Overig

Overig

Dat wil natuurlijk niemand. En ook denkt u waarschijnlijk helemaal niet na over overlijden. Maar toch kan het gebeuren! En u wilt er waarschijnlijk niet aan, maar als u een huis koopt en hypotheek neemt, dan ontkomt u er niet aan. Dan is het handig als u weet waar u aan toe bent en dat leest u bi...

laat meer zien

Bedrijven

OHRA
31 reviews
6.2
Meeùs | AON IAK
11 reviews
5.7
Verzekeruzelf
14 reviews
6.5
HoyHoy
10 reviews
7.8
Delta lloyd
6 reviews
7.5
BNP paribas cardif
3 reviews
8.8
Witgeld.nl
6 reviews
7.1
Reaal verzekeringen
22 reviews
5.3
ANWB Wegenwacht
96 reviews
4.8
Arag
15 reviews
3.9
EasySwitch.nl
23 reviews
7.5
HEMA Verzekeringen
17 reviews
8.2
DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging
8 reviews
7.1
Das Rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring
15 reviews
4.3
Monuta
7 reviews
8.4
Independer
32 reviews
5.5
Besured
5 reviews
8.5
ExecutionOnlyHypotheek.com
5 reviews
7.7
BudgetUitvaartPolis
1 reviews
6.5
Happy Ouwer
1 reviews
7
Interpolis
4 reviews
8.8
ABN AMRO Verzekeringen
15 reviews
4.8
Allianz Global Assistance
4 reviews
3.6
Yarden
1 reviews
8
Ardanta
7 reviews
2.7
Zelf
2 reviews
9.3
nowGo
43 reviews
3.7
Centraal Beheer
10 reviews
3.6
Promovendum
8 reviews
5.5
Lancyr
2 reviews
3.3
FBTO
5 reviews
5.2
Zwitserleven
8 reviews
5.5
De Uitvaart Makelaar
0 reviews
10
Nationale Nederlanden Zorg
2 reviews
9.3
Nuvema
0 reviews
10
Aegon
15 reviews
4.3
InShared
4 reviews
9
Dierenverzekering.nl
17 reviews
3
De Amersfoortse Zorg (via zorgkiezer)
2 reviews
9.3
Lemonade
1 reviews
5
Deck
0 reviews
10
Yezzer
0 reviews
10
nowinsure.com
2 reviews
10
De Internationale
0 reviews
10
Kingpolis
0 reviews
10
Verzekeringen24
0 reviews
10
Fietszeker.nl
0 reviews
10

Overig

Ing, zilveren kruis, vgz of abn? Welke studentenverzekering is het beste? Welke komt het beste uit de test? En waarom een studentenverzekering? Maak u wegwijs in het doolhof van verzekeringen en lees eerst ervaringen van studenten die een beoordeling hebben gegeven aan hun verzekeraar. Als student heb je niet zoveel geld, dus het liefst de goedkoopste. Maarja, is de goedkoopste ook voldoende en degene die alles genoeg dekt? De kleine lettertjes ontmaskerd en de addertjes onder het gras uitgelegd. Zodat jij de beste en juiste keuze kunt maken voordat je gaat studeren. 

Schadeverzekeringen voor inzittenden - opzittenden en bestuurders. En wat is het verschil eigenlijk? Wij hebben voor u alle verzekeraars van deze verzekeringen op een rijtje gezet. Daarbij geven consumenten die u voorgingen hun mening over deze bedrijven, zodat u weet waar u wel en niet goede service en dekkingsgraad kunt verwachten tegen welke prijs. Is goedkoop duurkoop? Wat zijn de kleine lettertjes? Laat het u hier vertellen door ervaringen bij NederlandReview!

Lekker makkelijk! Alles in 1 keer verzekerd zodat u nooit meer het omkijken heeft. Veelal zegt men dat bij een alles-in-1 pakket u dan in ieder geval niet dubbel verzekerd bent. Maar betekent dit dan ook dat u uiteindelijk maandelijks minder betaald? Of is het allen de schijn die bedriegt? Lastig om dat echt uit de websites van de verzekeraars te halen. Is het verstandig om uw auto, caravan en boot bij dezelfde te verzekeren? Of kunt u uw opstalverzekering, inboedel en uitvaartvezekering beter apart afsluiten waardoor u goedkoper uit bent? Lastig om te zeggen van deze zogehete "verzamel verzekeringen". Daarom hebben wij alle verzekeraars met een alles in 1 pakket op een rijtje voor u gezet. Lees de ervaringen van consumenten die u voorgingen zodat u weet waar u allemaal voor gedekt bent!

Als het uiteindelijk zover komt, wilt u goed verzekerd zijn. Zodat uw naasten, uw familie, vrienden en geliefde niet met torenhoge schulden komt te zitten. Want overlijden is al erg genoeg. Dan wilt u niet ook nog eens met de sores eromheen te maken willen hebben, maar kunnen rouwen om hetgeen dat van belang is. Maar welke is het beste? Die van monuta of Dela? Wat is het verschil, kunt u ze vergelijken en kunt u het afkopen? Welke staat u het best bij in deze moeilijke tijden? Dat leest u, door middel van ervaringen van Nederlanders, bij NederlandReview!

Oeps! Koffie over de computer heen op werk? Of net iets te hard geslagen met de autodeur waardoor uw buurman nu een putje in zijn auto heeft? Geen paniek! Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn hiervoor. Maar kunt u het best naar interpolis, abn of ing? Wie verzekerd wat en wat kost dit allemaal? Bent u echt voor alles verzekerd of gingen verzekeraars toch moeilijk doen toen u aanklopte voor vergoeding bij een bepaald ongeluk(je)? Dat leest u hier bij NederlandReview. Bepaal aan de hand van meningen van consumenten waar u het beste kunt kopen en wees voorbereid zodat u weet waar u aan begint!

Achmea, interpolis of allemaal vergelijken via hoyhoy. Wat is het beste dat u kunt doen als u een rechtsbijstandsverzekering moet kiezen? Dat is niet altijd even makkelijk en website van aanbieders zijn vaak niet overzichtelijk en geven niet duidelijk aan wat u kunt verwachten als u het daadwerkelijk nodig heeft. Wordt u goed geholpen of is het wachten..wachten en wachten? Dat kun u lezen bij NederlandReview van ervaringsdeskundigen. Ofwel; consumenten die u voorgingen en reeds ervaring hebben met deze verzekeringen. Weest voorbereid en lees alle beoordelingen, wij hebben ze voor u hier op een rijtje gezet!