Reaal verzekeringen
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6,4

Totaal

6,4

Bestellen

7

Service

6,4

Prijs

6

Leveren

6
11 rating60 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

11-10-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: S TP

Reaal verzekeringen - slecht telefonisch geholpen na invullen webformulier

In februari op de website van Reaal een adreswijziging ingevuld. Mijn vader heeft ooit voor zijn kinderen een uitvaartverzekering afgesloten en wij mogen nu ook de polissen hiervoor thuis krijgen.
Op de website dus het formulier ingevuld en duidelijk aangegeven wie er gaat verhuizen met naam en geboortedatum. Dit 3x gedaan ook voor mijn zussen. Inmiddels kregen wij vanuit reaal de post voor iedereen op mijn huisadres. Hierover al 2x gemaild maar nooit goede reacties.

Zojuist gebeld en ik had het zelf helemaal fout gedaan. Het blijkt dat het webformulier niet correct is en dat zij de wijzigingen dus niet hadden moeten doorvoeren. Op het webformulier staat nergens een verschil tussen verzekerde en verzekeringsnemer. En ja.. hoe dat 3x fout ingevoerd kan worden door Reaal? Dat kan niemand mij vertellen. Ik kan het niet herstellen echter. Dat moet mijn vader zelf doen??? Eh... Zelf iets verkeerd doen als Reaal en dan het niet kunnen herstellen??? Oplossing is nu dat we het per post moeten gaan doen, dan kunnen we de verzekeringsnemer aanpassen. Was wel fijn geweest als we dat antwoord hadden gekregen n.a.v. ons ingevulde webformulier van 20 februari. Kortom zo spoedig mogelijk afhandelen zit er bij deze maatschappij niet in. Webformulier aanpassen ook niet. Dat is duidelijk genoeg vinden zij zelf aan de telefoon.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


03-10-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Dirk

Reaal verzekeringen - Slechte ervaring

Bij afkoop kreeg keurig bericht maar na de eerste twee weken geen geld. Gebeld maar er was toch een form.niet. Weer twee weken later nog steeds geen geld. We maken er spoed van . Kreeg zelfde mail als in begin dus wederom gebeld ja we gaan er spoed van maken dus reken niet op snel afhandelen als reaal moet betalen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Frank Deurzen

Reaal verzekeringen - zeer slecht.

Typisch geval roltrap omhoog houten oude trap naar beneden. Aanmelding allemaal leuk en aardig. Bij declaratie, onnodig brutaal alles doen om het je zo moeilijk mogelijk te maken. Telefoon tijden (opgeteld) uren / waarvan alleen wachten. telefoon drie keer afgebroken. Klachten kunnen alleen schriftelijk er per onderwerp. zeer slecht. Uiteindelijk declaratie laten zitten en opgezegd wat al een heel traject was.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: B. Oosterbeek

Reaal verzekeringen - Reisverzekering snel geregeld

in een paar klikken waren we verzekerd voor ons weekje Spanje
ideaal, ik weet nog dat het vroeger een enorme klus was om een reisverzekering af te sluiten.
Nou, hier niet!

Dekking lijkt ook prima en de prijs best laag dus ik ben tevreden hier!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jaap de Winter

Reaal verzekeringen - Zeer tevreden met onze verzekeringen bij Reaal.

Zeer tevreden met onze verzekeringen bij Reaal.

Behulpzaam aan de telefoon met vragen (en die hebben we nogal eens) en duidelijke manier van indienen en snel uitkeren.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-04-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: M. Boeree

Reaal verzekeringen - Wat duurt alles hier lang.

Levensverzekering bij reaal stopzetten.
Erg vriendelijke mensen aan de telefoon,maar als alle benodigde stukken binnen zijn,is de uitbetaling na 4 weken nog steeds geregeld.
Ik ben nu al 7 weken bezig.
Echt slecht!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: rebel01-09-2017

precies de zelfde ervaringen betreffende stopzetting polis en depot. vriendelijke mensen, telkens weer brieven waarin het hun spijt, dat ze de reactietermijnen niet halen en de nieuwe datum wordt weer verlend.

15-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: A. Kramers

Reaal verzekeringen - Beste voorwaarden ongevallenverzekering

SNS Reaal had gewoon de beste voorwaarden voor mijn nieuwe ongevallenverzekering. Heb me goed laten adviseren en ik kwam hier uit. Premie valt ook zeker mee. Afsluiten was snel gebeurd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: P.H. Karels

Reaal verzekeringen - No-nonsense verzekering.

No-nonsense verzekering.

