Dierenverzekering.nl

3.4

Bestellen

2.8

Service

3.1

Prijs

2.7

Levering

23.5%

Zou hier weer kopen

Dierenverzekering.nl

Je moet zelf goed verzekerd zijn omdat je hoge ziektekosten kunt krijgen, maar dat geldt ook voor je geliefde huisdier. Dierenverzekering is een bedrijf dat deze verzekeringen voor je hond of kat afsluit. Maar zullen die premies nou echt zo laag en scherp zijn als ze op hun website beweren? Zal je dier in het geval van een claim wel echt goed verzekerd zijn? Zal het lastig zijn om via hun website een polis voor je hond of kat af te sluiten? En zal de klantenservice van Dierenverzekering je wel helpen als je een claim wilt indienen of zich een probleem voordoet? Alleen baasjes die hun huisdier al bij Dierenverzekering hebben verzekerd kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat hun mening over deze verzekeringsmaatschappij is. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen om een goed beeld van hun polissen voor huisdieren te krijgen.


Over Dierenverzekering

Dierenverzekering is een verzekeringsmaatschappij voor huisdieren. Ze hebben polissen voor zowel honden als katten. Dus wat voor een soort viervoeter je ook in huis hebt rondlopen, je kunt hem of haar verzekeren. Er zijn drie verschillende polissen waaruit je kunt kiezen. Allemaal vergoeden ze dezelfde soort dingen. Hieronder valt bloedonderzoek, chemotherapie, consulten, castratie, bestraling, chirurgische ingrepen, sondevoeding, dwangvoeding, medisch onderzoek, sterilisatie en nog veel meer. Ook medicijnen worden in een groot deel van de gevallen vergoed. Het verschil tussen de drie polissen – basis, plus en top – is dat de basis €1.500,- per jaar vergoed, de plus €3.000,- en de top €5.000,-. Naast de dingen die er sowieso in de polis zitten kun je nog een aantal aanvullende verzekeringen toevoegen. Bijvoorbeeld eentje voor het gebit of juist voor alternatieve therapieën. Ook reis en crematie kunnen worden toegevoegd aan de polis zodat je nooit voor grote kosten zal komen te zitten.
Diensten van Dierenverzekering

Je kunt via de website van Dierenverzekering een polis afsluiten. Ze willen graag weten of je een hond of kat wilt verzekeren en of het dier een mannetje of een vrouwtje is. Ook moet je aangeven of het om een raskat of rashond gaat of niet en wat de geboortedatum van het dier is. Na de gegevens van je dier moet je nog aangeven wat voor een soort polis je wilt en wat er gedekt moet worden. Mocht je dat allemaal hebben ingevuld dan zullen ze de premie voor je uitrekenen zodat je weet hoeveel de door jouw gekozen verzekering gaat kosten. Mocht er een probleem optreden dan kan de Dierenverzekering klantenservice je vast wel verder helpen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Dierenverzekering

Is jouw hond of kat al bij Dierenverzekering verzekerd? Dan horen we graag wat jouw ervaring met deze verzekeringsmaatschappij voor huisdieren is. Hoe goed is die dekking nou echt? Betaalden ze toen je dier medicatie nodig had of een operatie moest ondergaan? Was het gemakkelijk een polis af te sluiten via Dierenverzekering’s website? En wat voor een klantenservice kun je van dit bedrijf verwachten als er iets mis gaat? Laat je eigen Dierenverzekering review achter en vertel ons wat jouw mening over deze verzekeringsmaatschappij is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

Verzekering

Waardeloos, nog nooit zo'n slechte verzekeraar meegemaakt. Oplichters zijn het, keren niets uit.

T

Tommy

29-09-2022

0

dierenverzekering.nl

Ze zijn erg sneaky met hun polisvoorwaarden. Er staat bijvoorbeeld dat een consult vergoed wordt maar ze weten overal een draai aan te geven, al gaat het om een ongeval of iets dergelijks. Ze formuleren het vervolgens op een manier waardoor ze alles onder preventieve zorg laten vallen. Naar mijn idee een slimme manier van oplichting waardoor ze niets uitbetalen en alleen maar geld ontvangen. Na onze vervelende ervaringen met hun wil ik jullie waarschuwen om je hier niet te verzekeren!

A

Anoniem

07-07-2022

0

Hondenverzekering

Tot nu toe elke keer als ik iets declareer is er wel iets. 1e keer stond de factuur niet op mijn naam maar op die van mijn partner hier werd zeer moeilijk overgedaan en ze wilde eerst niet eens uitbetalen. Dit terwijl hetzelfde woonadres is, de naam van onze hond, chipnummer en alles van de hond aanwezig was op de factuur. Nu van de week weer een declaratie ingediend dat onze 15 maanden rashond een hartonderzoek heeft gekregen en alweer wordt er moeilijk gedaan. Nu wil onze verzekeraar opeens het gehele dossier van onze hond van alle dierenartsen etc etc. Met opzet het ons veel werk laten opleveren om alles op te gaan vragen terwijl er op de factuur duidelijk staat wat er allemaal gedaan is. Als ik bij een verzekeringsmaatschappij een schade (declaratie) indien en op de correcte manier dan wil ik dit gelijk zonder rompslomp geregeld hebben. Ik werk toevallig zelf bij een verzekeringsmaatschappij (helaas doen die geen hondenverzekering) en daar gaan we niet zo met onze klanten om. Daarnaast zijn ze tussen 10 en 12 bereikbaar op werkdagen echter dan bel ik om 11 uur meerdere keren en krijg ik dat ze nu niet telefonisch bereikbaar zijn en dat ik op werkdagen tussen 10 en 12 terug moet bellen. I rest my case

M

Maarten Verdoes

07-07-2022

0

Hondenverzekering

De dierenverzekering.nl zegt een stichting te zijn en derhalve geen vergoeding te kunnen geven over de aan de dierenarts betaalde btw. Daarover niets teruggevonden in hun voorwaarden. Wel waren ze vlot met uitkeren en geen problemen gehad met gedeclareerde kosten, behoudens de btw dan. Wel een reden voor ons om over te stappen naar een andere verzekeraar.

