NederlandReview

    Ervaringen Relatieplanet

    Wat vinden anderen van Relatieplanet? Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op Relatieplanet. Relatieplanet is een van de oudste datingsites van ons land. Het is dan ook niet vreemd dat er al zoveel uiteenlopende meningen over deze site zijn. Het is goed om ze allemaal te ontdekken op NederlandReview. NederlandReview verzamelt reviews en beoordelingen om anderen te helpen om een bedrijf beter in te kunnen schatten. Ontdek de mogelijkheden om een bedrijf op haar juiste waarde te schatten door te lezen wat anderen ervan vinden. Help ook anderen door een review achter te laten op NederlandReview.

    Over Relatieplanet
    In mei 2002 is Relatieplanet opgericht voor de singles en vrijgezellen van Nederland. Dating is compleet verandert vanaf dat moment. De site is uitgegroeid tot een van de meest populaire datingsites in België en Nederland. Het is een nuchtere, veilige en toegankelijke website waar men een goede klantenservice verwacht en krijgt. Een mooie en goede datingsite dus. Een verrijking voor alle alleenstaanden, singles en vrijgezellen welke in ons land (en ons buurland) wonen.  Er zijn sinds 2002 vele duizenden singles welke een leuk contact hebben gehad en zelfs een mooie relatie. De aanhoudende stroom van succesverhalen tonen dit duidelijk aan. 

    De diensten van Relatieplanet
    Relatieplanet helpt en stimuleert mensen om een relatie te krijgen, een goede vriendschap of een date. De website is hierbij een van de belangrijkste tools. Kwaliteit, gebruikersgemak en betrouwbaarheid zijn van groot belang bij Relatieplanet. 

    De relatieplanet singlefeesten, hoe dat in zijn werk gaat? bekijk dit filmpje en je weet het!


    De website is een van de actiefste dating communities van het land. Mannen, vrouwen, singles, hoogopgeleiden, laagopgeleiden, jongeren, ouderen, hetero mensen, gays en alles wat hier binnen valt komt op de site om een relatie, date of vriendschap te vinden. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op deze website.

    Iedere dag komen er duizenden leuke vrijgezellen op de site om op zoek te gaan naar hun betere wederhelft. Natuurlijk kan men de website ook via de mobiele telefoon bereiken of via een tablet. Ook is er een blog voor tips en een Facebook pagina voor meer sociale interactie. Naast de sites zijn er ook singlesfeesten in Zeeland, Raalte en in Hoofddorp ieder jaar. Ze worden goed bezocht en het is mogelijk om meer dan 1000 vrijgezellen op een feest te zien. Het is een ware aanvulling op het online deel van Relatieplanet.   

    Klachten over Relatieplanet
    Natuurlijk streeft ook Relatieplanet naar een vlekkeloze dienstverlening. Ondanks dat kan er wel wat mis gaan. Het is daarom goed om hierover een klacht in te dienen. Per mail kan dit gemakkelijk. Er is zelfs een apart emailadres.  Natuurlijk kun je jouw klacht ook telefonisch kenbaar maken of per post. Je krijgt dan snel een reactie op je klacht. 

    Wat vind jij van Relatieplanet?
    Heb jij een persoonlijke ervaring met Relatieplanet? Dan zien we graag jouw reactie terug op de website van NederlandReview. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen om een goed beeld van deze website en dit bedrijf te krijgen. Al vast bedankt!

    Succesverhalen, of slechte ervaringen? Lees onafhankelijke ervaringen over relatieplanet door daters die u voorgingen. Lees ze allemaal op NederlandReview.nl

    Relatieplanet
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    8,8
    59% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9

    Service

    8,8

    Prijs

    7,8

    Leveren

    9,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    T Vrdrtcknc

    Hasan13-12-2018

    Hi,

    I’m a long time reader.

    I’m writing to you because I’d love to contribute a guest post to your website.

    I’ve been brainstorming some topics and I think your readers would get a ton of value from them.
    I’ll make sure the piece is filled with information that can’t be found anywhere else. In exchange, all i expect is a backlink from within the main body of the article.

    Do let me know if you like this proposal and if I can begin sending you some topic ideas.

    Sincerely,
    Hassan K.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Have a great day!

    Abi Cool09-12-2018

    Hi,

    Just dropping in a quick line to ask if I send some article ideas your way for a high-quality guest post at your website ?

    NOTE: In return for the FREE CONTENT/ARTICLE that I will be providing you, I would expect just a favor of a backlink from within the main body of the article.

    Let me know if I should send you the topic ideas?

    Have a great day!


    Best,
    Abi Cool

    - This is an ad.
    - Address: ST 18, Awan Town, Rawalpindi
    - Unsubscribe: https://goo.gl/forms/TKtwNos5gPpT7WUl1

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Abi Cool05-12-2018

    Hi,

    Just dropping in a quick line to ask if I send some article ideas your way for a high-quality guest post at your website ?

    NOTE: In return for the FREE CONTENT/ARTICLE that I will be providing you, I would expect just a favor of a backlink from within the main body of the article.

