NederlandReview

    Ervaringen Huurstunt.nl

    Is het echt waar? Je zal het niet geloven, wanneer je het niet zelf hebt gelezen. Op onze site kun je de meningen ontdekken en lezen van anderen over dit bedrijf. Het is werkelijk te gek om te zien welke verschillende opties er zijn om je keuze sneller te maken. Weet welke mogelijkheden er zijn en maak de juiste keuze. Lees alles over hun op onze site NederlandReview.nl.

    Over Huurstunt.nl
    Het is een topbedrijf waar iedereen van kan genieten. Natuurlijk is het goed om meer te weten over dit bedrijf. Het is een website welke helpt bij het bemiddelen van huurders en verhuurders. Het is mogelijk om je gratis te registreren. 

    Het vinden van een goede huurwoning wordt steeds moeilijker in ons land. Zeker wanneer we kwaliteit zoeken en een betaalbare plek. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de kansen, de mogelijkheden en de manieren om een succesvolle manier een nieuwe plek te vinden om te wonen. 

    Ook voor verhuurders is het steeds vaker een uitdaging om een goede huurder te vinden. Het is belangrijk om een betrouwbare huurder te vinden welke geen drugsplantage gaat starten in je woning of het huis op een andere manier gaat beschadigen. Kies daarom voor een goede bemiddelaar. 


    Veel problemen op de huurdersmarkt. Maakt Huurstunt.nl het verschil?

    Diensten van Huurstunt.nl
    Het bedrijf helpt verhuurders om een huurder te vinden en huurders met het vinden van een goed huis. Het is een markt welke vol zit met tal van zaken waar je op moet letten. Het is de site welke je helpt om de eerste stap te zetten naar een goede match. 

    De diensten kunnen nog verder uitgebreid worden. Het is echter goed om gewoon te starten met de eerste stap in het hele proces. Hiermee kun je dan namelijk de volgende stappen en fasen ingaan. Het is dan mogelijk om succes te krijgen. 

    Klachten, complimenten en tips voor jou over Huurstunt.nl
    Wanneer er iets misgaat, dan zal dit bedrijf altijd zoeken naar een sterke oplossing. Een probleem kan altijd voorkomen en gebeuren. Wanneer je echter ziet, hoe goed het opgelost wordt dan is het natuurlijk geen probleem meer. Zolang het maar opgelost wordt. De klachtenafdeling van deze organisatie heeft dit goed begrepen. 

    Wat zijn jouw ervaringen over Huurstunt.nl?
    Deze website verzamelt beoordelingen, reviews en meningen van consumenten en ondernemers over bedrijven en organisaties. Het doel is om consumenten (en ook ondernemers) te helpen om sneller een goed beeld e krijgen van een organisatie. Producten kopen of niet, diensten afnemen of niet of simpelweg horen wat anderen te zeggen hebben is veel gemakkelijker geworden met de komst van deze site. Jij bent echter een belangrijke schakel. Weet, dat jij anderen moet vertellen en moet laten weten, wat er allemaal gebeurt. Doe het op onze site.

    Lees hier de ervaringen van klanten van Huurstunt.nl. Vonden zij hier ene nieuwe huurwoning? Zijn er bemiddelingskosten en wachtlijsten? Is het betrouwbaar?

    Huurstunt.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    5,4
    47% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    5,4

    Prijs

    5

    Leveren

    5,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    waarom betalen voor gratis content

    verhuurder28-11-2018

    De woningen die worden aangeboden zijn van andere gratis sites gehaald. Je betaald dus voor iets wat je gratis ook kan krijgen. Niet slim dus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima

    Tamara22-11-2018

    Voor mijn moeder hier ingeschreven, Op een aantal woningen gereageerd. Kreeg antwoord op mijn vragen en heb ook een woning bezichtigd. Uiteindelijk via een buurvrouw een nieuwe woning gevonden voor mijn moeder.

    Contact gezocht dat ik wil opzeggen en kreeg een bericht terug met hoe ik dit kon doen.

    Gewoon tevreden dus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    te huur : niet bestaand object

    Janis Aarnoutse25-09-2018

    was op zoek naar een opslagruimte dus wie weet ,even kijkenk bij Huurstuntj
    .
    en jawel hier in de buurt een opslagloods te huur voor een schappelijke prijs!

    helaas geen adres, alleen een paar fotos en een plaats indicatie.
    oke dan maar een premium nemen;
    nu kon ik een bericht sturen naar de verhuurder.
    geen antwoord.

    dan maar [even] zoeken op Google earth, kijken of we het kunnen vinden, dan rijden wee er even langs.
    zo gezegd zo gedaan : er was niets te vinden, wel een loods die werd afgebroken.

    Oplichterij dus ,zeker nadat blijkt dat opzeggen niet mogelijk is en nu de incassos binnen komen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichterij

    L24-09-2018

    Vele reacties geplaatst met het premium account. Ik kreeg geen reactie, of een reactie naar een 3e partij waar je wederom 30+ euro moet betalen. Geldverspilling.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima

    Petra28-08-2018

    Heb me ingeschreven en was wat terughouden gezien de berichten maar heb op veel woningen gereageerd en na 3 weken toch een studio gevonden.

