Ervaringen SinterklaasTelegram

In de huidige digitale tijd is het steeds moeilijker geworden om nog origineel te zijn. Ook rond Sinterklaastijd is er altijd weer de uitdaging om iets te verzinnen waar je je kind of een volwassene mee kunt verrassen. Hoe leuk zou het zijn om post te krijgen van de Sint, met een persoonlijke boodschap op leuk papier? Dit kun je laten verzorgen door SinterklaasTelegram. Wat de klanten die hier al eens hebben besteld vertellen over hun ervaringen lees je hier.

Over SinterklaasTelegram


SinterklaasTelegram is een website van UTS GmbH. UTS GmbH gebruikt bij het uitvoeren van haar diensten de namen 'Telegram.nl' en 'De Telegram Service'. UTS GmbH is de eigenaar van de Telegramdienst in meer dan 45 landen. Ook Sinterklaas heeft een contract getekend met de Telegram Service. Zij bezorgen namens hem speciale SinterklaasTelegrammen.


De landelijke intocht van Sinterklaas in Maassluis in 2016

Diensten


Op SinterklaasTelegram kan iedereen de Sint vragen om een SinterklaasTelegram te versturen naar een ander. Dit doe je door een aantal eenvoudige stappen te volgen. Allereerst geef je op welke layout je wilt gebruiken voor je telegram. Vervolgens kun je zelf een tekst in het telegram zetten, of de tekst van Sinterklaas gebruiken die je kunt personaliseren. Hierbij hoef je alleen de naam, leeftijd, hobby’s en dergelijke aan te geven. Daarnaast is het mogelijk om meteen één of meer cadeautjes mee te sturen. Je hebt hierbij de keuze uit de volgende artikelen:

  • Chocoletter
  • Boekje (per stuk)
  • 3D Puzzel Raceauto
  • Glitter Waterverf set
  • CD Sinterklaasliedjes
  • Boter, Kaas &Eieren
  • Kinderhorloge
  • Super prikbord

Vervolgens geef je de adresgegevens van de ontvanger op en je eigen gegevens. Na de eindcontrole en de betaling wordt het telegram voor je verzonden op de datum die je zelf kunt kiezen in het bestelproces.

Het SinterklaasTelegram wordt gemaakt op luxe briefpapier in een A4 formaat, die in een A5 envelop gevouwen wordt. Beide passen geheel in de sfeer van het Sinterklaasfeest. Bij elk telegram zit een verlanglijstje dat het kind in kan vullen en in zijn of haar schoen kan doen in de vorm van een wortel.

Levering en betaling


De kosten van een SinterklaasTelegram die binnen Nederland afgeleverd moet worden zijn € 6,95. Wanneer je een telegram naar het buitenland wilt sturen kost dit € 7,95. De verzendkosten die er extra bijkomen wanneer je er een cadeautje bij doet zijn voor Nederland € 2,50. Je kunt de bestelling betalen met je creditcard, via iDeal, PayPal of door middel van een éénmalige incasso.

Klachten


Wanneer je een klacht hebt met betrekking tot de aflevering van een SinterklaasTelegram dan moet je deze binnen 8 dagen na verzending schriftelijk kenbaar maken bij De Telegram Service. Door of via de directeur zal binnen dertig dagen na ontvangst van de brief, fax of e-mail schriftelijk worden gereageerd over wanneer je de beslissing kunt verwachten. Binnen 30 dagen na ontvangst van de beslissing, kun je hierop evt. bezwaar maken bij de algemeen directeur van De Telegram Service. Kom je er samen niet uit, dan kan het geschil aan de bevoegde rechter te Groningen worden voorgelegd.

Wat vind jij van SinterklaasTelegram?


Heb jij al eens een telegram van Sinterklaas ontvangen of heb je er zelf één laten versturen? Vertel ons dan hier over al jouw ervaringen zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen!

Is een telegram van SinterklaasTelegram echt origineel en hoe zijn de ervaringen van de mensen die ze stuurden en de vele kinderen die ze ontvingen?

SinterklaasTelegram
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over SinterklaasTelegram

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)