NederlandReview

  Ervaringen Refurbished.nl

  Wat vinden consumenten van Refurbished.nl? Mogelijk bent u zelf een consument (geweest) van Refurbished.nl. Hier bij NederlandReview bieden wij een neutraal platform aan waar de consumenten een bedrijf kunnen beoordelen door het schrijven van een review. Bent u benieuwd naar deze ervaringen? Of wilt u zelf een ervaring delen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

  Over Refurbished.nl

  Het woord “Refurbished.nl” geeft ons al een idee over het doel van dit bedrijf. Wanneer we dit woord namelijk letterlijk vertalen in het Nederlands, betekent het “oppoetsen”. Refurbished.nl poetst, verfrist en renoveert elektronische apparatuur en maakt deze dus zo goed als nieuw voor tweedehands gebruik. Daarbij zetten zij zich dus in voor de duurzaamheid van elektronische producten en steunen hierbij ook Triodos Foundation, die zich sinds 1971 inzet voor groene en duurzame initiatieven, door een deel van hun opbrengst te doneren. Refurbished.nl wil graag een ieder aansporen om gebruikte elektronische apparatuur te kopen en zo mee te helpen aan een betere samenleving. Bij elektronische apparatuur kunt u bijvoorbeeld denken aan smartphones, laptops en tablets. Refurbished.nl verkoopt apparatuur van bekende merken, zoals Apple, Samsung en HTC. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bijna nieuwe iPhone 5 of iPhone 6? Hier kunt u ze allemaal kopen, voor natuurlijk een goedkope prijs. Met hun R3BORN keurmerk verzekeren zij u van A-kwaliteit producten met kwaliteitszekerheid.


  Zijn refurbished telefoons wel goed?

  Diensten

  Wilt u bijvoorbeeld een goedkopere iPhone of iPad kopen, en/of ziet u het belang van het hergebruiken van elektronische apparatuur? Refurbished.nl wil u maar al te graag helpen bij het aanschaffen van een mooi product met een uitstekende kwaliteit. Om u hierover zekerheid te kunnen bieden, worden de apparaten eerst goed gecontroleerd op defecten en uiterlijk. Wanneer het bijvoorbeeld nodig is een onderdeel te vervangen, doen zij dit alleen met onderdelen die 100% origineel zijn. Hierin onderscheiden zij zich van veel andere tweedehands verkopers. Daarbij verzekeren zij hun apparatuur van een gecertificeerd R3BORN keurmerk, wat gegeven kan worden aan producten die worden gerecycled, dat staat voor kwaliteit en garantie. Dit betekent dat zij alleen 100% originele producten leveren en 2 jaar garantie aanbieden op hun verkochte producten. Daarnaast bieden zij gratis verzending en gratis retourneren aan. De benodigde accessoires die worden meegestuurd zijn indien nodig ook 100% origineel en indien niet nodig universeel. Onderaan de website staat dat alle prijzen inclusief BTW, thuiskopieheffing en gratis verzending zijn.

  Klachten

  Mocht u meer informatie over een bepaald onderwerp willen krijgen, dan kunt u dit onderaan de website vinden onder “Informatie”. Door met uw muis te klikken op het woord “Help” met een vraagteken linksonder op de site kunt u via de chat een vraag stellen. Echter staat er niet bij of een medewerker nu online is, of hoelang het maximaal zal duren voor u antwoord krijgt op uw vraag. Wanneer wij een vraag stellen via deze chat, ontdekken we dat het niet mogelijk is om live te chatten, maar dat op basis van vooraf beschreven algemene informatie geprobeerd wordt ons van dienst te zijn. Als u hier niet voldoende mee geholpen bent, kunt u uw gegevens invoeren en een bericht sturen. Dit is dus vergelijkbaar met het sturen van een email, alleen dan direct via de website. Het is niet duidelijk wanneer u een reactie kunt verwachten op uw bericht. Wel kunt u direct in contact komen met de klantenservice via de telefoon, maar dit is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur. Wij, van NederlandReview, zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met Refurbished.nl. Vertel ons en iedereen over uw positieve, neutrale of negatieve ervaring(en) met Refurbished.nl, door een review te schrijven en een beoordeling te geven.

  Lees hier de reviews van klanten die bij Refurbished.nl een refurbished iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch hebben gekocht. Hoe is de kwaliteit?

