Verzekeruzelf

7.1

Bestellen

6.1

Service

6.3

Prijs

6.3

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

Verzekeruzelf

Bent u ook benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met Verzekeruzelf.nl? Dan is dit stuk interessant om te lezen. Verzekeringen maken voor veel mensen een belangrijk onderdeel uit van hun leven. Iedere dag worden we blootgesteld aan risico’s. Sommige van deze risico’s willen we afdekken en andere liever niet. Maar hoe vindt u nu een goede verzekeraar die een goede verzekering levert tegen een scherpe premie?


Over Verzekeruzelf

Verzekeruzelf is een online verzekeraar die staat voor voordelig en snel verzekeren.. Het bedrijf investeert weinig in dure reclamecampagnes. In plaats daarvan investeert Verzekeruzelf naar eigen zeggen vooral in het leveren van een goede dienstverlening. Dat is volgens het bedrijf beter dan investeren in dure reclamecampagnes. Door deze campagnes niet te doen is Verzekeruzelf, naar eigen zeggen, in staat om uitstekende dienstverlening te leveren en scherpe premies te hanteren.

Verzekeruzelf is volledig digitaal. Van Verzekeruzelf krijgt u dus geen papieren. Alle informatie die u van de verzekeraar krijgt wordt opgeslagen in uw digitale dossier. Dit dossier kunt u overal ter wereld raadplegen. Verzekeruzelf.nl stelt zelf dat ze dit doen uit milieuoverwegingen, maar je zou aan kunnen voeren dat dit ook een mooi middel is om de kosten wat te drukken. Waar verder niets mis mee is. Sterker nog, kosten laag houden zijn nodige om goedkope verzekeringen aan te kunnen bieden.


verzekeringen die je bij Verzekeruzelf kunt afsluiten

Wie op zoek is naar een verzekering kan bij Verzekeruzelf zeker terecht. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan verzekeringen. Van oldtimerverzekering, tot aansprakelijkheidsverzekering en van een wintersportverzekering tot een alles-in-1-verzekering. Het pakket met verzekeringen die Verzekeruzelf aanbiedt is dus zeer uitgebreid. Dat is aantrekkelijk als je meerde verzekeringen nodig hebt, zo is het mogelijk om verschillende verzekeringen bij 1 verzekeraar onder te brengen.

Hieronder staat een greep uit de verzekeringen die Verzekeruzelf aanbiedt. Let er wel op dat dit slechts een kleine selectie is en dat Verzekeruzelf nog veel meer goedkope verzekeringen aanbiedt.
·       Wintersportverzekering
·       Scooterverzekering
·       Glasverzekering
·       Hondenverzekering
·       Kattenverzekering
·       Paardenverzekering
·       Zorgverzekering
·       Studentenverzekering
 

Bij Verzekeruzelf zit u nooit lang aan contracten vast. De verzekeringen die u via Verzekeruzelf.nl afsluit kunnen dagelijks opgezegd worden. Als u premie vooruit moet betalen, dan krijgt u de teveel betaalde premie weer terug.


Verzekeruzelf Klachten

Heeft u een klacht over Verzekeruzelf? Dan hoeft u in ieder geval niet te proberen om Verzekeruzelf te bellen. Verzekeruzelf heeft geen telefoonnummer. De redenering daar achter is dat een telefooncentrale erg duur is, en dat dit betaalt moet worden door hogere premies. Om goedkope verzekeringen aan te kunnen bieden heeft Verzekeruzelf besloten om geen telefoonnummer te hebben. Hier zijn ze wel heel duidelijk over op hun site, dus het is een keuze die iedereen zelf kan maken!

Klachten kunt u wel indienen via de website, via uw dossier, of door een e-mail te sturen. Ook is het mogelijk om te chatten met Verzekeruzelf. Dit kan op werkdagen van 9:00 tot 17:00.

Verzekeruzelf stelt zelf dat zij door consumenten goed beoordeeld wordt? Maar is dat ook zo? Heeft u al eerder een verzekering bij Verzekeruzelf afgesloten? Deel dan hieronder uw ervaringen. Zo kunnen mensen die overwegen om een verzekering bij Verzekeruzelf af te sluiten beter beoordelen of ze dat ook echt moeten gaan doen!


