Fietszeker.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Fietszeker.nl

Ben je op zoek naar een goede fietsverzekering? Dan is het wellicht raadzaam om Fietszeker.nl eens te bezoeken. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit bedrijf. Alle reviews die je leest zijn objectief geschreven.


Wat is Fietszeker.nl?


Via Fietszeker.nl kun je fietsverzekeringen afsluiten. Hierdoor kan je zorgeloos fietsen. Via een druk op de knop kun je direct je fiets verzekeren. Het platform is bedacht door fietsers, voor fietsers. Naar eigen zeggen worden er fietsverzekeringen aangeboden tegen scherpe prijzen. Het betreft verzekeringen voor allerlei fietsen. Je kunt je laten verzekeren tegen fietsdiefstal en schade. Deze onderneming is in 2014 opgericht. Vanaf dat moment richten ze zich op mensen die zorgeloos willen fietsen met e-bike of andere fiets. Het netwerk van FietsZeker wordt steeds groter. Het doel is om klanten eerlijk, duidelijk en begrijpelijk van dienst te kunnen zijn.


Dekking fietspechhulp service


Er kunnen mankementen ontstaan terwijl je lekker aan het fietsen bent. Soms kun je dan niet verder. Het is dan wel zo prettig als er een oplossing geboden kan worden. Zo kun je kiezen voor de fietspechhulp service van Allianz Global Assistance. Met een telefoontje kan je zorgen dat ze je komen helpen. Waar in Nederland je ook bent. De specialist kan je vaak ter plekke helpen door een reparatie uit te voeren.


Verzekering stopzetten


Als je een aflopende fietsverzekering voor 3 jaar hebt afgesloten, zal deze vanzelf stoppen na deze periode. Deze stopt ook als je fiets is gejat en je daarvoor gecompenseerd bent. Als er te veel premie betaald is zal je dat niet terugkrijgen. Doorlopende fietsverzekeringen worden automatisch verlengd. Er geldt wel een minimale periode van een jaar. Na afloop van het eerste jaar kunnen verzekeringen opgezegd worden. Er geldt dan een opzegperiode van een maand. Bij fietsdiefstal is er de optie om een nieuwe verzekering af te sluiten. Neem voor meer informatie een kijkje op de verzekeringspagina.


Accu en sloten


De accu’s van elektrische fietsen zijn meeverzekerd als ze onder de verzekerde waarde zijn opgenomen. Een accu moet altijd op slot gezet worden met een accuslot. Je moet er alles aan doen om diefstal te voorkomen. Vandaar dat je het advies krijgt om je tweewieler met 2 sloten op slot te zetten. Het is verplicht om een vast ringslot te gebruiken. Aanvullend wordt een los fietsslot geadviseerd, welke ART is goedgekeurd. Deze sloten moeten minstens 2 sterren bevatten. Bij verzekerde waardes van boven de € 5.000,- is een tweede slot verplicht. Als bewijs moet dan een aankoop bon en 4 originele sleutels overlegd kunnen worden.


Aangifte en schade melden


Is je fiets gestolen? Dan moet je zo snel mogelijk aangifte doen. Het verzoek is om dit binnen 5 dagen te melden via politie.nl. De diefstal moet ook online worden gemeld via fietszeker.nl. Vervolgens wordt er hulp geboden om claims van diefstal accuraat en snel af te handelen. Nadat de diefstalclaim is goedgekeurd kan er bij een rijwielzaak een nieuwe fiets uitgezocht worden. Heeft jouw tweewieler schade? Dan moeten er een aantal stappen gezet worden. Zo moeten de herstelkosten van de fiets getaxeerd worden en moet de schade online gemeld worden.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Fietszeker.nl? Heb je hier al fietsverzekeringen afgesloten? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je te spreken over de verzekeringen? Zou je andere personen adviseren hun fiets of e-bike hier te verzekeren? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)