NederlandReview

  Ervaringen Huurstunt.nl

  Is het echt waar? Je zal het niet geloven, wanneer je het niet zelf hebt gelezen. Op onze site kun je de meningen ontdekken en lezen van anderen over dit bedrijf. Het is werkelijk te gek om te zien welke verschillende opties er zijn om je keuze sneller te maken. Weet welke mogelijkheden er zijn en maak de juiste keuze. Lees alles over hun op onze site NederlandReview.nl.

  Over Huurstunt.nl

  Het is een topbedrijf waar iedereen van kan genieten. Natuurlijk is het goed om meer te weten over dit bedrijf. Het is een website welke helpt bij het bemiddelen van huurders en verhuurders. Het is mogelijk om je gratis te registreren.

  Het vinden van een goede huurwoning wordt steeds moeilijker in ons land. Zeker wanneer we kwaliteit zoeken en een betaalbare plek. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de kansen, de mogelijkheden en de manieren om een succesvolle manier een nieuwe plek te vinden om te wonen.

  Ook voor verhuurders is het steeds vaker een uitdaging om een goede huurder te vinden. Het is belangrijk om een betrouwbare huurder te vinden welke geen drugsplantage gaat starten in je woning of het huis op een andere manier gaat beschadigen. Kies daarom voor een goede bemiddelaar.


  Veel problemen op de huurdersmarkt. Maakt Huurstunt.nl het verschil?

  Diensten van Huurstunt.nl

  Het bedrijf helpt verhuurders om een huurder te vinden en huurders met het vinden van een goed huis. Het is een markt welke vol zit met tal van zaken waar je op moet letten. Het is de site welke je helpt om de eerste stap te zetten naar een goede match.

  De diensten kunnen nog verder uitgebreid worden. Het is echter goed om gewoon te starten met de eerste stap in het hele proces. Hiermee kun je dan namelijk de volgende stappen en fasen ingaan. Het is dan mogelijk om succes te krijgen.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over Huurstunt.nl

  Wanneer er iets misgaat, dan zal dit bedrijf altijd zoeken naar een sterke oplossing. Een probleem kan altijd voorkomen en gebeuren. Wanneer je echter ziet, hoe goed het opgelost wordt dan is het natuurlijk geen probleem meer. Zolang het maar opgelost wordt. De klachtenafdeling van deze organisatie heeft dit goed begrepen.

  Wat zijn jouw ervaringen over Huurstunt.nl?

  Deze website verzamelt beoordelingen, reviews en meningen van consumenten en ondernemers over bedrijven en organisaties. Het doel is om consumenten (en ook ondernemers) te helpen om sneller een goed beeld e krijgen van een organisatie. Producten kopen of niet, diensten afnemen of niet of simpelweg horen wat anderen te zeggen hebben is veel gemakkelijker geworden met de komst van deze site. Jij bent echter een belangrijke schakel. Weet, dat jij anderen moet vertellen en moet laten weten, wat er allemaal gebeurt. Doe het op onze site.

  Lees hier de ervaringen van klanten van Huurstunt.nl. Vonden zij hier ene nieuwe huurwoning? Zijn er bemiddelingskosten en wachtlijsten? Is het betrouwbaar?

  Huurstunt.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

  4,8
  48% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5

  Service

  4,8

  Prijs

  4,4

  Leveren

  4,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Proefaccount

  Waardeloze website. Stel oplichters bij elkaar! Duidelijk een aantal keren via verschillende kanalen aangegeven GEEN gebruik te willen maken van de diensten. Binnen de zelfde dag nog mijn account opgezegd maar dat is schijnbaar onvoldoende. dus nu komen er ook nog incasso kosten bij.... Service is waardeloos, telefonisch niet bereikbaar. ik zou zeggen kijk lekker verder naar andere websites.

  Door: Dion15-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Geen

  Hallo, denk dat mij hetzelfde gaat overkomen.
  Direct mijn account opgezegd maar ook aanmaning ontvangen dat automatisch incasso niet was gelukt
  Benieuwd wat nu gaat gebeuren.

  Door: Joop de klerk30-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Aanbod is oplichterij

  Ik heb een account aangevraagd omdat er een interessante woning aangeboden werd. De woning bleek na inschrijving niet meer beschikbaar, en nooit een reactie op ontvangen. Vervolgens mijn account opgezegd, maar ik moest twee maanden abonnement betalen á 40 euro (omdat ik op de dag zelf heb opgezegd, dus werd het automatisch met nog een maand verlengd). Toen ik een bericht heb gestuurd dat ik dat wel heel veel geld vond voor een dienst die ze nooit hebben geleverd, kreeg ik echt een onzinnige reactie en konden ze hier niks aan doen. Onbetrouwbare en vervelende club en riekt naar oplichterij, of in ieder geval verschrikkelijke service.

  Door: Stephanie17-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Niet intrappen!

