NederlandReview

  Ervaringen VisumPartner

  Voor sommige landen heb je een visum nodig. Soms is dat van te voren te regelen, soms moet het ter plaatse, direct als je uit het vliegtuig komt. Je kunt het soms zelf regelen, maar voor sommige landen heb je hulp nodig. VisumPartner is een bedrijf dat zulke hulp biedt. Hoe weet je of die hulp goed en betrouwbaar is? Lees reviews van klanten die jou voor zijn gegaan en hier al eens langs zijn geweest. Hun ervaringen lees je hier op NederlandReview!

  Wat is VisumPartner?

  VisumPartner is een visumbureau gevestigd aan de Kerketuinenweg 2 PB 8540 2544 CW Den Haag. Het bedrijf heeft een website en is te bereiken via de chat op de website of het telefoonnummer: 085 – 13 06 746. De algemeen directeur is Vito Glasbergen. De voornaamste dienst is het regelen van visa, maar ze regelen ook de uitgifte van andere officiële documenten.

  Welke Documenten Heb Je Nodig Voor Het China Visum?

  Voor welke landen kun je een visum aanvragen bij VisumPartner?

  VisumPartner is opgericht in 2019 en ondersteunt particulieren bij de aanvraag van een visum. De landen waarvoor ze het visum kunnen aanvragen en leveren zijn China, India, Indonesië, Mongolië, Rusland, Thailand, Turkije, Vietnam, Egypte, Ghana, Tanzania, Australië en Suriname.

  Hoe verkrijg je een visum?

  Op het moment dat je voor een van deze landen een visum nodig hebt, kun je VisumPartner vragen om ondersteuning en het regelen van het visum tegen een meerprijs van de werkelijke visumkosten (bemiddelingskosten). Zodra je op de website gecontroleerd hebt of je alle benodigde documenten hebt, kun je een koerier laten komen. Deze haalt de documenten en het paspoort op.

  De koerier zal deze de volgende dag overhandigen aan VisumPartner waarna deze de aanvraag voor je zullen afhandelen. Nadat het visum is verkregen, brengt de koerier het visum naar je toe. Waar je de documenten en het pasport laat ophalen en afleveren en op welk tijdstip is iets waar je redelijk vrij in bent. De koerier kan tussen 9 en 19 uur leveren in alle landen waar DHL actief is.

  Kun je ook legalisaties laten uitvoeren? Welke?
  Ja, naast het aanvragen van een visum is het ook mogelijk legalisaties te laten uitvoeren. Documenten die in het buitenland nodig zijn, zullen door bemiddeling van VisumPartner worden gelegaliseerd. De legalisatie van onder andere de volgende documenten kan VisumPartner leveren: certificaten van oorsprong, facturen, contracten, exportcertificaten, medische documenten, trouwaktes, geboorte-aktes en adoptiepapieren.

  Hoe hoog zijn de bemiddelingskosten?

  De gemiddelde bemiddelingskosten liggen rond de 37 euro. Prijzen hangen af van het land waar de documenten opgehaald en geleverd worden en ook het land waar het visum voor nodig is. Prijzen kunnen hierdoor afwijken van de gemiddelde bemiddelingskosten. Voor de legalisatie kunnen de prijzen ook per te legaliseren document anders uitvallen.

  Heb jij reviews, beoordelingen en ervaringen?

  Door middel van het delen van jouw ervaring met het bedrijf help je anderen bij het maken van de juiste keus. Heb jij ervaringen met het bedrijf laat dan een review of beoordeling achter op NederlandReview! Hoe meer reviews en beoordelingen wij hebben, hoe beter wij mensen kunnen helpen met het vinden van een geschikt bedrijf. Al vast hartelijk bedankt voor jouw bijdrage!

  VisumPartner
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VisumPartner

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VisumPartner een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over VisumPartner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VisumPartner actief?

  VisumPartner is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VisumPartner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.