Coop

Alle reviews

Coop

41% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (69)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  prijzen kassasysteem kloppen 4x in 1 jaar niet

  4e keer dit jaar dat schapprijzen lager zijn dan de prijzen volgens het kassa-systeem, het excuus: prijsjes veranderen is handwerk en het hoofdkantoor vergeet ze soms door te geven. Bij de 4e keer in 1 jaar bij 1 klant is het geen foutje, dan is het ronduit slecht en is dat geen excuus meer..., service zou hoger scoren wanneer ze meer mensen zouden hebben (hadden ze al niet genoeg in 2020) want de mensen zelf doen wel hun best.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  klacht over postnl service punt door coop oosterhout

  vanochtend pakketjes verzonden bij coop oosterhout nb,
  gevraagd om de verzendbewijzen op papier af te drukken,
  mevr vergeet er 1 en heeft er 2 collega’s bijgeroepen om hem als nog uit te printen.
  maar er is niemand capabel genoeg om dat te regelen.
  degene die dat normaal doet was ziek en ze kregen via de telefoon niemand te pakken.
  erg slecht als je een service aanbied,
  maar er niemand goed over instrueert hoe het werkt.
  ja 1 persoon!?
  als mark rutte morgen wegvalt draait ook het land door.
  dus al bij al een slechte service

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Daily Chef 3 vaks maaltijden

  De 3 vaks maaltijden van Daily Chef worden met de dag duurder bij de COOP
  In vergelijking met de LIDL scheelt dat zo'n 2 euro per maaltijd met dezelfde 500 gram.
  En met veel produkten flikken ze het per week wel 20 tot 40 cent duurder te maken.
  Voor mij dus geen COOP meer, maar gewoon de LIDL.
  Vraag me af stel dat de prijzen zakken landelijk of de COOP mee gaat of de prijzen gewoon hoog houden, want zulke ratten zijn het wel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanbiedingen

  Kom ik naar Coop Winsum (Frl) om inkopen te doen, na aanleiding van een aanbieding die overigens morgen de 28ste Augustus 2022 afloopt, voor de Rivella aanbieding, word ik geweigerd om mijn hoeveelheid die ik in de winkelwangetje had staan.

  Ik werd staande gehouden, door een nog al norse bedrijfsleider / eigenaar zekere heer Tolsma, ik mocht niet zoveel flessen meenemen, ik ben geen groothandel zei hij! want anders was hij a.s. Maandag al leeg, waarop ik antwoordde, kunt u misschien ook normaal praten / reageren, waarop hij zei, wie moet er hier normaal doen, wie doet er hier zo asociaal, waarop ik zei, nou ik neem ook mee voor mijn ouders, waarop hij zei, dat zal wel, waarop ik zei, zal ik ze even voor u bellen? nou dat hoefde niet.
  Ik had 2 keuzes, of de kar staan laten of grotendeels terug zetten, nou dacht ik, er staat geen hoeveelheid ik de folder van hoeveel je mee mag nemen.

  Bovendien ik nam voor mijn ouders mee, want mijn moeder is namelijk slecht ter been, maar daar had heer Tolsma had daar geen oren naar, want dat was bull shit wat ik zei, onder het mom van dat ik stond te liegen, man moet op cursus, hoe leer ik omgaan met mensen en hoe ze te benaderen!

  Maar geachte heer Tolsma, u laat wel mensen met bijvoorbeeld 5 kratten bier de deur uit gaan, dat mag wel! (hebben we met eigen ogen gezien!)

  U moet u ogen uit u hoofd schamen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  groente & fruit & vlees

  Een supermarktje in het dorp hebben is fijn. Coop in het dorp kent een teloorgang. groente en fruit is veelal slecht van kwaliteit. toch wordt er een stevige prijs voor gevraagd.geregeld tref ik producten aan die over de datum zijn, prijzen bij het schap die afwijken van de bon (recent aardbeien staat 2.99 bij het schap. Op de bon staat 3.49) het is raadzaam om je bon na te lopen.
  Ophet moment je een medewerker benaderd wordt daar wisselend mee omgegaan.een enkeling pakt verantwoordelijkheid hierin. Het zou goed zijn dat bedrijfsleiding dit serieus oppakt. voor zowel medewerkers en de consumenten uit het dorp. een mooie kans toch. ik ben benieuwd!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hamburger

