NederlandReview

    Ervaringen NHBO

    Als je volwassen bent, kom je er soms achter dat je niet het werk doet waar je hart ligt. Of juist wel, maar je zou je graag verder willen ontwikkelen. Daarom kan het aantrekkelijk om een volwassenen studie te gaan volgen. Dit kan bij NHBO zowel klassikaal als met een thuisstudie. Zij bieden op vele vakgebieden meer dan 100 studies aan, dus er zal voor iedereen iets bij zitten wat bij je past. Wat de ervaringen zijn van anderen met deze opleider lees je hier op NederlandReview.

    Over NHBO

    NHBO is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. Zij zijn een onderdeel van een internationaal opererende opleidingsgroep die thuisstudies en klassikale studies aanbiedt in verschillende Europese landen. In de Benelux zijn zij, volgens eigen zeggen, de belangrijkste opleider op het gebied van klassikaal onderwijs voor volwassenen. Je kunt bij hen opleidingen en cursussen volgen in Amsterdam, Breda, Rotterdam of Utrecht op MBO+ niveau. Omdat de lessen vaak in het weekend of ’s avonds worden gegeven, zijn ze ook geschikt voor mensen die een studie naast een baan of gezien willen volgen.


    Reclame-uitning van NHBO, 'Behaal je erkende diploma via NHBO'

    Diensten

    NHBO biedt korte, praktijkgerichte studies aan, waarbij je binnen 6 tot 9 maanden een erkend diploma kunt behalen.

    Verschillende vakgebieden waarvoor je een thuisstudie kunt volgen:

    • Bouw & Techniek
    • Communicatie & Marketing
    • Hotel, Restaurant & Café
    • Informatica & ICT
    • Interieur & Vastgoed
    • Kinderen & Pedagogie
    • En nog veel meer…

    Verschillende vakgebieden waarvoor je een klassikale studie kunt volgen:

    • Natuur & Milieu
    • Psychologie & Therapie
    • Taalopleidingen
    • Toerisme & Reizen
    • Verkoop & Retail
    • Voeding & Gezondheid
    • En nog veel meer…

    Alle opleidingen worden ontwikkeld en begeleid door professionele docenten met vele jaren praktijkervaring. Weet je nog niet welke studie je wilt volgen, of wil je meer weten, dan kun je gratis studiebrochures aanvragen. Ook kun je van iedere studie een gratis proefhoofdstuk aanvragen.

    All-In Prijzen

    De prijzen voor de verschillende studies zijn inclusief alles. Je ontvangt hiervoor al het lesmateriaal en klassikale lessen van een docent of 12 maanden begeleiding bij een thuisstudie. Ook heb je toegang tot de online leeromgeving en je deelname aan het examen is inbegrepen.

    Erkend Onderwijs

    NHBO is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), internationaal erkend door het IAPE, en zij hebben het ISO-9001 certificaat. Verder zijn ze aangesloten bij de Internationale Wellnessfederatie en de Associatie voor Examinering. Dit betekent een extra zekerheid voor jou dat je een erkend diploma behaalt bij hen.

    Klachten

    Wanneer je een klacht hebt, moet je eerst contact opnemen met het secretariaat via (020) 4230770 of via e-mail ino@nhbo.nl. Deze klacht zal met zorg worden behandeld en indien gewenst doorgegeven worden aan je docent, iemand die intern verantwoordelijk is, of de directie. Ook ontvang je na de studie een evaluatieformulier waarop je jouw feedback kunt achterlaten.

    Laat hier ook jouw review over NHBO achter!

    Kun je met een thuisstudie of klassikale opleiding van NHBO direct praktisch aan de slag, of zijn de ervaringen helaas anders? Lees hier alle reviews!

    NHBO
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (87)

    5.6
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Life coach

    Vorig jaar via mijn werk deze cursus gekregen. Een jaar lang keihard moeten leren omdat het niveau hoger was dan ik gewend was. 4x examen ingepland en deze is 4x afgezegd, door Corona, toen was er een locatie gesloten en toen zonder reden een dag van te voren afgezegd. Nu wilde ik een examen inplannen schijnen ze failliet te zijn. Is het geld nu ook foetsie?

