NederlandReview

    Ervaringen Douche Concurrent

    Natuurlijk wil jij een mooie badkamer waar je jezelf even helemaal kunt terugtrekken om goed voor jezelf te kunnen zorgen. Nou is het zo dat niet iedere badkamerspecialist even betrouwbaar is. Mocht je dus naar een shop als Douche Concurrent gaan, dan wil je misschien eerst meer over deze badkamerwinkel weten. Want wat zal de kwaliteit van hun toiletten zijn? Zullen hun spiegels wel helder genoeg zijn? Hoe lang zal het duren voor jouw nieuwe bad of douche door de bezorgservice van Douche Concurrent wordt bezorgd? En wat zal de klantenservice van Douche Concurrent te zeggen als er iets mis is met je radiator? Hierover kunnen voornamelijk klanten van Douche Concurrent je meer vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe het er echt bij Douche Concurrent aan toegaat. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers zullen je een goed beeld van Douche Concurrent kunnen geven.

    Over Douche Concurrent

    Douche Concurrent is een webshop die badkamerartikelen aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 2009. Drie studenten genaamd Nesim, Yngwie en Engin kregen toen de ambitie om een eigen badkameronderneming te starten. Het begin was moeilijk, maar nu hebben ze een ruim assortiment producten. Je kunt bij hen terecht voor een groot assortiment douches. Hieronder vallen inloopdouches, douchewanden, gesloten douchecabines, vierkante douchecabines, douchearmen, regendouches, doucheschermen, douchekranen en nog veel meer. Je kunt de douche afsluiten met een vouwdeur, schuifdeur, pendeldeur, draaideur enzovoort. Je kunt ook kiezen voor een echte stoomcabine. Deze zijn zowel met als zonder bad verkrijgbaar. Natuurlijk zijn die baden ook los te koop/ Er zijn hoekbaden, zitbaden, vrijstaande baden, bubbelbaden en meer. En als je wilt kun je ook nog een whirlpool laten toevoegen. Hun categorie badkamermeubelen bestaat uit badkamerkasten, wastafelonderkasten, toiletmeubels, ophangmeubels, toiletfontijnen, afvoerpluggen, wastafelbladen en ladekasten. Dan is er nog een afdeling voor allerlei soorten kranen op iedere plek in je badkamer. Je hebt natuurlijk ook een toilet nodig. Ook hierin heb je verschillende keuzes. En om je badkamer een beetje op temperatuur te houden zijn er radiatoren zoals handdoekbeugels, paneelradiators, designradiatoren, vloerverwarming, thermostaatknoppen enzovoort. En dan is er nog een laatste categorie accessoires met daarin douchekrukken, handdoekringen, badmatten, wc-borstels, zeephouders, douchestoelen, badgrepen, planchets, douchewissers en meer.


    De Voice of Douchekop.

    Diensten van Douche Concurrent

    Of je nou een hele douche wilt of alleen een badmat, de bezorgservice van Douche Concurrent kan de spullen bij je thuis komen bezorgen. Kijk eens bij hun weekaanbiedingen voor leuke kortingen. Daarbij heeft Douche Concurrent nog een klantenservice die je kan assisteren als je advies nodig hebt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Douche Concurrent

    Heb je zelf al een badkamer van Douche Concurrent? Ook al heb je alleen een badkamerrek afkomstig uit hun winkel, dan nog willen we graag horen over jouw Douche Concurrent ervaring. Wat vind je van de kwaliteit van hun baden? Hoe prettig zijn die douches en douchekranen nou echt? Moest je lang wachten op de levering van je nieuwe wastafel? En kon de Douche Concurrent klantenservice je helpen toen je ze nodig had? Schrijf je eigen Douche Concurrent review en vertel ons wat jouw mening over deze badkamerwinkel echt is.

    Douche Concurrent
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    3.8
    29% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    2.4
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    3.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Douche Concurrent

    Uw beoordeling

    Callista Diamond badkamermeubel

    Top service!
    In eerste instantie het verkeerde meubel geleverd, na een telefoontje met de klantenservice en het invullen van het service formulier werd mijn meubel binnen twee dagen geruild voor het juiste meubel.
    Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Zeker een een aanrader

    Door: Bianca22-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Kraan

    De kraan was zo geleverd. En contact met de klantenservice is er zo. Vriendelijk maar zeer weinig begrip. En de afhandeling is uiterst complex en zeer traag.