    Let me know if I should send you the topic ideas?

    Have a great day!


    Best,
    Abi Cool

    - This is an ad.
    - Address: ST 18, Awan Town, Rawalpindi
    - Unsubscribe: https://goo.gl/forms/TKtwNos5gPpT7WUl1

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Bo wgtrnlmud

    Sophie03-12-2018

    Pinky's Celebrity Club is a very easy-to-use and powerful desktop software that will allow you to gain Instagram post likes, followers and comments completely organically! The way it works is you login via your Instagram account, set hashtags and enter your comments. The software will then search for all posts that have your hashtags and then like them, comment on them and follow the users (you can tell what the software should do: follow, comment or/and like posts). This is a great way to organically grow your Instagram followers. The software simply does what you would otherwise do manually, but on a complete autopilot (24/7). The software also has some delay settings to make sure that all of your activity looks natural.

    Try PINKY'S CELEBRITY CLUB INSTAGRAM BOT FOR REAL FOLLOWERS AND LIKES for free and see for yourself just how powerful and easy to use the Instagram software is!

    To learn more head to https://wowitloveithaveit.com/products/pinkys-celebrity-club-instagram-management-software

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Xfz E xeuvbb

    Randy24-11-2018

    Hi,

    My name is Randy and I was looking at a few different sites online and came across your site nederlandreview.nl. I must say - your website is very impressive. I found your website on the first page of the Search Engine.

    Have you noticed that 70 percent of visitors who leave your website will never return? In most cases, this means that 95 percent to 98 percent of your marketing efforts are going to waste, not to mention that you are losing more money in customer acquisition costs than you need to.
    As a business person, the time and money you put into your marketing efforts is extremely valuable. So why let it go to waste? Our users have seen staggering improvements in conversions with insane growths of 150 percent going upwards of 785 percent. Are you ready to unlock the highest conversion revenue from each of your website visitors?

    TalkWithLead is a widget which captures a website visitor’s Name, Email address and Phone Number and then calls you immediately, so that you can talk to the Lead exactly when they are live on your website — while they're hot! Best feature of all, we offer FREE International Long Distance Calling!

    Try the TalkWithLead Live Demo now to see exactly how it works. Visit: http://www.talkwithcustomer.com

    When targeting leads, speed is essential - there is a 100x decrease in Leads when a Lead is contacted within 30 minutes vs being contacted within 5 minutes.

    If you would like to talk to me about this service, please give me a call. We do offer a 14 days free trial.

    Thanks and Best Regards,
    Randy

    If you'd like to unsubscribe click here. http://liveserveronline.com/talkwithcustomer.aspx?d=nederlandreview.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Ymdsinehvuhfh

    Gonzalo Figueroa18-11-2018

    Hi

    My compliments for you beautiful website what you have made.
    I had visited your website last month to order something, but unfortunately I did not have enough money to buy it,
    but today because I had enough money, I wanted to order it from you now, but I can not find the product anymore in you shop,
    it looks like this on this blog http://bit.ly/Fasionblogitem i can order it from someone else, but would like to buy it from you,
    I hope you will sell the product again soon, mail me if you are going to sell it again, I'll wait.

    Greetings

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    makkelijk contact maken en daten

    Lisa Field22-09-2018

    ik had me ingeschreven en kwam al gauw in contact met meerdere mannen. niet allemaal even knap alleen... maar er zaten er wel een paar tussen met wie ik graag verder wilde praten. met twee heb ik uiteindelijk een hele leuke date gehad.
    ik vindt het makkelijk om hier contact te leggen met mensen, alles werkt voor mij goed hier.
    ik ben betalend lid. dat is het me wel waard om een date te krijgen, want ik had daar moeite mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Geen aanrader

    Didi 02-06-2018

    Ik zou relatieplanet zelf niet adviseren. Nu al zeker een week een profiel aangemaakt en betalend lid. Tot op heden nog geen enkele "serieuze" reactie ontvangen op toch een super leuk, uitgebreid en zo transparant mogelijke profiel. Profielen waar ik op reageer, krijg ik geen reactie terug. Wat dat aangaat vind ik het teleurstellend.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Kerstdagen nu gezellig samen

    Rebecca Timmers20-12-2017

    We hebben elkaar ontmoet via Relatieplanet. Je moet soms goed zoeken en goed volhouden maar ik ben heel blij dat ik me heb aangemeld toen in oktober want wij vieren de Kerstdagen nu gezellig samen!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    internetdaten is veel tijd maar het is het waard

    Joosje27-11-2017

    ik vond het een moeizame weg en ik heb ook heel wat tijd gespendeerd aan Relatieplanet gedurende de afgelopen paar maanden.
    Maar het is het waard gebleken, want ik heb nu al twee maanden exlusief contact met 1 jongen en ik heb wel echt het idee dat dit hem kan zijn, dus daar ben ik wel erg gelukkig mee. ik hoop dat dit zo blijft, want ik spendeer liever tijd aan iemand dan aan internetdaten per se.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Leuke profielen internetdaten

    Manja Til01-11-2017

    Gewoon een goede en gedegen website met veel leuke profielen.
    Interdaten vind ik heel handig omdat het wat makkelijker is dan mensen op straat zoeken (hihi), maar met die apps vind ik ook heel intens ofzo.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Serieuze relatie met serieuze gast

    Rinke 12-05-2017

    Ik wil nu wel eens een echte relatie met iemand die dat ook wil. Niet weer zo'n gast met bindingsangst. Of alleen voor 's nachts...

