NederlandReview

    Ervaringen Refurbished.nl

    Wat vinden consumenten van Refurbished.nl? Mogelijk bent u zelf een consument (geweest) van Refurbished.nl. Hier bij NederlandReview bieden wij een neutraal platform aan waar de consumenten een bedrijf kunnen beoordelen door het schrijven van een review. Bent u benieuwd naar deze ervaringen? Of wilt u zelf een ervaring delen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

    Over Refurbished.nl

    Het woord “Refurbished.nl” geeft ons al een idee over het doel van dit bedrijf. Wanneer we dit woord namelijk letterlijk vertalen in het Nederlands, betekent het “oppoetsen”. Refurbished.nl poetst, verfrist en renoveert elektronische apparatuur en maakt deze dus zo goed als nieuw voor tweedehands gebruik. Daarbij zetten zij zich dus in voor de duurzaamheid van elektronische producten en steunen hierbij ook Triodos Foundation, die zich sinds 1971 inzet voor groene en duurzame initiatieven, door een deel van hun opbrengst te doneren. Refurbished.nl wil graag een ieder aansporen om gebruikte elektronische apparatuur te kopen en zo mee te helpen aan een betere samenleving. Bij elektronische apparatuur kunt u bijvoorbeeld denken aan smartphones, laptops en tablets. Refurbished.nl verkoopt apparatuur van bekende merken, zoals Apple, Samsung en HTC. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bijna nieuwe iPhone 5 of iPhone 6? Hier kunt u ze allemaal kopen, voor natuurlijk een goedkope prijs. Met hun R3BORN keurmerk verzekeren zij u van A-kwaliteit producten met kwaliteitszekerheid.


    Zijn refurbished telefoons wel goed?

    Diensten

    Wilt u bijvoorbeeld een goedkopere iPhone of iPad kopen, en/of ziet u het belang van het hergebruiken van elektronische apparatuur? Refurbished.nl wil u maar al te graag helpen bij het aanschaffen van een mooi product met een uitstekende kwaliteit. Om u hierover zekerheid te kunnen bieden, worden de apparaten eerst goed gecontroleerd op defecten en uiterlijk. Wanneer het bijvoorbeeld nodig is een onderdeel te vervangen, doen zij dit alleen met onderdelen die 100% origineel zijn. Hierin onderscheiden zij zich van veel andere tweedehands verkopers. Daarbij verzekeren zij hun apparatuur van een gecertificeerd R3BORN keurmerk, wat gegeven kan worden aan producten die worden gerecycled, dat staat voor kwaliteit en garantie. Dit betekent dat zij alleen 100% originele producten leveren en 2 jaar garantie aanbieden op hun verkochte producten. Daarnaast bieden zij gratis verzending en gratis retourneren aan. De benodigde accessoires die worden meegestuurd zijn indien nodig ook 100% origineel en indien niet nodig universeel. Onderaan de website staat dat alle prijzen inclusief BTW, thuiskopieheffing en gratis verzending zijn.

    Klachten

    Mocht u meer informatie over een bepaald onderwerp willen krijgen, dan kunt u dit onderaan de website vinden onder “Informatie”. Door met uw muis te klikken op het woord “Help” met een vraagteken linksonder op de site kunt u via de chat een vraag stellen. Echter staat er niet bij of een medewerker nu online is, of hoelang het maximaal zal duren voor u antwoord krijgt op uw vraag. Wanneer wij een vraag stellen via deze chat, ontdekken we dat het niet mogelijk is om live te chatten, maar dat op basis van vooraf beschreven algemene informatie geprobeerd wordt ons van dienst te zijn. Als u hier niet voldoende mee geholpen bent, kunt u uw gegevens invoeren en een bericht sturen. Dit is dus vergelijkbaar met het sturen van een email, alleen dan direct via de website. Het is niet duidelijk wanneer u een reactie kunt verwachten op uw bericht. Wel kunt u direct in contact komen met de klantenservice via de telefoon, maar dit is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur. Wij, van NederlandReview, zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met Refurbished.nl. Vertel ons en iedereen over uw positieve, neutrale of negatieve ervaring(en) met Refurbished.nl, door een review te schrijven en een beoordeling te geven.

    Lees hier de reviews van klanten die bij Refurbished.nl een refurbished iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch hebben gekocht. Hoe is de kwaliteit?

    Refurbished.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (36)

    5
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    4.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Beter voor het milieu en zo goed als nieuw!

    Misschien heb ik telkens geluk gehad ofzo, maar ik heb nu een aantal refurbished producten en ik kreeg ze allemaal als nieuw binnen. Echt, nog geen krasje of deukje of niks!