    Door: Johan10-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Spiegel

    Wij dachten een mooie douche spiegel te hebben gekocht.
    Aangezien we de badkamer volledig gingen verbouwen hebben we de spullen voor de badkamer, en dus ook de spiegel ruim optijd gekocht.
    Bij het uitpakken van de spiegel, zo'n 4 weken later omdat de spiegel opgehangen kon worden kwamen we er achter dat de spiegel beschadigd is en lijkt op een fabrieks fout.
    Doucheconcurent geeft aan dat dit niet onder de garantie valt en ze doen hier dus niks mee.
    Waardeloze service.

    Door: Niek23-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    wastafel wastafelkraan clickwaste en sifons

    alleen wastafel is aangekomen de rest na vele verzoeken NOOIT geleverd EN geen enkele reactie meer per mail ontvangen

    Door: krugers27-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Douchecabine

    Jaar geleden een nieuwe volglazen douchehoek gekocht, met garantie. Nog geen jaar na plaatsing is deur spontaan geknapt, overal veiligheidsglas.
    Doucheconcurrent beweert eerst dat op onze foto scherven te zien waren (waren duidelijk brokjes), daarna vertelde ze geen garantie te geven op glas (knap op douchewand van volglas met 5 jaar garantie), alle voorwaarden nagelezen en uitsluitingen, waarbij het uitsluiten van glas niet werd genoemd.
    Toen ik hierover vraag stelde "mochten wij uit coulance", dezelfde douchewand tegen gereduceerd tarief terugkopen.
    Klacht schriftelijk ingediend bij Directie (volgens hun voorwaarden als je er met klantenservice niet uitkom).
    Reactie terug... Van zelfde contactpersoon.. Wij moesten bewijzen dat de breuk niet door van buitenaf gekomen onheil was.

    Te idioot.... Wat een gedoe voor een douchewand van nog geen 500 euro... (maar dus wel hard voor gewerkt en gespaard)

    Door: Anja 13-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Geen service

    Een doucheset besteld en gekregen. Er ontbreken een paar onderdelen die zouden nageleverd worden. Bijna een jaar verder en 100 smoesjes gehoord waarom het niet gelukt is.

    Door: Jurjen09-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    fonteinset en handdoekrek

    fonteinset en handdoekhouder besteld op 24-11-2020.
    2 dagen later werd enkel de handdoekhouder geleverd.
    Na herhaaldelijk mailen kreeg ik op 14-1-2021 eindelijk de melding dat fonteinset ook besteld en betaald was en dat hij binnen 2-3 dagen geleverd ging worden...
    26-1-2021 nog steeds geen fonteinset ontvangen.

    De 20€ die ik uitspaarde weegt niet op tegen al het mailverkeer en maar wachten op een pakje dat niet geleverd wordt.

    Door: Pieter26-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Douche bril

    Op/0/2021 heb ik een wc bril besteld van 799 euro. Tot op heden nog niets ontvangen.
    Heb al een mail of 3 gestuurd, contact gehad via de chatdienst (die me de dag zelf of de dag erna ging contacteren? niets gehoord) Heb proberen te bellen, verbinding eindigt na 20 seconden... graag info over de bestelling.
    Opvolging zou beter moeten, zo moeilijk kan het toch niet zijn om dit na te gaan???

    Door: vincent vankeerberghen19-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Douche Cabine

    Levert incomplete douchecabine via Bol.com en zegt ontbrekend onderdeel pas 7 weken later te leveren, kan cabine dus niet afmonteren. Douche concurrent lijkt geen klantenservice (is geen service voor klanten dus) te hebben want bij iedere belpoging is er iemand anders aan de lijn die van niets lijkt te weten. Mijn bejaarde moeder wordt niet serieus genomen. Nadat ondergetekende eea aankaart bij klantenservice van Bol.Com is het onderdeel er opeens de volgende dag. Schande!

    Door: Luuk15-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Hele badkamer

    Alles wat mis kon gaan is mis gegaan. Wat een waardeloos bedrijf is dit, ik kan het ten sterkste afraden.

    Als eerste was de levering te laat, dat bleek te liggen aan de verandering van een software systeem, where did i hear that before.

    Toen bleken er diverse producten te missen. Een paar kranen en zelfs een hele douche set. Inmiddels staat er hier wel iemand te werken die niet verder kan. Tijd is dus letterlijk geld.

    Toen bleek het bad niet volledig te zijn, de afvoer zat er niet op. Dat stond ook in de product omschrijving maar je verwacht toch dat een verkoper je daar op attendeert.

