Ervaringen Runnerinn

Hardlopen is een sport die door steeds meer mensen opgepakt wordt. Je kunt het in je eigen tijd en overal doen, het is gezond, gemakkelijk en niet duur. Je hebt niet veel materialen nodig en hoeft geen lid te zijn van een sportschool om het te kunnen doen. De spullen die je wel nodig bent, zoals een paar goede schoenen, een hartslagmeter, GPS en dergelijke kun je kopen bij Runnerinn. Wat andere mensen van deze webshop vinden lees je hier.

Over Runnerinn


Runnerinn is een webshop waar je alle hardloop artikelen kunt kopen die je maar nodig hebt. Zo vind je bij hen hardloopschoenen, - shirts, -sokken en allerlei andere hardloopaccessoires. Of je deze nu nodig hebt voor trailrunning, joggen of het lopen van een triathlon, voor zowel de amateur als professional ben je bij hen aan het juiste adres. Zij verkopen vele merken (ruim 1.800) in kleine en grote maten zoals New Balance, Adidas, Nike en Brook. Runnerinn is als één van 13 webshops onderdeel van het grotere concern Tradeinn, dat gevestigd is in Spanje.

Diensten


De webshop van Runnerinn is ingedeeld in een flink aantal handige categorieën zodat je snel kunt vinden wat je nodig hebt:

 • Brillen
 • Cardio
 • Dameskleding
 • Hartslagmeters en GPS
 • Herenschoenen
 • Hydratie
 • Lampen
 • Rugzakken en heuptassen
 • Sport medicijnen
 • Triathlon
 • Voeding
 • Etc.

Het is ook mogelijk om de producten op merk te vinden, er is een overzicht op de site waarop de merken van A tot Z ingedeeld zijn. Verder vind je er nog de categorie met speciale aanbiedingen, één met de nieuwe producten, de outlet en een categorie met de meest verkochte artikelen. Heb je nog vragen of een probleem, dan kun je de meeste antwoorden op de website vinden. Zit het antwoord op jouw vraag daar niet bij, dan kun je contact met Runnerinn opnemen via e-mail of telefoon. E-mails worden op werkdagen binnen 12 uur beantwoord. Het telefoonnummer is: +31 85 8881 507. Deze is te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 13.30 uur en van 15.00 tot 22.00 uur.

Betalen en verzenden


De verzendkosten bij Runnerinn worden berekend op basis van volume en gewicht. Wanneer je een artikel in je virtuele winkelwagen legt, kun je meteen zien wat de bijbehorende verzendkosten zullen zijn en wat de verwachte levertijd is. Je kunt je bestelling met een Creditcard, via iDeal of via PayPal betalen.

Klachten


Je mag je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Hoe je dit moet doen, zie je als je rechts bovenin de website op het woord ‘retour’ klikt. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor jezelf, je krijgt je aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort mits het artikel niet gebruikt of beschadigd is. Verder heb je op alle artikelen van Runnerinn 2 jaar fabrieksgarantie. Voor klachten kun je hen direct benaderen via de telefoon of e-mail, kom je er samen niet uit, dan kun je je ook wenden tot het ODR platform van de Europese Commissie.

Schrijf ook jouw review op NederlandReview!


Ben jij al klant van Runnerinn en zeer te spreken over de lage prijzen en snelle verzending? Laat het ons dan weten, zo weten anderen beter wat zij kunnen verwachten van deze webshop. Ook negatieve ervaringen zijn welkom, wij willen een zo eerlijk mogelijk beeld laten zien op dit consumentenplatform.

Wat zijn de ervaringen met Runnerinn, ontvang je bij hen je nieuwe hardloopschoenen snel of moet je bij hen erg lang wachten op de bestelde producten?

