NederlandReview

  Ervaringen TransferWise

  Online bankieren zonder bank, gaat dat wel goed? Is het betrouwbaar? Veilig? Wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Hoe gaat het in zijn werk als er een creditcard bij zit? Hoe lang duurt het doorgaans voordat de ontvanger het geld ook daadwerkelijk heeft? Deze en andere vragen kunnen door je hoofd spoken als je een account overweegt bij Transferwise. Gelukkig zijn er consumenten voor je geweest die hun mening en ervaring gedeeld hebben in een review. Daarmee helpen zij de geïnteresseerden na hen bij het maken van een keuze. Toekomstige klanten hebben namelijk veel baat bij advies. Wil jij ook graag een beoordeling met de wereld delen? Schrijf dan vandaag nog een recensie.

  What is it, precious? What is it?

  Nee, een magische gouden ring die je onzichtbaar kan laten worden, is het niet. Het is wel een tool om internationale betalingen te doen, geld over te maken of te ontvangen, en een mogelijkheid tot sparen. Afhankelijk van welke je gebruikt, zitten er fees of kosten aan verbonden. Doordat het mogelijk is om vanaf jouw bankrekening naar het account te storten, en dit vervolgens door te storten naar bijvoorbeeld een andere buitenlandse rekening. Vaak is deze methode sneller en goedkoper, dan dat je het direct via de banken regelt. Naar het schijnt, kunnen verschillende eigen rekeningen, zowel in het binnenland als in het buitenland, samengebracht worden in zo’n online account. Dan wordt niet alleen het geld sturen nog eenvoudiger, maar ook het ontvangen.

  Aangezien alles toch over geld schijnt te gaan, is een soepele transactie zonder allerlei extra kosten altijd fijn

  It comes with a card?

  Sommige van dit soort online accounts bieden hun klanten ook de mogelijkheid van een debitcard of creditcard aan. Daardoor kunnen er ook aankopen en betalingen buiten het web gedaan worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het hotel als je op vakantie of onderweg bent. Dan is een fysieke betaalpas toch best handig.  TransferWise

  Dit initiatief bestaat al sinds 2010 en heeft zichzelf tot doel gesteld om internationale geldtransfers goedkoop, eerlijk en eenvoudig te maken. Daarbij bieden ze hun klanten een debit Mastercard aan. In hoeverre hun formule gewaardeerd wordt en de doelen bereikt zijn volgens hun klanten, lees je uiteraard in de recensies.

  Om van deze bankiersdienst gebruik te kunnen maken, dienen nieuwe klanten een profiel aan te maken. Dit kan zowel als particulier of als bedrijf, want ook zakelijke klanten hebben toegang tot deze dienst. Om te kunnen overschrijven naar andere rekeningen, werk je net zoals bij een ‘gewone’ bank, met de IBAN.

  Reviews van klantenervaringen

  Werkt zo’n transaction account voor zowel particulieren als bedrijven? Of is het juist heel omslachtig? Klopt het echt dat je geen of amper transactiekosten moet betalen? Zijn de conversion fees van de ene naar de andere valuta redelijk? Hoe zit dat met zo’n borderless account? Met zoveel vragen is het prettig als mensen die de antwoorden weten, een recensie of beoordeling schrijven. Dankzij hun advies ben jij weer een beetje wijzer geworden. Wil je straks zelf ook mensen helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan gerust een review van jouw ervaring. Jouw mening telt! Alvast bedankt.

  TransferWise
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  6.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  6.2
  Prijs
  rating
  7.8
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goed, maar niet de goedkoopste

  Prima service! Het is erg makkelijk en goedkoop om geld over te maken naar het buitenland op deze manier. Zo kan ik mijn leveranciers in hun eigen currency betalen.
  Ik heb het een keer gedaan via de gewone bank, man, daar werden pas veel transactiekosten in rekening gebracht! Sinds ik dit soort partijen ken maak ik daar fervent gebruik van.
  TransferWise is niet de goedkoopste, maar mijns inziens wel de beste.

  Door: Fred 21-12-2018
  De Plecker 12-05-2020

  Heb al tweemaal geld overgeschreven naar Thailand en in orde ,nu echter krijg ik steeds antwoord wanneer ik wil inloggen AN UNEXPECTED ERROR HAS OCCURRED ????????

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  € 100,00 overboeking naar Indonesia

  Snelle verwerking, goedkopere tarief, niet veel poespas, niet teveel vragen stelen, gemiddelde rate wordt toegepast.

  Minpunt: ondanks dat ik de verkeerde bankrekeningnummer van mijn vriend heb doorgegeven en toch komt mijn geld bij zijn bankrekeningnummer terecht, hoe komt dat, hebben jullie goede speurwerk verricht, is dit actie nou positief of negatief???????

  Door: Kiem Jong Lie 10-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  geld transfer naar Ghana.

  Deze week voor het eerst geld over gemaakt naar Ghana. Was ff veel werk om alle gegevens te verzamelen waar Transferwise om vraagt, maar daarna een perfecte service. Het geld op de voorgestelde tijd en datum in Ghana. Vergeleken bij mijn huidige betalingstraject zeer lage kosten. Ieder bank (Nederland, zwitserland en Ghana) pikte wat in waardoor er eerst maar 85% overbleef.

  Door: John van Aalten 13-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Cadeau gekocht

  Ik heb een cadeau gekocht voor een vriend in Nieuw-Zeeland en het werkt perfect. Weet niet of het de goedkoopste optie is, maar het was niet duur en echt snel

  Door: Henk de Wit 13-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Geld overboeken

  Ik probeerde voor de tweede keer geld over te boeken,dit keer met mijn gewone bankpas ipv mijn creditcard die ik de eerste keer gebruikt had. Wat een drama!! Er werd aangegeven dat ze mij niet konden identificeren,dus ik heb alle drie de opdrachten uitgevoerd die nodig waren om mij te identificeren. Helaas kreeg ik steeds dezelfde antwoorden,men kon mij niet identificeren!! Daarna een refund aangevraagd en ondaks de belofte dat ik het binnen 3-5 werkdagen terug zou hebben heb ik nog steeds niets binnen(zit nu op 7 dagen!!)
  Echt NOOIT meer voor mij,wat een trieste en slechte service!!!

  Door: Bob Mans 29-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  betaling hotel in maleisie

  Voor een simpele hotelreservering moest ik paspoortgegevens doorgeven. Dat deed ik met de app van Buitenlandse zaken, die de kans op fraude minimaliseert. Dat werd niet geaccepteerd. Het was de bedoeling dat ik een foto stuurde van mijn paspoort met alle gegevens erop. Lekker fraudegevoelig... Ik heb mijn betaling gecanceld.

  Door: Maria 10-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Achteraf veranderen ze de spelregels

  Verschrikkelijk... je gebruikt keer op de keer de zelfde info en ineens stoppen ze betalingen om de zelfde info nogmaals geupload te hebben. Terwijl je dat doet worden de betalingen al compleet geannuleerd en moet je wachten op je geld...
  Je komt alleen maar in de problemen met je leveranciers!

  Door: Haico Eggengoor 05-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Complain

  7 of August I sent money to Africa. I had to deliver all kind of documents.
  Now after exactly 3 months Transferwise says, I have to verify again, and that they do not have any document of the former transfer.
  Time to get serious now! You are handling with a lot of money...

  Door: Hayo de Vries 08-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over TransferWise

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TransferWise een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over TransferWise. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TransferWise actief?

  TransferWise is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld overmaken & geld wisselen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TransferWise gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.