    Door: Chaja 19-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    opleiding kindercoach

    Morgenavond zou ik starten met de opleiding kindercoach in Breda.
    Na inschrijving wel wat mail ontvangen met bewijs van inschrijving en betaling, verder echter niets meer gehoord.
    Zojuist geprobeerd telefonisch contact op te nemen; krijg ik te horen dat ze failliet zijn!?!?!
    Echt bizar dat je hierover niet eens op de hoogte wordt gesteld! Zowel door NHBO als de curator.

    Door: CA02-09-2020
    Emmily18-09-2020

    Meen je niet! Ik probeer net in te loggen...

    Lucas Almeida23-10-2020

    ik heb net zelfde meegemaakt ik had in het begin vant jaar een opleiding betaald voor in tilburg te studeren , het is meerdere keren gecanceld via het internet en de datums werden steeds verplaatst. en dan wouw ik hun contacteren voor mijn geld terug te krijgen, maar ik kreeg ze maar niet te pakken niet via mail of telefoon...

    Skammers25-10-2020

    Ze heten nu thuiscursus.nl zogenaamd. 0768080550 Stalk ze maar goed oplichters!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Personal coach

    Zeer slecht bedrijf. In Maart mocht ik mijn examen thuis doen vanwege corona. Ik volg een personal training cursus. Het examen goed afgrond met goede antwoorden en zeer uitgebreid geschreven. Alsnog gezakt. Reden, ik had nog uitgebreider mogen zijn. Heb al 8 jaar ervaring in de fitness en beschik al over diverse diploma’s. Kon het niet geloven. Achteraf bleek ik het examen niet thuis te mogen doen. Dit omdat het alleen voor België was bedoelt. Geen idee waarom ? Verder zeer slechte communicatie, slechte mailtjes, doe hier geen opleiding.

    Door: Johan 31-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Herenkleding ontwerpen

    Wil inloggen om mijn opdrachten te versturen, maar krijg steeds niet beschikbaar, heb wel alles in 1 keer betaald. Hoe zit dit eigenlijk, hoorde dat nhbo failliet is klopt dat en hoe nu verder.

    Door: Henna Pinas27-08-2020
    Johan 31-08-2020

    Zeer slecht bedrijf. In Maart mocht ik mijn examen thuis doen vanwege corona. Ik volg een personal training cursus. Het examen goed afgrond met goede antwoord en zeer uitgebreid. Alsnog gezakt. Reden, ik had nog uitgebreider mogen zijn. Heb al 8 jaar ervaring in de fitness en beschik al over diverse diploma’s. Achteraf bleek ik het examen niet thuis te mogen doen. Dit omdat het alleen voor België was. Verder zeer slechte communicatie, slechte mailtjes, advies, doe hier geen opleiding.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    flauwekul!

    Thuiscursus.nl (heet het nu) zelfde gebouw als NHBO.

    KOM BIJ ONS LANGS, staat er op de site! (Tja alle gedupeerden zouden inderdaad eens langs moeten gaan en hun geld moeten terug halen, en anders zaken van soortgelijke waarde.)

    Voor advies, meer informatie en het inkijken van de cursussen kun je bij ons langskomen in Breda. Maak een afspraak via e-mail of per telefoon.

    Breda
    Marksingel 2A
    4811 NV Breda

    Telefoon: +31 (0)20-4230770
    E-mail: info@thuiscursus.nl (Komt groepsgewijs in groten aantallen en vraagt uw geld terug. u krijgt het gegarandeerd! Succes verzekerd!

