NederlandReview

    Ervaringen Old Inn Wonen

    Ben je zoekende naar een organisatie waar je meubels kunt kopen? Ben je op zoek naar een nieuwe tafel, stoel, kast, bank, vloerkleed en/of verlichting? Op deze pagina lees je welke klantervaringen er bij Old Inn Wonen bekend zijn.

    Wat is Old Inn Wonen?

    Bij Old Inn Wonen kun je meubels en toebehoren kopen zoals tafels, stoelen, kasten, banken, vloerkleden en verlichting. Old Inn Wonen heeft een ruim en divers assortiment. Als je op een hoofdcategorie klikt kun je zien welke artikelen je allemaal precies kunt kopen. Daar staan ook de prijzen vermeld die je moet betalen.

    Unieke werkplek met boomstamtafel met ingebouwd scherm Old Inn Wonen

    Bestelling

    Het bedrijf kan het zeer waarderen als je een bestelling doet. Er wordt gewerkt met diverse magazijnen, voorraden en leveranciers. Old Inn Wonen werkt samen met een extern transport bedrijf. Op het moment dat je jouw order compleet hebt gemaakt, zal er binnen 3 dagen contact met je worden opgenomen. Je zult dan een afspraak kunnen maken over het moment dat de bezorging uitkomt. Je hebt telefonisch contact. Je zult een mail ontvangen met daarin een tijdvak wanneer en hoe je een afspraak kunt maken voor de levering.

    Levertijden

    De levertijden vind je op de website van Old Inn Wonen. Deze staan per product aangegeven. Mocht je meerdere meubels bestellen, kun je uitgaan van het product dat de langste levertijd heeft. De levertijden zijn altijd een indicatie. Er wordt gewerkt met verschillende magazijnen, leveranciers en voorraden. Deze zaken kunnen de levertijd soms licht vertragen. Mocht je de artikelen later dan gepland ontvangen, heb je geen recht op een schadevergoeding. Old Inn Wonen heeft een gratis standaard bezorging tot de deur of Bezorging & Service, de kosten hiervoor zijn €49,-

    Contactmogelijkheden

    Heb je een vraag over de winkel of jouw bestelling? Je kunt dan altijd een kijkje nemen op de pagina met veel gestelde vragen. Mocht jouw vraag daar niet beantwoordt worden, vind je op een speciale pagina hun contactgegevens. Het bedrijf is gelegen aan de Dorpsstraat in Dirkshorn. Je kunt contact opnemen door een e-mail te sturen of met het bedrijf te telefoneren. De klantenservice is van dinsdag tot en met vrijdag geopend. De exacte tijden staan vermeld op de website van Old Inn Wonen.

    Betaalinformatie

    Je kunt op meerdere manieren betalen. Enkele betaalmethodes die door het bedrijf worden aangegeven zijn per pin, contant, iDEAL, Creditcard en Bancontact. Dit is een klein tipje van de sluier. Mocht je alle betaalmethoden willen weten dien je een kijkje te nemen bij de betaalinformatie op de site van Old Inn Wonen.

    Wetenswaardigheden

    Het behoort tot de mogelijkheden om je aankoop te annuleren. Wanneer je dit wenst te doen dien je dit per e-mail door te geven. Het e-mail adres dat je dan moet gebruiken is dirkshorn@oldinn.nl. Artikelen die voor jou op maat gemaakt worden, kunnen binnen 5 dagen zonder kosten geannuleerd worden. Na 5 dagen zou het zomaar kunnen dat er kosten aan verbonden zijn.

    Wat zijn de klantervaringen?

    Heb je weleens een aankoop bij Old Inn Wonen gedaan? Ben je tevreden over de producten/diensten van Old Inn Wonen? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Old Inn Wonen? De gebruikers van NederlandReview waarderen het als jij je visie deelt op deze pagina.

    Old Inn Wonen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    5
    22% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    6.4
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Old Inn Wonen

    Uw beoordeling

    Bas TV meubel 2 meter

    In de winkel goed geholpen levering super goed geregeld het is moeite waard om naar Dirkshorn te gaan !!!!!!
    Dank jullie wel!!

    Door: Ria06-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ovalen tafel

    Keurig geleverd de tafel ziet er goed uit.

    Door: Cees Hoogendoorn07-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tafel

    Levering van besteld product is bagger, problematisch en termijn ruimschoots overschreden! Old Inn komt afspraken niet na. Vlotte babbel aan de telefoon ALS de lijn beantwoord wordt. Een bak ellende! Niet mee in zee gaan!

