ExecutionOnlyHypotheek.com

9.2

Bestellen

6.8

Service

7.6

Prijs

7.2

Levering

80%

Zou hier weer kopen

ExecutionOnlyHypotheek.com

Heb jij het al gehoord? Het moet haast wel, aangezien iedereen het erover heeft! Het is slim om snel ook deze pagina te lezen om zo te ontdekken wat iedereen zegt van dit bedrijf. We weten zeker, dat je geen spijt krijgt van de informatie welke zo tot je komt. Het zal je goed doen om meerdere meningen en beoordelingen van anderen op NederlandReview te lezen. Of je dan nog gaan kopen of niet is maar de vraag. 


Over ExecutionOnlyHypotheek.com

Executiononlyhypotheek.com is onderdeel van Tripolair. Tripolair is een landelijk werkend intermediair met adviseurs door heel Nederland. Wij bemiddelen voor meer dan 40 banken en verzekeraars en kunnen u daarom altijd een zéér scherpe aanbieding doen. Ze zijn in Tilburg gevestigd. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is en hoe je een betaalbare hypotheek, overlijdensrisicoverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt krijgen. De mogelijkheden zijn ongekend. Het is natuurlijk slim om van deze mogelijkheden gebruik te maken. Je zal geld overhouden. Natuurlijk is het wel belangrijk om te weten, wat je doet. 


De hypotheekmarkt is compleet verandert door nieuwe wetgeving. Het kan een nadeel zijn op verschillende vlakken. Er zijn echter ook voordelen. Zo zijn er transparante kosten en is het overzichtelijk wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden en opties. Het is heerlijk om de vruchten te plukken door bijvoorbeeld kosten te besparen op een dure hypotheekadviseur. Een advies is niet altijd mogelijk. 
Diensten van ExecutionOnlyHypotheek.com

Het bedrijf biedt een aantal diensten aan. Ze zijn vooral gericht voor het zelf afsluiten van een hypotheek, overlijdensrisicoverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Door de veranderingen van de hypotheekmarkt is de keuze beperkter geworden. De producten zijn niet zo complex en eigenlijk erg gemakkelijk te begrijpen. Een uitvoerige uitleg is daarom ook niet meer nodig. Het is mogelijk om de hypotheek zelf af te sluiten zonder hier fouten bij te maken. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over ExecutionOnlyHypotheek.com

De sleutel naar succes voor ieder bedrijf is natuurlijk of men wel of niet de klachten serieus neemt en goed afhandelt. Uiteraard zal je nooit 100% naar volle tevredenheid kunnen afwikkeling. Hiernaar streven is echter een nobel doel. Een nobel doel, wat ook dit bedrijf graag naleeft en nastreeft. Het is mooi om je kansen te pakken om jouw klacht om te zetten naar plezier en genot. Soms kan een klein beetje aandacht de truc al klaren. Het bedrijf heeft het uitstekend begrepen. 


Wat zijn jouw ervaringen over ExecutionOnlyHypotheek.com?

NederlandReview verzameld beoordelingen, reviews en meningen van consumenten en ondernemers over bedrijven en organisaties. Het doel is om consumenten (en ook ondernemers) te helpen om sneller een goed beeld e krijgen van een organisatie. Producten kopen of niet, diensten afnemen of niet of simpelweg horen wat anderen te zeggen hebben is veel gemakkelijker geworden met de komst van deze site. Jij bent echter een belangrijke schakel. Weet, dat jij anderen moet vertellen en moet laten weten, wat er allemaal gebeurt. Doe het op NederlandReview.


Wat is een Execution only hypotheek en hoe werkt het? Ben je zo echt voordeliger uit of is het een valstrik? Lees hoe klanten de dienst beoordelen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Geweldig geholpen en snel afgewikkeld

Voor de oversluiting van onze hypotheek zijn we hier terecht gekomen. We zijn door Mark prima geholpen en alles is zeer snel afgehandeld. Voor zover execution only het toe laat, hebben we ook nog wat handige tips gekregen. Totaal waren we 795 euro kwijt. Scheelt toch een hoop met hypotheekadvies.

R

Ruud

15-12-2017

0

Eenvoudig en snel afgesloten

Afgelopen week ben ik bij de notaris geweest voor het passeren van de hypotheekakte. Als starter op de woningmarkt is er weinig keus mbt tot de af te sluiten hypotheekvorm. Zelf afsluiten is dus helemaal niet zo ingewikkeld. De aanvraag bij executiononlyhypotheek.com verliep vlotjes en ik had binnen een dag een mooi vergelijkingsoverzicht in de mail conform mijn aanvraag. Ik wist niet dat alles zo snel kon worden geregeld. Ook de prijs is top! Zeker één van de goedkoopste in de markt. Wij zijn zeer tevreden.

S

Stefan

10-05-2017

0

Online hypotheek afsluiten

Voor mijn hobby was ik op zoek naar een hypotheek, maar deze kon ik bij mijn bank niet meer lospeuteren. Wel een deel van het bedrag, maar daar had ik niet zoveel aan. Na wat op het internet gezocht te hebben, kwam ik bij Executiononlyhypotheek.com terecht. Ik geloofde het eerst niet, maar je kunt hier echt heel eenvoudig zelf een hypotheek afsluiten. Het is niet alleen heel erg makkelijk om de hypotheek aan te vragen, maar het is ook nog eens vrijblijvend. En daarnaast bespaar je behoorlijk wat op de kosten die je doorgaans maakt wanneer je een hypotheek afsluit. Ik heb er louter positieve woorden over.

M

Marian van Berkum

18-04-2017

0

zelf gedaan via Execution Only Hypotheek

Best duur, maar elders was het nog duurder. Dus ik heb het zelf gedaan via Execution Only Hypotheek

A

Astrid

03-02-2017

0

Makkelijk afsluiten maar niet goedkoop

De prijzen die op Executiononlyhypotheek.com staan zien er allemaal leuk uit, maar dit is niet meer het geval wanneer je ook overgaat tot aankoop van een hypotheek via deze website. Ik stond behoorlijk vreemd te kijken toen de kosten maandelijks ineens duurder uitvielen dan geschetst. Ik heb dan ook contact gezocht met de organisatie achter de website, maar er was niets meer aan te doen. Er was immers een handtekening gezet en nu ben ik op zoek naar een mogelijkheid om er vanaf te komen. Het enige positieve puntje is dat het bestellen makkelijk gaat, maar dat is waarschijnlijk ook gedaan met voorbedachte rade. Op deze manier gaan mensen sneller over tot aankoop dan wanneer ze er veel moeite voor moeten doen.

G

Ger N.

15-12-2016

2