NederlandReview

  Ervaringen Old Inn Wonen

  Ben je zoekende naar een organisatie waar je meubels kunt kopen? Ben je op zoek naar een nieuwe tafel, stoel, kast, bank, vloerkleed en/of verlichting? Op deze pagina lees je welke klantervaringen er bij Old Inn Wonen bekend zijn.

  Wat is Old Inn Wonen?

  Bij Old Inn Wonen kun je meubels en toebehoren kopen zoals tafels, stoelen, kasten, banken, vloerkleden en verlichting. Old Inn Wonen heeft een ruim en divers assortiment. Als je op een hoofdcategorie klikt kun je zien welke artikelen je allemaal precies kunt kopen. Daar staan ook de prijzen vermeld die je moet betalen.

  Unieke werkplek met boomstamtafel met ingebouwd scherm Old Inn Wonen

  Bestelling

  Het bedrijf kan het zeer waarderen als je een bestelling doet. Er wordt gewerkt met diverse magazijnen, voorraden en leveranciers. Old Inn Wonen werkt samen met een extern transport bedrijf. Op het moment dat je jouw order compleet hebt gemaakt, zal er binnen 3 dagen contact met je worden opgenomen. Je zult dan een afspraak kunnen maken over het moment dat de bezorging uitkomt. Je hebt telefonisch contact. Je zult een mail ontvangen met daarin een tijdvak wanneer en hoe je een afspraak kunt maken voor de levering.

  Levertijden

  De levertijden vind je op de website van Old Inn Wonen. Deze staan per product aangegeven. Mocht je meerdere meubels bestellen, kun je uitgaan van het product dat de langste levertijd heeft. De levertijden zijn altijd een indicatie. Er wordt gewerkt met verschillende magazijnen, leveranciers en voorraden. Deze zaken kunnen de levertijd soms licht vertragen. Mocht je de artikelen later dan gepland ontvangen, heb je geen recht op een schadevergoeding. Old Inn Wonen heeft een gratis standaard bezorging tot de deur of Bezorging & Service, de kosten hiervoor zijn €49,-

  Contactmogelijkheden

  Heb je een vraag over de winkel of jouw bestelling? Je kunt dan altijd een kijkje nemen op de pagina met veel gestelde vragen. Mocht jouw vraag daar niet beantwoordt worden, vind je op een speciale pagina hun contactgegevens. Het bedrijf is gelegen aan de Dorpsstraat in Dirkshorn. Je kunt contact opnemen door een e-mail te sturen of met het bedrijf te telefoneren. De klantenservice is van dinsdag tot en met vrijdag geopend. De exacte tijden staan vermeld op de website van Old Inn Wonen.

  Betaalinformatie

  Je kunt op meerdere manieren betalen. Enkele betaalmethodes die door het bedrijf worden aangegeven zijn per pin, contant, iDEAL, Creditcard en Bancontact. Dit is een klein tipje van de sluier. Mocht je alle betaalmethoden willen weten dien je een kijkje te nemen bij de betaalinformatie op de site van Old Inn Wonen.

  Wetenswaardigheden

  Het behoort tot de mogelijkheden om je aankoop te annuleren. Wanneer je dit wenst te doen dien je dit per e-mail door te geven. Het e-mail adres dat je dan moet gebruiken is dirkshorn@oldinn.nl. Artikelen die voor jou op maat gemaakt worden, kunnen binnen 5 dagen zonder kosten geannuleerd worden. Na 5 dagen zou het zomaar kunnen dat er kosten aan verbonden zijn.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een aankoop bij Old Inn Wonen gedaan? Ben je tevreden over de producten/diensten van Old Inn Wonen? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Old Inn Wonen? De gebruikers van NederlandReview waarderen het als jij je visie deelt op deze pagina.

  Old Inn Wonen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Old Inn Wonen

  Uw beoordeling

  Ovalen tafel

  Keurig geleverd de tafel ziet er goed uit.

  Door: Cees Hoogendoorn07-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Old Inn Wonen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Old Inn Wonen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Old Inn Wonen actief?

  Old Inn Wonen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Old Inn Wonen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.