NederlandReview

    Ervaringen Ben

    ‘Terreur!’ Zo noemde Youp van ’t Hek het beleid van T-Mobile, als voorbeeld van hoe eigenlijk alle telecombedrijven tegenwoordig te werk gaan, met vooral een erg slechte klantenservice. Ben valt onder T-Mobile, maar lijkt toch de grote uitzondering tussen de mobiele aanbieders. In plaats van log en onpersoonlijk, kenmerkt Ben zich door een luchtige en heldere stijl, zonder al te veel bling. Goedkope aanbiedingen, zonder mobiele telefoon maar mèt een Simkaart met goed bereik. Ben heeft fans gemaakt onder haar klantenkring, niet alleen door zeer scherpe aanbiedingen met Sim Only-abonnementen, maar ook door de opvallende stijl. En dan sturen ze je ook nog elk jaar een verjaardagskaart.

    Over Ben
    ‘Ik ben Ben.’ Weet je het nog, die rare reclame met die stem die dingen zei als ‘ik ben verliefd op je oren, ik ben verliefd op je mond’ en ‘mijn naam is Ben en ik hou van mensen’? De introductie van Ben in ons land viel op door een unieke stijl; aanvankelijk was niet eens duidelijk wat voor bedrijf dit was, maar al gauw wisten we: een nieuw telecombedrijf. Ben werd populair; veel mensen voelden zich aangetrokken door deze nieuwe aanbieder van alles voor mobiele telefoons. Maar toen volgde een woelige periode van aan- en afwezigheid. Ben werd in 2002 overgenomen door T-Mobile en in 2003 maakte ook de naam Ben plaats voor T-Mobile. Maar gelukkig voor de fans keerde Ben weer terug in 2008, als aanbieder van Sim Only-abonnementen, prepaid en later ook weer als aanbieder van telefoonabonnementen met mobiele telefoons. Nog steeds valt Ben onder T-Mobile, en maakt gebruik van hetzelfde netwerk.


    Een van de beroemde reclames uit het begintijdperk van Ben

    Diensten van Ben
    Sinds de terugkeer in 2008 biedt Ben vooral Sim Only-abonnementen aan. Je koopt dan per maand een aantal minuten of sms en databundels in, de telefoon regel je elders. Zo’n abonnement is per maand of per 24 maanden opzegbaar, met extra lage tarieven. Wil je toch een telefoon via Ben, dan kan dat ook: er zijn wisselende aanbiedingen met toestellen van verschillende merken, waaronder smartphones van Apple iPhone, Samsung, Sony, Microsoft, LG en Huawei. Bij alle abonnementen maak je gebruik van het betrouwbare T-mobile netwerk, internet is 3G of 4G. Daarnaast biedt Ben gratisnummerbehoud (wel zo handig) en kun je online of in de Ben App duidelijke overzichten vinden van je verbruik. En die zijn zeer uitgebreid en gedetailleerd; zo kun je keurig terugvinden hoeveel seconden, minuten, uren, dagen je hebt gebeld of hoe vaak je hebt ge-sms’t en naar welke telefoonnummers precies. Abonnementen zijn af te sluiten via de eenvoudige website of telefonisch (werkdagen 8.00 – 20.00, zaterdag 9.00-17.30). Winkels heeft Ben niet; alles kun je zelf regelen: je abonnement aanpassen, extra bundels kopen of je Simkaart blokkeren. Niet alleen spaar je zo op kosten, ook houd je alles zelf in de hand.

    Klachten Ben
    Zoals eigenlijk alles bij Ben, kun je klachten via de website of telefonisch doorgeven. Online vind je een uitgebreide FAQ om snel geholpen te worden. Voor storingen en onderhoudswerkzaamheden is een speciale pagina aangemaakt. Ook kun je online zien hoe lang de wachttijd is voor de telefonische klantenservice, die op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 geopend is. Aan de telefoon is Ben overigens zeer vriendelijk. Ik had per ongeluk op vakantie m’n internet aan laten staan en was nogal geschrokken van de rekening (maar ja, eigen schuld natuurlijk). Ben was vol begrip en die hele rekening werd direct kwijtgescholden. Kijk, dat is nog eens service. Youp zou trots zijn.

    Ook fan van Ben? Of juist niet? Laat je mening achter over deze vreemde eend in de bijt onder de mobiele telefoonaanbieders!

    Bent u van plan een abonnement of mobiel aan te schaffen via ben.nl? Lees dan ervaringen, reviews, recensies en beoordelingen eerst, voordat u overstapt!