  De slagerburgers zijn fantastisch! Zo hoort een hamburger te smaken 🔝

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Opwaardeerkaart voor mobiel

  De service bij Coop in Albergen is ver te zoeken. !!!!! Als je een telefoon opwaardeerkaart koopt en die niet werkt ben je je geld kwijt. Je belt er netjes heen en geeft aan wat het probleem is en dan moet je naar de winkel komen.en daar word je dan weggestuurd met het antwoord dat je contact op moet nemen met de KPN. Na de KPN gebeld te hebben moest ik de Coop weer terug bellen dat ze mij een nieuwe opwaardeerkaart moesten doen of anders mijn geld terug moesten geven. (KPN kon zien dat de opwaardeercode niet deed en dat er niets opgewaardeerd was en dat ik daar niet de dupe van mocht worden, maar dat ben ik nu dus wel.
  De medewerkster van de Coop zei letterlijk dat hun daar niets aan konden doen en dat ik de Kpn maar weer moest bellen en dat de Kpn anders maar naar hun moest bellen. Ik zei ik heb de kaart hier gekocht. Maar ze bleef maar zeggen dat ze niets kon doen.
  Dus KPN maar weer gebeld maar dat was niet de procedure . Coop moest dit netjes oplossen.
  Al met al een hoop tijd en frustratie en geld kwijt.
  Service van dit bedrijfi in alle wegen NIET te vinden!!!!!

  Coop is voor mij verleden tijd


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pakket versturen

  Terwijl er in andere winkels zoals de jumbo en AH een servicebalie meteen pakketten verwerken etc doet deze Coop dat niet. Je wordt geacht achteraan in de rij aan te sluiten. Dit ging nota bene om een pakket wat reeds online al betaald was. Deze service vind ik slecht, voor mij een reden om hier niet meer te komen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bloemen was de bedoeling

  Coop Oostvoorne.Wat een .......winkel.Dat mag geen bloemen planten verkoop genoemd worden wat een oude zooi daar.alles door elkaar binnen buiten planten kerst enz. Stel geen vraag aan een dame want daar is geen tijd voor.sorry Mevrouw ik moet naar achteren heb bespreking.Nou hoop dat het met je baas was dan kan je gelijk melden dat Coop Oostvoorne weer een klant minder heeft

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  15-12-2021

  Thuis met herseninfarct.
  Enige winkel die bereid was ondanks drukte de hoogstnodige boodschappen aan huis te brengen! Medewerkster kwam per direct op de fiets bezorgen!
  Applaus!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Te duur

  Waardeloze service. Nemen gewoon biertjes terug omdat ik met m'n zoon aan de kassa sta. Heb gewoon legitematie laten zien maar m'n zoon is nog maar 16 en ze zeggen dat ze niet weten of ik het bier aan m'n zoon geef!! Wat een bullshit gezeik. Als ik zeg van natuurlijk geef ik hem geen alcohol geloven ze me niet eens. Had nog een paar kleine boodschappen op de band liggen en alles afgerekend met pin. Laat het bonnetje maar zitten. Door dat ik met stomheid verbaasd sta na te denken en er niet eens bij stil stond wat het bedrag was heb ik gewoon gepint en had nooit verwacht dat ze me wel heeft laten betalen voor de biertjes die ze achtergehouden had. Zie ik naderhand op de raboapp dat ze die er wel bij heeft geteld want die kosten waren 24 euro voor 3x ijsbergsla en 2x kip gamba en 1x slagroom chokolade bollen . Wat een waardeloze tent die coop in haaften!!dieven zijn het!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keukenrol

  Keukenrol van gwoon is bij koop 1.99
  Dezelfde keukenrol is bij nettorama 0.99.
  1 euro duurder voor een zelfde product en zelfde merk.
  Zo zijn er meerdere producten die twee keer zo duur zijn. Ik was er erg van geschrokken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pampers

  Online een bestelling geplaatst op vrijdag. Eerst mogelijke bezorgdatum was de dinsdag erop. Prima, akkoord gegaan. Een factuur ontvangen op de email. Eenmaal dinsdag aan de deur met onze bestelling, moesten we het dubbele betalen als we de producten wilden hebben, het was niet meer mogelijk om voor op vrijdag bestelde prijs te kopen.

  Waarom bieden jullie een product en prijs aan als je het niet voor de vermelde prijs kunt leveren? Jongeman aan de klantenservice nog doodleuk 'had u maar eerder moeten bestellen', Man Man man wat een falers.. nooit meer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Div boodschappen laten bezorgen

  Wij zullen nooit meer online bestellen en bezorgen later bezorgen door coop.

