Promovendum

5.5

Bestellen

5.5

Service

5.8

Prijs

5.3

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Promovendum

Zoveel verzekeraars en zoveel verschillende aanbiedingen, hoe weet je nu voor welke verzekeraar je moet kiezen? De verzekeraars vertellen natuurlijk alleen over hun positieve kanten. Hun reclames proberen iedereen te overtuigen dat zij de beste zijn. Hun klanten, daarentegen, vertellen je hoe het echt zit. Hier vertellen de klanten die een verzekering hebben afgesloten bij Promovendum je alles over hun ervaringen. Wat vinden ze van de premies? En raden zij je aan om de overstap te maken? Als je op die vragen het antwoord zoekt, kunnen de reviews op NederlandReview je helpen. 


Over Promovendum

Wat voor een verzekeraar is Promovendum en wat maakt ze nou anders? Promovendum is een intermediair, voor wie de National Academic Verzekeringsmaatschappij optreedt als risicodrager van alle schadeverzekeringen van Promovendum. Echter draagt National Academic niet de risico van de zorgverzekering van Promovendum.

Zorgverzekering voor iedereen

en schadeverzekering voor hoger opgeleiden, dat kun je vinden bij Promovendum. Het klinkt misschien als een aparte combinatie, maar sinds het begin richt Promovendum zich op verzekeringen voor hoger opgeleiden. Het gaat hierbij om iedereen met een afgeronde hbo- of wo-opleiding, maar ook havo en vwo worden door Promovendum geaccepteerd. Zij hebben deze keuze gemaakt, omdat deze groep minder schade maakt. Hierdoor kan Promovendum hun premies laag houden en hun klanten uitstekende voorwaarden bieden.

Ze hebben echter besloten hun zorgverzekeringen voor iedereen beschikbaar te maken om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland toegang heeft tot een betaalbare zorgverzekering.


 


Verzekeringen bij Promovendum

– Zorgverzekering
– Studentenzorgverzekering
– Autoverzekering
– Reisverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Inboedelverzekering
– Woonhuisverzekering
– Pechhulp
– Rechtsbijstandverzekering
– Annuleringsverzekering


Diensten Promovendum

Je krijgt als klant van Promovendum altijd interessante kortingen bij andere diensten. Zo proberen ze hun klanten te inspireren om een gezonder leven te leiden. Je krijgt bijvoorbeeld korting op de sportschool of yogales, maar je kunt ook korting krijgen op je nieuwe bril of lenzen. Verder heeft Promovendum voor al hun klanten altijd een lage premie. Het maakt niet uit voor welke verzekering je kiest, Promovendum biedt altijd een lage premie. Overigens zegt Promovendum altijd de beste zorg te bieden. Je kiest altijd zelf je apotheek, huisarts en tandarts en je wordt altijd geholpen in de beste ziekenhuizen. Verder worden de declaraties bij Promovendum altijd snel afgehandeld en verwerkt. Dit zijn mooie beloftes. In de reviews over Provovendum lees je of ze deze beloftes ook na kunnen komen.


Klachten Promovendum

De klantenservice van Promovendum staat altijd klaar voor klanten. Heb je vragen of zijn er zaken niet duidelijk, neem dan gerust contact op. Je kunt op de website alle contactgegevens van de verzekeraar vinden. Je kunt het contactformulier invullen of gebruikmaken van het telefoonnummer.
Er zijn verschillende telefoonnummers voor verschillende afdelingen. Je kunt bellen naar de afdeling algemene vragen, overstappen, schadeteam, zorgdeclaraties, alarmcentrale schade, alarmcentrale zorg en kraamzorg. Leg bij klachten altijd duidelijk uit wat er mis is gegaan, zodat Promovendum je het beste kan helpen. Schrijf daarna een review over jouw ervaringen met de klantenservice van Promovendum!


Wat vind jij van Promovendum?

Heb je een verzekering bij Promovendum? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met Promovendum. Wat vind jij van de premies? Krijg je echt altijd de beste zorg? Zijn er vaak onduidelijkheden? Heb je echt iets aan de kortingen? Geef jouw mening, want andere klanten willen graag van je horen. 


Kun je bij Promovendum eenvoudig overstappen? Hebben ze een lage premie? Wat vinden hun klanten? Lees eerlijke reviews over de verzekeringen en service van Promovendum op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Zorgverzekering

Ik vind het schandalig wat Promovendum ons heeft aangedaan. Ik ben gediagnosticeerd met ptss en depressie. Het ging niet goed met mij en werd suïcidaal. We trokken aan de bel en werd bij de crisis dienst opgenomen voor 3 dagen. De psychiater gaf aan dat ik een langdurig en intensieve opname nodig had. Wij gingen opzoek naar klinieken waar ze geholpen kon worden en toen we een passende gevonden hadden volgens mijn psychiater en psycholoog kwamen we er achter dat het zorg plafon was bereikt. Dus ze betalen niet uit. We gingen hier over in gesprek met de zorg bemiddeling voor een persoonlijke uitzondering zorg plafond met alle doorverwijzingen van verschillende instanties. We kregen te horen dat ze het te duur vonden! en ookal had ze depressie, ptss en suïcidale gedachten toch even moest wachten tot volgend jaar. Dit is het kort uitgelegd maar van het 1e bellentje tot vandaag duurde dit 6 weken. Door communicatie problemen tussen de verschillende afdelingen. We betalen elke maand aan promovendum/VGZ en toch ookal smeken we om hulp ze laten ons gewoon stikken. ontzettend pijnlijk...