    Door: R. den Hartog21-08-2020
    Jose Beumers12-11-2020

    Wat een onzin allemaal. Ik ben docent aan deze opleiding en door Corona zijn alleen de opleidingen die klassikaal gebeuren gecanceld, wat dus ook logisch is. De on-line cursussen gaan gewoon door en ik kan niet meer zeggen dan dat mijn studenten zeer tevreden zijn en de meesten er ook werk in gevonden hebben

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Opleiding stylist

    Na het ontvangen van een mail om de opleiding vrijblijvend te verlengen +(vernieuwd materiaal) te impulsief gedacht: vooruit ik verleng deze hele ellende wel want ik wil die opleiding afmaken.

    Na research via deze site en veel slechte berichten, besloten dat ik deze verlening Ongedaan wilde maken omdat ik het niet meer vertrouwde. Binnen 10 min na overmaken van het geld gemaild dat ik deze overeenkomst wilde ontbinden en mijn geld wilde herroepen. Mail terug dat t allemaal niet kan blablablabla omdat het een ‘extra dienst is wat we leveren’ en deze niet te herroepen is omdat ‘het een vrijblijvend betalingsverzoek is wat automatisch ingaat’.
    Ja dus? Ga gewoon inloggen op je bank en geef mijn geld terug? Ik heb recht op 14 dagen herroepingsrecht en dat staat los van deze hele uitleg.

    Begin hier geen opleiding! Verder is t lesmateriaal uit de jaren 80 en veels te duur.

    Door: Sofie20-08-2020
    R. den Hartog21-08-2020

    Eva Bollansee is te vinden op Facebook en Instagram. Zus heet Nikki Bollansee. Vader Erik Bollanssee. Te vinden op FB.

    Sofie Smits24-08-2020

    Wie is Eva? :)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    timmerman

    Zie Instagram en stuur haar wat leuke berichtjes!

    Eva Bollansee

    PS Ik kan maar een Eva Bollansee vinden, en aan de hand van de foto's is duidelijk dat zij het is

    Door: R. den Hartog14-08-2020
    Anoniem23-08-2020

    Vestigingen in Breda/Antwerpen niet bereikbaar. Faillisement nergens officieel bevestigd in registers. Oplichting?

    Anoniem23-08-2020

    Centrumvoorafstandsonderwijs werd ook ineens centrumvooravondonderwijs. Zowel.be als.nl. Nogmaals: waar is al het geld. Zijn ze wel echt failliet?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Opleiding handreflexologie

    Mijn opleiding was verzet naar september van Amsterdam naar Rotterdam, maar ik krijg geen reacties op mijn mails en het telefoonnummer en de site liggen eruit. Ik lees hier dat ze failliet zijn en ik was benieuwd of er al mensen zijn die weten of we ons geld terug kunnen krijgen.

    Door: Brigitte Zijlma10-08-2020
    Philip17-08-2020

    Ik ben halverwege een cursus, en heb nog niets vernomen. Na langdurig ziek (2x COVID) probeer ik de draad weer op te pakken, maar kan nergens bij. Dus ik denk dat het afgelopen is?

    Anoniem23-08-2020

    Nergens een officieel failliet bekend. Wie heeft waar het geld en inboedel? De websites bestaan nog. Wie is de beheerder dan nu?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Docenten

    Beste Eva Bollansee ( directrice van NHBO) en Benjamin Ruyters
    Al een aantal keren hebben wij contact gehad met elkaar over mijn (onze) openstaande facturen.
    Je hebt ons al die tijd voor de gek gehouden en aan het lijntje gehouden. Wij nemen dit jou zeer persoonlijk kwalijk nu NHBO failliet is.
    Hoe durf je zo met je docenten om te gaan, heb jij geen gevoel? Leugens, leugens,uitstellen
    Je bent dit bewust 5 maanden aan het rekken geweest. Jouw naam staat aan NHBO en alle andere ondernemingen die jij beheert. Ach ja wat maakt jou dat uit dat wij al maanden geen inkomen hebben als zelfstandige.

    Eva Bollansee is op linkedin te vinden.
    Boosdoener van alle gedupeerde.
    Namens een groep docenten die je al maanden voor hebt gelogen

    Slechte mensen worden gestraft

    Door: Docent nhbo28-07-2020
    akkie29-07-2020

    Dit is toch hetzelfde bedrijf als www.ondernemersschool.nl en www.thuiscursus.nl?

