genoeg. Op de website staan alleen maar goede reviews beschreven.

    Koow07-10-2020

    wat een slechte reacties mensen ! Waarom bestellen jullie daar dan , wij bestellen vaker een ontbijt bij www.feestontbijt.nl en nooit problemen

    chris26-11-2020

    een verrassingsontbijt 6 dagen van te voren besteld. Toen bleek dat het paar die dag niet thuis zou zijn en dus 6 dagen van te voren aangegeven dat het ik wilde annuleren. Dat bleek niet meer mogelijk te zijn en ik werd alleen verwezen naar de algemene voorwaarden. toe ik anagaf dat ik dti best raar vond omdat ik nog niet verwacht dat hiervoor al echte kosten gemaakt zijn kreeg ik een opsomming van internetkosten, betalingskosten, en transportkosten???. dit was een mail op een zeer onaangename toon. ik probeerde hen te mailen met de vraag of ik dit dan kon ruilen voor iets anders en toen kreeg ik alleen maar mails terug dat mijn mail niet afgeleverd kon worden. Ik ben zelf een ondernemer en sta versteld van de wijze van handelen van dit bedrijf.

    Sonja15-12-2020

    Waarom worden alle slechte reacties weggehaald!! Wat een slechte service en een heel heel slecht ontbijt

    Fraukje19-12-2020

    Helaas zie ik nu pas deze reacties! De website kent inderdaad niets dan lof. Voor 85 euro bestelde ik een spaans ontbijt waarbij in de omschrijving oa stond dat er een flesje Cava bij zat. Het ontbijt kwam vanochtend en naast dat we licht teleurgesteld waren over de inhoud (spanish koffie bleek 2 zakjes nestle te zijn, knoflookbroodjes een zak met knoflook crackers, tomatenciabbatta ontbrak) ontbrak ons flesje Cava. Kan gebeuren dus ik mailde dat er iets was misgegaan. Toen kreeg ik terug dat ik het niet besteld had en dat van het RIVM er geen koffie mocht worden geleverd etc. en alles op een vrij onbeschofte toon. Dus ben je te lui of niet in de gelegenheid om zelf voor 30 euro een heerlijk en overvloedig ontbijt samen te stellen en wil je graag onbeschoft behandeld worden bestel dan hier een ontbijtje en anders lekker zelf aan de slag!

    Martijn31-12-2020

    Vandaag uit de brand geholpen door www .feestontbijt.nl ik had een ontbijt besteld werd afgezegd een halve dag van te voren zij hebben me uit de brand geholpen letterlijk en figuurlijk schande dit bedrijf beschuitje snap niet waarom ze nog bestaan

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Super !

    Had er weinig vertrouwen in na het lezen van de reviews , slechter service , niet gelverd et etc maar t was een top ontbijt ! Vriendelijke bezorgster , goed eten en lekkere broodjes , alleen een koud ei maar dat kan ook niet anders ! Keurig op tijd
    Had er niet meer op gerekend dat t kwam maar voor mij ook een aangename verrassing dat het goed was en service gericht geleverd. Kleine tip
    Doe wel wat aan jullie bereikbaarheid en het beantwoorden van de mail
    Verder top ! Echt waar , dank jullie wel
    Vr gr Ronald uit Amsterdam

    Door: Ronald Patrick van Strien20-07-2018
    corine libert05-09-2020

    nooooit bestellen, door overmacht heb ik de reservering moeten annuleren op zondag 17 juni. geen of slecht contact, geen telefoonnummer, ronduit bagger, slechte conversatie via e- mail, nu op 5 sept nog altijd mijn bedrag van 233,00€ niet retour gekregen. heeft iemand de gouden tip voor mij? groetjes

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bedankt!

