Verzekeringen24

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Verzekeringen24

Heb je hulp nodig met het afdekken van ondernemersrisico’s? Ben je op zoek naar de juiste verzekeringen? Dan is Verzekeringen24 wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is Verzekeringen24?


Verzekeringen24 biedt de helpende hand aan startende ondernemers/bedrijven. Dit doen ze met afdekking van ondernemersrisico’s welke komen kijken bij ondernemen. Ze helpen mee met het zoeken van een geschikte verzekering. Via de homepage kun je een risicoscan laten doen en een premieberekening uitvoeren. Voor het berekenen van een premie kies je voor ‘premie berekenen’. Als je daarop klikt zie je welke informatie je op moet geven. Er kan ook op ‘doe een risicoscan’ geklikt worden. Vervolgens zie je welke gegeven er nodig zijn om voor je aan de slag te kunnen gaan.


Online en persoonlijk advies


Verzekeringen24 stelt een onafhankelijke online verzekeringsadviseur te zijn. Iedere ondernemer die hulp nodig heeft bij het afdekken van een risico, kan bij dit bedrijf terecht. Via een online risicoscan kan bekeken worden wat de gevaren zijn. Er wordt bekeken welke verzekeraar uitkomst kan bieden. Dit wordt volgens deze organisatie gedaan aan de hand van een goede premie en dito aanbod. Heb je toch nog een vraag, opmerking en/of feedback? Dan kun je contact opnemen met een persoonlijke adviseur.


Waarom samenwerken?


Op de site staat beschreven waarom het goed is om een samenwerking met Verzekeringen24 aan te gaan. Allereerst wordt er aangegeven dat ze graag met je meedenken. Er wordt uitgezocht wat de beste verzekering voor jou is. Er wordt getracht de eigen diensten ook tegen een zo laag mogelijk tarief aan te bieden. Zo kan je mee groeien met jouw activiteiten en inspelen op veranderingen. Als je wilt samenwerken is het mogelijk om dit op diverse manieren te doen. Contact opnemen kan onder andere via mail, chat, WhatsApp of per telefoon.


ZZP


Ben je ZZP’er? Dan is het van belang dat je geen onnodige risico’s loopt. In de ZZP-branche is het belangrijk om verzekeringen te hebben zoals een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP en een Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het kan soms raadzaam zijn een goede autoverzekering, rechtsbijstandverzekering of zorgverzekering te hebben. Op de site is allerlei informatie met betrekking tot deze en andere verzekeringsvormen te lezen.


MKB


Het MKB staat voor het midden- en kleinbedrijf. Dit zijn middelgrote ondernemingen waar tot 250 werknemers actief zijn. In deze sector kunnen verzekeringen zoals personeelsverzekeringen, ziekteverzuim verzekeringen en rechtsbijstandsverzekeringen een belangrijke rol spelen. Er kan gebruik gemaakt worden van de Juridische Adviesdesk. Je kan dan in contact staan met juristen die verstand hebben van rechten zoals het arbeids-, bestuurs- en aansprakelijkheidsrecht. De medewerkers van deze desk staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Dit advies kan gegeven worden voor preventieve of informatieve zaken.


Klachtenafhandelingen


Heb je een klacht over het werk dat door deze organisatie is verricht? Erg vervelend natuurlijk. Klachten over de diensten of service dienen binnen 60 dagen te worden doorgegeven. Dit ongenoegen zal op schriftelijke wijze kenbaar gemaakt moeten worden. Een ingediende klacht wil niet zeggen dat je de betalingsverplichtingen niet hoeft na te komen. Deze onderneming is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID).


Klantervaringen


Ben je klant bij Verzekeringen24? Dan horen we enorm graag wat jouw ervaringen zijn. Heeft jouw onderneming baat gehad bij deze organisatie? We stellen het op prijs als je dit laat weten via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve bedrijfsreviews kan blijven.  


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)