NederlandReview

    Ervaringen NHBO

    Als je volwassen bent, kom je er soms achter dat je niet het werk doet waar je hart ligt. Of juist wel, maar je zou je graag verder willen ontwikkelen. Daarom kan het aantrekkelijk om een volwassenen studie te gaan volgen. Dit kan bij NHBO zowel klassikaal als met een thuisstudie. Zij bieden op vele vakgebieden meer dan 100 studies aan, dus er zal voor iedereen iets bij zitten wat bij je past. Wat de ervaringen zijn van anderen met deze opleider lees je hier op NederlandReview.

    Over NHBO
    NHBO is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. Zij zijn een onderdeel van een internationaal opererende opleidingsgroep die thuisstudies en klassikale studies aanbiedt in verschillende Europese landen. In de Benelux zijn zij, volgens eigen zeggen, de belangrijkste opleider op het gebied van klassikaal onderwijs voor volwassenen. Je kunt bij hen opleidingen en cursussen volgen in Amsterdam, Breda, Rotterdam of Utrecht op MBO+ niveau.  Omdat de lessen vaak in het weekend of ’s avonds worden gegeven, zijn ze ook geschikt voor mensen die een studie naast een baan of gezien willen volgen.


    Reclame-uitning van NHBO, 'Behaal je erkende diploma via NHBO'

    Diensten
    NHBO biedt korte, praktijkgerichte studies aan, waarbij je binnen 6 tot 9 maanden een erkend diploma kunt behalen.

    Verschillende vakgebieden waarvoor je een thuisstudie kunt volgen:

    • Bouw & Techniek
    • Communicatie & Marketing
    • Hotel, Restaurant & Café
    • Informatica & ICT
    • Interieur & Vastgoed
    • Kinderen & Pedagogie
    • En nog veel meer…

    Verschillende vakgebieden waarvoor je een klassikale studie kunt volgen:

    • Natuur & Milieu
    • Psychologie & Therapie
    • Taalopleidingen
    • Toerisme & Reizen
    • Verkoop & Retail
    • Voeding & Gezondheid
    • En nog veel meer…

    Alle opleidingen worden ontwikkeld en begeleid door professionele docenten met vele jaren praktijkervaring. Weet je nog niet welke studie je wilt volgen, of wil je meer weten, dan kun je gratis studiebrochures aanvragen. Ook kun je van iedere studie een gratis proefhoofdstuk aanvragen.

    All-In Prijzen
    De prijzen voor de verschillende studies zijn inclusief alles. Je ontvangt hiervoor al het lesmateriaal en klassikale lessen van een docent of 12 maanden begeleiding bij een thuisstudie. Ook heb je toegang tot de online leeromgeving en je deelname aan het examen is inbegrepen.

    Erkend Onderwijs
    NHBO is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), internationaal erkend door het IAPE, en zij hebben het ISO-9001 certificaat. Verder zijn ze aangesloten bij de Internationale Wellnessfederatie en de Associatie voor Examinering. Dit betekent een extra zekerheid voor jou dat je een erkend diploma behaalt bij hen.

    Klachten
    Wanneer je een klacht hebt, moet je eerst contact opnemen met het secretariaat via (020) 4230770 of via e-mail ino@nhbo.nl. Deze klacht zal met zorg worden behandeld en indien gewenst doorgegeven worden aan je docent, iemand die intern verantwoordelijk is, of de directie. Ook ontvang je na de studie een evaluatieformulier waarop je jouw feedback kunt achterlaten.

    Laat hier ook jouw review over NHBO achter!

    Kun je met een thuisstudie of klassikale opleiding van NHBO direct praktisch aan de slag, of zijn de ervaringen helaas anders? Lees hier alle reviews!

    NHBO
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    7
    55% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,6

    Service

    6,2

    Prijs

    6,8

    Leveren

    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Opleiding geschreven in het Vlaams

    Anneke26-08-2018

    Pas op met het aanschaffen van een opleiding via NHBO.nl.
    Ik ben gestart met de opleiding imagoconsulent. Nu blijkt dat deze opleiding geschreven is door een Vlaamse docent. Nergens wordt dit aangegeven en het is zeer storend. Daarnaast is de opleiding zeer verouderd er wordt zelfs in een bepaalde opdracht nog aangegeven dat je iets op moet nemen via een casette. Mijn klacht bij NHBO aangegeven. Enige reactie tetug is dat ik het proefhoofdstuk van 2 bladzijden had kunnen lezen. Laat deze nou wel goed geschreven zijn. Voor mij geen NHBO meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    erkend diploma

    sylvana29-07-2018

    Hoi ik wil de opleiding mediation volgen om dadelijk een eigen bedrijf te starten maar zit ik hier dan wel goed!!! Heb ik de juiste tools en het juiste diploma aangezien de kosten enorm laag zijn krijg ik twijfels Ik ben totaal nu niet werkzaam in deze branche, ik wil een omscholing vanwege mijn gezondheid

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heel tevreden

    Marcella Rittmeister28-06-2018

    Nadat ik mij had ingeschreven voor de cursus Cybercrime werden mijn eerste vragen meteen door de docent beantwoord. Verder tijdens de hele cursus goede begeleiding met veel informatie. Vragen werden altijd vlot beantwoord.
    De cursus is naast theorie ook praktisch gericht, heb veel geleerd en nu mijn diploma op zak!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    Kies voor een klassikale avondopleiding van NHBO en behaal een erkend diploma!

