Ben
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,4

U bent nu bij:

Totaal

8,4

Bestellen

9

Service

7,8

Prijs

9,2

Leveren

7,4
16 rating82 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

26-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: A. van Benthem

Ben - goedkoop met SIM only

Lekker goedkoop toch!!

Heb zelf een oude telefoon, SIM only bij Ben

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Laura Mulder

Ben - Tevreden vaste klant!

Al jarenlang vaste klant bij Ben en nog altijd heel tevreden!!

Rekeningen zijn zo laag dat ik nooit hoef te checken en ik heb altijd prima bereik!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-05-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Beller

Ben - Abonnement aanpassen, problemen online = bellen

Ik wilde mijn abonnement aanpassen op internet met inloggen in mijn account. Dat heb ik vaker gedaan en dat is best wel makkelijk.
Soms verwacht ik binnenkort meer kosten te zullen maken, zakelijk of privé, en dan pas ik direct mijn bundel aan, waardoor ik goedkoper uit ben en in ieder geval beter toegerust ben voor wat ik precies nodig denk te hebben.

Maar vandaag was er kennelijk iets mis bij Ben, want mijn abonnement stond er verkeerd tussen. Had ik ineens een tweejarig abonnement MET telefoon in plaats van SimOnly. Direct gebeld met Ben, na een korte wacht en twee telefonistes ben ik uiteindelijk goed geholpen. Abonnement aangepast en ik kan weer verder.

Voor maar 50 cent per maand extra kan ik nu veel meer bellen en internetten op beter niveau; daar ben ik zelf erg tevreden mee.

Goede service van Ben, en als het op internet niet werkt, is het goed dat je ze kan bellen en dat ze het dan voor je oplossen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: K. Pieters

Ben - Supergoedkoop SIM only abonement met iPhone

Vroeger was ik al lid, daarna een tijdje andere aanbieders gehad en sinds een jaar zit ik weer bij Ben voor mijn telefoon.

Ik heb voor Ben gekozen omdat ik niet zo veel wil betalen voor een mobiele telefoon. Je bent veel voordeliger uit als je los een telefoon koopt en dan gewoon een SIM only abonnement erbij zoekt.

Zelf heb ik de nieuwe iPhone gewoon los betaalt, met een abonnement van SIM only voor een paar euro per maand. Dat heb je dan zo terugverdiend ten opzichte van een abonnement waarbij je je telefoon 'krijgt'.

Bereik is over het algemeen goed en ik heb verder weinig te maken met Ben, betaal de rekeningen automatisch en hoef ze niet te checken, want het is toch altijd maar een paar euro. heel relaxed.

Heb zelf geen hoge belkosten, ik doe vooral Appen enzo en dat kan gewoon op de WiFI


Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-10-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    10
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Sophie

Ben - Nooit aan beginnen

Absoluut de allerslechtste ervaring ooit! Ik begrijp dat fouten maken menselijk is, maar Ben slaat echt alles. In mijn leven 2 keer een abonnement afgesloten bij Ben en twee keer ongelofelijk veel spijt. Eerste keer kon ik een maand niet bellen. Na heel veel gezeik werd dit eindelijk opgelost maar bleek een dag later dat ik nu mijn internet toegang kwijt was. Na mijn frustratie hierover te uitten aan de telefoon (zonder scheldwoorden!) kreeg ik een ontzettend grote bek van de klantenservice medewerkster waarna zij ophing. 2 weken later werd dit probleem pas verholpen. Een aantal jaar later weer een poging gedaan om een abonnement af te sluiten bij Ben met nummerbehoud. Nummerbehoud was niet bleek na ingang van het abonnement waardoor mijn oude abonnement nog doorliep en ik dus dubbele kosten aan het maken was. Bij gebrek aan een beter alternatief mijn oude abonnement verlengt (bij T-mobile) en via de klantenservice van Ben mijn nieuwe abonnement geannuleerd. Een maand later kreeg ik toch een factuur van Ben op de mat. Na opnieuw contact opgenomen te hebben met de klantenservice bleek dat het abonnement helemaal niet geannuleerd was. Verder kon ik nog een tweede factuur op de mat verwachten omdat het opzeggen van het abonnement op dat moment pas in kon gaan...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-10-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anselm

Ben - Hartje centrum Amsterdam geen bereik BEN?!

Hartje centrum Amsterdam en dan geen bereik??? BEETJE raar natuurlijk!

Maar goed, meestal doet het bereik het prima gelukkig. Ik hoop dat dit niet vaker gaat voorkomen!!