    Door: Sjaan 14-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Eettafel

    Eettafel gekocht, zou binnen 6 dagen geleverfd worden. We kregen 1e maal een datum, die ging niet door. 2e maal een datum, koerier zou een ongeval gehad hebben en ging dus ook niet door. Na 2 maand een 3e afspraak. Tafel werd geleverd zonder montagemateriaal of montageplan. We hebben toen contact opgenomen en alles werd opgestuurd. Dag erna konden we monteren.
    Bleek toen dat het blad beschadigd was. Geen probleem, we kregen een nieuw blad. Na opnieuw 2 maand en mailen en telefoneren kwam het 2e blad. Eenmaal aangekomen was het de foute afmeting. Echt waardeloos.
    Uiteindelijl beslist op de tafel weg te doen. Nog een dag thuis gebleven voor ophaling hiervan. 5 verlofdagen opgenomen voor niets. Na 6 maand opnieuw zonder eettafel. We hebben ook een schrijnwerker laten kijken naar de schade van het blad en hij zei dat er van die boomstam nooit mocht een tafelblad gemaakt zij daar er een vertakking was die scheurde. Dus kwalitatief????? Niet goed denk ik. Nooooit meer!

    Door: Sharon04-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    tafelblad + poten

    Serviceverlening na levering is niet de sterkste kant van dit bedrijf. Ook de telefonische omgang met klanten is om te huilen.
    Tafel + poten wordt geleverd zonder bouten. Best lastig om een tafel dan te monteren. Geen excuses vanuit Oldinn na het bellen, bouten zijn per post verstuurd en als ik haast had moest ik maar even naar Dirkshorn rijden.

    Geen begrip voor het feit dat ik pissig ben dat mijn tafel niet compleet is.

    Erg jammer.

    Door: Volkers24-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Mango eettafel


    Old Inn Wonen BV


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Een foto toevoegen
    Old Inn Wonen BV
    4,3
    (179)
    Winkel in DirkshornOpen
    OVERZICHT
    POSTS
    REVIEWS
    FOTO'S
    OVER
    BELLEN
    ROUTE
    OPSLAAN
    WEBSITE
    Winkelbezoe k mogelijk · Ophalen in de winkel · Bezorging
    Dorpsstraat 49, 1746 AB Dirkshorn
    Kaart van old inn wonen
    Geopend ⋅ Sluit om 17:00
    0224 551 563
    Bewerking voorstellen
    Ben je eigenaar van dit bedrijf? Claim het nu.
    Foto's van binnen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto's toevoegen
    Alles bekijken
    Provincie: Noord-Holland
    Street View14 of meer foto's
    Foto toevoegen
    Vragen en antwoorden
    V: Doen jullie ook logen van meubelen en of deuren
    A: Logen is iets wat wij niet doen / aanbieden.
    Alle vragen bekijken (7)
    Vragen aan de community
    Reviews van internet
    Facebook
    4,5/5
    85 stemmen
    Bol.com
    8,2/10
    10 reviews
    NederlandReview
    6/10
    4 reviews
    Piekuren
    MA
    DI
    WO
    DO
    VR
    ZA
    ZO
    15: 00: Meestal redelijk druk
    Mensen besteden hier gewoonlijk 15-45 min
    Review-overzicht van Google
    5
    4
    3
    2
    1
    4,3
    (179)

    "Leuke winkel, bezoek de website voor meer informatie."

    "Na aantal keer bellen geen antwoord op mijn vragen of indicatie levertijd."

    "Goede uitleg gehad over de behandeling van de tafel."

    Iwan Visje - Bewerken
    2 weken geleden
    Alles bekijkenMensen zoeken ook naar

    Oldwood de Woonwinkel
    4,5
    (130)
    Woonwinkel

    De Woon Winkel
    3,9
    (25)
    Meubelwinkel

    G&B Woonidee
    4,3
    (9)
    Meubelwinkel

    Natuurlijk Wonen
    4,3
    (38)
    Woonwinkel

    Brouwer Meubelen
    4,9
    (32)
    Woonwinkel
    Webresultaten
    Re views van internet
    Facebook
    4,5/5
    85 stemmen
    Bol.com
    8,2/10
    10 reviews
    NederlandReview
    6/10
    4 reviews
    Review-overzicht van Google
    5
    4
    3
    2
    1
    4,3
    (179)
    Google-reviews

    Alle
    levering
    32
    besteld
    29
    meubels
    27
    tev reden
    14
    +6
    Sorteren op
    Meest relevant
    Nieuwste
    Hoogste
    Laagste
    Iwan Visje
    Iwan Visje

