NederlandReview

    Ervaringen Robin Mobile

    Robin mobile beoordeling
    Ook op zoek naar de provider voor onbeperkt aantal MB’S, SMS & MINUTEN? Misschien is Robin Mobile dan wat je zoekt. Het is moeilijk om het juiste SIM only abonnement te vinden voor je mobiel. Er is tegenwoordig zoveel keus en elke provider maakt nog grotere en betere beloftes. Wat hiervan waar is, is altijd maar de vraag. Robin mobile is een vrij nieuwe provider die onbeperkt aanbiedt voor vanaf €19,95 per maand. Een onbeperkt sim-only abonnement dus.

    Over Robin mobile
    Robin mobile is compleet tegen de kapitalische cultuur van andere mobiele telefonie aanbieders die hoge bedragen rekenen als je buiten je data- of belbundel gaat. Het doel van Robin Mobile om een onbeperkt aantal MB’S, SMS & MINUTEN aan te bieden voor een vaste prijs per maand. Robin Mobile is opgericht door Wilfred Rottier, hoe kom je dan tot de naam Robin Mobile denk je misschien? Nou dat is afgeleid van Robin Hood, de man die stal van de rijken en gaf aan de armen. Voor Robin Mobile is iedereen gelijk. Om dit te garanderen is er dus altijd de vaste prijs garantie en daarin is Robin Mobile tot op de dag van vandaag nog steeds uniek en nummer 1.

     

    Bent u het eens met deze mensen op straat over Robin Mobile?


    Diensten
    Robin Mobile staat voor een vaste prijs voor een SIM only voor je mobiel. Een vaste prijs per maand die ook maandelijks opzegbaar is. Als het je niet meer bevalt kan je zo vertrekken naar een andere provider. Robin Mobile realiseert zich terdege dat niet iedere gebruiker hetzelfde is en daarom zijn er wel een aantal verschillen in de abonnementen. Voor €19,95 heb je een abonnement met een datasnelheid van 5 Mbps, dit is voor de gemiddelde gebruiker ruim voldoenden. Voor een tientje extra is je internetsnelheid ruim twee keer zo snel en voor nog eens vijf euro extra is je datasnelheid ruim 15 Mbps. Door het vaste bedrag per maand weet je altijd waar je aan toe bent. Robin Mobile biedt ook een zakelijk abonnementen aan vanaf € 16,95 per maand exclusief BTW.

    Klachten
    Klachten? Welke klachten. Robin Mobile heeft vrijwel geen negatieve reviews. Robin mobile beoordelingen zijn eigenlijk altijd positief en prijzen de goede klantenservice. Je kan contact zoeken via social media of via mail en zelfs live chat is een optie. Bij elke optie staat de maximale tijd waarin je antwoord krijgt. Een transparante aanpak dus. Op de website van Robin Mobile kan je ook meteen al eventuele storingen vinden. Mocht je last hebben van een storing dan is dit dus de eerste plek om even te kijken of dit misschien je probleem veroorzaakt. Enige negatieve punt is dat dataverkeer langzamer wordt naarmate je meer verbruikt. Kijk hiervoor goed naar de Mbps die wordt aangeboden voordat je afsluit en je zou niet tegen dit probleem aan moeten lopen. Mocht er een klacht zijn wordt deze altijd prima afgehandeld en daarbovenop lekker snel. Wat Robin Mobile zelf al duidelijk aangeeft is dat bellen naar Buitenland en 0900 nummers niet echt binnen het onbeperkt kan vallen, wel bieden ze hier zelf als extra tegoed voor aan. Ook hierin is Robin mobile erg transparant.

    U bepaalt hoe goed de service van Robin Mobile is en of u ze goedkoop vindt. Lees & schrijf beoordelingen en zie hoe Nederland denkt over Robin Mobile

    Robin Mobile
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    8,2
    87% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,2

    Service

    8

    Prijs

    7,8

    Leveren

    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    goedkoopste

    Marius04-04-2018

    Gewoon de goedkoopste en verder boeit het me niet als ik maar kan bellen en internetten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Gewoon GOED

    J. Speetjens15-01-2018

    Heb twee nummers en NOOIT geen problemen gehad. GA ZODOOR.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Onbeperkt? Echt niet..

    Jacco18-10-2017

    Ik ben 2 jaar vaste klant geweest van Robin Mobile, twee maanden geleden ben ik bij hun overgestapt naar hun 4G netwerk. Voor €34,95 per maand. Helaas vliegen mijn MB's weg, zelfs als ik op WiFi zit. Heb contact gehad met de klantenservice, en die zeggen dat ik maar vaker op WiFi moet gaan, wat ik dus al doe. Ik ben vorige maand zelfs over mijn bundel van 25Gb heen gegaan, terwijl ik dit eerder nooit heb gehad. Verder is de app van Robin Mobile super traag met het bijwerken van de verbruikte gegevens en kan je niet normaal via de telefoon contact opnemen met de klantenservice. Ik ben naar 2 jaar over gestapt en zit nu bij Tele2, daar heb ik het zelfde als Robin Mobile alleen met goede service voor €25.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Beste provider

    Moka27-09-2017

    Prima provider.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer slechte data verbindingen Robinmobile

    Mario Harrijs 26-09-2017

    Aan de rand van de stad utrecht, toch noet echt een dorp te noemen, zijn ze niet in staat fatsoenlijke dataverbinding te verzorgen voor hun klanten. Wordt met de maand slechter. Zonder er ookaar iets er aan te willen doen. Ik raad het ten zeerste af een abonnement bij robinmobile te nemen. Onbeperkt? Ja onbeperkt betalen maar leveren ho maar!

