NederlandReview

  Ervaringen Cherry-Marketing

  Marketing is voor veel bedrijven een absolute must. Het zorgt er immers voor dat een product of dienst (beter) wordt verkocht, wordt verbeterd en wordt beleefd. Maar zoveel marketeers, zoveel definities van wat marketing precies inhoudt.

  Sommige bedrijven hebben een aparte marketingafdeling, andere gaan voor hun marketingactiviteiten naar een externe partij. Online marketing is weer een aparte tak van sport.

  Cherry is een marketingbureau dat onder andere online marketing aanbiedt. Daarnaast biedt het bureau webdesign, branding, print & design en presentatie. Lees op NederlandReview in reviews de ervaringen en beoordelingen van hun klanten!

  Wat is Cherry?

  Cherry is een marketingbureau dat zowel de online als de offline markt bedient. Het kantoor is gevestigd aan de Galvanistraat 23, 3861 NJ in Nijkerk.

  Cherry werkt vooral voor het mkb, de industrie, de handel en de zakelijke dienstverlening.

  Extra diensten M. de Koning Autobedrijven ivm Corona virus.

  Welke diensten levert Cherry aan klanten?

  Het bedrijf levert vooral diensten in de categorieën online marketing, webdesign, branding, 'print & design' en presentatie. Deze onderdelen werken nauw met elkaar samen.

  Online marketing

  De online marketing van Cherry behelst onder meer het vergroten van het bereik van de klant in Google, bijvoorbeeld met SEO, SEA en content marketing.

  Daarnaast kan Cherry een digitale strategie opstellen. Ook het uitstippelen van een plan voor sociale media behoort tot de mogelijkheden die het bedrijf aan klanten biedt.

  Webdesign

  Tegenwoordig heeft ieder bedrijf wel een goed werkende en bovendien mooie website nodig. Cherry kan onder andere helpen met het design van de website van de klant.

  Branding

  Branding gaat vooral om de boodschap die een bedrijf wil uitdragen, of, in de woorden van Cherry: 'Waar sta je?' en 'Waar wil je heen'?

  Cherry kan helpen met de branding van een bedrijf, en ervoor zorgen dat die boodschap vervolgens opvalt in de 'jungle van communicatieboodschappen' die er al zijn. Dat doen ze onder andere met behulp van marktonderzoek en campagnes.

  Print & design

  Online valt er voor veel bedrijven dus veel winst te behalen. Maar dat betekent niet dat de wereld van publicaties en papier er niet meer toe doet.

  Het verzorgen van publicaties, zoals posters, folders en brochures, behoort daarom ook tot de diensten die Cherry aanbiedt. Bovendien kan het bedrijf een logo en een huisstijl voor klanten ontwerpen.

  Presentatie

  Tot slot kan Cherry helpen bij (visuele) presentaties, zoals videopresentaties of powerpointpresentaties. Daarbij horen ook het inrichten van beursstands en bedrijfsinterieurs.

  Wie zijn de klanten van Cherry?

  Cherry kan bogen op een samenwerking met verschillende grote en minder bekende klanten. Deze klanten bevinden zich in uiteenlopende sectoren: van advocatenkantoren tot scholen, van geneeskundige bedrijven tot notarissen en van webshops tot stichtingen.

  Voorbeelden van klanten waar Cherry mee heeft samengewerkt:

  - Whirlpool
  - Sanquin
  - Sawadee
  - Unilac
  - Smit & Zoon
  - De Nederlandsche Bank
  - Breitling
  - Alzheimer Nederland
  - Gazprom
  - Ruijgrok Makelaars
  - Snoepdiscounter.nl
  - Het Bankethuis

  Hoe krijg je contact met Cherry?

  Cherry is op verschillende manieren te bereiken. Via de website van Cherry kunnen bezoekers een contactformulier invullen of even bellen op 085 0270 270. Het emailadres van Cherry is contact@cherry-marketing.nl.

  Heb jij ervaring met Cherry?

  Laat dan nu een review achter op NederlandReview! Hoe beoordeel jij bijvoorbeeld de service, de kwaliteit en de prijs van de diensten van Cherry?

  Cherry-Marketing
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cherry-Marketing

  Uw beoordeling

  Afname online marketing

  Voor mijn bedrijf ben ik fantastisch geholpen om beter vindbaar te worden. Ook hebben ze tijdens deze periode goed gekeken naar verbeteringen op mijn website. Heb veel meer aanvragen binnen gekregen!

  Door: Danny Broers26-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Website en SEO

  Vanuit mijn Amerikaanse onderneming heeft Cherry een hele mooi website voor de Nederlandse markt ontworpen en gebouwd.
  Ook ben ik geholpen om beter gevonden te worden in Google. Van mij krijgt deze professionele club een 10!

  Door: Diederik29-12-2020
  NYC NY Moving companies24-09-2021

  I actually really like your web site.. Wonderful shades & concept. Did you produce This web site your self? Make sure you reply again as I’m wanting to create my really personal website and need to know where you acquired this from or precisely what the theme is named. Thanks!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Cherry-Marketing een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Cherry-Marketing. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cherry-Marketing actief?

  Cherry-Marketing is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B, Softwareoplossingen, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cherry-Marketing gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.