NederlandReview

  Ervaringen Ik wil een Twingo

  Wanneer je een nieuwe Twingo wilt rijden, kun je natuurlijk in je eigen verschillende autobedrijven bezoeken. Het is ook mogelijk om te kijken op Ik wil een Twingo, zij zeggen de voordeligstedeals te kunnen bieden, of dit echt zo is, lees je hier op NederlandReview.

  Over Ik wil een Twingo

  Ik wil een Twingo is een initiatief van Auto Indumij. Dit is een familiebedrijf dat 127 jaar geleden werd opgericht en op dit moment onder leiding staat van commercieel directeur Micha Roco. Indumij behoort tot de grotere automotive ondernemingen van Nederland. Zij zeggen de voordeligste Renault deals te kunnen bieden aan hun klanten, maar ook voor een Dacia, Kia of Nissan kun je bij hen terecht. Zij hebben vestigingen in West-Brabant en Zuid-Holland.


  Reclame voor de Twingo uit 1992-2007

  Diensten

  Bij Ik wil een Twingo kun je dus aanbiedingen vinden voor een Renault Twingo. Er zijn een aantal mogelijkheden op dit gebied:

  Top deals

  Op dit onderdeel van de site kun je een offerte op laten maken op basis van de Twingo van je keuze. Je kunt een offerte op laten maken met daarbij een gratis taxatie van de auto die je in wilt ruilen, maar ook voor een offerte zonder inruil moet je hier zijn. Je vult je gegevens in, kiest het Twingo model wat je wilt en de auto die je in wilt ruilen. Of je kiest voor ‘geen inruil’. Je krijgt dan een gratis offerte toegestuurd met daarin het bedrag wat je nog bij zou moeten betalen voor de Twingo van je keuze. Ook vind je op de Top deals pagina de lopende acties van dat moment.

  Private Lease deal

  Wanneer je zorgeloos wilt rijden voor een vast bedrag per maand dan kun je kiezen voor een Private Lease deal. Ook hierbij is het mogelijk om je oude auto in te ruilen. Je ontvangt na je aanvraag via e-mail een offerte met wat je per maand kwijt zou zijn. Op dit bedrag krijg je korting als je meer dan 6 jaar schadevrij rijdt. Je hoeft hierbij geen aanbetaling te doen. Alle Private Lease tarieven zijn inclusief motorrijtuigenbelasting, reparatie en regulier onderhoud, WA-verzekering, premie voor Casco-verzekering, premie ongevallen inzittenden verzekering, premie rechtsbijstand verzekering, pechhulp Europa en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur.

  Directe Offerte

  Het is ook mogelijk om in 5 stappen in te vullen wat je huidige auto is en je kilometerstand, waarop Ik wil een Twingo je binnen een paar minuten via een e-mail met een persoonlijk inruilvoorstel benadert.

  Acties en occasions

  Op de pagina Ik wil een Twingo vind je altijd verschillende acties van dat moment. Dit kan een extra luxe pakket zijn, een korting, een dinerbon, etc. Daarnaast kun je meer vinden over alle Renaults die Auto Indumij aanbiedt, waaronder occasions, op de pagina www.renault-indumij.nl.

  Klachten

  Er staat op de website van Ik wil een Twingo niets over een klachtenregeling. Wel kun je er alle adressen vinden van de verschillende locaties van Auto Indumij met de bijbehorende telefoonnummers.

  Wat zijn de ervaringen met Ik wil een Twingo, krijg je bij hen echt de scherpste prijs aangeboden of valt dit tegen? Lees hier alle reviews over hen!

  Ik wil een Twingo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ik wil een Twingo

  Uw beoordeling

  nieuwe Twingo

  We hadden een nieuwe auto nodig, rijden al jaren in een oude Volkswagen met allerlei gebreken.

  Jaren geleden had mijn man een Twingo en toen hij zei dat dat eigenlijk zijn favoriete auto is geweest van de wagens die hij heeft gehad, hebben we ervoor gekozen onze Volkswagen in te ruilen voor een Twingo. En niet een oude, maar een nieuwe, dan ben je toch zekerder op de weg en hoef je niet telkens de wegenwacht te bellen, dachten we.

  Hij vond de nieuwe Twingo wel minder karakter hebben dan de oude Twingo met de vriendelijke oogjes, zoals hij altijd zegt. Maar De nieuwe auto rijdt werkelijk als een zonnetje en is daarmee een hele verbetering ten opzichte van onze oude Volkswagen.

  Gelukkig kregen we bovendien een mooie aanbieding bij de Renaultdealer, dat scheelde ook.

  Door: J. en F. van Tilt12-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Ik wil een Twingo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Ik wil een Twingo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ik wil een Twingo actief?

  Ik wil een Twingo is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autolease

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ik wil een Twingo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.