    Johanna03-08-2020

    Ja is dezelfde als de ondernemersschool en thuiscursus. Ze zijn 28 juli 2020 failliet verklaard, dus iedereen kan fluiten naar zijn centen.

    Petra05-08-2020

    Als ik t dus goed begrijp, is de cursus waar ik mee bezig ben , via thuiscursus.nl , nu waardeloos? Zij zijn dus ook failliet?

    Elsbeth07-08-2020

    Heel bijzonder. Ik kan gewoon de cursus vervolgen bij de ondernemersschool. Ik heb de cursus via NHBO gekregen maar zag ineens op de nota ondernemersschool staan en kan (na hulp via de chat) gewoon mijn cursus vervolgen. En zo te zien bij dezelfde docent. Maar dat heb ik nog niet gecheckt.

    Isabel10-08-2020

    NHBO omvat juridisch gezien enkel groepslessen, thuiscursussen verliepen altijd al via Ondernemersschool. Via die BV verkopen ze ook hun thuiscursussen aan België (terwijl 90% van hun personeel wel in Antwerpen werkt, is van oorsprong en in realiteit een Belgische firma, de omweg via NL is enkel om belastingen te ontwijken kwam ik achter..) Ze zitten ook nog met rare bedrijfjes in Bulgarije enzo. Ons geld zien we denk ik nooit meer terug :(

    Isabel10-08-2020

    Centrum voor Afstandsonderwijs, daar zit hun hoofdkantoor in Antwerpen, daar zit ook de directie van “NHBO”. Misschien met een aantal mensen afspreken om ter plaatse onze eisen voor te leggen??

    Hilda10-08-2020

    Wat triest nieuws! Ik was zo enthousiast, heeft me veel energie en geld gekost en nu moet ik zonder diploma verder. Ik hoop op een tegemoetkoming voor alle gedupeerden maar vrees het ergste ....

    Anoniem10-08-2020

    Ik heb in augustus nog examen kunnen doen in Breda. Het gaat inderdaad niet meer via NHBO maar via thuiscursus.nl. Het bedrijf is nog gewoon bezig. Dus je kunt volgens mij je opleiding nog gewoon afronden. Heel veel succes!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Hondencoach

    Pluspunt: snel geleverd, snel betaald.

    Minpunt: op vragen wordt niet gereageerd, klachten worden doodgezwegen. Opbouw van de cursus is totaal onduidelijk en je wordt in het diepe gegooid. Als je dit aangeeft wordt gezegd dat je de enige bent die dit heeft. Uitleg komt niet.

    Weggegooid geld en ik ga er ook nog achteraan om te kijken of ik mijn geld terug kan krijgen. Echt een slecht bedrijf is mijn ervaring.

    Door: Els Vet24-07-2020
    mandy25-07-2020

    Hoi Els, inmiddels ben ik er door deze revieuws ook achtergekomen dat de website van NHBO uit de lucht is.. ik heb naast de studie hondencoach nog 5 andere modules betaald ( allround dierverzorger) , twv 1680,-... net als jij ben ik behoorlijk pissig en wil ik ook graag mijn geld terug. ik vroeg me af of jou dit al is gelukt ? daarnaast ben ik het met al je punten eens..

    akkie Meurkens27-07-2020

    Ik heb mijn rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld. Op hun advies heb ik ze 2 weken geleden aangetekend aangeschreven maar ze reageren nergens op. Ik denk dat ze verdere stappen moeten gaan ondernemen tegen dit bedrijf.

    Akkie 27-07-2020

    Thuiscursus.nl en de ondernemersschool zijn trouwens dezelfde bedrijven, ze gebruiken verschillende namen.

    Anna28-07-2020

    Ik heb gebeld destijds en gevraagd of ondernemersschool ook van hen is. Nee... hoor dat kennen wij niet was het antwoord. Terwijl het dezelfde opbouw van de website heeft en dezelfde opleidingen aanbied.

