NederlandReview

  Ervaringen PLUS

  PLUS is één van de bekendste supermarkten op de Nederlandse markt. Wat maakt deze supermarkt anders dan bijvoorbeeld Albert Heijn, COOP of de Jumbo? Waarom zou je je boodschappen doen bij de PLUS? Zijn er speciale aanbiedingen die een bezoekje aan deze supermarkt extra de moeite waard maken? Wat zit er precies in hun assortiment? Hoe werkt het online bestellen bij de PLUS? Wat zijn hiervan de bezorgkosten, hoe snel leveren ze je jouw boodschappen en hoe makkelijk is het om online een boodschappenmandje te vullen? Lees ervaringen en beoordelingen van klanten van de PLUS die jou voor gingen in het bestellen in hun webshop of in de winkel en kom er zo achter of jij hier wel of juist beter niet je boodschappen moet gaan doen!

  Over PLUS

  PLUS heeft inmiddels al 262 supermarkten in Nederland. Het servicekantoor bevindt zich in Utrecht, daarnaast beschikt de supermarkt over drie regionale distributiecentra en drie landelijke distributiecentra. Naar eigen zeggen ligt de focus van PLUS op een duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant en goed eten centraal staan.

  PLUS kent een lange geschiedenis, met verschillende bedrijfsnamen. In de jaren twintig van de twintigste eeuw zochten tientallen coöperaties van kruideniers naar een landelijk inkoopverband en een eigen handelsmark dat ze tevens konden gebruiken als artikelmerk. Dat werd Sperwer, opgericht in 1928. Het bleek een succes: steeds meer winkeleigenaren sloten zich bij de onderneming aan, waardoor de organisatie groeide en bloeide. In de jaren zestig werd gekozen voor de nieuwe naam 4=6, in 1987 werd het Plusmarkt en in 2001 kreeg de supermarkt haar huidige naam: PLUS.

  Nog altijd is de PLUS een organisatie van en voor samenwerkende zelfstandige supermarktondernemers in Nederland, 221 zelfstandige ondernemers in totaal. Over 2016 behaalde PLUS een consumentenomzet van 2,26 miljard en een marktaandeel van 6,24 procent, aldus gegevens van PLUS zelf.


  Ontbijttip van PLUS: eierbootjes

  Diensten van PLUS

  Bij PLUS kun je boodschappen doen in allerlei segmenten. PLUS beschikt over een groot assortiment A-merken en voert daarnaast het PLUS Huismerk, GIJS streekproducten, Bio+ met biologische producten, het goedkopere OK€ met basisproducten en PLUS Moment met verrassendere producten voor feestdagen en andere bijzondere gelegenheden.

  Boodschappen bij PLUS kun je doen in een van de vele supermarkten verspreid over Nederland of online via hun website. Bezorging en je boodschappen thuis laten brengen kan vanaf 25 euro. Wil je nog iets bijbestellen, dan kan dat makkelijk online. Via de website kun je een account aanmaken en inloggen op je PLUS account. Met dit account kun je van alles doen, zoals boodschappenlijstjes opslaan, hergebruiken en delen; online boodschappen doen en eerder gekochte producten bekijken; je inschrijven voor de nieuwsbrief en op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties.

  Op de website van PLUS vind je verder allerlei recepten, informatie over de herkomst van producten, acties en aanbiedingen. Ook kun je via de website gemakkelijk een winkel van PLUS vinden.

  Heb jij wel eens iets besteld of boodschappen gedaan bij de PLUS? Laat hier je ervaringen achter!

  Hoe beoordelen klanten van PLUS deze supermarkt? Wat zijn hun ervaringen en beoordelingen met boodschappen doen, online of in de winkel? Lees reviews!

  PLUS
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  7
  83% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,6
  Service
  rating
  7,6
  Prijs
  rating
  6,4
  Leveren
  rating
  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Reclame / citystore

  Kwam deze week voor de zesde maal voor de Plus ijs-aanbiedingen van afgelopen week met een tegoedbon. Ook deze keer,geen ijs(zit niet in het assortiment). Dan haal ik de normale reclame-boodschappen, Venz chocoladepasta (zit niet in het assortiment), Heinz sandwichspread (alleen naturel en tomaat, de rest zit niet in het assortiment), Abrikozen, niet aanwezig.
  Plus Arnhem: leuke winkel maar niet voor de folderaanbiedingen, of niet aanwezig of niet in het assortiment. "U kunt het wel krijgen bij de Plus in Renkum (15km), dat is een zaak van de Plus zelf".

  Door: Boukema28-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Online bestellen

  Bestel al zo lang bij de plus online mijn boodschappen. En elke keer wanneer ik na eindelijk al mijn boodschappen in het winkelwagentje heb, lijkt de site er mee te stoppen. Ontzettend traag, en vaak onderhoud ofzo? Elke maand weer het zelfde probleem.
  Volgende keer wordt het een andere supermarkt!

  Door: Parlak14-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Plus, De Cocksdorp

  Ik kom al lang in de plus supermarkt in De Cocksdorp (Texel)
  Ik vind dat het personeel zeer behulpzaam en vriendelijk is. De winkel is schoon en het assortiment is redelijk tot goed, als je oplet kan je je boodschappen voor een redelijke prijs in huis krijgen.
  Mijn kritiekpunten zijn:
  - De groente afdeling heeft veel te weinig keus en bijna altijd hetzelfde
  -De vleesafdeling is beter, maar ook matig
  -Mijn grootste bezwaar is dat ik zeer vaak misgrijp, ik maak altijd een boodschappenlijstje en onlangs gebeurde het me dat ik met andere boodschappen thuis kwam omdat er vrijwel niets was van wat ik wilde hebben.
  Dit zou ik graag anders willen zien.

  Door: Jaap Stoffels13-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  goede supermarkt

  Kom al jaren bij de Plus. rustiger dan bij de concurrent. en het fruit is beter.

  goede supermarkt wat mij betreft

  Door: Else de Wit29-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  prima supermarkt

  prima supermarkt, ik kom er heel graag!
  had van het jaar gespaard voor het boodschappenpakket en dat was een harstikke leuke verrassing, ik hoop dat er gauw weer zo'n actie komt

  Door: Rina Dijkhuizen18-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Plus In Utrecht

  Vooral de versafdeling is echt goed bij onze Plus hier in Utrecht !

  Maar het personeel kan soms wat vriendelijker. Sommige vind ik wel aardig, maar zeker niet allemaal.

  Door: Isa van Dam23-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over PLUS

  Uw beoordeling