    Ben
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (40)

    8,4
    85% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,8

    Service

    8

    Prijs

    9,2

    Leveren

    7,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    gratis MB's internet

    Lisa26-05-2018

    Heel leuk dat ik vorige week gratis MB's internet kreeg!
    Dank je wel, Ben!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Al jaren klant bij Ben

    M. Horsten09-04-2018

    Ik ben al jaren klant bij Ben en ik ben zeer tevreden.
    Ik betaal niet veel per maand en er zijn geen problemen.
    Vroeger was er nog wel eens een storing, daar heb ik tegenwoordig nooit meer last van.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    telefoon sim only goedkoop

    Alexandra07-03-2018

    Door tip van een vriendin overgestapt op een SIM Only van Ben,
    mijn abonnement bij Vodafone was al een paar maanden verlopen maar ik had nog geen nieuw abonnement gekozen, drukdruk.
    Toen had ik ineens een ingeving en ben ik online wat gaan kijken en binnen no-time zat ik bij Ben, heel handig geregeld.

    Ik had toch geen nieuwe telefoon nodig eigenlijk en nu ben ik serieus voor ongeveer een tientje per maand klaar, terwijl ik hiervoor ruim boven de 40 euro zat!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    slecht

    TC NEEF05-03-2018

    ze lichten de boel op en laten je dubbel betalen voor Wifi en whatsapp die je jaarlijks al betaald aan whatsapp zelf
    ze mogen dat niet in rekening brengen bij je internet maar doen dat wel en daar maak ik werk van

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Het goedkoopste telefoonabonnement

    Lydia Jacobs01-03-2018

    Veruit de goedkoopste aanbieder maar je moet het wel weten te vinden
    Denk dat ze gewoon veel minder geld in reclame stoppen ofzo want al die andere aanbieders Tele2 T-Mobile en Vodafone enzo zie je wel overal, maar Ben nauwelijks.
    Ik hoef verder niet veel van ze, gewoon dat het goedkoop is en dat zijn ze hier.

    Alles werkt ook zoals het moet

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    14 euro per maand voor onbeperkt

    vdLaan22-12-2017

    Overgestapt naar Ben, ik betaalde voorheen ruim 50 euro bij mijn oude provider Vodafone (wel met telefoon erbij), maar ga nu maar 14 euro betalen bij Ben!! Gewoon makkelijk via de website van Ben ingeschreven en per maand opzegbaar, ideaal voor als ik een nieuwe telefoon nodig heb. Ik heb nu namelijk SimOnly, met een paar gigabyta voor internet en onbeperkt bellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bij Ben

    Shanty27-11-2017

    Ik ben sinds een jaartje bij Ben en ik vind het prima

    Bedankt voor. het verjaardagscadeutje nog vorige week!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    geen klachten

    P. van Dijk04-11-2017

    ik zit ook al jaren bij Ben.
    Geen klachten, lage rekeningen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    communicatieproblemen verholpen

    Eric27-09-2017

    ik ben blij dat ze de communicatieproblemen van vorig jaar goed hebben aangepakt, want anders had ik niet hier kunnen blijven

    maar ik heb nu weer gewoon goed bereik overal dus ik blijf bij ben, voor de prijzen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    blij met ben

    brenda14-09-2017

    blij met ben!

    leuke communicatie, altijd een cadeautje op je verjaardag en en ze zijn goedkoop zonder gedoe en toeters en bellen

    precies wat ik wil en waarom ik ooit voor ze gekozen heb!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Al jaren een tevreden klant

    Lo Jansen07-09-2017

    Heel tevreden met Ben, al jaren. Ze zijn goedkoop, ik heb gewoon goed bereik (woonachtig in Amersfoort) en verder heb ik niet zoveel met ze te maken. Ik betaal minder dan een tientje per maand, ideaal.

    Ik moet zeggen dat ik vorig jaar wel wat problemen had met rekeningen af en toe, maar dat is telkens rechtgezet, gelukkig. Verder nooit problemen. In al die jaren alleen twee keer een fout op de rekening noem ik weinig. Vooral als je de verhalen leest van andere telecomaanbieders...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goedkope sim only bundel met internet

    Jan S25-07-2017

    heb zelf een hele goedkope sim only bundel met ook internet erop
    toen mijn gewone vaste internet thuis er pas mee was opgehouden door storingen, kon ik gelukkig nog wel gewoon internetten via ben

    ik betaal nog geen tientje per maand en ik kan gewoon heel veel bellen en internetten, ideaal!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    goedkoop met SIM only

    A. van Benthem26-06-2017

    Lekker goedkoop toch!!