    Anna28-07-2020

    Misschien kan dit ons nog helpen om de duizend euro terug te krijgen. www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-on derwijs-cultuur-en-wetenschap/contact/klacht-over- het-ministerie Daar kun je een klacht indienen over een slechte onderwijsinstelling.

    R. den Hartog01-08-2020

    Ik vind dit emailadres. Maar vermoed dat ze niet reageert. Ik zou haar graag aan haar oren willen trekken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    massage en schoonheidsopleiding

    Ze betalen hun docenten niet.
    En ze geven de cursisten niet de cursus en betalen hun het geld niet terug. Tak NHBO is nu veranderd in hun website NHBO.nl is uit de lucht ondernemersschool nl en thuiscursus nl
    Ze zijn wel goed in de cursus oplichten van mensen

    Door: Weersch23-07-2020
    Jose Beumers12-11-2020

    Dan toch heel bijzonder , ook ik ben docent hier en wordt keurig maandelijks betaald ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    mijn werk als stoelmassagedocent

    NHBO betaalt haar docenten nu al 6 maanden niet maar vraagt wel geld aan studenten.
    Ze zouden een cursus oplichtingen moet geven, daar krijgen ze een 10 voor.

    Door: Johanna Buitinga23-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Opleiding bloemist!

    Ik heb me in juni ingeschreven voor deze summerschool. Betaling verliep niet vlekkeloos. Er was een laatste plaatsen korting beloofd, die verrekend werd bij het afrekenen. Die korting ging er niet af. Er achteraan gebeld. Handmatig een rekening met korting gekregen. Die betaald. Vier weken geleden opeens een mail dat mijn opleiding niet doorgaat. Ik kan mijn geld bevriezen voor een andere opleiding. Ik wil mijn geld terug.... daar over gebeld. Een vaag verhaal. Ik moest maar een mail sturen naar info@nhbo.nl. Dat gedaan... met een week geen reactie. Nog een keer gemaild. Met een week weer geen reactie. Toen gebeld. Beloofd dat ik binnen nu en 21 dagen mijn geld terug krijg. Ik wacht het af, maar het vertrouwen is 0 in de opleiding.

    Door: Anna20-07-2020
    JB23-07-2020

    ze betalen hun docenten ook niet dus pakken van 2 kanten!

    stephanie24-07-2020

    ik kreeg een email die zegt 30 werkdagen ik wacht nu bijna 40!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    gewichtconsulent

    Ik zou de cursus gewichtconsulente gaan volgen 2 maart
    maar dat ging niet door, ik stond daar voor een dicht deur niemand geen uitleg! Ik en mede cursisten gebeld de cursus was verzet naar mei
    Ok en dan niet eens de cursisten op de hoogte stellen en ze gooide het op een ict storing de mailtjes waren niet aangekomen ok prima in mei kon ik dan beginnen ter compensatie 50%korting , maar door de Corona ging het niet door dus ik wilde me geld terug maar nee dat kan niet we verlenen geen restutitie

    Gelukkig had ik gekozen om termijn te betalen , dus had al 180 € betaald die kreeg ik dus niet terug maar kon ten alle tijden wel een opleiding volgen..
    nee ik wou mijn geld terug! Vervolgens krijg ik een mail dat ik de rest van de cursus moet voldaan anders werd in incasso ingeschakeld! haha ik dacht t ff niet ik ga niet voor cursus betalen die ik niet heb gevolgd!
    Heel wat mail heen en weer, heb ik duidelijk gemaakt dat ik in mijn recht sta en ik een advocaat zou inschakenen en niks meer gehoord en nog steeds mijn geld niet terug nu is de website niet meer bereikbaar echt vreemd allemaal!

    Door: LOPES18-07-2020
    Diana20-07-2020

    Sinds begin juni ingeschreven, alles netjes ontvangen, een maand cursus geld betaald, maar kan al sinds vrijdag geen huiswerk inleveren. Nu zie ik web site eruit. Ik vrees het ergste...