W

Wil Breuker

04-03-2022

0

Dieren erzekering hond top 80%

Getracht om contactbte zoeken middels het telefoonnummer zoals vermeld op de website en in e-mail verkeer. Na mijn vraag kenbaar te hebben gemaakt, wordt gelijk verwezen naar de klachtenprocedure in de polisvoorwaarden. Ik heb enkel een vraag. Bevestiging datbdit een malifide maatschappij is.

M

Martin van der Sar

16-08-2021

0

Waarschuwing Top dekking 80% hond

Mensen let op. De verrekening van de kosten met het eigen risico. Het eigen risico is slechts 80 % van het werkelijke eigen risico. De nota wordt eerst op 80% bepaald . Dan wordt deze 80 % verrekend met le eigen risico. 20 % voor eigen risico. Verder worden de nota’s excl btw uitgekeerd. Wederom 21 % voor eigen rekening. Daarnaast wordt een nota niet uitgesplitst maar op 1 hoop gegooid. Castratiefactuur was 404. Castratie als onderdeel was 235. Krijg 200 euro uitgekeerd. Verlies 204. De meerkosten bestonden uit onderzoek, nazorg, bloedonderzoek en narcose. Allemaal separaat verzekerd. Geen uitkering. Er klopt niets van. Trap er niet in. Kon weer geen 1 ster invullen.l

M

Martin van der Sar

13-08-2021

0

Top,dekking 80% dierenverzekering hond

Na het 1e jaar 25% premieverhoging. Gaan met een microscoop door de ongediende declaraties heen om te bekijken of er iets niet hoeft te worden uitgekeerd. Vertalen alles naar zichzelf toe. Nooit intrappen in deze verzekering. Ik heb het helaas 1 jaar moeten ondervinden. Zij zijn te slecht voor woorden. Valt mij op dat minimale in te geven sterren 2 zijn, maar voor mij is het allemaal 1 ster.

M

Martin van der Sar

11-08-2021

0

Honden verzekering

Slecht bereikbaar heid, rommelen met ingangsdatum.

V

van Dievoort

29-06-2021

0

Insurance that doesn't insure!

None of my pets' various medical needs have been covered under the policy. The customer service is unresponsive most of the time, and rude when they do respond. Avoid this company.

C

Carl Hansen

07-04-2021

0

GEEN VERZEKERING HIER NEMEN

NIET DOEN! Wij zijn er ingetrapt. Verzekering hier afgesloten omdat wij een puppy hebben, na een week verzekerd te zijn is er na een ongeluk met een andere hond het pootje gebroken van onze hond waaraan hij ook geopereerd moest worden, ik heb hier gelijk een dag later over gebeld hoe dat zou gaan met het declareren, maar dat zou allemaal goed komen als de factuur niet ouder was dan 3 maanden. Eenmaal alles ingeleverd, kregen wij te horen dat wij helemaal niks vergoed krijgen omdat het met opzet gedaan zou zijn en roekeloos gedrag is, hoe durven ze dit te zeggen en ons hiervan te beschuldigen... Wij gaan zeker onze verzekering annuleren hier en snel opzoek naar een andere.

R

Roxena

17-02-2021

0

Dierenverzekering

Klant worden, super makkelijk! Daarna een groot drama!! Niet in trappen lieve dierenbezitters!!

T

Ton van Rijn

04-11-2020

0

Dierenverzekering

Niet doen en nooit doen. Aanmelden geen probleem. Daarna alleen maar problemen. Dit zijn oplichters.

M

Maurice

26-10-2020

0

kattenverzekering

Dieven! Niet mogelijk hen redelijk te woord te staan, vergoed niet wat het belooft. Erg veel tijd en moeite aan kwijt en, veel geld bóvenop de dierenarts kosten die ik al had !!!

C

Christina

19-10-2020

0

Hondenverzekering

Reageren niet op email Gesteggel over uitbetaling Betalen zeer laat/niet VERMIJDEN deze club

A

Andreas

25-02-2020

0

verzekering

DIERENVERZEKERING.NL is een grote oplichterij. Zij keren niet uit. Telefonisch zeer moeilijk te bereiken en op brieven geen antwoord. NIET DOEN!!!!

E

els

31-01-2020

0

verzekering

Drama deze dierenverzekering. Telefonisch bijna onbereikbaar. Declaraties worden niet of heel laat behandeld. Proberen eerst te vermelden dat het dier niet onder de verzekering valt. Bij protest dan weer wel. NIET DOEN.

R

Rooze

08-11-2019

0

Huisdieren verzekering

Bij mijn weten is dit nog een vrij nieuwe verzekeraar op de markt van dierenverzekeringen. Voor aanschaf was ik zelf op zoek naar reviews, maar kon er niet veel over vinden. Toch de verzekering afgesloten en tot nu toe erg tevreden. Snelle afhandeling van de declaraties. Niet de duurste, niet de goedkoopste qua premie, maar wel een ruime dekking. Voor mijn vorige hond had ik een verzekering bij Petplan. Daar werd de dekking steeds minder door de jaren heen. Ik hoop dat mijn ervaring andere mensen helpt en dat ze in de toekomst dezelfde service kunnen blijven geven.

J

Jacqueline

06-08-2019

5