  Bij levering waren de boodschappen bijna 2x zo duur. Wij hadden een bestelling met bijna alleen maar 1+1 gratis producten o.a. drinken en wasmiddel. Op een zondag besteld en de vrijdag er op laten bezorgen geen probleem zou je denken. Factuur in de mail met de kosten. Maar ja dan komt de bezorger aan de deur en dan moet je even grof weg 75 euro meer betalen. Nou ja dat doe je dan maar die arme gozer laat je ook niet al dat spul weer mee
  naar de auto sjouwen. We nemen wel even contact op met coop. Dat was snel en lekker duidelijk. Het waren biedingen die week en de week er op van levering niet meer en ja... je hebt ook al betaald en afgenomen dus... vette pech! Nou bedankt coop :) eens en nooit meer albert hein zal blij zijn.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen.

  Ik wilde samen met mijn kleindochter een boodschap doen bij Coöp aan de Meeuwerderweg in Groningen. Mijn kleindochter is gehandicapt en zit in een wandelwagen. Omdat mij het niet lukt om met de ene hand een wandelwagen te duwen en met de andere hand mij een winkelmandje achter mij aan te trekken, heb ik het winkelmandje achterwege gelaten. Dit heeft ook te maken met eerdere ervaringen in deze winkel, het is er klein en smal het is nagenoeg onmogelijk om met een wandelwagen en een winkelmandje door de gangpaden te manoeuvreren, ik heb het geprobeerd. Ik werd door een van de medewerkers aangesproken dat ik geen winkelmandje had, ik probeerde de situatie uit te leggen, maar kreeg totaal geen begrip. Mijn voorstel om het winkelpand dan maar te verlaten, leek haar ook het beste! Over service gesproken, welke service?! Voor mij geen Coop meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online boodschappen

  Online boodschappen gedaan voor een totaal bedrag van 49 euro.
  De boodschappen kunnen pas dinsdag bezorgd worden, dus de week erna.
  Prijs veranderd niet, dus ga akkoord.
  De boodschappen worden bezorgd en blijken opeens 17 euro duurder te zijn.
  De bezorger weet het het niet en zegt dat ik kan bellen.
  De boodschappen betaald en ga daarna bellen.
  De medewerker zegt mij, dat waren de aanbiedingen van vorige week, en u hebt betaald dus geaccepteerd.
  Ik kan de bezorger hier toch niet mee opzadelen?
  Als de boodschappen niet eerder bezorgd kunnen worden zullen de prijzen ook online aangepast moeten worden.
  Wat een slechte service, voor mij geen Online boodschappen van de coop meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Shoarma

  Shoarma ruikt en smaakt naar poep. Niet tevreden

  vlees van de Coop is een slecht product! carpaccio was helemaal ranzig om te eten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rode peper

  Vandaag een rode peper gekocht bij Coop. Verpakt in een plastic bakje! ☹️Niet meer van deze tijd en nergens voor nodig. Zou fijn zijn als dit soort onnodige verpakkingen uit het assortiment gingen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  pizza,s

  Twee pizza,s gekocht. Inde reclame.
  VERS in de reclame.
  Een teleurstelling.
  Een product zonder enige smaak of reuk.
  Dat men dit verkoopt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Diverse boodschappen

  Ik koop wekelijks boodschappen, maar het gaat me steeds meer tegen staan, nu al 3 x verkeerd en teveel bij de kassa aangeslagen, maar dat blijkt heel gewoon te zijn en zeker geen excuus of in de vorm van sorry, antwoord wat je krijgt, kan gebeuren? U moet wel opletten op de kassabon....?? Natuurlijk maken we allemaal fouten, maar geef toe.

Anderen bekeken ook

De Kruidenbaron
1 reviews

Veel eten kan soms best wel smakeloos zijn. Aan sommige groente zit bijvoorbeeld uit zichzelf niet heel veel smaak en ook andere gerechten worden s...

Van Beekum Specerijen
1 reviews

Van Beekum Specerijen bestaat reeds sinds 1908. Momenteel is het bedrijf producent van specerijen en kruiden. Daarnaast is het bedrijf ook een groo...

Asian Food Lovers
5 reviews

Houd jij van de Aziatische keuken met haar vele smaken? Dan kun je terecht bij Asian Food Lovers. Maar wat kun je hier vinden en hoe werkt deze die...

DEEN
8 reviews

We moeten allemaal regelmatig even boodschappen doen. Of je nou echt naar de supermarkt gaat of, zoals veel mensen tegenwoordig doen, je levensmidd...