    Dus ik heb Tinder verwijderd van mijn telefoon en me in plaats daarvan ingeschreven bij Relatieplanet.
    Meteen als je je aanmeldt zie je al leuke profielen, ik tenminste wel. Ik heb zelfs al meteen contact gelegd en met sommige gekletst. Best wel leuk en snel! Ik moet wel uitkijken dat het niet te veel, te snel is allemaal: het is tenslotte geen Tinder.

    Daarom ben ik voorzichtig met afspreken, maar ik vind het alvast een goed teken dat je zo snel na aanmelden al leuke mensen tegenkomt die ook gewoon normaal en goed reageren op een relatie. Niet meteen gillend wegrennen haha.

    Mooie website en werkt goed!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    daten via relatieplanet

    Mieke04-05-2017

    Ik heb mij ingeschreven bij relatieplanet vorig jaar september.
    Eerder heb ik bij andere datingsites ook wel eens geprobeerd, maar daar kwam ik toch telkens niet verder.
    Relatieplanet is voor mij tot nu toe duidelijk de beste gebleken. Ik heb in het begin een paar mislukte dates mogen meemaken, dat was best een beetje een vervelende ervaring, vooral voor mijn zelfvertrouwen, maar aan de andere kant was het ook wel weer een interessante en leerzame ervaring. Je leert zo beter wat je precies wil en vooral ook wat je niet wilt in een nieuwe relatie. Zo ben ik er achter gekomen dat het voor mij niet wenselijk is met iemand een relatie aan te gaan die beduidend ouder is dan ik, omdat ik een karakter heb dat daar niet goed mee gaat. Ik laat me makkelijk ondersneeuwen en dat is niet goed in een relatie.

    Maar sinds een paar maanden date ik nog maar met een persoon en daar ben ik echt erg blij mee We hebben elkaar ook via de website van Relatieplanet leren kennen en we hebben al heel wat aangename dates meegemaakt. Ik durf het nog niet een vaste relatie te noemen, daarvoor zijn de dates nog te vrijblijvend geweest, maar wat mij betreft gaat het echt de goede kant op en zonder relatieplanet was het mij niet gelukt hem tegen te komen. Dus daar ben ik erg dankbaar voor en het is het zeker waard geweest om me aan te melden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Geduld is een schone zaak. Daten moet je goed doen!

    Ryanne uit Utrecht05-01-2017

    Volgens mij is relatieplanet een van de oudste datingbureaus online van Nederland.
    Zelf was dat voor mij een goede reden voor deze partij te kiezen. Je weet immers met al die nieuwe websites niet meer welke je nu kunt vertrouwen en welke je beter links kunt laten liggen.

    Ik ben nu alweer een tijdje lid en heb eindelijk zicht op een nieuwe relatie die ik heb leren kennen via deze website. Het is makkelijk om hier met mensen in contact te komen, echter je moet natuurlijk niet verwachten dat het in een keer raak is. Dat is het in het echte leven ook niet, je moet gewoon goed de tijd nemen elkaar te leren kennen.

    Als het goed gaat en zo door gaat, zal ik binnenkort mijn account kunnen verwijderen van relatieplacet. Maar het is zeker een goede website om een nieuwe relatie te starten, dat heb ik gemerkt. Maar geduld is een schone zaak.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Nieuwe relatie in het nieuwe jaar!

    AnneMarie3704-01-2016

    Dit jaar gaat het me lukken, een nieuwe leuke relatie
    Kwam toevallig bij Relatieplanet uit eigenlijk, maar vond het meteen een heel prettige website.
    Aanmelden ging goed en ik heb al veel leuke mannen gezien hihi
    Dus dat komt vast goed!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Jammer dat je zo weinig kan met een gratis account

    Estele27-10-2015

    Jammer dat je zo weinig kan met een gratis account, daar heb je dan eigenlijk niks aan. Je kunt alleen profielen kijken, maar niet reageren of foto;s kijken...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Doen!

    Annie29-09-2015

    'stop met dromen, start met daten'. Dat sprak mij toch zó aan! Ik kan wel blijven dromen van die prins op dat witte paard, maar daarmee kómt hij nog niet! Dus toch maar die stoute schoenen aangetrokken en de stap gewaagd. En zowaar, daar was hij dan hoor, die Prins! Na een paar dates viel dat dan toch weer tegen, maar hé: ik heb een stap gezet en dat is al heel wat!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Relatieplanet

    Uw beoordeling