L

Lilly

05-11-2021

0

Zorgverzekering betere dekking

Net overgestapt naar Promovendum op aanraden van vriend. Snel kunnen overstappen en kiezen. Scheelt iets per maand met een betere dekking.

A

Anne

31-12-2019

0

zorgverzekering (goedkoop)

Ik dacht eigenlijk dat Promovendum juist een duurdere verzekering had maar het was voor mij een van de goedkoopste, daarom ben ik dit jaar overgestapt. Ook prettig dat je ze gewoon kunt bereiken, want dat is niet altijd meer zo. Overstappen ging dus heel snel want het meeste doen zij voor je. Je moet zelf gewoon kiezen en aanmelden. Volgend jaar betaal ik per maand nu minder dan dit jaar voor mijn zorgverzekering en voor zover ik weet is de dekking verder hetzelfde. Blij mee!

K

K.G. Mulder

28-12-2019

0

Zorgverzekering onder 100 euro

Dit jaar hebben wij voor Promovendum gekozen. Vanwege de prijs. En eerdere ervaringen. Met het hoogste eigen risico zit ik hier onder de 100 euro voor mijn zorgverzekering van volgend jaar. Dat is wel het goedkoopste. Wij hebben een aantal jaar terug ook een Promovendum zorgverzekering gehad. Dat is toen prima bevallen. Niet veel hoeven declareren gelukkig, maar die werden wel telkens netjes uitbetaald. Maar daarna was er een andere aanbieder die een mooier pakket met betere prijs aanbood. En toen zijn we overgestapt. Dit jaar dus weer terug omdat de prijzen omlaag zijn gegaan. En ik kies graag voor een partij die ik vertrouw, want er zijn ook veel zorgverzekeringen die ik niet zo betrouwbaar vind overkomen.

A

Anne

10-12-2019

0

Verzekering

Ik heb diverse verzekeringen bij Promovendum. Telkens als ik aanspraak wil maken op een verzekering wordt ik geconfronteerd met een hoog eigen risico of terugval in de B/M-trede (in geval van autoschade). De premies zijn gemiddeld laag bij deze maatschappijmaar er wordt dan ook matig vergoedt wanneer dit nodig is. De voorwaarden zijn dus niet zo gunstig als de premies waardoor je eigenlijk duurder uit bent wanneer je met enige regelmaat (jaarlijks?) schade hebt. Daarnaast is dit bedrijf heel erg slecht in hun communicatie; geen reacties op e-mail of weken later. Men geeft zichzelf een 9.2 maar op basis van mijn ervaringen de laatste jaren zou ik dat omdraaien: 2.9.

J

John

12-10-2019

0

20% korting is een lokkertje!

In eerste instantie ben ik overgestapt met de autoverzekering in verband met de korting van 20% op de premie die ik toen elders betaalde. Helaas kreeg ik vorige week de melding dat mijn premie van €55,- naar €103,- wordt verhoogd. Een stijging van > 86%!! Ondertussen heb ik al 14 schade vrije jaren en is er niets gewijzigd in mijn situatie die een dergelijk premieverhoging rechtvaardigt. Bij de klantenservice gaven zei mij te kennen dat ze nog steeds een concurrerend aanbod hebben gedaan. Ook dat dit een marktconforme premie is. Ter plekke op internet gekeken en een andere aanbieder gevonden voor €56,-. Hiermee de medewerker geconfronteerd, maar kreeg te horen dat hij niks voor mij kon betekenen. Het heeft er alle schijn van dat je gelokt wordt met een aantrekkelijke premie, maar na verloop van tijd de “En Bloc” clausule gebruiken om de premie absurd te verhogen. Ik zal mijn autoverzekering en de twee andere verzekeringen die ik tussentijds ook bij hen afgesloten, oversluiten. @Promovendum, Zo ga je niet met je klanten om, dikke onvoldoende! Ook onbehoorlijk dat jullie dit zo kort van te voren aangeven. (iets meer dan een week)

L

Laurens

30-01-2019

1

Promovendum voegt NIETS toe

Marketing gericht op hoger opgeleiden suggereert prijsvoordeel voor deze doelgroep. Stuitend en in de praktijk complete kolder. Wij hebben in de twee jaar dat we aangesloten waren NUL prijsvoordeel whatsoever gehad. Sterker nog, nooit hebben wij MEER betaald aan een zorgverzekering dan bij Promovendum. Oja.. Tegen slechtere voorwaarden ook nog eens.

T

T van der Lans

10-12-2017

0

per maand veel goedkoper uit met zorgverzekering

ik ben gewoon per maand een paar tientjes GOEDKOPER uit. daarom ben ik overgestapt. overgestapt ging veel sneller dan ik dacht, het meeste doen ze zelf, had ik niet verwacht. Ben blij dat ik het dit jaar eens goed heb uitgezocht want het scheelt gewoon veel geld. Zeker voor een gezin met kinderen!!

C

Carina

27-11-2017

0