Ardanta

2.6

Bestellen

2.9

Service

2.6

Prijs

2.9

Levering

14.3%

Zou hier weer kopen

Ardanta

Weet jij wat je allemaal moet regelen voor een uitvaart? De meeste mensen zullen geen idee hebben wat er allemaal komt kijken bij een uitvaart. Het is fijn als je nog nooit over een uitvaart na hebt hoeven denken, maar het is verstandig om je er toch iets in te verdiepen voordat het te laat is. Je wilt niet dat je nabestaanden nog meer verantwoordelijkheden krijgen, die eigenlijk al geregeld hadden kunnen worden. Ardanta wil mensen hier graag bij helpen. Ze helpen niet alleen met de voorbereidingen voor de uitvaart, maar staan ook klaar voor de nabestaanden die al jouw wensen nu moeten uitvoeren. Wil je eerst zeker weten dat Ardanta de beste keuze is voor jou, lees dan hier de reviews over de ervaringen van anderen die al gebruikmaken van de diensten van Ardanta.


Over Ardanta

Ardanta wil iedereen begeleiden bij alle zaken omtrent de uitvaart. Uiteraard is het mogelijk om bij Ardanta een uitvaartverzekering af te sluiten, maar ze zetten nog een stap verder. Eigenlijk is Ardanta een praktische gids. Ze helpen bij de geldzaken voor de uitvaart, maar ze willen voornamelijk helpen bij het regelen en adviseren bij de praktische zaken. Ze willen hun klanten helpen om in deze emotionele tijd de touwtjes in handen te nemen en de zorgen van de nabestaanden te verlichten. Onder de naam Doodgaan en Doorgaan helpt Ardanta iedereen om dit moeilijke proces op een respectvolle manier te doorlopen.
Diensten Ardanta

Op de website van Doodgaan en Doorgaan vinden klanten een checklist om alle zaken die geregeld moeten worden omtrent de uitvaart handig op een rijtje te hebben. Deze checklist is gericht op alle zaken die voor de uitvaart afgehandeld moeten worden, hierbij staan jouw wensen centraal. De tweede checklist focust zich geheel op de eerste dag van het overlijden. Voor nabestaanden staat hier vermeld wat er geregeld moet worden en hoe Ardanta kan helpen. Er is ook een checklist te vinden voor de kosten van de uitvaart. Je kunt hierbij meteen zien of jij een verzekering nodig hebt om deze kosten te dekken. Als laatste heeft Ardanta ook een checklist voor het donorcodicil. Hier vind je alle informatie voor de stappen die genomen moeten worden voor een orgaandonor die is overleden. 


Contactgegevens Ardanta

Ardanta wil hun klanten altijd duidelijkheid bieden, daarom staat de klantenservice altijd klaar voor klanten met vragen en opmerkingen. Op de website kun je terecht op de contactpagina. Je vindt hier verschillende contactgegevens voor verschillende afdelingen. Ardanta hoopt klanten zo altijd zo goed mogelijk te woord te kunnen staan. Zoek altijd naar de afdeling die jou het beste kan helpen. Je kunt gebruikmaken van de telefoonnummers, het e-mailadres of het contactformulier. Ardanta heeft echter ook een bezoekadres in Enschede. Ook voor klanten met klachten staat alle informatie op de contactpagina vermeld. Blijf nooit met klachten lopen en neem meteen contact op.


Jouw ervaringen met Ardanta

Heeft Ardanta jou geholpen met het regelen van je uitvaart? Kunnen jouw nabestaanden nu in rust afscheid nemen? Help anderen dan door een review te schrijven over jouw ervaringen met Ardanta.


