Proteq Dier & Zorg

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Proteq Dier & Zorg

Ben jij op zoek naar een betrouwbare verzekering voor je hond of kat? Misschien is Proteq Dier & Zorg dan wel de verzekeraar voor jou! Hoe weet je of je moet kiezen voor een huisdierverzekering bij de verzekeraar? Heel simpel! Lees hier de reviews en beoordelingen van andere baasjes die al een verzekering hebben bij Proteq Dier & Zorg. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de verzekeraar, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten. Hebben ze namelijk de laagste premie? Word je altijd vergoed? En kun je makkelijk overstappen? Je ontdekt het allemaal op NederlandReview. Andere klanten hebben de reviews al voor je geschreven. Jij hoeft alleen nog te beslissen of Proteq Dier & Zorg voor jouw hond of kat de beste verzekeraar is.


Over Proteq Dier & Zorg

Als grootste aanbieder van ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten, brengt Proteq Dier & Zorg veel ervaring met zich mee. Ze zijn onderdeel van de bekende verzekeraar Reaal. Het team van Proteq Dier & Zorg begrijpt dat een verzekering voor je hond of kat heel anders is dan en verzekering voor je auto of motor. Ze willen je huisdier dan ook de beste dekking bieden bij eventuele ongevallen. Ze hebben zelf een passie voor dieren en willen andere baasjes graag helpen met het vinden van de perfecte huisdierverzekering.


 


De verzekeringen van Proteq Dier & Zorg

Je kunt bij de verzekeraar zowel een hondenverzekering als kattenverzekering afsluiten. Ze bieden voor zowel je hond als kat echter twee verschillende verzekering. Beide verzekeringen bieden volgens de verzekeraar de beste kwaliteit, maar er zijn toch een aantal verschillen. Je kunt kiezen uit de Bewust of Comfort verzekering. 


De Bewust verzekering is de basisverzekering die je voor je hond of kat kunt afsluiten. Hierbij krijg je een maximale vergoeding van 5.000,- verspreid over 12 maanden. Verder heeft de verzekering een looptijd van 1 jaar en kies je zelf je eigen risico van 100, 150 of 200 euro. Aandoeningen voor de heupen en ellebogen worden altijd vergoed. 


De Comfort verzekering heeft dezelfde vergoeding en looptijd, maar heeft een eigen risico van 0,- en biedt een optionele aanvullende dekking en een optionele dekking voor vaccinatie en crematie.


Vragen of klachten?

Voor alle klanten die vragen hebben over de verzekeringen of die een klacht willen melden, heeft Proteq Dier & Zorg een klantenservice. Je kunt bij de klantenservice voor vragen eerst door de veelgestelde vragen zoeken om te kijken of je daar je antwoord kunt vinden, maar anders is het mogelijk het contactformulier in te vullen. Ook voor klachten is het contactformulier beschikbaar, maar je kunt ook altijd gebruikmaken van het telefoonnummer of een brief sturen naar het postadres.


Schrijf een review over Proteq Dier & Zorg!

Heb jij een verzekering voor je hond of kat afgesloten bij de verzekeraar? Schrijf dan een review en vertel andere baasjes of je bij Proteq Dier & Zorg goed verzekerd bent. Wat vind je van de premie? Kun je eenvoudig opzeggen? Worden vergoedingen snel uitbetaald? Geef jouw beoordeling en vertel of jij anderen aanraadt een huisdierverzekering af te sluiten bij Proteq Dier & Zorg.


Wat vinden klanten van de huisdierverzekering van Proteq Dier & Zorg? Hebben ze een lage premie? Lees hier reviews en beoordelingen van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)