    Heb zelf een oude telefoon, SIM only bij Ben

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Tevreden vaste klant!

    Laura Mulder20-06-2017

    Al jarenlang vaste klant bij Ben en nog altijd heel tevreden!!

    Rekeningen zijn zo laag dat ik nooit hoef te checken en ik heb altijd prima bereik!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Abonnement aanpassen, problemen online = bellen

    Beller04-05-2017

    Ik wilde mijn abonnement aanpassen op internet met inloggen in mijn account. Dat heb ik vaker gedaan en dat is best wel makkelijk.
    Soms verwacht ik binnenkort meer kosten te zullen maken, zakelijk of privé, en dan pas ik direct mijn bundel aan, waardoor ik goedkoper uit ben en in ieder geval beter toegerust ben voor wat ik precies nodig denk te hebben.

    Maar vandaag was er kennelijk iets mis bij Ben, want mijn abonnement stond er verkeerd tussen. Had ik ineens een tweejarig abonnement MET telefoon in plaats van SimOnly. Direct gebeld met Ben, na een korte wacht en twee telefonistes ben ik uiteindelijk goed geholpen. Abonnement aangepast en ik kan weer verder.

    Voor maar 50 cent per maand extra kan ik nu veel meer bellen en internetten op beter niveau; daar ben ik zelf erg tevreden mee.

    Goede service van Ben, en als het op internet niet werkt, is het goed dat je ze kan bellen en dat ze het dan voor je oplossen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Supergoedkoop SIM only abonement met iPhone

    K. Pieters27-03-2017

    Vroeger was ik al lid, daarna een tijdje andere aanbieders gehad en sinds een jaar zit ik weer bij Ben voor mijn telefoon.

    Ik heb voor Ben gekozen omdat ik niet zo veel wil betalen voor een mobiele telefoon. Je bent veel voordeliger uit als je los een telefoon koopt en dan gewoon een SIM only abonnement erbij zoekt.

    Zelf heb ik de nieuwe iPhone gewoon los betaalt, met een abonnement van SIM only voor een paar euro per maand. Dat heb je dan zo terugverdiend ten opzichte van een abonnement waarbij je je telefoon 'krijgt'.

    Bereik is over het algemeen goed en ik heb verder weinig te maken met Ben, betaal de rekeningen automatisch en hoef ze niet te checken, want het is toch altijd maar een paar euro. heel relaxed.

    Heb zelf geen hoge belkosten, ik doe vooral Appen enzo en dat kan gewoon op de WiFI


    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Nooit aan beginnen

    Sophie20-10-2016

    Absoluut de allerslechtste ervaring ooit! Ik begrijp dat fouten maken menselijk is, maar Ben slaat echt alles. In mijn leven 2 keer een abonnement afgesloten bij Ben en twee keer ongelofelijk veel spijt. Eerste keer kon ik een maand niet bellen. Na heel veel gezeik werd dit eindelijk opgelost maar bleek een dag later dat ik nu mijn internet toegang kwijt was. Na mijn frustratie hierover te uitten aan de telefoon (zonder scheldwoorden!) kreeg ik een ontzettend grote bek van de klantenservice medewerkster waarna zij ophing. 2 weken later werd dit probleem pas verholpen. Een aantal jaar later weer een poging gedaan om een abonnement af te sluiten bij Ben met nummerbehoud. Nummerbehoud was niet bleek na ingang van het abonnement waardoor mijn oude abonnement nog doorliep en ik dus dubbele kosten aan het maken was. Bij gebrek aan een beter alternatief mijn oude abonnement verlengt (bij T-mobile) en via de klantenservice van Ben mijn nieuwe abonnement geannuleerd. Een maand later kreeg ik toch een factuur van Ben op de mat. Na opnieuw contact opgenomen te hebben met de klantenservice bleek dat het abonnement helemaal niet geannuleerd was. Verder kon ik nog een tweede factuur op de mat verwachten omdat het opzeggen van het abonnement op dat moment pas in kon gaan...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Hartje centrum Amsterdam geen bereik BEN?!

    Anselm15-10-2016

    Hartje centrum Amsterdam en dan geen bereik??? BEETJE raar natuurlijk!

    Maar goed, meestal doet het bereik het prima gelukkig. Ik hoop dat dit niet vaker gaat voorkomen!!

