NederlandReview

  Secret Escapes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

  6.6
  51% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7.2

  Service

  5.8

  Prijs

  7

  Leveren

  6

  Meer info over Secret Escapes

  Goedkope vakanties met Secret Escapes

  Goedkope vakanties, wie is er niet naar op zoek? Met Secret Escapes zijn goedkope vakanties dichterbij dan ooit. Van tijd tot tijd zijn we er allemaal aan toe: af en toe willen we er gewoon even lekker uit! Even niets, even in een andere omgeving zijn, of even een mooie stad bezoeken. Op vakantie gaan kan echter best duur zijn. In de eerste plaats heb je natuurlijk de vakantie zelf, maar in de tweede plaats loop je als je op vakantie bent ook inkomsten mis. Een vakantie kan dus behoorlijk wat geld kosten. Daarom zijn er veel mensen op zoek om een vakantie zo goedkoop mogelijk te houden. Een goedkope vakantie is natuurlijk prettig, maar je wilt ook wel wat luxe. Hoe zorg je ervoor dat je deze twee dingen weet te combineren? Simpel: met Secret Escapes! Secret Escapes zorgt ervoor dat jij tegen een scherp tarief er even tussenuit kan!

  Goedkoop even weg, hoe doet Secret Escapes dat?

  Stel dat je een hotel zou hebben, wat zou je dan willen? Dat je hotel altijd vol zat natuurlijk. In de praktijk is dat natuurlijk niet zo. Een hotel is niet altijd vol en dat kost de eigenaar aan twee kanten geld. In de eerste plaats kost het hem geld omdat hij de bedden niet ‘verkoopt’ en in de tweede plaats kost het hem geld omdat hij additionele inkomsten misloopt. Als je in een hotel zit neem je als gast bijna altijd wel wat extra’s. Dat kan het diner in het hotel zijn, het drankje uit de minibar, of je gaat mee met een van de trips die het hotel organiseert. Dat zijn allemaal additionele inkomsten voor het hotel.

  Het is voor een hotel daarom belangrijk dat alle kamers vol zitten. In de praktijk is dat natuurlijk niet zo. Dan kan je twee dingen doen: je kan of de hoofdprijs blijven vragen voor een kamer en met een halfvol hotel zitten, of je kunt via een derde partij de kamers alsnog vullen door hele scherpe kortingen te bieden. Er zijn steeds meer hotels die voor de laatste optie kiezen. Logisch, zo verdien je toch nog wat op de kamer en je zal zeker additionele inkomsten ontvangen. Voor jou als consument biedt dat natuurlijk een prima mogelijkheid om een goedkope vakantie te vinden.

  De vraag is echter: waar vindt je die kamers? Het antwoord is simpel: bij Secret Escapes. Secret Escapes is een site die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Als je op zoek bent naar een goedkope vakantie, dan is Secret Escapes dé ideale site voor jou!

  Secret Escapes is in 2010 opgericht en is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Het bedrijf is nu in 10 landen actief en heeft naar eigen zeggen al meer dan 2 miljoen nachten in hotels verkocht. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Londen. Bij het bedrijf werken ongeveer 200 werknemers. Om te kunnen groeien trekt Secret Escapes geld aan van grote investeerders, waaronder Google Ventures.

  Vakantie met korting voor Secret Escapes-leden!

  Secret Escapes is niet zomaar voor iedereen beschikbaar. Daar is misschien ook wel wat bij voor te stellen. Stel dat je een hotel hebt. Als je dan doro simpel te Googlen al kan zien dat de prijs heel laag is bij Secret Escapes, dan betalen klanten die toch al naar je hotel zouden komen natuurlijk een stuk minder. Op die manier loop je inkomsten mis. Dat wil een hotel natuurlijk voorkomen.

   

  Om een goedkoop hotel te vinden moet je daarom lid zijn van Secret Escapes. Nu hoeft dat geen barrière te vormen, want je kunt heel snel en simpel lid worden. Het is nog gratis ook. Als je een Facebook-account hebt, kun je direct inloggen met je Facebook-account.

  Als je eenmaal ingelogt bent gaat er letterlijk een wereld voor je open. Over de hele wereld vindt je de mooiste hotels, met de grootst mogelijke kortingen. De kortingen lopen op to 70%. Bij NederlandReview schrijven we wel vaker over kortingen en dan zien we regelmatig mails voorbij komen met de kreet: “kortingen tot 70%”. Vaak zien we dan veel aanbiedingen met 25 - 30% korting en een enkele aanbieding met 70% korting.

  Als je op zoek bent naar een goedkope vakantie, dan is een korting van 25% natuurlijk al fijn, maar tussen een korting van 25% en 70% zit echt nog een groot verschil. Hoe zit dat bij Secret Escapes? In de praktijk heeft het gros van de hotels een korting van 50% per nacht. Dat is al een forse korting. We zijn echter ook voldoende hotels tegengekomen die een hogere korting hebben. Naar onze mening komt Secret Escapes zijn belofte redelijk goed na.