Coop

Coop hoort misschien niet bij het rijtje meest bekende supermarkten in Nederland zoals Albert Heijn, Aldi of Jumbo, maar als het aan de keten ligt, komt daar natuurlijk gauw verandering in! De afgelopen jaren is het bedrijf aan een stille opmars bezig, maar waar staat deze supermarkt eigenlijk voor? Wat onderscheidt Coop van andere supermarkten? Lees reviews en ervaringen van mensen die al klant zijn bij deze supermarkt!

Over Coop
Coop werd al opgericht in 1891 en is daarmee ongeveer even oud als Albert Heijn. In de negentiende eeuw waren de onlusten onder fabrieksarbeiders overal ter wereld steeds meer toegenomen wat betreft lage lonen, hoge prijzen en slechte kwaliteit van levensmiddelen. Een van de vele initiatieven in dat kader was de oprichting van een winkeltje, waar levensmiddelen werden verkocht aan leden tegen redelijke prijzen: de Coöperatieve Verbruiksvereniging Werkmansbelang, opgericht op 30 juni 1891 in Arnhem. Later veranderde het bedrijf en ook de naam naar Co-op ’82 U.A. en in 1999 naar Coop Nederland U.A. om in 2001 te fuseren met groothandelscoöperatie Codis en dientengevolge CoopCodis te gaan heten. In 2010 werd het weer Coop Nederland U.A. Trots op hun lange geschiedenis werd het 125-jarig jubileum groots gevierd met een Coop in Concert in het Arnhemse Gelredome. Inmiddels is Coop weer groeiende; in 2015 opende de keten de 250e supermarktwinkel. 


Reclame-boodschap van Coop. 'Wij zijn niet uit op eigen voordeel, maar vooral op dat van jou', is dat waar?

Samenwerking en concurrentie
Zoals de naam al suggereert (coop staat natuurlijk voor ‘co-operatie’ - oftewel: samenwerking), is samenwerking nog altijd één van de peilers van het bedrijf. Zo maken ze dankbaar gebruik van klantenpanels en zijn er geldinzamelacties voor goede doelen of lokale verenigingen. Huismerken g’woon en budgetmerk Ok€ moeten ervoor zorgen dat klanten goedkoop uit zijn, of ‘goedcoop’ zoals Coop het zelf noemt.

Uit marktonderzoek van Nielsen, onder andere gepubliceerd in het NRC, wordt aan Coop een marktaandeel van 3,1% toegekend in 2016 ten opzichte van andere supermarktketens. Albert Heijn neemt hierin nog altijd het voortouw met 35,2%, gevolgd door Jumbo met 18,4%. Coop valt samen met onder meer de Spar, Plus, Dirk, Dekamarkt, Deen, Hoogvliet, Vomar, Nettorama, Sligro en Boni onder inkooporganisatie Superunie, dat goed is voor een marktaandeel van 29,1%. Daarnaast heeft Coop een aantal keer samengewerkt met Jumbo, onder andere bij (potentiële) overnames. Zo werd een aantal winkels van Super de Boer, overgenomen door Jumbo, doorverkocht aan Coop. 

Online boodschappen
Je kunt tegenwoordig ook online bestellen bij Coop, net als bij veel andere supermarkten tegenwoordig. Via de website selecteer je dan jouw Coop winkel, vult een virtueel boodschappenmandje met producten en kiest vervolgens voor bezorging in een filiaal van Coop of voor bezorging aan huis. Ze zeggen: voor 11 uur besteld is een eerstvolgend bezorg- op ophaalmoment de volgende dag. Vooraf niet heel duidelijk wanneer dat dan precies is, maar wellicht is dat variabel en afhankelijk van de besetlling en locatie. Na je bestelling worden de boodschappen op het afgesproken moment geleverd of klaargezet in de Coop-winkel van jouw keuze. Je kunt betalen per mobiele pin bij bezorgen of gewoon in de winkel als je voor ophalen hebt gekozen.

Heb jij wel eens iets besteld bij Coop? 
Of ben je gewoon klant bij een van hun supermarkten? Deel je ervaringen en laat een review achter op NederlandReview! Wij zijn benieuwd hoe jij de service, levering, klantvriendelijkheid, prijzen en bestelgemak beoordeelt!

Lees hier de ervaringen van klanten van Coop! Hoe beoordelen zij online bestellen? Zijn de prijzen echt laag? Lees en schrijf reviews!

}