    Verder betaal ik maar 4 euro per maand en ga ik nooit over mijn bundel heen dus wat dat betreft ben ik dik tevreden natuurlijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    30 cent per sms boven je bundel

    boos29-07-2016

    ik vind het belachelijk dat je als je over je bundel gaat meer dan 30 cent PER SMS betaalt. Dat slaat toch nergens meer op!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Lage prijs, maar je hebt er niets aan, want geen bereik

    Ben 19-02-2016

    Ben is een goedkope provider, dat klopt. Maar je hebt er helemaal niets aan. Je kan net zo goed je geld in de fik steken, want je hebt gewoon geen bereik. Ik heb echt nog nooit zo'n slechte provider gezien. Op de website staat een dekkingskaart. Die is waarschijnlijk of overgenomen van een andere provider, of gekleurd door een kleuter van 3, want er klopt gewoon helemaal niets van. Ik kan niet bellen in m'n eigen huis, laat staan dat ik 3G internet heb, laat staan dat ik 4G internet heb. Ik heb de algemene voorwaarden er maar 'ns op na geslagen. In de AV staat dat Ben door externe omstandigheden het bereik niet kan garanderen. Dat vind ik op zich redelijk. Maar het wordt anders als je gewoon helemaal nooit bereik hebt. Dan maak je je want mij betreft gewoon schuldig aan wanprestatie. Gelukkig heb ik een maandelijks opzegbaar contract en zit ik over een paar dagen weer bij KPN, anders zou ik echt een proces aanspannen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    bundel ineens stuk duurder help

    Francien de Boer02-01-2016

    heb kennelijk al een paar maanden een duurdere bundel
    kennelijk had ik eerst een aanbiedingsbundel die dus verlopen is
    erg onvriendelijk dat ze me dat niet even laten weten, was netter geweest
    nog steeds goedkoop op zich, maar toch niet zo netjes
    maandenlang te veel betaald, zonder het te weten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    bereik weg

    Zahira26-10-2015

    Kim, dat heb ik ook!
    Heel vervelend

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Bereik valt weg

    Kim25-10-2015

    Erg irritant dat mijn bereik steeds wegvalt.
    Dan is het ineens weer vier streepjes
    Dan is het ineens weg.
    Zo kan ik niet bellen, Ben!

    Pieter12-01-2016

    Ik heb wel altijd goed bereik! Alleen tussen hilversum en Amersfoort in de trein een stukje wat minder, maar verder wel altijd!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Factuur per email

    vanS09-10-2015

    Ik vind het heel vervelend dat ik facturen niet meer gewoon per post ontvang, maar alleen nog per email. Daar kijk ik niet zo vaak en dan moet ik ook nog van een scherm lezen. Niet erg klantvriendelijk, Ben!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    goed

    hoi07-10-2015

    Goedkoop en hij doet het (meestal).

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Geschrokken van geen bereik

    Nick406-10-2015

    Al jaren klant ook ik. Maar toen was ineens mijn bereik slecht. 1 streepje. Maandenlang. Dus ik bang dat ik een andere telefoon moest of provider. Maar nu doet hji het ineens weer. Hoop dat het zo blijft! Wel raar!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    goed

    ja02-10-2015

    Bereik is goed en verder boeit het me niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Smaak

    Bernard01-10-2015

    Die gekkige stijl van Ben, dat moet maar net je smaak zijn natuurlijk. Daarom zit ik er in ieder geval niet. Interesseert me niet. Ze hadden toevallig net ff de beste deal toen ik die zocht. Was verder geen bewuste keuze. Heb nu geen klachten. Maar soms geen bereik, maar eigenlijk wel prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    verbeterpuntjes

    verbeterpuntjes 29-09-2015

    Eerlijk gezegd zie ik wel wat verbeterpuntjes bij Ben. Mijn internetabonnement geeft mij niet altijd het bereik waar ik op hoopte, ook heb ik weleens geen bereik. Ze zijn wel lekker goedkoop. Ik heb een Simonlyabonnement. En vind het leuk als ik een berichtje krijg, zoals met mijn verjaardag.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    fan

    J. vd Plas28-09-2015

    Jaaa ik ben ook fan hoor van Ben! Vond die reclames eerst een beetje irritant maar nu eigenlijk wel leuk hihi. en het bereik is bij mij altijd goed en vooral:de rekeningen laag.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    geen bereik meer

    Corinne25-09-2015

    heb al jaren Ben, een prepaid, want ik bel niet zo vaak, maar ik heb nu ineens geen bereik meer thuis. ik woon ook afgelegen (onder apeldoorn), maar toch raar, want had eerst geen enkele klacht en altijd goed bereik. De communicatie met Ben verloopt wel heel goed: ze reageren uitgebreid en behulpzaam, zowel telefonisch als per post, maar ik zou natuurlijk graag wat beter bereik willen hier, want soms is het gewoon helemaal weg (maar soms doet het het wel gewoon weer)...

    s.25-09-2015

    Heb je geprobeerd met een andere telefoon? Want dat had ik ook, en toen bleek het dus aan mijn telefoon te liggen en niet aan de provider....

