NederlandReview

    Ervaringen Huurstunt.nl

    Is het echt waar? Je zal het niet geloven, wanneer je het niet zelf hebt gelezen. Op onze site kun je de meningen ontdekken en lezen van anderen over dit bedrijf. Het is werkelijk te gek om te zien welke verschillende opties er zijn om je keuze sneller te maken. Weet welke mogelijkheden er zijn en maak de juiste keuze. Lees alles over hun op onze site NederlandReview.nl.

    Over Huurstunt.nl

    Het is een topbedrijf waar iedereen van kan genieten. Natuurlijk is het goed om meer te weten over dit bedrijf. Het is een website welke helpt bij het bemiddelen van huurders en verhuurders. Het is mogelijk om je gratis te registreren.

    Het vinden van een goede huurwoning wordt steeds moeilijker in ons land. Zeker wanneer we kwaliteit zoeken en een betaalbare plek. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de kansen, de mogelijkheden en de manieren om een succesvolle manier een nieuwe plek te vinden om te wonen.

    Ook voor verhuurders is het steeds vaker een uitdaging om een goede huurder te vinden. Het is belangrijk om een betrouwbare huurder te vinden welke geen drugsplantage gaat starten in je woning of het huis op een andere manier gaat beschadigen. Kies daarom voor een goede bemiddelaar.


    Veel problemen op de huurdersmarkt. Maakt Huurstunt.nl het verschil?

    Diensten van Huurstunt.nl

    Het bedrijf helpt verhuurders om een huurder te vinden en huurders met het vinden van een goed huis. Het is een markt welke vol zit met tal van zaken waar je op moet letten. Het is de site welke je helpt om de eerste stap te zetten naar een goede match.

    De diensten kunnen nog verder uitgebreid worden. Het is echter goed om gewoon te starten met de eerste stap in het hele proces. Hiermee kun je dan namelijk de volgende stappen en fasen ingaan. Het is dan mogelijk om succes te krijgen.

    Klachten, complimenten en tips voor jou over Huurstunt.nl

    Wanneer er iets misgaat, dan zal dit bedrijf altijd zoeken naar een sterke oplossing. Een probleem kan altijd voorkomen en gebeuren. Wanneer je echter ziet, hoe goed het opgelost wordt dan is het natuurlijk geen probleem meer. Zolang het maar opgelost wordt. De klachtenafdeling van deze organisatie heeft dit goed begrepen.

    Wat zijn jouw ervaringen over Huurstunt.nl?

    Deze website verzamelt beoordelingen, reviews en meningen van consumenten en ondernemers over bedrijven en organisaties. Het doel is om consumenten (en ook ondernemers) te helpen om sneller een goed beeld e krijgen van een organisatie. Producten kopen of niet, diensten afnemen of niet of simpelweg horen wat anderen te zeggen hebben is veel gemakkelijker geworden met de komst van deze site. Jij bent echter een belangrijke schakel. Weet, dat jij anderen moet vertellen en moet laten weten, wat er allemaal gebeurt. Doe het op onze site.

    Lees hier de ervaringen van klanten van Huurstunt.nl. Vonden zij hier ene nieuwe huurwoning? Zijn er bemiddelingskosten en wachtlijsten? Is het betrouwbaar?

    Huurstunt.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    4,6
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4,8
    Service
    rating
    4,6
    Prijs
    rating
    4,2
    Leveren
    rating
    4,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    premium account

    Ik heb me geregistreerd om te kunnen reageren op woningen, maar na registratie bleek huurstunt voor ongeveer de helft van de gepresenteerde woningen een soort portaal te zijn naar andere sites waar ik me ook voor moet registreren om op die huizen te kunnen reageren. Ik voel me misleid.

    Door: Tim 10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Fake

    Pas op gebruiken fake foto's, wordt geen lid maar zoek afbeelding van de site eerst op met google afbeeldingen, dan zal je zien dat de woning of op een andere huizensite staat of schaamteloos van een b&b oid is gekopieerd!!

    Door: marianne 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Proefaccount

    Waardeloze website. Stel oplichters bij elkaar! Duidelijk een aantal keren via verschillende kanalen aangegeven GEEN gebruik te willen maken van de diensten. Binnen de zelfde dag nog mijn account opgezegd maar dat is schijnbaar onvoldoende. dus nu komen er ook nog incasso kosten bij.... Service is waardeloos, telefonisch niet bereikbaar. ik zou zeggen kijk lekker verder naar andere websites.

    Door: Dion 15-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Geen

    Hallo, denk dat mij hetzelfde gaat overkomen.
    Direct mijn account opgezegd maar ook aanmaning ontvangen dat automatisch incasso niet was gelukt
    Benieuwd wat nu gaat gebeuren.

