NederlandReview

  Ervaringen Fair en Eco | EcoKadobon

  Je kunt in veel winkels allerlei soorten producten vinden, maar helaas is niet alles wat verkocht wordt fairtrade. Als je zeker wilt zijn dat het sieraad of kledingstuk dat je koopt dat wel is, dan kun je Fair en Eco bezoeken. Maar zal er echt voor al deze producten een eerlijke prijs betaald zijn aan de makers en handarbeiders? Waar zullen die producten allemaal vandaan komen? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Fair en Eco de tas of armband naar je opstuurt? En zal de klantenservice van Fair en Eco wel voor je klaarstaan als er iets mis is met je woonaccessoires? Alleen mensen die Fair en Eco wel eens hebben bezocht kunnen je een goed beeld van Fair en Eco geven. Lees hun reviews om te onderzoeken hoe deze klanten nou echt over Fair en Eco denken. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen kunnen je laten zien of Fair en Eco echt zo milieuvriendelijk en fairtrade is als ze beweren.

  Over Fair en Eco

  Fair en Eco is een winkel die kleding, accessoires en woonartikelen verkoopt. Maar ze zijn niet zomaar een kledingwinkel of woonwinkel. Ze zeggen namelijk op hun website dat ze het grootste assortiment fairtrade producten en duurzame producten van Nederland hebben. Dit betekent dat de makers, meestal mensen in ontwikkelingslanden, een goede prijs krijgen voor de tassen of sieraden die ze hebben gemaakt. Daarbij steunt Fair en Eco diverse ontwikkelingshulpprojecten. Dit doen ze via de 1% club. Je kunt in de winkel van Fair en Eco een groot assortiment tassen vinden. Hieronder vallen heuptassen, shoppers, plastic tassen, klaptassen, handtassen, festivaltassen, flessentassen, buideltassen, picknickmanden, cameratassen en tassen van biokatoen. Ook sleeves voor je tablet of laptop zijn in deze categorie te vinden. Alle tassen van Fair en Eco zijn duurzaam. Ze zij dus gemaakt van een materiaal waarmee de aarde niet wordt geschaad en gaan ook nog eens lang mee. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de sieraden die Fair en Eco aanbiedt. Ze hebben een groot assortiment breede en gevlochten armbanden. Maar hun grootste categorie is toch wel die van de woonaccessoires. Daarin vind je lampen, chocola, kussens, planten, schrijfbenodigdheden, waterflessen, keukenaccessoires, kaarsen, handdoeken, snijplanken, plaids, meubels en nog veel meer. Zelfs wijn en likeur is er in de webshop te vinden voor de mensen die daarvan houden. Maar voor een lekker kopje thee kun je ook bij ze terecht. Kijk eens rond op de website en zie of er iets voor je bijzit.


  Waarom is fairtrade belangrijk?

  Diensten van Fair en Eco

  De producten van Fair en Eco kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Fair en Eco zal de armband of plant gewoon bij je thuis komen bezorgen. Ook heeft Fair en Eco een klantenservice om je van dienst te zijn als je hulp nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fair en Eco

  Wij willen graag alles horen over jouw ervaring met Fair en Eco. Gingen de tassen en armbanden echt zo lang mee? Hoe mooi waren hun kussens en meubels? En wat valt er te zeggen over de klantenservice en bezorgservice van Fair en Eco? Schrijf je eigen Fair en Eco review en laat ons weten wat jouw mening over deze duurzame fairtrade winkel is.

  Fair en Eco | EcoKadobon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geen

  De winkelmand is met 3x het zelfde product gevuld krijg het niet voor elkaar om deze te legen tot 1x het product. Heb er genoeg van. Er word dus geen kado gekocht bij eco kado.

  Door: Melis27-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Fair en Eco | EcoKadobon

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fair en Eco | EcoKadobon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Fair en Eco | EcoKadobon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fair en Eco | EcoKadobon actief?

  Fair en Eco | EcoKadobon is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goede doelen, Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fair en Eco | EcoKadobon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.