    Ik begon er dus ooit mee, omdat het beter is voor het milieu en dat vind ik persoonlijk heel erg belangrijk. Want er zitten allemaal speciale metalen en dingen in bijvoorbeeld telefoons, dan is het toch zonde als je dat na twee jaar en beetje gaat zitten weggooien?

    Je hoort wel eens dat de kwaliteit van die producten niet goed is ofzo, maar daar heb ik nog nooit mee te maken gehad. Of dat is gewoon een fabeltje van de grote bedrijven die willen dat je nieuwe apparaten bij hun koopt ;)

    Door: Jolanda Eshuis05-02-2017
    Wolla mijn skire tell03-03-2020

    Echt slecht pure shit ik bestel iPhone 7 matzwart en krijg gifzwart

    Martijn21-08-2020

    Wollah ik bestelde een iPhone 8 was ziekste shit ooit broer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tweedehands apparaten die lijken als nieuw

    Ik moest het eerst nooit zo hebben van refurbished apparaten, maar ik ben nu overtuigd van het voordeel ervan. De kosten vond ik altijd al wel aantrekkelijk, maar ik was bang dat de kwaliteit te wensen over liet. Een vriend van me heeft een telefoon gekocht bij Refurbished.nl en dat heeft mij over de streep getrokken het ook te doen. Hij zei mij dat de kwaliteit niet minder is dan hij gewend is en ik kan dat nu inderdaad beamen. Heb er zelf ook een telefoon gekocht inmiddels. Prijs is goed, service is goed en je hebt de spullen snel in huis. Top!

    Door: Jelle U.27-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    refurbished goed idee!

    Heel blij met het idee van refurbished!

    Geld voor een nieuwe telefoon heb ik gewoon niet en ook niet voor die enorm dure abonnementen

    ik was eerst een beetje bang dat het misschien slechte kwaliteit zou zijn of iets, maar volgens mij is mijn nieuwe telefoon helemaal perfect. Wel raar idee dat hij eerst van iemand anders was (heb nooit een tweedehands telefoon gehad...), maar daar moet ik me maar overheen zetten.

    Het scheelt tenminste veel geld ten opzichte van een helemaal nieuwe telefoon!

    Door: Lotte09-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Iphone 7 Matzwart

    Bij Refurbished.nl besteld omdat ik het niet nodig vind om gelijk een nieuw product aan te schaffen. Ik bestelde en kreeg het de volgende dag geleverd zoals beloofd. Netjes een Track & Trace zodat je helemaal geïnformeerd bent over de levering. Het toestel zag er bovendien prachtig uit, geweldig!

    Door: Bart van Appelboom21-08-2020
    Jeroen de watermeloen21-08-2020

    Wow wat leuk dat het goed ging, ik heb ook hele goede ervaringen ermee! ly

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    IPhone 7

    Telefoon kon ik opsturen ter reparatie. Prima KS medewerkers.

    4 weken later mobiel zonder oplader en simkaart teruggekregen.
    Meerdere keren gebeld om te verzekeren dat dit wel meegestuurd zou worden, maar men communiceert intern blijkbaar niet. Tevens zeer laconiek en nalatig is het feit dat ik telefonisch 3x aan een medewerker mijn nieuwe adres heb doorgegeven. Op dit moment is de laatste reparatieverzending alsnog onderweg naar het oude adres. Te vaak achteraan moeten bellen en klantgerichtheid ontbreekt. Ik schaf er niet weer wat aan.

    Door: Anoniem04-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    iPhone SE

    Al 3 dagen te laat met leveren.

    Door: Inda03-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Top bedrijf - Aanrader

    Het mag altijd goedkoper. Maar www.refurbished.nl is echt een aanrader. Als ze zo door gaan blijf ik zeker klant! ????

    Door: bert arier21-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Goede service

    Snel antwoord gekregen via e-mail en de iPad was snel binnen, ziet er uit als nieuw.

    Door: Johan J. Hoogedoorn10-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Refurbished iPhone X

    Echt geweldig. Super snel geleverd en bovenverwachting mooi.. bedankt jongens!

    Door: Gerda de Vries03-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iphone8 refurbished

    Goede prijs. Product zoals omschreven. Dag na bestelling in huis. Top.

    Door: JeftaV05-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone 7 128GB

    onze geleverde telefoon ging kapot. Dit was garantie, maar ze konden maar geen nieuwe telefoon leveren want die was niet voorradig. Na 3 weken moesten we toen bijbetalen om een duurdere telefoon te krijgen. Dit hebben we gedaan en bleek deze ook kapot te zijn. Hierna wisten ze niet wanneer ze alsnog weer een nieuwe gebruikte telefoon op voorraad zouden hebben. Toen hebben we maar een nieuwe telefoon gekocht omdat we die gewoon nodig hadden. Refurbished.nl weigert echter terugbetaling van de oude telefoon en van de duurdere telefoon die we nooit hebben kunnen gebruiken. We kunnen alleen wachten tot ze weer een andere telefoon krijgen en niemand weet wanneer dat is. Echt schandalig.

