NederlandReview

  Ervaringen Smashinn

  Ondanks dat voetbal bij uitstek de meest populaire sport in Nederland is, zijn we ook dol op tennis. We slaan zelf graag een balletje weg en kijken ook graag naar de grote toernooien. Bij tennis is techniek het allerbelangrijkste, maar de juiste uitrusting mag ook niet ontbreken. Waar kun je echter kwalitatieve tennisuitrusting vinden? Smashinn is één van de winkels waar je voor al je tennisartikelen terecht kunt. De webshop heeft overigens niet alleen alles voor de fanatieke tennissers, maar heeft ook alles voor de andere racketsporten. Op NederlandReview lees je alles over de ervaringen van klanten van Smashinn. Je weet dan zeker dat je met jouw nieuwe uitrusting klaar bent voor het binnen- en buitenseizoen.

  Over Smashinn

  Wist je dat het soort tennisveld niet alleen invloed heeft op je techniek, maar ook op je schoenen en de bal. Je hebt voor verschillende tennisvelden, dus verschillende uitrusting nodig. Bij Smashinn werken de echte experts op het gebied van tennis en ze helpen je graag verder op de juiste tennisartikelen te vinden. Je hoeft ook nooit bang te zijn dat ze sommige artikelen niet hebben. Door het uitgebreide assortiment kun je altijd vinden wat je nodig hebt. De kwaliteit gaat hierbij ook nooit verloren. Smashinn verkoopt alleen artikelen van bekende merken zoals Wilson, Asics, Nike, Adidas, Babolat en Dunlop.


  Speel jij ook het liefst met een tennisracket van Wilson?

  Assortiment Smashinn

  Bij Smashinn hebben ze alles voor tennis en racketsport. Denk bijvoorbeeld aan rackets, tennisballen, kleding, schoenen, tassen, voeding en grips. Overigens heeft Smashinn het hele jaar door speciale aanbiedingen en kunnen artikelen met korting gekocht worden in de outlet. Om klanten te helpen in hun keuze staat bij alle artikelen extra informatie over het gebruik en de voordelen van de verschillende artikelen.

  Diensten Smashinn

  Misschien ben je wel bekend met de andere zusterwebshops van Smashinn. De namen van de winkels eindigen allemaal op -inn. Diveinn, Waveinn, Snowinn, Trekkinn, Runnerinn, Bikeinn, Traininn, Dressinn en Outletinn. Alle webshops hechten veel waarden aan kwaliteit en expertise. De verschillende webshops hebben hun eigen specialisme en kunnen klanten zo altijd het beste advies geven.

  Klachten Smashinn

  De webshop heeft een uitgebreide contactpagina waar alle informatie en contactgegevens vermeld staan. Wij raden je aan om eerst alle informatie door te lezen. Je vindt hier wellicht al antwoord op je vraag en kunt hierdoor tijd besparen. Het kan zijn dat de informatie je niet verder kan helpen. Neem dan contact op door gebruik te maken van het telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Je krijgt op werkdagen binnen 12 uur reactie op je bericht. Houd er wel rekening mee dat de klantenservice niet altijd telefonische bereikbaar is. Voor de openingstijden kun je ook terecht op de contactpagina.

  Schrijf een review over Smashinn!

  Heb jij nieuwe tenniskleding gekocht in de webshop? Of was je op zoek naar speciale tennisschoenen en was Smashinn de goedkoopste? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over Smashinn! Wat vind je van de prijs-kwaliteitverhouding? Worden bestellingen snel geleverd? En word je door de klantenservice goed geholpen? Vertel over jouw ervaringen met de webshop en laat andere klanten weten of jij Smashinn aanraadt!

  Is de webshop betrouwbaar? Wat vinden klanten van de kwaliteit? Kun je veilig bestellen? Lees hier de reviews over de ervaringen van klanten.

  Smashinn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Smashinn

  Uw beoordeling

  bestelling snel in huis

  Mijn Bestelling was snel in huis en alles klopte gewoon. Ik zou hier vaker bestellen.

  Door: willem03-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Racket

  15 dagen na bestelling geen nieuws. Racket is zogezegd verdwenen bij post.nl. ik heb de betaling al gedaan en heb ondertussen niets meer vernomen behalve " ik zal u op de hoogte houden." Ik bestel hier nooit meer.

  Door: Nicolas Van den Branden20-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  reageren niet op klacht

  Ben al ruim 1 week bezig om contact te krijgen. Padelracket gekocht,echter na 2 x padellen vertoont het racket scheurtjes. Ondanks dat ze steeds mail sturen dat je melding moet maken van de klacht krijg je verder geen contact.Prijs-kwaliteit hierdoor zeer slecht De service is heel slecht, zoals het er nu uit ziet zal ik hier nooit niks meer bestellen. Mijn advies kijk elders.

  Door: Maurice Stijfs17-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Smashinn een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Smashinn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Smashinn actief?

  Smashinn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Smashinn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.