    Zeer tevreden met Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam. Ik heb al eens eerder bij hun besteld en dat wisten ze mij op de chat ook te vertellen, ik weet niet hoe ze het bij houden, maar ik voelde mij hierdoor heel speciaal. Ik vond het ontbijt beter dan de eerste keer, maar wellicht komt dat ook doordat ik opnieuw bestelde en ik wat extra's heb gekregen. Ik voel me in iedergeval ondanks dat het hier om een webshop gaat toch echt een klant, en word ik met gevoel geholpen. Groet Richard.

    Door: Richard van den Heuvel25-10-2017
    Walter Willems25-12-2020

    Voor kerst een kerst champagne ontbijt besteld voor € 65,--. Wat een teleurstelling. Bedroevend weinig ontbijt voor veel te veel geld. Kortom een aanfluiting. Beslist geen aanrader en zullen hier nooit meer bestellen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bezorging ontbijt super.

    Beste Beschuitje
    Na druk overleg op de mail had ik een beetje buik pijn ooo ,jee komt dit wel goed.
    Nou het is super goed gekomen .
    Ik ben dit wel een beetje verplicht tegen over jullie ,
    Maar het was echt super heb er geen andere worden voor.
    Hopelijk kan ik met deze recensie jullie negatieve reacties een beetje te niet doen.
    Ga zo door .
    Nogmaals een tevreden klant.
    Afdeling den haag.

    Door: Sonja12-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Luxe ontbijt

    Niets mee doen even verder kijken dat bespaard je een teleurstelling. Dit voelt als oplichting vandaar de moeite gebomen een revieiw te plaatsen. Ps review op hun site plaatsen kan alleen als dat positief is.

    Door: Victor Rijswijk11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Verschrikkelijk ontbijt en totaal geen service!!! Niet bestellen.

    Een ontbijt besteld via ontbijtservice…
    Een ontbijt besteld via ontbijtservice en geleverd door echte bakker ten veen uit Doetinchem. Het betrof een cadeau voor een huwelijkspaar. Bakker is de helft vergeten te leveren. Een luxe doos bonbons is gedegradeerd tot kertkranjes waar je bijna €10 voor betaald. Geen bloemen geleverd , wel voor betaald en betaald voor een luxe mand maar het is alsnog in een doos geleverd. Eenmaal een klacht ingediend geeft de klantenservice niet thuis en weigeren ze met een oplossing te komen. Werkelijk waar nog nooit zo’n onprofessionele en lachwekkende klantenservice gezien. Ze zijn het woord “service” niet een waardig. Bakker verwijst naar beschuitje.NL en beschuitje schuilt zicht achter een toetsenbord en komt niet met een oplossing. Ik heb op dit moment mijn rechtsbijstand erop gezet want hier laat ik het niet bij maar 1 TIP: RUN!!

    Door: Souliman08-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    2 x Champagne ontbijt

    Voor mijn ouders een heerlijk ontbijt besteld via jullie website. Het bestellen ging prima, en het bezorgen was fantastische; nadat mijn ouders waren bijgekomen van de schrik (het was vroeg) heeft de jonge dame de tafel gedekt en mijn ouders volledig in de watten gelegd. Eerlijk is eerlijk bijna 100 euro voor een ontbijt is niet goedkoop, maar ik en zeker mijn ouders hebben genoten van jullie service.

    Door: Kim03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Champagne Ontbijt

    Voor mijn vrouw haar 50e verjaardag een ontbijt besteld bij beschuitje. Via de chat werd ik snel geholpen en samen kozen we voor het ontbijt met bubbels. Het ontbijt werd keurig op tijd bezorgd (ondanks het slechte weer), de jonge man hielp mij met de tafel dekken en mijn vrouw kwam ondertussen naar beneden. We hebben samen heerlijk genoten, alles was vers en meer dan voldoende.

    Door: Familie Stolk31-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Super

    Net is het ontbijt bij mijn ouders bezorgd voor Mn pa zn verjaardag.
    Nadat ik besteld had was ik erg geschrokken van de recensies. Nergens voor nodig. Ontbijt was vers, eitjes zelfs nog warm. Verschillende soorten vleeswaren en kazen. Van alles meer dan genoeg. Echt heel erg goed. Leuk kaartje er bij met de felicitaties.
    Beslist een herhaling waard!

