De Internationale

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Internationale

Ben je zoekende naar een reisverzekering of rechtsbijstand? Wellicht is De Internationale dan interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is De Internationale?


De Internationale is een verzekeringsmaatschappij. Je kan via deze organisatie een reisverzekering en rechtsbijstand pakket afsluiten. Er wordt aangegeven dat ze verzekeren zonder poespas. Premies van de verzekerden worden gezamenlijk in een geldpot gestopt. Heeft er iemand een schade? Dan wordt deze direct uit de pot betaald. Dit geldt eveneens voor kosten die ergens ontstaan.


Voordelen


De bedrijfsvoering zorgt er volgens deze onderneming voor dat de premies voor goede verzekeringen laag kunnen blijven. Daarnaast sluit je een verzekering af die eenvoudig te begrijpen is. Kosten worden pas gedekt als blijkt dat ze echt nodig zijn. Er worden geen reclamekosten gemaakt om het bedrijf meer naamsbekendheid te geven. Volgens De Internationale is er sprake van snelle onlinedienstverlening. De menselijke maat wordt niet uit het oog verloren. Met partners worden transparante afspraken gemaakt.


Wijzigen en Opzeggen


Wil jij wijzigingen doorvoeren? Het kan zijn dat je adres, contactgegevens en IBAN-nummer aangepast moeten worden. Wijzigingsverzoeken kunnen ingediend worden via 'Mijn De Internationale' op de website. Dit is je persoonlijke account. Via diezelfde omgeving kan de polis opgezegd worden.


Schade en Conflicten


Via de optie 'Schade Melden' kunnen schades op de reisverzekering aangemeld worden. Wil je een conflict aangeven op je rechtsbijstandverzekering? Conflicten dienen aangemeld te worden via de optie 'Conflict Melden'.  Bij de 'Algemene Afspraken' kunnen alle verzekeringsafspraken gelezen worden.


Dekking en voorwaarden


Het is mogelijk om je polis te bekijken. Dit kun je doen via je persoonlijke klantaccount. Met je eigen inloggegevens is het mogelijk om je polis in te zien. Bij het documenten gedeelte lees je de voorwaarden van jouw verzekering. Het is altijd mogelijk om vragen over de dekking te stellen. Wellicht is het verstandig om eerst een kijkje bij ‘Privacy en Dienstverlening’ te nemen. Je kan advies krijgen maar het is ook van belang om zelf onderzoek te doen. Als je echt een antwoord niet weet is het mogelijk een e-mail te sturen naar service@deinternationale.nl.


Huurauto


Je kan via de Internationale ook een deal voor je huurauto afsluiten. Deze auto kan gemakkelijk en voor een goede prijs voor je geregeld worden. Voor huur van bolides wordt samengewerkt met EasyTerra. Als je een goede keuze maakt kun je veel tijd en geld besparen. Er hoeven geen reserveringskosten betaald te worden. Annuleren kun je gratis doen en er is sprake van de laagste prijsgarantie. Reserveren kan op een veilige en makkelijke manier. Er zijn ruim achtduizend ophaallocaties.


Reisverzekering


Er kan een kortlopende en een doorlopende reisverzekering afgesloten worden. Bij beide verzekeringen kun je ervan uit gaan dat je zo snel mogelijk geholpen zal worden. Dit kan via telefoon, door een e-mail te sturen of per brief. Er wordt betaald voor de schade die verzekerd is. Verzekeringen worden afgesloten om niet op te hoeven draaien bij kosten voor een aantal risico's. In die situaties wil je altijd geholpen worden. Het bedrijf geeft aan altijd de meest voordelige verzekeraar te willen zijn. Klanten betalen lage premies en kunnen gebruik maken van de juiste voorwaarden. Hierdoor kan schade op een goede en snelle manier afgewikkeld worden.


Rechtsbijstand Pakket


Sluit je een rechtsbijstand pakket af? Dan is het voor beide partijen van belang om op de hoogte te zijn van de gemaakte afspraken. Op jouw polis staat welke verzekering er daadwerkelijk is afgesloten. Er wordt geadviseerd dit document goed door te lezen. Er is een begrippenlijst opgesteld met uitleg van de lastige begrippen. In de overeenkomst word jij de verzekeringnemer genoemd.


Klantervaringen


Regel jij al verzekeringszaken via De Internationale? Dan stellen we het op prijs als jij een review wilt achterlaten! Hoe zijn jouw ervaringen met deze verzekeringsmaatschappij? Deel het op deze pagina van NederlandReview.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)