NederlandReview

    Ervaringen Huurstunt.nl

    Is het echt waar? Je zal het niet geloven, wanneer je het niet zelf hebt gelezen. Op onze site kun je de meningen ontdekken en lezen van anderen over dit bedrijf. Het is werkelijk te gek om te zien welke verschillende opties er zijn om je keuze sneller te maken. Weet welke mogelijkheden er zijn en maak de juiste keuze. Lees alles over hun op onze site NederlandReview.

    Over Huurstunt.nl

    Het is een topbedrijf waar iedereen van kan genieten. Natuurlijk is het goed om meer te weten over dit bedrijf. Het is een website welke helpt bij het bemiddelen van huurders en verhuurders. Het is mogelijk om je gratis te registreren.

    Het vinden van een goede huurwoning wordt steeds moeilijker in ons land. Zeker wanneer we kwaliteit zoeken en een betaalbare plek. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de kansen, de mogelijkheden en de manieren om een succesvolle manier een nieuwe plek te vinden om te wonen.

    Ook voor verhuurders is het steeds vaker een uitdaging om een goede huurder te vinden. Het is belangrijk om een betrouwbare huurder te vinden welke geen drugsplantage gaat starten in je woning of het huis op een andere manier gaat beschadigen. Kies daarom voor een goede bemiddelaar.


    Veel problemen op de huurdersmarkt. Maakt Huurstunt.nl het verschil?

    Diensten van Huurstunt.nl

    Het bedrijf helpt verhuurders om een huurder te vinden en huurders met het vinden van een goed huis. Het is een markt welke vol zit met tal van zaken waar je op moet letten. Het is de site welke je helpt om de eerste stap te zetten naar een goede match.

    De diensten kunnen nog verder uitgebreid worden. Het is echter goed om gewoon te starten met de eerste stap in het hele proces. Hiermee kun je dan namelijk de volgende stappen en fasen ingaan. Het is dan mogelijk om succes te krijgen.

    Klachten, complimenten en tips voor jou over Huurstunt.nl

    Wanneer er iets misgaat, dan zal dit bedrijf altijd zoeken naar een sterke oplossing. Een probleem kan altijd voorkomen en gebeuren. Wanneer je echter ziet, hoe goed het opgelost wordt dan is het natuurlijk geen probleem meer. Zolang het maar opgelost wordt. De klachtenafdeling van deze organisatie heeft dit goed begrepen.

    Wat zijn jouw ervaringen over Huurstunt.nl?

    Deze website verzamelt beoordelingen, reviews en meningen van consumenten en ondernemers over bedrijven en organisaties. Het doel is om consumenten (en ook ondernemers) te helpen om sneller een goed beeld e krijgen van een organisatie. Producten kopen of niet, diensten afnemen of niet of simpelweg horen wat anderen te zeggen hebben is veel gemakkelijker geworden met de komst van deze site. Jij bent echter een belangrijke schakel. Weet, dat jij anderen moet vertellen en moet laten weten, wat er allemaal gebeurt. Doe het op onze site.

    Lees hier de ervaringen van klanten van Huurstunt.nl. Vonden zij hier ene nieuwe huurwoning? Zijn er bemiddelingskosten en wachtlijsten? Is het betrouwbaar?

    Huurstunt.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (40)

    3.6
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.8
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    3.4
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    goede service, maar let wel op de algemene voorwaarden!

    Na een aantal maanden naar een tijdelijke woning zonder succes gezocht te hebben, toch een account aangemaakt. Aangezien er een aantal tijdelijke woonruimtes op deze site stonden die ik nergens anders zag, heb ik toch maar besloten om een premium account aan te schaffen. Van de 3 huizen die aan mijn voorwaarden voldeden, was er 1 helaas al verhuurd voor langere tijd. Deze was door de verhuurder niet verwijderd. Doordat je makkelijk contact met de verhuurder kunt opnemen, had ik snel mijn bezichtigingen kunnen plannen. En heb ik inmiddels het huurcontract getekend en de sleutel van de huurwoning ontvangen. Dus ik ben wel tevreden hoe mijn zoektocht naar een tijdelijke woning via huurstunt is verlopen. Wel wil ik er anderen op wijzen, dat je de algemene voorwaarden goed moet lezen. Hier staat ook in dat je het premium account alleen schriftelijk kan opzeggen. Mensen die niet de voorwaarden (goed) lezen, denken wanneer ze digitaal hebben opgezegd, ook het premium account is opgezegd. Terwijl dit niet zo is! Ik kreeg van mijn schoonmoeder allerlei verhalen te horen die ze op internet had gevonden. Bijvoorbeeld dat mensen hadden opgezegd en hun abonnement gewoon doorliep. Daarom heb ik uit voorzorg mijn opzeg brief aangetekend verstuurd. En ja, aangetekend versturen kan ook naar een postbus adres.

    Door: Marjon H.23-06-2017
    Alex22-07-2018

    Volgens mij is deze reactie niet helemaal oprecht...

    Sanne04-07-2019

    Wat een onwijze onzin... Een aangetekende brief naar een internetservice???????? Ik lach me suf.

