NederlandReview

  VakantieXperts
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6.4
  60% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5.6

  Service

  6.4

  Prijs

  7.6

  Leveren

  6

  Meer info over VakantieXperts

  VakantieXperts
  VakantieXperts is een keten van reisbureaus met meer dan 200 vestigingen in Nederland. In het voorjaar van 2014 is VakantieXperts samen gegaan met D-Reizen en samen vormen zij sindsdien de D-rt Groep B.V. Met ruim 800 medewerkers is het één van de grootste reisorganisaties van ons land. De D-rt Groep heeft een hoofdkantoor in Hoofddorp, maar maakt onderdeel uit van de Duitse onderneming RT/Raiffeisen Touristik Group GmbH. Deze organisatie heeft in totaal zo’n 7500 reisbureaus in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk en kan dus met recht een expert op het gebied van reizen genoemd worden.

  Onafhankelijk en aangesloten bij ANVR en SGR
  De reizen die door VakantieXperts worden aangeboden, zijn afkomstig van meer dan 200 touroperators, die zorgvuldig zijn geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Net als VakantieXperts zijn zij aangesloten bij de ANVR en SGR. De ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) behartigt niet alleen de belangen van de aangesloten reisorganisaties, maar biedt consumenten ook garanties omtrent reis- en boekingsvoorwaarden. Bovendien zijn alle ANVR leden ook aangesloten bij de SGR; de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Doordat VakantieXperts een onafhankelijke organisatie is, kan het een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan reizen bieden en hier deskundige informatie over geven.  

  Diverse reizen
  VakantieXperts biedt diverse reizen aan naar bestemmingen over de hele wereld. Naast zonvakanties en stedentrips kun je er ook terecht voor avontuurlijke rondreizen, all-inclusives, autovakanties en culinaire reizen. Het is mogelijk om vakanties last minute te boeken, maar voor mensen die zich eerst nog willen oriënteren en waarde hechten aan een gedegen voorbereiding worden er ook inspiratieavonden georganiseerd. Deze vinden plaats in vestigingen door het hele land en zijn voor iedere geïnteresseerde gratis bij te wonen. Tijdens deze avonden worden diverse presentaties gehouden en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. 

  Vakanties op maat
  Naast de door VakantieXperts samengestelde reizen is het ook mogelijk om samen met een reisadviseur je ideale vakantie samen te stellen. Dit kan tijdens een persoonlijk gesprek in één van de filialen of telefonisch en via email contact. Met deze service wil VakantieXperts een doelgroep bedienen, die een eigen visie heeft over reizen en daarbij de kennis en expertise van mensen met ervaring goed kan gebruiken. In overleg is vrijwel alles mogelijk en kun je genieten van een vakantie op maat, die alle onderdelen bevat die jou persoonlijk aanspreken. 

  Zoeken op budget
  Vakanties kun je zo duur maken als je maar wilt. Omdat VakantieXperts iedereen de ervaring van het reizen wil laten beleven, bieden zij de mogelijkheid te zoeken op budget. Laat de adviseurs van VakantieXperts het besteedbare bedrag weten en geef aan wat voor soort vakantie de bedoeling is. Dan gaan zij aan de slag om een betaalbare bestemming te vinden. Natuurlijk kun je zelf je gewenste reisdoel opgeven, maar misschien is het wel zo leuk en avontuurlijk om je te laten verrassen door de suggesties van een vakantie expert. 

  Avontuurlijke rondreizen
  De medewerkers van VakantieXperts hebben allemaal jarenlange ervaring in de reisbranche. De meesten hebben een bepaald gebied of soort vakantie als expertise en kunnen hun klanten alles vertellen over reismogelijkheden, cultuuraspecten en bijzondere bestemmingen. Voor diegene die het avontuur willen opzoeken, zijn er diverse rondreizen, die je tot in de verste uithoeken van de wereld brengen en je de mooiste flora en fauna laten zien. Reizen die iedereen tenminste eens in zijn leven zou moeten maken, zoals naar de ruige natuur van Australië en Nieuw Zeeland. Of per camper door de nationale parken van Canada of de Verenigde Staten. En natuurlijk niet te vergeten, de schitterende wildernis van Afrika of Zuid Amerika.

  Autovakanties
  Voor iedereen die zelf naar zijn bestemming wil rijden, heeft VakantieXperts de keuze uit een groot aantal autovakanties. Naast de vrijheid om in eigen tempo de reis te kunnen afleggen, heeft een autovakantie het voordeel dat je met eigen vervoer de omgeving kan verkennen en mooie plekjes kan ontdekken. Bovendien kun je pauzeren wanneer je wilt of ineens besluiten om een tussenstop te maken in een pittoresk dorpje onderweg of te genieten van een prachtig uitzicht over de omliggende natuur. VakantieXperts heeft ook autoreizen waarbij je kennis maakt met het land door er doorheen te trekken en regelmatig van verblijfplaats te wisselen. Bijvoorbeeld in Engeland, Zweden of Kroatië.