  Wij hebben een tijdje terug aangegeven dat wij geen belang hebben bij deze organisatie en in plaats van ons uitschrijven, zijn deze mensen doorgegaan met rekeningen sturen en zonder aankondiging van iets hebben ook wij een rekening ontvangen van de deurwaarder.
  Ik vraag mijzelf af hoe de eigenaar of oprichter van dit bedrijf slaapt.
  Ik laat niet zomaar honderden euro's aftroggelen dus jullie kunnen rekenen op een rechtzaak!
  Ongemanierde oplichters!

  Door: Isa28-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Wel goede ervaring

  Na twee maanden lid te zijn geweest heb ik inmiddels een woning gevonden.

  Persoonlijk kan ik het wel aanraden

  Door: Sebastiaan Gelderen26-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Slecht

  Nooit reaktie terug gekregen op geen enkele woning als je t mij vraagt allemaal fake en geldklopperij

  Door: L20-03-2019
  Jennifer15-04-2019

  Het is inderdaad pure oplichting! Ik ben al sinds 2013 met huurstunt bezig! Ook een rechtszaak gehad waarin ik heb gewonnen vorig jaar en nu krijg ik ondanks dat, gewoon weer beslaglegging door die dieven! Ik kan nu dus weer opnieuw een rechtszaak tegen ze beginnen. Ik ben nu bezig om zoveel mogelijk gedupeerden te vinden, in de hoop dat er dan eindelijk iets gebeurt met dit oplichtersbedrijf!

  Anoniem28-04-2019

  Ik ben voor om deze mensen aan te pakken! Verschrikkelijk bedrijf, ongelooflijk echt! Ze willen beslag leggen op van alles en nog wat, maar ik ken deze mensen helemaal niet!

  Nick savino31-05-2019

  Ik heb ook enige ervaring ik had een account aangenaakt en na 2 dagen was mijn account verwijderd en geen reactie of en hoe dit kwam ik vertel dat dit slechte mensen zijn

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Oplichters en Onbetrouwbaar

  We hebben een account aangevraagd omdat er interessant woningen aangeboden werden. Daarna omstreeks 6 aanvragen ingediend en noooooit iets terug ontvangen. Behalve een rekening voor (uiteindelijk) twee maanden die betaald moest worden. Vanzelfsprekend mijn beklag ingediend, maar ook hier werd niet onzinning op gereageerd. Onbetrouwbare club en riekt naar oplichterij.

  Door: Hans Stegeman16-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Prima

  Zocht een kamer in Zwolle en deze gevonden.
  Prima website.

  Door: Kelly15-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Niet doen!

  Zonde van je geld. Altijd net te laat of niet meer beschikbaar. De zoveelste 'copy & paste' site, die misbruikt maakt van mensen die woonruimte nodig hebben.

  Door: Fred18-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  waarom betalen voor gratis content

  De woningen die worden aangeboden zijn van andere gratis sites gehaald. Je betaald dus voor iets wat je gratis ook kan krijgen. Niet slim dus.

  Door: verhuurder28-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Prima

  Voor mijn moeder hier ingeschreven, Op een aantal woningen gereageerd. Kreeg antwoord op mijn vragen en heb ook een woning bezichtigd. Uiteindelijk via een buurvrouw een nieuwe woning gevonden voor mijn moeder.

  Contact gezocht dat ik wil opzeggen en kreeg een bericht terug met hoe ik dit kon doen.

  Gewoon tevreden dus.

  Door: Tamara22-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  te huur : niet bestaand object

  was op zoek naar een opslagruimte dus wie weet ,even kijkenk bij Huurstuntj
  .
  en jawel hier in de buurt een opslagloods te huur voor een schappelijke prijs!

  helaas geen adres, alleen een paar fotos en een plaats indicatie.
  oke dan maar een premium nemen;
  nu kon ik een bericht sturen naar de verhuurder.
  geen antwoord.

  dan maar [even] zoeken op Google earth, kijken of we het kunnen vinden, dan rijden wee er even langs.
  zo gezegd zo gedaan : er was niets te vinden, wel een loods die werd afgebroken.

  Oplichterij dus ,zeker nadat blijkt dat opzeggen niet mogelijk is en nu de incassos binnen komen.

  Door: Janis Aarnoutse25-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichterij

  Vele reacties geplaatst met het premium account. Ik kreeg geen reactie, of een reactie naar een 3e partij waar je wederom 30+ euro moet betalen. Geldverspilling.

  Door: L24-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Prima

  Heb me ingeschreven en was wat terughouden gezien de berichten maar heb op veel woningen gereageerd en na 3 weken toch een studio gevonden.

  Een e-mail gestuurd dat ik wil opzeggen en kreeg een antwoord met uitleg dat ik dit zelf kon doen via mijn account. Gedaan en daarna geen incasso meet geweest.

  Door: Petra28-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Waardeloos

  Geen datum vermeld op advertenties. Je komt nooit daarachter hoe oud ze zijn. Er zit een makelaar achter elke advertentie. Die makelaars willen nog 35-45 euro inschrijfgeld. Geen enkele reactie gehad van een particulier. Ik zoek een kamer, niet een makelaar!