    Een e-mail gestuurd dat ik wil opzeggen en kreeg een antwoord met uitleg dat ik dit zelf kon doen via mijn account. Gedaan en daarna geen incasso meet geweest.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Waardeloos

    Becky13-08-2018

    Geen datum vermeld op advertenties. Je komt nooit daarachter hoe oud ze zijn. Er zit een makelaar achter elke advertentie. Die makelaars willen nog 35-45 euro inschrijfgeld. Geen enkele reactie gehad van een particulier. Ik zoek een kamer, niet een makelaar!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet Mee in zee gaan!!!

    Weber30-01-2018

    Inschrijven onder valse voorwendselen.
    Binnen een maand een aanmaning van ruim 39 euro binnen terwijl ik al netjes binnen de 2 weken een herroeping had ingediend.
    Contact zeer agressief en geen klantvriendelijke benadering. Er wordt je gewoon een poot uitgerukt met geen enkele dienst welke je als klant afneemt.

    Dit is een bedrijf welke enkel op winstbejag aast.
    Zeer onprettig bedrijf, oplichterij!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    OPLICHTERS!!!!

    Johan 06-11-2017

    Wat een slechte service . Ik ging niet akkoord met het vip abonnement en er werd wel geld afgeschreven . Na vele app berichten is er niks gebeurd en krijg ik nu een incassobureau voor 20 euro waar ik niet om vroeg. Schrijf je hier niet in want je geld krijg je nooit meer terug . Kamers krijg je ook niet waardoor dit gewoon onder oplichting valt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    ontevreden

    ontevreden25-07-2017

    om te reageren op een woning ben je verplicht een premium account te nemen a € 20 per maand. Woningen zijn vaak reeds verhuurd of hebben een minimale huurtermijn van 1 jaar (wat meestal niet bij de omschrijvingen staat). Er is nauwelijks contact te krijgen met de verhuurders. Reageren niet of erg laat. Nutteloze site. Meteen account opgezegd. Jammer van die € 20,00.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Woning verhuren

    Brenda29-06-2017

    Ivm verhuizen zat ik met dubbele woonlasten, via huurstunt heb ik toen mijn woning verhuurd.

    Heel handig geregeld, ik had mijn woning snel verhuurd, dat scheelt aanzienlijk in de woonlasten.
    Administratief is het wel een heel geregel met verzekeringen en dergelijjke, maar dat was het waard.

    Verhuizen is al duur genoeg, alle beetjes zijn welkom

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    goede service, maar let wel op de algemene voorwaarden!

    Marjon H.23-06-2017

    Na een aantal maanden naar een tijdelijke woning zonder succes gezocht te hebben, toch een account aangemaakt. Aangezien er een aantal tijdelijke woonruimtes op deze site stonden die ik nergens anders zag, heb ik toch maar besloten om een premium account aan te schaffen. Van de 3 huizen die aan mijn voorwaarden voldeden, was er 1 helaas al verhuurd voor langere tijd. Deze was door de verhuurder niet verwijderd. Doordat je makkelijk contact met de verhuurder kunt opnemen, had ik snel mijn bezichtigingen kunnen plannen. En heb ik inmiddels het huurcontract getekend en de sleutel van de huurwoning ontvangen. Dus ik ben wel tevreden hoe mijn zoektocht naar een tijdelijke woning via huurstunt is verlopen. Wel wil ik er anderen op wijzen, dat je de algemene voorwaarden goed moet lezen. Hier staat ook in dat je het premium account alleen schriftelijk kan opzeggen. Mensen die niet de voorwaarden (goed) lezen, denken wanneer ze digitaal hebben opgezegd, ook het premium account is opgezegd. Terwijl dit niet zo is! Ik kreeg van mijn schoonmoeder allerlei verhalen te horen die ze op internet had gevonden. Bijvoorbeeld dat mensen hadden opgezegd en hun abonnement gewoon doorliep. Daarom heb ik uit voorzorg mijn opzeg brief aangetekend verstuurd. En ja, aangetekend versturen kan ook naar een postbus adres.

    Alex22-07-2018

    Volgens mij is deze reactie niet helemaal oprecht...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    goede website huren huis

    Rieke20-04-2017

    goede website je kunt handig zoeken op de website naar een huis om te huren
    ik heb zelf al interesse in meerdere woningen alleen zijn ze niet allemaal erg goedkoop

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Inschrijven voor woning

    Elisabeth Reeuwinkel12-04-2017

    Het aanbod is zeer wisselend per regio.

    Inschrijven is zo gedaan en kan geen kwaad, ik sta zelf op meerdere sites ingeschreven in de hoop snel een mooie woning te vinden.

    Helaas wel duur al die woningen...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Mooi zoeksysteem voor woning zoeken

    E. Janting05-04-2017

    Ik heb me ingeschreven bij Huurstunt omdat ik op zoek ben naar een mooie nieuwe woning.

    Het aanbod is niet in elke stad, dorp of gemeente even uitgebreid helaas en soms vind ik de appartementen erg duur.

    Maar het is wel een mooi zoeksysteem, met duidelijke informatie en vaak veel foto's. Eenvoudig zoeken op verschillende kenmerken, ik vind het een goed systeem. Jammer dat het aanbod van huurhuizen in Nederland overal zo moeilijk is alleen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Niet echt veel

    V. vd. A05-02-2017

    Aangelosten maar niet echt iets gevonden wat me aanstond. Niet echt tof jongens. Gelukkig is het gratis om te kijken anders had ik het niet gedaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Schrijf zelf een review over Huurstunt.nl

    Uw beoordeling