Lemonade

10

Bestellen

2

Service

6

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Lemonade

Zoek je naar een verzekeringsmaatschappij? Wellicht is Lemonade voor jou een mooie uitkomst. Bekijk via deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is Lemonade?  


Lemonade is een verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf stelt een verzekeraar te zijn zoals je deze nog nooit eerder hebt meegemaakt. Tijdens de ontwikkeling van dit bedrijf was het het doel om gebruikers een fantastische ervaring te brengen. Het bedrijf zegt te geloven in goede karma: het is belangrijk om een balans te vinden tussen het maken van winst en het nastreven van idealen. Zo doneert Lemonade bijvoorbeeld ongeclaimde premie aan goede doelen die de polishouders zelf kunnen kiezen. 


Kernwaarden  


Het bedrijf geeft een aantal kernwaarden aan. Zo hebben ze het prestigieuze B-Corp-certificaat ontvangen. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoogste eisen voor sociale- en milieuprestaties. Daarnaast staat het bedrijf voor publieke transparantie in combinatie met wettelijke verantwoordelijkheid. Er wordt aangegeven dat Lemonade een transparante organisatie is.  


Polis voor de 21e eeuw


De verzekeraar wil dat je precies begrijpt wat je koopt. Ze willen je ook exact laten weten hoe hoog de kosten zijn. Lemonade heeft klanten en verzekeringsprofessionals gevraagd om gezamenlijk een vereenvoudigde en gemoderniseerde polis te ontwikkelen. Het resultaat daarvan is Polis 2.0, waarvan het bedrijf zegt dat het 's werelds eerste open-source verzekeringspolis is.


Mocht je voor de Polis 2.0 van Lemonade kiezen, dan val je onder een polis die is ontworpen voor de 21e eeuw. Deze polis heeft volgens het bedrijf allerlei soorten features die speciaal voor jou als klant zijn ontwikkeld.  


Extra dekking  


Met het Anti-diefstalpakket heb je wereldwijd dekking tegen diefstal. Met het anti-diefstalpakket van Lemonade ben je verzekerd als je telefoon of fiets wordt gestolen. Dit is ook zo als je in een cafeetje of restaurant zit. Alles wat bij jouw huishouden hoort behoort tot de inboedel. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen een nieuwe fiets of bestek. Mocht het zo zijn dat je spullen hebt die meer waard zijn dan € 5.000,-, word je geacht extra dekking toe te voegen zodat in het geval van schade deze spullen worden gedekt voor hun volledige waarde.


Structuur moedermaatschappij  


Ben je benieuwd hoe de structuur van Lemonade in elkaar zit? Onder de paraplu van Lemonade vallen producten en diensten die worden voorzien door een of meer dochterondernemingen van het bedrijf.


Lemonade, Inc., is een Public Benefit Corporation georganiseerd volgens de wetgeving van Delaware in de VS en is de moedermaatschappij van de groep. Er vallen in totaliteit vijf dochterondernemingen onder het bedrijf. Dit zijn Lemonade Insurance Company, Lemonade Insurance Agency, Lemonade B.V., Lemonade Insurance N.V. en Lemonade, Ltd.


De gehele 'Lemonade ervaring' kun je downloaden via de iOS- en Android-app. Er worden momenteel inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen aangeboden in Nederland en Duitsland. Er zullen volgens het bedrijf in de toekomst steeds meer producten aangeboden worden in landen van Europa.  


Wat zijn de klantervaringen?  


Heb je weleens een polis afgesloten bij Lemonade? Ben je tevreden over de producten en diensten van Lemonade? Is het bedrijf zo goed als het zelf beweert? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Zou je in de toekomst meerdere verzekeringen afsluiten bij Lemonade? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt! Dus deel nu jouw review over Lemonade op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Inboedel

Ontzettend oppervlakkige organisatie. Proberen via een gelikte strategie een vriendschappelijke ( nep) toon te creeeren. " maya van lemonade mailt je'. Ik vind het storend manipulatief.

K

Kate

22-02-2021

0