  Refurbished.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (70)

  4
  23% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  3.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Refurbished.nl

  Uw beoordeling

  Samsung Galaxy Tab S7 Plus

  Wacht nu al een week en de kla tenservice is onbereikbaar!!!

  Door: Ritchie02-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Beter voor het milieu en zo goed als nieuw!

  Misschien heb ik telkens geluk gehad ofzo, maar ik heb nu een aantal refurbished producten en ik kreeg ze allemaal als nieuw binnen. Echt, nog geen krasje of deukje of niks!

  Ik begon er dus ooit mee, omdat het beter is voor het milieu en dat vind ik persoonlijk heel erg belangrijk. Want er zitten allemaal speciale metalen en dingen in bijvoorbeeld telefoons, dan is het toch zonde als je dat na twee jaar en beetje gaat zitten weggooien?

  Je hoort wel eens dat de kwaliteit van die producten niet goed is ofzo, maar daar heb ik nog nooit mee te maken gehad. Of dat is gewoon een fabeltje van de grote bedrijven die willen dat je nieuwe apparaten bij hun koopt ;)

  Door: Jolanda Eshuis05-02-2017
  Wolla mijn skire tell03-03-2020

  Echt slecht pure shit ik bestel iPhone 7 matzwart en krijg gifzwart

  Martijn21-08-2020

  Wollah ik bestelde een iPhone 8 was ziekste shit ooit broer.

  Brigitte22-11-2020

  Totaal NIET tevreden!! Kochten 6 september een Iphone XS . Bleek al snel defect te zijn! 10 Oktober werd er een garantiebewijs aangevraagd en het toestel werd geretourneerd. Na vele telefoontje, live chats en mailtjes (uiteraard gepaard met de nodige frustraties) werd ons een 'omruiltoestel' beloofd. Op 20 november kregen we dan het 'andere' toestel eindelijk thuis geleverd. Wat bleek, dit was hetzelfde defecte toestel dat wij in oktober geretourneerd hadden, weliswaar NIET hersteld! Er werd gedurende die lange periode NIETS mee gedaan! Ik moet nu het toestel opnieuw retourneren voor herstelling! Alle vertrouwen in deze firma verloren, eiste mijn geld terug! Maar dit kon niet! Slechte service! Zeer slechte ervaring met refurbished.nl en FIXJEIPHONE!!

  nicole08-12-2020

  We hebben al eerder twee telefoons bij refurbished besteld. De kwaliteit was goed dus hebben we hier de derde ook besteld. Op de site stond dat hij er de dag erna zou zijn! dit wilde we dus de telefoon besteld. Toen hij er de dag erna niet was maar even gebeld met de klantenservice. hier kreeg ik te horen dat hij er wel aan kwam maar dat het woensdag werd. Hier baalde ik al flink van aangezien we juist deze hadden besteld omdat die de dag na bestelling geleverd zou worden. toen hij er woensdag nog niet was weer gebeld. Door de drukte van black friday was hij helaas vertraagd, hij zou echt eind van de week komen. Je raad het al! vrijdag weer moeten bellen. Nu was het de schuld van post. nl, want die liepen achter. Maar hij zou waarschijnlijk zaterdag wel komen. Ik had die hoop ondertussen al opgegeven. Maandag weer gebeld en nu kleer ups de schuld, maar de directie had beloofd dat hij er morgen zou zijn! toen ineens ging 's avonds de bel, was de telefoon er! Ze hadden echt geen idee bij de klantenservice. nu maar hopen dat de telefoon net zo goed werkt als de andere, want we hebben er lang genoeg op moeten wachten!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Tweedehands apparaten die lijken als nieuw

  Ik moest het eerst nooit zo hebben van refurbished apparaten, maar ik ben nu overtuigd van het voordeel ervan. De kosten vond ik altijd al wel aantrekkelijk, maar ik was bang dat de kwaliteit te wensen over liet. Een vriend van me heeft een telefoon gekocht bij Refurbished.nl en dat heeft mij over de streep getrokken het ook te doen. Hij zei mij dat de kwaliteit niet minder is dan hij gewend is en ik kan dat nu inderdaad beamen. Heb er zelf ook een telefoon gekocht inmiddels. Prijs is goed, service is goed en je hebt de spullen snel in huis. Top!