    Het bad zelf was beschadigd,....reactie van de douche concurrent: "U hebt het later dan 48 uur gemeld, we kunnen u 150 euro geven". Het bad stond in de verpakking te wachten om geplaatst te worden dus vandaar dat ik het later constateerde. Mijn mannetje kan het wel maken maar die was er ook weer enige tijd mee bezig.

    Toen was alles geplaatst en tijd om de boel schoon te maken. Scheur in de badkuip. LEK dus! Hetzelfde verhaal.....48 uur en geen vergoeding. Dan ben je dus machteloos en schrijf je enige negatieve reviews. Daarop reageerde de douche concurrent dus wel. Ok...wij bieden u een nieuw bad tegen kostprijs. Het bad was al ingemetseld en betegeld dat was dus geen optie. Ik wil dat u de kosten van het repareren betaald 270 euro. Daar wilde ze niet aan, wel de helft. En na een heel lul verhaal over service bla bla bla werd me verzocht om de negatieve recensies te verwijderen. Dus een negatieve recensie i u 135 euro waard?? Hou ze maar.....pffffff

    Dit bedrijf lost geen problemen op, ze schuiven verantwoordelijkheden van zich af. En telkens moesten we erg lang wachten op een oplossing.

    Door: Marc28-11-2020
    Douche-Concurrent02-12-2020

    Geachte Marc, Uw extra aanvulling hebben wij in goede orde ontvangen en betreuren de strekking ervan ten zeerste. We hebben u voor een schade welke op tijd aan ons gemeld is met uw goedkeuren financieel gecompenseerd. Deze kwestie was al geruime tijd afgerond en afgehandeld. Toen wij vervolgens een nieuwe kwestie, ver buiten de termijn gemeld hebben gekregen, nadat het bad al volledig ingebouwd was hebben wij, ons inziens u een keurig voorstel gedaan, rekening houdend met alle factoren, zoals de verstreken termijn en het reeds ingebouwd zijn van het bad. We hebben de helft van de reparatiekosten voor onze rekening willen nemen om u toch in deze vervelende situatie enigszins tegemoet te komen maar spijtig genoeg hebben we kunnen constateren dat u ons gebaar in deze niet kunt waarderen. Uiteraard hadden we het enorm op prijs gesteld als u uw beoordeling had aangepast omdat u van mening zou zijn dat we dit inderdaad tot ieders tevredenheid netjes hadden afgehandeld, helaas zoals gezegd denkt u daar anders over en kunnen we spijtig genoeg niet alles tot ieders tevredenheid afhandelen. Met vriendelijke groet, Team Douche-Concurrent

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hele badkamer

    Levering te laat. Levering incompleet. Levering van producten met schade! Komen niet met een oplossing. Prijs is ok maar de service is ronduit slecht te noemen.

    Door: Lotte13-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Schuivende douchedeur met softclose

    Snelle levering volgens afspraak, echter levering van niet glijdende deur door productiefout van bovengeleider. Na 2,5 maand nog geen enkele oplossing in zicht. Ondanks opsturen foto’s, video’s, beschrijvingen probleem in >10 mails en >6 telefoongesprekken. Ze blijven zich ten onrechte verschuilen achter leverancier waarmee je als koper niks te maken hebt. Mijn advies koop niet bij dit bedrijf dat geen van zijn beloftes nakomt!

    Door: N Siebels18-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    douche en sanitair

    De service en de aflevering van de spullen zijn werkelijk onder elk niveau. Doucheconcurrent is zo slim om een 48 uur clausule erin te zetten na levering. Maar pas als je echt ALLE verpakking eraf kan halen wanner je gaat monteren, kwamen zware beschadigingen naar voren van spiegel en kasten. De levering was ook een slepend drama. Meerdere keren heb ik tevergeefs vrij genomen van werk en een volle of halve dag zitten wachten. Je wordt pas laat op de avond geïnformeerd over de levertijd. Al met al een zeer slechte klantenservice en levering van dit bedrijf. Mijn advies: koop er niet.

    Door: BMD07-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    complete badkamer

    Alles wat we bij ze besteld is misgegaan van veel langere levertijden , Verkeerde producten , beschadigd en ook bij retour zenden gaat er van alles mis .
    4 weken moeten wachten op ons geld om terug te krijgen . Er worden dingen beloofd maar er word niks nageleefd !
    Het is een te lang verhaal om alles duidelijk te vertellen maar kortom wij zouden niemand maar dan ook niemand aanraden om hier te bestellen . We hebben dit nog nooit zo erg meegemaakt !

    Door: Q29-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Douche Concurrent een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Douche Concurrent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Douche Concurrent actief?

    Douche Concurrent is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Douche Concurrent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.