Verder betaal ik maar 4 euro per maand en ga ik nooit over mijn bundel heen dus wat dat betreft ben ik dik tevreden natuurlijk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-07-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: boos

Ben - 30 cent per sms boven je bundel

ik vind het belachelijk dat je als je over je bundel gaat meer dan 30 cent PER SMS betaalt. Dat slaat toch nergens meer op!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-02-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Ben

Ben - Lage prijs, maar je hebt er niets aan, want geen bereik

Ben is een goedkope provider, dat klopt. Maar je hebt er helemaal niets aan. Je kan net zo goed je geld in de fik steken, want je hebt gewoon geen bereik. Ik heb echt nog nooit zo'n slechte provider gezien. Op de website staat een dekkingskaart. Die is waarschijnlijk of overgenomen van een andere provider, of gekleurd door een kleuter van 3, want er klopt gewoon helemaal niets van. Ik kan niet bellen in m'n eigen huis, laat staan dat ik 3G internet heb, laat staan dat ik 4G internet heb. Ik heb de algemene voorwaarden er maar 'ns op na geslagen. In de AV staat dat Ben door externe omstandigheden het bereik niet kan garanderen. Dat vind ik op zich redelijk. Maar het wordt anders als je gewoon helemaal nooit bereik hebt. Dan maak je je want mij betreft gewoon schuldig aan wanprestatie. Gelukkig heb ik een maandelijks opzegbaar contract en zit ik over een paar dagen weer bij KPN, anders zou ik echt een proces aanspannen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    4
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Francien de Boer

Ben - bundel ineens stuk duurder help

heb kennelijk al een paar maanden een duurdere bundel
kennelijk had ik eerst een aanbiedingsbundel die dus verlopen is
erg onvriendelijk dat ze me dat niet even laten weten, was netter geweest
nog steeds goedkoop op zich, maar toch niet zo netjes
maandenlang te veel betaald, zonder het te weten

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Zahira

Ben - bereik weg

Kim, dat heb ik ook!
Heel vervelend

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
7
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Kim

Ben - Bereik valt weg

Erg irritant dat mijn bereik steeds wegvalt.
Dan is het ineens weer vier streepjes
Dan is het ineens weg.
Zo kan ik niet bellen, Ben!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Pieter12-01-2016

Ik heb wel altijd goed bereik! Alleen tussen hilversum en Amersfoort in de trein een stukje wat minder, maar verder wel altijd!

09-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: vanS

Ben - Factuur per email

Ik vind het heel vervelend dat ik facturen niet meer gewoon per post ontvang, maar alleen nog per email. Daar kijk ik niet zo vaak en dan moet ik ook nog van een scherm lezen. Niet erg klantvriendelijk, Ben!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: hoi

Ben - goed

Goedkoop en hij doet het (meestal).

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nick4

Ben - Geschrokken van geen bereik

Al jaren klant ook ik. Maar toen was ineens mijn bereik slecht. 1 streepje. Maandenlang. Dus ik bang dat ik een andere telefoon moest of provider. Maar nu doet hji het ineens weer. Hoop dat het zo blijft! Wel raar!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: ja

Ben - goed

Bereik is goed en verder boeit het me niet.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bernard

Ben - Smaak

Die gekkige stijl van Ben, dat moet maar net je smaak zijn natuurlijk. Daarom zit ik er in ieder geval niet. Interesseert me niet. Ze hadden toevallig net ff de beste deal toen ik die zocht. Was verder geen bewuste keuze. Heb nu geen klachten. Maar soms geen bereik, maar eigenlijk wel prima.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: verbeterpuntjes

Ben - verbeterpuntjes

Eerlijk gezegd zie ik wel wat verbeterpuntjes bij Ben. Mijn internetabonnement geeft mij niet altijd het bereik waar ik op hoopte, ook heb ik weleens geen bereik. Ze zijn wel lekker goedkoop. Ik heb een Simonlyabonnement. En vind het leuk als ik een berichtje krijg, zoals met mijn verjaardag.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: J. vd Plas

Ben - fan

Jaaa ik ben ook fan hoor van Ben! Vond die reclames eerst een beetje irritant maar nu eigenlijk wel leuk hihi. en het bereik is bij mij altijd goed en vooral:de rekeningen laag.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Corinne

Ben - geen bereik meer

heb al jaren Ben, een prepaid, want ik bel niet zo vaak, maar ik heb nu ineens geen bereik meer thuis. ik woon ook afgelegen (onder apeldoorn), maar toch raar, want had eerst geen enkele klacht en altijd goed bereik. De communicatie met Ben verloopt wel heel goed: ze reageren uitgebreid en behulpzaam, zowel telefonisch als per post, maar ik zou natuurlijk graag wat beter bereik willen hier, want soms is het gewoon helemaal weg (maar soms doet het het wel gewoon weer)...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: s.25-09-2015

Heb je geprobeerd met een andere telefoon? Want dat had ik ook, en toen bleek het dus aan mijn telefoon te liggen en niet aan de provider....

