NederlandReview

    Ervaringen Coop

    Coop hoort misschien niet bij het rijtje meest bekende supermarkten in Nederland zoals Albert Heijn, Aldi of Jumbo, maar als het aan de keten ligt, komt daar natuurlijk gauw verandering in! De afgelopen jaren is het bedrijf aan een stille opmars bezig, maar waar staat deze supermarkt eigenlijk voor? Wat onderscheidt Coop van andere supermarkten? Lees reviews en ervaringen van mensen die al klant zijn bij deze supermarkt!

    Over Coop

    Coop werd al opgericht in 1891 en is daarmee ongeveer even oud als Albert Heijn. In de negentiende eeuw waren de onlusten onder fabrieksarbeiders overal ter wereld steeds meer toegenomen wat betreft lage lonen, hoge prijzen en slechte kwaliteit van levensmiddelen. Een van de vele initiatieven in dat kader was de oprichting van een winkeltje, waar levensmiddelen werden verkocht aan leden tegen redelijke prijzen: de Coöperatieve Verbruiksvereniging Werkmansbelang, opgericht op 30 juni 1891 in Arnhem. Later veranderde het bedrijf en ook de naam naar Co-op ’82 U.A. en in 1999 naar Coop Nederland U.A. om in 2001 te fuseren met groothandelscoöperatie Codis en dientengevolge CoopCodis te gaan heten. In 2010 werd het weer Coop Nederland U.A. Trots op hun lange geschiedenis werd het 125-jarig jubileum groots gevierd met een Coop in Concert in het Arnhemse Gelredome. Inmiddels is Coop weer groeiende; in 2015 opende de keten de 250e supermarktwinkel.


    Reclame-boodschap van Coop. 'Wij zijn niet uit op eigen voordeel, maar vooral op dat van jou', is dat waar?

    Samenwerking en concurrentie

    Zoals de naam al suggereert (coop staat natuurlijk voor ‘co-operatie’ - oftewel: samenwerking), is samenwerking nog altijd één van de peilers van het bedrijf. Zo maken ze dankbaar gebruik van klantenpanels en zijn er geldinzamelacties voor goede doelen of lokale verenigingen. Huismerken g’woon en budgetmerk Ok€ moeten ervoor zorgen dat klanten goedkoop uit zijn, of ‘goedcoop’ zoals Coop het zelf noemt.

    Uit marktonderzoek van Nielsen, onder andere gepubliceerd in het NRC, wordt aan Coop een marktaandeel van 3,1% toegekend in 2016 ten opzichte van andere supermarktketens. Albert Heijn neemt hierin nog altijd het voortouw met 35,2%, gevolgd door Jumbo met 18,4%. Coop valt samen met onder meer de Spar, Plus, Dirk, Dekamarkt, Deen, Hoogvliet, Vomar, Nettorama, Sligro en Boni onder inkooporganisatie Superunie, dat goed is voor een marktaandeel van 29,1%. Daarnaast heeft Coop een aantal keer samengewerkt met Jumbo, onder andere bij (potentiële) overnames. Zo werd een aantal winkels van Super de Boer, overgenomen door Jumbo, doorverkocht aan Coop.

    Online boodschappen

    Je kunt tegenwoordig ook online bestellen bij Coop, net als bij veel andere supermarkten tegenwoordig. Via de website selecteer je dan jouw Coop winkel, vult een virtueel boodschappenmandje met producten en kiest vervolgens voor bezorging in een filiaal van Coop of voor bezorging aan huis. Ze zeggen: voor 11 uur besteld is een eerstvolgend bezorg- op ophaalmoment de volgende dag. Vooraf niet heel duidelijk wanneer dat dan precies is, maar wellicht is dat variabel en afhankelijk van de besetlling en locatie. Na je bestelling worden de boodschappen op het afgesproken moment geleverd of klaargezet in de Coop-winkel van jouw keuze. Je kunt betalen per mobiele pin bij bezorgen of gewoon in de winkel als je voor ophalen hebt gekozen.

    Heb jij wel eens iets besteld bij Coop?

    Of ben je gewoon klant bij een van hun supermarkten? Deel je ervaringen en laat een review achter op NederlandReview! Wij zijn benieuwd hoe jij de service, levering, klantvriendelijkheid, prijzen en bestelgemak beoordeelt!