    Door: Yvonne03-07-2018
    Henk09-01-2021

    Zeer slecht

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Ondanks de slechte recensies hier toch een ontbijt besteld, maar wij hebben het gewoon geleverd gekregen en was super goed verzorgt kan niet anders zeggen, bezorg afspraak gemaakt tussen 12.00-13.00 uur, ze waren er om 12.15 dus keurig op tijd, heerlijk genoten met 6 personen en zelfs nog veel over gehouden

    Door: Rik26-12-2018
    rik29-12-2018

    nee zeker niet, heb via de vestiging Boxmeer een perfect ontbijt gekregen! kom eventueel graag in contact, heb er foto's etc van.

    Flora31-01-2019

    Ik heb ook besteld... maar kan geen email vinden van hun.. laat staan telefoon nummer! Heeft u dat voor me.. hoe ik met hun in contact kan komen? Grt flora

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ontbijt voor 2

    2 de kerst dag ontbijt voor 2 besteld nooit ontvangen 6 keer gemaild via chat gevraagd geen antwoord je kan niet bellen wil me geld terug zeer slechte bedrijf nooit weer

    Door: Joke Kappen05-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    verjaardag ontbijt

    voor 18 november 2020 hadden we een verrassingsontbijt voor onze dochter in Erica, 2 dagen ervoor besteld en betaald en op de 18e komt niks de dag met beschuitje moeten mailen rest nemen ze niet op en dan krijgt je een mail met de volgende "Morgen doen de bezorgers een tweede poging.
    Indien deze niet lukt, zullen zij foto's maken welke de juridische levering voldoende onderbouwd."
    Voor onze zoon in Zevenaar op 28 november ook een ontbijtje besteld dit hebben we in Zevenaar besteld wat een verschil, optijd zoals afgesproken en goed, conclusie mensen probeer zelf in de stad waar geleverd wordt.

    Door: Harold Adriaan Westerman27-12-2020
    Astrid van der Zanden27-12-2020

    Zeer slecht bedrijf wat je besteld hebt krijg je niet veel te laat, je kunt alleen maar mailen als je belt nemen ze niet op. Schandalig bedrijf ga hier nooit mee in zee!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Kerstontbijt 2 persoon als verrassing

    Precies optijd, zeer uitgebreid en lekker dus woon je in de buurt van Meppel is beschuitje. nl een aanrader.
    Dankjewel

    Door: Conny Vos25-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    114 ontbijtjes

    Slechte service, zou hier nooit meer bestellen! Vega ontbijtjes worden met ham geleverd, daarnaast ver buiten de gegeven tijdvakken en de inhoud van de Amsterdamse ontbijtjes zijn nog slechter dan in het vliegtuig. Van de 114 ontbijtjes waren 50 ondermaats. Hier wilt Niels dan ook niks voor doen. Voor je ontbijtjes kan je liever naar ontbijtservice.nl

    Door: Amish23-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Kerstontbijtjes voor Waterschap

    Met ons waterschap (Vallei en Veluwe, Apeldoorn) hebben we een kerstontbijt besteld voor 49 collega's.
    Van de 49 zijn er 2 ontbijtjes niet geleverd. Dit wordt hard ontkend en ze zeggen dat er geen problemen op de rit zijn gevonden, en ze daarom volgens hun wel bezorgd zijn. Een nieuw ontbijt leveren doen ze niet, dus krijg je een cadeaubon van 25 euro. Hierbij wordt niet duidelijk vermeld en ook niet als je het nogmaals vraagt, hoe dit in z'n werk gaat. Bij het invoeren van de bon lijken namelijk nog verzendkosten bij te komen... wat natuurlijk niet de bedoeling is als je ook nog voor je ''niet bezorgde ontbijtjes'' dient te betalen. Volgens Beschuitje.nl lost dit op als je dit uitlegt bij je lokale leverancier. Welke dit is is ook al niet helemaal duidelijk. Maar dat ter zijde.