    Door: Joop de klerk 30-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Aanbod is oplichterij

    Ik heb een account aangevraagd omdat er een interessante woning aangeboden werd. De woning bleek na inschrijving niet meer beschikbaar, en nooit een reactie op ontvangen. Vervolgens mijn account opgezegd, maar ik moest twee maanden abonnement betalen á 40 euro (omdat ik op de dag zelf heb opgezegd, dus werd het automatisch met nog een maand verlengd). Toen ik een bericht heb gestuurd dat ik dat wel heel veel geld vond voor een dienst die ze nooit hebben geleverd, kreeg ik echt een onzinnige reactie en konden ze hier niks aan doen. Onbetrouwbare en vervelende club en riekt naar oplichterij, of in ieder geval verschrikkelijke service.

    Door: Stephanie 17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Niet intrappen!

    Wij hebben een tijdje terug aangegeven dat wij geen belang hebben bij deze organisatie en in plaats van ons uitschrijven, zijn deze mensen doorgegaan met rekeningen sturen en zonder aankondiging van iets hebben ook wij een rekening ontvangen van de deurwaarder.
    Ik vraag mijzelf af hoe de eigenaar of oprichter van dit bedrijf slaapt.
    Ik laat niet zomaar honderden euro's aftroggelen dus jullie kunnen rekenen op een rechtzaak!
    Ongemanierde oplichters!

    Door: Isa 28-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Wel goede ervaring

    Na twee maanden lid te zijn geweest heb ik inmiddels een woning gevonden.

    Persoonlijk kan ik het wel aanraden

    Door: Sebastiaan Gelderen 26-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Slecht

    Nooit reaktie terug gekregen op geen enkele woning als je t mij vraagt allemaal fake en geldklopperij

    Door: L 20-03-2019
    Jennifer 15-04-2019

    Het is inderdaad pure oplichting! Ik ben al sinds 2013 met huurstunt bezig! Ook een rechtszaak gehad waarin ik heb gewonnen vorig jaar en nu krijg ik ondanks dat, gewoon weer beslaglegging door die dieven! Ik kan nu dus weer opnieuw een rechtszaak tegen ze beginnen. Ik ben nu bezig om zoveel mogelijk gedupeerden te vinden, in de hoop dat er dan eindelijk iets gebeurt met dit oplichtersbedrijf!

    Anoniem 28-04-2019

    Ik ben voor om deze mensen aan te pakken! Verschrikkelijk bedrijf, ongelooflijk echt! Ze willen beslag leggen op van alles en nog wat, maar ik ken deze mensen helemaal niet!

    Nick savino 31-05-2019

    Ik heb ook enige ervaring ik had een account aangenaakt en na 2 dagen was mijn account verwijderd en geen reactie of en hoe dit kwam ik vertel dat dit slechte mensen zijn

    Idd. Oplichters. Premium account kost 17.50 per twee weken. 10 reacties verstuurd op appartementen, maar nooit antwoord gehad. De appartementen staan al maanden tehuur. Zijn gewoon lokkertjes om je een premium account aan te smeren. En dan ook nog n maand 17-07-2019

    Oplichters. De appartementen staan al maanden te huur. Nooit een reactie van gehad en ik heb heel vaak gereageerd. Ze zijn gewoon lokkertjes om je een premium account aan te smeren.

    Cherryl 27-08-2019

    Ik wil ze ook aanpakken ik heb al met juridische afdeling gebeld hun hebben me gezegt mocht het door gaan neem contact met ons op er waren ook al verschillende meldingen binnen gekomen over de site genaamd huurwoningenland TRAP DAAR NIET in alsjebliefd je zit er aan vast morgen ga ik weer juridische loket bellen voor deze site want ook ik heb een aanmaning gekregen terwijl ik bewijs heb dat ik op 3 mei 2019 heb opgezegt en ik kreeg nu afgelopen week zondag een aanmaning ..... raar...... hoe gaan we dit aanpakken ik wil geen deurwaarders of die ahit aan Mn deur. Misschien moeten we allemaal juridisch loket bellen en elkaar hier op de hoogte houden ?

    Warda 10-11-2019

    Ik heb nu inderdaad ook hetzelfde probleem. Ik zocht naar studenten kamers en zag dat hun aanbod onzin was in de eerste week. Heb dus gelijk mijn account opgeven, en vervolgens weer opgeven na dat hun het op actief gezet hadden. Ook contact met hun gemaakt en daar zeiden ze dat mijn account alleen opgeheven kan worden via een brief wat niet op hun website staat. Nu heb ik een incasso van 2 dagen gekregen of hun sturen huurwaarde op me af. Alsjeblieft zou iemand contact op willen nemen die dit nog heeft aankunnen pakken!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Oplichters en Onbetrouwbaar

    We hebben een account aangevraagd omdat er interessant woningen aangeboden werden. Daarna omstreeks 6 aanvragen ingediend en noooooit iets terug ontvangen. Behalve een rekening voor (uiteindelijk) twee maanden die betaald moest worden. Vanzelfsprekend mijn beklag ingediend, maar ook hier werd niet onzinning op gereageerd. Onbetrouwbare club en riekt naar oplichterij.

