NederlandReview

  Ervaringen Douche Concurrent

  Natuurlijk wil jij een mooie badkamer waar je jezelf even helemaal kunt terugtrekken om goed voor jezelf te kunnen zorgen. Nou is het zo dat niet iedere badkamerspecialist even betrouwbaar is. Mocht je dus naar een shop als Douche Concurrent gaan, dan wil je misschien eerst meer over deze badkamerwinkel weten. Want wat zal de kwaliteit van hun toiletten zijn? Zullen hun spiegels wel helder genoeg zijn? Hoe lang zal het duren voor jouw nieuwe bad of douche door de bezorgservice van Douche Concurrent wordt bezorgd? En wat zal de klantenservice van Douche Concurrent te zeggen als er iets mis is met je radiator? Hierover kunnen voornamelijk klanten van Douche Concurrent je meer vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe het er echt bij Douche Concurrent aan toegaat. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers zullen je een goed beeld van Douche Concurrent kunnen geven.

  Over Douche Concurrent

  Douche Concurrent is een webshop die badkamerartikelen aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 2009. Drie studenten genaamd Nesim, Yngwie en Engin kregen toen de ambitie om een eigen badkameronderneming te starten. Het begin was moeilijk, maar nu hebben ze een ruim assortiment producten. Je kunt bij hen terecht voor een groot assortiment douches. Hieronder vallen inloopdouches, douchewanden, gesloten douchecabines, vierkante douchecabines, douchearmen, regendouches, doucheschermen, douchekranen en nog veel meer. Je kunt de douche afsluiten met een vouwdeur, schuifdeur, pendeldeur, draaideur enzovoort. Je kunt ook kiezen voor een echte stoomcabine. Deze zijn zowel met als zonder bad verkrijgbaar. Natuurlijk zijn die baden ook los te koop/ Er zijn hoekbaden, zitbaden, vrijstaande baden, bubbelbaden en meer. En als je wilt kun je ook nog een whirlpool laten toevoegen. Hun categorie badkamermeubelen bestaat uit badkamerkasten, wastafelonderkasten, toiletmeubels, ophangmeubels, toiletfontijnen, afvoerpluggen, wastafelbladen en ladekasten. Dan is er nog een afdeling voor allerlei soorten kranen op iedere plek in je badkamer. Je hebt natuurlijk ook een toilet nodig. Ook hierin heb je verschillende keuzes. En om je badkamer een beetje op temperatuur te houden zijn er radiatoren zoals handdoekbeugels, paneelradiators, designradiatoren, vloerverwarming, thermostaatknoppen enzovoort. En dan is er nog een laatste categorie accessoires met daarin douchekrukken, handdoekringen, badmatten, wc-borstels, zeephouders, douchestoelen, badgrepen, planchets, douchewissers en meer.


  De Voice of Douchekop.

  Diensten van Douche Concurrent

  Of je nou een hele douche wilt of alleen een badmat, de bezorgservice van Douche Concurrent kan de spullen bij je thuis komen bezorgen. Kijk eens bij hun weekaanbiedingen voor leuke kortingen. Daarbij heeft Douche Concurrent nog een klantenservice die je kan assisteren als je advies nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Douche Concurrent

  Heb je zelf al een badkamer van Douche Concurrent? Ook al heb je alleen een badkamerrek afkomstig uit hun winkel, dan nog willen we graag horen over jouw Douche Concurrent ervaring. Wat vind je van de kwaliteit van hun baden? Hoe prettig zijn die douches en douchekranen nou echt? Moest je lang wachten op de levering van je nieuwe wastafel? En kon de Douche Concurrent klantenservice je helpen toen je ze nodig had? Schrijf je eigen Douche Concurrent review en vertel ons wat jouw mening over deze badkamerwinkel echt is.

  Douche Concurrent
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5.8
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  5.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Callista Diamond badkamermeubel

  Top service!
  In eerste instantie het verkeerde meubel geleverd, na een telefoontje met de klantenservice en het invullen van het service formulier werd mijn meubel binnen twee dagen geruild voor het juiste meubel.
  Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Zeker een een aanrader

  Door: Bianca 22-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  douche cabine

  bij het testen van de afvoerslang bleek deze van slechte kwaliteit te zijn dat hij lekte op de lasnaden.Bij het aangeven van deze klacht mochten we eenzelfde kwaliteit afvoerslang komen ophalen. ..?..Kortom als je een douchebak koopt van 550,- mag je hopen dat ALLE onderdelen dus al helemaal de afvoerslang van goede kwaliteit is...Ik heb nu zelf een afvoerslang gekocht van GOEDE kwaliteit..Douche concurent 1ste en laatse laatste x geweest..Buiten de bezorgen want dat was ook bezorging letterlijk tot de deur en niet in huis!...

  Door: klant 20-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Aqua steam diamond

  Zeer slechte klantenservice!

  Een aantal jaar geleden een stoommachine aangeschaft inmiddels is zo'n beetje alles al kapot geweest wat je kan bedenken.
  1x zijn ze hier geweest voor een "service" reparatie (a 100 euro voor rij kosten) maar een maand later weer hetzelfde probleem.
  Inmiddels had ik de hoop opgegeven en heb ik verdere klachten niet meer gemeld!

  Helaas ging vorige week de afstandbediening voor de 4e!! Keer stuk...

  Inmiddels al meer dan een week bezig om wederom een nieuwe afstandsbediening te bestellen voor mijn stoommachine!
  Waar ik overigens gewoon voor wil betalen..

  Je kunt bellen wat je wilt maar de klanten service is nooit bereikbaar en per e-mail houden ze je alleen aan het lijntje met onnozele berichten maar iets oplossen HO MAAR!
  Want als er problemen zijn lossen ze niets op!

  Koop hier niets!

  Door: Rs Geelhoed 10-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Douche Concurrent

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Douche Concurrent een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Douche Concurrent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Douche Concurrent actief?

  Douche Concurrent is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Douche Concurrent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.