Yarden

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Yarden

Niemand wil tijdens het leven al nadenken over de dood. Je wilt je familie echter ook niet belasten met alle zaken die geregeld moeten worden omtrent jouw uitvaart. Het is daarom nooit te vroeg om na te denken over je uitvaart. Er komt namelijk veel kijken bij het regelen van een begrafenis of crematie. Misschien heb je nu nog geen idee wat er allemaal bij een uitvaart komt kijken. Yarden kan je dan helpen. Ze leggen je precies uit wat er allemaal moet gebeuren en geven je informatie over alle kosten. Wil jij eerst weten wat de ervaringen van anderen zijn met Yarden, dan kun je op NederlandReview hun recensies lezen. 


Over Yarden

Een bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en meer dan één miljoen klanten, dat is Yarden. De uitvaartorganisatie werd opgericht aan het begin van de 20ste eeuw en is uitgegroeid tot dé uitvaartorganisatie van Nederland. Ze helpen en ondersteunen hun klanten bij het organiseren en verzorgen van de uitvaart. Ze bieden hierbij informatie over de verschillende zaken die geregeld moeten worden en geven voorlichting om de bewustwording over leven en dood te bevorderen. Onderdeel hiervan is de uitvaartverzekering met een lage premie om klanten te helpen alle kosten betaalbaar te maken.  
Diensten Yarden

De hulp die wordt geboden door Yarden bestaat uit twee verschillende aspecten: Het gaat om het regelen van jouw eigen uitvaart en het verzekeren van alle kosten. Yarden weet uit ervaring dat een betekenisvol afscheid voor je dierbaren kan helpen bij het rouwproces. De uitvaartorgansatie wil klanten daarom inspiratie geven over de verschillende mogelijkheden en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Bij Yarden is over alles nagedacht. Ook bij de verzekering staan de wensen van de klant centraal. Op de website kun je eenvoudig je premie berekenen en alle informatie vinden over het afsluiten van een verzekering. Ze leggen je ook uit hoe je kunt overstappen op Yarden. 


Vragen, opmerkingen of klachten

Een belangrijk onderdeel van Yarden is de klantenservice. Ze willen klanten ondersteunen bij het regelen van de uitvaart en zijn daarom altijd bereikbaar. Je kunt op de website alle contactgegevens vinden van de uitvaartorganisatie. Je kunt gebruikmaken van de chat op de website, maar het is ook mogelijk om via WhatsApp contact op te nemen. Je kunt bellen op het algemene telefoonnummer voor vragen. Controleer altijd voor de zekerheid dat je niet belt op het nummer om een overlijden te melden. Verder heeft de klantenservice ook een e-mailadres of je kunt het uitgebreide contactformulier invullen. Klanten zijn op afspraak ook altijd welkom op het kantoor in Almere.


Schrijf een review over Yarden!

Heb jij je uitvaart geregeld met de hulp van Yarden? Of heb jij een uitvaartverzekering afgesloten vanwege de lage premie? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met Yarden. Is alle informatie altijd duidelijk? Word je goed begeleid door de medewerkers? Kun je Yarden altijd bereiken? Geef in jouw beoordeling antwoord op deze vragen. Raad jij anderen aan hun uitvaart te regelen bij Yarden?


Hebben ze een hoge premie? Kun je makkelijk overstappen? Op NederlandReview vind je reviews en beoordelingen over de uitvaartverzekering van Yarden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Fijn om geregeld te hebben

Ik vind het fijn om dit geregeld te hebben. Wij zijn pas 43, maar je weet het nooit, vooral ook voor de kinderen, om hen de last uit handen te nemen en alles netjes geregeld te hebben. De premie is ook niet al te hoog, zeker niet voor het veilige gevoel dat het toch geeft dit achter de rug te hebben

M

Marian

07-12-2017

1