Runnerinn
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

4,8
24% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5,8

Service

3,4

Prijs

6,4

Leveren

3,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

New balance shirt

Graag wil ik mijn review van 14-06 aanpassen. De bestelling heeft een wereldreis gemaakt. Uiteindelijk toch ontvangen. Dit is de schuld van post.nl.
Hier heeft Runnerinn geen schuld aan

Door: Alfred15-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

New balance shirt

Niks ontvangen. Bij trustpilot wemelt het ook van de slechte review voor deze webwinkel.
Pas op voor Runnerinn
U BENT GEWAARSCHUWD

Door: Alfred 14-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Geen aanrader

Heb 3 bestellingen gedaan : de eerste alles perfect, de tweede is het pakket zoekgeraakt, Pakket zou zogezegd geleverd zijn, maar had niks ontvangen. Ik had dit gemeld maar na 3 weken bleek bij de transporteur nog steeds geen klacht of onderzoek te zijn aangevraagd. Na 3 weken en interventie van Paypal mijn geld gelukkig teruggekregen. Nu nog eens besteld omdat ik betreffende schoenen nergens anders kon vindern, ook deze keer rare toestanden, krijg een melding via mail dat mijn pakket niet kon geleverd worden en dat het mogelijk bij de post ligt, echter track and trace toont dat dit via post.nl is en daar zie ik dat mijn pakket retour gaat wegens fout adres terwijl het adres wel correct is. Klantendienst Runnerinn is een ramp, bijna onbereikbaar.

Door: Wendy04-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Tevreden

Ik werd bang als ik deze reviews las na mijn bestelling zondagavond, schoenen zijn gisteren netjes geleverd, zoals beloofd, dus alles kn orde, als het in orde is mag het ook eens geschreven worden vind ik!

Door: Gerry Lambrechts26-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

RunnerInn oplichters!!

Nederlandse website, Nederlands bankrekeningnummer maar helaas geen Nederlands bedrijf. Geen klantenservice en telefoonnummers van het bedrijf staan uit of doorgeschakeld.
Ik ben er met open ogen ingetrapt. Even snel wat running gear bestellen en niet eerst naar de recensies kijken. Geld kwijt en product nooit geleverd.

Door: P. 17-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Kijk uit

Hardloopschoenen besteld zijn helaas nooit aangekomen .geprobeert contact te krijgen .kreeg steeds standaard mail terug .bestel alsjeblieft bij betrouwbare sites goedkoop is uiteindelijk duurkoop

Door: Rener14-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

besteld, betaald, bestolen

Eind Juli 2018 schoenen besteld en betaald. Daarna bericht van verzending, met een mooie foto van een zak waarin mijn bestelling zou moeten zitten. Toen de schoenen op zich lieten wachten contact gezocht: men verwees me naar de transporteur, Post.nl. Post. nl kon me melden dat er vanuit hun tot 4 keer contact was gezocht, met het verzoek om de wel aangemelde verzending ook aan te leveren. Daarna is er op ieder contact met een standaardantwoord gereageerd. Inmiddels de gewenst schoenen elders besteld, betaald ( wel meer betaald) en: ontvangen. Het kan dus wel.
Advies: denk goed na, ik ben 100 euro kwijt, die ik optel bij mijn volgende paar schoenen: die vallen dus duur uit!

Door: Peter Klapwijk14-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

LET OP: OPLICHTERS!!

Bestelling komt niet binnen. Meermaals contact gezocht, geen gehoor.
Advies? Bestel ergens anders.

Door: Wouter28-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

No service wrong delivery

Sent the wrong pair of shoes. Bad service, unfair labelling of product. Cheap, but you won't get what you asked for

Door: Martin Kandel11-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Asics besteld, betaald en nooit iets ontvangen

Half mei Asics schoenen besteld voor mijn dochter. Pakket is zoekgeraakt, maar helaas krijg ik mijn geld niet terug. Elke keer als ik ze contacteer, krijg ik hetzelfde antwoord dat pakket nog steeds zoek is. Gevraag om refund, maar dat doen ze niet. Ofwel, geld weg en geen schoenen. Bestel hier niks!