    Dan hebben we dus 49 ontbijtjes, die bijna allemaal verschillen. We hebben gekozen voor het 'luxe ontbijt'', maar de een krijgt wel een croissant, de ander niet. In de ene doos zitten chocolaatjes, en mini kerststolletjes, in de andere niet.
    Het lijkt met regio te verschillen wat voor luxe ontbijt je krijgt. Wat er op de site staat onder luxe ontbijt, is dus niet gezegd dat je dat ook daadwerkelijk krijgt. Dit lijkt een punt van aandacht te zijn voor beschuitje.nl en goed om dit op te nemen met hun leveranciers.

    De toon in de mail was erg bot, niet meewerkend en onprofessioneel.
    Aandringen dat ze z.s.m. de betaling willen ontvangen en waar dit blijft. Maar als we nog geen factuur hebben ontvangen, kunnen we moeilijk de rekening afhandelen. Beschuitje.nl houdt vol dat de factuur ontvangen is door ons als besteller en vindt het aandringen op betaling maar normaal.

    Ook hadden we een bezorgtijd afgesproken, die niet werd nagekomen en vele ontbijtjes werden ipv einde middag al die ochtend geleverd voor de andere dag.

    Wij bestellen hier nooit weer...
    Slechte service en bot contact.

    Door: D22-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Luxe ontbijt

    Wat baal ik ervan dat ik nu pas naar de recensies kijk...Heb hier een luxe ontbijt besteld voor een vriendin haar verjaardag, omdat ze afgebakende tijdsblokken van een uur hebben. Helaas drie kwartier na verloop van het uur geleverd. Vriendin was inmiddels op de hoogte gesteld van de verrassing, dus hele effect weg. Ook geen klantenservice te vinden op de website waar je verhaal kunt halen.

    Door: Linda20-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Champagne ontbijt

    Hele slechte ervaring met Beschuitje.nl Het feestelijke champagne ontbijt zou tussen 7.30-8.30 in een mooie mand gebracht worden als kado voor een 40-jarig huwelijk in coronatijd. Dat is niet gebeurd. Uiteindelijk is het ontbijt zonder overleg (terwijl ze wel in bezit waren van mijn e-mailadres en mijn mobiele nummer) om 12.30 uur bezorgd in 2 dozen. Enorme teleurstelling dus!!! Ze zijn ook alleen per mail te bereiken enorm irritant zeker als het misgaat.

    Door: Jose19-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Ontbijtjes

    Heel raar dat de slechte revieuws worden verwijderd op alle sites.
    Een keer besteld zo slecht heb ik nog nooit een ontbijt gehad

    Door: Sonja13-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Champagne ontbijt

    Wat een bagger bedrijf. Ze komen 2 uur te laat en als je er wat van zegt krijg je een chagrijnig antwoord vd chauffeur. Een klein flesje (20ml) Prosecco. Verse broodjes? Ja uit eigen oven ja, want je moet ze zelf afbakken. Vers fruit is een losse appel. Kortom: 60 euro voor een simpel ontbijt is way to much geld. En de klantenservice is totaal niet bereikbaar. Kortom: bestel hier nooit je ontbijt.

    Door: WB02-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Ontbijtjes

    Wat een vreselijk bedrijf
    Ik bestel 2 ontbijten en worden gewoon niet geleverd bij toeval bij de concurrent www.feestontbijt.nl terrecht gekomen en die hebben het helemaal goed gemaakt. Klantvriendelijk aan de telefoon en geen duur 0900 nummer maar vooral een super top ontbijt ik bestel nooit meer bij beschuitje. Nl

    Door: Suzanne de Jong 27-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Beschuitje.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Beschuitje.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 126 ervaringen geplaatst over Beschuitje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Beschuitje.nl actief?

    Beschuitje.nl is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beschuitje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.