    Corinne28-09-2015

    ja heb mn simkaart in een andere telefoon gedaan maar dat hielp dus niet helaas. Nu heb ik trouwens wel weer bereik. ik snap er niks van!

    s.29-09-2015

    hm dat is wel raar ja. wat zei ben?

    Corinne29-09-2015

    Een uitgebreide lijst met wat ik moest doen. Dingen intypen en dan noteren wat er dan gebeurt. En dan dat doorgeven aan Ben. Het is nog niet klaar, maar nu ik toch vaak weer gewoon bereik heb, laat ik het maar even. Dank voor je aandacht!!

    s.29-09-2015

    No problem!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    geen ander meer

    Tineke07-08-2015

    heel fijn bedrijf, geen gedoe, prettige communicatie, goede service en schappelijke prijzen. Wil geen andere aanbieder meer.

    Sjaak15-09-2015

    Is dit een advertentie ofzo? Of werk je er Tineke? Want dit is wel ect TE positief hoor.

    Administratie NederlandReview15-09-2015

    Beste Sjaak, Alle beoordelingen worden op echtheid gechecked en wij kunnen met 100% zekerheid stellen dat dit een echte klant van Ben.nl is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ben is Top!

    Jessica van Oosterhout24-07-2015

    Na heel veel gezeur met andere telefoonproviders heb ik nu echt mn plek gevonden bij Ben. Vooral Orange was erg, gelukkig bestaat dat niet meer! Ben is in ieder geval gewoon duidelijk, heb nooit echt problemen en als ik iets niet snap aan mn rekening ofzo dan kan ik ze altijd even bellen en het is gefixt. Niet meer weggaan hoor Ben!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed geholpen

    Yvonne Meeuwissen15-07-2015

    Ik heb ervaringen bij andere mobiele bedrijven die echt ontzettend moeilijk doen op het moment dat je iets van ze wil. Zoals je bundel verlagen of een reparatie van je telefoon. Dat is echt super vermoeiend want je bent simpelweg je telefoon gewoon weken kwijt (en dan??) en altijd gesodemieter dus. Nu ervaring met ben en vervangende telefoon en binnen een week mijn eigen weer terug. Nooit problemen. Echte aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    fijn bedrijf!

    annelous kramer09-07-2015

    Ik ben al jaren heel blij met Ben. Geen gezeur, geen gedoe. Gewoon bellen, that's it. Maak me ook nooit zorgen over de rekeningen enzo, want die zijn toch altijd heel laag. top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Duidelijk

    Fiep02-07-2015

    Fijne provider, duidelijke informatie en persoonlijke benadering.
    Altijd bereik, maar dat is ondertussen bij alle providers volgens mij tegenwoordig wel?

    Jaap T.02-07-2015

    Hi Fiep, volgens mij garanderen alle providers 99% bereik tegenwoordig en daarnaast gebruiken ze vaak hetzelfde netwerk, ligt er een beetje aan wat ze inkopen. Maar voor de rest gaat het toch echt om prijs en service ja!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima!

    Joshua van Zanten30-06-2015

    Sim only gekocht, snel geleverd en mijn nummer behouden.
    Prijs is vergeleken met de andere aanbieders beter en het bestellen ging gemakkelijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Altijd goede service

    Henk Meyer30-06-2015

    Ik zit nu al jaren bij Ben en wil er niet meer weg.
    Super klantenservice, altijd behulpzaam en snel aan de beurt.
    Mooie website en handig in gebruik.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zou hier zo weer kopen

    Dhr Lounoint25-06-2015

    Via de website van ben.nl een prepaid aangeschaft en werkte binnen enkele dagen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goedkoop mobiel abonnement

    Gast25-06-2015

    Niets over te klagen. Mijn mobiel ging stuk en dat was prepaid. Dus nu maar eens aan een abonnement. Ik heb het niet zo op de regulieren grote telecombedrijven want die zetten je af. (alhoewel ik hier dus nu lees dat ben onder vodafone valt. Maar goed, supergoedkoop abonnement. Ik heb een sim-only genomen, dat helpt wel in de kosten en mobiel gewoon los gekocht. Dat was wat duurder maar haal je er snel genoeg weer uit.

    annelous09-07-2015

    Ben valt niet onder Vodafone hoor. Onder T-Mobile, volgens mij staat dat er heel duidelijk haha

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Ben

    Uw beoordeling