    Lees hier de ervaringen van klanten van Coop! Hoe beoordelen zij online bestellen? Zijn de prijzen echt laag? Lees en schrijf reviews!

    Coop
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

    4
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Dagelijkse boodschappen

    Wat een slecht gemanaged geheel.
    Zou de coop Breugel willen nomineren tot de slechtste van de omgeving zeker.
    Wellicht van Nederland. Wat een drama mbt managers als je ze zo mag noemen.
    Laten goed personeel compleet in de steek.
    Wat een ongelooflijk slechte managers nemen ze daar aan.
    Weer naar plus supermarkt omdat ze daar wel de zaken voor elkaar hebben.

    Door: Borstlap 25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Boodschappentas online bestellen

    Ik heb vorige week voor het eerst gebruik gemaakt van het laten klaarzetten van de boodschappentas in de winkel en dat je dan online bestelt. Voor het gemak en om eens te proberen. Het werkt goed! Wel een beetje raar ofzo om niet de winkel in te gaan en zelf uit te kiezen, maar dat iemand anders dat al voor je gedaan heeft.

    Vooral handig als je haast hebt. Ik doe vaak boodschappen direct door uit mijn werk en dan kan het best druk zijn in de winkel.
    Ik ga het zeker eens gebruiken voor als ik uit mijn werk kom en eigenlijk snel door naar huis. Even die boodschappentas oppikken en door, handig!

    Door: Mariëlle Beverkamp24-08-2017
    lotte de wagt29-06-2020

    Er zat een blauw stuk plastic in mijn koek!!! 2 cm lang en 1 cm breed! Hele slechte ervaring!?

    B.Parr10-07-2020

    Kreeg bij coop op de Lindelaan te Amstelveen te horen dat ik een boodschappenmandje moest gebruiken wat mij verbaasde omdat deze zo intens goor zijn dat ik daar geen zin in had net als mijn voorganger,deze coop is trouwens volgens mij een afval bak van de coop op de van der Hooplaan,alles is oud en tegen de verkoop datum aan,meisjes bij de kassa zijn zeer vriendelijk maar het oudere personeel heeft er duidelijk geen zin in.Maak eerst maar eens de boel schoon en laat dat corona geriedel op het bandje in deze vieze tent voorlopig maar achterwege,mij hier niet meer gezien.

    arts07-10-2020

    Omdat ik bij de Coop Cuijk goede ervaringen had, heb ik voor het eerst online boodschappen besteld. Deze zouden 1 dag voor de verjaardag geleverd worden. Omdat de bezorging wat later werd, werd ik hierover netjes gebeld door Coop Cuijk. Helaas werd er helemaal niets bezorgd die avond. De volgende dag gebeld naar de online coop. Er werd mij verteld dat de chauffeur het niet kon vinden en dat er niets meer nageleverd werd en dat ik alles maar weer opnieuw moest bestellen. Voor mij geen Coop meer.

    Jan Neijts 19-11-2020

    Zeer slechte supermarkt en nog duur ook ik kom er niet meer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Dagelijkse boodschappen

    Ben vandaag nogal geschrokken van de prijsverhoging van de potjes G'woon pastasaus: vorige week nog € 1,86 per potje en nu ineens
    € 2,25 dus gewoon even een verhoging van € 0,41! Lekker hoor, als je al weinig te besteden hebt en ieder dubbeltje om moet draaien!
    Ik ben vaste klant van de Coop (er zijn in mijn dorp helaas maar twee supermarkten waar je uit kunt kiezen en daarvan is de Coop verreweg de beste) maar als dit zo doorgaat zie ik me toch gedwongen elders mijn boodschappen te gaan doen! Echt niet normaal dit!

    Door: H.M. Lubach22-07-2019
    Marianne den Ouden 19-03-2020

    Fijne supermarkt, weinig hulp voor ouderen in invaliden helaas. Houden hun voorraad niet bij t.a.v. de corona crisis. Toiletpapier op, koffie op, handzeep op. Doe daar svp iets aan!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Coop is mijn favoriete supermarkt

    De Coop is mijn favoriete supermarkt, eentje waarvoor ik met genoegen een stukkie om fiets vanuit mijn werk. De Dirk zit dichterbij huis, maar vind ik nou eenmaal minder prettig winkelen, ook al zijn ze misschien wel wat goedkoper.

