NederlandReview

    Ervaringen Reaal verzekeringen

    Wat vinden anderen van Reaal verzekeringen? Het is goed om te ontdekken wat anderen van een bedrijf vinden, voordat jij er een dienst of product gaat afnemen. Je krijgt een goed beeld door de beoordelingen te lezen. Op NederlandReview verzamelen we reviews, ervaringen en beoordelingen over bedrijven. Als jij een oordeel over Reaal verzekeringen hebt dan is het goed om deze met ons te delen op NederlandReview. 
    Reaal verzekeringen is een verzekeraar welke al vele jaren actief is op de Nederlandse markt. Reaal regelt het allemaal! Is de slogan waar ze zeer bekend mee zijn geworden in Nederland. 

    Over Reaal verzekeringen
    Een verzekering sluit je niet iedere dag af. Als je besluit om er dan een af te sluiten dan is het belangrijk om een goede te kiezen. Klanten kunnen op basis van hun financiële situatie een goede keuze maken. Het is belangrijk om de juiste verzekeringen te kiezen welke bij je persoonlijke situatie past.  
    Reaal verzekeringen is ontstaan als een sociaal vangnet voor de werkende klasse. Het is dus altijd een verzekeraar geweest welke midden in de maatschappij heeft gestaan. De klanten stonden altijd bovenaan. Helaas zijn de idealen door de jaren heen wat verwaterd. Een eeuw later zijn ze gelukkig weer terug gegaan naar de basis. Een eeuw aan ervaring leert hun dus dat centraal staan in de maatschappij veel belangrijker is.  
    Natuurlijk is de maatschappij de laatste jaren ook sterk veranderd. De overheid trekt zich steeds meer terug en mensen moeten steeds meer zorgen voor hun eigen toekomst en zekerheden. Hier kan Reaal verzekeringen dus een belangrijke rol bij gaan spelen. 

    Wat is SNS reaal? Ze leggen het even uit in dit filmpje! (kent u hem nog?)


    De diensten van Reaal verzekeringen
    Reaal verzekeringen biedt een groot aantal verzekeringen aan. Hieronder hebben we de belangrijkste groepen en verzekering voor je opgesomd. Dit zijn de belangrijkste verzekeringen van Reaal verzekeringen:

    -    Huis
    o    Inboedelverzekering 
    o    Woonhuisverzekering 
    o    Woonpakket 

    -    Recht
    o    Aansprakelijkheid 
    o    Rechtsbijstand 
    o    Verkeersrechtbijstand 

    -    Nabestaanden
    o    Overlijdensrisico 
    o    Uitvaart 

    -    Lijfrente
    o    Lijfrente komt vrij 
    o    Lijfrente opbouwen 

    -    Vervoer
    o    Autoverzekering 
    o    Oldtimerverzekering 
    o    Motorverzekering 
    o    Bromfietsverzekering 

    -    Reis
    o    Doorlopende reisverzekering 
    o    Caravanverzekering 

    -    Persoonlijk
    o    Arbeidsongeschiktheid 
    o    Ongevallen 

    -    Beleggen
    o    Vermogensverzekering 

    Klachten of tips over Reaal verzekeringen
    Ook bij Reaal verzekeringen kan het natuurlijk gebeuren, dat er iets niet zo loopt zoals je het graag zou zien. Het is dan belangrijk om kenbaar te maken dat je ontevreden bent over iets. Je kunt een klacht indienen of gewoon contact opnemen met Reaal verzekeringen. Op die manier is het mogelijk om het probleem op te lossen. Er is geen speciale pagina om complimenten of klachten in te dienen. De contactpagina toont echter duidelijk aan hoe je contact kunt opnemen met hun.  

    Wat vind jij van Reaal verzekeringen?
    Heb jij een ervaring en oordeel over Reaal verzekeringen welke je graag wilt delen? Maak dan gebruik van de mogelijk van NederlandReview om je beoordeling over Reaal verzekeringen achter te laten. Je helpt er anderen mee om een goed beeld van Reaal verzekeringen te krijgen. 

    Hypotheek of levensverzekering? Hoe goed is reaal en hoe blij zijn consumenten met de klantenservice? Lees ervaringen op NederlandReview!

    Reaal verzekeringen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    6,8
    64% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,2

    Service

    6,8

    Prijs

    6,6

    Leveren

    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Slechte bedrijf !!

    Mickey08-10-2018

    Behandelen de slachtoffers heel slecht, tot niet !

    Een slechter bedrijf dan dit bestaat niet GEEN WOORDEN VOOR REAAL.
    Zou hun eerder FEAAK noemen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    declaratie snel afgehandeld

    l. van boheme21-04-2018

    goedkope verzekering op zich
    declaratie was redelijk snel afgehandeld
    prima geregeld had ik niet verwacht maar was wel zo

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Kortlopende reisverzekering

    F. Bakker18-04-2018

    Kortlopende reisverzekering via Reaal laten lopen.
    Prima dekking, lage prijs. Na de twee weken vakantie gewoon weer gestopt, ging makkelijk. Niet nodig gehad, wel goed om gedekt te zijn geweest.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    doorlopende reisverzekering