  Door: Jelle U.27-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  refurbished goed idee!

  Heel blij met het idee van refurbished!

  Geld voor een nieuwe telefoon heb ik gewoon niet en ook niet voor die enorm dure abonnementen

  ik was eerst een beetje bang dat het misschien slechte kwaliteit zou zijn of iets, maar volgens mij is mijn nieuwe telefoon helemaal perfect. Wel raar idee dat hij eerst van iemand anders was (heb nooit een tweedehands telefoon gehad...), maar daar moet ik me maar overheen zetten.

  Het scheelt tenminste veel geld ten opzichte van een helemaal nieuwe telefoon!

  Door: Lotte09-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Iphone 7 Matzwart

  Bij Refurbished.nl besteld omdat ik het niet nodig vind om gelijk een nieuw product aan te schaffen. Ik bestelde en kreeg het de volgende dag geleverd zoals beloofd. Netjes een Track & Trace zodat je helemaal geïnformeerd bent over de levering. Het toestel zag er bovendien prachtig uit, geweldig!

  Door: Bart van Appelboom21-08-2020
  Jeroen de watermeloen21-08-2020

  Wow wat leuk dat het goed ging, ik heb ook hele goede ervaringen ermee! ly

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  IphoneX

  Een Iphone X besteld, vervolgens 5 dagen niets gehoord. Toen maar een mail gestuurd, weer niets gehoord. Vervolgens gebeld, 67 minuten in de wacht gestaan!! Om deze lange wachttijd een volgende keer te vermijden heb ik meteen mijn bestelling geannuleerd. Ik had er geen vertrouwen meer in. Nu ruim twee weken later nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Weer een mail gestuurd, vanzelfsprekend niets gehoord. Weer gebeld, nu 57 minuten in de wacht. Ik begon over mijn terugbetaling en de verbinding werd verbroken!! Ik voel mij opgelicht, wat nu nog te doen?!

  Door: Else25-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Ipad

  Nooit antwoord op mail of telefoon. Ipad aangekocht voor mijn moeder haar verjaardag, TWEE weken op voorhand, geen woord van die mensen. Ook kan je je bestelling NIET annuleren, dusja, amazing, right? Sterk afgeraden, bestel hier nooit bij, is pure oplichterij.

  Door: daria25-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Top bedrijf - Aanrader

  Het mag altijd goedkoper. Maar www.refurbished.nl is echt een aanrader. Als ze zo door gaan blijf ik zeker klant! ????

  Door: bert arier21-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Goede service

  Snel antwoord gekregen via e-mail en de iPad was snel binnen, ziet er uit als nieuw.

  Door: Johan J. Hoogedoorn10-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Refurbished iPhone X

  Echt geweldig. Super snel geleverd en bovenverwachting mooi.. bedankt jongens!

  Door: Gerda de Vries03-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  iphone8 refurbished

  Goede prijs. Product zoals omschreven. Dag na bestelling in huis. Top.

  Door: JeftaV05-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  iPhone 7

  Met verzendlabel de telefoon retour verzonden en vervolgens niets meer van gehoord. Contact opnemen per email of telefoon onmogelijk.

  Door: RM22-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Iphone 8Plus

  OPLICHTERS! Koop hier aub geen producten! iPhone 8+ besteld voor mijn zoontje. Na een paar uur ging scherm op zwart, volgende dag met klantenservice gebeld en retourlabel ontvangen. Tot nu toe prima. Maar dan wordt ik beschuldigd dat ik mijn scherm heb vervangen/laten vervangen en nog allerlei andere interne dingen aan de telefoon heb gedaan die niet mogen/cq niet aan hun voorwaarden voor garantie voldoen! PARDON?? Waarom zou ik dat in vredesnaam doen terwijl ik volledige garantie op het product heb?? Nogmaals met klantenservice gebeld maar zij schijnen met een waterdicht systeem te werken dus er kan van hun kant geen fout zijn gemaakt! Misschien moeten ze maar beginnen hun reviews te lezen op internet. Kunnen ze wat van leren. Kortom..ik kan fluiten naar mijn geld!! Echt schandalig!!! OPLICHTERS!!