Reactie op deze post:

Door: Corinne28-09-2015

ja heb mn simkaart in een andere telefoon gedaan maar dat hielp dus niet helaas. Nu heb ik trouwens wel weer bereik. ik snap er niks van!

Reactie op deze post:

Door: s.29-09-2015

hm dat is wel raar ja. wat zei ben?

Reactie op deze post:

Door: Corinne29-09-2015

Een uitgebreide lijst met wat ik moest doen. Dingen intypen en dan noteren wat er dan gebeurt. En dan dat doorgeven aan Ben. Het is nog niet klaar, maar nu ik toch vaak weer gewoon bereik heb, laat ik het maar even. Dank voor je aandacht!!

Reactie op deze post:

Door: s.29-09-2015

No problem!

07-08-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tineke

Ben - geen ander meer

heel fijn bedrijf, geen gedoe, prettige communicatie, goede service en schappelijke prijzen. Wil geen andere aanbieder meer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Sjaak15-09-2015

Is dit een advertentie ofzo? Of werk je er Tineke? Want dit is wel ect TE positief hoor.

Reactie op deze post:

Door: Administratie NederlandReview15-09-2015

Beste Sjaak, Alle beoordelingen worden op echtheid gechecked en wij kunnen met 100% zekerheid stellen dat dit een echte klant van Ben.nl is.

24-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jessica van Oosterhout

Ben - Ben is Top!

Na heel veel gezeur met andere telefoonproviders heb ik nu echt mn plek gevonden bij Ben. Vooral Orange was erg, gelukkig bestaat dat niet meer! Ben is in ieder geval gewoon duidelijk, heb nooit echt problemen en als ik iets niet snap aan mn rekening ofzo dan kan ik ze altijd even bellen en het is gefixt. Niet meer weggaan hoor Ben!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Yvonne Meeuwissen

Ben - Goed geholpen

Ik heb ervaringen bij andere mobiele bedrijven die echt ontzettend moeilijk doen op het moment dat je iets van ze wil. Zoals je bundel verlagen of een reparatie van je telefoon. Dat is echt super vermoeiend want je bent simpelweg je telefoon gewoon weken kwijt (en dan??) en altijd gesodemieter dus. Nu ervaring met ben en vervangende telefoon en binnen een week mijn eigen weer terug. Nooit problemen. Echte aanrader!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: annelous kramer

Ben - fijn bedrijf!

Ik ben al jaren heel blij met Ben. Geen gezeur, geen gedoe. Gewoon bellen, that's it. Maak me ook nooit zorgen over de rekeningen enzo, want die zijn toch altijd heel laag. top!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fiep

Ben - Duidelijk

Fijne provider, duidelijke informatie en persoonlijke benadering.
Altijd bereik, maar dat is ondertussen bij alle providers volgens mij tegenwoordig wel?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Jaap T.02-07-2015

Hi Fiep, volgens mij garanderen alle providers 99% bereik tegenwoordig en daarnaast gebruiken ze vaak hetzelfde netwerk, ligt er een beetje aan wat ze inkopen. Maar voor de rest gaat het toch echt om prijs en service ja!

30-06-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joshua van Zanten

Ben - Prima!

Sim only gekocht, snel geleverd en mijn nummer behouden.
Prijs is vergeleken met de andere aanbieders beter en het bestellen ging gemakkelijk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-06-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Henk Meyer

Ben - Altijd goede service

Ik zit nu al jaren bij Ben en wil er niet meer weg.
Super klantenservice, altijd behulpzaam en snel aan de beurt.
Mooie website en handig in gebruik.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dhr Lounoint

Ben - Zou hier zo weer kopen

Via de website van ben.nl een prepaid aangeschaft en werkte binnen enkele dagen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gast

Ben - Goedkoop mobiel abonnement

Niets over te klagen. Mijn mobiel ging stuk en dat was prepaid. Dus nu maar eens aan een abonnement. Ik heb het niet zo op de regulieren grote telecombedrijven want die zetten je af. (alhoewel ik hier dus nu lees dat ben onder vodafone valt. Maar goed, supergoedkoop abonnement. Ik heb een sim-only genomen, dat helpt wel in de kosten en mobiel gewoon los gekocht. Dat was wat duurder maar haal je er snel genoeg weer uit.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: annelous09-07-2015

Ben valt niet onder Vodafone hoor. Onder T-Mobile, volgens mij staat dat er heel duidelijk haha

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Ben

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Ben?