    Dita16-03-2020

    2dagen een premium account gehad,dus ruim binnen de 14dagen bedenktijd opgezegd Maar toch wordt al binnen de 14dagen bedenktijd al geld van mijn rek geboekt Het klopt precies wat Marjon H schrijft.Ondanks dat ik een antwoord kreeg(uw premium account is succesvol beëindigd)blijven ze nota's sturen

    S21-05-2020

    Ik heb zojuist een Premium account aangemaakt en pas te laat deze reviews gelezen. Wie kan mij helpen?! Wat moet ik nu doen om een drama te voorkomen?!

    Telescoop 10-06-2020

    Professionele oplichters bende. Let goed op dames en heren !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Mooi zoeksysteem voor woning zoeken

    Ik heb me ingeschreven bij Huurstunt omdat ik op zoek ben naar een mooie nieuwe woning.

    Het aanbod is niet in elke stad, dorp of gemeente even uitgebreid helaas en soms vind ik de appartementen erg duur.

    Maar het is wel een mooi zoeksysteem, met duidelijke informatie en vaak veel foto's. Eenvoudig zoeken op verschillende kenmerken, ik vind het een goed systeem. Jammer dat het aanbod van huurhuizen in Nederland overal zo moeilijk is alleen.

    Door: E. Janting05-04-2017
    Bobby14-03-2020

    Valse review

    santing20-06-2020

    Fake, niet geloven!

    de Vries15-08-2020

    Huurstunt en kamerstunt adverteren met niet bestaande of andermans woningen (via anti-kraak onderneming) Trap er niet in. Klaag ook marktplaats aan want zij faciliteren deze oplichters.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Woning verhuren

    Ivm verhuizen zat ik met dubbele woonlasten, via huurstunt heb ik toen mijn woning verhuurd.

    Heel handig geregeld, ik had mijn woning snel verhuurd, dat scheelt aanzienlijk in de woonlasten.
    Administratief is het wel een heel geregel met verzekeringen en dergelijjke, maar dat was het waard.

    Verhuizen is al duur genoeg, alle beetjes zijn welkom

    Door: Brenda29-06-2017
    Bobby14-03-2020

    Nep bericht

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Prima

    Voor mijn moeder hier ingeschreven, Op een aantal woningen gereageerd. Kreeg antwoord op mijn vragen en heb ook een woning bezichtigd. Uiteindelijk via een buurvrouw een nieuwe woning gevonden voor mijn moeder.

    Contact gezocht dat ik wil opzeggen en kreeg een bericht terug met hoe ik dit kon doen.

    Gewoon tevreden dus.

    Door: Tamara22-11-2018
    Bobby14-03-2020

    Valsr review

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    abbonement

    Maakt hier nooit een account aan! Ze leveren een 'service' die ja alleen op een wachtlijst zet en proberen als maar door rekening te sturen na opzegging. Zelf met incassobureaus.

    Door: santing20-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Nooit meer!!! Blijf uit de buurt van Huurstunt

    NIET DOEN!!!! Ik krijg vandaag (27-5-2020) een rekening van €146 van december 2016 omdat ik me ooit als woning zoekende had ingeschreven bij deze rotte/stelende/leugen bedrijf. METEEN na inschrijving contact opgenomen en gevraagd het te annuleren (omdat NIETS op hun site werkte), mevrouw aan de tel zei "alles is nu in orde en u bent uitgeschreven zonder verdere kosten". 3.5 jaar later toch een rekening sturen van €146. Stelletje dieven zijn het die je nooit zullen helpen aan een woning. Ze incasseren 19,99 per maand. Diensten worden stilzwijgend verlengd ookal word er aan de telefoon wat anders aan je beloofd. Nog nooit zoiets meegemaakt.

    Door: s.khosravy27-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Prima

    Heb me ingeschreven en was wat terughouden gezien de berichten maar heb op veel woningen gereageerd en na 3 weken toch een studio gevonden.

    Een e-mail gestuurd dat ik wil opzeggen en kreeg een antwoord met uitleg dat ik dit zelf kon doen via mijn account. Gedaan en daarna geen incasso meet geweest.

    Door: Petra28-08-2018
    Bobby14-03-2020

    Valse review

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Inschrijven voor woning

    Het aanbod is zeer wisselend per regio.

    Inschrijven is zo gedaan en kan geen kwaad, ik sta zelf op meerdere sites ingeschreven in de hoop snel een mooie woning te vinden.

    Helaas wel duur al die woningen...

    Door: Elisabeth Reeuwinkel12-04-2017
    Bobby 14-03-2020

    Valse review

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    goede website huren huis

    goede website je kunt handig zoeken op de website naar een huis om te huren
    ik heb zelf al interesse in meerdere woningen alleen zijn ze niet allemaal erg goedkoop

    Door: Rieke20-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Wel goede ervaring

    Na twee maanden lid te zijn geweest heb ik inmiddels een woning gevonden.

    Persoonlijk kan ik het wel aanraden

    Door: Sebastiaan Gelderen26-03-2019
    de Vries15-08-2020

    Tuurlijk Sebastiaan, zeg maar waar dan neem ik iets mee voor bij de koffie

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Premium

    Ik adviseer ieder hier niet te kopen.