    Vooral het personeel is bij Coop gewoon een stuk vriendelijker dan bij veel andere supermarkten. Ook vind ik het assortiment gewoon beter. Ze hebben er veel en het eigen huismerk is altijd goed.

    Door: Marianne Zevenaar07-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    prettige vriendelijke supermarkt

    Prettige vriendelijke supermarkt
    Ik kwam soms in de winkel, maar bestel nu vooral online
    Heb wel eens mijn tas laten klaarzetten, want ik vind bezorgen niet zo handig. Maar soms ook laten bezorgen.
    Erg handig voor als je weinig tijd hebt of zoals ik gewoon geen zin om uitgebreid boodschappen te moeten doen.
    Bestellingen kloppen tot nu toe altijd prima en keurig op tijd met goede producten. tevreden klant hier!

    Door: Karen Witte09-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Niks gekocht

    Coop Oostvoorne, Bij binnenkomst werd ik niet opgemerkt, De bedrijfsleider had het weer eens druk om zijn personeel af te branden midden in de winkel .Dit is niet de eerste keer dat het gebeurd. Nu was ik er zo klaar mee dat ik de winkel heb verlaten zonder mijn weekboodschappen.Doe al zeker 30 jaar hier boodschappen. Eerst bij Edah later Emte nu Coop maar helaas vanaf nu niet meer Voor mij geen Coop Oostvoorne meer.

    Door: Andrea 25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zoveel

    Wat een drama bij 't management van deze winkel. Het leek wat beter te gaan maar helaas.
    Nieuw pc systeem. Niemand die 't begrijpt. Geen management.
    Vaak nog steeds borrelshop gesloten omdat er geen manager is, vooral op zondag.
    Al die meiden en jongens doen hun best. No support.
    Kom om coop dat kan veel beter!

    Door: Borstlap 24-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Aardbeien/aanbieding deze week

    Over het algemeen best tevreden over Coop. Wat mij betreft is de aanbieding van deze week vwb aardbeien een uitglijder. Zelden zulke flauwe, dus niet- zoete en waterige aardbeien gehad. Beter geen aanbieding dan een van deze zeer matige kwaliteit. Land van herkomst nb Nederland! In het verleden kwam deze "kwaliteit"doorgaans uit Spanje.

    Door: Eddy Beijer03-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    fijne supermarkt goed fruit

    ze zijn iets duurder dan de dirk volgens mij maar ik kom er veel liever omdat ze er vriendelijk zijn en het fruit is een stuk mooier en beter!

    groetjes gerdie

    Door: gerdie15-08-2017
    van Veen15-08-2017

    Onvriendelijk personeel,aanbiedingen zijn van af het begin zogenaamd uitverkocht of komen een dag later en zijn er dan ook niet. Duur met een gemiddelde van 20 Euro cent per product. Een zogenaamde COOP,slaat nergens op,ver lebberde groente,zuivel te duur en bijna op ex -datum,kort om een uitgebluste supermarkt die achterloopt bij de anderen in Nederland.

    eva24-08-2017

    aan van Veen: welke supermarkt ga jij heen dan (welk dorp/stad)? De mijne is wel goed en aardig!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Superbedankt bezorger van de COOP

    Superbedankt bezorger van de COOP dat je elke week gewoon nog mijn boodschappen levert!!