  Door: Becky13-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Niet Mee in zee gaan!!!

  Inschrijven onder valse voorwendselen.
  Binnen een maand een aanmaning van ruim 39 euro binnen terwijl ik al netjes binnen de 2 weken een herroeping had ingediend.
  Contact zeer agressief en geen klantvriendelijke benadering. Er wordt je gewoon een poot uitgerukt met geen enkele dienst welke je als klant afneemt.

  Dit is een bedrijf welke enkel op winstbejag aast.
  Zeer onprettig bedrijf, oplichterij!!!

  Door: Weber30-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  ontevreden

  om te reageren op een woning ben je verplicht een premium account te nemen a € 20 per maand. Woningen zijn vaak reeds verhuurd of hebben een minimale huurtermijn van 1 jaar (wat meestal niet bij de omschrijvingen staat). Er is nauwelijks contact te krijgen met de verhuurders. Reageren niet of erg laat. Nutteloze site. Meteen account opgezegd. Jammer van die € 20,00.

  Door: ontevreden25-07-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Woning verhuren

  Ivm verhuizen zat ik met dubbele woonlasten, via huurstunt heb ik toen mijn woning verhuurd.

  Heel handig geregeld, ik had mijn woning snel verhuurd, dat scheelt aanzienlijk in de woonlasten.
  Administratief is het wel een heel geregel met verzekeringen en dergelijjke, maar dat was het waard.

  Verhuizen is al duur genoeg, alle beetjes zijn welkom

  Door: Brenda29-06-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  goede service, maar let wel op de algemene voorwaarden!

  Na een aantal maanden naar een tijdelijke woning zonder succes gezocht te hebben, toch een account aangemaakt. Aangezien er een aantal tijdelijke woonruimtes op deze site stonden die ik nergens anders zag, heb ik toch maar besloten om een premium account aan te schaffen. Van de 3 huizen die aan mijn voorwaarden voldeden, was er 1 helaas al verhuurd voor langere tijd. Deze was door de verhuurder niet verwijderd. Doordat je makkelijk contact met de verhuurder kunt opnemen, had ik snel mijn bezichtigingen kunnen plannen. En heb ik inmiddels het huurcontract getekend en de sleutel van de huurwoning ontvangen. Dus ik ben wel tevreden hoe mijn zoektocht naar een tijdelijke woning via huurstunt is verlopen. Wel wil ik er anderen op wijzen, dat je de algemene voorwaarden goed moet lezen. Hier staat ook in dat je het premium account alleen schriftelijk kan opzeggen. Mensen die niet de voorwaarden (goed) lezen, denken wanneer ze digitaal hebben opgezegd, ook het premium account is opgezegd. Terwijl dit niet zo is! Ik kreeg van mijn schoonmoeder allerlei verhalen te horen die ze op internet had gevonden. Bijvoorbeeld dat mensen hadden opgezegd en hun abonnement gewoon doorliep. Daarom heb ik uit voorzorg mijn opzeg brief aangetekend verstuurd. En ja, aangetekend versturen kan ook naar een postbus adres.

  Door: Marjon H.23-06-2017
  Alex22-07-2018

  Volgens mij is deze reactie niet helemaal oprecht...

  Sanne04-07-2019

  Wat een onwijze onzin... Een aangetekende brief naar een internetservice???????? Ik lach me suf.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  goede website huren huis

  goede website je kunt handig zoeken op de website naar een huis om te huren
  ik heb zelf al interesse in meerdere woningen alleen zijn ze niet allemaal erg goedkoop

  Door: Rieke20-04-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Inschrijven voor woning

  Het aanbod is zeer wisselend per regio.

  Inschrijven is zo gedaan en kan geen kwaad, ik sta zelf op meerdere sites ingeschreven in de hoop snel een mooie woning te vinden.

  Helaas wel duur al die woningen...

  Door: Elisabeth Reeuwinkel12-04-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Mooi zoeksysteem voor woning zoeken

  Ik heb me ingeschreven bij Huurstunt omdat ik op zoek ben naar een mooie nieuwe woning.

  Het aanbod is niet in elke stad, dorp of gemeente even uitgebreid helaas en soms vind ik de appartementen erg duur.

  Maar het is wel een mooi zoeksysteem, met duidelijke informatie en vaak veel foto's. Eenvoudig zoeken op verschillende kenmerken, ik vind het een goed systeem. Jammer dat het aanbod van huurhuizen in Nederland overal zo moeilijk is alleen.

  Door: E. Janting05-04-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Niet echt veel

  Aangelosten maar niet echt iets gevonden wat me aanstond. Niet echt tof jongens. Gelukkig is het gratis om te kijken anders had ik het niet gedaan.

  Door: V. vd. A05-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Schrijf zelf een review over Huurstunt.nl

  Uw beoordeling