Niemand wil nadenken over zijn begrafenis. Bij Ardanta willen ze klanten daarom helpen om voorbereid te zijn. Lees hier reviews over hun ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Uitvaartverzekering

Ik heb een klacht over Ardanta. Ondanks dat op de website vermeld staat dat kinderen bij Ardanta kosteloos meeverzekerd kunnen worden, weigert Ardanta mijn kinderen bij te schrijven op de polis. Als reden geeft de verzekeraar aan dat deze mogelijkheid niet expliciet in de voorwaarden vermeld staat (er staat ook niet dat het niet kan). Verder geeft Ardanta aan dat er op de website verwezen wordt naar de voorwaarden, maar dit betreft alleen een verwijzing naar de leeftijd tot wanneer kinderen kosteloos meeverzekerd zijn. Dus ook in deze zin veronderstelt de verzekeraar dat kinderen kosteloos meeverzekerd zijn. Ondanks het doorlopen van een klachtenprocedure bij Ardanta blijft de uitvaartverzekeraar weigeren mijn kinderen bij te schrijven. Op de website van Ardanta staat namelijk nog steeds dat kinderen gratis meeverzekerd kunnen worden, er staat letterlijk: ‘Bij de meeste uitvaartverzekeringen kunnen kinderen kosteloos meeverzekerd worden. Zo ook bij Ardanta.’ Zoek maar op Google op 'Ardanta kinderen meeverzekeren' en je zult zien hoeveel resultaten er zijn waarbij duidelijk aangegeven staat dat kinderen gratis meeverzekerd kunnen worden. Ardanta excuseert zich voor de eigen onduidelijke website. De website is niet onduidelijk, het bedrijf belooft A maar doet B. Gewenste Oplossing: Ik wil mijn kinderen kosteloos bij laten schrijven op mijn polis. Precies zoals het bedrijf dit op de eigen website vermeld.

A

Alex B

04-08-2023

0

uitvaartverzekering

Geschrokken door de recente stijging van de premie heb ik op verschillende manieren getracht contact te zoeken met Ardanta. Een lange adem moet je wel hebben. De bereikbaarheid is abominabel. "MijnArdanta' was niet in te zien, mailtjes werden niet beantwoord en via de telefoon...tja. Ik betaalde per 1 januari 2022 een premie van ongeveer €130,- per jaar voor een verzekerd bedrag van €6.171,-. Een jaar later was de premie meer dan verdrievoudigd. Per 1 januari 2023 werd het verzekerd bedrag (na indexering) € 7.053,- en de premie bijna €430,-. Een verhoging van de premie met bijna €300,- voor een verhoging van het verzekerd bedrag van €882,-. Afgezien van één superaardige, behulpzame medewerker hoef je van de organisatie geen greintje medeleven te verwachten, de (namens de directie optredende) klachtenbehandelaar voorop. Nog steeds weet ik niet hoe men tot de verdriedubbeling van de premie is gekomen. De klachtenbehandelaar noemt enkele algemeenheden, zoals het CPI (Consumentenprijsindexcijfer) en de leeftijd van de verzekerde (28 jaar!!), maar de berekening zelf ontvang je niet. De juistheid van een en ander kun je dus niet toetsen. Los daarvan: een verdriedubbeling van de premie...schrikbarend! Een verzekering bij Ardanta afsluiten? Ik heb er spijt van!

F

F. van Domburg

17-01-2023

0

Overlijdensverzekering

Ooit had mijn moeder hier een verzekering

J

Jeremy

06-01-2022

0

uitvaartverzekering

Ze waren na het overlijden van mijn vader zeer zakelijk en onvriendelijk. Wij moesten een door hun aangewezen, zeer slechte uitvaartonderneming aanvaarden om de crematie van mijn vader te organiseren. Dat is natuurlijk omdat ze dat zo goedkoop mogelijk willen. Stuitend vind ik dat. Zelfs als mensen overlijden willen anderen daarvan profiteren. Ardanta viel mij erg tegen in een al zeer verdrietige tijd. Dat is het laatste wat je dan nodig hebt.

E

Esmee

21-11-2021

0

Uitvaartverzekering en alles wat ze zelf zonder overleg gestolen hebben

Ongelooflijk slecht, waardeloze oplichtersorganisatie. Asociale medewerkers. Bestelen je en betalen niet uit. Trap er niet in beste mensen.

R

Ricardo Koch

28-08-2021

0

uitvaartverzekering

Even een drempel om overheen te gaan, maar ik ben blij dat dit nu goed is geregeld. Ik ben 64.

D

Dieuwertje

12-12-2019

0

polis afkopen

Oude polis niet af te kopen

B

berends

07-12-2018

0