Ziggo
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,2

U bent nu bij:

Totaal

8,2

Bestellen

8,8

Service

8

Prijs

8,2

Leveren

7,8
14 rating73 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

10-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Corinda

Ziggo - Veel meer zenders

Veel meer zenders dan bij andere systemen die je verkrijgt met een alles-in-één-pakket!
Veel meer waar voor je geld

Systeem is soms tikje langzaam, maar dat vind ik niet erg omdat je er zoveel voor terug krijgt!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: A. Kemper

Ziggo - Televisie systeem van Ziggo beter dan die van KPN en Telfort!

wat ik heel handig vind aan het televisie systeem van Ziggo is dat het opnemen veel secuurder gaat dan bij het televisie systeem van KPN en Telfort. Dat hadden we eerst.

Bij dat andere systeem neemt hij veel te veel eromheen ook op, dat is vast voor de zekerheid ofzo maar gewoon best onhandig want dan moet je heen en weer spoelen.

Nou bij het Ziggo systeem hoeft dat niet, want het past gewoon precies.

Gisteren had ik Winter's Bone opgenomen, want dat begon pas laat (00.00 ofzo!), en dat was heel goed gegaan. Het stond er precies op en de HD kwaliteit was ook top!

En ze hebben veel meer zenders dan Telfort en KPN ook volgens mij, zoals BBC First en Ziggo Sport.

Goed televisie systeem dus!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Karel

Ziggo - Formule 1

Fantastisch dat formule 1 weer terug is in nederland met olaf mol!! Toppakket zo!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van der Meij

Ziggo - Geen klachten, vooral Ziggo Sport is goed!

Geen klachten over Ziggo van onze kant!
Alles werkt zoals het moet en we zijn blij met Ziggo Sport, dat is beter dan al die andere Sportzenders!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
7,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Ferdinand de Glas

Ziggo - Verouderd systeem digitale televisie

Het systeem voor digitale televisie dat Ziggo levert, is hopeloos verouderd.
Als je drukt op het knopje 'gids' dan duurt het ongeveer een half uur (!!) voordat je die gids krijgt.
Bij andere systemen, bijvoorbeeld van Telfort, is dat gewoon direct in beeld.
Heel raar dat dit zo slecht is, het is namelijk ideaal voor tv kijken.
Ook al is de rest goed, voor mij is zoiets een reden om te kiezen voor een andere aanbieder.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hartog

Ziggo - Max Verstappen kijken op tv dankzij Ziggo Sport!!

Volgens mij kun je alleen maar naar de Formule 1 kijken als je bij Ziggo zit, want die zenden dat gewoon gratis uit voor eigen klanten. Wij hebben daardoor afgelopen zondag gezien hoe hij voor het eerst had gewonnen, supergaaf!!!
Als we niet Ziggo hadden gehad, was dat niet gelukt. Dus bedankt, Ziggo! Zo maak je tevreden klanten! Eerst had ik geen mening over Ziggo, het deed het gewoon maar verder niks, maar nu ga ik het echt aanraden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-11-2015
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    6
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Laura Vermeulen

Ziggo - Veel duurder

Sinds UPC Ziggo is geworden, is alles veel duurder

Ik begrijp niet dat dat zo maar mag, maar baal er behoorlijk van!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anton

Ziggo - Ziggo

Alles doet het

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mulder

Ziggo - Goede klantenservice

Overgestapt van KPN op Ziggo. Wat een verademing, deze klantenservice! Veel vriendelijker en ik hoefde ook niet zo lang te wachten.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: klant met andere ervaringen09-10-2015

Het is toch allemaal een pot nat, die klantenservices van telecombedrijven? Kan me niet voorstellen dat het zo veel scheelt. Je hebt gewoon geluk gehad. Of bederf ik daarmee de pret van je nieuwe provider?

08-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    4
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: van Vliet

Ziggo - Ziggo kan niet eens tegen veertienjarigen op?