    Door: Maurice Yocarini10-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    IPhone 7

    Telefoon gekocht voor mijn 80 jarige moeder. Ze vroeg mij na een tijdje te kijken naar de telefoon toen bleek de camera kapot te zijn en de accu loopt snel leeg maar helaas waren de 30 dagen voorbij. Ik kon hem terugsturen, hij werd gerepareerd ....maar wat bleek hij kwam in dezelfde staat terug. Na een telefoontje kreeg ik een advies : kopie terugzetten van de Icloud ???? Want dat helpt tegen een kapotte camera? Echte oplichters zijn het

    Door: Diana 17-02-2020
    Dikke shit03-03-2020

    Slecht echt slecht pure shit

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    iPhone 6

    Alleen maar slecht.

    RetourPolicy sucks big time

    Door: Arvi17-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Samsung tablet

    Zeer verouderd besturingssysteem. Erg jammer. Zou volgende keer toch een nieuwe kopen

    Door: Lida Deiman05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    iPhone SE

    Vrijdag besteld. Zou maandag geleverd moeten worden. Dit is niet gebeurd. Als ik dit had geweten, had ik de telefoon hier niet besteld.

    Door: Peter27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    iPad

    Komt kapot binnen en doordat je geen retourlabel krijgt, niets werkt geen link doorstuurt hopen ze volgens mij dat je het opgeeft en hun rommel houd
    Niet bestellen, koop nieuw of op marktplaats
    Refurbished.nl is vragen om ellende en onverschilligheid
    Zelfs het selecteren van 1 ster lukt niet, is overigens al vezels te veel

    Door: Bert vd K17-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    iPhone

    Het zit helemaal niet in mij om bedrijven af te branden, maar wat is dit een ellende geweest. Bestelling kwam defect binnen ten eerste. Als je het mij vraagt was er niks Refurbished aan, want de accu was hartstikke stuk. Contact opgenomen, en dat ging behoorlijk traag en met omwegen. Het duurde allemaal vreselijk lang en ze gaven mij nou niet bepaald het gevoel van betrouwbaarheid.

    Door: Anoniem27-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    iPhone 8, zilver, 256GB

    28 november via Refurbished.nl bij Partly een iPhone 8, zilver, met 256GB geheugen besteld.
    De volgende dag een iPhone 7, goud, met 128GB geheugen geleverd gekregen.
    Na contact met Refurbished.nl de geleverde iPhone op 3 december (mede door een storing bij POSTnl) retour gezonden.
    Bij ontvangst door Partly zou de bestelde iPhone toegezonden worden, echter was deze iPhone niet meer op voorraad (verwachtte levertijd zou kunnen oplopen tot 5 werkdagen).
    Hier wilde ik niet op wachten en heb de bestelling geannuleerd.
    Tot op de dag van vandaag (20 december) nog steeds het geld niet terug ontvangen.
    Gezien de overige reviews is er grote tevredenheid wanneer de levering goed gaat, echter bij foutieve levering is de service ver beneden pijl.
    Voor degene die bij Refurbished.nl bestellen hoop ik dan maar dat de levering correct verloopt, of je anders je geld terug krijgt is zeer twijfelachtig.
    Nu maar rechtsbijstand inschakelen, hopelijk lukt het hun wel om het geld terug te krijgen.

    Door: B. de Bok20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    iPhone 8

    Ik bestelde op dinsdag 26 november een iPhone 8. Ik zou uiterlijk op 28-11-2019 in het begin de middag een verzendbericht met trackingcode ontvangen. Ik ontving echter niets.

    Na navraag de volgende dag, bleken de telefoons niet meer op voorraad te zijn.

    Ik vroeg per ommegaande mijn geld terug. Niet ontvangen natuurlijk.

    Zeer onbetrouwbare webshop! Als ik mijn geld niet binnen een week terug heb, doe ik aangifte.

    Door: Gwen30-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    samsung galaxy s7

    Ik heb al 5 keer getracht een retourlabel aan te vragen om mijn defecte telefoon terug te sturen. Iedere keer hoor ik dat het geregeld gaat worden maar er gebeurd helemaal niks. Absurd slechte service.

    Door: tim willemsen14-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Refurbished.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Refurbished.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 36 ervaringen geplaatst over Refurbished.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Refurbished.nl actief?

    Refurbished.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Refurbished.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.