    Door: Hans Stegeman 16-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Prima

    Zocht een kamer in Zwolle en deze gevonden.
    Prima website.

    Door: Kelly 15-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Niet doen!

    Zonde van je geld. Altijd net te laat of niet meer beschikbaar. De zoveelste 'copy & paste' site, die misbruikt maakt van mensen die woonruimte nodig hebben.

    Door: Fred 18-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    waarom betalen voor gratis content

    De woningen die worden aangeboden zijn van andere gratis sites gehaald. Je betaald dus voor iets wat je gratis ook kan krijgen. Niet slim dus.

    Door: verhuurder 28-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Prima

    Voor mijn moeder hier ingeschreven, Op een aantal woningen gereageerd. Kreeg antwoord op mijn vragen en heb ook een woning bezichtigd. Uiteindelijk via een buurvrouw een nieuwe woning gevonden voor mijn moeder.

    Contact gezocht dat ik wil opzeggen en kreeg een bericht terug met hoe ik dit kon doen.

    Gewoon tevreden dus.

    Door: Tamara 22-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    te huur : niet bestaand object

    was op zoek naar een opslagruimte dus wie weet ,even kijkenk bij Huurstuntj
    .
    en jawel hier in de buurt een opslagloods te huur voor een schappelijke prijs!

    helaas geen adres, alleen een paar fotos en een plaats indicatie.
    oke dan maar een premium nemen;
    nu kon ik een bericht sturen naar de verhuurder.
    geen antwoord.

    dan maar [even] zoeken op Google earth, kijken of we het kunnen vinden, dan rijden wee er even langs.
    zo gezegd zo gedaan : er was niets te vinden, wel een loods die werd afgebroken.

    Oplichterij dus ,zeker nadat blijkt dat opzeggen niet mogelijk is en nu de incassos binnen komen.

    Door: Janis Aarnoutse 25-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Oplichterij

    Vele reacties geplaatst met het premium account. Ik kreeg geen reactie, of een reactie naar een 3e partij waar je wederom 30+ euro moet betalen. Geldverspilling.

    Door: L 24-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Prima

    Heb me ingeschreven en was wat terughouden gezien de berichten maar heb op veel woningen gereageerd en na 3 weken toch een studio gevonden.

    Een e-mail gestuurd dat ik wil opzeggen en kreeg een antwoord met uitleg dat ik dit zelf kon doen via mijn account. Gedaan en daarna geen incasso meet geweest.

    Door: Petra 28-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Waardeloos

    Geen datum vermeld op advertenties. Je komt nooit daarachter hoe oud ze zijn. Er zit een makelaar achter elke advertentie. Die makelaars willen nog 35-45 euro inschrijfgeld. Geen enkele reactie gehad van een particulier. Ik zoek een kamer, niet een makelaar!

    Door: Becky 13-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Niet Mee in zee gaan!!!

    Inschrijven onder valse voorwendselen.
    Binnen een maand een aanmaning van ruim 39 euro binnen terwijl ik al netjes binnen de 2 weken een herroeping had ingediend.
    Contact zeer agressief en geen klantvriendelijke benadering. Er wordt je gewoon een poot uitgerukt met geen enkele dienst welke je als klant afneemt.

    Dit is een bedrijf welke enkel op winstbejag aast.
    Zeer onprettig bedrijf, oplichterij!!!

    Door: Weber 30-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    ontevreden

    om te reageren op een woning ben je verplicht een premium account te nemen a € 20 per maand. Woningen zijn vaak reeds verhuurd of hebben een minimale huurtermijn van 1 jaar (wat meestal niet bij de omschrijvingen staat). Er is nauwelijks contact te krijgen met de verhuurders. Reageren niet of erg laat. Nutteloze site. Meteen account opgezegd. Jammer van die € 20,00.

    Door: ontevreden 25-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Woning verhuren

    Ivm verhuizen zat ik met dubbele woonlasten, via huurstunt heb ik toen mijn woning verhuurd.

    Heel handig geregeld, ik had mijn woning snel verhuurd, dat scheelt aanzienlijk in de woonlasten.
    Administratief is het wel een heel geregel met verzekeringen en dergelijjke, maar dat was het waard.

    Verhuizen is al duur genoeg, alle beetjes zijn welkom

    Door: Brenda 29-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Huurstunt.nl

    Uw beoordeling