BLijkt nu ineens dat ik geen internet had omdat een paar veertienjarigen ziggo hadden gehackt. Ik wil erop kunnen vertrouwen dat mijn provider daar tegen bestand is! Dat vertrouwen ben ik nu kwijt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-09-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Herman

Ziggo - Prima opzich

Beetje jammer dat ze laatst er een paar avonden uit lagen door die D-dos aanval (en ook dat ze zich daar niet tegen kunnen wapenen) voorderest is het best wel betrouwbaar. Niet de goedkoopste volgens mij, maarja zoveel keuze is er niet.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Ziggo

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Ziggo?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Ziggo

Ook besparen op je televisie abonnement? Er zijn verschillende aanbieders van telefoon, mobiel, televisie en internet. Daarom is het soms lastig om erachter te komen welke aanbieder het goedkoopste is. En daarnaast is de goedkoopste aanbieder niet altijd de beste aanbieder. Soms is het verstandiger om wat meer te betalen per maand zodat je wel bepaalde service kan verwachten. Daarnaast heeft iedereen andere eisen. De één wil liever de mogelijkheid tot online film kijken. Terwijl de andere interactieve HD tv weer belangrijk vind. Is dit allemaal wel mogelijk bij Ziggo? En wil je weten hoe een alles in 1 pakket bij anderen bevalt en of ze tevreden zijn over de verleende service? Lees dan hieronder de reviews over dit bedrijf. 

Over Ziggo
Ziggo is een aanbieder van verschillende diensten. Het bedrijf is ontstaan doordat verschillende bedrijven samen zijn gekomen. Eerst zijn @Home, Casema en Multikabel samen gekomen. Dit resulteerde tot de naam Zesko. Vervolgens is 2008 de naam veranderd in Ziggo. In 2014 is Ziggo gefuseerd met UPC. Ziggo biedt iedere klant een netwerk aan wat voor 97% uit glasvezel bestaat. Alleen het laatste stuk bestaat uit een coax-kabel. Ziggo heeft hierdoor het grootste glasvezelnetwerk van heel Nederland. 

Diensten 
De diensten van Ziggo zijn erg veelzijdig. Je kan kiezen uit verschillende pakketten. Deze pakketen zijn onder andere TV, TV en internet, alles in 1 of je stelt zelf het gewenste pakket samen. Daarnaast zijn er nog extra internet diensten te verkrijgen. Denk hierbij aan wifispots of online film kijken. Er kunnen extra zenders toegevoegd worden en je kan zelf bepalen hoe snel je internet moet zijn. Ziggo biedt zelfs de mogelijkheid tot het houden van een ‘driegesprek’. Je kan dan bellen met meerdere personen. 

De consumentenbond legt uit hoe je de ziggo horizon box installeerd (how to video)

Klachten 
Heb je klachten over Ziggo? Dan zijn er verschillende contact mogelijkheden. Op de website staan drie verschillende telefoonnummers die gebeld kunnen worden. Deze nummers zijn beschikbaar van 7.00 tot 23.00 uur. Het telefoonnummer voor Ziggo abonnees is geheel gratis. Evenals het telefoonnummer voor klanten van Ziggo Zakelijk. Daarnaast is er nog een telefoonnummer voor niet-leden. Dit is een 0900 nummer en valt onder een normaal tarief. Er is een apart telefoonnummer te vinden voor mensen die graag willen werken bij Ziggo en een nummer voor persvoorlichting. Zelfs het adres van het hoofdkantoor is op de pagina te vinden. Ziggo mail behoort ook tot de mogelijkheden. Als je klikt op het e-mail adres op de pagina wordt je eerst door gelinkt naar de ‘klantenservice pagina’. Hier vind je verschillende kopjes waar je vraag over kan gaan. De mogelijkheid bestaat dan om het probleem op te lossen zonder gebruik te maken van de e-mail. Er is zelfs een ‘storingschecker’ om te kijken of dat misschien de reden is van jouw Ziggo storing. Klachten kunnen ingevuld worden via een klachtenformulier. Afhankelijk van de klacht neemt Ziggo dan telefonisch of via de e-mail contact met je op.

Heb jij al ervaringen met Ziggo en wil je deze met ons delen? Laat dan je review achter! 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!