  • De velden met * zijn verplicht

Info over Ben

Ervaringen Ben

‘Terreur!’ Zo noemde Youp van ’t Hek het beleid van T-Mobile, als voorbeeld van hoe eigenlijk alle telecombedrijven tegenwoordig te werk gaan, met vooral een erg slechte klantenservice. Ben valt onder T-Mobile, maar lijkt toch de grote uitzondering tussen de mobiele aanbieders. In plaats van log en onpersoonlijk, kenmerkt Ben zich door een luchtige en heldere stijl, zonder al te veel bling. Goedkope aanbiedingen, zonder mobiele telefoon maar mèt een Simkaart met goed bereik. Ben heeft fans gemaakt onder haar klantenkring, niet alleen door zeer scherpe aanbiedingen met Sim Only-abonnementen, maar ook door de opvallende stijl. En dan sturen ze je ook nog elk jaar een verjaardagskaart.

Over Ben
‘Ik ben Ben.’ Weet je het nog, die rare reclame met die stem die dingen zei als ‘ik ben verliefd op je oren, ik ben verliefd op je mond’ en ‘mijn naam is Ben en ik hou van mensen’? De introductie van Ben in ons land viel op door een unieke stijl; aanvankelijk was niet eens duidelijk wat voor bedrijf dit was, maar al gauw wisten we: een nieuw telecombedrijf. Ben werd populair; veel mensen voelden zich aangetrokken door deze nieuwe aanbieder van alles voor mobiele telefoons. Maar toen volgde een woelige periode van aan- en afwezigheid. Ben werd in 2002 overgenomen door T-Mobile en in 2003 maakte ook de naam Ben plaats voor T-Mobile. Maar gelukkig voor de fans keerde Ben weer terug in 2008, als aanbieder van Sim Only-abonnementen, prepaid en later ook weer als aanbieder van telefoonabonnementen met mobiele telefoons. Nog steeds valt Ben onder T-Mobile, en maakt gebruik van hetzelfde netwerk.


Een van de beroemde reclames uit het begintijdperk van Ben

Diensten van Ben
Sinds de terugkeer in 2008 biedt Ben vooral Sim Only-abonnementen aan. Je koopt dan per maand een aantal minuten of sms en databundels in, de telefoon regel je elders. Zo’n abonnement is per maand of per 24 maanden opzegbaar, met extra lage tarieven. Wil je toch een telefoon via Ben, dan kan dat ook: er zijn wisselende aanbiedingen met toestellen van verschillende merken, waaronder smartphones van Apple iPhone, Samsung, Sony, Microsoft, LG en Huawei. Bij alle abonnementen maak je gebruik van het betrouwbare T-mobile netwerk, internet is 3G of 4G. Daarnaast biedt Ben gratisnummerbehoud (wel zo handig) en kun je online of in de Ben App duidelijke overzichten vinden van je verbruik. En die zijn zeer uitgebreid en gedetailleerd; zo kun je keurig terugvinden hoeveel seconden, minuten, uren, dagen je hebt gebeld of hoe vaak je hebt ge-sms’t en naar welke telefoonnummers precies. Abonnementen zijn af te sluiten via de eenvoudige website of telefonisch (werkdagen 8.00 – 20.00, zaterdag 9.00-17.30). Winkels heeft Ben niet; alles kun je zelf regelen: je abonnement aanpassen, extra bundels kopen of je Simkaart blokkeren. Niet alleen spaar je zo op kosten, ook houd je alles zelf in de hand.

Klachten Ben
Zoals eigenlijk alles bij Ben, kun je klachten via de website of telefonisch doorgeven. Online vind je een uitgebreide FAQ om snel geholpen te worden. Voor storingen en onderhoudswerkzaamheden is een speciale pagina aangemaakt. Ook kun je online zien hoe lang de wachttijd is voor de telefonische klantenservice, die op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 geopend is. Aan de telefoon is Ben overigens zeer vriendelijk. Ik had per ongeluk op vakantie m’n internet aan laten staan en was nogal geschrokken van de rekening (maar ja, eigen schuld natuurlijk). Ben was vol begrip en die hele rekening werd direct kwijtgescholden. Kijk, dat is nog eens service. Youp zou trots zijn.

Ook fan van Ben? Of juist niet? Laat je mening achter over deze vreemde eend in de bijt onder de mobiele telefoonaanbieders!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!