Door: Abel25-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

wel betaald, niks geleverd, geld weg

Echt balen, Ik wacht nu al vier weken en na vele mailtjes zeggen ze dat het onderweg is echter er is niks onderweg volgens track en trace. Gezien de reviews ben ik bang dat ook ik mijn geld kwijt ben...en ook geen asics geleverd zullen worden dus doe je voordeel hiermee....BESTEL HIER NIKS!!!! Voor mij een duur leermoment helaas. De ene punt voor alles is nog een punt teveel! Drama verhaal.

Door: G.14-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Product niet aangekomen

Prijs is goed en bestellen ging makkelijk. Echter kwam het product niet aan. Contact loopt vervolgens moeizaam en Runnerinn verschuilt zich erachter dat het probleem bij het transportbedrijf ligt. Verder krijg ik geen info en moet ik maar afwachten. Betaal liever iets meer zodat ik bij een betrouwbare shop koop.

Door: Chris13-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

waardeloos

geven aan leveringsproblemen, maar betalen niet terug. Vervolgens contact krijgen is een drama.

Door: Erwin04-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Goede prijs, snelle levering, waardeloze service

Ik ontving een hardloopbroek van Nike waar de kleuring niet goed van was; er zat een donkere streep over de volledige lengte van het bovenbeen. Na dit gemeld te hebben kwam het verzoek om foto's. Compleet onhandige correspondentie via de bestelling ergens in mijn account op de site van RunnerInn. Foto's ingestuurd; enkele dagen later een reactie dat 'het een vouw was en deze er wel uit zou gaan' en de mogelijkheid tot een compensatie van 10 euro of het artikel terugsturen. Ik wilde graag het artikel terugsturen; en een vergoeding van de retourkosten en daarnaast het liefst een nieuw, vervangend artikel ontvangen. Wederom na enkele dagen een reactie terug dat er foto's nodig waren van een 'label met code en productiedatum' aan de binnenkant van de broek om 'de garantieprocedure bij de fabrikant op te starten'. Totaal onduidelijk welke labels dit dan zouden moeten zijn en wat het verdere verloop voor mij als klant zal zijn. Inmiddels dus 2 weken en een hoop gedoe verder. Totaal waardeloze service, en daarnaast ontzettend langzaam en onduidelijk. Misschien het proberen waard als je hoopt goedkoop een item te kunnen scoren maar ik zou het zeker niet aanraden omdat RunnerInn zo teleurstelt wanneer je iets wil retourneren.

Door: Ilse23-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Zeer trage levering

Heb een paar loopschoenen besteld.

Levering nam 6(!) weken in beslag terwijl er vermeld stond dat ze in voorraad waren en onmiddellijk werden verzonden met een levertijd van 1 week.

Indien je contact zoekt, kom je terecht op een Spaanse helpdesk waar ze 3-talig Spaans zijn.

Zal hier niet opnieuw aankopen

Door: Tom02-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

schoenen ruilen

Ik had hier een paar herenschoenen besteld maar per abuis in dezelfde maat. Stom, stom! En ik had ze nog wel snel nodig. Gelukkig werd over ruilen niet moeilijk gedaan en had ik ze alsnog redelijk snel in huis. Ik heb altijd dezelfde maat en pas deze gelukkig ook altijd, raar dat ik de verkeerde maat had aangeklikt.

Door: Gerrit22-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

nooit iets ontvangen

Ik heb hier hardloopschoen besteld. Door een fout van hun kant zijn de schoen naar een verkeerd adres gestuurd en uiteindelijk door PostNL retour gestuurd. Nu een maand later heb ik geen schoenen en ook nog steeds geen geld terug. Ook willen ze niet meewerken aan een oplossing. Ik kan iedereen afraden hier ist te kopen!!!

Door: Joyce E.J. Kloosterman01-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Schrijf zelf een review over Runnerinn

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)