    Jacco Broer18-10-2017

    Zelf ben ik net weggegaan bij Robin Mobile, de klanteservice is slecht en onbeperkt?! echt niet, ze verlagen bij een aantal gebruikte GB je data snelheid waardoor je amper nog iets kan op je telefoon. Heb nu simonly van Tele2, €25 per maand, 5gb per dag en onbeperkt bellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Goede aanbieding en service

    Lo-Ja Ros12-08-2017

    aardige club telefoonverkopers! Ik ging hierheen omdat ik op de televisie een aanbieding zag en ik vond ze erg vriendelijk en service-gericht. Dat geeft gewoon een goed gevoel. Ik heb nu een goedkopere bundel dan ik eerst had en kan dezelfde dingen doen als eerst. Daarom tevreden hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    prijzen vergelijken telefoon

    Vera02-08-2017

    had er nooit van gehoord tot ik prijzen ging vergelijken en daar ineens Robin Mobile tussenstond. Heb ze alleen op prijs gekozen en ze zijn nog steeds de goedkoopste volgens mij.
    Verder heb ik niet zoveel met ze te maken; alles werkt gewoon en de rekeningen kloppen ook. Waarom dan meer betalen?!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Beter dan KPN...

    Lod. Gro.16-12-2016

    Vele malen goedkoper dan mijn vorige aanbieder KPN waar ik weg wilde omwille de slechte klantenservice daar.

    Hier is tot nu toe goedkoper en beter!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    eindelijk snel

    Agnes07-01-2016

    Snel binnen en zo afgehandeld. Top! Ik ben weer voor een jaar voorzien.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Gratis SIMkaart en geen aansluitkosten

    Evelien Rudolph20-10-2015

    Chill dat Robin geen kosten rekent voor een SIMkaart of voor aansluitkosten. Logisch, want je neemt een abonnement af, maar veel andere aanbieders rekenen hier toch al gauw meer dan vijftig euro voor en dat tikt dan behoorlijk aan!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Heel goed

    JP18-09-2015

    Ik wilde even zeggen dat ik goede ervaringen heb met ze. Geen poespas. Gewoon een vast bedrag elke maand en klaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Beste abonnement ooit!

    Jackelien E.10-07-2015

    Mijn sim abbonnement liep af dus had nog wel een mobiel maar geen belminuten. Robin mobile gedaan. Nog nooit zo makkelijk besteld (goed overzicht op de wbesite wat/wat is) en binnen 2 dagen kon ik weer bellen met hetzelfde nummer! Tevreden klant hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Robin = pijlsnel

    Wouter Bonjes03-07-2015

    Ik kijk veel filmpjes in de trein om de tijd te doden. De wifi in de trein is echt te slecht (vooral als er veel mensen in de trein zitten) dus ben je afhankelijk van je 3g of 4g. Ik werd een beetje gefrustreerd van het constante laden die filmpjes tussendoor moeten doen. Zit je er net lekker in, moet je wachten. Dus op zoek gegaan naar snel internet. Redelijk moeten investeren in het duurste (of minst-goedkoopste) abonnement van Robin. Ze beloven pijl-snel internet dus ik hoopte dat ze het waar kunnen maken. Ik heb nu 15 mbps en dik tevreden. Ik geloof dat ik wel 2 filmpjes tegelijk kan afspelen nu!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Vraagje

    Sander03-07-2015

    Ik heb nog geen ervaring met Robin, maar heb wel een vraagje. Weet iemand hoe snel het internet is bij dit abonnement? Ik zit er ook over na te denken maar heb geen zin in langzaam internet! Kun je filmpjes op je mobiel kijken?

    NederlandReview Admin03-07-2015

    Beste Sander, Gelieve je vragen te richten aan Robin Mobile of aan ons per e-mail. Dan kunnen wij dit ook voor je navragen. Maar op deze manier worden er geen eerlijke beoordelingen geplaatst aangezien jij nu Robin met een 8 hebt gewaardeerd terwijl je geen ervaringen met ze hebt! mvg, NederlandReview

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Echt onbeperkt? JA!

    Rebecca Amerongen03-07-2015

    Ik had een mobiel van vodafone maar daar ging ik vaak over mijn belminuten en mb's heen. Dus ik bellen om aan te passen, nou ik kan je vertellen, niet zo makkelijk allemaal. Dus toen mijn abonnement afliep op zoek gegaan naar een ander. Zag ik op de homepage dat je "echt" onbeperkt mb's en belminuten (en sms..maarja wie gebruikt dat nog?) krijgt voor 29,95. Dat geloofde ik niet, maar toch maar gedaan omdat het er toch echt staat. Ik heb nu al een paar maanden robin mobile en betaal elke maand netjes 29,95 en bel heel wat af. Voor iedereen die dus veel belt en niet wil letten op zijn belminuten enzo zou ik het dus aanraden.

    Salim Oekrai03-07-2015

    Heb ik ook gedaan en klopt! 29,95 elke maand netjes van mijn bankrekening afgeschreven, geen problemen met bellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Robin Mobile

    Uw beoordeling