Dekking is goed, afsluiten ging snel, communcatie verloopt correct en ik voel me goed gedekt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Frank

Reaal verzekeringen - beste deal + beste voorwaarden op dat moment

Onze hypotheek loopt via SNS Reaal. Heb het via een tussenpartij afgesloten, dus weinig direct contact met SNS Reaal gehad om daar veel over te kunnen zeggen. Ze hadden de beste deal voor ons op dat moment (we kochten ons huis 4 maanden geleden) en de beste voorwaarden, daarom kozen we voor deze partij.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hendriks

Reaal verzekeringen - Motorverzekering afgesloten

Motorverzekering afgesloten bij SNS. Ging vlot en niet zo duur.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Happy Ouwer

    Happy Ouwer

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen
  • Europeesche Verzekeringen

    Europeesche Verzekeringen

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,8Lees ervaringen
  • Independer

    Independer

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Reaal verzekeringen

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Reaal verzekeringen?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Reaal verzekeringen

Wat vinden anderen van Reaal verzekeringen? Het is goed om te ontdekken wat anderen van een bedrijf vinden, voordat jij er een dienst of product gaat afnemen. Je krijgt een goed beeld door de beoordelingen te lezen. Op NederlandReview verzamelen we reviews, ervaringen en beoordelingen over bedrijven. Als jij een oordeel over Reaal verzekeringen hebt dan is het goed om deze met ons te delen op NederlandReview. 
Reaal verzekeringen is een verzekeraar welke al vele jaren actief is op de Nederlandse markt. Reaal regelt het allemaal! Is de slogan waar ze zeer bekend mee zijn geworden in Nederland. 

Over Reaal verzekeringen
Een verzekering sluit je niet iedere dag af. Als je besluit om er dan een af te sluiten dan is het belangrijk om een goede te kiezen. Klanten kunnen op basis van hun financiële situatie een goede keuze maken. Het is belangrijk om de juiste verzekeringen te kiezen welke bij je persoonlijke situatie past.  
Reaal verzekeringen is ontstaan als een sociaal vangnet voor de werkende klasse. Het is dus altijd een verzekeraar geweest welke midden in de maatschappij heeft gestaan. De klanten stonden altijd bovenaan. Helaas zijn de idealen door de jaren heen wat verwaterd. Een eeuw later zijn ze gelukkig weer terug gegaan naar de basis. Een eeuw aan ervaring leert hun dus dat centraal staan in de maatschappij veel belangrijker is.  
Natuurlijk is de maatschappij de laatste jaren ook sterk veranderd. De overheid trekt zich steeds meer terug en mensen moeten steeds meer zorgen voor hun eigen toekomst en zekerheden. Hier kan Reaal verzekeringen dus een belangrijke rol bij gaan spelen. 

Wat is SNS reaal? Ze leggen het even uit in dit filmpje! (kent u hem nog?)


De diensten van Reaal verzekeringen
Reaal verzekeringen biedt een groot aantal verzekeringen aan. Hieronder hebben we de belangrijkste groepen en verzekering voor je opgesomd. Dit zijn de belangrijkste verzekeringen van Reaal verzekeringen:

-    Huis
o    Inboedelverzekering 
o    Woonhuisverzekering 
o    Woonpakket 

-    Recht
o    Aansprakelijkheid 
o    Rechtsbijstand 
o    Verkeersrechtbijstand 

-    Nabestaanden
o    Overlijdensrisico 
o    Uitvaart 

-    Lijfrente
o    Lijfrente komt vrij 
o    Lijfrente opbouwen 

-    Vervoer
o    Autoverzekering 
o    Oldtimerverzekering 
o    Motorverzekering 
o    Bromfietsverzekering 

-    Reis
o    Doorlopende reisverzekering 
o    Caravanverzekering 

-    Persoonlijk
o    Arbeidsongeschiktheid 
o    Ongevallen 

-    Beleggen
o    Vermogensverzekering 

Klachten of tips over Reaal verzekeringen
Ook bij Reaal verzekeringen kan het natuurlijk gebeuren, dat er iets niet zo loopt zoals je het graag zou zien. Het is dan belangrijk om kenbaar te maken dat je ontevreden bent over iets. Je kunt een klacht indienen of gewoon contact opnemen met Reaal verzekeringen. Op die manier is het mogelijk om het probleem op te lossen. Er is geen speciale pagina om complimenten of klachten in te dienen. De contactpagina toont echter duidelijk aan hoe je contact kunt opnemen met hun.  

Wat vind jij van Reaal verzekeringen?
Heb jij een ervaring en oordeel over Reaal verzekeringen welke je graag wilt delen? Maak dan gebruik van de mogelijk van NederlandReview om je beoordeling over Reaal verzekeringen achter te laten. Je helpt er anderen mee om een goed beeld van Reaal verzekeringen te krijgen. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!