    Door: Liza01-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nooit geleverd

    27-01-2021 bestelling geplaatst van een merk sherry 2 liter variant en 2 zakjes kroepoek voor gratis bezorging. Echter is de 2 liter variant al maanden niet meer in productie, deze is vervangen voor een 1 liter variant. Ik heb hier de Coop meerdere keren op gewezen via de winkel om er zorg voor te dragen dat de website wordt aangepast. Bezorging kwam op 10-02-2021, de bezorger stond alleen met 2 zakjes kroepoek voor de deur en de flessen sherry niet. Bezorger begreep mij en is met de 2 zakken kroepoek weggegaan. Via de Telesuper (dat is de bezorgdienst die samen met Coop werkt) gebeld en aangegeven dat mijn bestelling niet juist was. Hun reactie was, plaats opnieuw een bestelling en zet er bij dat het 1 liter flessen moet zijn. Zo gezegd zo gedaan en op 10-02 direct een nieuwe bestelling geplaatst 8 flessen van de 2 liter variant en er duidelijk bij gezet dat deze niet meer bestaan en dat het dus 16 flesjes van 1 liter moeten zijn. 2 liter variant kost €5,49 en 1 liter kost €2,99. Bestelling werd 15-02 om 7:45 uur bezorgd. Echter waren het maar 8 flesjes. Ik zeg tegen de bezorger ik had er 16 besteld. Het was een onbeschofte man. Hij zei ja u heeft er 8 besteld. Nee ik heb 8 flessen van 2 liter besteld en aangegeven dat het 16 literflesjes moeten zijn. Hij zegt ja dat weet ik niet maar u moet wel 47 euro betalen. Waarop ik zei nee die 1 liter flessen zijn goedkoper dus het bedrag moet minder zijn. Ik wilde dit aan hem bewijzen door in te loggen op mijn Coop account en mijn bon erbij te pakken. Helaas daar stonden de flessen niet meer op. Ik dacht nou dan ga ik zoeken op deze sherry en helaas ook niet meer te vinden. De uitleg van COOP was dat als zij een product van de site halen die ook verdwijnt van je online bon. Eindelijk na enkele maanden was de Coop dus bezig dit op de site aan te passen. Maar omdat ik het dus niet kon vinden raakte de bezorger gefrustreerd. Ik kreeg opmerkingen naar mijn hoofd van u kunt wel gaan kijken maar u moet gewoon 47 euro betalen en van ja je kan het nog steeds niet vinden hé. Je bent nu een paar minuten aan het zoeken nog niets hé. Ik heb aangegeven dat ik zijn gedrag buiten alle proportie vindt gaan dat het overkomt alsof ik de boel aan het oplichten bent. Hij zei ja je kan toch niet vinden dus het is gewoon 47 euro. Ik vroeg naar zijn naam maar die gaf hij niet. Hij zei we komen er heus wel achter wie op 10-02 bij u heeft bezorgd, op die toon dat ik maar bang moest worden en met andere woorden daar zult u ook wel niet eerlijk zijn geweest. Ik zei ik ga wel contact opnemen met uw organisatie en een klacht over u indienen. Hij zei hoeft niet ik ga nu direct mijn manager bellen. Dit deed hij en ik belde direct met ons COOP filiaal in onze woonplaats. De manager van dit filiaal gaf duidelijk aan, speaker stond aan, dat het bedrag van de 1 liter fles 2,99 euro is. De manager van de medewerker stond ook op de speaker en gaf aan bij de bezorger dat hij op de bon moest kijken en dat er duidelijk stond dat ik 16 flessen had besteld dus dat 47 euro betalen niet klopte. Ondertussen was ik zo onheus behandeld dat ik de bezorger heb verzocht de flessen mee te nemen want ik zou ze toch niet krijgen voordat ik 47 euro over had gemaakt daar waar het bedrag 27 euro moest zijn. Daarna klacht ingediend bij Telesuper, ze vonden het erg vervelend en zouden me gisteren voor 15:00 uur bellen. Ik ben niet gebeld dus om 16:30 uur zelf gebeld. Kreeg andere mevrouw aan de lijn. Ja erg rot voor u en ik ga er achter aan en bel u morgen 16-02 voor 12 uur op . Dat is netjes gebeurd, echter zonder resultaat. Haar boodschap was, we hebben een mail naar de COOP gestuurd en daar moeten we op wachten. Op mijn vraag over de klacht van de bezorger werd mij aangegeven dat ik dan een apart mail moet sturen. Het moet niet gekker worden. Het erge is dat deze sherry voor een 75 jaar oude mevrouw is, die door de gladheid zelf geen auto kan rijden en wij altijd inslaan voor ruim 3 maanden. Ikzelf in de risico groep valt dus ook niet naar de winkel kan gaan. Dus vanaf 27-01 en nu 2 bestellingen en 18 dagen later nog niets in huis. Nu toch een klacht per mail gedaan over deze bezorger en ik ben benieuwd. Ik ben natuurlijk geen 55 jaar oud geworden om door een pikkie van in de 20 als leugenaar bestempeld te worden. Nee ik raad niemand aan om via de Coop online artikelen te bestellen.