Heel veel verzekeringen, maar zijn ze ook goed? Lees onafhankelijke beoordelingen van Nederlanders op die al een verzekering hebben afgesloten bij Verzekeruzelf en leer van hun ervaringen hier op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Woonhuisverzekering verhuurde woning

Enkele jaren geleden een woning verzekerd die verhuurd wordt, hetgeen duidelijk gecommuniceerd is , bij navraag wordt verwezen naar voorwaarden zonder duidelijk antwoord en pas na dringend verzoek om duidelijk antwoord blijkt het verhuurde pand niet verzekerd te zijn. Pure misleiding en zakkenvullerij met premie inning. Wegwezen!!

A

A.G. Van Kempen

28-11-2022

0

Slecht bereik en slechte service

Maak het jaar rond en dan snel weg hier. Ze zijn moeilijk te bereiken, telefoonnummer moeilijk te vinden en als je vraagt een schaderapport in te zien dan wordt er niet gereageerd. Verzeker uzelf oftewel zoek het lekker zelf uit.

S

Stefan

15-03-2019

0

Niet zo best

Het lijkt goed, zo cel mogelijk zelf en een goede prijs... Omdat mijn verzekeringen niet werden getoond is een goed beheer niet mogelijk. Dat is nooit goedgekomen. Opzeggen is een ramp ( klik op uw product, maar die zijn er niet) De serviceafdeling is standaard erg druk en beantwoord de vragen niet inhoudelijk, schijnt vraag ook niet te lezen. Telefonisch geen contact mogelijk. Een opzegbrief wel... Al met al de moeite niet waard. Ook blijkt de prijs niet eens zo goedkoop. Wat er gebeurt als je iets claimt laat zich raden. Er gaat niets boven persoonlijk contact, dat is hier niet mogelijk

C

Carlos

20-02-2019

0

Rare manier van werken

Heb vorig jaar mijn paard verzekerd voor de dood helaas is ons paard op 5 maart overleden we hebben hem in moeten laten slapen. wegen een grote bot breuk in de boven been! we weten niet wat er gebeurt is! toen ik de polis af sloot moesten we het verzekerde bedrag door geven en we werden geaccepteerd zonder dat er een exper is komen kijken naar ons paard! nu kwam hij plotseling te overlijden gaf het aan bij de verzekering kreeg ik eerst een mail dat ze precies wouden weten wat er gebeurt was. Maar dat weten we niet. Heb 3 keer gebeld en gevraagd hoe gaat het nu in zijn werk! want we hebben zoiets nog nooit mee gemaakt zijden ze er gaat een exper u schade bepalen. Waarop ik zij het gaat hier wel om een dier niet om spullen werd ik af gedaan u zal er wel van horen. Naar anderhalve week werd ik gebeld door de exper dat ie lang ging komen om de waarde van ons paard te bepalen. ik was in shock ik zij als een mens dood is en die is verzekerd voor 10000 ga je toch ook niet kijken of die dat wel waard is ze hadden een exper moeten sturen voor ik de verzekering werd toegelaten om de waarde van het paard te bepalen ik had liever nog 20 jaar premie betaald en me paard niet verloren. Uit eindelijk kwam ie 20 maart en Heefd ie de waarde bepaald hij vond de waarde van het paard rieeel maar vind het zo'n rare manier van werken kan er niet over uit ben dan ook benieuwd wanneer ik dan eindelijk mijn geld ga ontvangen!

P

Pfaff

21-03-2018

0

Snel geregeld verzekering

Best wel snel geregeld allemaal en ik had een goede deal voor een nieuwe verzekering

L

Lisa Kamperman

27-11-2017

0

verzekering huisdieren duur

Ik heb ook hier gekeken naar een verzekering voor onze huisdieren maar het is allemaal erg duur en ook (nodeloos) ingewikkeld. Waarom moet dit zoveel kosten?

E

Ester G

22-06-2017

0

makkelijk en snel verzekeren

makkelijk en snel wel een beetje een gepuzzel, maar dat hoort er ook een beetje bij toch fijn als het allemaal in een keer geregeld is tenminste!

