NederlandReview

  Ervaringen Chocolate Slim

  Ben jij ook zo gek op chocolade maar wil je eigenlijk afvallen? Dan heeft Chocolate Slim misschien wel het perfecte product voor jou. Maar wat zal de kwaliteit van deze biologische afslankshake zijn? Zullen die shakes nou eigenlijk wel zo lekker smaken? Zal je echt wel afvallen als je iedere ochtend zo’n shake neemt? Zal het lang duren voor je resultaat begint te merken? Zul je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Chocolate Slim jouw mix voor deze shake komt bezorgen? En zal de klantenservice van Chocolate Slim er wel voor je zijn als je nog wat vragen over deze shake hebt? Alleen mensen die al eens een shake of hele kuur van Chocolate Slim hebben geprobeerd kunnen je hier meer over vertellen. Werp een blik op hun reviews om te ontdekken wat hun gedachten over deze shake zijn. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien of deze shake in jouw dieet of eetpatroon zou kunnen passen.

  Over Chocolate Slim

  Chocolate Slim is een bedrijf gericht op diëten en afvallen. Ze weten dat op dieet zijn nou niet bepaald ieders favoriete bezigheid is en je er veel voor moet laten. Daarom willen ze je een smakelijker alternatief bieden. Ze hebben daarom een shake uitgebracht waarin cacao is verwerkt zodat je de chocoladesmaak waar je zo gek op bent niet hoeft te missen. Andere ingrediënten die verwerkt zijn in deze shake zijn groene koffiebonen, melkwei-eiwit, soja lecithine en glucomannan. Ook is er een complex van allemaal mineralen en vitaminen toegevoegd. Ze beloven dat de shake meteen zal beginnen te werken om cellulitis te verminderen. Ook voorkomt de shake puistjes en acne zodat je een gladdere en gavere huid krijgt. Verder zal het de eetlust verminderen zodat je minder trek krijgt in tussendoortjes en ook bij de hoofdmaaltijd misschien wel minder hoeft te eten. Het is de bedoeling dat de shake iedere ochtend nuttigt. Het is een drank, dus je kunt de shake snel opdrinken voor je aan je dag begint en naar je werk gaat.


  Wat meer over Chocolate Slim.

  Diensten van Chocolate Slim

  De mix van Chocolate Slim is via hun website te bestellen. Je hoeft alleen maar een formulier in te vullen met daarin je naam en telefoonnummer in te vullen en te selecteren of je uit Nederland of België komt. Je krijgt dan een telefoontje van hun telefoniste en het pakketje zal door de bezorgservice van Chocolate Slim thuis worden bezorgd. Ook heeft Chocolate Slim een klantenservice om je te helpen als je een vraag over hun product hebt of met een klacht zit.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Chocolate Slim

  Heb je ooit eerder een shake van Chocolate Slim geprobeerd? Dan ben jij de juiste persoon om over jouw ervaring met Chocolate Slim te vertellen. Hoe lekker is die shake nou eigenlijk? Merkte je dat je al snel begon af te vallen of duurde dat wel een tijdje? Moest je lang wachten op de bezorging van de mix? En wat voor een klantenservice kun je van Chocolate Slim verwachten als je ze nodig hebt? Schrijf je eigen Chocolate Slim review en laat ons weten wat jouw mening over deze dieet shake is.

  Chocolate Slim
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Chocolate Slim

  Uw beoordeling