    2 weken geledenNIEUW
    Het aanschaffen en leveringen van meubels is altijd tot volle tevredenheid gebeurd. Of dit nu fysiek of online gebeurde. Totdat ik bij Old Inn Wonen terecht kwam. Dit is de eerste keer dat ik zeer ontevreden ben met een meubelonderneming. Op 23 oktober fysiek langs gegaan voor een tafel (die ik online al had gezien en op voorraad was). Afijn tafel gekocht alleen de levering van 1 tot 6 dagen ging niet lukken vanwege een nieuwe vervoerder. Dit zou waarschijnlijk twee weken duren. Geen probleem. Volgende dag gebeld om toch dezelfde tafel maar dan een slag groter te bestellen. Volgens de website was deze ook voorradig en zou geleverd worden binnen 1 tot 6 dagen. Echter bleek er geen voorraad te zijn. De levering zou in november plaats vinden. Of ik wel direct wilde betalen. Geen probleem. Half november contact gezocht of er al iets bekend was of dat ik de aangegeven vervoerder zelf moest contacten. Er werd aangegeven november komt de levering binnen ( het was toch november?!) en tevens was er een andere vervoerder. Op 25 november contact met nieuwe vervoerder. Stond niets in het systeem. Old Inn gecontact. Ja het blad stond klaar alleen de poot moest erbij gezocht worden. Begin volgende week zou ik een track& trace krijgen. Op 1 december vervoerder gebeld. Nee stond nog niet in het systeem, maar die avond zou er een levering binnen komen van Old Inn. Ik Old Inn bellen. Ja meneer de poot staat klaar, maar het blad niet (?!). Ik ga op zoek en bel u terug. Uiteindelijk zelf teruggebeld (na een aantal keer een bandje eindelijk te pakken). Het tafelblad is er niet, maar zal binnenkort wel weer op voorraad zijn(???!!!). Uh, vorige week was het tafelblad er wel en de poot niet, nu de poot wel en het blad niet. We hebben ook een ander blad eventueel voor u (andere type blad)??????? Ik kan het nog een keer aan een collega vragen of die kan kijken of hij er echt niet is.....als hij tijd heeft......... Ik had ook een mooie bank gezien bij Old Inn....maar.... ja dat wordt hem niet..... Ik wacht het deze week nog even af, eet verder aan de camping tafel, maar helaas heb ik er geen vertrouwen in. Dus voor nu 1 ster. Oja, en op de site blijft levering 1 tot 6 dagen gewoon staan???!!!!

    Door: Iwan19-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Eikenhouten tafel

    Na 4 maand pas geleverd. Bijna wekelijks moeten bellen, telkens loze beloftes. Pas na dreiging om de aankoop te annuleren kregen we het tabblad...met waterschade over heel het blad.

    Konden 125 euro korting krijgen of een nieuw blad. Verkozen een nieuw blad, omdat we niet weten hoe diep de schade zit. Kregen we een nieuw blad, met exact dezelfde waterschade. Ze knden ons niet verzekeren dat dit in de toekomst niet meer zou gebeuren want alles staat in de opslag. En ze wouden dit niet checken voor uitstuurt.

    Dus kunnen niet de kwaliteit garanderen van hun producten .

    Door: Rebecca 18-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Geen

    2 tot 3 weken wordt 3 maanden, wordt een volledige betaling gevraagd en je moet er zelf achter komen omdat je ze belt met de vraag waar blijven de stoelen. Al eerder slechte ervaringen gehad en nu weer. Dit was de allerlaatste keer.

    Door: Masja Bakker08-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 sidetables en 1 ovalen eetkamertafel

    Nooit meer zal ik nog iets bestellen bij Oldinn Wonen,
    mijn orderbevestiging is al van begin april 2021, geplaatst, ze hebben pas 1 eettafel geleverd na 5 maanden, dan na veel aandringen en 2,5 maanden later kwamen ze met de volgende levering en 1 sidetable ipv 2 sidetables volgens mijn orderbevestiging. nu beweren ze dat ik maar 1 heb besteld volgens hun opgemaakte orderbevestiging van "hou je vast" 1 november 2021... hallo zeg!! echt nooit meer met zo'n firma werk ik samen.

    Een zeer misnoegde klant.

    Door: Jurgen Coopman04-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Old Inn Wonen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Old Inn Wonen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 22% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Old Inn Wonen actief?

    Old Inn Wonen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Old Inn Wonen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.