E

eske

13-06-2016

0

Altijd goed!

Ik heb tegenwoordig alles zo beetje verzekerd bij verzekeruzelf. Voornamelijk omdat alles heel duidelijk op de website staat en je zelf precies kan bepalen wat je wel en niet wil. Ik heb nog geen ander gezien die het je zo makkelijk maakt. En daar ben ik altijd wel voor.

S

Sjanneke I.

24-12-2015

0

Slechte ervaringen gehad

Het ging helemaal niet zoals het zou moeten gaan. Verkeerde factuur, verzekeringen door elkaar gehaald. Ik hoop dat ik er snel vanaf ben want anders stap ik over een jaar over. Bestellen ging makkelijk daarom heb ik daar wel hoog gegeven. De rest was jammer.

A

Albert W.

29-07-2015

0

Snel afgesloten, goedkoper en goed geregeld

Volgens mij zegt de titel alles. Gewoon doen dus! Ik ben dit tevreden!

J

Janette Knop, Reeuwijk

14-07-2015

0

Rechtsbijstand particulier

Ik heb al heel lang de rechtsbijstand verzekering van verzekeruzelf. Was het al helemaal weer vergeten totdat mijn zoontje een ongeluk maakte bij een vriendje. Ouders boos...maar wat doe je eraan. Gelukkig waren we verzekerd en we zijn supergoedgeholpen door deze club. Je hoort wel eens dat een rechtsbijstand niet echt helpt en je niet verzekerd bent waar je voor verzekerd zou moeten zijn. Maar in dit geval was het echt een uitkomst. Dank verzekeruzelf!

W

Wiard van den Berkmortel

10-07-2015

0

Gewoon zelf doen dus!

ok, ik vind dit dus wel een uitvinding. Het is echt niet normaal meer hoeveel verzekeraars en zijn in Nederland en ik zie door de bomen het bos niet meer. Kwam er achter dat ik voor verschillende dingen dubbel verzekerd ben. Kwam voornamelijk omdat ik met autoverzekering weer ergens anders zat dan inboedelverzekering etc. Dat blijkt allemaal niet zo lekker op elkaar aan te sluiten en DUS ben je dubbel verzekerd en DUS betaal je teveel. Verzekeruzelf vind ik wel een uitvinding. De wbesite is echt superhandig want in 1 overzicht heb je alle verzekeringen op een rij. Ik ben daar echt over te spreken. Eindelijk weer eens iets eenvoudig en duidelijkheid. Nu mijn auto, inboedel, opstal en zelf mijn boot verzekered (die ik maar een paar maanden per jaar hoef te verzekeren) en ik betaal minder dan voorheen.

J

Jessamy Minten

10-07-2015

0

Gelukkig wel gedaan

Ik heb een doorlopende reisverzekering afgesloten. Ik vond het invullen van alle informatie om tot een prijs te komen veel te lang en moeilijk. Ik wilde gewoon snel een idee van de prijs (ongeveer) wat ik maandelijks kwijt ben. Maar goed, omdat ik dus van anderen hoorde dat ze erg goedkoop uit waren, heb ik het toch maar allemaal ingevuld. Dat bleek uiteindelijk de moeite waard want ik kon nergens een goedkopere vinden.

S

Sjaak Doelen

30-06-2015

0

Autoverzekering was makkelijk!

Ik heb een autoverzekering afgesloten bij verzekeruzelf. Ik had net mijn rijbewijs gehaald - op een vrijdagmiddag. Ik wil de ambtenaar van hilversum nog even bedanken omdat die mij toch nog hielp met het rijbewijs klaar maken zodat ik dat zelfde weekend nog kon gaan autorijden. Dus zaterdag de fiat punto gekocht die ik al heel lang op het oog had (oudje hoor) en toen moest die natuurlijk nog verzekerd worden. Doordat ik het gewoon online kon doen, was ik binnen 5 minuten verzekerd! Ik dacht dat dit een hoop papierwerk zou zijn (en handtekeningen zetten). Dat klopt, maar kan dus ook later, je bent wel direct verzekerd. Dat betekende dat ik nog dat weekend kon gaan autorijden. Helemaal top!

S

Saskia Dijk

30-06-2015

1