    Misleidend

    Mayke01-06-2018

    Ik deed en opeiding die binnen 9 maanden afgerond kan worden maar na 4 maanden had ik geen 1 beoordeling gehad!! Vragen werden niet beantwoord, mail werd niet gelezen , studiemateriaal was zwaar gedateerd en de online video instructies en voorbeelden waren er niet!!
    Na het eisen van mijn geld terug heb ik ineens volop contact gehad en werd het online materiaal bijgewerkt....nou ja er werd iets toegevoegd maar nog steeds niet alles wat nodig was. Doormiddel van screenshots van onbeantwoorde mails , onbeoordeelde opdrachten en 2 A4-tjes argumentatie over het misleiden en valse beloftes heb ik mijn geld terug gekregen!!
    Dus let op ga niet met dit bedrijf in zee!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Misleidend

    Mayke 01-06-2018

    Ik deed en opeiding die binnen 9 maanden afgerond kan worden maar na 4 maanden had ik geen 1 beoordeling gehad!! Vragen werden niet beantwoord, mail werd niet gelezen , studiemateriaal was zwaar gedateerd en de online video instructies en voorbeelden waren er niet!!
    Na het eisen van mijn geld terug heb ik ineens volop contact gehad en werd het online materiaal bijgewerkt....nou ja er werd iets toegevoegd maar nog steeds niet alles wat nodig was. Doormiddel van screenshots van onbeantwoorde mails , onbeoordeelde opdrachten en 2 A4-tjes argumentatie over het misleiden en valse beloftes heb ik mijn geld terug gekregen!!
    Dus let op ga niet met dit bedrijf in zee!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Geslaagd!

    Mikkie04-01-2018

    Thuiscursus alround voedingsdeskundige gevolgd en erg tevreden. Makkelijk en snel contact met leraren als je ze nodig hebt en ben net geslaagd dus JOEPIE! Vandaar ook even deze review na afloop van de cursus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Erg tevreden

    Vara17-12-2017

    Opleiding in Amsterdam gevolgd en erg tevreden! Met vlag & wimpel gehaald dus echt top!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    thuisstudie Aquarelleren erg leuk

    Liesbeth23-09-2017

    Hallo,

    Ik was zelf best tevreden over mijn cursus bij NHBO - thuisstudie Aquarelleren! Ik heb allemaal leuke dingen geleerd en ben nu na het stoppen van de studie zelf door aan het gaan met extra oefenen. Door de technieken die ik heb geleerd kan ik nu veel meer en dat is erg leuk voor de hobby! Ik vond het lesmateriaal duidelijk en makkelijk om te doen.Ik doe het voor de hobby en heb niet al te veel tijd over, daarom was ik blij dat het niet erg moeilijk was om te leren allemaal. Je moet vooral zelf veel oefenen, maar dat kan ook daarna.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    slechte begeleiding

    Frank15-09-2017

    Geen contact kunnen leggen met docente Frans voor beginners. Ga er niet eens meer aan beginnen....weggegooid geld

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    nalatig

    Nathalie14-09-2017

    Tijdens mijn studie de docent benaderd. Nooit iets van vernomen. Na het maken van het examen (multiple choice en 1 korte open vraag) nu al vijf weken aan het wachten op de uitslag (twee weken maximaal zou het duren!) Vandaag te horen gekregen dat ik nog een week moet wachten. Het nakijken van het examen kan absoluut niet meer dan tien minuten kosten..... Zonder resultaat kan ik niet aan de slag. Betrouwbaarheid NHBO ligt wat mij betreft erg laag.

    Frank15-09-2017

    Ik heb dezelfde ervaringen, geen contact gekregen met de docente. Je krijgt een grote map thuisgestuurd en vanaf dan mag je het zelf gaan uitzoeken. Contact met de docente (beginnerscursus Frans) is niet gelukt Feedback of contact duurt naar mijn mening extreem lang. NHBO geen aanrader!

    Medisch secretariaat19-04-2018

    Goede service na een mail aan docent vrijwel direct antwoord terug op al mijn vragen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Thuiscursus - ik kan het iedereen aanraden

    Simone02-07-2017

    Nu zelf tweemaal een opleiding gevolgd bij NHBO, telkens een thuiscursus

    Ik heb gemerkt: als je er vaste uren voor inplant in de week, dan is het heel goed te doen.
    Je leert veel en ook veel praktijkkennis. Ik heb er direct voordeel van in mijn werk, en dat maakt het het geld dat het kost om zo'n cursus te volgen, meer dan waard.

    Ik kan het iedereen aanraden, je houdt jezelf jong door bij te leren (ik ben 52).

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over NHBO

    Uw beoordeling