    JB23-07-2020

    ze betalen hun docenten ook niet dus pakken van 2 kanten!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wacht nog steeds op mijn geld

    Beste student,

    Hartelijk bedankt voor jouw bericht. We hebben jouw verzoek in goede orde ontvangen en zullen binnen ca. 21 werkdagen het geld op jouw rekening terugstorten.

    We danken je voor de interesse die je hebt getoond in NHBO en hopen jou in de toekomst wederom te mogen begroeten als onze student.

    Heel veel succes met je verdere ontwikkelingen.
    Contact
    Heb je op dit moment nog vragen? Je kan onze medewerkers bereiken op het nummer 020 423 07 70 of via info@thuiscursus.nl.


    Met vriendelijke groeten,

    Bob van Dongen
    Opleidingsverantwoordelijke

    Door: Aroen06-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    timmerman

    GA NOOIT IN ZEE BIJ DEZE OPLEIDING!!!

    ONBETROUWBAAR! WERKEN MET VEROUDERDE KNIPSELMAPPEN! POSITIEVE REVIEWS WORDEN GEMAAKT DOOR NHBO! COMMUNICEREN NIET! TREKKEN WEL JE GELD!!!

    Door: R. den Hartog04-07-2020
    Henrie10-07-2020

    Het valt wel op dat er heftige recensies geschreven worden door R den Hartog. Is dit een trol? Die alle negatieve recensies schrijft?

    JB23-07-2020

    NHBO betaalt haar docenten nu al 6 maanden niet maar vraagt wel geld aan studenten. Ze zouden een cursus oplichtingen moet geven, daar krijgen ze een 10 voor.

    R. den Hartog01-08-2020

    Ik ben geen trol, Henrie! Jij misschien!?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Webdesign

    Uitgebreide cursus, correct uitgelegd, overzichtelijk en helder. Had op voorhand stress om opnieuw te studeren, maar nu terug helemaal enthousiast. Aanrader!

    Door: Eliot02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Florist en Frans

    Ik heb mij een tijdje geleden ingeschreven voor de opleidingen Florist en Frans. Beide verliepen perfect. Ik heb enorm veel bij geleerd. Bovendien waren ze enorm vriendelijk om me steeds verder te helpen. Bedankt NHBO!

    Door: Evi02-07-2020
    Akkie03-07-2020

    Doet Evi veel cursussen of is Evi in dienst bij NBHO?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Opleiding interieurstylist

    Ga zeker nog een opleiding volgen en raadt het andere interieurliefhebbers van harte aan!

    Door: Evi Dijkstra30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Cursus praktisch leidinggeven

    Wat een waardeloze cursus een boek van 140 pagina's te zien op digitale leerplatform geen oefeningen. Dan de slechte service dat je steeds maar moet mailen want daar verschuilen ze zich achter als je telefonisch contact opneemt of per chat en je vervolgens niets hoort. Op 3 juni cursus besteld en herroepen op 4 juni mail gehad dat er binnen 10 werkdagen gereageerd zou worden. Op 22 juni gemaild geen reactie zelfs en op 29 juni nog niets gehoord en verder ook geen lespakket ontvangen. Ik heb deze cursus herroepen in verband dat mijn werkgever de cursus door de slechte inhoud niet accepteerd.
    Geen aanrader dus!!!!!! Bang dat ik mijn geld weggegooid heb aan de reviews te zien op deze site. Dus mensen wees gewaarschuwd!!!

    Door: Melanie Dijkstra29-06-2020
    Akkie meurkens29-06-2020

    Ook al oude rommel dus! Dit lijkt op snel en makkelijk geld verdienen. Ik heb hier ook over gemaild en dan krijg je als antwoord dat social media snel veranderd! Sure! Online kun je dan de aangepaste versies en aanvullingen vinden! Slaat echt nergens op want ook dat is oud!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over NHBO

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is NHBO een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 87 ervaringen geplaatst over NHBO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is NHBO actief?

    NHBO is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NHBO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.