    Marieke30-10-2017

    Voor een doorlopende reisverzekering na prijzen vergelijken op websites gekozen voor Reaal.
    Was snel afgesloten en de prijs is voordelig met een nette dekking, dus ik ben tevreden.
    Gelukkig verder nog geen gebruik van hoeven maken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    slecht telefonisch geholpen na invullen webformulier

    S TP11-10-2017

    In februari op de website van Reaal een adreswijziging ingevuld. Mijn vader heeft ooit voor zijn kinderen een uitvaartverzekering afgesloten en wij mogen nu ook de polissen hiervoor thuis krijgen.
    Op de website dus het formulier ingevuld en duidelijk aangegeven wie er gaat verhuizen met naam en geboortedatum. Dit 3x gedaan ook voor mijn zussen. Inmiddels kregen wij vanuit reaal de post voor iedereen op mijn huisadres. Hierover al 2x gemaild maar nooit goede reacties.

    Zojuist gebeld en ik had het zelf helemaal fout gedaan. Het blijkt dat het webformulier niet correct is en dat zij de wijzigingen dus niet hadden moeten doorvoeren. Op het webformulier staat nergens een verschil tussen verzekerde en verzekeringsnemer. En ja.. hoe dat 3x fout ingevoerd kan worden door Reaal? Dat kan niemand mij vertellen. Ik kan het niet herstellen echter. Dat moet mijn vader zelf doen??? Eh... Zelf iets verkeerd doen als Reaal en dan het niet kunnen herstellen??? Oplossing is nu dat we het per post moeten gaan doen, dan kunnen we de verzekeringsnemer aanpassen. Was wel fijn geweest als we dat antwoord hadden gekregen n.a.v. ons ingevulde webformulier van 20 februari. Kortom zo spoedig mogelijk afhandelen zit er bij deze maatschappij niet in. Webformulier aanpassen ook niet. Dat is duidelijk genoeg vinden zij zelf aan de telefoon.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slechte ervaring

    Dirk03-10-2017

    Bij afkoop kreeg keurig bericht maar na de eerste twee weken geen geld. Gebeld maar er was toch een form.niet. Weer twee weken later nog steeds geen geld. We maken er spoed van . Kreeg zelfde mail als in begin dus wederom gebeld ja we gaan er spoed van maken dus reken niet op snel afhandelen als reaal moet betalen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    zeer slecht.

    Frank Deurzen15-07-2017

    Typisch geval roltrap omhoog houten oude trap naar beneden. Aanmelding allemaal leuk en aardig. Bij declaratie, onnodig brutaal alles doen om het je zo moeilijk mogelijk te maken. Telefoon tijden (opgeteld) uren / waarvan alleen wachten. telefoon drie keer afgebroken. Klachten kunnen alleen schriftelijk er per onderwerp. zeer slecht. Uiteindelijk declaratie laten zitten en opgezegd wat al een heel traject was.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Reisverzekering snel geregeld

    B. Oosterbeek22-06-2017

    in een paar klikken waren we verzekerd voor ons weekje Spanje
    ideaal, ik weet nog dat het vroeger een enorme klus was om een reisverzekering af te sluiten.
    Nou, hier niet!

    Dekking lijkt ook prima en de prijs best laag dus ik ben tevreden hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Zeer tevreden met onze verzekeringen bij Reaal.

    Jaap de Winter20-06-2017

    Zeer tevreden met onze verzekeringen bij Reaal.

    Behulpzaam aan de telefoon met vragen (en die hebben we nogal eens) en duidelijke manier van indienen en snel uitkeren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Wat duurt alles hier lang.

    M. Boeree19-04-2017

    Levensverzekering bij reaal stopzetten.
    Erg vriendelijke mensen aan de telefoon,maar als alle benodigde stukken binnen zijn,is de uitbetaling na 4 weken nog steeds geregeld.
    Ik ben nu al 7 weken bezig.
    Echt slecht!!!

    rebel01-09-2017

    precies de zelfde ervaringen betreffende stopzetting polis en depot. vriendelijke mensen, telkens weer brieven waarin het hun spijt, dat ze de reactietermijnen niet halen en de nieuwe datum wordt weer verlend.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Beste voorwaarden ongevallenverzekering

    A. Kramers15-02-2017

    SNS Reaal had gewoon de beste voorwaarden voor mijn nieuwe ongevallenverzekering. Heb me goed laten adviseren en ik kwam hier uit. Premie valt ook zeker mee. Afsluiten was snel gebeurd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    No-nonsense verzekering.

    P.H. Karels10-09-2016

    No-nonsense verzekering.

    Dekking is goed, afsluiten ging snel, communcatie verloopt correct en ik voel me goed gedekt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    beste deal + beste voorwaarden op dat moment

    Frank17-10-2015

    Onze hypotheek loopt via SNS Reaal. Heb het via een tussenpartij afgesloten, dus weinig direct contact met SNS Reaal gehad om daar veel over te kunnen zeggen. Ze hadden de beste deal voor ons op dat moment (we kochten ons huis 4 maanden geleden) en de beste voorwaarden, daarom kozen we voor deze partij.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Motorverzekering afgesloten

    Hendriks14-10-2015

    Motorverzekering afgesloten bij SNS. Ging vlot en niet zo duur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Reaal verzekeringen

    Uw beoordeling