Interpolis

8.5

Bestellen

9.5

Service

8.5

Prijs

8.5

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Interpolis

Wie 'Interpolis' zegt, laat dat vaak direct volgen door 'Glashelder'. Het bedrijf alsmede de slogan zijn goed ingeburgerd in de Nederlandse taal. Het is inderdaad slim om je te verzekeren tegen allerhande onvoorzienigheden, denk aan problemen op reis, diefstal, met uw dieren of andere ongemakken. Maar is het net zo slim om voor Interpolis te kiezen als verzekeraar? Hoe beoordelen hun klanten hun diensten, de prijzen, het contact, de klantenservice, het pakket, de voorwaarden en wat al niet meer? Lees hun ervaringen in de vorm van reviews om erachter te komen hoe sterk verzekeraar Interpolis daadwerkelijk is, en ook hoe 'glashelder'.


Over Interpolis

Interpolis is een dochter van Achmea en het bedrijf biedt zowel verzekeringen aan voor particulieren als voor zakelijke klanten. De geschiedenis van Interpolis gaat terug tot de negentiende eeuw. Net als bijvoorbeeld supermarkt Coop is samenwerking de bakermat. In de negentiende eeuw was er veel onvrede bij onder anderen boeren en tuinders en zij besloten steeds meer in te zetten op samenwerking. Allerlei coöperaties waren het resultaat: ondernemingen die samen inkochten, veilden en zo risico’s konden spreiden. Verzekeringsmaatschappijen kwamen op, vaak nog verzuild. In de jaren zestig fuseerden veel van dergelijke maatschappijen en coöperaties tot grotere ondernemingen. Interpolis is een van deze concerns, tot stand gekomen in 1969 toen vier waarborgmaatschappijen en een levensverzekeringsbedrijf fuseerden. In 1990 werd Interpolis onderdeel van de Rabobank en in 2005 fuseerde Interpolis met Achmea, samen met andere merken, waaronder Zilveren Kruis, FBTO en Centraal Beheer.


Aanbod van verzekeringen

Interpolis is in de verzekeringenwereld een grote speler; ze kunnen zo ongeveer alles wat je maar wilt, verzekeren. Van vervoersmiddelen als boten en auto's tot risico's als lijfrentes en hypotheken. Hieronder een overzicht, ingedeeld per categorie. Op de website van Interpolis is te bekijken wat elke verzekering precies inhoudt en wat onder de dekking valt. Interpolis doet overigens niet alleen aan verzekeren, maar ook aan preventie (bijvoorbeeld met de SlimOpWeg). Voorkomen is beter dan genezen, niet?


In de categorie Vervoer: Autoverzekering, Motorverzekering, Scooterverzekering, Caravanverzekering, Oldtimerverzekering, Camperverzekering, Bootverzekering, Aanhangwagenverzekering, Voertuighulp
In de categorie Zorg en Gezin: Zorgverzekering, Aanvullende zorgverzekering, Tandartsverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, Rechtsbijstandverzekering, Ongevallenverzekering, Overlijdensrisicoverzekering, Arbeidsongeschiktheidsverzekering
In de categorie Reizen: Doorlopende reisverzekering, Doorlopende annuleringsverzekering, Kortlopende reisverzekering, Kortlopende annuleringsverzekering, Caravanverzekering
In de categorie Toekomst: Direct Ingaande Lijfrente, Koopsommenverzekering, Overlijdensrisicoverzekering In de categorie Wonen: Woonhuisverzekering, Inboedelverzekering, BuitenDeDeur verzekering, Hypotheekbescherming


 


Contact en transparantie

Glashelder is niet alleen de slogan, maar ook een sterke peiler van de bedrijfsvoering, naar eigen zeggen is transparantie van de organisatie en de producten voor Interpolis zeer belangrijk. Dat blijkt onder meer uit de uitgebreide website van Interpolis, waar je veel informatie vindt over de vele producten die worden aangeboden en waar je ook letterlijk even kunt binnen kijken in het kantoor met een zogenaamde virtuele wandeling, inclusief het uitzicht vanaf de negentiende etage van hun pand aan het Tilburgse Tivolipark, een ontwerp van architect Abe Bonnema. Fun facts: dit totale complex beslaat ruim 55.000 vierkante meter, de top is 92 meter hoog en er werken hier ongeveer 3400 mensen.


Heb jij een of meerdere verzekeringen bij Interpolis?

Laat dan weten hoe jouw ervaringen met deze verzekeringsreus zijn! Zijn ze echt zo transparant en 'glashelder' als ze zeggen? Hoe bereikbaar zijn ze, keren ze snel uit en hoe volledig zijn de pakketten die ze aanbieden? Help anderen een goede keuze te maken om zich wel of niet te verzekeren bij Interpolis door jouw persoonlijke ervaringen achter te laten in een review!


Een van de bekendste verzekeraars van Nederland is Interpolis. Maar hoe goed zijn ze? Lees ervaringen en reviews van klanten van Interpolis online!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

ZorgCompact polis

Gekozen voor de ZorgCompact polis van Interpolis. Premie is 109 euro, iets meer dan vorig jaar maar wij zaten bij een andere en die was duurder. Interpolis hebben we ook voor de autoverzekering en het is toch wel handig om dingen samen te doen. Ze zijn ook niet de duurste dit jaar trouwens. nel afgesloten!

R

Rudy

31-12-2019

0

Snelle reisverzekering

Ik was mijn reisverzekering vergeten voor onze tweeweekse vakantie naar Spanje. Ik heb Interpolis gebeld (daar zijn we voor andere verzekeringen verzekerd) en het was met een kwartiertje helemaal geregeld. Heel goed geregeld, dekking was goed en ik vond het niet duur allemaal, dus tevreden met deze snelle reisverzekering.

A

Annelies Rijs

10-09-2017

0

snel afgehandeld

Zeer correct aan de telefoon en uitgebreide informatie. Wij hadden een kleine claim in te dienen en dat werd gelukkig vlot en snel afgehandeld.

K

K.Boter

29-08-2017

0

Meerdere verzekeringen

Ik heb meerdere verzekeringen lopen via Interpolis. De communicatie is inderdaad helder en duidelijk. De prijzen zijn voor zover ik weet normaal. Prima club. Wel ontzettend irritante reclames, die zap ik altijd direct weg!

B

B. Gerards

15-08-2017

0