Kingpolis

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kingpolis

Zoek je een bedrijf waar jij jouw fiets kan verzekeren? Wellicht is de fietsverzekering van Kingpolis dan wel een interessante optie voor jou. Bekijk via deze pagina welke ervaringen er bij deze fietsverzekeraar bekend zijn.


Wat is Kingpolis?


Kingpolis is een fietsverzekeraar. Ze hebben als doel om klanten die een goed artikel hebben gekocht te ontzorgen. Dit doen ze door een verzekering aan te bieden tegen zaken zoals schade en diefstal. Ze stellen dit op zo'n wijze te doen dat het voor particulieren een kleine investering is. Het basisconcept bestaat uit het betalen van premie, wat zorgdraagt dat de schadelast voor gedupeerden beperkt blijft. Er wordt aangegeven dat de diensten altijd nuttig voor de consument zijn. Betrouwbaarheid, transparantie en zekerheid staan bij deze onderneming hoog in het vaandel. Er wordt gecommuniceerd middels taal die voor iedereen te begrijpen is. Het gaat volgens het bedrijf om scherpe prijzen terwijl de beste verzekering wordt geboden.


Geschiedenis


Kingpolis valt onder de paraplu van de Alpina Group. Deze groep is weer onderdeel van de Heilbron Groep en de Voogd & Voogd Groep. Al deze partijen zijn in 2021 een fusie aangegaan. Er ontstond een organisatie met meer slagkracht inclusief permanente innovatie. De overkoepelende organisaties richten haar pijlen op binnenlandse en buitenlandse activiteiten. De onderneming geeft advies aan ruim 40 locaties die gehuisvest zijn in Nederland en België. Naar eigen zeggen is het bedrijf hiermee een van de grootste financiële adviesbedrijven in ons land.


Verzekeringen


Er kunnen verschillende soorten verzekeringen afgesloten worden. Dit zijn onder andere een fietsverzekering, E-bike verzekering en een verzekering voor de fiets via de werkgever. Iedere verzekeringsoptie kan online afgesloten worden. Bij de diefstal van een fiets moet eerst online aangifte gedaan worden bij de politie. Vervolgens kan dit via internet bij Kingpolis gemeld worden. Na goedkeuring van de claim mag er een nieuwe tweewieler uitgezocht worden. Verzekeren van E-bikes lijkt op voorhand al geen slecht plan. Onderzoek wijst namelijk uit dat 1 op de 10 elektrische fietsen worden gejat. Kingpolis stelt een diefstalclaim snel af te handelen. Bij Kingpolis kun jij je rijwiel via je werkgever laten verzekeren tegen diefstal. Als je schade hebt zorgt het bedrijf dat je zo snel mogelijk weer kunt fietsen zonder dat je jouw eigen portemonnee hoeft te trekken.


Fietsslot


Een goed fietsslot is cruciaal om fietsdiefstal tegen te gaan. Het is van belang dat je voertuig is beveiligd met een ART-goedgekeurd vast slot. Deze moet minimaal 2 sterren bevatten. Zorg dat je jouw fiets altijd vastzet met een goed slot. Als je fiets wordt gestolen moet je ook de sleutels van het slot kunnen overleggen. Enkele toonaangevende merken van goede sloten zijn AXA en ABUS. Via Stichting ART kan gekeken worden of fietssloten ART gekeurd zijn. In fietsenzaken weten ze dit ook wel te vertellen. Je zal niet de eerste zijn die een fietssleutel kwijtraakt. Het is verstandig om ergens een kopie van de sleutel te hebben liggen.


Opzeggen


Deze organisatie geeft aan het jammer te vinden als jij je verzekering wilt opzeggen. Ze maken het wel mogelijk om dit te realiseren. Opzeggingen kunnen in ieder geval gedaan worden zonder dat er kosten aan verbonden zijn. Op de website kan een digitaal opzegformulier ingevuld worden. Tussen de veel gestelde vragen en bijbehorende antwoorden lees je alles over de opzegprocedure.


Klantervaringen


Heb je al ervaringen bij Kingpolis? Dan horen we graag wat jouw bevindingen zijn. Leuk als je deze deelt via een review op deze pagina.  


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)