  Fascinerende stedentrips
  Vakanties hoeven niet altijd lang en ver te zijn. Een verandering van omgeving kan in een paar dagen al veel goed doen. Stedentrips zijn daarom zeer populair en ook hierin heeft VakantieXperts een ruime keuze. Wie wil genieten van een cultureel uitstapje kan op veel plekken in Europa terecht. Het eeuwenoude Rome, het mondaine Parijs of het verrassende Lissabon zijn een bezoek meer dan waard. Maar ook voor degene die het iets verderop willen zoeken, staan de reisadviseurs van VakantieXperts klaar. Wat te denken van het fascinerende Dubai of New York, de stad die nooit slaapt? Zowel vervoer en accommodatie als excursies kunnen worden verzorgd. 

  Vakantiehuizen in tientallen landen
  Misschien niet iets wat je direct bij een reisorganisatie als VakantieXperts zou verwachten, maar ook vakantiehuizen maken deel uit van het ruime assortiment aan bestemmingen. Als onafhankelijke organisatie toont VakantieXperts het aanbod van bekende verhuurders als Novasol, Interhome en Belvilla. Voor even een woning ‘bezitten’ op een prachtige locatie met misschien wel een eigen zwembad wordt daardoor gewoon mogelijk. Het voordeel van VakantieXperts is dat adviseurs kunnen helpen met het maken van de perfecte keuze. Iets wat zonder hulp nog niet zo eenvoudig is met een dergelijk groot aanbod. 

  Culinaire bestemmingen
  Met het aanbieden van reizen naar culinaire bestemmingen, haakt VakantieXperts in op de trend van groeiende interesse in alles wat met eten en genieten te maken heeft. Reizen naar de mooiste plekken op aarde om er niet alleen te genieten van het prachtige land en de vriendelijke mensen, maar ook om de lekkerste gerechten te proeven, bijzondere wijnen te ontdekken en zelf deel te nemen aan culinaire workshops. VakantieXperts brengt je niet alleen naar Italië, maar kent ook de culinaire weg in Zuid Afrika, Suriname en zelfs Japan. Genieten van je vakantie krijgt op deze manier een extra dimensie.

  Cruises
  De afgelopen jaren is het maken van een cruise enorm in populariteit gestegen en deze ontwikkeling zet zich nog wel even voort. Varen naar een exotisch eiland, een zonnige stad of ruige kust, terwijl je tijdens de reis geniet van alles wat het schip je te bieden heeft. Relaxen of juist het vermaak opzoeken. Alles is mogelijk en daar een keer deel van uit te maken is voor veel mensen toch een lang gekoesterde wens. Bij VakantieXperts kun je kiezen uit Caraïbische cruises, het Middellandse Zee gebied, maar bijvoorbeeld ook uit cruises die je naar de fjorden in het hoge noorden brengen.

  Vakanties het hele jaar door
  Kijkt de één vooral uit naar een lange, warme zomer. Een ander verheugt zich al vroeg in het jaar op de komende winter. VakantieXperts biedt het hele jaar door een enorm assortiment aan reizen aan, die zowel zomerse als winterse bestemmingen hebben. Een strandhuis in een tropisch oord of een chalet op een witte berg. Alles is mogelijk. In sommige gevallen kun je gebruik maken van vroegboekkortingen. In andere gevallen profiteer je juist van een last minute aanbieding. De adviseurs van VakantieXperts weten in ieder geval de beste plekken voor de beste prijs te vinden. 

  Busreizen, samen ontdekken
  Voor wie graag mooie plekken wil zien, op een ontspannen manier wil reizen en van gezelschap houdt, heeft VakantieXperts busreizen naar diverse bestemmingen. Binnen Europa of net iets verder daarbuiten rijden de comfortabele touringcars langs bijzondere bouwwerken en door schitterende landschappen. In de meeste gevallen vertrekken de busreizen gewoon vanuit Nederland, maar in sommige gevallen zijn ze gecombineerd met een vliegreis om eerst in het land van bestemming te komen. Zo kom je net iets verder zonder aan comfort en vakantiedagen in te hoeven leveren. 

  Puur natuur
  Natuur is overal, maar voor het echte wildlife moet je toch naar nationale parken of afgelegen plekken, waar de dieren nog in hun natuurlijke habitat te zien zijn en waar je je kunt verwonderen over natuurverschijnselen als watervallen en vulkanen. Zuid Afrika en Zuid Amerika lenen zich bij uitstek voor dit soort avontuurlijke reizen, maar ook het uitgestrekte Australische landschap of het ongerepte Antarctica zijn zeer bijzondere en onvergetelijke bestemmingen. VakantieXperts heeft de kennis en ervaring om ook dit soort reizen aan te kunnen bieden. Wanneer er speciale en persoonlijke wensen zijn, kan VakantieXperts ook de ideale vakantie samenstellen.  

  Deel je ervaringen over VakantieXperts
  Dat VakantieXperts een reisorganisatie is met een enorm assortiment aan bestemmingen, vakantiehuizen en themareizen moge duidelijk zijn. De reisadviseurs, die op de meer dan 200 locaties in Nederland werken hebben de ervaring en kennis om onvergetelijke vakanties samen te stellen en om te helpen de perfecte bestemming te vinden. Mocht je zelf ervaringen hebben met VakantieXperts en deze willen delen, dan kun je dat hier doen. Zo krijgen mensen die van plan zijn bij VakantieXperts een reis te boeken een goed beeld van de organisatie en help je anderen met het maken van de juiste keuze. Of lees hier wat VakantieXperts voor anderen betekend heeft.  


  Bekijk ervaringen van VakantieXperts