    Dit bedrijf vind dat het nodig is om automatisch te blijven incasseren ook wanneer u geen account meer heeft.

    Ik ben in het bezig van screenshots van beëindiging account maar toch blijft het automatisch incasseren doorgaan.

    Wanneer ik dit voorleg aan het bedrijf is het antwoord simpel.

    U moet nog betalen maar vanaf nu heeft u geen account meer. Maar dit terwijl mijn account door mijzelf al voortijdig is verwijderd.

    Oplichting.



    I do not recommend this company. Even when I had delete my account this company keeps on collecting payments from my bank account as they think it's normal to do this.

    I tried to talk with them but their simple reply is.
    You have to pay but we will now close your account. Even when my account did not exist anymore.

    This company of nothing than scam and I would not recommend it.

    Door: Fransen12-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Premium account

    Huurstunt.nl licht je op waar je bij staat. Ze adverteren met een proefperiode van 14 dagen! Hier is echter niets van waar. De proefperiode van 14 dagen is het herroepingsrecht waar je (bijna) altijd recht op hebt.

    Zelf heb ik netjes na een paar dagen (toen ik erachter kwam dat hun aanbod op gratis sites ook te vinden is) mijn account opgezegd. Ruim een maand later zag ik dat er €19,95 van mijn rekening was afgeschreven. Na een mail naar Huurstunt.nl met de mededeling dat ik netjes binnen de termijn van 14 dagen mijn account had opgezegd en de mededeling dat ik de incasso had gestorneerd kreeg ik een mail terug dat ik een speciaal herroepingsformulier had in moeten vullen en dat opzeggen niet hetzelfde was als herroepen. De werkdag erna kreeg ik een herinnering dat ik de €19,95 euro moest betalen en werd er al gedreigd met aanmaningskosten. Die 14 dagen proefperiode slaat dus nergens op. Je abonnement begint gewoon op de dag dat je je aanmeldt, maar je moet je abonnement herroepen voordat je niet hoeft te betalen.

    Extra zuur is het dat je bij afmelden netjes een e-mail krijgt met daarin bevestigingen dat je abonnement is opgezegd waardoor je, vind ik, voor de gek gehouden wordt.

    Mijn aanbeveling: maak überhaupt geen account aan. Het aanbod is ruk en overal en nergens online te vinden. Ook uit onderstaande reviews blijkt dat ze vaker dit soort stunts uithalen.

    Door: Pleun11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FRAUDE

    Is één grote oplichterij. Haast onmogelijk om ervan af te komen. Mijn vriend heeft een account gemaakt en allang opgezegd. Maar eerst werd er al geld vanaf gehaald en er worden constant aanmaningen verstuurd terwijl je 14 dagen proefperiode zou hebben.

    Mail gestuurd en toen werd ons verteld dat zijn acount opnieuw geactiveerd is zonder dat daar bericht van is gedaan. Ook is het verdacht dat bij de aanmaningen geen refentie is naar het incassobureau of dat we geen telefonisch contact kunnen opnemen.

    Naar mijn idee en na reviews gelezen te hebben is het gewoon een grote scam om geld te verdienen over de rug van hardwerkende mensen. TRAP ER NIET IN!

    Door: N. 08-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huurwoning

    De helft van wat ze aanbieden is al verhuurd.
    Trap er niet in het zijn oplichters.

    Door: Bobby14-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huurstunt

    Geen lid worden! 20 euro pm betalen voor huizen die allang vd markt zijn. Niet doen

    Door: Tessa boer09-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    0

    Only drives you to other paid sites. No replies from the landlords you contact.
    It's a scam. How does authorities alow this?

    Door: Pedro03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    premium account

    Biggest scam for housing. To cancel the subscription, you have to take multiple steps including waiting for an email from them. Offers are never exclusive and just taken from other websites. Landlords never reply to anything when you contact through huurstunt.

    Door: Manuel E29-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Premium account

    Na een Premium account genomen te hebben 20 afgeschreven om meerdere advertenties gereageerd krijg maar geen antwoord.
    Dit is gewoon oplichting maak geen account aan!

    Door: Doet et niet toe22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    verhuur woning

    Deze website wordt gebruikt voor fraude. Helaas zitten er advertenties tussen die scams zijn. Adressen van nietsvermoedende mensen worden gebruikt om borg en huur te ontvangen. De woningen zijn uiteraard niet mogelijk te bezichtigen.

    Door: Natalie Semaka21-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichterij

    Schrijf je hier nooit in!
    Ik heb me 5 keer uitgeschreven, en tot 5 keer toe bleven ze mij rekeningen na sturen en weer inschrijven terwijl ik dit niet wilde.
    Ze laten je verplicht betalen en ingeschreven staan.
    Ook het aanbod wat ze hebben is niet echt.
    Oplichters zijn het!

    Door: S20-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Huurstunt.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Huurstunt.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 40 ervaringen geplaatst over Huurstunt.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Huurstunt.nl actief?

    Huurstunt.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Huurstunt.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.