BNP paribas cardif

8.7

Bestellen

8.7

Service

9.3

Prijs

8.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

BNP paribas cardif

Bent u ook benieuwd hoe andere mensen denken over de diensten die BNP Paribas Cardif aanbiedt? BNP Paribas Cardif is een financiële instelling die zich bezighoudt met onder meer het aanbieden van verzekeringen. Het bedrijf richt zich onder meer op overlijdensrisicoverzekeringen en andere verzekeringen die ervoor zorgen dat mensen ondanks het feit dat de kostwinner wegvalt er inkomen binnen blijft komen.
 

Over BNP Paribas Cardif

 
Dit bedrijf houdt zich bezig met het aanbieden van verzekeringen. Het bedrijf BNP Paribas Cardif maakt echter onderdeel uit van een groter geheel. BNP Paribas Cardif is onderdeel van de BNP Paribas Groep. Het grotere geheel is een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Het bedrijf is in meer dan 75 landen actief en bij het bedrijf werken ongeveer 180.000 mensen. 140.000 mensen werken in Europa.
 
In Nederland houdt het bedrijf zich onder andere bezig met het aanbieden van verzekeringen, investeringsoplossingen en het aanbieden van adviezen. BNP Paribas wil een duurzame speler zijn in de financiële wereld. Dat geldt niet alleen voor de producten die ze aanbieden, maar ook voor de manier waarop zij met hun klanten omgaan. Op deze manier geeft het bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen vorm.
 


Diensten BNP Paribas Cardif

 
Zoals gezegd houdt dit bedrijf zich in Nederland vooral bezig met het aanbieden van verzekeringen. Het grootste gedeelte van die verzekeringen richten zich er dan weer op om de verzekerde van inkomen te voorzien als hij daar niet meer toe in staat is.  Zo biedt het bedrijf een overlijdensrisicoverzekering aan. Een overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat op het moment dat iemand overlijdt, er toch voor zijn nabestaanden inkomsten binnen blijven komen.
 
Ook als iemand niet meer in staat is om te werken, bijvoorbeeld door arbeidsongeschiktheid, kan hij zich daar bij dit bedrijf voor verzekeren. De instelling biedt een speciale verzekering aan die ervoor zorgt dat mensen, ook al zijn ze niet meer in staat om te werken, toch aan hun hypotheek betalingsverplichtingen kunnen voldoen.
 
Naast het aanbieden van deze verzekeringen heeft het bedrijf ook nog een polis om elektronica te verzekeren. Ook voor bedrijven biedt BNP Paribas Cardif een aantal andere verzekeringen aan. Zo kan het bedrijf krediet verzekeren en een garantiestelling afgeven.
 

Klachten BNP Paribas Cardif

 
Als u een klacht heeft over deze instelling, dan kunt u deze op verschillende wijze bij het bedrijf melden. In de eerste plaats is het natuurlijk mogelijk om een bericht te sturen via de website. Het bedrijf stuurt dan binnen 2 dagen een ontvangstbevestiging en komt binnen 5 werkdagen met een inhoudelijke reactie.
 
Als u geen zin hebt om zo lang te wachten, dan kunt u ook direct met BNP Paribas Cardif bellen. Het bedrijf heeft een lokaal telefoonnummer en op maandag tot en met vrijdag wordt van 08:30 tot 17:30 de telefoon opgenomen. Ook is het mogelijk om via de site een zogenaamd bel-me-terug formulier in te vullen. Het bedrijf belt u dan binnen 2 werkdagen terug op een moment dat het u uitkomt.
 
Heeft u zelf al ervaringen met de diensten die BNP Paribas Cardif aanbiedt? Deel dan uw ervaringen op deze site. Zo kunnen andere mensen beter beoordelen of ze zich ook bij deze verzekeraar moeten verzekeren, of beter voor een andere kunnen kiezen.


Ervaringen door consumenten die u voorgingen met een overlijdensrisicoverzekering bij BNP paribas cordif

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Mopiprotect is toch van BPN paribas?

Ik heb dus dat mobiprotect van BNP genomen en ik moet zeggen, prima service. Mobiel stuk (scherm natuurlijk) en zonder problemen gemaakt. Ik had hem snel weer terug en alles deed het. Dus geen problemen om je op deze manier te verzekeren.

S

Sjaak

15-11-2015

0

Overlijdingsrisico is zo geregeld

Ik snap weinig van overleidingsrisico enzo maar moest er 1 voor mijn nieuwe huis (koop). Mijn hypotheekadviseer raadde mij dit aan via de rabo bank te doen waar ik ook mijn hypotheek heb. Maar die was veel duurder. Want ik heb zelf even het internet gechecked en deze is maar 10 euro per maand en echt heel simpel om te regelen. Dus voor iedereen die twijfelt; niet direct deze nemen want het kan per persoon schelen, maar wel gewoon even zelf het internet afzoeken want dan ben je een stuk goedkoper uit dan 1 of andere adviseur die ook nog even zijn commissie moet opstrijken!

T

Teun

30-09-2015

0

prima overlijdensrisico

Nog nooit van dit bedrijf gehoord maar gek genoeg had het voor mij de goedkoopste overlijdensrisico verzekering nadat ik alles had vergeleken. dus toen maar deze afgesloten. prima toch. alle overlijdensrisico verzekeringen zijn toch allemaal hetzelfde zijn mijn financieel adviseur dus het maakt niet zo heel veel uit waarr je hem afsluit. dus maar gewoon hier gedaan omdat je er 1 moet als je een huis koopt.

J

John van Hes

08-08-2015

0