    Door: Astrid16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Blik erwtensoep merk g'woon

    Kiezelsteentje (van 1 cm) is blik erwtensoep van het merk G'woon had ik bijna opgegeten of op gekauwd. en mijn gebit beschadigd.

    Coop hierover bericht doen ze niks mee werd mij meegedeeld, niet klantvriendelijk en zeker geen reclame. Exit Coop.

    Door: Guido norder09-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Spaarzegels acties

    Het is jammer en irritant dat als je je spaarzegels van een actie wilt inleveren bij de Coop dat de artikelen er niet meer zijn. Sparen van de zegels heeft daarom weinig nut. Helaas komt dit regelmatig voor. Ik ga nu sparen bij de Plus.

    Door: Megens30-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Week boodschappen

    Vreselijke winkel, Duur.slordige winkel weinig personeel dus lange wacht rijen bij de kassa. Bedrijfsleider zeer onvriendelijk tegen zijn personeel in de winkelTenminste, als hij er is. Als je het personeel vraagt, Is hij er minimaal aanwezig.Ik kom hier al toen het nog Edah was later Emte. Maar deze winkel ga ik niet meer heen. Helaas,

    Door: Marie 03-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niks gekocht

    Werd bij binnenkomst gelijk gecnfronteerd met een bedrijfsleider die een personeelslid stond uit te schelden. Omdat hij waarschijnlijk iets niet goed had gedaan. Sorry maar dit mag niet in een volle winkel. Keus voor mij snel gemaakt. Rechts omkeert ik ga hier geen boodschappen meer doen. Helaas Coop Oostvoorne

    Door: Annie Roet24-08-2020
    Marie 15-10-2020

    Ik kom er ook niet meer vreselijk die bedrijfsleider, Winkel is zeer snel achteruit gegaan. Veel vast personeel zomaar ineens weg, Die daar al echt heel lang werkte

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fles wiskey black

    Ik moest tien minuten wachten tot er iemand kwam toen kwam de maneger kleine jonge man met roze shirt ontzettend chagrijnig ik vroeg of hij op de wc zat nee hij zat te eten zou zij hij op een niet klant vriendelijke vond ik dus hier koop ik niet zomaar weer iets beetje jammer maar de sfeer bij hem was om te snijden dat vond ik niet leuk mvg erik

    Door: Erik dalm18-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Niets

    Twee maal in de winkel geweest op de eerste dag van de aanbieding. Eerste keer was het nog niet geleverd, tweede keer was het uitverkocht. Wat een enorme pruts winkel. Ga er nooit meer heen.

    Door: Dik15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Boodschappen

    Minpunten, erg vaak mis grijpen naar producten . Vaak ook nog simpele producten.

    We gaan vanaf heden boodschappen bij een andere winkel doen in buurtdorp

    Door: Johan 11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    70,-

    Plus:
    - redelijk snel tijd voor leveren. - - - Bezorger had tijd om te wachten tot de kratten leeg waren anders was dat 15,-.

    Negatief:
    - het alternatief voor 6 rollen wc papier is 16!! Rollen van een b-merk . Motivatie nog steeds uitverkocht door corona. Wel in. De winkel nooit misgegrepen. Vast een beroerde levering waar ze in de winkel niet vanaf komen.
    - groente is aan de datum. Voor meer dan twee dagen bestellen is dus geen optie.
    - geen reactie op mijn klacht.
    - de gratis snoepzak was een uitdeelzakje. Niet de moeite van het vermelden waard.

    Dat was eens en nooit weer.

    Door: Inge21-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Sisi 4500 ml producten

    Onze ervaring met de coop aanbiedingen werd vandaag opnieuw bevestigd. De ervaringen is dat de aanbiedingen van Coop vaak niet leverbaar zijn.
    Zo ook nu weer deze Sisi aanbieding 4 verschillende smaken geen enkele op derde dag vd aanbiedingsweek leverbaar Het valt ons op dat dit bij Coop zeer regelmatig het geval is. Bij Hoogvliet zijn aanbiedingen zelfs na te bestellen. Aanbiedingen zijn leuk maar maak dat dan iets beter beschikbaar anders is het een lege aanbieding daar heb ik niet zo veel aan.

    Mvrg AR Roubos

    Door: Arthur01-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over Coop

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Coop een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 44 ervaringen geplaatst over Coop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Coop actief?

    Coop is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.