  Wat kan je vinden op Secret Escapes?

  Als je een goedkope stedentrip wilt maken, of last minute even weg wilt, dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres. Secret Escapes maakt het namelijk makkelijk en goedkoop om er snel even tussenuit te gaan. Over het algemeen vindt je op de website van dit bedrijf aanbiedingen waarmee je goedkoop in een hotel of appartement kunt verblijven. Omdat vliegtickets, zeker op bestemmingen die redelijk dichtbij liggen, maar een beperkt onderdeel van de totale vakantie, of stedentrip vormen, is dit niet zo’n probleem. Om je vakantie compleet te maken moet je dan alleen nog even een goedkope vlucht zien te vinden. Voor veel mensen zal dit goed te doen zijn.

  Als je daar echter geen zin in hebt, dan zijn er op de website van deze onderneming ook voldoende vakanties te vinden waar transport bij is inbegrepen. Het was voor ons even zoeken, maar aan de zijkant van de website is een filter te vinden waarmee je eenvoudig aan kan geven dat je alleen reizen wilt zien, die inclusief vervoer zijn.

  In dit artikel hebben we het vaker gehad over een goedkope vakantie, of een goedkope stedentrip. Goedkoop is natuulijk een relatief begrip. De hotels en complete vakanties die via Secret Escapes worden aangeboden zijn erg luxe. Gemiddeld betaal je tussen de €500,00 en €700,00 voor een vakantie inclusief vlucht. Voor hotelovernachtingen betaal je tussen de €75,00 en €150,00. Dat is natuurlijk best een behoorlijk bedrag, en er zullen zeker goedkopere hotels te vinden zijn. Wel is het goed om dan te bedenken dat de hotels die door Secret Escapes worden aangeboden echt geweldig mooie hotels zijn. Secret Escapes biedt alleen vier- en vijfsterrenhotels aan. Als je dat bedenkt, dan vallen de prijzen erg mee.

  De hotels die op de site staan zijn qua geografische locatie redelijk divers. De meeste hotels zijn in Europa te vinden, maar er zijn ook hotels in andere delen van de wereld te vinden. Denk bijvoorbeeld aan schitterende hotels met forse kortingen in bijvoorbeeld Thailand of India.

  Een cadeaubon van Secret Escapes geven

  Iemand een vakantie cadeau doen, dat is natuurlijk altijd leuk. Iedereen is wel eens toe aan vakantie en wat is er dan fijner om met een cadeaubon een reis te boeken. Het is mogelijk om een cadeaubon van Secret Escapes te geven. Het tegoed dat je geeft is dan echter maar een jaar geldig. Dat verbaast ons eigenlijk een beetje. Natuurlijk zijn er wel meer cadeaubonnen te vinden die maar een jaar geldig zijn, maar je kan een cadeaubon krijgen ter waarde van €10.000. Dat is natuurlijk een mooi bedrag, maar dan moet de ontvanger wel flink doorreizen, om de bon binnen een jaar op te maken. Gelukkig kan je ook een cadeaubon met een lagere waarde geven.

  Als je geen cadeaubon wilt geven, maar wel iemand de mogelijkheid wilt geven om goedkoper op vakantie te gaan én er zelf ook nog geld mee te verdienen, dan kan dat ook. Het bedrijf biedt namelijk de mogelijkheid om vrienden uit te nodigen. Als een vriend dan een boeking via de site maakt, krijg jij €25,00 en je vriend €15,00. Dat is toch mooi meegenomen.

  De klantenservice van Secret Escapes

  Bij NederlandReview zijn we altijd op zoek naar wat meer informatie over een bedrijf. Deze informatie en de reviews die over een bedrijf op onze website geschreven worden, helpen toekomstige klanten van een bedrijf om beter te bepalen of ze met dit bedrijf in zee moeten gaan. We besteden bij het bespreken van een bedrijf altijd speciale aandacht aan de klantenservice van een bedrijf. Waarom? Omdat we vinden dat het niet alleen makkelijk moet zijn om een product of dienst bij een bedrijf af te nemen, maar dat ze ook moeten zorgen voor goede hulp na de verkoop.

  Secret Escapes heeft een klantenservice die een beetje magertjes is. Het bedrijf is alleen per telefoon, of per e-mail bereikbaar. Het bedrijf is niet direct met een klantenservice actief op Twitter of Facebook en ook aan een moderne chatfunctie ontbreekt het. Aan de andere kant moet gezegd worden dat de klantenservice dagelijks van 09:00 tot 18:00 gebeld kan worden en dat het ook per e-mail mogelijk is om vragen te stellen. De klantenservice is dus niet heel uitgebreid, maar je kan deze wel gratig bereiken.


  Bekijk ervaringen van Secret Escapes