  Door: Shurly Rodolf19-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  na bestelling geen levering en geen terugbetaling

  In mijn ogen zijn het gewoon oplichters: betaling op 1 oktober gaat vanzelfsprekend soepel, maar geen levering na 1 werkdag (niet eens na 7 dagen) maar zelfs annuleringen negeren ze. Zelfs na bevestiging van annulering op 19 oktober die overigens in hun systeem staat op 22 oktober, wordt er niet terugbetaald. Op 16 november beloven ze wederom dat ze 'vandaag' de terugbetaling in gang zetten, 'morgen staat het op uw rekening'. Op 19 november is wederom geen cent - let wel mijn eigen centen - teruggestort door refurbished.nl

  Door: Di19-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  ORD28614178

  Ga niet met dit bedrijf in zee. Ze zijn niet te bereiken als er iets mis is. Ik heb de afgelopen weken 15 x gebeld en 15 x een uur in de wacht gestaan. Ze hebben een verkeerd product geleverd, mijn 15 jarige dochter heeft er meer dan 500 Euro voor betaald, en eind van het liedje is dat ze geen telefoon heeft én de terugbetaling uitblijft. Juridische stappen zijn ondernomen, maar of het geld terugkomt is maar de vraag. Ongehoord slecht bedrijf, bestel er niets.

  Door: Karin Frieling19-11-2021
  Karin Frieling19-11-2021

  ik bedoel natuurlijk dat ik hier NOOIT meer wat koop, kan mijn review niet aanpassen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  IPad mini

  Bestelling geplaatst voor de verjaardag van 1 van mijn kinderen, netjes direct een email ontvangen met "track en trace" niets te tracen. na 3 dagen niets vernomen. Email verstuurd, (wacht nog steeds op een reactie), eveneens via de website, geen reactie. Dinsdag, 1,5 uur in de wachtrij gestaan. Antwoord wordt vandaag anders morgen verzonden, Track code ontvangen, woensdag ochtend moest ik thuis blijven om te tekenen bij ontvangst. Niets gekomen, bleek enkel een etiket te zijn aangemaakt bij UPS. Enorm spijt van mijn aanvraag, maar annuleren durf ik niet, gezien onderstaande reacties met het terugbetalen. Misschien zelf maar even langsrijden.... of ik hier nogmaals zou kopen? NO WAY!

  Door: Dave Faber18-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  iPhone 11 Pro

  100% oplichterij. Wel betalen, geen antwoord op mail, telefoon is een bandje waarbij je nooit geholpen gaat worden.

  Trap er niet in!

  Door: Dennis17-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  2x i phone XR

  Onze 12 jarige tweeling zit al 10 dagen te wachten op hun bij elkaar gespaarde 1e telefoon. Elke dag geprobeerd in contact te komen via mail en/of telefoon. Geen reactie op de mails en per telefoon ma 75 minuten wachten er uit gegooid!!!! Ongehoord slecht bedrijf dat per direct gestopt moet worden. trustpilot krijgen ze slechts 2 van de 5 sterren wat ik eerlijk gezegd nog veel te veel vind. Inmiddels contact gelegd met tv programma Radar!

  Door: Tirsa Tijssen17-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Laptop

  Complete oplichterij. Eind oktober besteld en betaald !? Nog steeds niks ontvangen. Geen email. Niks. 4 x email gezonden. Telefoon is telkens toevallig 22 voor u. Pure oplichterij. Deze shops zouden niet mogen bestaan. Absoluut nooit meer.

  Door: Glenn16-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  ORD 46093307

  Bestellen gaat snel, maar na een week nog geen levering, gebeld voor annulering. Niets mee gedaan. Op 19 oktober eindelijk zover gekregen dat ze per email de annulering bevestigen. Het is vandaag 12 november, en ik heb nog geen cent terugontvangen.
  Dit riekt naar pure oplichterij.

  Door: Di Ni15-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  NIETS GELEVERD

  IK SLUIT ME AAN BIJ DE ERVARING VAN WOUTER IK WACHT OOK AL WEKEN OP TERUGBETALING

  EN KAI BELOOFT VAN ALLES MAAR KOMT NIETS NA.

  Door: GERARD12-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Refurbished.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 70 ervaringen geplaatst over Refurbished.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Refurbished.nl actief?

  Refurbished.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Refurbished.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.