Cherry-Marketing

6.7

Bestellen

7.3

Service

6.7

Prijs

6.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Cherry-Marketing

Marketing is voor veel bedrijven een absolute must. Het zorgt er immers voor dat een product of dienst (beter) wordt verkocht, wordt verbeterd en wordt beleefd. Maar zoveel marketeers, zoveel definities van wat marketing precies inhoudt.


Sommige bedrijven hebben een aparte marketingafdeling, andere gaan voor hun marketingactiviteiten naar een externe partij. Online marketing is weer een aparte tak van sport. 


Cherry is een marketingbureau dat onder andere online marketing aanbiedt. Daarnaast biedt het bureau webdesign, branding, print & design en presentatie. Lees op NederlandReview in reviews de ervaringen en beoordelingen van hun klanten!


Wat is Cherry?


Cherry is een marketingbureau dat zowel de online als de offline markt bedient. Het kantoor is gevestigd aan de Galvanistraat 23, 3861 NJ in Nijkerk.


Cherry werkt vooral voor het mkb, de industrie, de handel en de zakelijke dienstverlening.


Welke diensten levert Cherry aan klanten?


Het bedrijf levert vooral diensten in de categorieën online marketing, webdesign, branding, 'print & design' en presentatie. Deze onderdelen werken nauw met elkaar samen.


Online marketing


De online marketing van Cherry behelst onder meer het vergroten van het bereik van de klant in Google, bijvoorbeeld met SEO, SEA en content marketing.


Daarnaast kan Cherry een digitale strategie opstellen. Ook het uitstippelen van een plan voor sociale media behoort tot de mogelijkheden die het bedrijf aan klanten biedt.


Webdesign


Tegenwoordig heeft ieder bedrijf wel een goed werkende en bovendien mooie website nodig. Cherry kan onder andere helpen met het design van de website van de klant.


Branding


Branding gaat vooral om de boodschap die een bedrijf wil uitdragen, of, in de woorden van Cherry: 'Waar sta je?' en 'Waar wil je heen'?


Cherry kan helpen met de branding van een bedrijf, en ervoor zorgen dat die boodschap vervolgens opvalt in de 'jungle van communicatieboodschappen' die er al zijn. Dat doen ze onder andere met behulp van marktonderzoek en campagnes.


Print & design


Online valt er voor veel bedrijven dus veel winst te behalen. Maar dat betekent niet dat de wereld van publicaties en papier er niet meer toe doet.


Het verzorgen van publicaties, zoals posters, folders en brochures, behoort daarom ook tot de diensten die Cherry aanbiedt. Bovendien kan het bedrijf een logo en een huisstijl voor klanten ontwerpen.


Presentatie


Tot slot kan Cherry helpen bij (visuele) presentaties, zoals videopresentaties of powerpointpresentaties. Daarbij horen ook het inrichten van beursstands en bedrijfsinterieurs.


Wie zijn de klanten van Cherry?


Cherry kan bogen op een samenwerking met verschillende grote en minder bekende klanten. Deze klanten bevinden zich in uiteenlopende sectoren: van advocatenkantoren tot scholen, van geneeskundige bedrijven tot notarissen en van webshops tot stichtingen.


Voorbeelden van klanten waar Cherry mee heeft samengewerkt:


- Whirlpool
- Sanquin
- Sawadee
- Unilac
- Smit & Zoon
- De Nederlandsche Bank
- Breitling
- Alzheimer Nederland
- Gazprom
- Ruijgrok Makelaars
- Snoepdiscounter.nl
- Het Bankethuis


Hoe krijg je contact met Cherry?


Cherry is op verschillende manieren te bereiken. Via de website van Cherry kunnen bezoekers een contactformulier invullen of even bellen op 085 0270 270. Het emailadres van Cherry is contact@cherry-marketing.nl


Heb jij ervaring met Cherry?


Laat dan nu een review achter op NederlandReview! Hoe beoordeel jij bijvoorbeeld de service, de kwaliteit en de prijs van de diensten van Cherry?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

BS

.

A

A.

09-04-2022

0forum

Afname online marketing

Voor mijn bedrijf ben ik fantastisch geholpen om beter vindbaar te worden. Ook hebben ze tijdens deze periode goed gekeken naar verbeteringen op mijn website. Heb veel meer aanvragen binnen gekregen!

D

Danny Broers

26-04-2021

80forum

Website en SEO

Vanuit mijn Amerikaanse onderneming heeft Cherry een hele mooi website voor de Nederlandse markt ontworpen en gebouwd. Ook ben ik geholpen om beter gevonden te worden in Google. Van mij krijgt deze professionele club een 10!

D

Diederik

29-12-2020

101forum